In cat timp va dezbracati in pv

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Darlingirl
Mesaje: 45
Membru din: 13 Feb 2018, 20:13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

':) buba seara. Sunt noua in domeniul videochatului. Acest formum m-a ajutat foarte mult, defapt doar de aici am invatat lucruri. Insa am o curiozitate si nu am gasit raspuns la ea, poate ma ajuta cineva. In cat timp va dezbracat dupa ce ai intrat un membru in pv chat? Nu ma refer la cei care intra direct cu c2c si cu ea...teapana🤣. Adica intra membrul faci cunostinta, i l intrebi de unde e..si dupa zice sa te vad naked..si eu treb sa ma dezbrac din al doilea min sau pot sa mai divalghez putin..cu ce? Cu ce sa i mai distrag atentia? Multumesc
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
angeline
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 180
Membru din: 04 Sep 2008, 06:00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sa-i distragi atentia de la ce mai exact ? De fapt ...de ce sa-i distragi atentia cand ai putea sa-i atragi atentia? Cam asta e principiul in videochat , sa ATRAGI nu sa distragi ! Acum ,modul in care faci asta ar trebui sa ti-l creezi singura , oricum... ai putea sa incepi prin a nu-i trata pe membri ca pe niste retarzi , daca vei face asta o sa fii surprinsa sa afli ca majoritatea au creier si e si functional !!!! :upside_down_face: Fii inventiva ,propune membrului ,spune-i ca ai vrea sa incerci aia si ailalta , daca iti propune el ceva in afara de naked intreaba-l daca a incercat deja acel lucru ,cum i s-a parut ,cum iti imaginezi tu ca ar fi , starneste-i curiozitatea ,fii comunicativa ,incearca sa creezi o atmosfera care sa-l faca sa stea acolo cu tine si cu siguranta vei avea mai mult de castigat . ;)
Suntem ceea ce gandim!
Darlingirl
Mesaje: 45
Membru din: 13 Feb 2018, 20:13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Multumesc, Angeline, ai dreptate in ceea ce spui, ibcerc sa aflu ce ai cum..e cam greu ca efectiv nu are cine sa mi zica, sa mi arate😅, noroc cu acest forum ca mai aflu una alta. Daca mai sunt chestii care ar trebui sa stiu si vrei sa mi spuu, citesc cu mare interes!
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Bună, Darlingirl, și bine ai venit printre noi!

Cu siguranță atât Angeline (căreia îi mulțumim pentru intervenție) cât și alți useri ai forumului, având o experiență mult mai vastă în domeniu, sunt mult mai îndreptățiți să răspundă la întrebarea ta, dar am zis totuși să îmi aduc și eu aportul că de primit am tot primit, hai să mai și dau. Dacă vei citi acest forum vei găsi răspunsul la întrebarea ta, și în general majoritatea răspunsurilor de care ai nevoie pentru a porni și pentru a evolua în acest domeniu le vei găsi tot aici. Acum, însă, voi exprima strict punctul meu de vedere, exact așa cum văd eu lucrurile.

E clar că toți ne-am „înrolat” în videochat având interese financiare, că doar nu să privim dildo-ul cum se preumblă pe curburile coapselor noastre interioare. Dar până să ajungem la o stabilitate financiară este un drum de parcurs. Un drum pe care fiecare îl parcurge în felul său. Eu nu cred în strategii miraculoase menite să te îmbogățească peste noapte. Indiferent că ești la studio sau că ești model independent vei primi la schimb exact ceea ce ești tu dispusă să oferi, fix pe măsura implicării tale, iar dacă tu nu ai voință, ambiție și putere de muncă nimeni nu are cum să te ajute. Karma nu iartă, nici de bine, nici de rău. Nu spun nimic nou, nu există un secret. Consider că în viață ca să reușești ce îți propui, ingredientele principlale sunt munca și intuiția/viziunea.

Cum poți tu să divaghezi și să le distragi atenția de la propria-ți goliciune? Desigur, asta cu scopul prelungirii sesiunilor private. Poți să începi prin comunicare. Creează conexiuni, leagă relații, prietenii, este un proces care necesită timp. Depinde și de site-ul cu care colaborezi. Dacă lucrezi cu LiveJasmin, spre exemplu (și nu doar), unde la ei e regulă că trebuie să te dezbraci la cererea membrului, pentru tine ca model nou e cam riscant să nu o faci, că membrul îți închide privatul, și te trezești și cu chargeback și cu bad rating ceea ce din start înseamnă pentru tine să pornești cu stângul. Nu acesta este scopul tău. Fii șmecheră, e spre binele tău, tu în primele luni trebuie să faci oamenii să te placă, să le lași o impresie bună ca ei să revină la tine, să îi atragi de partea ta. Dar în același timp stabilește-ți limite, fii sinceră cu tine și pune pe foaie ce ești dispusă să faci și ce nu. Fii demnă, nu pentru ceilalți, ci pentu tine, pentru psihicul tău iar aici tu ești singura în măsură să hotărască unde e limita. Fii sinceră și cu membrii tăi, nu promite nimic din ceea ce știi că nu ești dispusă să oferi.

