referral

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
alinatom
Mesaje: 2
Membru din: 29 Dec 2018, 18:45
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna dimineata,
Imi puteti spune pe ce website un host primeste cel mai mare procent pt un referral ?
Care websiteuri sunt cele mai serioase si nu se folosesc de traditionalu... " a mai fost inregistrat la noi".
Multumesc:)
Un an nou fericit
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

alinatom scrie: 30 Dec 2018, 09:20 Buna dimineata,
Imi puteti spune pe ce website un host primeste cel mai mare procent pt un referral ?
Care websiteuri sunt cele mai serioase si nu se folosesc de traditionalu... " a mai fost inregistrat la noi".
Multumesc:)
Un an nou fericit
Camcontacts 80%.Sa stii ca in 90% problema chiar este reala nu sunt abureli,se intampla ca membrul sa fie deja inregistrat daca l-ai luat de pe alt site,majoritatea membrilor au conturi pe toate sites sau membrul da click pe link si pe urma da click in site inainte de a se inregistra multi sunt curiosi unde se inregistreaza si se uita prin site,pe urma merge spre inregistrare si nu mai foloseste linkul dat de tine deci implicit se inregistreaza direct pe site ca si cum este un membru nou dar nu adus de tine.Ca sa nu mai spun ca multi membri daca sunt amorezati de tine, de rusine isi fac un cont nou el avand deja un alt cont logic ca nu mai primesti procentul ca doar nu o sa-ti spuna ca you are not the only one,nu? :yum:
Asa ca, ai grija mare si la membri, nici ei nu sunt ingerasi asa cum pretind asa cum nici noi nu suntem.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Robin
Mesaje: 22
Membru din: 11 Mai 2012, 19:29
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Nu pot spune cu siguranta ce site ofera cel mai mai mare procent de referral insa vreau sa raspund celui de-al doilea topic.
De ce ar fi un site "neserios" pentru ca spune ca un user a mai fost inregistrat pe platforma?
De obicei se aplica aceleasi reguli de acordare a procentului ca si in cazul afiliatilor, si ei de altfel castigand bani in acest mod. Traiesc cu impresia ca multi cred ca aceste referral-uri se verifica manual si sa dau aleatoriu in functie de preferintele site-ului la adresa unuia sau altuia, ceea ce nu e tocmai adevarat avand in vedere cat a evoluat tehnologia.
Cand vorbim de afiliere sunt doua programe folosite de aproape toate site-urile de cams.
1. PPS - pay per signup - Aici site-ul isi asuma riscul cel mai mare platind sume intre 75$ - 300$ per sign-up valid. Fiind destul de evident riscul, astfel de useri odata intrati in sistem nu vor mai putea fi atribuiti unui alt webmamster/model daca este adus ori re-adus pe site.
2. RevShare - revenue sharing (cel mai preferat fiind cel Lifetime) - Aici site-ul atribuie un procent (Lifetime) pentru un user nou adus, acest lucru aplicandu-se si in cazul modelelor care aduc useri pe un site. Daca userul este deja legat Lifetime fie de un webmaster sau de un alt model, este de inteles de ce nu poate fi atribuit din nou unui altui webmaster ori model.
Pe langa acestea mai sunt si alte programe care pot intra "in conflict" gen Whitelabel sites strict concentrate pe PPS - aceasta fiind in mare parte site-uri care au traffic de members area (Hustler, Playboy, Brazzers etc.)
Pentru site-uri cu vechime este mai greu, nu imposibil insa, sa gasesti useri noi, in special daca ii atragi de pe retelele de social media.
Daca vine vorba de affiliate marketing trebuie facut cu un pic de benchmark inainte, simpla comparare a procentelor de referral intre site-uri nu este sufiecienta, trebuie trecut si peste programul de afiliere si citit cu atentie ce reguli se aplica si acolo.
Ca sa nu termin intr-o nota negativa, pot spune pool-ul de useri noi sau "cam virgins" este alimentat in continuu, nu se extinde miraculos si nici foarte mult fata de anii anteriori, insa sunt - "there is still money in camming ;)".
Site-urile de dating in general au o capacitate destul de buna de a atrage astfel de useri, iar mixul intre dating si cams este unul foarte bun (daca stii ce faci), desi am intalnit/auzit multi care spun contrariul. Eu insa am certitudinea, pentru ca lucrez cu ambele verticale.

O zi faina!
These users thanked the author Robin for the post (total 2):
WinXPfather (09 Ian 2019, 17:58) • theselby (11 Ian 2019, 20:14)
Ovidiu aka Robin
Business Development Manager
AuroraGlobal/Firecams
Skype: irip77
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”