Secondary Balance - Cosmo

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,

S a confruntat cineva cu bani ramasi in secondary balance in cosmo si care nu poti fi transferati pe card? Am limite mai mari la KYC Documents , nu le am depasit. Iar la // Upgrade Load Limit Approved // , zice
//Your request has already been approved//

Le am dat mail si astept raspunsul lor. Am citit pe net cazuri in care la upgrade s au cerut niste documente. Dar in cazul acesta ca eu am deja aprobata limita …...nu inteleg ce se intampla


Merci frumos
SoulCams Models Studios wanted
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 188
Membru din: 25 Noi 2011, 22:36
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Am vazut pe celalat fórum ca mai multe persoane se confrunta cu aceeasi problema.
Acesta este raspunsul unei fete ''Eu am reusit cu cosmo.Au facut acele settings ale lor si am transferat imediat suma din secondary balance in available funds.''
Nu stiu ce setari a facut , nici nu iti pot spune despre ce esta vorba pt ca eu nu am cosmo…...dar poate daca intri acolo si citesti vei gasi rezolvare la problema ta
Bafta
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Hello , se pare ca si mie tot in secondary balance mi au intrat banii. That s it , trec pe Paxum ! :))
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Mda...puneti va banii pe hold si aia e, alte alternative dc nu reglemeteaza.
De asta in viata e bine sa nu ajungi sa depinzi de nimeni si de nimic, sa ai investitii pasive.....sau alternative mereu. Cred ca au pierdut deja o parte din client si or sa mai piarda dc nu se misca mai repede.
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Se pare că peste tot e aceeași problemă cu COSMO Payment. Acesta este un răspuns de la ei în legătură cu ce se întâmplă:

Imagine

P.S. Pentru tine, @betterthansex, că ziceai că nu ai primit niciun răspuns. Sper să se întâmple așa cum scrie aici și să rezolve până în 28!
These users thanked the author Mery24 for the post:
betterthansex (26 Mai 2018, 18:38)
Salutând nemurirea printre muritori...
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Mery , stiam deja asta , am citit , dar se pare ca termenul initial a fost 25.. deci o tin din termen in termen :))) o sa trec pe paxum si mi bag ceva n cecul asta :)))
These users thanked the author betterthansex for the post:
Mery24 (27 Mai 2018, 12:08)
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Nu am știtut că tot amână termenele...Cum nu folosesc COSMO Payment, nu am avut curiozitatea să aprofundez. Dar văzând că au apărut probleme, am zis să studiez puțin.

Cum văd eu lucrurile: mie îmi place să analizez mult, întorc problema pe toate fețele până iau o decizie importantă. COSMO Payment apăruse peste noapte. Practic nu mă vedeam în colaborare cu un procesor de plăți apărut peste noapte, să cred așa orbește în el fără niciun motiv plauzibil. Mai ales după ce am citit că ar avea în spate aceeași echipă de la Firstchoice Pay, iar unii dintre ei au fost și cu Epassporte. Acel Epassporte care a păgubit o grămadă de oameni? Firstchoice Pay, care încă nu e oficial, dar probabil urmează să facă la fel? Că nu se mai aude nimic de înapoierea banilor, se fac că plouă. Pe mâna acestor indivizi să îmi las eu bănuții mei câștigați noaptea când alții se odihnesc? Îmi plătesc ei mie sănătatea pentru nopțile pierdute? NO WAY!

Și se duse vestea că Paxum.com ar fi un scam... Cel mai probabil răspândită din neputință, de unii care nu au fost în stare să-și completeze datele corect, de obicei acești oameni leagă cu dificultate cuvintele deolaltă. “Is Paxum.com A Scam?”, titluri dintr-astea am citit și eu zeci, ca postacul s-a trezit cu 1, 38 euro în contul bancar în loc de 1380 euro, ca mai apoi tot el să vină să spună că de fapt a fost greșeala la el, că în loc să-și trimită în contul bancar 1380E, și-a trimis 1,380E. Dar chiar dacă și-a recunoscut vina, e destul o vâlvă dintr-asta, că oamenii au predispoziția să creadă cu mult mai multă ușurință ceva rău decât ceva bine. Nu-i așa că e interesant?