E ca în viață, oamenilor le place să fie apreciați, să se simtă utili, să simtă apartenența, legătura, oamenii uită momente, dar nu uită felul în care au fost făcuți să se simtă în acele momente. Folosește mult expresii de genul: “I like your style”, “You have such a great imagination”, “You make me smile”, “You are so smart”, “I appreciate You”, “You made my day better”. În funcție de fiecare persoană, nu trebuie să minți ca să spui ceva frumos cuiva, un compliment, ci având o conversație cu acea persoană, observând lucruri poți să vezi calități, efecte plăcute pe care le are asupra ta, și să le valorifici spunându-i-le. Poate par lucruri mici, dar au un impact extraordinar. Construirea relațiilor și întreținerea lor, o comunicare armonioasă pe diverse subiecte, o atitudine potrivită care exclude obediența (limitele au fost stabilite din incipit), toate acestea contribuie la evoluția ta în domeniu, privaturi mai lungi, respectiv câștiguri mai mari. Cu trecerea timpului, formându-ți membrii tăi care se simt speciali când sunt cu tine, hainele nu vor mai cădea la fel de ușor ca la început dacă tu ai aptitudini și lucruri de oferit, ceea ce înseamnă mult mai mult decât o masturbare. Dar chiar și acea masturbare pe care o faci, fă-o cu stil, fii sexuală, du-l în lumea ta că de aceea ești femeie, fă-o cu atâta patimă și senzualitate încât să creadă că fantezia ta era de fapt a lui, și că asta și-a dorit dintototdeauna. Oferă-i emoție, implică-te, ține-l în tine, pătrunde-l! Experimentează, joacă-te, e un drept! Pentru un model cu experiență, un model care deja câștigă sume mari e mult mai ușor pentru că își alege ea membrii, dacă un membru este obraznic și-i cere naked de la începutul privatului, îl dă afară dacă nu-i convine, nu mai stă să-l educe. Numai că acel model are deja o bază de clienți, o anumită stabilitate, notorietate, e un brand cunoscut, e văzută de site într-un anumit fel, multe site-uri nu fac chargeback-uri modelelor din top, deci o doare la patină. Tu ca brand nou nu prea îți permiți acest lux, trebuie să îți câștigi acest drept, să îți faci un nume, să câștigi bani, și până ajungi în vârf urci multe scări.

Nu îi subestima! Videochat-ul e un lux pe care nu și-l permite oricine, pentru asta trebuie să ai bani. Iar ca să faci bani trebuie să ai și ceva în cap. Concluzie: acești oameni nu sunt așa de proști pe cum credem noi. Ia ce e bun de la ei, încearcă să înveți de la ei. Scriitorul irlandez George Bernard Shaw, laureat al premiului Nobel pentru literatură în 1925, spunea: (citez) “Dacă tu ai un măr și eu am un măr și facem schimb de mere, atunci tu și eu vom avea în contiunare un măr. Dar dacă tu ai o idee și eu am o idee și le schimbăm, atunci fiecare dintre noi va avea două idei!”(am încheiat citatul).

Gândește-te, tu ești model nou, membrii nu știu nimic despre tine, tu trebuie să ai un punct de plecare. Aici intervine profilul tău. Completează-l în așa fel încât să te definească cât mai original, să-ți scoată în evidență calitățile, să spună lucruri bune despre tine, să descrie ceea ce ești dispusă să oferi. Desigur, sunt lucruri pe care ești dispusă și pe care nu ești dispusă să le faci (am stabilit limite), dar decât să umpli o pagină cu ce nu îți place, care e moartea pasiunii, mai bine te axezi pe ce îți place și pe ce ești dispusă să faci. De exemplu în loc să scrii: “I don’t play with my ass and I don’t like hardcore sex and I don’t use toys” mai bine scrii ceva de genul: “I am virgin anal and I love to touch myself all over my body and to play with my fingers very slowly ”. Practic să scrii exact opusul a ceea ce nu îți place, ești mult mai câștigată, pari mult mai deschisă, omul își îndreaptă atenția spre fantezia ta, spre ce ești dispusă să faci și e posibil să i se aprindă “beculețul”. Că “I do not” și din astea știe el de acasă.

