Logica Moderare gen Games of Thrones - Concept - Pareri!!!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Încuiat
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Salut tuturor,

Vreau ca in viitorul apropiat sa schimb sistemul de moderare, o sa explic cat pot de scurt si detaliat si am nevoie de parerile voastre pro si contra plus idei care pot ajuta, orice feedback pozitiv sau negativ va fi de ajutor.

1. Toate categoriile vor fi la liber, fara aprobare, ramane in picioare doar regula de 3 posturi pana sa poti posta liber fara aprobare pentru utilizatorii noi.

2. Vreau sa existe mai multe echipe de moderare toti cu drepturi egale:

a.) Echipa 1 - Eu, Adrian si Marius (WinXPFather)
b.) Echipa 2 - 3 modele independente care si-au dovedit in timp contributia la forum
c.) Alex Gheorghe, Sebi Onofrei, Razvan
d.) Markus si Fratele lui plus un om care trebuie sa fie de la un studio diferit de al lor, prieten apropiat
e.) Mugur, Felix si al 3-lea om numit de ei
f.) Dragos Costea, Adrian Timisoara si inca un patron de studio numit de ei
g.) 4-5 oameni de la cele mai importante Summituri care au legatura cu videochatul, sa zicem: LivecamAwards, AwSummit, BucharestSummit, Bcams (poate fi si om din echipa nu neaparat Administratorul

Avem in total 7 echipe, bineinteles lucrurile se pot schimba in functie de feedbackul vostru, deasemenea poate nu toti vor dori sa aiba drepturi de Moderator etc.. in fiecare echipa pot fi maxim 5 moderatori minim 3

3. Va exista o categorie special dedicata moderatorilor, 100% privata, doar intre moderatori, unde totul este permis fara restrictii

4. Vor fi reactivate categoriile private... dar cu un tip de verificare.. pentru Modele si Studiouri momentan, urmeaza si Webmasteri in viitorul apropiat

Toate masurile astea ar trebui sa mareasca interactivitatea pe forum si sa asigure o mai buna organizare si calitate a postarilor.

Astept cu interes opiniile dumneavoastra.

Cu stima, Ionut
Admin AdultVideoChat
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

Exista zilele astea campania "MUIE PSD" , dar asta nu inseamna ca in acel partid nu exista si oameni de valoare , oameni bine intentionati , oameni frumosi . Datorita acestei campanii exista acel "incident" cu Politia Rutiera , dar din nou , chiar si cu propriile noastre experiente cu Politia Rutiera , cu spagile date , cu radarele ascunse prin boscheti si asa mai departe , nu putem concepe si nu putem afirma ca in Politie nu exista si oameni de buna credinta si ca "jigodiile" sunt doar o minoritate a institutiei respective .
Sunt doar exemple recente , pot continua la nesfarsit .

Acest forum este revitalizat periodic doar de scandaluri sau carduri care nu mai merg . Mai e cate o razie sau control ANAF pe ici pe colo si atunci se revitalizeaza din nou cu topicuri legate de legalitate .Destul de subtire pentru o comunitate atat de frumoasa , pe care o cunosc , pe care am vazut-o in atatea si atatea ocazii la diverse evenimente . Nu ma refer strict la avc.ro ci la comunitatea de videochat in general .

Intotdeauna exista cauze si efecte , care , analizate rational si cu masuri luate la timpul potrivit , pot sau puteau asigura transparenta si informare . Am indoieli , pastrand proportiile ca Obama ar fi iertat pentru un lucru ilegal sau imoral doar pentru ca este prieten cu Procurorul General sau pentru ca a facut foarte multe lucruri bune .

Eu personal m-am lasat inconjurat la un moment dat de oamenii nepotriviti , care au incercat , si unii dintre ei au si reusit , sa ma foloseasca ca pe o rampa de lansare . Unele chestii din industria asta nu ar fi existat fara aceasta rampa de lansare . E un adevar , nu caut laude si aplauze ca nu duc lipsa . Cand rampa de lansare si-a retras sprijinul , asa cum orice om care se simte folosit procedeaza intr-un rationament normal , aparent am devenit inamicul public #1 . Eu insa prefer sa fiu balacarit si facut in toate felurile de acesti oameni , bazandu-ma pe rationamentul sanatos al celor ce proceseaza si filtreaza prin organul numit creier aceste balacareli , decat sa fiu inconjurat de astfel de caractere , de oameni care nu stiu altceva decat sa sara la bataie sau care sa-mi declare in cel mai cocalar mod posibil , dupa vorba - dupa port , ca e in cautarea mormantului mamei ca sa faca un pipi pe el . Peste lucruri de genul asta nu se poate trece ...

Ei bine , Ionut , cu toata dragostea si cu tot respectul pe care ti-l port , fara false declaratii , in sensul in care daca am avut comentarii negative ti le-am adresat direct si personal , si cu toata dragostea pentru frumoasa comunitate de videochat , eu nu ma pot asocia in nici-un fel de proiect , fie el si atat de simplu - de moderare a unui forum - cu oameni de acest gen . Folosesc pluralul desi oamenii nu sunt multi , sub degetele de la o mana . Si pentru ca ai postat o lista lunga de nume , trebuie sa pun punctul pe "i" si sa nominalizez , pentru a nu lasa loc de interpretari : WinXPfather .

