Conform datelor mele, Romania NU mai este lider in videochat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Salutare,

Colectez de mai bine de 7-8 luni date despre modelele de pe LiveJasmin.
Conform datelor pe care le-am colectat, se pare ca Romania nu mai este lider pe piata modelelor.

Acum vreo 5-6 luni de zile, Romania era pe locul 1, Columbia pe 2 iar Rusia pe locul 3.
Acum vreo 2 luni de zile, Columbia era pe locul 1, Romania pe 2, urmata indeaproape de Rusia pe locul 3.
Astazi, observ ca :
  • Columbia e pe locul 1 cu 14722 modele detectate active in ultimele 3 luni
  • Rusia e pe locul 2 cu 11738 modele active in ultimele 3 luni
  • Iar Romania a cazut pe locul 3, cu doar 11342 modele active in ultimele luni
Da, mai sunt si alte site-uri si e adevarat ca acolo inca nu m-am pus pe "aflat chestii".

De vreti sa vedeti cu ochii vostri harta modelelor si imparteala lor pe tari si alte cele, va invit sa aruncati un ochi pe http://girlsdb.chatlive.ro

P.S. Nu va chinuiti sa spargeti site-ul ala ca nu aveti ce afla de acolo.

Imagine

Dar chiar si asa... pe bune?
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Probabil la numar Rusia va fi locul 1 curand, ca e raportat la populatie :)

Dar ca venituri daca poti masura cumva (nu am idee cum), as paria ca Romania este peste x2 fata de Columbia sau Rusia si va ramane asa cativa ani. Evident, daca continuam sa ne dam reciproc in cap in loc sa lucram impreuna pentru un interes comun al industriei ... e posibil sa ne depaseasca mai repede :(
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Am colectat de pe livejasmin, streamate, imlive, ifriends, camgasm, xlovecam, flirt4free, bongacams, chaturbate. Sunt 9 siteuri dar tot o idee partila poti sa-ti faci pentru ca lipsesc siteuri mari cum ar fi myfreecams, cam4 pe care e altceva si siteuri de nisa cams, visit-x, xcam, camplace, stripchat, cele japoneze, mai mici si abia lansate etc. De cand am colectat datele, care oricum nu sunt de o acuratete prea mare ca import la 1 sau 2 minute si nu la 30 secunde si mai filtrez unele screenuri cum ar fi cele ce nu au poza etc, Romania nu a am prins-o eu pe primul loc. Dar nu am facut-o de inaintea aparitiei siteurilor de genul chaturbate si bonga pe care a explodat Columbia si Rusia. Probabil inainte de astea RO era prima. Dar repet sunt concluzii doar studiind cele 9 siteuri.

Eu cand vb de modele in cazul asta prefer sa zic screename-uri. Pentru ca nu sunt efectiv numar de modele pentru ca multe stau pe mai mute screename-uri altele testeaza un screen dupa care isi fac altul sau chiar mai multe, altele au si cont la cuplu pe langa cel single. Fac precizarea sa nu se inteleaga ca ala e numarul exact de modele, e undeva pe acolo. Dar statistica ramane valida ca screename-ul e din tara respectiva, logat din tara respectiva.

In conditiile descrise mai sus, ca nu import decat la 2 minute de pe cele 9 siteuri, de exmplu din luna august 2016 s-au logat (impresionant) 1 milion de screename-uri. 38% s-au logat o singura data in aceasta perioada. Am studiat aspectul asta dintr-o intamplare ca din greseala am sters dupa o luna de incarcare baza de date a screenameurilor din imlive, si dupa repopularea bazei de date aveam 2800 pagini ce deja apucasera sa fie indexate cu eroare 404. Asa am inceput sa studiez problema. Chaturbate are cea mai mare rata screename ce se logheaza o singura data (majoritatea barbati) 46% procent total din 460 000 modele incarcate din chaturbate din cele 1mil (jumatate chaturbate) si cu cele mai multe modele online o data in jur de 3k. Unul din motive e usurinta accesarii siteului si ca membrul poate face si broadcast si afiliat si de toate.

17% din modele active (ce am considerat eu active - care s-a logat de cel putin 3 ori), mai au cel putin un screename pe alt site activ sau pe mai multe siteuri. Cifra reala e mai mare ca verificarea nu am putut-o face decat daca are screenul identic pe toate siteurile. Din practica stiu ca destul de putine au asa si e mai greu de verificat cu un simplu query in baza de date.

