Antifonare camera!!! recomandari, sfaturi?

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
Agnes
Mesaje: 20
Membru din: 11 Apr 2018, 11:49
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Recent am hotarat sa imi separ ,,punctul de lucru" de spatiul unde locuiesc . Am hotarat asta ca a intervenit o rutina , plictiseala si oarecum dorinta de a fenta mintea ca te deplasezi la job ca oricare om.
Am gasit o garsoniera de 44 mp la demisol , peretii sunt facuti din caramida . In cladirea respectiva la etaj sunt ceva birouri deci eu lucrand noaptea nu o sa am probleme ca o sa deranjez pe cineva de la etaj .
Problema e ca am doi pereti comuni cu singura mea vecina de la demisol , care e putin cam intepata si nu as vrea sa o deranjez cu muzica sau gemete exagerate in toiul noptii pentru ca o sa am cu siguranta probleme cu ea.
Vreau sa imi antifonez peretii sa nu treaca zgototul de la mine la ea. Imi puteti recomanda pe cineva profi? as vrea sa fac totul ca la carte.
Multumesc tare mult...weekend placut! :relaxed:
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

http://www.details.ro/shop/ s au ocupat de antifonare si tratament acustic pentru multe studiouri audio ( smiley, inna, bug mafia, fly records, etc etc cluburi bucuresti)

Fac si proiecte de acest gen si anume tratament acustic apartament, izolatie fonica apartamente, etc etc camere insonorizate acum trebuie sa vezi daca se renteaza din punct de vedere financiar,

Spor acolo.

P.S. Cand le prezinti situatia si ce asteptari ai ( ce vrei sa obtii ) , le poti spune ca mixezi gemete si ca e nevoie de protectie mare fata de vecini.
These users thanked the author Adrian for the post (total 2):
Agnes (12 Mai 2018, 17:01) • Mery24 (27 Feb 2020, 05:02)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Agnes
Mesaje: 20
Membru din: 11 Apr 2018, 11:49
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

wow , super tare ! multumesc mult , Adrian ;)
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”