Pt cele care va vindeti pe 2 dolari

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,

Mesajul e adresat fetelor ce sa vand ieftin .
Pentru toate cele care va vindeti pe 2 $, indiferent in munca de videochat sau in realitate, sunteti considerate de barbati niste proaste si se profita de pe urma voastra !
Nu vorbesc de o perioada de vulnerabilitate ( in viata reala) sau disperare ca nu ai suficiente pvt ( in vdc) ci asa voi cele care o faceti zi de zi, constant.
Din cauza voastra, au de suferit si celelalte femei (in viata reala) care dau de tampiti din astia, profitori, care te scot la o cafea si apoi vor sa te futa, fara sa te cunoasca, cat si celelalte modele ( din vdc), care tb sa stea extrem de multe ore si sa munceasca f mult pentru a fi capabile sa selecteze si sa i arunce al gunoi pe profitori si sa ramana cu o baza curata de membri in timp ( cat timp Dzeu stie cateva luni, 1 an, cativa ani) etc/

Si cu asta am incheiat subiectul.
Reflectati, voi cele care va vindeti pe 2$ pe 10, 15 minute ca o sa strangeti o laie de bani si veti castiga mai putin decat casiera de la colt, dintr un supermarket misto.
SoulCams Models Studios wanted
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

3$ e mai bine?
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu m am referit la 2$ / minut ci 2$ pentru 10 sau 15 minute. E rusinos sa te vinzi pe 2$ pentru 10 min chiar daca intr o zi strangi mai multe pvt .
Astfel creste traficul pe siet ul respeciv, dar tu ca model nu vei face niciodata performanta, pt ca in camera a vor veni numai zgarciti si/ sau cu salariul minim pe economie.
Asa si in viata reala, te bagi in relatie cu unu din asta, mai tarziu vei fi in ac stadiu, de saracie. Eventual va fugi la amanta, care stie sa se vanda mai scump.
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Astăzi mi-am propus să vorbesc despre viață. Viața reală. Nu vise, nu impresii, nu basme cu cai albi și Feți-Frumoși. Cât despre viața online, da, nu te vinde pe 2 dolari, vinde-te pe cât meriți! Cât meriți?!

Să-nțeleg că și în viața reală e rușinos să te vinzi pe 2 dolari...Dar oare faptul în sine de a te “vinde”, că ăsta-i termenul pe care l-ai folosit, nu e rușinos? Adică dacă îți plătește o cafea cu 8 lei și după vrea să te fută, e execrabil, dar dacă mergeți la shopping și îți cumpără bulendre de 800 nu mai e problemă cu ș-o-mpingul? Când te scoate la o cafea, nu înseamnă că vrea să te cunoască? Vrea să te cunoască abia atunci când pompează în tine cu bani? Că cu altceva, se pare, nu are voie până nu îți face plinul preliminar...Dacă tu vrei să-ți ia o oală în care să faci tocăniță sau chibrituri ca să aprinzi focul în sobă, te părăsește pentru amantă că aia vrea să-i ia coasă sau tractor ca să discuie și să are holdele? Pentru că e clar că ea „se vinde mai scump” decât tine, că tractorul costă o căruță de bani, nu o căciulă cât oala și chibriturile tale! Da măi, tot ei sunt “profitori” că vor să simtă, iar cele care vor să le pape banii te pomenești că sunt niște sfinte! Ioana cea mult vestită! Nu, nu campioana fără filtru! Ci Sfânta Ioana Minorosița!

Eu înțeleg că nu vrei unul fără bani, că doar nu o să-i cumperi tu aftershave-ul și cămașa ce-i scoate burtica în evidență, dar în aceeași măsură nu văd de ce ți-ar cumpăra el tenișii cu care fugărești zilnic porumbeii pe după bloc! Doar pentru că tu ai pussy și el nu? Apă de ploaie, nu mi se pare un motiv suficient! Că și el vine cu propriu-i segment, pe care tu nu-l ai, faceți acolo o “întrepătrundere” și sunteți chit! Niciodată nu am înțeles de ce sexul e considerat mai mult pentru plăcerea bărbatului, percepția că dacă faci sex cu el îi faci lui un serviciu! Sau expresii gen „m-a futut și m-a lăsat”. Păi halo, tu unde ai fost? Te-a luat cu forța, ție nu ți-a plăcut? Dacă ți-a păcut, foarte bine, bucură-te că s-a întâmplat! Asumă-ți, nu e cazul să te victimizezi, să îți plângi de milă. O ipocrizie mai mare decât negreala de pe fundul căldării în care fierbi porodicile ca să faci bulion amu vara! Să revenim. Deci tenișii cu care fugărești tu porumbeii nu o să îi primești așa moca doar pentru că tu ai pussy. Că pussy avem toate. Și poate a Ioanei e mai frumoasă, mai dulce, mai tânără, mai fierbinte decât a ta. E clar că trebuie să ai ceva în plus ca să-i meriți. Concret, ce oferi tu în plus față de Ioana? Că Făt-Frumos e obișnuit cu mulți cai putere, deci vrea să călărească ceva pe măsură!