Pentru mulți COSMO Payment a fost ca voturile pentru Klaus Iohannis, adică voturi anti Victor Ponta. În cazul nostru, anti Paxum. Alegem orice, numai Paxum.com nu! Paxum e complicat, desigur, e un scam! Nu zic că e exclus ca Paxum să greșească, sau pe viitor să și dea țepe. Mai ales dacă ia exemplul altor procesatori, dacă se poate, de ce nu? Dar să privim lucrurile în prezent. Oameni buni, nu putem pângări imaginea cuiva doar pentru că așa am visat noaptea, fără argumente solide! Dacă Paxum era scam, oare ar fi rezistat în business mai bine de 10 ani, câți are în momentul de față? Ba, mai nou unii dintre noi ne tragem de șireturi și facem bâlci cu reprezentanții lor (și nu doar ai lor), că doar suntem îndreptățiți, am fost împreună la greginuță!

Eu empatizez cu toată lumea, cu toți cei păgubiți, vă doresc din tot sufletul să vă recuperați banii! Iar gândurile exprimate au fost la modul general, nu m-am adresat cuiva anume.
Salutând nemurirea printre muritori...
Alicia41
Mesaje: 5
Membru din: 28 Mai 2018, 02:46
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Buna, m-am inregistrat aici sa contribui si eu la discutia despre Cosmo, la fel ca voi am probleme cu banii blocati in Secondary balance, banii care i-am primit vineri de la Streamate.
Cele 4 plati de dinainte de vineri au intrat in available funds direct dar vineri am avut marea surpriza sa-i vad in Secondary balance lucru care m-a dat peste cap ptr ca aveam nevoie de ei.
Eu sunt activa de multi ani pe un forum in limba engleza dar acolo sunt putine romance sau macar europence deci nu s-a discutat de problema asta cu Secondary balance la Cosmo inainte de vineri cand lumea a vazut ca banii nu sunt disponibili. Au fost 2 modele care au mentionat ca au bani in Secondary balance dar mesajele lor nu au fost foarte clare sau cu suficiente detalii si am crezut ca e ceva cu conturile lor eventual.
Oricum, astepam sa vedem ce se intampla.
Eu am ales aceasta metoda de plata ptr ca nu am avut alta disponibila, am o situatie cu Paxum dar am discutat cu un reprezentant al lor si as putea de acum incolo sa folosesc paxum dar e mai complicat sa-ti retragi banii din cont, eu nu am vrut cont in USD la o banca in RO, am vrut ca tranzactiile mele sa se faca mai anonim asa, nu prea evident, optiunea Cosmo parea foarte buna, un inlocuitor al lui FCP, cam ce poti sa faci cand nu prea ai solutii?
Daca Paxum mentinea optiunea cu card fizic lucram cu ei dar ei au scos cardurile fizice cu toate ca ei taxasera clientii cu 45$/an ptr acele carduri si acum toata lumea asteapta carduri si tot asteapta de saptamani bune, am o prietena care a cerut card de cateva sapt. si tot nu apare ca e trimis. Nici paxum nu se misca prea repede, acum au oferit carduri de plastic ca au primit multi dintre clientii First Choice si au zis ca sa nu piarda atatia clienti, hai sa ne ofere carduri de plastic cu care sa ne scoatem banii.
Iar de Cosmo, sunt super furioasa pe ei ca macar nu au anuntat ca au probleme, sa ne explice ce si cum. Totusi sa aiba probleme asa repede imediat dupa ce s-au lansat pe piata? Te face sa te gandesti la diverse, nu? Poate fi orice, de la tepari ca FC sau Epassporte (multi nu ne-am mai primit banii de la aia, eu am pierdut putin de la FC) pana la probleme de programare sau de ce nu, chestie facuta cu intentie sa se foloseasca de banii nostrii, ptr o banca cateva zile cu o gramada de lichiditati in conturi conteaza enorm, se practica; eu speculez aici dar toate posibilitatile sunt reale, doar ei stiu ce si cum.
Nu stiu daca dupa acest episod, chiar daca se va corecta situatia mai pot avea incredere in ei dar nici varianta Paxum nu e de preferat fiindca in cazul meu prefer sa NU primesc bani intr-un cont romanesc.
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Au spus ca rezolva maxim azi , dar banuiesc ca nu mai e valabil termenul. In cont imi apare un mesaj ca optiunea de a transfera din secondary in available nu e disponibila :)) Eu astept pana maine dupa amiaza si daca nu se rezolva o sa trec pe paxum , nu pot sa risc ca si urmatorul cec sa se duca in honolulu :))
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

