O gafa - pot s o repar

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hello si la multi bani !

Azi am fost f..excitata sa zic asa ca am avut un pvt ceva mai lung si I am dat la un tip ( din viata reala) un sms cu la multi ani, dar cu conotatie sexuala si a ajuns la fostul lui coleg, fosts ef habar n am cine e.
M a sunat ala si mi a zis ca Sorin (sa I zicem asa) nu mai are acel numar. Era omu f official, nu radea, nu nimic si si a cerut el scuze ca nu e nr lui Sorin
Problema e ca acum 4,5 luni I am dat pe whats niste poze cu mien mai sexy asa pffff si s ar putea sa le fi primit tot asta

Mi e o rusine….pffff…..mai pot face ceva ? fetelor, baieti ?
or rade amandoi acum de mine ca s zuzu
SoulCams Models Studios wanted
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

ce rusine pfffff, problema e ca nu mi iese din minte acest om Sorin si cand mi am inceput activitatea nu m am focusat f bine si mi era gandul la el si am inceput mai slabut sa zic asa.
El a vrut ceva cu mine, dar apoi a renuntat , nu a avut curaj s o facem, cred eu ca are prob cu sculatul p....ii......ca a zis ca la el e mai moale asa pfffff
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Imi scrie acel tip care a preluat telefon > Nu face nimic, eu imi cer scuze
Asat dupa ce I am dat sms si I am zis ca I multumesc ca m a anuntat si na femeile mai fac gafe

Dar de ce isi cere el scuze mie? mare dilema
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Ana33, ești minunată, m-ai făcut să zâmbesc. Acum am ajuns acasă și sunt frântă de obosită.

Și că tot veni vorba...Să îți spun cum gândesc eu. Dacă omul ăsta, prieten cu Sorin sau ce o fi, a primit tot el pozele sexy acum 4-5 luni, probabil că de asta și-a cerut scuze. Că a primit niște poze sexy de la o necunoscută, și-a dat seama că e greșeală dar nu a spus nimic. Probabil s-a gândit că urmează să mai primească și altele, iar acum că ați vorbit la telefon s-a simțit oarecum vinovat. Sau poate pur și simplu omul și-a cerut scuze din bun simț, că a văzut că ești tu jenată și să salveze situația, a empatizat cu tine și a vrut să te facă să te simți mai bine.

Și acum să îți spun un secret. Oamenii de obicei când își schimbă numărul de telefon îi anunță pe cei importanți din viețile lor, se poate trimite un mesaj la toată lista, că nu este greu. Sau dacă pierzi telefonul și ești nevoit să îți anulezi numărul sau mai știu eu ce, soluții de a anunța noul număr se găsesc. Întotdeauna. Sau poate că Sorin nu și-a schimbat numărul și încearcă să scape de tine și e prea laș ca să ți-o spună în față, sau poate ți-a spus-o dar ție ți-e greu să accepți...Adevărul adevărat nu îl știu, dar cu siguranță e undeva la mijloc.

“Sorini” mai sunt și alții, viața ta nu se oprește aici, tu ai trăit și înainte de Sorin, vei trăi și după. De făcut nu mai ai acum ce să faci, fapta este consumată. Tu doar învață să te retragi cu demnitate. Până la urmă nu a fost nimic așa grav, poți să trăiești cu asta liniștită, nu ai făcut o crimă. Problema principală este că oferim prea multă importanță lucrurilor și situațiilor nesemnificative.

P.S. Azi-dimineață am trimis și eu două poze la o persoană dragă mie, dar nu știu dacă atât de sexy precum cele trimise de tine. Sper că au ajuns la cine trebuie. :-D :smirk_cat: :bear:
Salutând nemurirea printre muritori...
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Multumesc Mery. Verbal acest fost coleg de al lui si a cerut scuze apoi a scris in sms , eu va cer scuze...Cred ca se simte vinovat cum ai zis tu. Cred ca tacut malc nu i a zis nici lui Sorin nici mie delectandu se cu ele.a vb f oficial cu mine .Sorin e manager...poate d aia. Acest nr era a lui Sorin de la fostul job...el stia ca l stiu si p asta de whatsap de firma. Nu m a anuntat pt ca nu eram importanta stiu dar si pt ca alta data i am scris pe nr lui personal. Asta e ...genu de om care tace ca sa intelegi ca nu te vrea. Am gresit ca i am zis ca stiu ca o are mica si mi place asa....pfffff l an ranit. Din exper din vdc am constientizat ca barbatii multi...se simt f nelalocul lor dc au marime mica. El mi a zis ca ar vrea cu mine dar nu e lunga si e moale si nu mai are aptitudinele din tinerete pffffff😅😄 merci Mery....tb sa trec peste ac nereusita
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Dar ce la multi ani cu conotatie adult? Sa-ti traiasca pula tare 1000 ani? Sa te sug pana la menopauza nevesti-tii! Sa-mi bati la usa din dos pana inmoi mortarul! Zi-mi si mie te rog cum ai formulat.