Așa și în viața reală, te bagi în relație cu unu din ăsta, mai târziu vei fi în același stadiu de sărăcie”. Dacă ai ști câte cupluri pornesc de jos, de la lingură și cuțit, nu ți-ar veni a crede! Dar până la urmă de ce să aștepți după cineva să te scoată din sărăcie? Tu ești legată de mâini și de picioare? Tu nu poți munci ca să te realizezi? De ce să aștepți să-ți cadă din cer, de ce să aștepți să te pricopsești? De ce să depinzi de cineva? De ce să nu-ți iei traista și să pleci când nu-ți mai convine? De ce să-ți faci obligații, de ce să stai la cheremul cuiva? Nu te-ai gândit niciodată cum e să faci amor strict din pasiune, fără a implica și avantaje materiale? Ți-aș povesti cum stă treaba cu pasiunea asta, dar aș fi nevoită să folosesc un limbaj licențios, iar în acest context am decis să îmi păstrez “discernământul” și să rămân în nota unui limbaj…protocolar. E adevărat, cu cât avansăm în vârstă, cu atât și pretențiile sunt mai mari. Dar sunt de părere că banii îi poți face singură, fără să aștepți pomană. Există, însă, lucruri mult mai prețioase pe care nu le poți obține cu bani. Calități pe care le cauți la o persoană și e foarte greu să le găsești. Înțelegerea, respectul, armonia, inteligența, înțelepciunea, iubirea, demnitatea, dorința, pasiunea, chimia, conexiunea - nu au preț, nu sunt de vânzare! Abia atunci ești bogat când ai ceva ce nu poate fi cumpărat! Înțelegi cum funcționează?

Dacă omul nu a avut șansa să se nască într-o familie de bogătași, dacă s-a născut în sărăcie lucie, cu tată bețivan de îl cărau oamenii pe sus de la birt că nu se mai putea căra pe picioarele lui, iar casa stătea să se-mburde pe ei, asta nu înseamnă că acel băiat nu vrea să evolueze, nu înseamnă că nu va munci pentru a-și depăși condiția! Chiar a reușit în cele din urmă, iar prețul a fost mare, vorbesc în cunoștință de cauză. Dar acel băiat care știe ce e greul în viață, care și-a depășit condiția cu mult peste așteptări, pornind de jos prin propria muncă, muncă asiduă, nu cu bani de la tăticul, nu va accepta în viața lui o parvenită, va ști ce să-și aleagă. Poate doar o clanță, așa din când în când, ca să mai experimenteze și el. Femeii lui cu siguranță îi va face cadouri, multe cadouri, dar pentru că așa consideră el că merită, și nu pentru că acesta este criteriul ei de a-și alege bărbatul! Iar un bărbat deștept își va alege o femeie care va fi cu el și pe timp de furtună, care îl va iubi la fel de mult și în sărăcie, care va ști să-și păstreze demnitatea și cumpătul în orice încercare, poate că într-o zi va ajunge falit, nu știi niciodată ce duce ziua de mâine!

Era o vorbă: “Devotamentul unei femei îl vezi când bărbatul nu are nimic, iar pe cel al bărbatului când acesta are totul!” Cât adevăr!

Fetelor, să încetăm să mai fim superficiale! Să încetăm să-l mai așteptăm pe Făt-Frumos cu 2000 de cai putere care vine să ne scoată din mocirlă și mediocritate! Haideți să coborâm cu picioarele pe pământ și să ne maturizăm odată, că trece viața! :)
These users thanked the author Mery24 for the post (total 2):
Tinaheart (16 Dec 2018, 09:14) • Adania (11 Iul 2019, 12:00)
Salutând nemurirea printre muritori...
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Mery, felicitari! genial raspunsul. Apropo, cred ca Ana se refera la o alta categorie de femei. Gen Loredana Chivu(care se vinde scump) si curva de la coltul strazii care si-o trage pe un pachet de tigari. Altfel nu vad rostul topicului...
Avatar utilizator
nhms
User Junior
User Junior
Mesaje: 63
Membru din: 12 Feb 2013, 21:30
Has thanked: 0
Been thanked: 0

În afară de "Felicitări Mery24!", orice alt comentariu e de prisos.