Fii diplomată. Cu toții avem opinii personale, poate unele mult prea riguroase pentru a fi exprimate uneori, și cel mai bine este să le păstrăm pentru noi: “I do not agree with homosexuality”, “I do not like men who cheat”, “I don’t give a fuck about your religion”, etc. Aceste expresii și multe altele nu ar trebui să le spunem tocmai pentru că fac parte dintr-o categorie mai delicată, putem atinge laturi sensibile și se pot isca niște polemici de nu le mai stingi nici cu toată apa de pe Mureș! Tu ești acolo pentru entertainment, să le întreții fantezia, să-i înțelegi, necaz au ei și acasă.

Nu cerși privaturi, nu le da satisfacția de a-ți vedea disperarea, niciodată nu-ți negocia prețul deja stabilit, nu face nimic pe gratis sau pe “datorie” (cum zic unii că te vor plăti mâine), evită membrii toxici, crizele de gelozie, stabileste din capul locului că tu nu te întâlnești cu ei, nu face compromisuri prostești și te vei simți liberă!

Cu certitudine toate acestea au mai fost spuse, doar că sub altă formă, într-un alt joc de cuvinte. E în firea omului să atribuie definiții și denumiri sofisticate unor lucruri relativ simple, automat făcându-le să pară mai complicate: “Sistem de operare”, “Linum usitatissimum”, “Vaporizator la imprimerie”, etc. O fi normal? Dar până la urmă cine și pe ce bază stabilește ce este normal și ce nu? ;)
Salutând nemurirea printre muritori...
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,

