Live Camp - Primul Eveniment dedicat exclusiv modelelor videochat independente!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Avatar utilizator
AdrianLCA
Mesaje: 4
Membru din: 08 Iun 2018, 04:34
Localitate: Timisoara
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times
Contact:

Salutare la toti!

As dori sa va prezint un eveniment ce pot spune ca este primul de acest fel si in acest format indraznet in domeniul videochat.

Scopul principal este sa oferim posbilitatea modelelor videochat independente sa intre in contact cu reprezentanti ale unor site-uri sau servicii dedicate domeniului videochat.
De asemenea pe perioada celor 3 zile petrecute cei prezenti vor avea parte de un program atractiv atat din punct de vedere al business -ului ( seminarii, prezentari, workshop-uri educative) cat si de distractie (activitati gen adventure, relaxare, aqua park indoor, party-uri si alte surprize)
TOTUL VA FI INCLUS SI GRATUIT PENTRU MODELE!

Live Camp - www.live-camp.com este un eveniment dedicat, exclusiv si "invite only" pentru modele videochat indepedente fete si baieti.
Prima editie va avea loc in perioda 18-21 septembrie 2018 la Arsenal Park - Aventura Park (localitate Orastie, judetul Hunedoara)
Inregistrarea pentru modele indepedente este 100% Gratuita avand inclus cazare 3 nopti + 2 mese asigurate in regim de demipensiune!
Modelele pot veni insotite dar persoana care le va insoti va trebui sa plateasca o taxa de 120 euro, atat timp cat nu poate dovedi ca este model videochat.
Inregistrarea modelelor se va face cu aprobare, si asta doar dupa ce vor putea dovedi ca sunt modele active pe macar un site de videochat, nu acceptam persoane din afara domeniului decat daca sunt invitate sau insotesc un model (gen, sot, iubit, iubite, prietena etc)
Total tichete gratuite oferite: 120 persoane
Total prezenta asteptata si maxima ( la conditiile de cazare) 200 persoane.
Mai multe detalii si inregistrare puteti gasi aici: http://www.live-camp.com/registration/

Va asteptam sa va inregistrati, nu ratati acest eveniment altfel!
Pentru orice informatie aditionala va stau la dispozitie aici sau la detalii de contact pe site: www.live-camp.com
Multumesc
These users thanked the author AdrianLCA for the post (total 3):
WinXPfather (09 Iul 2018, 13:01) • Adrian (16 Iul 2018, 15:12) • SAD^^EYES (20 Aug 2018, 10:03)
Adrian Florin
Founder Live Camp
www.live-camp.com
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
TheOne
Mesaje: 14
Membru din: 24 Apr 2018, 00:10
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Cu mare drag ,ma alatur unui proiect asa de interesant, astept cu nerabdare sa vad cum va fi.
Felicitari Adrian :)
These users thanked the author TheOne for the post:
AdrianLCA (14 Iul 2018, 23:57)
Avatar utilizator
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 112
Membru din: 10 Iun 2017, 06:44
Localitate: Bucharest
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

going as couple
These users thanked the author MassEffect for the post:
AdrianLCA (14 Iul 2018, 23:57)
Avatar utilizator
AdrianLCA
Mesaje: 4
Membru din: 08 Iun 2018, 04:34
Localitate: Timisoara
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times
Contact:

In primul rand as dori sa multumesc celor care au aplicat deja si au fost aprobati pentru a lua parte la Live Camp, veti fi contactati telefonic pentru a primi mai multe detalii in curand!

In al doilea rand as dori sa precizez cateva lucruri importante!

1. Orice aplicatie care nu are nici o legatura cu live cam modellingul independent nu va fi aprobata, aplicatia de inregistrare trece printr-un proces de verificare si mai apoi celui/celei care a aplicat i se va transmite un email cu aprobarea aplicatiei!

2. In cadrul evenimentului NU se vor promova imagini si poze cu modelele prezente, pentru simplu motiv ca respectam nevoia de discretie a modelelor indepdente, NU se va da share cu poze de catre reprezentantii Live Camp sau alti prezenti din domeniu fara acordul in prealabil al modelului (gen interviuri, advertoriale etc), dorim ca acest eveniment inca de la prima editie sa fie unul exclusiv si inchis, exact cum il promovam "invite only".

