Poveste - Cum m-am apucat eu de chat!

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Bun, thx!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
SoulCams Models Studios wanted
Unicornskaty
Mesaje: 28
Membru din: 31 Ian 2019, 22:15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Bonjourică, stimabili colegi si colege ! Eu mi-s Unicornița , Sclipicioasa , mândra posesoare de Luceafăr -soț -Unicorn dar si de unicorn motanel .Va scriu din intimitatea terasei mele , in timp ce încerc sa prind si eu o leaca de soare , ca acușica trece vara si vine ea, iarna , si iernăm cu toții sau , migram spre țările calde!
Cu veganismul este treaba serioasă dar si de simțire a corazonului, o chestiune logica la care am ajuns după câteva gânduri si câteva citiri mai amănunțite .Suntem toți , parte din acest univers fantastic , toți suntem copiii acestei planete , corpurile noastre sunt alcătuite din elementele regăsite in Univers- pana ce si praf stelar conține corpul uman !Un proverb japonez spune ca bătaia de aripi a unui fluture are ecou in întreg Universul!! -am ajuns la opțiunea vegetarianismului de comun acord cu Unicornul Luceafăr si tare bine ne este ! Poate ca privesc lucrurile un pic mai limpede si am o viziune de ansamblu a tot ceea ce trăiesc si datorită vegetalelor introduse in corpul -templu, cine știe ? Cert este ca mi-s fericita, si încerc sa inspir pe ai mei semeni sa imbratiseze viața si sa sărbătorească fiecare clipa !Mery , da , ma fascinezi si tare mi-as dori sa te întâlnesc sa -mi fii si tu sursa de inspirație - deja îmi ești , si sa schimbam idei si opinii sub clar de luna , la un pahar de prosecco ...sau de orice !
Proaspăt reîntoarsa din pelerinaj prin țărișoara noastră mândra , spun cu mana pe inima , ca România este splendida si fabuloasa, iar escapada la munte mi-a mers fix, dar fix la suflet!
Sa avem zile minunate si pline de zambete ! Va imbratisez de la malul Mării Negre si va doresc o vara incendiara loool
These users thanked the author Unicornskaty for the post:
Anonima_me (21 Aug 2019, 12:39)
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Bine ai venit Sclipicioaso! Deci e ca sa te simti fericit. Ce parere ai de balaur? Eu banuiesc ca e carnivor. Nu crezi ca ar ajuta-o pe Nana o recunoastere a atingerilor necorespunzatoare de catre balaur in cadrul grupului anonim al forumului? E primul pas catre vindecare. Cred...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Unicornskaty
Mesaje: 28
Membru din: 31 Ian 2019, 22:15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Dear Win, dearest Nana, greu de zis exact ce cred ... cam delicata aceasta misiune de a spune ce cred sau cum sa facă Draga noastră Nana sa fie bine , ca sa nu fie rău .O sa ma risc totusi , si voi indica spre direcția iertării ... iartă, Draga mea ca sa îți fie mai ușor tie sa mergi mai departe ... Fuck it ! Iartă cu adevărat ... Mergem pe firul logic :altruismul este un egoism rafinat - iartă tu ca sa îți fie tie bine... are oare logica ? Ma dau ca exemplu , ffff diferit dar tot apropos de iertare : mi-au trebuit vreo 30 de ani sa iert pe tata ca indraznit sa moara ca eu, fuck it , eu cea egoista , sā move on...deci Nana , iarta si pretuieste-te pe tine si protejeaza ceea ce ai ... iarta si iubeste, canta si danseaza, viseaza si creeaza! Hai cheers , ca am incheiat sedinta de bronzare si acum ma delectez cu un pahar de prosecco si cu magnifica priveliste a Marii Negre...
Unicornskaty
Mesaje: 28
Membru din: 31 Ian 2019, 22:15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

As mai avea o adaugire: vrei sa te vindeci??!?! Iarta! Pe cat de simplu pe atat de greu ...sa fim iubiti , dragilor !hai cheers
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Nice try , kinky daddy xoxoxo, Recunoaste ca iti place o sugi , si ma mai gandesc daca sunteti pregatiti pentru asta.

Draga mea Sclipicioasa, i love you, from all my heart, for ever and ever si inca de 3 ori , dupa. Stai asa ca mi-am facut formatie.

Mai bine va povestesc una vesela ,de la summit. SF.

A fost o data ca nicioadata una mica si furioasa pe care o chema Nana. Nana era foarte pissed off, ca nu se intelegea cu indienii din Virtual Land , vorbi cu Nelu ca ea vrea la summit. Nelu zise :vaya con dios , ca oricum tu esti cu capu' si tot ce vrea pula ta faci. Dar fi si tu low profile sa nu te vada TV Neptun.

Nana zise da, ofc ofc , si pleca la summit. Bineinteles ca fiind econoama din fire, citi ca e 500 euro intrarea . 500 euro=multi bani. Multi. Nana se scarpina in mustata ei luata cu IPL-u, stati linistiti ca, bineinteles ca nu a functionat . Mustata rezista , dar alta data despre musta lu Nana si ce sampon foloseste sa o mentina neagra si lucioasa.

Nana mai era si pe un de grupulet de pe Twitter Land unde fetele de top spuneau urmatoarele: nu merge , site de cacat ,muriti, huo, huo! nu am trafic pls help , Sos, Sos , Sos. Bai si mergea , dupa ce plangea cate o diva, da nu ,Nanei ca Nana oricum nu conta .Nana nu stie exact cum ajunse acolo, dar era misto pt ca, pt prima oara avusese contact cam cu ce se intampla in spatele sitului , si cum ii cheama pe oamenii care fac, sau nu, lucrurile sa se intample. Nana il ochii pe Mike the gr8. Isi zicea The mike pe grupul magic din spatele siteului de cacao pe care ea presta . Nu stiu de ce, dar pe Mike il ochii. Facu puppy eyes si spuse : Dear Mike the gr8 , i"d like to meet you bcz , I dont know why, but id like to meet you. Mike spuse Nanei: Nana , we are here 4 you . Long time , azi si maine, hai ca te bagam noi spavas fara sa te vada TV Neptun, si nu numai. Nana il mai intreba o data pe Nelu daca e ok , k... zice Nelu. Go! Du-te !Vezi cu ce te intorci .Un email, un contact de la Catalina the gr8 , orice.

Si uite asa calatori Nana fix cateva minute , fara trafic , ca oricum nu era nici pulea in Mamaia la vremea respectiva. Pierdu tura de work, ca asta a fost, mai are si ea chestii importante de facut. Ii dadu un sms old style lu mike , ca tot crezu ca e teapa si ii spune : Mike come and take me ca, daca nu, eu plec si nu mai vin.