Bravo, miss! Ține-o tot așa!
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Fiecare are anumite convingeri, pareri. Nu e musai sa fim toti la fel.
Am vazut destule femei, de pe urma carora s a profitat. Pt ca in viata de multe ori e vorba de vanzare -cumparare, nu numai pe plan personal, ci si la munca etc
Si eu sunt de acord cu dragostea dintre 2 oameni, indiferent ca sunt saraci, fara studii etc Respect pt cuplurile, famiile care se iubesc si la bine si la greu, chiar daca sunt saraci. dar, cati din astia exista? hai sa fim seriosi. Saracia atrage probleme.
Si nu am zis ac sunt de acord ca o femeie sa nu faca nimic in viata si sa fie intretinuta exclusiv de un barbat cu bani. Desi nu am nimci impotriav acestor femei, dar eu nu as fi fericita asa.

Sunt barbati, f multi... chiar dc sunt terchea berchea, ratati, cu un salariu minim pe economie, care nu au vrut sa invete sau nu au vrut as evoluezein domeniul ales ( chiar si un sofer poate ajunge mai departe ) si sunt la 45 ani in ac stadiu ca si la 20, acestia despre care vb acum, au pretentii, sa plateasca o cafea si apoi sa faca sex cu una imediat. Daca tipa vrea sa se cunoasca mai bine cu el si sa o faca ex dupa o luna, doua, acesta fuge la alta care i rezolva nevoile. Sau isi iau neveste din interes, nu ca o iubeste vai draga. Ci pt ca aia face bani (indiferent ce meserie are) sau e frumoasa, da bien in societate, e devreme acasa etc. Iar el face sex adevarat cu altele.
Eu m am referit ca sunt femei, in viata reala, disperate sa iasa din saracie si fac sex cu un barbat care nu le respecta, dar sa el mai si iubeasca. Scopul lor e sa iasa din rahat, dar se multumesc cu un mc si un suc.
Ca exista oameni care se cupleaza chiar dc sunt saraci si evolueaza impreuna si construiesc multe asta e altceva.
Deci m am referit de ex la o tipa educata, cu studii, frumoasa sexy, fara prob cu greutate (nu obeza) si un ratat, care are bani de suc si un fast food, faar studii, fara sa vrea as evolueze in meseria pe care o are . El se multumeste cu ce are si vrea sa se fuat cu una misto, chiar sa se si insoare cu ea.
Bravo barbatilor care ua incredere in ei si se vad niste lei. Naspa pt femeile care nu si vad valoarea se intra in relatii cu astfel de oameni, care nu le iubesc. Si rezulta saracie, certuri, probleme etc

Iar in vdc cand te masturbezi pt 2 dolari , timp de 10 min, vei aduna o baza de clienti naspa, iar tu nu vei creste niciodata, oamenii care puteau sa intre al tine in camera si erau mai darnici nu o vor mai face (pt ca atunci cand au incercat erai in pvt cu altii sau pt si ei nu te vad ac ceva de valoare, cand te vinzi ieftin). E vb de perceptie. Uiet un ex, vrei sa ti cumperi un ceas si l vezi cu pret extrem de mic, 5 lei. L ai cumpara ?? Nu te ai intreba ca o fi stricat sau se strica repede ?
Ca sa nu mai punem la socoteala cum te vei simti ca intr o zi ai facut 10 pvt si ai castigat 20 $
Iar in legatura cu sexul, da o femeie nu tb sa se planga ca si a tras o cu nu stiu cine, ca ala a profitat de ea sa i o traga. Nu a fortat o , ea tb sa priveasca o partida de sex ca ceva placut, nu ceva de pe acre poate obtine finante sau mai stiu eu ce.
Dar stiu fete care erau vulnerabile, vroiau sa intre intr o relatie si desi nu erau de acord cu sexul dupa prima intalnire , au facut o din diseprare sa aiba si ele pe cineva. Iar de cele mai multe ori, un barbat cand te obtine la pat asa repede, nu te apreciaza. Sunt si exceptii dar f rar
Iar in legatura cu banii, fiecare barbat are de oferit ceva unei femei , din putinul pe care il are, daca te respecta si te iubeste.
Iar in vdc cine are mai mult de castigat ? Cele care se vand pe extrem de putini bani, de seminte? Sau cele care se lasa ceva mai greu? Nu f greu dar oricum se lasa mai greu, se lasa sa fie bagate in seama, nu sar ele pe ei.
Cand am fost 2 zile la un studio de cartier era o tipa care lucra de 8 ani in domeniu, de la varsta de 18 ani. Si castiga 3500 lei cel ami mutl, deci undeva la 1000$
Dupa 8 ani fratilor? Pai fata asta tb as evolueze sa acstige macar 3000 sau 4000.
Ce facea ea? Se vindea ieftin, arata de toate pt toti tate, cur, pussy pe o nimica toata.
A ! Si saraea pe ei, hop cum intra unu in camera ala nici nu se uiat bien la ea, ca ea din prima secunda, buna cine esti cu ce te ocupi..........
Barbatii vor sa vaneze , ae le lua toata placerea