Credem cu tarie ca nu e nevoie sa aratam celorlalti sau sponsorilor cat de mari si de tari suntem, principiul este ca, cei prezenti acolo sa plece cu mai multe cunostinte, informatii si contacte utile, sa se simta bine, sa petrecem timp de calitate impreuna, sa profitam de distractia si activitatile programate si in final sa ramanem toti cu o impresie cat se poate de buna!

Nu credem ca un share pe anumite grupuri sau facebook sau pur si simplu niste filmari distribuite pot demonstra eficienta evenimentului!

Vrem sa fie un eveniment altfel cu siguranta fata de celelate evenimente. Atat timp cat avem un numar limitat posibil de participanti adica 200, e de la sine inteles ca acest eveniment se vrea unul mic si eficient!

3. In cadrul evenimentului vom incerca sa aducem cat mai multi oameni importanti din domeniu, cu natura de "special guest" si nu doar din domeniu, tocmai ca modelele independente sa poata avea intalaniri directe cu reprezentanti al companiilor, sau in cadrul workshop-urilor sa acumuleze cat mai multe cunostinte si informatii utile!

Workshop-urile vor fi educative si vor avea un format inovativ! Suntem convinsi ca acest format inovativ cat si cei care vor prezenta (speakers) pe perioada desfasurarii workshop-urilor lor vor aduce un plus valoare acestui eveniment.

Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va rog sa le adresati aici in postare, prin mesaj privat sau sa accesati site ul www.live-camp.com folosind una din metodele de contact!
Multumesc
These users thanked the author AdrianLCA for the post:
SAD^^EYES (20 Aug 2018, 10:04)
Adrian Florin
Founder Live Camp
www.live-camp.com
Avatar utilizator
AdrianLCA
Mesaje: 4
Membru din: 08 Iun 2018, 04:34
Localitate: Timisoara
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times
Contact:

ANUNT IMPORTANT!

Datorita faptului ca majoritatea modelelor inregistrate deja sunt din Bucuresti am decis sa acordam o compensare de 40 de euro la biletele de avion pentru transport.

Pentru toate modelele care vor pleca din Bucuresti si vor dori sa ia avionul pana la Timisoara, locul de unde vor fi transferate la locatia Arsenal Park Transilvania locul in care Live Camp va lua parte, am decis sa acordam un decont de bilet pana in 40 euro, mai putin bagajele de cala (dar se poate aduce la cabina un bagaj de 10kilograme de persoana inclus in bilet).

E important ca modelele sa faca inregistrarea pana la data de 1 sept 2018 pentru a beneficia de aceasta optiune, si de a trimite pe adresa contact@live-camp.com dovada rezervarii biletului de avion.

Cea mai buna varianta si cea acceptata pentru decont este cu urmatoarele zboruri:

Zborul RyanAir FR436 cu plecare spre Timisoara din Bucuresti la ora 6.40 in data de 18 sept 2018
Si intoarcere Zborul RyanAir FR308 cu plecare din Timisoara la ora 19.45 in data de 21 sept 2018

Mai multe detalii aici: http://www.live-camp.com/good-news-we-a ... live-camp/


De asemenea pana in data de 1 sept se va anunta programul si invitatii speciali care vor lua parte la Live Camp
Putem spune ca avem pana acum un nr de 65 de participanti inscrisi, aprobati si confirmati cu doar 30 de zile ramase pana la inceperea evenimentului, dintr-un total de participanti de 150 persoane.

Va asteptam sa luati parte la un eveniment altfel, un eveniment care va aduce beneficii directe modelelor independente, un eveniment in premiera in videochat!
Totul gratuit si inclus pentru modele.
Inca disponibile locuri pentru gratuitate.

http://www.live-camp.com/registration/
These users thanked the author AdrianLCA for the post:
SAD^^EYES (20 Aug 2018, 10:04)
Adrian Florin
Founder Live Camp
www.live-camp.com
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”