Poveste - Cum m-am apucat eu de chat!

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Unicornskaty
Mesaje: 28
Membru din: 31 Ian 2019, 22:15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Subscriu, arabii sunt un popor aparte, care nu si-au pierdut esenta umana, au ramas fideli unor valori spirituale primordiale, traiesc in universul propriu , fara sa tina cont de lumea moderna, cea mai frumoasa realizare ramane familia -am avut ocazia , acum multi ani , in tineretile mele sa lucrez in Emiratele Arabe Unite si da, am avut contact cu lumea araba asa cum este ea, cu valorile si conceptiile ei.Eram prea verde atunci sa realizez ce ocazie unica am,mai tarziu, peste ani, am realizat ca nimic nu este intamplator - am realizat ca acel maktoub la care se raporteaza arabii este , cat se poate de logic...
Make love ,not war!
These users thanked the author Unicornskaty for the post:
Anonima_me (20 Aug 2019, 14:35)
SoulCams Models Studios wanted
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Cum a muscat-o gargatita de gurita pe Unicronita sclipicioasa, Nana's best friend.



GẮRGĂRIȚĂ, gărgărițe, s. f. Nume dat mai multor insecte coleoptere, de obicei mici, cu corpul sferic sau oval, care atacă unele plante cultivate. [Acc. și: gărgăríță] – Cf. sb.grgarica.

Plante cultivate : unicorni sclipiciosi si lacto-vegetarieni, carora le place sa citeasca pt ca stiu ei de ce , si cum , si sa ii mai dea si lu Nana cate o carte misto de tot , dar cate una care ca ii marcheze existenta , cum ar fi ceva scris in graba de Profesorul Dulcan , numele Trandafirului, Baby Ville, ziare de la restaurantul ala verde si italian , cum ar fi Can-Can, sa ii recomande niste seriale smechere old style cum ar fi South Park, common cine face parodie dupa human centipede???!!! South Park. Dap, si Sclipicioasa a vazut Salo , ca o rodea, sa vada care e treaba, shame on you Unicornita , iubitoare de Proseco si sclipici care esti. Nu Sfanta, nu curva, doar Unicornita sclipicioasa in perfect match cu ChillB, insetat de adrenalina, de natura , acelasi chillB care ne-a convins sa ne inchinam naturii , in genunchi, sa gustam apa din rau , sa ne plimbam prin padure si sa respiram . Si sa fim happy ca respiram. Ca el are ochi albastrii si stie cum e sa nu poti sa respiri. Ca e calit si el, la randul lui. Nu toata lumea poate sa fie planta cultivata. Necesita o calire de la Univers. Ca asa oamenii , cum ne invata nepalezii o=life m=nature. Google it.

Sclipicioasa nu a fost planta cultivata de la inceputul lumii, dar din cauza calitului ea s-a transformat in planta cultivata, frumos mirositoare , iubitoare de lumina, teatru , Arta si hatza-hatza. Cu CilB , numai. De la inceputul Timpului. De ce doar cu cillB? Din cauza ca si el e vagan, stie mai multa istorie decat oricine altcineva, e calit si e defect. Defect de imperfect. Si e Pesti , ca sclipicioasa. Si poate , si vrea si nu e lenes. E creativ si nu uita sa rock'n'roll pe Ramstein, dar si Mihaela Runceanu si 3 SE , pt ca Sclipicioasa e venita din alt Univers, ca asa vrea Unicornita. De mentionat ca Unicornita nu a fost in Hell nicioadata. Foarte important. Asa e ea , unicornita sclipicioasa . Si poarta si flori pe cap, in fecare zi. Ca doar e carnaval. Carnavalul Vietii.