O zi buna tuturor .
Avatar utilizator
hayat
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 137
Membru din: 02 Noi 2009, 10:19
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Mery , te ador ... :wink:
The cat would eat fish and would not wet her feet.
Avatar utilizator
pregnant87
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 151
Membru din: 26 Iun 2014, 01:45
Has thanked: 11 times
Been thanked: 8 times

Când vorbim de 8-10k la perioada și nu neaparat de la Lourdes(Felicitări) ... ce valoare au cei 2$?!??
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

wrongturn2020 scrie:Mery, felicitari! genial raspunsul.
nhms scrie:În afară de "Felicitări Mery24!", orice alt comentariu e de prisos.

Bravo, miss! Ține-o tot așa!
hayat scrie: Mery , te ador ... :wink:
M-am emoționat...Știam că mă strică gura și că uneori sunt prea directă și poate nu ar trebui :), dar la așa reacții, nu m-am așteptat. Vă mulțumesc! :D
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

Mery24 scrie: M-am emoționat...Știam că mă strică gura și că uneori sunt prea directă și poate nu ar trebui :), dar la așa reacții, nu m-am așteptat. Vă mulțumesc! :D
Toată lumea iubește pe Mery, mai ales cand se emoționează!
P. S. Si mie mi a plăcut cum ai spus aici,
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ma faceti sa rad. Daca stau si citesc mai bine tot ce scrie pe aici pe forum (ca de muncesc, nu am avut timp sa citesc chiar tot), observ ca multi de aici va cunoasteti si va sustineti, ideile, reclamele pe care vi le faceti cu una , cu alta. Ca sunteti de la studi ouri sau ca sunteti foste modele, care isi mai ajuta prietenele si le trimit pe acolo. Sunteti veterani in ale vdc.
Am zis sa ajut si eu pe cele care sunt si mai neexperimentate decat mine. Mie mi ar fi folosit sa vad prin ce greutai a trecut fiecare la inceput. Plus am cerut si eu ajutorul cand am avut probleme. Mi ati mai raspuns unu, altu, dar f putini, tot singura m am descurcat.
Sunt multe frustrari acumulate de multi, nu e toata lumea fericita in ac domeniu. Nu castigati toti cu miile de $. Ca dc ati fi castiat nu ati mai fi avut frustrari ( nu ma refer la tine mery, am citit ce au postat mai multi useri pe forum de a lungul timpului)
Chiar stii Mery ca la o compunere de a ta, am scris ca imi place
Fiecare are anumite pareri. Dar se interpreteaza in n feluri ce scrii
Dar ce vad eu ca fac oamenii inteligenti ? Vin, citesc, culeg informatii (bineinteles ca fac diferenta intre minciuna si adevar , intre reclama si lucruri reale) si pleaca fratilor. Nu sta nimeni ca mine sa mai scrie cate un post.
Aveti o gramada de oameni care citesc pe aici. De ce nu scriu si ei ? Pentru ca nu vor sa se enerveze. Bravo. O sa le iau exemplul. Daca cere cineva un ajutor, vin 1, 2 sa raspunda, altii sar cu gura,a ltii mai pun o reclama.