Timpul mediu de broadcast al acestor screenameuri e doar de 0h47min / 24h, asta inseamna ca multe au fost test si multe trag chiulul ca sa coboare asa mult averageul unor modele care stau impresionant de mult online. Top e Livejasmin si apoi flirt4free. Daca iau in considerare doar modele active se schimba radical treaba, urca undeva la 4h/zi. Astea sunt cifrele ce mi-au atras atentia si pe care nu le intuiam.

De aici mi-a venit idea de a premia intr-un fel modelul ce sta cel mai mult online pe cate un site. Desigur fara a face un concurs ci pur si simplu dupa cum zic statisticile. Recordul surprins de mine a fost de 54 ore pe flirt4free nefiind considerata intrerupere orice pauza sub o ora.

Later edit

Mugur cred ca e valabil pe Livejasmin ca incasarile sunt mai mari. Aici si poti contoriza cu o acuratete destul de buna ca ai posibilitatea. Ore de privat ori tarif si majorezi in plus. Dar pe siteurile bazate pe tips nu si acolo e posibil ca sa fie invers, bongacams sigur RU e nr 1, pe mfc USA. E greu de zis fara un studio mult mai serios dar o certitudine e ca RO ofera calitate de top. Raportul la populatia Rusiei sigur ca face ca RO sa fie castigatoare certa dar in RU dezvoltarea nu e pe cat ar putea fi din cauza legislatiei.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Ei uite ca asa discutie imi place.

Multumesc Marius pentru detaliile oferite. Eu n-am avut inca timp sa sap in asa detalii elaborate, dar cert e ca esti foarte bine informat din acest punct de vedere.

Da, e corect ca Romancele ofera calitate net superioara celorlalte mii de modele din celelalte tari.
Sa speram doar ca nivelul de calitate oferit de romani/romance va creste, si nu invers.

Va multumesc pentru interesul acordat acestui subiect.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Apropo de statistici si date,performante si bani in industrie.Exista un model in Romania,ma refer la ea pentru ca stiu date exacte,probabil ca mai sunt dar povestea ei este cu atat mai uimitoare pentru ca a fost primul model independent legal,inaintea multor studiouri tocmai din cauza sumelor pe care le-a facut,nu avea cum sa incaseze in carduri atatia bani,funny nu?:)
Toata lumea se raporteaza la Jasmin dar multi au uitat de MFC,acum 1 an cand in jasmin s-au inregistrat cele mai mari incasari din istoria site-ului ca top 5,locul 1 ocupat pe drept de Nikky,Lourdes cu sumele alea de la care unii au ramas cu o grimasa urata,tipa asta radea in barba,in alea 2 luni cu cele mai mari incasari in top 5 ea a facut in jur de 480 k singura,deci cam de cateva ori top 5 jasmin incasari(tot topul adunat),prima luna chiar 280 k:)Sa mai spun ca a lucrat jumatate din orele modelelor de top?
Pacat ca nu o intereseaza faima in Ro,singurul lucru care o intereseaza sunt banii:)Faceam asa o socoteala 480 k cred ca se fac in alte sites cu 200 de modele sau cine stie cu cate,sa faci atatia bani un singur model,asta da performanta.Sa nu mai vorbim ca sunt cateva americance pe acolo carora nu le stie nimeni inca incasarile.Pana la urma ce conteaza mai mult,numarul sau paymentul?
Eu am date putine dar cred ca americancele ca si incasari sunt in fruntea clasamentului pe langa romance daca nu au si depasit si aici vb de sites ca MFC,streamate,ifriends chiar si chaturbate.Noroc ca pe ele nu prea le intereseaza jasmin dar in viitor nu se stie;)

Deci sa ne dorim bafta la statistici ca de bani au grija restul:)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

" Conform datelor mele, Romania NU mai este lider in videochat "

Da , theselby , dar asta , pentru ca in Columbia s-au interzis unele culturi/ocupatii , si au cam fost obligati sa-si securizeze aeroporturile /garile si in general orice intrate - iesire din tara - si nicidecum - pentru ca si-au descoperit ei asa subit ( si totusi destul de straniu ) un apetit grozav de socializare online ...