Astepta, cred 15 sec cand aparu The mike. Era exact asa cum si-l imaginase. Juma asiatic -juma american, dependend de burgeri, cu accent sexxy de american sexxy ce era. 100%. Nu burgerii, el ca om, misto rau. Cu familie si tot ce trebuie. Kinky daddy ,skipp ca nu e cu roz, cu topping de paprika , de data asta.

Uite asa ajunse Nana in Summit Land. Gasi o sapca ruginita prin portbagajul masinii ei,si niste ochelari de soare de 2 lei , luati de la magazinul ala mare si inutil , din oras. Ala smecher si colorat de la periferie, care te face sa lasi acolo o caruta de bani , chiar daca nu ai nevoie de absolut nimic, ca e smecher si stie sa faca business. Asa, uite asa, pleca la summit, fara sa stie la ce sa se astepte.

Bun. Summit: soare , muzica , caprioare in curu' gol, mai un Pornhub, mai un muncitor debusolat care tragea cu ochiu' la cate o buca a divelor perfecte , pline de tatuaje si delicioase yuhmyuhm, etc.

Nana se pussifica o leaca si vru sa dispara, dar mike o tinea de mana si nu putu sa faca o vraja magica sa o intinda de acolo in plm ca, era clar, ca nu avea ce cauta acolo. Siteul ala rosu si mare pe care Nana il cucerise in adolescenta ii facu cu ochiu , dar isi aminti ca asta e, ce a fost a fost , in trecut. Si bine a facut ca a trecut peste , ca Nana e mai feelingoasa, cand iubeste , iubeste.

Se concentra 3 sec si isi amininti de ce a venit acolo.

In Summit Land , exact la intrare ,la ora 12, Nana se aseza la masa . Simtea nevoia acerba de un Pampers , sau un Huggies.

Avea morcov cu tot cu gradina, iepuras, si nu numa'. Erau 5 la masa. Mari, si americani. Nana nu mai stia engleza. O uitase pe toata acasa. Astia incepura :hai manca ceva ,o bomboana , o cafea , vorbeste , hello plm? , ia ceva. Zii ceva. Nana nu vroia nimic decat sa o intinda miseleste printre divele diafane. Se uita in stanga , se uita in dreapta , nici o scapare, cand deodata se uita in fata . Si il vazu pe Gunner. Cine plm e Gunner e un mister si in ziua de azi.

Cine este Gunner?! Habar nu am, dar e unu' mare si misto , care a trecut si el prin rahaturi la vremea lui. Dar e vindecat . Zice el.

Cum s-a purtat Gunner cu Nana. Amazing. Gunner e ceva cu public relation. Un tip mare la vreao 1.9m, ex navy , care purta cu mandrie un tatuaj , facut smecher dupa o opera a lu Michelangelo. Nana s-a uitat fix in ochii lui albatrii si a vazut chestii, doar pt ca Gunner a last-o. Gunner a facut-o pe Nana sa se relaxeze in cateva minute, si nu asa cum te gandesti tu, daddy . Sa fie clar, oky?

Ce a facut Nana , pt ca pe Nana cand o mananca se scarpina. Orice asemanare cu realitatea e pura coincidenta.


Cum eram noi la summit acolo, la masa cu pricina, unu cioco , mahmur, ca facuse party cu seara inainte, cu coca-cola , zic eu , la cum arata de ravasit, mike the gr8 si inca doi , care se ocupau cu partea tehnica a sitului, deci clar competentii vieti lor, si Gunner, se auzi un strigat in cor :we are hungryyyy!

La auzirea acestori vesti ,Nanei ii veni o idee, ca e plina de idei, numai una si una. :))) Il lua pe toti la rost si ii intreba: Ce vreti? Lac, Mare sau Vedeata? Surprise us , spusera toti in cor. Si Nana asa facu.

Eu am pornit chitita sa il.cunosc pe Mike ca, el era the boss. La un moment dat am avut impresia ca Mike asteapta ceva pussy, dar nu s-a intamplat. Serios , nu

De ce se astepta mike the gr8 sa sniff some Nana's pussy

L-am dus in excursie. Cu masina mea , plina de nisip de pe plaja imbibata cu tot felul de jucarii ale copiiilor.Mei. Dar, l-am dus. Doar pe el, pt ca le-am explicat ca iau doar unu in masina si anume pe Mike. Ceilalti sa ia taxi.

L-am intrebat mike :do u like romania. What would u like to see from Romania, behind the scenes. El a zis. I wanna see the gypsy ,neighborhood virgula, a nice fancy restaurant, that u like most, a comunist apartament bcz i saw Cernobyl, and id like to see behind what cams sees .

Zic o-o-oky!Hold on , deschide geamu' ca asa imi place mie si ,sa lets ride the situation. Si uite asa Mike a ajuns in apartamentul unde Nana isi preseteaza servicile artistice. Mike a fost fascinat, si foarte incantat in aceleasi timp. A facut poze ,mi-a multumim ca l-am dus , dupa ce i-a iesit sufletul ca a urcat cinsce etaje , pe jos ca lift pula, asta e humbergerii dor. Am stat vreo 15 min acolo apoi am plecat spre gypsy neighborhood.

Common tu , american din America Land vrei sa vezi cartier de rrrromi?! Dar Nana a stiut exact unde sa il duca si l-a dus . Ca radacinile Nanei , la fosta coliba din copilaria de cacat , cu balaurul de cacat , era langa , vis-a vis . Gunner dadea mesaje . Mike re u ok, te-a violat, God help or smtg, da un semn.

Mike facea poze in continuu si imi multumea ca avut ocazia sa vada si partea asta a orasului. Si in drum spre restaurantul fancy Nana l-a dus si prin fata unui celebru whore house ca asta e face parte din peisaj , si e faimous in cartierul lui.

Nana a sunat la restaurant, dinainte sa anunte ca avem special guests. Nu mica le-a a fost mirarea cand o vazura pe Nana de 1.5 m cu 5 americani, mari. Nana le-a ascuns bannerele cu reclama la site ,dar clar se vedea ca Nana has a secret. Nana le-a aratat middle finger si le-a spuns in gang Sugeti-o! . Pt ca Nana s-a simtit minunat in comapnia lor, nu stiu de unde a iesit atata engleza de pe gurita Nanei , dar a a fost amazing. Nana primi o bratarea all super inclusive la un club fancy din Mamaia Land ,dar Nelu nici nu a vrut sa auda asa, ca a lasat-o balta. Ps. Gunner nu a avut intentia sa i-o suga Nanei pt ca era prea misto ca om, Mike a fost super nice , si tech team cu drag si multa pasiune: make the site work again ca altfet you are fucked, treaba voastra.



