Acum cum imi iau banii ?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Ionela88999
User Junior
User Junior
Mesaje: 78
Membru din: 06 Oct 2017, 05:18
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

Odata ce firstchoice s-a inchis,iar paxum NU sunt de incredere(sunt mii de topicuri in care banii au intrat in paxum si s-a facut transferul in contul bancar ,dar banii nu au mai aparut ,si nu sunt nici in paxum),ce alternativa am pentru a imi putea scoate banii de la chaturbate.
Cireasa de pe tort este ca ei nu fac nici wire transfer in Romania!!
A incercat cineva cecul?Si aici am auzit ca s-au pierdut cecuri la greu,chiar si cele primite prin fedex sau upsu.
Voi ,cei care lucrati pe chaturbate cum o sa faceti de acum incolo?
Precizez ca imi platesc toate taxele si impozitele deci pentru mine nu e nicio problema sa folosesc orice metoda,dar vreau ceva sigur.
Sper sa aud de la cat mai multi dintre voi,multumesc.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Într-adevăr, Chaturbate nu avea Wire Transfer ca și metodă de plată, dar a fost introdusă în 2016, când a fost problema cu Payoneer, asta din câte știu eu.

La FAQ, la fel, nu pomenesc nimic de Wire (https://support.chaturbate.com/customer ... tting-paid ), dar tind să cred că nu au făcut actualizări, pentru că Print Screen-ul următor e călduț (proaspăt) și nu cred să mă înșel:
Imagine
These users thanked the author Mery24 for the post:
WinXPfather (11 Apr 2018, 21:53)
Salutând nemurirea printre muritori...
Ionela88999
User Junior
User Junior
Mesaje: 78
Membru din: 06 Oct 2017, 05:18
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

buna mery,si multumesc de implicare,in trecut am mai incercat sa fac wire,am completat tot ceea ce trebuie ,dar cand sa dau submit,apare eroare:this service is not available in your country,la aba routing am trecut (000000000) deoarece ing-ul meu mi-a zis sa folosesc bic sau swiftdar niciunul nu e bun,despre cec ce stii?De exemplu tu ,ce metoda de plata folosesti cu chaturbate-ul?
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

100% safe!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Eu am mers pe Firstchoice Pay până acum și ieri mi-am făcut cont Paxum, aștept să-mi fie aprobat. Văd cum se comportă și dacă nu e ok schimb, că și eu am citit diverse despre Paxum. Cât despre Wire, eu zic să întrebi la Support mai bine ca să știi exact, să nu fi fost de la tine problemele pe care le-ai întâmpinat cu adăugarea contului bancar. Altfel nu văd rostul de a păstra la rubrica cu metode de plată această posibilitate, sau să scrie ca nu e valabil pentru România, cum scrie Streamate: Wire Transfer (US only). Practic dacă e pe bune că nu merge, pe lângă că te încurcă mai pierzi și timpul degeaba.

Edit: Eu găsesc ca fiind cea mai bună alternativă Paxum - EFT Withdrawal.
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
mediachatstudio
User Activ
User Activ
Mesaje: 270
Membru din: 08 Apr 2010, 22:11
Localitate: on the couch
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time

Ionela88999 scrie: 11 Apr 2018, 21:05 buna mery,si multumesc de implicare,in trecut am mai incercat sa fac wire,am completat tot ceea ce trebuie ,dar cand sa dau submit,apare eroare:this service is not available in your country,la aba routing am trecut (000000000) deoarece ing-ul meu mi-a zis sa folosesc bic sau swiftdar niciunul nu e bun,despre cec ce stii?De exemplu tu ,ce metoda de plata folosesti cu chaturbate-ul?
Buna Ionela. Vreau sa iti spun ca si eu am tot repetat greseala pe care cei de la ING ne-au sugerat sa o facem si asta era cauza care nu ma lasa sa duc la bun sfarsit procesul ptr wire. Imi aparea la fel ca si tie. Apoi am trimis mail la Cb si ei mi-au sugerat sa las rubrica goala si sa trec mai departe. Mare atentie la cum bagi numarul contului de asemenea , sa fie corect. La mine a mers imediat ce am lasat rubrica ABA blank. :upside_down_face: Mult succes iti doresc si sa auzim ca ai reusit. p.s. si eu optez ptr wire pe cb temporar pana imi trimit cei de la paxum cardul. Seara faina iti doresc.
Inteligenţa este aroganta educata.
Aristotel
Ionela88999
User Junior
User Junior
Mesaje: 78
Membru din: 06 Oct 2017, 05:18
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