E ca si cum asiaticii ar deveni campioni la ...baschet (la o medie de 145 cm inaltime :wink: )

Or fi fost ei primii din Lumea Noua unde a luat nastere intaiul oras fondat de europeni , Simon Bolivar e de apreciat pentru ce a facut acolo , au iesire la doua oceane (foarte bine , sa fie sanatosi si sa se concentreze pe turism ) dar toate astea , nu le da dreptul sa fie un fel de China al VCH - chiar daca unii pe aici ii laudau pentru ce frumos se joaca ei , nu strica jucariile and so on - prin urmare or fi multi /multe , nu contest , datele fiind prea evidente , dar e calitate made in China (cu foarte mici exceptii) !

Stiu ca pana aici - pare ca-ti reprosez tie ceva - dar , nu este asa !~ : ))

Imediat vin cu argumete . De exemplu , inspirat de postarea ta , am facut si eu niste cercetari "casnice" , de amator , si am constatat (nu chiar foarte surprins) ca acei columbieni nu respecta nici o regula pe unde trec ! Gandesc chinezeste - dupa ei potopul !

Mai la obiect : pe multe site-uri free to prv gen Jamine , Streamate, F4F (si ordinea poate fi inversata ) , si-au facut aparitia columbienii . Nimic rau pana aici . Ce e rau , e ca "lucreaza" concomitent (si in acelasi timp :) ) si pe CB /Mfc/Bonga/Camsoda /etc etc

Adicatelea , ghiveci made-n China ! Nu conteaza daca telefonul facut in subsolul blocului iti explodeaza-n ureche sau ia foc in buzunar , conteaza sa vanda produsul ! Probabil , cine trainuieste astfel de modele , in trecut , aveau ocupatii mult mai putin onorabile , si-l incarca pe bietul columbian cu de toate-n geanta /potbagaj/ sub haine /in anus ! Posibil de aici , vin apucaturile , de a pune un model pe 20 de sites , fara sa stai o secunda pe ganduri despre ce site e vorba ! ::)

Cum ar fi sa aflam ca japonezii sunt cei mai numerosi jucatori de baschet ? Cred ca ne-am tavali pe jos de ras ....

Tot ce-i opreste sa invadeze si Jasminul Isa , e , de moment , calitatea tehnica de asigurat in masa .Cand vor ajunge (si) acolo va fi prapad ! Vor ajunge acolo inaintea americancelor , nu la incasari , evident :)))

Ce este trist , nu e concurenta care e " pe vine" ! E doar faptul ca nu respecta regulile , si site-urile nu par inca pregatite de asa invazie , de vreme ce nu taxeaza pronto , orice incalcare a lor ( a regulilor ) ..

P.S Scuze de offtopic , Seby , dar nu m-am putut abtine , fiind sub influenta unei lecturi , asupra unui text apartinand lui Donald , despre fabricile din Mexic si din China :))) Cowboy-ul nu poate fi banuit de cine stie ce fineturi diplomatice , dar a pus punctul pe "i" , chiar daca multora nu le convine ...
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Nu ai pentru ce multumi Sebi, noi iti multumim pentru topic. Ma repet, datele nu au cum avea o acuratete foarte buna din motivele deja enuntate, plus inca altele obiective. De ex ca eu nu trag datele pentru a face statistici ci pentru a le afisa web. Asa ca filtrez feedul si trag doar ce ma intereseaza pe mine, ca am nevoie de o baza de date "slim" sa nu o incarc cu detalii ce nu le afisez si sa se miste greu siteul. Asa ca nu am statistici de privat de ex. M-a interesat doar timpul online petrecut de model.

Dar cu datele ce le-am avut mi-am facut o idee. Chiar ma gandeam de mult sa existe un topic despre promovare. Dupa ce mi-am facut o idee despre pre-umblatul modelelor pe siteuri si migratul, testatul lor de siteuri, de timpul petrecut online chiar cred ca e necesar. Faza e ca nu stiu cat vor fi deschise macar sa se gandeasca putin la asta, nu sa si accepte, zic asta dupa ce am vazut pareri pe diverse topicuri.

Nu am nimic structurat si ar fi multe de spus ca sfaturi. Nu stiu cum sa le fac sa inteleaga ca daca ele ofera:

1. Timp decent petrecut online, program oarecum clar.
2. Content de calitate si poate mai important folosirea tuturor features oferite de site.
3. Prezenta media, social media, site personal, etc.
4,5,6 etc Calitati personale ce fac diferentieri. Nivel de EN, cultura generala, calitati fizice, spontaneitate, funny etc etc.

e o situatie win-win-win-win. Castiga membrul ca de suma platita a primit ce dorea (rata de return buna) si ceva de calitate, castiga site, webmaster si model bani mai multi.