Ps l-am cautat pe Ionut ,dar am auzit ca l-au rapit extraterestrii, asa ca am trecut peste, ca oricum nu stiam unde sa il caut ,ca am busola stricata.

Dar mai e si la anu', un an.

Ce a invatat Nana de la Summit Land: in Romania sunt multe caprioare frumoase, destepte si superbe , mai ales caprioare smechere rau. Le vazuse pe Youporn dar niciodata in realitate. Oamenii sunt misto, si chiar incearca sa isi repare problemele, dar nu functioneaza ca si echipa, unu face si trei strica in acelasi timp, a luat un nr de telefon de la unu care chiar se pricepe la tech, si chiar a ajutat-o pe Nana de cateva ori. A fost o experienta amazing.

Mi-a placut maxim si as mai vrea o data. Le-am promis ca ne vedem si la anul . Multumesc caprioarei de la bonga pt apa plata. A gasit-o fi-miu ala mare si s-a jucat cu sticla aia vreo 2 sap. Inca o mai am pe undeva. Suveniruri.Ador Suvenirurile. Mersi frumos. O zi speciala si frumoasa , va doresc. Cheers!
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

|
|

Nu mai pot fara Nelu si Nana's pussy !

Verific in fiecare zi forumul cu emotie in cautarea posturilor tale.
These users thanked the author Adrian for the post:
Anonima_me (20 Aug 2019, 14:38)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Unicornskaty
Mesaje: 28
Membru din: 31 Ian 2019, 22:15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Nana rulez! Nana Nana! O vrem pe Nana! :heart_eyes:
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Dar de ce Nelu nu o lasa pe Nana expusa la media? Il urasc pe balaur! Mike rulz.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Subcapitolul


Cine sa o mai suga , ca maine pam pam:Da-da sugi pula de ziua ta. E randul meu sa o sug , sper. Lol.

A fost o data ca nicioadata , una bucata Nana.

Una Nana-mama bucata de doi copii, extraordinari, plus soata devotata. Si cum vru Nelu jumate -jumate din prima secunda, Universul asta amazing, i-a indeplinit dorinta. Primul iesi identic ta-su' ca infatisare dar personalitatea de wild rose a lu ma-sa, de ma intreaba lumea daca ii sunt bona, iar al doilea iesi tot infatisarea lu ma-sa si personalitatea lu tasu'. Ca sa fie treaba buna. Suge-o Nelu. Asta ai vrut asta ai primit. Buna treaba am facut impreuna, the perfect team!

Pana cand intr-o zi,

UIte asa cum era ea nedormita, de o suta de ani, nefututa de o mie de ani ca Nelu nu avea chef,Nana avea tzatze lasate si cearcane si tot tacamul, si Nelu nu contenea de a i le complimenta, tacam care e iar de povestit o mie de pagini, cu facturi juma-juma platite , chiar daca Nana nu mai presta ca artista in lumina reflectoarelor, ca era in concediu de crestere a rodului iubirii, intr-o zi , pe inserat iesi la o cafea cu Her.

Her era ok. Her o frecase si fensase sistemul cum a vrut pasarica ei, Nana se intreba cum Her e asa happy si relaxata chiar daca trecuse si ea prin mici cacaturi cu brio. Mici . Mici cu carne de oaie, ca pe barba-su in cheama MustaFa.

Her fusese acolo alturi de ea cand planuise marea evadare de balaurul de cacao. Dar Nelu nu stia cat a ajutat-o Her pe Nana . Mult de tot. Chiar, Her in persona ii aduse o farfurie de cartofi prajiti , furati de la ma-sa lu Her din debara , cand Nana baga duble la Teatru , la Castel , pt ca nu avea ce sa mance . Si ii era foame, ca e si ea om. Nelu nu stia asta si nici nu vroia sa afle , pt ca e usor sa vezi gunoiul din ochiu lu veciunu, si sa reprosezi ca Nana e curva si ca a vrut sa isi bage pula in toata sitatia de cacao in care se afla , pt ... nu sunteti pregatiti , doar va incalzesc.

Nelu nu are nici un drept sa ii interzica categorit lu Nana sa o vada pe Her , dupa ce Nana cedease nervos si ajunsese in Hell. Ca nu fusese vina lu Her. Nana fusese majora si vaccinata, in cele trei 3 zile de Untold. Si nici sa o invinuiasca pe Her, ca Nana a vrut sa isi ia ce are mai depret in lumea asta , copiiii si plece in lumea larga, da' a intors-o Nelu.



De mentionat ca Nana nu a folosit prezervativul de 3 ori , nu de doua ori, dar asta e alta poveste, si mai lacrimogena, din categoria sa o calim pe Nana, ca ce plm Nana poate!


Uite asa , cum statea Nana deprimata ca trecuse prin alta cacaturi, her si Nanei ii veni o super idee. Hai la Neversea!

Nana nu mai iesise din casa sa have fun de pe vremea faraonilor, ca fusese ingropata in scutece, lapte de tzatza, nopti nedormite, depresile lu Nelu , tipetele lu rodul iubirii nr 1, curatenie, mancare, faza cu prezervativul, virusi de tot felu de la gradinita, ori 3 , ca asa e primul an de colectivitate a primului copil, intr-o super de cacao gradi din oras ca ,ce plm dai o carca de bani , la particular doar, ca ma-sa e panicata , ca sa iti aduca casa toata colectia de virusi , de o data. Si sa dea si lu fra-su , si lu ta-su , ma-sa e rezistenta. La virusi ca face sport si manaca langa bucata de ceafa juicy si niscai verdeata si a mai ars-o si bio in copilarie. Scroll up. E leoaica , nu e Sclipicioasa.



Si uite asa Nelu o lasa pe Nana cu Her la Neversea . Dupa ce coborose vreo 54321 mii de scarii , la plaja Modern, plaja aia smechera care o vizita Nana cand era copil impreuna cu copiii din mahalaua unde Nana crescu, Nana avu o revelatie. Ma ,una misto de tot.

O-Mg!

Ce a gasit Nana la Neversea?Ce cauta ea in plm . Ca o cauta lu lumanarea, sau Universul asta chiar e Smecher. Smecher de tot.. Ce a gasit? Un inger bulit in aripa.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Deci:fara deci cum zicea profa mea de romana.

Lista cu cine sa o mai suga continua. Nu era suficient ca era calita de Balaur , de Nelu , de plm de tot , zbang a aparut si Vanatorul vietii lu Nana. Unu identic Nana , dar cu penis.Acest Vanator , capitan de Vas , smecher-Dublu smecher, era Hunter de profesie. Vana . Mult si aiurea in tramvai.

