Intrebare despre un site care plateste 16$ pe minut!!!

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
Avatar utilizator
inocenta
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 198
Membru din: 28 Mai 2005, 11:51
Localitate: Brasov
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Contact:

Stiu ca va suna ciudat si multi dintre voi vor rade dar nu am cu cine sa vorbesc si am zis sa spun aici ceea ce ma framanta in speranta ca voi primi un raspuns. De cateva luni tot ma streseaza un membru ca exista un site arab pe care se platesc 16 dolari pe minut la single si 26 la cuplu. Imi tot trimite un link unde sa imi pun datele si sa fac upload la cateva poze ca si cum aia ar fi o pagina de inregistrare. Stie cineva de aici din cei cu experienta de existenta unui astfel de site?
Spor la treaba si cat mai multi $$$$$$
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Personal nu cunosc niciun astfel de site, dar din câte am studiat eu, în Orientul Mijlociu pornografia este interzisă și videochat-ul de asemenea, iar astfel de site-uri sunt banate by default de către țările respective. Toți arăbeții pe care îi vezi tu pe camsites, ori sunt într-o altă țară la momentul respectiv, o țară mai permisivă, ori intră cu VPN/Proxy.

Thailanda, spre exemplu, este o destinație de vis. Cu ani în urmă o tipă din Austria, model pe MyFreeCams.com a fost prinsă făcând videochat în Thailanda și arestată, pentru că la ei este ilegal să faci videochat. Continuarea nu o mai știu pentru că nu am mai urmărit ce și cum, dar prin 2013 vuia AmberCutie Forum despre subiectul ăsta, iar dacă faci un pic de search, cu siguranță poți afla mai multe informații.

Acuma să o luăm logic...știm bine (dacă ne informăm un pic) cât de aspre sunt pedepsele în țările arabe, dacă te arestează pentru că faci videochat într-o țară asiatică, fără ca măcar să fii cetățean, dar atunci dacă deschizi un site și facilitezi o astfel de activitate, oare cine ar îndrăzni să deschidă un camsite într-o țară arabă? Că site-ul respectiv trebuie să aibă un sediu undeva. Doar așa că este făcut într-o țară care permite activitatea și i se adresează publicului arab. Dar și așa, dacă își bagă cardul să plătească, tranzacțiile făcute rămân undeva într-o arhivă și riscă oricând să fie prinși că plătesc pentru servicii ilegale în țara lor. Doi la mână: ziceai că este un site arab. Păi dacă e site arab, se vorbește limba arabă. Tu știi să vorbești și să scrii în limba arabă? Și în al treilea rând, unde își găsesc ăștia modele? Or fi și de-ale lor care s-or risca, inconștiente, dar modelele din occident care vor să facă treabă, vor merge pe site-urile sigure, consacrate, nu își vor pierde timpul cu iluzii, și nici nu își vor pune în pericol siguranța.

Serios acuma, și cu riscul de a părea sarcastică/recalcitrantă (cum tot este acuzat WinXPfather pe aici de unii, când de fapt omul le spune doar adevărul pe care ei nu îl pot accepta), de ce nu căutați să vă focusați pe ceva real? Sunt site-uri consacrate, care dovedesc lună de lună prin cifre că își merită statutul, avem site-uri cu 16 dolari pe minut, avem site-uri și cu 20 de dolari pe minut. De ce căutați mereu rute ocolitoare și vreți voi întotdeauna să descoperiți becul din veioza turcoaz?

Internetul a apărut în 1965, electricitatea la fel, în jurul anilor 600 î.Hr., grecii antici au descoperit că dacă se freacă blana pe chihlimbar (rășină fosilă de copac) se constată o atracție între cele două, astfel încât putem afirma că grecii au descoperit de fapt electricitatea statică. Scrierea a fost inventată în mod independent în cel puțin două locuri: Mesopotamia în 3200 î. Hr. și în Mesoamerica în 600 î. Hr. Deci s-au inventat deja, nu mai pot fi inventate! Ceea ce ar trebui să facem este să ne bucurăm de existența lor și să încercăm să le utilizăm într-un mod cât mai corect și benefic!