Eu cred ca trebuie sa fii mai indrazneata. Barbatii trebuie stimulati vizual, auditiv si cu mana. E exact cum femeia e stimulata cu cascavalul. Succesul e cu atat mai mare cu cat roata de cascaval e mai mare. Cand se diminueaza, daca se diminueaza, incep problemele. Ba ca ai pula mica, ba ca sforai sau bei prea mult. Cand intervin astea e prea tarziu sa mai rezolvi cu sfanta bataie.

La baieti e mult mai simplu. Daca vrei sa fii castigatoare da-mi un pm sa-ti dau cateva trucuri. Succesul e garantat daca mergi la sigur. Multe cred ca poti mulge prostata daca stimulezi afectiv. Iti zic. Trebuie si o mana forte si obraznica.

Fii murdara!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

WinXPfather scrie: 05 Iul 2018, 14:42 Dar ce la multi ani cu conotatie adult? Sa-ti traiasca pula tare 1000 ani? Sa te sug pana la menopauza nevesti-tii! Sa-mi bati la usa din dos pana inmoi mortarul! Zi-mi si mie te rog cum ai formulat.

Eu cred ca trebuie sa fii mai indrazneata. Barbatii trebuie stimulati vizual, auditiv si cu mana. E exact cum femeia e stimulata cu cascavalul. Succesul e cu atat mai mare cu cat roata de cascaval e mai mare. Cand se diminueaza, daca se diminueaza, incep problemele. Ba ca ai pula mica, ba ca sforai sau bei prea mult. Cand intervin astea e prea tarziu sa mai rezolvi cu sfanta bataie.

La baieti e mult mai simplu. Daca vrei sa fii castigatoare da-mi un pm sa-ti dau cateva trucuri. Succesul e garantat daca mergi la sigur. Multe cred ca poti mulge prostata daca stimulezi afectiv. Iti zic. Trebuie si o mana forte si obraznica.

Fii murdara!
Multumesc, ti am dat pm...merci frumos
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sa stiti ca am gasit raspunsul si scriu aici, pt ca..cu siguranta mai sunt si alte fete in situatia mea.
Nu se merita fetelor ! Nu se merita sa ne chinuim asa, sa alergam dupa un barbat care e indisponibil……..e chiar indisponibil si pt sex, o Doamne, altii ar vrea sa le pice din cer o partida buna pe moca, dar nu la altii chiar dc le da viata o oportunitate ….ei sunt orbi.
Eu l am sters pe individul Sorin din telefon si cand va exista urmatorul voi comunica doar prin telefon, apeluri si fata in fata, nu tu sms uri nu tu whatsap.Pt ca astea pot crea confuzie, cel putin pt mine.
Stiu f bine de unde mi se trage din copilarie si de cum am perceput eu lucrurile la vremea respectiva.
Iar amicul lui Sorin dc a facut vreo laba cu pozele mele sa fie sanatos, sunt mandra de mine si cum aratam in poze.
Mai jos e un citat dintr un articol f bun
//Totodată, reacția poate fi cauzată de valoarea cu care investim persoana respectivă. Dacă nu ne vrea și nu este disponibilă pentru o relație, o percepem ca fiind valoroasă. Respectiv, este prea „scump” și nu ni-l putem permite. Un fel de Chanel la nivel uman…//

http://www.psychologies.ro/anchete-si-d ... ng-2163089
Avatar utilizator
eldiablo
VIP
VIP
Mesaje: 450
Membru din: 08 Ian 2010, 16:25
Localitate: Inca Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Recunosc ca si mie mi-ai facut ziua mai "buna" ...gasesti pe forum numarul meu de telefon si crede-ma ca nu sunt Sorin + la fel ca si tine prefer intalnirile face to face sau discutiile la telefon ( e adevarat ca sunt si "sub papuc" si evit wazzap sau mesaje ) , acum ma incearca o gelozie fata de XP ca el are PM de la tine si eu nu ( pentru fiecare PM inseamna ce vrem dar tin sa precizez ca eu nu ma gandesc la "personal message" )
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

eldiablo scrie: 06 Iul 2018, 22:49 Recunosc ca si mie mi-ai facut ziua mai "buna" ...gasesti pe forum numarul meu de telefon si crede-ma ca nu sunt Sorin + la fel ca si tine prefer intalnirile face to face sau discutiile la telefon ( e adevarat ca sunt si "sub papuc" si evit wazzap sau mesaje ) , acum ma incearca o gelozie fata de XP ca el are PM de la tine si eu nu ( pentru fiecare PM inseamna ce vrem dar tin sa precizez ca eu nu ma gandesc la "personal message" )
Ma bucur ca te am amuzat :D
La porumb fiert neamule...porumb fiert, porumb fiert ………..(adica sa ne intelegem pasarica fiarta , pasarica fiarta )……..asa a sunat acest post ? lol hahahahaa
>:) >:) >:)
Cine mai doreste, cine mai pofteste? hahahha
Acuma pana nu ma razgandesc ….stiti si voi cum sunt femeile…….azi da, maine ba >:) :relaxed: >:) >:)
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”