fetele , eu zic sa nu luam gandul si sa schimbati metoda de plata , posibil sa fi funcionat 2 3 cecuri ca sa ne ia ochii si acum au dat tun cu banii nostrii :))) asta tinand cont ca nu 1 saptamana nu raspund la email :))
JullyAna
Mesaje: 24
Membru din: 14 Apr 2016, 19:57
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna dimineata.Si eu am aceiasi problema 1600$ blocati in secondary balance in conditiile in care celialti au fost availible iimediat.Am trimis deja 2 mailuri si nici un rasp....
Ionela88999
User Junior
User Junior
Mesaje: 78
Membru din: 06 Oct 2017, 05:18
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

Tot ma uit si ma minunez,la cati bani ati pierdut pe cardurile astea pe firstchoice si pe cosmo.De ce nu faceti legal ."Mai anonim",nu se poate,SMECHERIILE S-AU DUS,pa si pussy,cati bani ati pierdut,mai bine plateati taxele alea si stateati linistite.
Paxum-cont bancar RO ,platesti taxe,nu te doare capul
Wire-cont bancar RO,platesti taxe nu te doare capul.
1.Ibill-teapa
2.epassporte-teapa
3.Fcp-teapa
4.Cosmo-teapa
Uite cate tepe ,pentru ce,cateva sute de lei sau mii ,ca sa dormi linistita.
E greu oare?
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Ionela88999 scrie: 29 Mai 2018, 08:24 Tot ma uit si ma minunez,la cati bani ati pierdut pe cardurile astea pe firstchoice si pe cosmo.De ce nu faceti legal ."Mai anonim",nu se poate,SMECHERIILE S-AU DUS,pa si pussy,cati bani ati pierdut,mai bine plateati taxele alea si stateati linistite.
Paxum-cont bancar RO ,platesti taxe,nu te doare capul
Wire-cont bancar RO,platesti taxe nu te doare capul.
1.Ibill-teapa
2.epassporte-teapa
3.Fcp-teapa
4.Cosmo-teapa
Uite cate tepe ,pentru ce,cateva sute de lei sau mii ,ca sa dormi linistita.
E greu oare?
Eu mi am platit taxele pe toata activitatea. E cazul sa demonstrez cumva aici ? Si nu din omenie , ci pt ca am vrut sa mi cumpar ce vreau din banii mei fara sa mi bata nimeni la usa sa ma intrebe de unde am avut bani. Nu toata lumea care opteaza pt metodele astea nu plateste la fel cum am vazut clar pe aici ca unii se bat in piept cu taxele , cand eu stiu sigur ca sunt "pe naspa" .
These users thanked the author betterthansex for the post:
Mery24 (29 Mai 2018, 11:36)
Alicia41
Mesaje: 5
Membru din: 28 Mai 2018, 02:46
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Ionela88999 scrie: 29 Mai 2018, 08:24 Tot ma uit si ma minunez,la cati bani ati pierdut pe cardurile astea pe firstchoice si pe cosmo.De ce nu faceti legal ."Mai anonim",nu se poate,SMECHERIILE S-AU DUS,pa si pussy,cati bani ati pierdut,mai bine plateati taxele alea si stateati linistite.
Paxum-cont bancar RO ,platesti taxe,nu te doare capul
Wire-cont bancar RO,platesti taxe nu te doare capul.
1.Ibill-teapa
2.epassporte-teapa
3.Fcp-teapa
4.Cosmo-teapa
Uite cate tepe ,pentru ce,cateva sute de lei sau mii ,ca sa dormi linistita.
E greu oare?
Draga mea, degeaba te minunezi tu ca fiecare are situatia ei/lui acasa, nu ai de unde sa stii fiecare cu ce se confrunta.
Eu de exemplu mi-am crescut copilul singura si tinut in facultate pe banii de la videochat, nu m-a ajutat nimeni cu nimic sa-mi iau echipamentul ptr munca si tot ce presupune sa lucrezi pe cam, cand a murit tatal copilului mai tarziu statul i-a facut pensie de urmas cu suma minima; intre timp m-am imbolnavit si am cheltuit bani prin spitale cu operatii si noroc ca munceste baiatul si sunt coasigurata dupa el altfel nu stiu ce faceam.
