Invalid code Paxum

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Justine
User Junior
User Junior
Mesaje: 57
Membru din: 27 Mai 2015, 18:50
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Bună tuturor !
A mai primit cineva aceasta eroare la retragerea banilor de pe paxum ?
Iar cand incerc sa imi retrag banii de pe paxum pe contul din ro de banca imi apare Errors Invalid approval code
Iar jos de tot imi apare approval code a-06 si atat .. nu mai pot adauga nimic ..
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Dezactivezi codurile conform tutorialului următor și nu o să îți mai apară niciun cod: http://paxumblog.com/paxum-tutorials/a- ... val-codes/.

În mod normal acele coduri îți sunt trimse pe e-mail după ce îți este activat contul Paxum (nu verificat). Deci dacă răsfoiești prin e-mailurile de la Paxum, e posibil să le găsești. Eu pe ale mele le-am și downloadat atunci pe loc când le-am primit.
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Corect Mary, cu mentiunea ca nu ar fi de preferat sa le dezactiveze, multi vor intelege mai tarziu de ce nu. Pe bune ca nu pot intelege ce e greu in a da un copy paste...

Tu ce zici Mary? Oamenii mai citesc in ziua de azi? Eu am soc dupa soc...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
manuela222
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 19 Oct 2015, 01:58
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

WinXPfather scrie: 28 Apr 2018, 16:30 Corect Mary, cu mentiunea ca nu ar fi de preferat sa le dezactiveze, multi vor intelege mai tarziu de ce nu. Pe bune ca nu pot intelege ce e greu in a da un copy paste...

Tu ce zici Mary? Oamenii mai citesc in ziua de azi? Eu am soc dupa soc...
Explica mai mult te rog. De ce nu e bine sa le dezactiveze?
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: "WHAT ARE TRANSACTION APPROVAL CODES?

Transaction Approval Codes are another great way that Paxum ewallet payment service PROTECTS your money. Transaction Approval Codes are an optional security feature that helps protect against unauthorized use of your Paxum Account. With Transaction Approval Codes enabled, every time a transaction is attempted, a Transaction Approval Code will be required in order to complete the transaction.

WHY SHOULD I USE TRANSACTION APPROVAL CODES?

If your Paxum Account is ever compromised, hacked, or accessed without authorization, having Transaction Approval Codes enabled will ensure that the unauthorized user is unable to complete any transactions such as transferring money to other account-holders. This helps to prevent your hard-earned funds from being stolen."
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Adica mai pe ro, sa nu-i ia iubi (cand va certati, cand dependenta de pariuri il face sa fuga de acasa, cand schimba jantele la masina cand tu ca prioritate ai altele etc etc), "webmasterii" ce te "promoveaza", si-ti fac conturi, baietii ce va intra pe cb, cam4, bonga si va dau TW si de acolo linkul ce trebuie sa-l clickaiti etc.

Apoi urmeaza postul: mi-au disparut banii din...

Daca nu ma crezi da o cautare dupa asta...si astea sunt doar cele postate...majoritatea inghit in sec si merg mai departe.

Tot de citit...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
WinXPfather scrie: 28 Apr 2018, 16:30Tu ce zici Mary? Oamenii mai citesc in ziua de azi? Eu am soc dupa soc...
Se citește! Ignoranță, limitare, neputință, indolență... Se citește chiar și dramă! Tragedia este cruntă, Firstchoice Pay a fost înfrânt! Drama Antigonei lui Sofocle, care este condamnată la moarte de către Creon. Simțindu-se eliberată, Antigona acceptă sacrificiul și respectă legile unui tiran, aidoma nouă care respectăm statul și legile sale plătind taxele! Drama regelui Oedip care cade în păcatul incestului, încălcând astfel voința zeilor, respectiv căderea noastră în ilegalitate neplătind impozite! Tragedia profană a lui Jean Racine despre fascinanta Fedra și sentimentele ei interzise pe care le are față de Hippolit, fiul ei vitreg. Sau sentimentele care iau naștere odată cu întrebarea: să primesc western sau să nu primesc? Dacă accept, o fac pe ascuns că de află site-ul sfârșitul e inexorabil. La fel ca cel al Fedrei...