Cum mai e Sclipicioasa:

E zenn si superba si relaxata , iubitoare de sclipici, noroc ca e blonda , ca altfel era confundata cu tovarasii de sclipici a lu Nana din copilarie. Cand vrea ea ,si nu e calcata pe tulpina, ca atunci cand nu ies lucrurile fix asa cum isi doreste se tranforma in Leoaica pissed off si pune boticu da nu inainte sa se oftice maxim, ca e Om si ea . Si crede , crede in oameni , crede in viata , crede in natura si in Univers. Dar are suflet se artista. Suflet mare si sensibil. Atat de sensibil incat umbla cu mancare in poseta ei roz si flocoasa pentru: porumbei, pisici, catei, copiii din madagascar flamanzi, vrabiute pescarusi si cam tot ce misca si ii e foame. Ca e miloasa si sensibila si sclipicioasa. Cum o cheama pe.poseta ei toz si sclipicioasa , poate intr-o zi.



De ce o iubesc eu pe Sclipicioasa:

Pt a ca e printesa urbana , rasfata, iubitoare de prosecco si roleplay. Si daca as avea o fetita , exact ca Unicornita mi-as dori sa fie. Fetita mereu.

Pt ca si-a dat seama ca lumea e misto , si trebuie sa traiesti cat mai mult ca sa poti sa o vezi cum e ea. Asa, misto cum e ea. Si multa si superba.

Pt ca mi-a cumparat ceai de flori de cires, pt bratara aia smechera turcoiz, luata din Dubai , pt palaria de paie adusa din Madagascar , pt tablou pe care il are in baie , dupa Dali. Pt ca ea il intelege pe Dali si pe Mazare. Pt tona de poze profi cu care se intoarce din vacanta , si pt ca se intoarce. Se intoarce iar si iar la marea .. Neagra, la Tudor Gheorghe , si Fuego, si ii mai aduce lu Fuego si 2 borcane de gem. Pe scena , ca sa o tina minte Fuego cand despodopeste bradul pe 31 martie, la 3 culori se inatalta in Soare si anume : Rosu galben si albastru, la Romania Land si la privelistea pe care o are , cu binoclu , ca da Ei au binoclu. Si peilicani , si prosecco. Nu masina fancy de 50 000 euro , pelicani. Free style , in mediul lor. Natural.

Pt ca isi asculta inima si face exact ce isi doreste, si o asculta si pe a mea, cand vrea Nana sa fie ascultata.

Pentru ca vede , vede in spatele cuvintelor si simte. Multe curcubee. Care curcubee sunt de mai multe feluri. Nu asa cum te gandesti tu , daddy cool , iubitor de roz, celebru admin, defect si dragalas.

Pt ca si pe ea a calit-o viata , dar s-a ridicat si a luat-o de la capat.

Pt ca viata a facut ca noi doua sa ramanem prietene , de pe vrea Castelului si pana cand viata vrea ca ele sa fie ele prietene, adica forever.

Pt ca o bate pe Nana la cap sa se lase de fumat, pt ca fumatul nu e bun. Si pt ca a promis ca daca se lasa ,ii face un dans nude macedonesc pe un bulevard principal din oras, ca asa e Sclipicioasa, fun , naughty, verde ca o floricica si tepoasa ca un cactus. Si minunata. Si ca macedonenii sunt si ei ai nostrii , si Nana are o prietena machidoanca pe care o iubeste din suflet. Ca e amazing. Despre cat de smechera e prietena Nanei care locuieste in bucuresti Land si isi poarta in pantec al doilea copil , poate alta data.


Sau despre cele trei verisoare de la rasarit: Nana cea bruneta , Mery cea roscata si Cristina cea prajita,blonda cu ochi albastrii. De sange. Verisoare primare. Din partea Balaurului de cacao. Si cum s-au intalnit ele toate trei, intr-o zi. Nu azi. Intr-o zi. Si cum Balaurul de cacao e al treile-a copil, s-a nascut la 1.5 kg Leu defect, din ma-sa indianca si aia defecta, si a supravietuit mother fuckeru, ca asa a vrut Universul. Sa se nasca Nana sa aiba ce sa povesteasca.

Nu degeaba a muscat-o o gargarita de gurita. Bine nu chiar de gurita, de obraz , dar cine se mai poate lauda ca a muscat-o o Gargarita. Pe bune gargarita. Smechera gargarita, stie ea ce stie. Love u Sclipicioasa si miss u, si multumesc pt pata de culoare roz din viata mea.