Primele 2 sunt esentiale din punctul meu de vedere. Poti avea toate calitatile din lume daca, nu esti online, nu existi. Poti avea toate calitatile din lume, daca nu le faci prezente prin ceea ce-ti pune la dispozitie sitele (poza profil, galerie, descriere, site, etc etc) nu existi. Poti fi mediocra, dar sa fii prezenta, sa fii acolo, si sa dai atentie mare prezentei tale online si te descurci mai mult decat decent si mult mai bine decat multe modele cu calitati, ce se irosesc.

Voi incerca sa prezint lucrurile din perspectiva unui webmaster, nu ma consider unul, dar cred ca am inteles destul de bine fenomenul. Poate daca fac inteles cum gandeste un webmaster, modelele vor intelege mai bine de ce sitele nu favorizeaza modele in listing. Sau nu "favorizeaza" fara motiv.

Surse de trafic pentru ca un site sa existe:
1. SE- Search engine, adica din motoarele de cautare. Probabil 90% din Google, fiind cel mai popular. E traficul de cea mai buna calitate, care converteste cel mai bine. Adica transforma vizitatorul in membru platitor in procentul cel mai bun. Un site de videochat nu poate fi pe prima pozitie pe toate cuvitele cheie related domeniului ca sa poata atrage tot acest trafic. Exista concurenta foarte mare, si siteurile ce "vand" nu prea pot fi optimizate, texte etc ca sa rankeze sus. Procentul de trafic din SE pe un site de vch e ff mic, ar hrani doar gurile catorva modele, mai ales la valoarea castigurilor actuale.

2. Trafic cumparat. Bannere pe siteuri porn, tube etc. Trafic mult in volum de slaba calitate. Dar care tine siteul viu.

3. Retea proprie de siteuri cu trafic foarte bun. Caz MFC.

4 Trafic din alte surse cu ar fi cel din branding (trafic direct, site de notorietate si vizitatorul baga adresa in bara), din media tv, reviste etc, si social media. Destul de mic in volum, calitate buna.

5 Trafic adus de modele. Trafic adus de catre ele din social media, site personal, din alte siteuri porn sau vch ;). Buna calitate, conversii de top, fidelizare a membrilor existenti. E cam ce face un webmaster dar la nivel mai mic.

6 Am lasat la urma, dar e una din cele mai importante surse de trafic, e ceea ce face diferenta intre un site mic si unul mare. E traficul adus de catre webmasteri. E vital ca e mult, de calitate buna de asta e si scump.

Pentru a creste un site, face ceea ce se numeste program de afiliere. Ma plateste pe mine webmaster sa trimit trafic in sitele mama. Modalitati de plata sunt diverse iar in adult videochat procentele sunt generoase. Eu ca webmaster trimit trafic in primul rand siteurilor serioase, care stiu ca nu ma fura, pentru ca controlul asupra incasarilor reale e doar la site. Eu nu stiu daca un vizitator trimis de mine in site se transforma in membru platitor. Sigur ca am o idee in functie de calitatea traficului ce-l am, in functie de sursa sa si de rata de conversie medie, dar exact nu pot sti, doar sitele stie. De asta e o relatie bazata pe incredere. Ei nu ma fura ca traficul meu e important si mai bine platesc procent ei decat sa-l trimit concurentei. Abia apoi eu urmaresc care sunt cele mai avantajoase programe de afiliere ca si procent etc. Ce continut si tools imi ofera pentru a-i promova etc.

Eu ca webmaster dispun de aceleasi surse de trafic ca sitele mama. Desigur vizez pe cel din Google. Il pot atrage mai bine ca brandul ca eu pot merge pe nise la nise pot optimiza pe cuvinte cheie jucandu-ma cu textele. Pot si cumpara, pot aduce si din social media etc.

Concret, eu fac niste siteuri care linkeaza in sitele mama. Ca sa construies sitele am nevoie de continut. Sa dau robotilor ce rontai si vizitatorilor de treaba. Continutul in domeniul asta sunt modelele. Am continut de calitate, vizitatorul siteului meu sta mai mult in sitele meu (tipmul in site), mi-l pune la favorite (bookmark), il da share pe orice media, se reintoarce (return) si in functie de acesti factori rankez in pozitii din ce in ce mai bune, care inseamna din ce in ce mai multi vizitatori. E ceea ce zic webmasterii "content is the king".