Acest lucru fiind lamurit in ceea ce ma priveste , as mai adauga ca o comunitate , forum , trebuie sa aibe un singur filtru , un singur om care filtreaza informatia , care decide ce este OK si ce este nociv . Cantitatea de informatie , de postari , fluxul adultvideochat.ro nu justifica (if you ask me) sa adaugi inca 15-20 de moderatori . Sa nu uitam ca declinul adultvideochat.ro si al forumurilor de specialitate din Romania a pornit fix de la acest lucru .
De iti doresti o comunitate sanatoasa , curata , frumoasa , eu am toata increderea in tine ca poti sa fii omul in jurul caruia se strang energiile pozitive , dar trebuie sa iti asumi rolul de unic admin si moderator , desi , pe de alta parte consider ca e deja prea tarziu pentru chestia asta .

Mult succes ,
Alex
These users thanked the author alexiss for the post (total 2):
theselby (10 Aug 2018, 16:23) • SAD^^EYES (13 Aug 2018, 12:05)
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Multumesc Alex, apreciez sinceritatea ti-am spus si personal, sper ca timpul sa rezolve ranile adanci... si pe o parte si pe alta.. eu am renuntat acum mult timp la orgolii, personal am stat si 3 luni fara sa intru pe forum... am vrut sa il si donez de cateva ori... dar am fost refuzat... viata nu are sens daca nu faci ce faci din placere.. si doar pentru bani.. multi au inteles.. altii vor invata in timp... Nu pot fi unic Admin.. si nici nu vreau forumul sa devina gen gfy.. vreau o balanta...
Sa nu uitati totusi niciodata ca atunci cand existau aproape 0 informatii despre videochat, eu puneam public tot ce invatam. nimen doar eu stiu cate pachete de tigari au suportat plamanii mei.. cate zeci de mii de nessuri, cafele, energizante a suportat ficat, stomac, creier and so on...
Viata mai trebuie si traita nu doar muncita.. eu am invatat sa traiesc cu 0 lei in buzunar...si nu o duc rau :)

Astept feedbackuri suplimentare cu mare interes.

Bafta acolo tuturor!
These users thanked the author SAD^^EYES for the post:
theselby (10 Aug 2018, 16:22)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Salutare Ionut.

Multumesc ca m-ai avut in vedere, dar e din pripa daca sa zic da sau nu, intrucat nu am neaparat cea mai buna idee despre ce presupune activitatea de moderator.

Eu as propune altceva:
De analizat ce anume a cauzat "linistea" in forum
  1. Ai mailurile oamenilor... compune un POLL sau ceva de genul, trimite un mail la toti si roaga-i sa fie sinceri si sa voteze motivul pt care si-au pierdut interesul.
  2. ia feedback separat de la oamenii care au fost blocati pe forum
De analizat ce anume face ca forumurile concurente sa fie de succes (ambercutie, wecamgirls, etc)
  1. motiv a
  2. motiv b, etc
Pe baza datelor de mai sus, aceasta comunitate poate inflori. Nu e vorba neaparat ca draga doamne sa vezi cum o sa bubuie forumul de discutii, ca e irelevant aspectul... insa domeniul evolueaza foarte mult, dar din prisma faptului ca unii oameni foarte buni au decis sa nu mai participe in forum, discutiile se poarta doar pe privat, iar beneficiile restului de lume se diminueaza groaznic.

Game of thrones inseamna lupta "familiilor" pt toate cele X regate (probabil 7, nu-s chiar atat de pasionat sa le stiu pe de rost).
Creand 7 echipe de moderatori... nu neaparat va conduce la un ambient placut, cel putin nu in cazul in care se doreste o lupta teritoriala (anume... care castiga tronul).
Toata scena ar putea fi privita in zeci de feluri... incep sa ma intreb oare care din echipa sunt Lanisterii (sa fie d/g/e/b/c/a/etc?).
Oare eu sunt vazut ca facand parte din (gen) echipa Stark unde cam toti au fost decapitati/etc?

Sunt de acord ca forumul a fost, este si va fi in continuare o sursa foarte buna de informatii pentru multa lume.
Insa cred ca moderarea ar trebui mentinuta la 1-2 oameni... cu cat sunt mai multi, cu atat creste exponential marimea pulii fiecaruia din membri (pt ca balls) si se vor naste certuri/arogante/etc.

Repet. Cred in continuare ca trebuie analizate cele 2 aspecte de mai sus: de ce lumea nu mai intra si de ce alte forumuri sunt functionale.

Respect si toate cele bune!
These users thanked the author theselby for the post:
SAD^^EYES (13 Aug 2018, 12:05)
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Mugur nu vrea sa fie moderator, dar ar vrea ca un comentariu de acum 3 zile care prezinta Studio 20 Arad, Bogota si Galati sa fie aprobat :)

si ... #muiePSD dragelor si dragilor
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Topic inchis din lipsa de feedback, o sa revin asupra ideii in viitor daca va fi cazul. Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”