Ps Suge-o Kant.

Si gata e ultima , ca nu vreau sa va mai plictisesc. Una si gata. Nu ma pot abine. :)) nu stiu de unde ies, dar incepe sa fie fun, ca bine ca trecut ziua mea. Ma cam bate tehnlogia cu 2-0, dar i do my best.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Eu cred ca Nana e o micuta tiganca defect de fierbinte-n pizda, cu clit artagos, sugatoare de Nelut! Cornuieste erectil unicul corn al unicornului. Dezgolirea Sclipicioasei pe Bld. Mamaia nu se pune ca acolo oricum vaginul e despuiat din default.
These users thanked the author WinXPfather for the post (total 2):
Anonima_me (20 Aug 2019, 14:36) • Adrian (20 Aug 2019, 15:35)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Cobori în jos, luceafăr blând,
Alunecând pe-o rază,
Pătrunde-n casă şi în gând
Şi viaţa-mi luminează!

El asculta tremurător,
Se aprindea mai tare
Şi s-arunca fulgerător,
Se cufunda în mare

Plm de Zburarori, defecti, frati cu parazitii aia defecti ,cum strica ei tot romantismul zilele noastre. Suge-o daddy. Ps unicornii sunt misto.Hand up 4 unicorns!
Unicornskaty
Mesaje: 28
Membru din: 31 Ian 2019, 22:15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Dearest Win , vaginul este despuiat by default pe bd. Mamaia? Vaiiii mor de ras aici !!! Doamne ce viziune paradisiaca , vaginute despuiate pe bulivar , oh da , asta da festin vizual!voi visa frumos la noapte! Trupul femeii este o opera de arta ! :heart_eyes:
These users thanked the author Unicornskaty for the post:
Anonima_me (20 Aug 2019, 14:37)
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand:
Unicornskaty scrie: 19 Aug 2019, 20:03 Trupul femeii este o opera de arta ! :heart_eyes:
A-de-vă-rat! *) :nail_care: :dress: :princess:
These users thanked the author Mery24 for the post (total 2):
Adrian (22 Aug 2019, 02:59) • Anonima_me (23 Aug 2019, 13:22)
Salutând nemurirea printre muritori...
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

13 ani, 2 copii, cateva obsatcole, but we did it. Together. Noi 2. Puct si de la capat. Gr8 team 4ever. De ce ? Pt ca asa vrem noi. Noi 2.

1.Nu e usor sa fi insurat cu Nana. Nana e defecta.
2. Nana il iubeste pe Nelu dar e ofticata. De ce e Nana ofticata? Ca Nelu e fraier si se agita ca Pepsi chiar daca nu e cazul, si nu e groasa. Ca e bine. Serios e bine Nelu. Are de toate.
3. Penisul este foarte important pt Nana. Ajuta mult.
4. Nana mai are nevoie si de somn , ca asta e. 8 ore.
5. Nana cand e stresata , o ia pe aratura
6. Nana mai are nevoie si de un pic de timp pt ea. Ea cu ea, Ea cu sclipicioasa, Ea cu cine vrea ea.
7. Nana nu mai vrea copii, ca are destui. Nu anul asta , cel putin ca ii cam place anxiarul si nu e ok.
8. Nana nu are timp de pets. Clar nu are timp.
9. Nana a suferit destul si s-a autosabotat destul
10. Nana tre sa o si suga , ca da , asa e viata plina de acadele
11. Nana tre' sa fie contienta ca nu e ca Slipicioasa. Nana o iubeste mult pe Sclipicioasa ca e fetita mereu , adora sa petreaca timpul impreuna dar Nana tre sa fie cu picioarele pe pamant pt ca viata.
12. De ce ii place lu Nana de Nelu? Ca o mai si suge din cand in cand si e super destept si ii mai si canta wild rose lu Nana, sub clar de Luna.
13. Pt ca Nelu e acolo cand Nana nu e
14. Pt ca Nelu e smecher dar e pussy. Super smecher nerd , ca a vazut-o pe Nana cu nasu in telefon si a crezut ca si-a gasit dildo nou, dar ea va scria voua. A si citit tot de prin telefonul lu Nana de cacao, ce a facut Nelu? I-a facut blogul lu Nana sa functioneze iar. De ce a facut asta Nelu? Ca e smecher si stie ca ce Nana e wild rose si ca tot ce vrea ea face. Da ea vrea sa faca cu Nelu. Azi , maine nu se stie. E meteodependenta. Nu e usor sa fi casatorit cu o meteodependenta. Casatorit, Sfanta Cuvioasa Elisabeta , Casatorit, din dragoste,de aia a facut copii Nana , din iubire. Despre Sfanta Cuvioasa Elisabeta, Arsenie Bocca , Mazare , Madagascar si de Godfather, poate intr-o zi.