Aici intervine frustrarea mea, de fapt nu e frustrare ca nu trebuie sa ma deranjeze nimic, ci sa ma adaptez. Si desigur o facem. Dar cand am vazut cu adevarat cat e de mare rata de screenuri facute aiurea mi-am facut idee despre ce patesc siteurile. Sigur ca nu e vb ca incarca baza de date degeaba, ca e simplu un cronjob care sa stearga automat dupa anumite criterii din baza de date balastul, cum ar fi de ex o singura logare, sau ce nu s-a mai logat 3 luni. Asta e si motivul pentru care scriu asta.

Totul incepe cu alegerea nickname-ului.

- screename real ex: ____a1____, __________00000__________, ____________, _venus_angel_is_inxest_bastard, girlsforpenis69696969 asa sunt mii. Sigur, majoritatea de pe chaturbate unde e alta lume, dar practica e si pe alte siteuri. E clar ca sunt stupide. Nu reprezinta nimic, nu pot fi retinute, nu poti promova social media, nu poti site personal, nu existi, ai furat curent degeaba.

Multe prefera un caracter in fata screenameului. Nu e necesar, sigur ca sunt modele cunoscute cu un zero in fata (sau alt caracter), dar filtrarea pe care sa o faca membrul dupa "sort by a/z" e cea mai putin folosita. Folosesc alte filtrari oferite de site ca de ex: most popular, most voted etc etc.

- Folosirea de caps. Toate caracterele majuscule. Sare in ochi e adevarat dar e obositor si vizual nu descifrezi cuvintele din care e compus. ex real: GIRLSPURELOVE si cum s-ar vedea GirlsPureLove. Si un dislexic il citeste fara probleme. Poate fi si cu linioare dar e mai lung, de branduit mai greu ca va crea confuzii, ar fi pacat sa ai domeniu nume-nume-nume.com, social media la fel si daca le-ai luat fara linii poti ranka ce acele cuvinte dar confuzia ar fi cu diferenta fata de screename si risti sa fii cautata fara linii. E valabil si pentru alte caractere ca de ex _.

- Folosirea de nume de vedete (porn stars sau din "mainstream"). E ok, numai ca are dezavantaje si eu nu as folosi-o.

1. Vrei sa fii o copie, esti o copie, e un screen care nu te reprezinta mai bine decat unul bine gandit. Nici membrii nu apreciaza foarte mult. Chiar daca te indentifici cu vedeta, membrul e posibil sa o perceapa altfel si sa aiba alte asteptari de la tine.
2. Branduirea. Dificila. Va fi greu sa: site personal ca domenii luate. Social media luat. In cautari nu vei iesi vreodata pentru screenane==nume_vedeta. Cu noroc pentru kw long tail: screename sex cam show, screename adult chat etc etc. Daca e vedeta porn chiar si pentru keywords lungi ce contin porn, adult, nude, naked, xxx, related domeniului nu vei aparea in cautari. Si credeti-ma membrii va cauta pe net ca vor sa afle chestii despre voi.

- screenuri ce nu te reprezinta sau confuze. Sa o dai in mistress_xxx, intelegeti voi:).

Am inceput cu asa nu, ca sa fie mai usor de inteles asa da. Screenul trebuie sa fie scurt, sa te reprezinte, eventual unul din cuvinte sa fie nume (nickname), combinatia sa nu fie folosita de vreo vedeta, sa cauti ca domeniul.com, social media twiteer, pinterest, instagram etc sa fie liber, chiar daca le vei utiiza tu sau nu. Daca vei face ce trebuie cineva va face promovarea offline in locul tau. Si daca esti buna o va face bine. Face bine Flirt4free ca nu te lasa sa alegi "ghdgjwiu3hgv".

Ai ales screename, completeaza tot profilul ala ce ti-l ofera sitele. Iti explic de ce. Ca sitele te va baga in fata. De ce? Pai iti voi spune de ce o fac eu.