Tin sa-ti multumesc mediachatstudio pentru informatii,intradevar a functionat imediat.
Din perspectiva mea ,tot raul spre bine,deoarece pntru mine wire transferul e chiar o metoda viabila.Cu cat mai putine conexiuni,cu atat mi putin stres.
Eu lucrez siteul plateste in contul meu din romania ,nu mai stau cu grija ca nu primesc banii,sau ca s-a inchis banca,sau ca s-au furat banii(am patit si d-astea cu payoneerul in trecut)si ce sa omentez ca la prima chestie eram out.
Pana la noi reglemntari,wire e baza.Pentru mine care platesc taxe ,sper sa ramana metoda asta 4ever.
Va doresc numai bine,si o noapte frumoasa.
Avatar utilizator
Nord
User Activ
User Activ
Mesaje: 254
Membru din: 25 Aug 2014, 11:22
Localitate: Maramures
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times
Contact:

Wire este o metoda 100% sigura dar destul de costisitoare! Eu prefer sa mai astept si sa nu scot banii o perioada doua pana o sa apara ceva universal acceptat si convenabil cum era firstchoicepay! Unii parteneri cu care lucrez nu au inca Paxum ca si metoda de plata asa ca prefer sa mai astept!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Avatar utilizator
Lolly19
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 134
Membru din: 26 Apr 2007, 23:06
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Buna eu lucrez pe livejasmin si inainte de epassporte payoneer si firstchoice primeam banii prin transfer bancar.
Acum vad ca pe jasmin daca selectez euro si wire transfer, Romania fiind in SEPA area costul de transfer este de doar 6 euro.
Deci pana primim cardurile paxum, ePay service etc este o metoda buna si sigura.
Bafta tuturor!
Lolly
Avatar utilizator
pregnant87
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 151
Membru din: 26 Iun 2014, 01:45
Has thanked: 11 times
Been thanked: 8 times

:upside_down_face:
Ma ajuta cineva cu un sfat.?
Nu am metoda de plata pe Chaturbate,pentru ca am anulat FCP si contul de Paxum nu imi e aprobat inca(de Marti).
Maine se termina perioada si inca nu stiu ce sa fac(am citit 2-3 forumuri si nu stiu ce sa fac).
Va multumesc,o zi minunata!
Darlingirl
Mesaje: 45
Membru din: 13 Feb 2018, 20:13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Buna. In aceeasi situatie sunt si eu. Banii pusi in asteptare pe LJ. Cont deschis marti la paxum si neaprobat, inca. Mai astept cateva zile sa vad daca mi se aproba contul paxum si sa mi emit card, am inteles ca si ala dureaza aprox 40 zile pana ajunge in Ro. Daca nu, fac transfer direct din LJ in contul meu din ro. Comision parca 40dol si gata. Sa speram ca pe luni marti primesc aprobarea de la paxum. Ma tii si pe mn la curent daca iti aproba contul. Ms
sweetgirl
VIP
VIP
Mesaje: 1214
Membru din: 10 Noi 2009, 17:53
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

bank transfer pina vine cardul paxum e ok ? ce credeti? ce spunem celor de la banca banii de unde sunt? -))in caz ca intreaba mai mult ca sigur.Am inceract sa ma inregistrez in epay service si imi zice ca utilizator deja inregistrat ,cum naiba
Avatar utilizator
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 112
Membru din: 10 Iun 2017, 06:44
Localitate: Bucharest
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

INTARZIERI LA APROBAREA DOCUMENTELOR IN PAXUM

2018-04-15 Document requirements
Please note that we are currently receiving a very large number of verification requests. Document verification delays will be brought back to normal shortly as we are adjusting the team in consequence.

In order to avoid unnecessary delays, please keep the following requirements in mind:

Residents of an EU country, Canada, Australia or Switzerland need to submit a single ID, such as the International Passport, National ID or Driver's License and a proof of address showing your last name and the address, issued in the last 6 months.

Resident of all other countries (ex: Russian Federation, Ukraine, Colombia, Philippines, etc.) need to submit an International Passport OR 2 other IDs, such as the National ID, Local Passport (available for Russian Federation and Ukraine citizens) Driver's License, Voter Card, Military ID or State ID and proof of address showing your last name and the, issued in the last 6 months.

We thank you for your patience.
anais12346
Mesaje: 2
Membru din: 27 Mar 2021, 20:23
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna, am si eu o problema sunt noua pe site ul chaturbate si nu stiu ce metoda de plata sa aleg, si cum sa fac sa intru in posesia banilor pe cardul meu din banca Raiffeisen din romania, va rog mult ma puteti ajuta?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”