Sa aveti parte de sanatate si fericire si castiguri bune ! bye
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Ana, ideea de baza pe care ai ilustrat-o e buna, insa tu mai mult ai jignit decat sa ajuti. Sunt multe fete care fac performanta pe 1,99 in chat, care ajung la 10k pe perioada... ti se pare ca se vand ieftin? tu probabil te referi la o anumita categorie..care face banii de chirie, cateva sute..si alea cu greu si fac asta pe 1,99. Lasa-i in pace, sa fie sanatosi..mai putina concurenta ;)
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Ana33, nu-mi amintesc să te fi contrazis când ai vorbit de cei 2 dolari din online. Pe mine m-a frapat când ai zis că ne vindem ieftin în viața reală, că amanta poate se vinde mai scump. Ei bine, Ana33, nu toate ne vindem, nu toate suntem de vânzare, avem alte valori, iar în postarea mea, la acest aspect am făcut referire. Poate că tu ai vrut să spui altceva, dar asta ai scris, asta s-a înțeles: că în viața reală ne vindem ieftin și că cele care o facem suntem „considerate de bărbați proaste și se profită de pe urma noastră”. Eu nu mă vând nici măcar pe 2 dolari, deci potrivit celor spuse de tine sunt o proastă de pe urma căreia se profită. Ei bine na, m-am simțit jignită, că eu așa sunt, mai sensibilă.

Eu apreciez mult intenția ta de a ajuta și alte modele, și ești binevenită să o faci în continuare. Personal, nu mă simt în măsură să dau sfaturi nimănui, pentru că eu mai am multe de învățat. Și da, cu toate că am doar 25 de ani (deși pentru unii ești deja expirată, 17 e baza :wink: ), am și eu frustrările mele acumulate de-a lungul timpului. Dar starea de frustrare nu e neapărat ceva negativ, frustrările care te macină te pot ambiționa spre realizări mărețe.

Ai dreptate, mulți vin, iau informația și pleacă. Așa am făcut și eu inițial, de aici mi se trage și acest username banal: “Mery24”. Nu m-am gândit că “o să fac prea mulți purici” pe aici, că de știam, îmi alegeam alt username, mai reprezentativ. Însă m-am atașat, și sunt o persoană foarte sociabilă. Nu că nu aș putea să socializez și în real, dar simt nevoia să o fac cu persoane din același domeniu, iar în anturajul meu nu sunt persoane care fac videochat. M-am gândit mult la activitatea mea pe acest forum, în urmă cu un an nici nu mi-ar fi trecut prin gând că va deveni parte din mine, că în data de 05.09.2017 eu voi avea scrise 139 de mesaje loool. Sunt conștientă că aș putea face lucruri mult mai importante în timpul pe care îl petrec aici, și probabil în viitorul apropiat asta o să și fac: mă voi retrage încet-încet și voi face mai multe lucruri pentru mine, pentru sufletul meu, până la urmă viața își urmează cursul ei firesc. Logic și cronologic, cu toții am trăit și înainte de a ne înscrie pe acest forum, și vom trăi și după, deci clar detașarea nu e imposibilă, e chiar realizabilă. Deși cred că socializarea e importantă, uneori cel mai bun antidot, cea mai sigură cale, e singurătatea, regăsirea propriului eu, împăcarea cu tine însuți/însăți, reflectarea, meditația, regenerarea. Ziceai că nu ai citit tot ce scrie aici pentru că nu ai avut timp. Ei bine, unii citesc, și nu din lipsă de ocupație, ci pentru că cititul pentru ei este un mod de viață. Cum spuneai, că ți-au răspuns foarte puțini când ai avut probleme. Nu ți-au răspuns mai mulți pentru că răspunsurile deja le aveai, dar cum tu nu citești...

Cât despre a cunoaște oamenii de pe forum... Personal nu cunosc pe nimeni de pe acest forum și nici nu cred că o să se întâmple prea curând. Majoritatea sunt din București, iar eu locuiesc în alt oraș. E o chestiune de conjunctură. Deși am fost tentată la un moment dat să plec în cunoaștere, probabil nu a fost să fie. Iar mâna destinului nu e bine să o forțezi cu orice preț, cu orice risc.