15. Lu Nana ii place sa va numeasca dragi colegi si stimabili prieteni. Ca voi, sunteti , parte din Nana. Iar intr-o zi tare mult mi-as dori sa se ridice una si sa zica. Suge-o Romania, ca noi va aducem bani multi in tara, si nu suntem nici curve nici inculte. Nici proaste , nici autiste. Un ambasador al vd in ro? Amazing ar fi. Eu o propun pe Mery ca vb frumos, nu ca Nana care si-a facut lista cu cine sa o suga de ce si sa ierte. Sa incerce macar.
15.....
16. Nana o sa isi miste fundul pana la Bucuresti Land la control la dna doc Jianu, ca tre sa vb cu dansa despre niste chestii si de ce dosarul Nanei cantareste 5-7 kg si ce are in el, si ca bonus ady the gr8 da un burger smecher de la vaca mu, ca motivatie.
17. Sa scrie. Despre ce .. e un mister dar afla ea intre timp, uite de exemplu o seringa goala, gasita pe plaja ,cu care fi-miu cel mare a venit sa ma intrebe de ce mica si dragalasa , si eu nu am facut infarct, Va pup. Si va multumesc. Va multumesc inca o data pt ca faceti parte din viata mea.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Pozitia 3 pentru penis e cam subti. Nana se implineste in penis. Atunci cand il va pune pe primul loc inseamna ca a gasit ce trebuie si va fi si reparata. Eu stiu ca reparatia Nanei se face doar echilibrand chimia din creier prin schimbul de fluide istet la nivel vaginal. Nana se repara!
These users thanked the author WinXPfather for the post:
Anonima_me (25 Aug 2019, 00:28)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Off si abia se dusese topicul la vale, ma intorsesem in anonimat , nu va mai faceam spam , pe forum, si totul era ok , pe fagasul normal. Asta e.

Buna, sunt Stefania Echimescu.


Nu-s Stefania, dar as putea sa fiu. Eu sau tu, sau cineva apropiat tie.

Stefania. Stefania e mama, de 2. Baiat si fata. Stefania e frumoasa, desteapta, minunata, calita si minunata. E exact asa cum am vazut-o ultima oara , la City Park of gr8 Constanta, Stefania, nu moare , se trasforma, daca doc. Dulcan are dreptate.