Si eu ce sa fac acum cand abia reusesc sa mai lucrez, sa ma duc sa le ofer parte din banii mei munciti cu greu noptile ca sa ii fure clica de politicieni corupti de la noi, sa traiasca ei bine pe banii mei?! Nu merci! I dont give a damn. Plus ca nu toate site-urile ofera transferuri bancare directe si SM de exemplu noua ne da doar 30% procent iar celor din tarile din vest gen USA, UK si alte cateva le dau 35%.
Si da, ptr unii chiar e greu! Nu toata lumea mai e tarara si in putere sa faca mii de $ pe sapt si sa nu se simta banii aia ptr taxe.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Nu cred ca e cazul sa sariti asa,eu chiar daca am studio si platesc taxe pana la urma chiar nu ma intereseaza cine si cum face,problema este sa gasesti o solutie avantajoasa,daca pierzi in carduri fantoma gen acum 1000,peste 2-3 luni nu stiu ce suma,peste alte cateva luni alta suma si le aduni pai mai bine platesti taxe,plus ca am spus si pe alt post ,am citit si eu putin despre asa zisa minune aparuta peste noapte si mi s-a parut japca la drumul mare 3.5 la suta comision ,profita toti de pe urma voastra pentru ca stiu ca nu aveti alternative si mereu va fii teapa,dupa teapa,dupa teapa,cam asta a incercat sa spuna si Ionela.
Fiecare pana la urma raspunde pentru el,fiecare are probleme,drame pe care nu le putem sti,mie imi pare rau când vad ca va luati teapa,chiar am pus problema azi cu iml pentru ca mai sunt cateva zile si se vor baga banii sa avertizeze modelele despre aceasta situatie macar sa-si puna hold sau ceva,desi chiar putea sa nu ma intereseze pentru ca la noi nu se pune problema de tepe totusi am zis ca ei fiind site poate au alte discutii cu cei de la cosmo,pe iml fiind foarte multe modele independente...daca aflu ceva va tin la curent,intre timp sfatul meu este sa nu mai lasati sa va pacaleasca pentru ca acei buni sunt munciti si stiu si eu ce inseamna sa-ti treaca os prin os pentru fiecare cent.
Concluzia recomand hold unde aveti acest cosmo,cand vor vedea ca pula bani ori vor disparea ori vor rezolva,citez pe cineva,nu mai fiti victime.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ifriends nu a oferit decat acest cosmo ca metoda de plata si cec care nu e chiar asa de accesibil. Ca nu muncesti de te iau toti dracii ca sa iei banii dupa o luan jumate sau 2, plus stai cu emotii alea 2luni.
Deci cine a lucrat pe asta nu a avut practice ce sa aleaga.
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Scrie pe twit ca maine s ar rezolva sigur. Doamne ajuta, ce sa mai zic. Nu stiu cum mi a venit ideea sa caut, ca eu nu aveam cont pe ac canal. Oricum ac experienta m a facut sa mi reanalizez viata….lol....
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Ana , nu spera prea tare ca asa au zis ca rezolva pana pe 26 si a trecut de cand hai :)) dar n ar prinde rau sa ne recuperam banii. Eu am renuntat la Cosmo oricum.
These users thanked the author betterthansex for the post:
Bfx (25 Iun 2018, 05:48)
Ionela88999
User Junior
User Junior
Mesaje: 78
Membru din: 06 Oct 2017, 05:18
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

