Mai prosti ca suportul Chaturbate eu nu am vazut.

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Ionela88999
User Junior
User Junior
Mesaje: 78
Membru din: 06 Oct 2017, 05:18
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

Sa incepem povestioara.
Toata minunatia a inceput acum 2 zile cand primesc mail de la chaturbate ca nu au putut sa faca wire-ul si imi cer pasaport+performer agreement si alte cacaturi pe care le-au mai vrut odata dar s-au razgandit inainte sa le trimit.
Si le-am trimis raspunzand cu mesajul ca mi-au reinintiat paymentul si ca ma contacteaza ei daca mai au nevoie de ceva ,si soc,cine mail-ul urmator:

Thank you for your continued support,please note that our bank’s compliance office has selected our recent wire transfer payment to you for additional Know Your Customer (KYC) information. In order to release your payment our bank is requesting that you provide the following information as soon as possible:

- Proof of address

Acceptable proof of address includes:

- Property Tax Receipt
- Posted Mail with name of applicant
- Utility Bill
- Lease Agreement
- Insurance Card
- Voter Registration Card
- College Enrollment Papers

Cum rezolv eu tigania asta,cu handicapatii astia?
Nu am de unde sa am proof of adress pentru ca absolu tot e pe numele parintilor mei.Nu am fost niciodata adepta abonamentelor la telefon.
Am trimis mail la toti shirley support,scris pe twitter ,raspund foooooarrrrttteeee greu.Poate are cineva un numar de-al lor de telefon?
Ce ma sfatuiti sa fac?Cum fac acel nenorocit de proof of adress???
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: College Enrollment Papers? Eu nu știu ce școală ai făcut, dar te duci la secretariatul unității de învățământ unde ai absolvit ultimele studii și îi rogi să îți dea o adeverință/o înștiințare care să conțină ceva în genul:

Prin prezenta se adeverește că d-na..., născută la data de..., cu domiciliul..., s-a înscris la studii cu program de zi în cadrul Universității/Liceului..., specializarea..., în data de..., pe perioada de...și a absolvit studiile conform programei școlare în vigoare..., la data de... .
S-a eliberat prezenta la cererea studentei/ S-a eliberat prezenta pentru a-i servi la...


DECAN/DIRECTOR,..................................................................................Secretar șef instituție
(nume, semnătură)...................................................................................(nume, semnătură)

Întocmit,
Azi, 22.06.2018


Adeverința neapărat să conțină numele, adresa, CNP, să se specifice că ai fost înscrisă și admisă (ca să nu fie loc de interpretări), neapărat semnătură și ștampilă și data din ziua respectivă, ca să se vadă că este proaspătă. Adresa ta din buletin sau permis (ce ai uploadat tu pentru Chaturbate) să fie aceeași cu cea de pe adeverință. După ce ai făcut toate astea, te duci la notar și o legalizezi și după o trimiți. Acuma să fie nevoie și de traducere autorizată, nu cred, că nici dacă le trimiteai factură, contract de închiriere sau altceva, tot nu era în engleză. Tu poți separat să o traduci și în engleză, traducere autorizată și după să o legalizezi, asta ca să fii sigură, sau să întrebi la Chaturbate Support înainte să vezi dacă merge netradusă. Aici chiar nu știu cum să te sfătuiesc, că nu am întâmpinat problema asta.

Un exemplu ca să îți faci o idee, doar că schimbi unele date (cu contractul de muncă și altele):
Imagine

Sau dacă ai fost la facultate, să îți facă o listă care să includă adresa ta și cursurile la care ai participat în cadrul universității, conform următoarei, dar tot însoțită de semnătură și ștampilă:
Imagine


Mai poți să încerci și cu extras de cont. Întreabă să vezi, poate acceptă, ar fi mai simplu. Dar vezi de la ce bancă, nu la toate băncile este afișată adresa pe extrasul de cont. La BCR sigur nu, la Banca Transilvania sigur da, de restul nu știu nimic.

Rezolvare există, trebuie doar să nu ne panicăm și să știm unde și cum să căutăm răspunsuri. Mult succes! :relaxed:
These users thanked the author Mery24 for the post:
Ionela88999 (24 Iun 2018, 02:53)
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Lease agreement - în cel mai rău caz (dar nu cred că este așa rău), mergi de mânuță cu ai tăi la notar și faci un contract provizoriu de închiriere a locuinței/a unei camere. Contractul, după ce ai rezolvat cu Chaturbate, se poate rezilia.
Dacă ne gândim puțin, mai găsim și altele și le spunem pe cum ne vin în minte. ;)
These users thanked the author Mery24 for the post:
Ionela88999 (24 Iun 2018, 02:53)
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
nhms
User Junior
User Junior
Mesaje: 63
Membru din: 12 Feb 2013, 21:30
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Scanezi o factura de utilitati.
Deschizi Paint-ul din Windows.
Modifici numele de pe factura cu numele tau avand grija ca fontul folosit sa fie similar.
O scoti la imprimanta.
O scanezi din nou si le-o trimiti.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”