Arunca momeala si apoi ataca cand te asteptai mai putin. Skillz de Pescar-Vanator!Dar Nana era anesteziata si nu isi dadu seama ce urma sa se intample. Ca e om si ea. Si asa vine ziua mea si sunt in depresie, na si voi, ca e oferta. Nu sunt in depresie, doar ma fac. Azi nu. Refuz.

Suge-o Vanatorule. Te fac vedeta, pt ca fie ca imi place sau nu , cam de aici a plecat faza cu scrisul. Despre orice si oricine , anonim , pt ca Nana e defecta rau. Si ii e teama ca il va rani pe Nelu iar. Pt ca Nelu a fost alaturi de Nana cand i-a fost greu. Greu de tot.

Vanatorul era prieten comun cu Nana si cu Her. Pe parcursul vietii celelalte cei doi se mai ciocnira , din greseala , dar in acea seara magica de iulie 2017, ceva s-a intamplat. Isi amintise cat de fun a fost. Si eu inceput sa povesteasca. Despre fosta lui gagica de seama cu ma-sa , care era medic respectat in orasul unde statea Nana and the gang, despre copiiii Nanei , despre cum a reactionat Nana atunci cand politia i-a prins ca se pupau in masina, despre cat de smecher se distrau , si ce misto si dangerous cu toppind de paprika era viata. Era defect ca Nana. Rau de tot. Bulit in aripa cum a zis un celebru admin iubitor de roz, din Chatting Land.

Pe acest Vanator-pescar ,iubitor de cer albastru si om liber , il stia , ca aveau amandoi si el si Nana origini indiene , si fereasca Sfantul sa te indragostesti de un tigan , ca ai pus-o. Nu mai stii de tine. Se invarteste si te suceste, de te ameteste. Nici macar nu trebuie sa incerce sau sa vb prea mult. Pt ca ei vorbesc danseaza si canta pe ritmul muzicii inimii lor. Foarte periculosi , de contagiosi si daca sunt si scoliti si capitani de vas , combinatia este letala. Cum a fost si in cazul lu Nana cea Naiva, deprimata si nedorita de Nelu cel picky , care il durea fix la basca de ce incerca Nana sa ii spuna.


Ce incerca Nana sa ii zica lu Nelu , dar Nelu avea vata in urechi , ca luase otita .

De precizat ca Nelu a fost invitat la Neversea si nu a dorit sa vina , ca e lene ,ca e scump, ca e fun , si super magic locul si cea mai misto petrecere de pe litoral, si nu mai petrecusem timp impreuna din mezozoic , chiar daca Nana avea tzatze floscaite si vreo cateva kg pe plus , de la pizza halita pe fuga, intre doua partide de plansete ale Nanei , ale lu Nelu si ale copiiiilor, pt Nana era important sa mai iasa un pic din casa , ca nu mai putea. Copiii i-a dorit foarte mult . De precizat cu majuscule. Si pe Nelu , dar lu Nelu i se falfaia. Ca asa Era Nelu , egoist si miserupist si ignorant. Nana a invatat multe lucruri de la Nelu. Da' altadata .





Sa revenim. Ce a facut Nana inainte de cele 3 zile de Untold. S-a dus la Nelu toata plansa si i-a spus : Dragul meu Nelu , vezi ca e Unu care imi da tarcoale si imi cam place. Ce a facut Nelu? Ce face cel mai bine. A ignorat-o.
Atunci Nana si-a dat seama ca fost material genetic de calitate , chiar daca are 45 kg . Nana si-a mai dat seama ca lu Nelu i se falfaie. Nana a fost foarte pissed off si si-a adus aminte ca e Leoaica. Naiva pe vremea aia, dar s-a vindecat. Adica incearca cel putin ca nu e perfecta , da-o in plm de simpatica pe Nana de Leoaica, ca s-a inmuiat toata ca a bagat-o in seama Vanatorul pescar de suflete .

Uite asa Nana se dadu peste cap de trei ori si se transforma in... plm. Nu stiu in ce dar imi luase Dumnezeu mintiile. Numai la el ma gadeam. Vanatorul ma ignora , se juca cu mine ca si cum as fi fost papusica lui, pana intr-o seara.

Trip . Atunci mi-am vazut efectiv viata ptin fata ochiilor. Acum voi credeti ce vreti , inca nu stiu ce a fost aia dar a fost frecventa mortii. O parte din capul meu a fost efectiv prajit. Mi-am vazut spiritul parasind corpul . Din clipa aia viata mea s-a schimbat total. Nu stiu cat vreti si puteti voi sa credeti dar eu am trait experienta pe propria mea persoana. Bad trip sau plm cu ochi caprui, care fura inima oricui , nu stiu ce a fost. Dar a fost.

De la ce a pornit the bad trip.


Intr-o seara Her si Unu , ca ei erau amici mai amici decat Nan cu Unu, am primit o invitatie la un geatar . Acel gratar continea si iarba. Nana nu mai fumase iarba pana atunci dar era stresata ca joaca de - soarecele si pisica cu Unu , nu mai era fun deloc. Dupa ce trase doua fumuri din iarba fermecata Nanei i se facu rau. Dar rau de tot. Nana crezu ca asta i-a fost. Astia toti incepura sa rada ca, probabil am fost fun , nu stiu, dar nu a fost fun deloc. In incinta curtii minuscule unde se desfasura gratarul green , mai era o persoana. Mica . 2 anisori. Fiica lu Her si a lu MustaFa. Ce cauta aia mica acolo, intre niste unii care vorbeau porcos radeau si erau lemn, e un mister nedeslusit pana in ziua de azi. Mustafa era plecat sa faca bani . Nu era acasa in seara aia, ca daca era acasa Mustafa stia ce sa faca ,ca Mustafa face parte din tribul lu Nana , ca stie el de ce,nu sa o lase pe Nana sa fuga, speriata de.. moarte?!?!?!

Dap asta e termenul speriata de moarte. Din categoria calire excesiva.

Dar toate se intampla cu un scop, right? Azi imi port verigheta pt ca ma simt casatorita. Lucrurile s-au schimbat. E de povestit multttttt de tot , iar eu inca o data va multumesc din suflet pt tot. Gr8 job team. Maine e alta poveste.