Se citește mult. Mesaje private pe feisbuc, atât de la cunoscuți cât și de la străini care îmi scriu că de nu trimit textul la alte zece persoane o să mor în maxim 24 de ore (mai am 6, deci am timp de adio), despre „baby carrot” și „onion rings”, comentarii lăsate la pozele postate de mine cu ce am mâncat la prânz...Păi să vadă săracii că sunt "pesă" și că o duc bine, nu?! SE CITEȘTE! Postări cu ce mai face capra vecinului care are o viață perfectă și paște numai iarbă proaspătă și s-a mutat “la Italie” și nu mai știe românește (nu că înainte se descurca prea grozav, dar vorba fie). Important e că se citește! Texte de la bărbați care se dau jmekeri și 'es la agățat cu “ke faki u frumoas-o?”, postări cu și despre bărbatul ideal care promovează mariajul și viața de familie dar el în gândul lui ar fute-o până și pe străbunica vrăjitoarei cea rea care a a pus otravă în măru’ lu’ Albă-ca-Zăpada!

Se citește. “ȘOC! Nu-ți va veni să crezi!” Ce distanță e între țâțele Andei Adam, câți centimetri sunt de la clitorisul Iuliei Albu până la ovare, câte kile de botox are în buze Bianca Drăgușanu, cine a fost eroul care a reușit să îi despartă fesele Loredanei Chivu de când și-a băgat silicon în ele? E foarte important de știut, că doar am citit de dimineață în Click! Horoscopul, cum să verifici câte bule de celulită ai pe piciorul stâng, ce vor bărbații, cum să-ți ții nevasta lângă tine când o ai mică, că Eva nu te mai vrea că a citit ea reclama despre pula mare și tu nu vrei să încerci ce scrie acolo. Acum îl vrea pe șarpele de Gogu care i-a băgat mărul până în stomac. La cât de mare o avea, a luat-o la - se citește - și s-a împins adânc în ea cu tot cu măr, de a trebuit să părăsească Edenul! Dar și în zi de azi ea tot un înger a rămas, doar că pe Chaturbate, LiveJasmin, Ifriends, peste tot! ;)

Și totuși…oamenii nu citesc. SE CITEȘTE! De la interior spre exterior. Să ții ziarul în mână și să aștepți să îl folosești în timp ce stai pe WC, nu înseamnă că citești. Înseamnă economie la hârtie igienică. Știu oameni care anume pentru așa ceva își fac abonament la ziar... Dar v-ați gândit vreodată că poate de fapt cartea ne citește pe noi și nu noi pe ea? Reacțiile și judecata pe care o avem în timp ce îi lecturăm paginile, ce spun ele despre noi? Printre primele cărți de care îmi amintesc încă din debutul copilăriei mele, este o carte pe care o aveau ai mei despre bolile păsărilor și tratarea lor. Nu eram încă la școală, nu știam citi, dar această carte mă fascina pentru felul în care arăta, și îmi doream nespus să o descopăr. Era o carte cu coperți de un verde închis, cu un cocoș roșu și falnic în mijloc. Mai târziu, când am început clasa a I-a, încă nu știam toate literele, m-am apucat din nou să deslușesc misterul slovelor…Ca începătoare într-ale cititului, limbaj greoi, termeni de specialitate, nu am reușit să înțeleg nimic... Știi ce am făcut? M-am enervat, am azvârlit cartea cât de tare am putut zicând că în carte nu scrie cum trebuie. Ce a citit această carte despre mine? Neputință, necunoaștere, imaturitate.

La fel și azi, în loc să ne vedem greșelile, preferăm să ne complacem în mediocritate și subiectivism, aruncând vina în altă parte. Oricine e de vină, numai noi nu. A se citi victimizare. Datorită propriei noastre neputințe, a gândirii limitate și a lipsei de studiu și cunoaștere, succesul celorlalți ne incomodează în loc să ne motiveze.

Și când te gândești că totul pleacă de la informație… :upside_down_face: :rooster: :earth_africa:
These users thanked the author Mery24 for the post:
vanessa123 (27 Mai 2018, 21:51)
Salutând nemurirea printre muritori...
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”