Ai grjă în ce te bagi, că pe arabii ăștia îi duce mintea și posibil ca omul doar să vrea să îți afle datele personale. Și încă ceva, ai grijă ce link-uri accesezi, să nu te trezești cu PC-ul virusat și așa mai departe. În 1687, Newton a stabilit cel de-al treilea Principiu al Mecanicii: forța de acțiune și reversul ei, forța de reacțiune! :man_with_turban: :eye: :slight_smile:
These users thanked the author Mery24 for the post:
Adrian (01 Aug 2018, 05:22)
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
inocenta
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 198
Membru din: 28 Mai 2005, 11:51
Localitate: Brasov
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Contact:

Multumesc frumos pentru raspuns si sa stii ca nu caut rute ocolitoare sau vreau sa inventez eu becul, doar ca fiind bombardata mai zilnic de membrul respevtiv sa ma inscriu acolo cu video si poze si neavand pe cine sa intreb am zic sa pun aici o intrebare.
Spor la treaba si cat mai multi $$$$$$
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: E foarte bine că ai întrebat! Eu ți-am zis părerea mea, tu faci ce crezi că e bine pentru tine și să fii pregătită să îți asumi. Dacă știi numele site-ului respectiv, pune-te și caută informații despre el, nu poți să știi cine e în spatele lui, mai ales dacă e no name și nu a mai auzit nimeni de el. Membrii zic multe, dacă ar fi să credem tot ce spun...

Mult succes! :relaxed:
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
sweetkitty
User Junior
User Junior
Mesaje: 79
Membru din: 06 Apr 2014, 23:09
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Nu te impacienta ca nu piezi niciun 16$ pe minut, stiu povestea de pe twitter, este o fata care tot bombardeaza modelele cu acest kinda site, care nu exista. iti vor doar datele personale, copie id etc.. bine ca ai intrebat, stiu modele foarte bune din lj care au fost invitate de catre aceasta fata pe site ul respectiv, care de fapt nu are nume :))))
ti se trimite doar un soft din care lucrezi atat :))))
este un individ pe care il suspectez in spatele acestei povesti, care de mult cerea poze nud pt promo pe twitter, si ca iti trimite trafic blah blah.. trimitea doar followersi fake.
eu mi am luat prima teapa acum 4-5 ani.. invatare de minte.
Asta cu acest site arabesc, o stiu de vreo 2 ani, acolo deja eram coapta si nu am mai halit galusca.. am verificat asa zisul link si nu apartine niciunui site, este un link si atat, duce intr o pagina unde sa iti pui datele.
Multe modele au fost cautate de aceasta fata, care lucreaza cu individul respectiv, ca nah.. nu bate la ochi.
Acum sa o luam si logic, daca ar exista asa un site , pe care se fac asa sume de ce ar veni la o necunoscuta ca mine si alte fete dp twitter sa ne spuna? Tu ai face asta? sau ai merge pe burta incercand sa tragi tare pana se afla si tabara toata lumea pe el?
daca vrei mai multe info iti dau pe PM. inclusiv numele lor dp twitter.
Si foarte bine ai facut ca ai intrebat. Nu vreau sa stiu cate modele au cazut in aceasta capcana fiind atrase cu aceste povesti de imbogatire rapida.
Daca e prea frumos sa fie adevarat, probabil este o pacaleala..
Ionela88999
User Junior
User Junior
Mesaje: 78
Membru din: 06 Oct 2017, 05:18
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