Sunt extrem de multe tipare.
Chiar si cu cei care stau de ex 7 min ii poti duce lejer in 10 sau 12 min.
Iar cei care stau 15, 20 logic ca ii poti duce in 30 sau 40.
Depinde foarte mult de tipul de membru. Ia ti notite si doar as aii vei cunoaste. In general, site urile iti permit sa iei notite si cand vien x ulescu apesi pe notita si vezi clar care i treaba cu el.
Mai intai tb sa l cunosti. Pt ca sunt unii care au putini bani si dispusi sa cheltuiasca putin, au ei in mintea lro un anumit buget. Uneori isi depasesc bugetul, dar in general si l respecta. Daca ii atati f mult, sigur, chiar si in acel moment, o sa ti zica, asteapat ma sa mai incarc creditul
Cu cei care stau putin gen 7 - 10 min , pe acestia tb sa i cunosti f bine. Daca nu s dispusi sa o lalai pana te dezbraci aia e, tb sa le respecti dorinta, ac altefl ii vei pierde. Nu tb nici s o faci pe marae supusa si sa ti dai jos hainele in 2 secunde. Poti sa te dezbraci normal asa cum o faci si acasa cand te schimbi de ceva,
Deci ii vei cunoaste si vei vedea care e stilul la fiecare.
Cei care stau gen 15, 20, 30 min sigur ca aceea nu vor sa ti dai textila in 1 minut. Uniiv or partial sa te dezbraci, altii deloc, altii vor mai incolo. Si pe acestia tb sa i cunosti.
iar cu cei care stau 2 sau 3 min dpd meu de vedere i am eliminat din start. Eu nu cred ca se merita sa ai pvt de 2 sau 3 min , am refer la tiparul emmbrului care asa face de f data sta 2 sau 3 minute. Ala ori e f sarac, ori vrea numai sexualitate si isi da drumul repede. Nu ai ce sa faci cu astfel de membrii , parerea mea, desi sunt unele site uri care asa ii educa. Eu am multumeam si cu astia, dar nu o mai fac si stii de ce? Pt ca atunci cand faci pvt gen 2, 3 pvt cu astfel de aomeni, e f posibil sa pierzi unul bun de 15 min. Si asa faci azi, faci maine, si din start membrii buni et vad ocupata si e f posibil s anu insiste la tine.
Deci cunoaste i pe f in paret si o sa ti dai seama care i treaba.
Darlingirl
Mesaje: 45
Membru din: 13 Feb 2018, 20:13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Multumesc mult fetelor , ma ajuta sa mi fac o parere despre ce si cum,l sa aud ca intradevar sunt peste tot chiar si membri cu pv de 2 3 min. Si eu ii am, si nu i suport, am si privaturi de 15 20 min si cateva, 2 3 de peste 30 min sau chiar o ora. De ex aceasta perioada am 18 ore free chat si vreo 16 pv chat. Dar cum fac fetele mii de euro pe luna??? Eu lucrez pe 1.99..pe Lj si da, pt atatea ore de pv am aprox 7sute ai ceva. Si daca asa face 80 de ore in pv din 80 totale max ajungi la 2500. Ce sa intelg ca ar trebui sa ridic pretul? Ca membrii vad ca s multumiti ca altfel n ar sta 30 min sau o ora chiar si 2 a stat unul. Intrebam de dezbracat cat de repede pt ca ma gandesc ca nu vreau sa par ca trag de timp si nu o fac in primul minut, max in min 2-3 sunt deja naked, dar parca daca as mai auzi si alte pareri as fi mai relaxata. Iar despre pret voi ce ziceti? Eu am pe tel vpn si vad modelele din ro, dar nu le pot vedea si pretul. Dpmdv cred ca sunt cele mai misto! Va pup si multumesc!
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Darlingirl scrie: 24 Mar 2018, 23:06 Multumesc mult fetelor , ma ajuta sa mi fac o parere despre ce si cum,l sa aud ca intradevar sunt peste tot chiar si membri cu pv de 2 3 min. Si eu ii am, si nu i suport, am si privaturi de 15 20 min si cateva, 2 3 de peste 30 min sau chiar o ora. De ex aceasta perioada am 18 ore free chat si vreo 16 pv chat. Dar cum fac fetele mii de euro pe luna??? Eu lucrez pe 1.99..pe Lj si da, pt atatea ore de pv am aprox 7sute ai ceva. Si daca asa face 80 de ore in pv din 80 totale max ajungi la 2500. Ce sa intelg ca ar trebui sa ridic pretul? Ca membrii vad ca s multumiti ca altfel n ar sta 30 min sau o ora chiar si 2 a stat unul. Intrebam de dezbracat cat de repede pt ca ma gandesc ca nu vreau sa par ca trag de timp si nu o fac in primul minut, max in min 2-3 sunt deja naked, dar parca daca as mai auzi si alte pareri as fi mai relaxata. Iar despre pret voi ce ziceti? Eu am pe tel vpn si vad modelele din ro, dar nu le pot vedea si pretul. Dpmdv cred ca sunt cele mai misto! Va pup si multumesc!
Mai multe sa ti spuna fetele care lucreaza pe lj. E un site f controversat, dar din ce vad in reclamele de peste tot are potential si se castiga mult. Dar tb investit o gramada de bani si constant. Banuiesc ca ai investit suficient ca sa poti lucra, video teasere , poze , calaul premium.Dc esti la inceput banuiesc ca e bine, dar nus tiu de cat timp lucrezi. Treptat poti sa i lasi dr...ui pe aia cu 2 min ( dc il stii de ex pe unu care ti aintrat de 10 ori cate 2 sau 3 min mie mi se pare f clar ca ala asa o sa faca mereu si elegant poti sa nu i mai dai atentie prae multa si se va duce la alta care i da amxiam atentie pe 1 lei ca asa sunt multi barabti si in viata reala , vor ca tu ca femeie sa le oferi multe si totul si pe ei s ai doara n pula de tine si sa ti ofeer putin) si sa ti faci baza ta de clienti buni. Dc esti de putin timp nu cred ca tb sa ridic pertul. Fiecare site are preturile lui si membrii sunt educati intr un anumti stil. Dar pe lj stiu ca ti se ridica % de incasare dcfaci mai mult pe perioada. Oricum in ac domeniu tb sa nu te pripesti, sa analizezi , sa lucrezi inteligent
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

Ca sa ii distrag atentia arat cu degetul intr-o parte si il intreb ai vazut asta? In timp ce se uita dupa ce am aratat eu, ma dezbrac instant.
These users thanked the author Adrian for the post:
Mery24 (27 Mar 2018, 13:56)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Darlingirl
Mesaje: 45
Membru din: 13 Feb 2018, 20:13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

De doua luni lucrezi vc, doar pe LJ pentru ca l stiam si cum alt site de vc nu stiam pana nu am vazut aici, mi am facut cont acolo si doar acolo lucrez, si intradevar dupa ce ajungi la 1500 dol iti ridica procentul la 50%, si ca sa ajungi la banii astia iti trebuie aprox 30 ore doar privat chat. Mi am mai deschis 2 conturi pe xlovecam si streamate dar nu am lucrat pe ele ca nu ma descurc cu splitcam si absolut nimeni nu vrea sa te ajute decat in schimbul la procrnt din banii care i faci, bani ca ma ajuta o ora doua nu i intereseaza, ca s prea putini🤣🤣🤣. Am investit ceva intr un set de poze, treasere doua la nr, aspect fizic placut spre f bine🤣, de miscat ma misc in camera nu stau teapana, zambesc non stop. Dar bani nu prea, nu ca nu stau in privat ci ca am pretul mic iar sa l ridic imi e cam teama.
Darlingirl
Mesaje: 45
Membru din: 13 Feb 2018, 20:13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

