Sfaturi

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Lea
Mesaje: 3
Membru din: 20 Feb 2019, 21:14
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Buna seara tuturor, incep prin a va spune ca sunt la inceput de drum, va urmaresc de foarte mult timp si am incercat sa culeg cat mai multe informatii posibil dar am nevoie de tot atat de multe sfaturi. Vreau sa lucrez de acasa pentru ca nu sunt in Romania ci in Franta , m am echipat oarecum cu camera buna , computer si buna vointa. Internetul nu e maxim dar ajung undeva la 4,80/5.00 mbps Upload pe serverul de Seattle si din ce am inteles ar trebui sa fie cat de cat suficient. Am facut cerere pentru account pe Streamate si Xlovecam. Si aici incep intrebarile. din cate am vazut aici multa lume combina site urile pe care lucreaza , e indicat pentru inceput? daca as lucra sa zic numai pe Streamate as putea face ceva sau ar fi degeaba ? in alta ordine de idei ce site uri recomandati pentru a lucra si a vedea si rezultate? am exclus momentan Jasmin pentru ca nu am poze profi ... specific ca vorbesc fraceza si engleza la nivel mediu , vorbesc si Italiana dar nu stiu cat ma ajuta . pentru moment cam asta mi a venit in minte... va multumesc anticipat :)
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
evaeva1
User Activ
User Activ
Mesaje: 367
Membru din: 20 Apr 2013, 09:05
Has thanked: 23 times
Been thanked: 26 times

Buna Lea
Nu stiu cat de inspirată e alegerea site -ului xlove. Eu l am incercat ce e drept acum multi ani pt ca vb franceză la nivel avansat însă membrii mi s au parut cheap 😜 Poate gresesc ai lucrurile s au schimbat.
Streamate ul in schimb e ok ca si site. Trf bun, cerințe nu ft mari in ceea ce priveste pozele profi etc. De asemeni nici pretențiile lor nu sunt ft mari pentru o.pozitionare ok pe site.
Merge ft bn profilul girl next door acolo sau cel puțin o atitudine degajata. Dacă stăpânești engleza bine ar fi bine sa folosesti microfonul.
Acum ce sa spun apropo de combinatul siturilor ...Nu ti as recomanda, cel puțin nu pana te obișnuiești cu unul din ele. Pornește cu unul si apoi adauga pe parcurs. Dava in trecut as fi spus că e bn si productiv sa fii doar pe un site acum as spune ca e bn sa te cunoasca membrii mai peste tot. Dacă un site are o per proasta nu o vei avea si tu ...vă merge alt site.
Cat despre daca e worthy sau nu....munca si dedicarea ta o pot face worthy for sure. Dar asta nu ca fi peste noapte. Răbdarea este cheia pt început
Good luck! 😊
These users thanked the author evaeva1 for the post (total 2):
Lea (21 Feb 2019, 09:46) • WinXPfather (21 Feb 2019, 12:58)
Lea
Mesaje: 3
Membru din: 20 Feb 2019, 21:14
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Multumesc mult! ma mai poti indruma si catre alt site?
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
evaeva1 scrie: 21 Feb 2019, 09:16 Cat despre daca e worthy sau nu....munca si dedicarea ta o pot face worthy for sure. Dar asta nu ca fi peste noapte. Răbdarea este cheia pt început
Mda...de ar înțelege asta toată lumea...

Sites de tip Premium care pot fi combinate cu Streamate ar fi: Cam.Contacts, Cams.com(Streamray), Flirt4free, ImLive, AdultWork, Xmodels, chiar și Xlove. Până la urmă nu poți ști exact ce și cum dacă nu încerci tu însăți. Dintre cele amintite, personal recomand Cams.com și Flirt4free.

Mult succes!
These users thanked the author Mery24 for the post:
Lea (23 Apr 2019, 12:15)
Salutând nemurirea printre muritori...
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Din ce stiu XLoveCam este totale xclus pentru tine din simplul fapt ca locuiesti in Franta. Nu stiu daca mai au (sau nu) politica asta, dar acum ceva vreme nu te puteai loga (ca model) deloc din franta.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”