E exact cum a spus si isa,si mie imi pare rau,chiar o buna prietena de-a mea are pe fcp peste 100k blocati(bani pe vreo 2 ani) ,si de cand cu problema ,parca e zombi,nici online nu a mai intrat.
Toate firmele astea de ewallet la u moment dat dispar ,sau se inchid peste noapte .

Eu merg pe principiul ,mai bine mai putin si mai bun,decat mai mult si prost.
Mai bine astept un cec 1 luna decat sa pierd banii cu totul.
Oricum de cand au cerut pt prima data documente firstchoice-ul,toti au implementat asta.De ce?Ca sa nu mai fii anonim,sa dea de tine ,sa stie cine esti.
Daca ati introduce numarul cardului pe un card check site ati vedea ca emitentul cardului cosmo este o banca poloneza,care se afla in ue,si care se supune schimbului de informatii intre banci,ca ai cosmo sau ca ii primesti in banca romaneasca si nu platesti nimic,e aceeasi treaba .
Ca si nota explicativa,cum functioneaza un card sau cont de ewallet,dam exemplu fcp:
Siteurile trimit banii in contul fcp,deschis la o banca,fcp vede ca gigel are 50$ si maricica 1000$,ei prin carduril alea aproba retragerea din contul lor bancar a sumelor de 50$ pt gigel,si 1000 pentru maricica.Daca ei inchid cardurile,banii sunt in contul lor bancar,ce dovada ai tu ca sunt ai tai?Niciuna.
Si eu am folosit fcp,si chiar bine pot zice,dar am ascultat sfaturile unor useri precum:isa sau studio 20 ,si din ianuarie 2018,am facut totul cum trebuie ,si mare dreptate au avut,si tin sa le multumesc.
Cat am pierdut eu datorita lor?0.60 de centi pe fcp.Tin sa le multumesc pentru asta.
Mie chiar imi pare rau pentru toti care au avut de pierdut,stiu cum e,si cata munca se risipeste.
Siteurile astea se bazeaza exact pe chestia asta ,si d-aia dau si tepe pentru ca nu ai ce sa le faci,nu ai o dovada pe banii aia ,nimic,un invoice de la site sau un printscreen pe contul lor e 0.
Va urez multa bafta si sa gasiti o alternativa viabila si pe termen lung ,si cu riscuri si neplaceri cat mai putine.
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ionela88999 scrie: 30 Mai 2018, 23:10 E exact cum a spus si isa,si mie imi pare rau,chiar o buna prietena de-a mea are pe fcp peste 100k blocati(bani pe vreo 2 ani) ,si de cand cu problema ,parca e zombi,nici online nu a mai intrat.
Toate firmele astea de ewallet la u moment dat dispar ,sau se inchid peste noapte .