Ce sa zic despre Stefania, prietena buna cu Sclipicioasa, caleareata de Unicorn, Stefania e smechera, ca este ... s-a .. nici nu pot sa tastez ca Stefania are cancer. Si plang ca vaca , ca tot nu imi vine sa cred, ca omul ala mititel, de 1.6m cu zambetul pe buze, plina de viata , una dintre cele mai bune cosmeticiene din Constanta, are cancer. De ala naspa, de plamani in faza terminala, cu metastaze, peste tot. Si sper din suflet ca,Sclipicioasa are dreptate si Stefania nu moare , se trasforma , iar cei doi copii , ai ei,si ,super campania care se face pt ea , o va ajuta . Ca Stefania are 30 de ani , si nu e ok ca astel de lucruri sa se intample. Pentru un .. om, minunat, mama , plm , tot ce scrie in carte asa a fost .. e , sau,a fost, va fi.. Daca as fi Stefania , azi , cu metastaze , all over , si dureri,si degradare fizica , psihica si de toate felurile, in ultima faza , le-as spune. Baga morfina ×7.8.9 si help me do my thing. Lasa-ma sa ma duc. Ca nu e ok. Dar Stefania nu e Nana, e Stefania si alege sa lupte. Sa lupte pana la ultima ramasita a fiintei ei.
De ce , de ce and plm , nu e ok sa ai dreptul sa alegi , cand se termina? De ce, pt ca the God all Mighty says so? Poate mister Dulcan the great are dreptata , totusi , si chiar exista viata dupa moarte,ci , nu face compuneri catchy, ca Nana , doar , si Stefania o sa fie bine. Si ca sa fie bine, trebuie sa ii fie foarte rau. Nimeni nu merita asta. Nimeni nu merita atata durere, boala si suferinta.
Stefania nu a fumat. Stefania nu a baut. Stefania a nascut natural 2 copii sanatosi si minunati. Stefania a fost la sala de 3-4 ori pe saptamana, toata viata.Stefania a iesit dintr-o casnicie abuziva, care ii punea in primejdie viata. Pe a ei ,si pe a copiiilor ei. Stefania e blonda cu ochi albastrii, si vie astazi.Ea sufera, si e cu un pas in gaura neagra. Nu stiu exact, ce ar putea sa o ajute pe ea , astazi, dar Stefania, nu e moarta , se trasfoma. Iar eu mi-am sters lacrilmile a mia oara, dupa ce am donat iar o suma de bani, infima raportat la cat are ea nevoie. Stafania are nevoie de o minune , si de un gand bun. Si, daca Stefania se duce , astazi, intr-o lume mai buna, banii vor ramane copiiilor , cu siguranta. Stefania nu e moarta, Stefania se transforma. Ajutati-ma sa o ajut pe Stefania. O puteti gasi pe facebook pentru mai multe detalii...Campania se numeste a chanse to live for Stefania, sau dati search Stefania Echimescu. Poate , totusi , o minune se va intampla pentru ea. Multumesc.
Daca va doriti sa faceti o fapta buna, anonima, sau nu, asta este varianta perfecta. Multumesc.

Ps: suge-o Kant.
Unicornskaty
Mesaje: 28
Membru din: 31 Ian 2019, 22:15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Ascult Fugile lui Bach, incercand sa imi adun gandurile.Putini oameni sunt cum este Stefy... eu ,am norocul sa o cunosc, si sa ma fi bucurat de zambetul ei ...Am legat o prietenie frumoasa , avem o conexiune greu de exprimat in cuvinte.Cuvintele sunt seci si nu reusesc sa exprim ceea ce doresc. Despre cancer sunt multe de zis , eu insami am pierdut pe zâna mea cea buna , pe mama , dupa o lupta crunta impotriva acestei boli.Zilele acestea fix demonii aceia pe care îi mai reprim, s-au reactivat... si imi este frica, si imi este greu, si ma revolt , si ma simt frustrata si neputincioasa...ca un pilon de sustinere a venit minunatul profesor Dulcan, un suflet frumos care a daruit enorm semenilor lui , l-am citit, si rascitit- Mintea de dincolo, cartea lui a venit fix cand eram doborata...Universul acesta uimitor a facut posibila intalnirea cu profesorul Dulcan , am mers si i-am multumit pentru tot!La nivel subtil primim ceea ce asteptam , sa ne pastram intr-o stare constienta, si sa avem rabdare...
Un gand bun , o fapta buna, schimba lumea... sper ,in idealismul meu ,ca ea sa aiba zile , sa se bucure de viata , sa se bucure de soare, sa se bucure de zambete ... miracole se intampla in fiecare clipa, sa nu uitam ca , noi insine, suntem miracole !
Poate ca misiunea ei nu s-a incheiat inca...
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