O sa va spun o povestioara intamplata apropo de tarile arabe,dar pana acolo,sa trecem la subiect.
Am auzit si eu de povestioara asta si din intamplare am aflat cam si cu ce se mananca chestia asta,erau si romanasi care faceau chestia asta punand anunturi false cu angajari la vodafone etc.
Au nevoie de actele tale pentru 2 chestii:
1.se vor folosi de ele sa inregistreze modele minore/banate pe siteurile mari -deci vei avea probleme
sau
2.avand buletinul tau il folosesc pentru diverse metode de plata pentru a scapa ei si altii(contra unui comision)de plata taxelor pe spatele tau.
Gandeste-te cat de usor e sa faca un cont dde paxum sa primeasca banii de la x persoane in el ,sa il scoata pe cardul paxum in numele tau,si sa-si ia un comision,si multe alte chestii derivate din astea,cosmo ,epay etc.
Cunosc o tipa care a lucart la un studio clandestin ,care de altfel mai funtioneaza si astazi,nu o sa dau nume,pt cei interesati in privat se poate,vre-o 3 ani,intr-o zi patronul de la studio i-a cerut buletinul ca sa o inregistreze cu o alta fata pe chaturbate,lucru care nu s-a intamplat.
Tipa a aflat de la un admin din studio dupa 1 an jumate ca defapt patronul acelui studio incasa banii tuturor modelelor din studio,vreo 20 de fete pe un card firstchoicepay in numele ei.Deocamdata nu a patit nimic ,dar cine stie pe viitor ce se va intampla...
NICIODATA NU DA DATELE PERSONALE/BULETINE ETC NIMANUI FARA CA IN PREALABIL SA VERIFICI DACA TOATA TREABA E LEGIT!
Avatar utilizator
inocenta
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 198
Membru din: 28 Mai 2005, 11:51
Localitate: Brasov
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Contact:

Multumesc tuturor pentru raspuns.Eu una ma gandesc sa nu vrea poze si video persoana respectiva si sa le foloseasca in alte scopuri.
Spor la treaba si cat mai multi $$$$$$
Avatar utilizator
inocenta
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 198
Membru din: 28 Mai 2005, 11:51
Localitate: Brasov
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Contact:

Cod: Selectaţi tot

.Link scos de către moderator! - nu are ce sa caute asa ceva pe forum.
Asta e link-ul minunat pe care nu va sfatuiesc sa il folositi.
Spor la treaba si cat mai multi $$$$$$
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Unii dintre noi nici măcar nu îl vom deschide, darămite să îl mai și folosim :relaxed: . Cum am menționat anterior, aveți grijă ce link-uri accesați. Poate fi un virus, sau poate să nu fie. Dar mai este o chestie, site-urile pe care le accesezi te identifică după un IP care se păstrează în arhiva site-ului. Iar dacă persoana respectivă are acces la lista de IP-uri, îți bagă IP-ul într-un program de tip IP Location Finder, și îți află instant țara, orașul și furnizorul de internet. Poate și mai multe detalii, în funcție de caracteristicile programului pe care îl utilizează.

Nu vi s-a întâmplat? Intri pe Emag, cauți să zicem Boxe PC, și după aceea te trezești că pe toate paginile pe care intri ulterior îți sunt generate reclame cu Boxe PC. Practic ai fost înregistrat într-un sistem care te identifică după un număr (IP) și care îți servește ceea ce ai căutat. Iar ca să nu mai primești aceste reclame, trebuie să ștergi istoricul. Dar în situația de față, omul dacă ți-a luat IP-ul, el poate să îl păstreze pentru a afla date despre tine, iar ștergerea istoricului și a cookie-urilor nu te mai ajută cu nimic, pentru că deja ai fost identificată.
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
AmelieSlade
Mesaje: 28
Membru din: 11 Iul 2019, 12:50
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Dupa cum spun si raspunsurile de mai sus...este hoax. Orice ai face sa nu crezi asa ceva.Incearca sa lucrezi mereu cu site-uri cunoscute de toata lumea chit ca sunt ele de premium sau freemium. Succes!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”