Ideea e ca Vanatorul Pescar Sugativ de Suflete si-a luat ban pe viata de la mine , pt ca nu are dreptul el sa imi dicteze viata. El sa si-o dicteze pe a lui , nu pe a mea. L-as sfatui sa isi cumpere niste banda dublu adeziv si sa isi astupe gaura din aripa , bulita si sa isi lipeasca penisul de burta cu super glue si sa nu isi mai bata joc de suflete ranite , pt ca nu e frumos. What goes around comes around. Si PS chiar nu ai fost atat de smecher cum te lauzi tu, te-am iertat ca esti defect si te inteleg , asta nu inseamna ca sunt de acord cu tine , dar plm ,te inteleg . Suge-o !


Ce a urmat in astia doi ani...

Vand greseli, am auzit ca se platesc scump. Si asa a si fost, semnat Nana. Super Nana, the survivor.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

S-a dat cu avort din vaginul Nanei cand a dat fara prezervativ in lipsa lui Nelutu?
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Draga vanatorule de roz, al treila copil cu tine il fac, daca o sugi, bineinteles.

Pai sa o luam cu inceputul. Dap. A existat o intretupere de sarcina , dorita, intre primul si al doile copil. Ca sa fiu mai exacta , asta este motivul pt care al doilea baietel a venit pe lume, din dorinta mea mai mult. Universul e smecher . Sa va povestesc de ce. Dar alta data ca nu am timp. Sarcina a fost cu Nelu .Dorita si foarte dureros de renuntat la ea , ca era dorita , si a durut tare. Din categoria sa o calim pe Nana ca ce plm.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Si cum v-am promis. Da da de ziua mea. Happy birthday Nana!

Na-na!

A fost o data Nana. Nana il iubea mult de tot pe Nelu cel fun si destept si caterica , de care se indragostise ,si statu cu el in aceasi casa fix 7 ani inainte sa se nasca primul copil. Pentru ca il iubea si chiar se chinuise fara caterinca sa ramana gravida ca, ba avea ciclu o data la 6 luni , ba venea de 2 ori pe luna, cum vroia pula lui, era ca Nana , razna.

Si de plictiseala de atata clubareala si din iubire, si ca ii se pusese pata ca imbatranea si nu facea copii, ca nu vroia Nelu prima data, apoi cand a vrut ,nu s-a putut , ca nu avea cu ce, nici Nelu , nici Nana , intra in butoiul cu melancolie. Sa va povesteasca Unicornita Sclipicioasa , ca era prin zona.

Pana cand intr-o zi...satula de incercari nereusite, intins cracii pe pereti, dus la popa , tinut post, dus la vraci , ascultand cinspe mii de sfaturi de la cinspe mii se speciii de babe, ca asa e Nana , ii place the long way, trink ii veni o idee.


Sa mearga la medic. Auzi de un mare super duper sirian doctor expert in anatomia sistemului reproducator femimin si nu numai. Nana cand auzi ca se sta la coada cate 8 ore , cu programare i se dilata pupilele. Vru si ea. Ca auzise ca e super smecher si poate multe si nu degeaba stau alea cate 8 ore sa get some . Some quality medical atention, snifaitorule de roz care esti .

Si uite asa isi facu programare la celebru sirian , sa va zic si cum il cheama? Hai ca va zic: Fawaz Chazli il cheama . Programare: peste 6 luni , bineinteles.

6 luni trecura repede. Very fun 6 luni , cu multe incercari fun , si delicioase , si foarte fun , dar cu stres ca puta lu Nana era defecta clar. Nu puta ci cam tot aparatul reproducator. Ca stia ca sanse sunt mici sa ramana gravida daca avea ciclu la fel de des ca solstitiu. Dar fun. Cu vacante si tot ce trebuie. Mai ales ca Nana se umfla in pene ca in sfarsit Nelu vroia copii cu ea. Nelu o calea in continuare ca era dusa Nana . Ce sclipea vroia si ea. Sa se intelega ca Nelu era mai mare si mai wise. Si o iubea pe Nana chiar daca toata lumea credea ca Nana e minora. Nu era minora , doar mai copilaroasa. Nelu a calit-o bine. Si cacatu de Vanator Pescar si Balaurul. Dar asa e Nana , si daca nu ar fi , nu ar avea ce sa va povesteasca.

Ce a gasit la Cabinetul Marelui Chazli:

Aglomeratie. Mare. Mai mare decat va imaginati.

Ce a facut Nana in 8 ore cat a stat sa intre pe usa fermecata?

A vorbit si a cunoscut niste moms to be , aspirante de moms to be plus niste rezultate ale lui Domn Doc , mici si dragalase cu obrajiori roz si bucle blonde , doua , identice. Sa demonstreze clar ca poate omu . E si de noroc da poate. Intr-un cuvant terapie de grup. Una era mai vorbareata , una era mai cu corabile inecate , care era mai fertilizata in vitro, care era mai mom to be pt a 7 a oara. Serios 7.

Uite asa cele 8 ore au trecut cat ai zice sternocleidomastoidian. Repede. Cand veni randul Nanei , Nana deja cunostea cincpe povesti, isi facu 2 prietene , cu care mai vb si acum si se umplu de optimism.

Domn Doc : defect. Ca om nu ca medic. Ca medic the best. Ca om?

De ce era domn doc defect de perfect si e cel mai bun medic din lume. Si eu am avut ocazia sa il cunosc , si sa ii fiu pacienta, pt ca e smecher .

Greu de explicat in cuvinte ce fel de om este domn doc cel sirian. Sirian si mascul. Medic ginecolog.

Este genul de om care te imbratiseaza atunci cand ai nevoie , care se uita in ochii tai si isi nareaza adevarul, care este casatorit cu o romanca super romanca, care are doua fete superbe, care daca are vesti proaste ti le spune, care da sansa oricarei vieti , care iubeste oamenii , care e super profesionist si stie tot , care e atent, caruia ii place ciocolata cu menta, care nu face intreruperi de sarcina, ca asa vrea el , care a facut 2 preinfarcruri in doi ani pt ca munceste ca nebunu , si ii pasa prea mult,care, atunci cand am ramas insarcinata a doua oara, s-a uitat adanc in ochii mei si mi-a spus: Nana, ai pus-o , avem o problema. Mare de tot , se numeste CMV, zis in termeni medicali. Citomegalovirus. Ce a urmat ....Viata a calit-o iar pe Nana. Ca ce plm Nana duce, dar mai are si un inger protector viu, care ii mai lumineaza calea din cand in cand si ii mai arata cate una alta . Ca Nana nu e singura. E doar defecta.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Dar defectiunea Nanei poate fi reglata din penis?
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

:))))))))) sweet. Iti raspund doar daca ...Doar daca o sugi inainte. Semnat Nana.
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

De ce vreau eu sa ii fac al treilea copil lu daddy xoxoxo , vanator de oral si de roz in acelas timp.

Telenovela de la ora.. nu conteaza ca oricum timpul e relativ.