Ceea ce este o certitudine este faptul că ce am scris eu, nu am scris cu răutate. Dintre o bădărancă ce îți spune verde în față ce crede, indiferent de consecințe și o ipocrită ce te laudă, indiferent de context, tu ce ai alege? Doar gândește-te! Că deja polemizăm în van...
Salutând nemurirea printre muritori...
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

GlamourFoto scrie: Toată lumea iubește pe Mery, mai ales cand se emoționează!
P. S. Si mie mi a plăcut cum ai spus aici,
Mulțumesc mult, GlamourFoto! Mă bucur că ți-a plăcut cum am spus aici! :)
Salutând nemurirea printre muritori...
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 15 Oct 2016, 07:38
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Uite ca eu ma vand si pe 2 dolari ( de vdc vorbesc ) si pe 500 , Eu vreau sa fiu pt toti membrii si asa am fost mereu . Am facut si inca fac bani frumosi asa.. Nu o sa stau in free chat 5 ore asteptand sa vina fat frumos calare pe bmw alb sa stea cu mine toata noaptea in pvt cand pot sa am pvt dupa pvt si cu membrii care nu sunt moguli ,toate stim ca sunt zile si zile, nu mereu vin regularii si trebuie sa ne facem treaba cu ce membrii avem . Eu asa gandesc si a fost un succes pt mine ...
These users thanked the author betterthansex for the post:
MassEffect (16 Mai 2018, 19:55)
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

betterthansex scrie: 16 Mai 2018, 19:41 Uite ca eu ma vand si pe 2 dolari ( de vdc vorbesc ) si pe 500 , Eu vreau sa fiu pt toti membrii si asa am fost mereu . Am facut si inca fac bani frumosi asa.. Nu o sa stau in free chat 5 ore asteptand sa vina fat frumos calare pe bmw alb sa stea cu mine toata noaptea in pvt cand pot sa am pvt dupa pvt si cu membrii care nu sunt moguli ,toate stim ca sunt zile si zile, nu mereu vin regularii si trebuie sa ne facem treaba cu ce membrii avem . Eu asa gandesc si a fost un succes pt mine ...
Buna,

Sunt de accord in ce zici, nu tb asteptat fat frumos sau regularii, care dupa un pic de experienta a mea( fata de altii care au 5-10 ani), am tras conzluzia ca doar o parte raman fideli oarecum si vin constant la ac model ( pe langa modelul x, mai sunt fideli si la y,z,t). In rest inidferent de calitate show sau chiar dc primesc ce vor ( nu neaparat ceva sexual), ei ...o paret din ei vor veni ori o data la 1 luna jumate, 2 ori nu mai vin cu lunile. Motiveel sunt diverse si stiute, ori si a gasit o partenera in viata reala, ori s a gandit el ca a consumat cam multi bani pe chat (in ac caz revine dar face doar o pauza ch dc nu constientizeaza asta ), ori a gasit un alt model care I a luat mintile si se focuseaza pe acela etc
Cand m am referit de vanzare pe 2$, am vrut sa zic show intreg pe 2$, adica sa faci show sa zicem de 10 minute pt 2$. Nu m am referit de 2$ pe minut xaee e practicat de maj. modelelor.
Asta e judecata mea si dupa asta eu lucrez. Fiecare cum considera. Asta nu inseamna ca neaparat jydeca mea e cea care adduce success 100% in ac domeniu.
Eu asta o aplic si in viata reala, nu mi pierd timpul cu oameni care nu vor sa cheltuiasca timp si bani pt mine. O iesire la o pizza, un suc mi se par decente. Orice barbat care e independent si are un venit din munca lui poate scoate o fata la un film sau o pizza.
Asa si in lumea virtuala, eu vreau sa atrag membri care vor sa cheltuiasca macar de o pizza cu mine.
Mie mi se pare obositor sa fac show pt 2$ 10 minute, devine frustratnt si umilitor pt mine.Si pe siteuriel cu free chat se poate face asa ceva. Ideea e ca se creeaza un precedent, membrii discuta inter ei pe forum sau isi fac si ei o anumita parere si nu mai cheltuiesc ei 10$ sau 20$ sau mai mult daca vad ca pot obtine pe 2$ ceea ce vor. Sunt si membrii care se respecta si nu dau atentie la treburile astea si chiar daca vad ca o fata face show de 10 min pt 2$ aceia o vor lua in pvt sau ii vor da tips.
Dar e vorba de perceptie. Imi aduc aminte cand ma imbracam cu ce apucam din sifonier si la un moment dat cand m am imbracat cu o rochita mai aleasa frumoasa ( de petrecere sa I zic asa dar nu de nunta, botez) ei mi a zis unu > Acum pari o curva cu stil, nu una ieftina
haahhahaah
Ana33
Has thanked: 0
Been thanked: 0

eu vad vdc ca un process de vanzare cumparare, eu asa il percep si domeniul vanzarilor e unul complex, la fel si vdc e foaret complex
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”