:sob: Viata este de cacat, subscriu, stiam povestea de pe facebook, o sa sune dur dar din pacate nici o minune nu va mai schimba rezultatul final, doctorii sunt niste infecti, toti, chiar si turcii care o indoapa cu cacaturi in faza asta stiind de fapt rezultatul, banii nu mai conteaza decat pentru ei, zile cumparate cu sute de mii de euro.
Dintre toate cancerele posibile este singurul in care nici o minune nu a functionat vreodata, nu in faza ei , in nici un caz, sunt cateva cazuri in lume cand transplantul de plaman a functionat in faza incipienta in rest totul este doar porcarie, pulmonarul este rapid, infect, necrutator si rapid, daca exista ceva bun este rapiditatea in rest nimic......
Am trait agonia sperantei cu tata, aproape am fost fericita cand s-a terminat, scurt, 7 luni cu totul, am sperat, am fost naiva, un singur doctor a avut sange in coaie si mi-a spus ca nici un ban din lume nu va schimba finalul si asa a fost, doar a prelungit agonia, pentru el, pentru toti pana cand mi-au pus in mana o reteta si l-au trimis acasa, morfina, sfarsitul.
Metastazele sunt in sistemul osos, simti ca te rupi in doua, tata era un om care nu a luat o pastila in viata lui, refuza orice anestezie, a refuzat chiar si calmantele si l-am vazut cum urla, cerand morfina, nu am putut decat sa imi imaginez durerile si probabil ca imaginatia mea era limitata si chiar daca suna dur mai bine mori, nu te mai doare nimic si nici pe restul din viata ta care te vad zilnic transformat cu zeci de fire iesind din tine prin care curge otrava, tratamentul cum spun ei, nu exista tratament, exista doar agonie si multa durere.
Pacat.... :sob:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Unicornskaty
Mesaje: 28
Membru din: 31 Ian 2019, 22:15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Glam ,te înteleg si iti sunt alaturi in gand...tatal tau ,si mama mea ,si toti care nu mai sunt cu noi,si-au găsit liniștea in cealaltă dimensiune, loc de verdeața , loc de odihna , loc cu lumina.
Mama îmi zicea :”nu mai plânge ca nu am murit încă !” Îmi zicea: “ nu îmi vii plânsă când vii sa ma vizitezi, te machiezi , te dai cu oja si te urci pe tocuri -așa vii sa ma vezi “!!Era puternica , si încrezătoare si optimista , dar in evoluția bolii , devenise un alt om.Boala schimba omul, boala îl anulează ca ființa, boala te întoarce pe toate părțile, dar , boala este si un pedagog , te învață sa ierți , sa prețuiești viața , sa schimbi ce te face nefericit ....
Către final, mama simțea ca sfârșitul este aproape , si imi zicea :” nu mă vei plânge prea mult , nu îmi vei purta doliu, si te vei bucura de viața “
Sa mai adaug ca si in cazul mamei mele era tot cu metastaze pulmonare si osoase , mai are rost ? Morfina , multă morfina si aștepți si te rogi sa se facă ce este mai bine pentru cel in suferința , nu neaparat sa continue cu suferința fizica ...
Am amintiri care revin precum niște flash-uri in mintea mea roz si plină de unicorni , amintiri greu ,greu de stăpânit , dar , merg mai departe , si asta rog pe toți care ați trecut prin experiența cancerului cu cineva iubit, puneți mana si bucurați-va de viața .
Faceti exact ce simțiți si cum simțiți , iubiți mai mult , ascultați mai mult , călătoriți mai mult , regăsiți -va pe voi înșivă,si bucurați-vă de tot ce va înconjoară -faceți din povestea voastră de viața , cea mai frumoasa poveste . V-ați gândit vreodată ce veți scrie pe epitaf : un rezumat al vieții proprii - eu , de foarte scurt timp cam da , m-am gândit .Intre anul nasterii si anul mortii, depinde doar de NOI , si numai de NOI, ceea ce facem , ceea ce alegem , ceea ce traim , ceea ce cream. Iubiti si iertati, dansati si cantati , explorati si ascultati , zambiti si straluciti, si traiti cu adevarat!
Viata este un carnaval!
These users thanked the author Unicornskaty for the post (total 3):
Mery24 (29 Sep 2019, 10:14) • Adrian (29 Sep 2019, 19:37) • Anonima_me (30 Sep 2019, 10:35)
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”