Pentru ca nu caut mila, sau omg saraca prin ce a trecut , si nici fuck friend nu caut, pt ca sunt ok asa cum sunt. Si nu sunt idioata sa caut aici, daca e sa caut, da nu caut, stati linistit ca daca vreau stiu unde sa gasesc. Da nu caut pt ca vreau sa raman casatorita , astazi. Maine vedem . Imi place de daddy ca extrage .. rozul din situatie. Stai linistit ca penisul lu daddy xoxox e in siguranta , in preajma mea.

Tineti minte scrisoare pe care i-am trimis-o lu Mosu' in oct ?

Mosu a venit cu ce i-am cerut. Partial. Ca doar de Nana e vorba.

Mai devreme v-am povestit o pica parte din epopeea Fawaz Chazli. V-am dat un nume de super duper smecher, profi pe ceea ce stie el sa faca , ginecologie. Eh ete ca de data asta ... o sa va dau alt nume , nu cu intentia sa ii fac rau or smtg , dar sa i-o zis din suflet : Suge-o Jianu.

Dap, se facea ca era o zi friguroasa de ianuarie. Nana sparse pusculita si baga mana pana la cot. 5000 euro. Bani multi de tot. Nana isi dorea foarte mult mere. Nana chiar vb cu una dintre fetele frumoase de pe situl unde Nana presta . Fata recomanda un medic. Nana nu vru sa asculte si se duse la jianu dana.
Nana avea busola defecta .Nelu refuza sa puna juma-juma la silicoanele Nanei, cum o obisnui pana atunci , cu lux.
Ce gasi la Jianu. Clinica naspa . Trebuia sa fuga da Nana a zis hai ma sa vedem ce iese. Nana vru 400 ml dreptul , 400 ml stangul , simetrici. Ca de, asta e. Jianu nu stia ca Nana mai presteaza ca actrita la Teatru si e important sa iasa stangul sa semene cu dreptul.
Dupa ce a bagat in cont la dna doc 5000 de coco , ca trebuia si lifting, ca v-am spus ca au supt iezisorii tot, Nana intra in operatie.
Nana se trezi, si pleca la hotel. Hotel unde respecta tot ce ii spuse dna doc. Reveni la control dupa 3 zile. Toate bune si frumoase, uite asa , Nelu o lua pe Nana de aripa si o duse calare pe Renaultu lui smecher acasa. Dna doc o teimisese pe Nana la ea in oras land la alt medic pt urmatorul control. Tzatele lu Nana aratau bine. Nu mari 220 ca ce plm , ce are Nana de zis, ca ea e doc si stie mai bine. Si rotunde ca alea para erau , da nu pt Nana , ca asa e Nana cateodata crede.

Si timpul trecea, Nana gheata punea , operatia bine se simtea , pana intr-o zi , cand printr-o ata a inceput sa supureze ceva. Nana s-a scapat un pic pe ea . A sunat-o pe Jianu si a intrebat-o dna doc , ce ne facem ca we have a sitation. Eu ca pe ea o durea fix la pix . Cum a intamplinat-o pe Nana doc. Vezi daca nu ai venit la mine sa iti schimb eu bandajul? Aceasi jianu care a trimis-o la medicul respctiv , in orasul lu Nana . Nana beli niste ochi cat cepele si se intreba in gand cam cat de macelar inuman poate sa fie acest medic. Dna doc the awesome a extras vreo 50 ml de lichid din sanul stang si a chemat-o peste cateva zile la bucuresti land uite asa a lalait o 2 luni. De 2 ori pt sap. Ce i-a zis Nelu lu dna doc ? Nimic.
Ce i-a fi spus Vanatorul Pescar , Aspirator de suflete? Multe
Ce i-a zis Nana lu doc? Nimic pt ca se cacase pe ea de frica. Frica ca face septicemie.
Septicemie nu a facut , dar a capsulat implantul. Dupa 2 luni de antibiotice , zece mii de reprosuri din partea lu Nelu ca tzatze mi a trebuit de asta sa am parte, ca mi le pun sa ma duc sa ma calaresc cu turisti aborigeni, a venit ziua in care dna doc a decis sa scoata implantul.
Dureri bagat implanturi? Acceptabile
Dureri scos implant cu drenuri , plus cefort perfuzabil max pe kg/bucata Nana? Dap.
De mentionat ca dna doc , cand s-a prins ca e groasa m-a dus la Matei Boias pt analize , analize pe care eu nu le-am vazut niciodata.
Cum a stat Nana fara o tzatza 3 luni? 3 luni in care a si intrat online , ca o lua razna.
Cum arata astazi cele doua tzatze a lu Nana? Naspa. Mai bine le lasa asa. Scapa si de trauma si ii era bine si cu cei 5000 de euro , cu care putea sa faca altceva. De exemplu sa isi deschida o mica afacere. Cine a fost acolo , langa Nana si cum a scapat Nana cu viata ? Andrei Ciobanu , cu cele doua suge-o , primele 3 zile care am stat singura la bucuresti, ca Nelu se intorsese acasa sa o ajute pe mama cu copiii, anxiarul si... cine spuneti voi cine. Nana care si-a sters lacrimile, sì a inceput sa isi faca o lista cu cine sa o suga, de ce , si sa ierte.

Intentia mea nu e sa o desfintez pe dna doc, e doar sa ma impartasesc , experienta mea pe nume: silicoane.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Dar Nelu asta o cam suge cu Nana la cascaval. Cum adica juma-juma? Dar ei are penetrare peste tot dar are cascavalul separat? Si de ce sa nu vrea silicioane de corectie la Nana? Sa nu se-nfiga in alt dildo smecher? Eu incep sa cred ca Nana e cam prea fierbinte pentru Nelu!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Salutări, Anonima_me! Salutări, Unicornskaty! Vă mulțumesc frumos amândurora pentru aprecieri! Unicornskaty, da, cred că ar fi o întâlnire interesantă și sub clar de lună, desigur, având în vedere schimbarea de opinii și nu numai. Malul Mării Negre cu siguranță că este mai fascinant decât multe alte entități. Cu ocazia asta aș mai ieși și eu din casă, implicit de sub egida statutului de “pensionară” prematură ce mă stăpânește de ceva timp încoace.

Și acum să răspund la întrebări... Nu, nu am copii. De ce nu? Pentru că viziunea mea este despre IUBIRE, motivul conceperii unui copil trebuie să fie IUBIREA. Decizia de a avea un copil nu ar trebui să implice acel nenorocit pahar cu apă, pe care îl tot aștepți de ani de zile și el tot întârzâie să apară!