GlamourFoto scrie: 27 Mar 2018, 05:20 Ca sa ii distrag atentia arat cu degetul intr-o parte si il intreb ai vazut asta? In timp ce se uita dupa ce am aratat eu, ma dezbrac instant.
Sper ca nu razi, eu doar intrebam ca idee,in majoritatea cazurilor, e ok sa te dezbraci in primul minut..sau al 2 al 3 lea,nu ca nu as vrea,ba da, ca doar asta implica vc. Intrebam fetele sa si dea cu parerea. Mai invat si eu una alta.
Avatar utilizator
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 150
Membru din: 04 Ian 2016, 11:31
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times
Contact:

Darlingirl scrie: 27 Mar 2018, 13:51 De doua luni lucrezi vc, doar pe LJ pentru ca l stiam si cum alt site de vc nu stiam pana nu am vazut aici, mi am facut cont acolo si doar acolo lucrez, si intradevar dupa ce ajungi la 1500 dol iti ridica procentul la 50%, si ca sa ajungi la banii astia iti trebuie aprox 30 ore doar privat chat. Mi am mai deschis 2 conturi pe xlovecam si streamate dar nu am lucrat pe ele ca nu ma descurc cu splitcam si absolut nimeni nu vrea sa te ajute decat in schimbul la procrnt din banii care i faci, bani ca ma ajuta o ora doua nu i intereseaza, ca s prea putini🤣🤣🤣. Am investit ceva intr un set de poze, treasere doua la nr, aspect fizic placut spre f bine🤣, de miscat ma misc in camera nu stau teapana, zambesc non stop. Dar bani nu prea, nu ca nu stau in privat ci ca am pretul mic iar sa l ridic imi e cam teama.
Buna,

Numele meu este Catalina, sunt reprezentant Streamate pe Europa.
Indraznesc sa adaug un comentariu la topicul tau :).

Dupa parerea mea atat ca fost model cat si ca reprezentant al unui site, este important in primul rand sa aflii motivul pentru care acel membru este in privat cu tine. Stim foarte bine ca motivele pot fi diferite de la un caz la altul.
Atata timp cat un model incearca sa satisfaca oricare dorinte ar fi acelea pentru un membru, va fi intotdeauna intr-o pozitie buna.
Cel mai gresit lucru care poate fi facut este sa tragi de timp. Trebuie tinut cont de faptul ca foarte multi membrii sunt vechi pe site, stiu toate aceste tactici si stiu cand un model trage de timp. Acesti membrii nu vor sta niciodata prea mult in privat pe motiv ca stiu ce vor.
Scopul unui model este sa incerce sa atraga cat mai multi membrii posibil si pentru a face acest lucru, este necesar sa va intelegeti audienta, sa intelegeti de ce sunt in privat cu voi si sa le intelegi necesitatile.

Mult success in continuare :)
Catalina
Avatar utilizator
Lolly19
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 134
Membru din: 26 Apr 2007, 23:06
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Buna, parerea mea ca totul incepe de la profilul tau, poza / pozele deja triaza membrii. Daca iti vei pune o poza cu fundul vei atrage automat membri gen 3 min pvt.. depinde de stilul tau de ce arati in free, eu de ex lucrez pe stil mai glamour, nu am poze cu sanii goi sau cu fundul in doggy, in free am alura de printesa rasfatata si niciodata nu cer pvt. Membrii stiu ce au de facut si intra fara invitatie speciala
Apoi cand membru e deja in pvt incearca sa afli ce l a adus acolo, ce fantezii are , incearca sa l cunosti sa afli ce i place, daca insista cu nuditatea, dezbraca te dar intr un mod senzual, fara sa i arati explicit. Iar in timpul asta continua sa l tii de vorba.
In felul asta nici nu va pleca repede si daca va pleca macar nu va putea face plangere la site ca nu te ai dezbracat.
Cere i camera, creaza o legatura cu ei , sunt membri cu bani care nu vin sa faca laba, sunt doar lonely and bored, genul asta de membri nici nu ti vor cere nuditate. Se gaseste nuditate gratis pe internet. Dar nu asta isi doresc ei. Ei isi doresc ca tu sa zambesti pt ei , sa ii faci sa se simta speciali, sunt barbati carora le face placere sa rasfete o femeie vei primi tips si in timpul pvt ului si in free
Bafta acolo
Lolly
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”