Offline surprise jasmin

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Hello, mi-a dat un membru un mesaj ieri ca mi-a trimis un offline surprise dar inca nu l-am primit.,..a zis ca lui i-au fost luati banii de pe card dar la mine nu apare nimic. Suportul mi-a zis ca se face update la fiecare 24 de ore dar pana acum totul a fost instant. S-a mai confruntat cineva cu problema asta? cum ati rezolvat? Multumesc mult! :upside_down_face:
SoulCams Models Studios wanted
UniqueAttitude
User Junior
User Junior
Mesaje: 51
Membru din: 11 Dec 2015, 05:46
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Poate doar a zis că a trimis. Nu trebuie să fie adevărat, neapărat :).
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Da trebuie vazut, clientul poate zice din gura multe... poate fi si o problema ceva la site.. dar cel mai bine ar fi daca zice ca a trimis sa vorbeasca el cu supportul nu tu.
Faza imi aduce aminte de un Model ce am ajutat in trecut, era in perioada de promotie pe jasmin, si m-a sunat super bucuroasa dupa vreo 2 ore online ca a facut 250$, eu zic WOW dar e imposibil asa repede la 0,99$ pe minut... la care ea.. -Nu nu chiar am facut.. a venit adminul si mi-a zis sa intru pe Skype, mi-a dat userul lui de Skype... m-am chinuit vreo 1 ora sa instalez Skype si apoi i-am facut show la Admin 1 ora.. si a zis ca mi-a trimis 250$ sa verific mai tarziu in statistici la Jasmin..
Zic.. DA.. bravo.. de ce nu m-ai sunat.. doar ti-am zis ca showurile doar pe Jasmin se tin ... of... acum va trebui sa imi fac timp sa iti arat cum se scot showurile de pe siteuri de porn tube.. ca sigur o sa ma cauti peste cateva luni sa plangi ca esti pe tot netul :)
These users thanked the author SAD^^EYES for the post:
wrongturn2020 (30 Sep 2018, 17:56)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Multumesc pentru raspuns, am sa ii zic si lui sa vorbeasca cu suportul, mi s-a parut ciudat pentru ca e un membru care cheltuieste mult si nu se uita la tipsuri...a dat tipsuri mult mai mari si nu cred ca ar minti cu asta, ii spun azi sa vorbeasca si el cu suportul. De aceea am intrebat, multumesc pentru raspunsuri!
These users thanked the author wrongturn2020 for the post:
SAD^^EYES (30 Sep 2018, 16:59)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”