Facem copii din motive religioase “creșteți, înmulțiți-vă și umpleți pământul”, dar uităm că pământul e deja arhiplin, și că spiritualitatea unește, iar religiile dezbină!

Facem copii din egoism, că ne simțim singuri și neiubiți, iar acelui copil îi punem poveri și sarcini pe umeri încă dinainte de a se naște, prin simplul fapt că i-am dat naștere credem că este obligat să ne iubească și să ne aline singurătatea, acel copil e plin de datorii la noi încă din pântec. Iar pe bărbatul cu care s-a reprodus, l-a primit în viața ei tot din frica de singurătate, sau ca să aibă cine îi plăti cosumația la restaurant, vacanța în China, iar el a făcut compromisul pentru că era și el singur, iar ea e bunăcioasă, e un trofeu pentru el, dă bine la brațul lui în societate. Ei au de toate, mai puțin IUBIRE.

Facem copii pentru că așa trebuie. Așa e normal conform societății, familiei și prietenilor care pun presiuni pe noi, pentru că după mentalitatea veche și comunistă ei se consideră îndreptățiți să ne ghideze viețile. Facem lucruri din inerție: trebuie, trebuie și iar trebuie. Uităm că pentru a fi fericiți TREBUIE acel VREAU, IMI DORESC. Iar cei care au curajul, puterea să se desprindă de acest mediu toxic, au nevoie de foarte multă tărie de caracter.

Facem copii pentru că ne dăm prea multă importanță. “Cum să se piardă neamul nostru, gena noastră, pentru cine am muncit și am strâns atât?” Privind în istorie, multe neamuri au fost, și multe au pierit. Și nu a mai continuat lumea, a fost înghițit pământul de ciuma neagră? “Aaaa, nuu, ce am eu cu ăia? Eu nu mă compar cu ăia!” Dar uiți un lucru! Sămânța ta nu e din pulă de ministru și nobil zeu, tivită cu brilante și rubine găsite în propria-ți urină de către geniști! Cu neamul tău, sau fără, lumea va continua.

Și cel mai trist, facem copii ca să ținem bărbatul lângă noi. Credem că un copil ne va consolida relația. “Păi eu ce vină am că din netrebnicul mădular ai scuipat adânc în mine și s-au zbârgovit fluidele într-însele?” Păi n-ai vină, numai că și tu ca femeie ar trebui să știi niște chestii. Să nu uiți: acel bărbat poate va sta cu tine pentru copil, va fi tată pentru copilul lui, dar niciodată nu va fi bărbat pentru tine, nu în adevăratul sens al cuvântului.

Facem copii pentru că deși nu iubim copiii, spunem “lasă că atunci abia vei simți atașamentul când vei naște”. Și dacă nu îl simți nici atunci, ce faci? Pentru că la unele mame apare, iar la altele nu. Asta e realitatea. Nu toate femeile au menirea de a fi mame, nu toate pot dezvolta acea iubire de mamă, și nu este vina lor. Depresii postnatale, respingerea copilului, minți bolnave, și de aici pornesc toate nenorocirile pe care refuzăm să le prevedem. Dar le vedem, în jurul nostru, în mass-media, numai că atunci când este târziu: copil abuzat de părinți, copil trimis la cerșit, copil schingiuit, copil abandonat, etc. Eu am mai spus, o spun și acum cu toată asumarea, nu oricine poate să fie părinte, nu oricine ar trebui să aibă acest drept.

Cu ani în urmă, vreo 7 la număr, eram într-un grup de fete. Multe. Nu știu de ce, dar tot timpul m-am înțeles mai bine cu băieții decât cu fetele. Când sunt fete multe la un loc se vorbește mult și despre orice. Printre unele, altele, am atins și subiectul maternității, la care eu am spus că nu cred că aș putea vreodată să înfiez un copil, nu aș avea puterea. Zicând așa, nici să fi aruncat jar pe ele: "cum să spui asta, Doamne, că și acela e tot al tău, ce suflet poți să ai, bla, bla". Un copil este o mare responsabilitate, are multe nevoi, nu m-aș putea juca cu sufletul lui, ar fi de neiertat. Dar eu am spus-o sincer, asumat, un adevăr spus din suflet chiar dacă dureros, ipocrizia lor s-a văzut mai târziu, însă. Pentru că anii au trecut, majoritatea s-au căsătorit și au născut. Numai că vezi tu, câte dintre ele au adoptat copii? Niciuna, toate au copiii lor, sânge din sângele lor. Unde este copilul adoptat, nu ar fi fost tot al lor?!

Ieșim în stradă pentru Sorina, fetița din Mehedinți, care urma să fie adoptată de o familie din USA. Numai că uităm că acest copil nedorit nici măcar de proprii părinți, a fost refuzat de 120 de familii care ar fi putut să îl adopte. Chiar și asistenta maternală care s-a dat atât în spectacol că nu mai poate de focul fetiței a refuzat să o adopte, dându-și refuzul în scris alături de soțul ei în 2013 și 2017. Se spune că iubirea de părinte este necondiționată, numai că este greu să fii părinte. Brusc, când acest copil are, poate, o șansă la o viață mai bună în USA, începe să ne pese, simțim în suflet! Pentru că da, noi suntem minunați, ne place să facem fapte bune, numai că cu mâinile altora. Geme ipocrizia în noi!

Pentru mine maternitatea este despre IUBIRE, înseamnă IUBIRE. IUBIREA de sine, IUBIREA pentru bărbatul a cărui sămânță o porți în pântec, IUBIREA față de sămânța din pântecul tău care reprezintă RODUL IUBIRII RECIPROCE. Personal, nu am întâlnit o astfel de IUBIRE SPECIALĂ, încât să simt că merită, că aceasta ar trebui să devină și palpabilă, să se materializeze și în plan fizic, și falnic să se înalțe și să crească din noi vlăstarul menit să ne întrupeze trăirea: copilul nostru!

Am așternut concepția mea despre acest subiect, asta dacă tot am primit această “provocare”, și precum se zice în unele materiale de televiziune: “orice asemănare cu întâmplări reale din viața telespectatorilor, e pur întâmplătoare”, așa zic și eu acum. Adică, chiar dacă a fost o provocare lansată de tine, Anonima_me, să știi că nu m-am referit la tine, nu te cunosc, nu îți cunosc viața și motivațiile, ca să îmi permit, e doar o viziune generală pe care o împărtășesc pe această temă.

“Dragostea înseamnă o vorbă bună, o atingere de mână. Să spui “Te iubesc” este sublim, dar dacă se oprește doar la asta, atunci este săracă și meschină!”