Eu merg pe principiul ,mai bine mai putin si mai bun,decat mai mult si prost.
Mai bine astept un cec 1 luna decat sa pierd banii cu totul.
Oricum de cand au cerut pt prima data documente firstchoice-ul,toti au implementat asta.De ce?Ca sa nu mai fii anonim,sa dea de tine ,sa stie cine esti.
Daca ati introduce numarul cardului pe un card check site ati vedea ca emitentul cardului cosmo este o banca poloneza,care se afla in ue,si care se supune schimbului de informatii intre banci,ca ai cosmo sau ca ii primesti in banca romaneasca si nu platesti nimic,e aceeasi treaba .
Ca si nota explicativa,cum functioneaza un card sau cont de ewallet,dam exemplu fcp:
Siteurile trimit banii in contul fcp,deschis la o banca,fcp vede ca gigel are 50$ si maricica 1000$,ei prin carduril alea aproba retragerea din contul lor bancar a sumelor de 50$ pt gigel,si 1000 pentru maricica.Daca ei inchid cardurile,banii sunt in contul lor bancar,ce dovada ai tu ca sunt ai tai?Niciuna.
Si eu am folosit fcp,si chiar bine pot zice,dar am ascultat sfaturile unor useri precum:isa sau studio 20 ,si din ianuarie 2018,am facut totul cum trebuie ,si mare dreptate au avut,si tin sa le multumesc.
Cat am pierdut eu datorita lor?0.60 de centi pe fcp.Tin sa le multumesc pentru asta.
Mie chiar imi pare rau pentru toti care au avut de pierdut,stiu cum e,si cata munca se risipeste.
Siteurile astea se bazeaza exact pe chestia asta ,si d-aia dau si tepe pentru ca nu ai ce sa le faci,nu ai o dovada pe banii aia ,nimic,un invoice de la site sau un printscreen pe contul lor e 0.
Va urez multa bafta si sa gasiti o alternativa viabila si pe termen lung ,si cu riscuri si neplaceri cat mai putine.
Asa este ! Dar ifr. a dat mereu doar o solutie de plata, in prezent fiind cosmo. a si cec, care vrea sa si bata capu o luna jumate am inteles ca dureaza cu totul. Sunt fete am vazut pe site caer acorda exclsuivitate pe el caci sunt de 6, 8 ani . Ele ce sa aleaga , care sunt din tara de la noi? S o ia ed la 0 pe alt site dupa 8 ani de munca ? Dc vor fi fortate probabil ca asta vor face....
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Vor alege cec Anna,majoritatea modelelor care au ani multi pe un site nu stau in cecul saptmanal,am prietene de generatia mea care au hold de cand s-a miruit FCP,pentru ca daca ai 1-2-3-8 ani pe un site si stai in cecul saptamanal de ce mai esti model independent daca esti tot saraca?Chiar m-am uitat pe if aseara,nici un model vechi si de succes nu a plecat,prefera sa tina banii la if pana se face o suma considerabila gen 10 k,20 k sa depuna cecul in banca,sa astepte si aia e,americancele toate au cec pentru ca ele incaseaza cecul in ziua respectiva in orice banca.Asta daca ei nu vor gasi o metoda viabila vor pierde doar modelele din Europa maj care stau si traiesc de la cec la cec,if-ul nu mai este sitele nr 1,poate este nr 100 dar sunt modele care nu vor renunta niciodata la el,asa cum eu daca maine as vrea sa intru online as alege tot ifriends pentru ca de acolo sunt nu din alt site si as alege cec,platesc si ma doare la bascheti.
Si tu tragi de if ca este un site care probabil iti place si pe care faci bani ca altfel te-ai muta anytime pe alt site,asa ca..stii vb aia take it or leave it.Sper sa va recuperati banii dar pe viitor putin prudenta nu strica.

Si cel mai important lucru,nu va mai tineti banii in aceste carduri,toti astia mai vechi am urlat mereu asta,scoateti tot imediat ,ex dat de Ionela pai fata aia e distrusa psihic,sa-si vada munca de 2 ani efectiv disparuta,cum ar fi fost mai bine sa plateasca niste taxe si din 100 k sa aiba in cont 80 sau zero?Sa-ti treaca os prin os si sa ramai cu nimic,ingrozitor :'(

Alegeti inteligent!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Bestthing2018
Mesaje: 16
Membru din: 14 Apr 2018, 11:09
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Cum sa lasi banii pe 2 ani pe un card ?tre sa fi complet IDIOT ( no offence ,dar chiar nu vad de ce ar face cineva asa ceva )
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”