Vă doresc tuturor multă iubire, trăire și respect! De voi înșivă. Mai ales! Celelalte vor veni de la sine. :relaxed:
These users thanked the author Mery24 for the post (total 2):
Unicornskaty (18 Aug 2019, 16:13) • Anonima_me (20 Aug 2019, 15:15)
Salutând nemurirea printre muritori...
Anonima_me
Mesaje: 42
Membru din: 21 Aug 2017, 11:33
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Va multumesc din suflet. Multesc Mery, pt cuvintele frumoase, e o onoare ca le-ai asternut pe foaie pt ...mine ❤multumesc tuturor pt ca m-ati ascultat , m-ati citit , m-ati provocat , si mi-ati gadilat temerile. Ps : Nana's biggest wish : Sa fie acolo , asa cum si cat poate si pt o fetita, pe nume Stefania ca e ca ea , defecta. Nu cu acte , pt ca sistemul din Romania e de cacao, Pt ca 3 e cifra magica. Din iubire . Nu din egoism. Unicornita care esti Mery. Te ador. Serios. Ps: Suge-o Kant. De ce am ales sa impart o parte din povestea mea cu voi????!!!Habar nu am , dar voi afla. Intr-o zi. Sper. Va pupa Nana, the Mom, the Fucking Wife , and the Leo. Kiss Daddy xoxoxo, been a pleasure. Go, go, go Green!
These users thanked the author Anonima_me for the post:
Mery24 (18 Aug 2019, 14:55)
Unicornskaty
Mesaje: 28
Membru din: 31 Ian 2019, 22:15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Constat ca primul mesaj nu apare, deci, voi relua ideile.
Draga Mery , draga Anonima-me, onorat auditoriu,imi voi asterne si eu propriile cugetari asupra acestui subiect , atat de ofertant: a avea sau a nu avea copii.A raspunde acestei intrebari este poate greu , este imposibil sa ai un raspuns "corect". Voi purcede totusi ,si voi incerca.
Motive contra: niciodata , dar niciodata , nu as face un copil ca sa fiu in rand cu lumea, ca asa zice lumea , de dragul de a- l face... eu, gandesc decizia aceasta si mai departe, si ma gandesc cum as putea eu oare sa aduc pe aceasta lume un copil nevinovat? Lumea aceasta plina de boli, razboaie ,cu oameni dezumanizati ar putea fi ea oare un mediu pentru copilul meu pur? Sistemul acesta care robotizeaza omul ar acapara spiritul liber al copilului meu?marturisesc cu mana pe inima, ca mi-as cere iertare de la propriul copil intr-o zi cand el va intelege, iertare ca l-am adus pe o lume atat de fucked up...sa fie oare egoism , sa fie oare frica , de ce aleg sa nu fac un copil? Putin din toate...
Motive pro- ma gandesc ca as aduce pe lume un copil perfect, un copil Unicorn pe care l-as modela sa iubeasca frumosul, lumina, sa iubeasca arta si natura,un copil in care as sadi cele mai frumoase valori: iubirea , omenia ,daruirea de sine...I-as insufla puiului meu de om curiozitatea de nou , pofta de calatorii ,apetitul pentru explorat, curajul ,si l-as modela in asa fel incat niciodata, dar absolut niciodata , sa nu isi piarda capacitatea de a fi uimit de frumos ! As sadi in el curajul sa exploreze paradisul din interiorul propriei fiinte , sa se aplece spre sine , si intotdeauna sa isi ramana fidel siesi...Sa traiasca clipa , sa imbratiseze viata , sa aiba curaj sa fie fericit ... sa aleaga binele- binele si raul rezida in om - este o chestiune de alegeri ...
Suntem suma tuturor intalnirilor pe care le-am avut cu alte fiinte, suntem proiectia propriilor vise si sperante, alegem sau nu sa facem copii este pur si simplu o optiune atat de personala ... coexistam cu totii in acest mic mare univers , sa nu uitam sa fim oameni si sa ne fim surse de inspiratie unii altora!
Privesc din urmbra si o admir pe Anomina -me-Nana,cum le face ea pe toate - mommy , job, casa, masa, si zic , wooow maybe , just maybe , as putea si eu...
Apoi apare Unicornul sot -Luceafar si zice hai sa ne luam lumea in cap si sa exploram Amazonul just us2. , si imi zic copiii pot sa mai astepte...
Va multumesc si va doresc sa traiti in iubire in fiecare clipa , cu sau fara copii.
Namaste , love and peace ...
These users thanked the author Unicornskaty for the post:
Mery24 (18 Aug 2019, 14:55)
Avatar utilizator
Mery24
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Și da, arabii sunt printre cei mai buni doctori ginecologi, dar nu numai ginecologi. Și asta pentru că înainte de a fi medici, nu uită să fie OAMENI. Și în general, am văzut că arabii sunt impecabili când vine vorba de serviciile pe care le oferă: alimentație, îmbrăcăminte, turism, servicii medicale, etc. Au un dar, au acea sclipire în ochi, bună dispoziție, îți oferă o siguranță pe care nu am mai întâlnit-o în altă parte, cel puțin nu la români. Lucrează curat, au mâncare bună, e mai mare dragul să le deschizi porțile restaurantelor/fast-food-urilor, mereu te întâmpină cu un zâmbet primitor, și simți că este mai mult decât un simplu prânz, e acea apropiere, căldură dintre oameni, o clipă care durează puțin, dar de care poate îți amintești viața întreagă. Îți arată aprecierea și respectul lor, că ești un client valoros pentru ei, și cumva că le pasă mai mult de tine, nu doar în calitate de client. Foarte atenți la detalii, fără nicio infatuare cum am văzut la alții, deși poate în mintea lor cred cu totul altceva despre tine decât ce arată, iar dacă e așa, înseamnă că își joacă rolul foarte bine. Cu profesionalism. De asta pe mine m-au cucerit, și le aleg oricând serviciile cu multă încredere, în detrimentul oricui altcuiva.

Ești foarte drăguță, Anonima_me, iar plăcerea e de partea mea! Eu apreciez foarte mult deschiderea oamenilor de a împărtăși experiențe personale, unele chiar sensibile, puterea acestora de a o face, tocmai pentru că eu sunt un om care foarte multe lucruri intime/experiențe neplăcute din viața mea le țin în mine, ridic ziduri în jurul lor, am impresia că pot să rezolv totul singură. Și atunci manifest doar efectul, fără să exemplific și cauza, și nu e bine. Adică spun multe, dar de fapt nu spun nimic. Iar tu ești un exemplu de urmat, să știi! Mie mi-a plăcut, să ne mai scrii! Toate cele bune, ție și familiei tale! :* O:-) :hugging:
Salutând nemurirea printre muritori...
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”