$query = "SELECT * FROM " . TBL_MODELS . " WHERE sex = :sex AND status != :status AND bannedcountries NOT LIKE :bannedcountries ORDER BY verified, twitter, overalltime DESC, comments DESC, rating_count DESC, rating_total DESC, RAND()

E un exemplu dintr-o functie, pare abstract, e, dar e simplu. Aleg listarea dupa timpul petrecut online, dupa comentariile date de membri, rating, daca e model verificat sau nu, are sau nu social media. Criterii am mult mai multe. Siteurile mama au si mai multe!

Listez pe cele ce stau cel mai mult online pentru ca vreau certitudini. Sa livrez vizitatorului ceva LIVE pentru o conversie cat mai buna, ca asta doreste daca a ajuns la mine in site pentru cuvantul "live sex", ca altfel era in porn pentru videos si pics.

Verificate, sunt cele care m-au contactat si mi-au dat material pentru promovare. Astfel am siguranta ca nu muncesc pentru a ma trezi cu stupidul DMCA (stupid in cazul meu), de inteles oarecum in alte cazuri, detailez mai tarziu.

Care au social media. Daca au prezenta social media, tinuta de model sau de o terta entitate am certitudinea ca acel model vrea sa mai existe si peste ani. Ca a facut un job din asta. Ca nu ar munci ani cu postari ca maine sa inchida. Sigur ca se mai intampla, dar procentul de a fi sigur ca ma pot baza pe fidelitatea modelului vis a vis de job e ff mare. Plus ca prezenta sa in social media ii aduce notorietate, deja e cineva cu experienta care stiu ca-mi va converti traficul la o rata mult mai buna. Stie ca guest e viitor membru. Daca imi da cu flit guestul care e vizitatorul din siteul meu trimis in roomul ei, eu pierd bani, site pierde bani, si pana la urma modelul pierde bani. Si se poate pierde un eventual client care poate nu se mai intoarce in live cam daca a avut o prima experienta nefericita.

Toti preferam sa promovam modele deja consacrate si de asta succesul lor creste ca un tavalug, aduna tot ce intampina.

Nu prea exista succes si implicit bani fara prezenta peste tot. Sa te impiedici peste tot de ea. Toate modelele de top au zeci de pagini rezultate in google. Inclusiv pe siteuri de porn sau mai nou pe acele webcamrecordings cu filmulete din privat. Ele nu prea le indeparteaza. Pentru ca fac parte din notorietate.

Bun, sunt de acord ca practica cu inregistrarile nu e tocmai ok, dar ea exista. Si greu de luptat, energie irosita. E gresit ca te vede vecinul. Nu te va vedea vreodata, si foarte greu sa te recunoasca daca sortii ti-ar fi asa potrivnici atat de mut incat sa dea din intamplare de tine. Asta e scuza modelelor, inainte de a clasifica dupa corect sau incorect. De fapt ele se feresc de celelalte modele care o vad in ipostaze pe care ea le neaga in fata lor ca le-ar avea, doar toate fac membrul din vrajeala ca e un fraier de ars omu'. Se feresc de iubi care abia asteapta sa faca o tensiune ca sa ceara bani de jenti noi la bmw. Gresit ca membrii nu mai intra in room cand vad deja un show. Daca ar fi asa nu ar exista membri pe siteurile de live cam cat e netul plin de porn. Ei vor interactiune directa, si s-ar putea, eu stiu sigur, chiar acel video ii incita sa intre la tine, provocarea de a te dezbraca el. Nu e problema nici atunci cand membrul ce se indragosteste de tine si o arde soft cu tine si tu esti virgina si te gaseste pe un pornhub. Erai mica, nestiutoare, jucausa si inca nu ai gasit omul cu care sa impartasesti mai mult decat calitatile fizice de care trebuie sa fie mandru ;). O problema e atunci cand o arzi mistress si tu arunci dildo din vagin ca ghiuleaua din tun.

In acest job nimeni nu te obliga la a face ce nu-ti doresti. Asa ca ce faci in privat, trebuie sa stii ca exista posibilitatea sa nu ramana doar in privat. Atunci ori asumi, ori nu faci ce nu vrei sa fie public. Va zic o certitudine. Vor aparea din ce in ce mai mute privaturi. Siteurile ar fi putut sa stopeze fenomenul dar nu o fac pentru ca stiu ca e promovare. O vad in statistici. La cererea voastra, care sunt putine comparand cu numarul total al modelelor, o fac, sau incearca. Dar e o lupta inegala. Om-robot. Ca doar ele nu sunt inregistrate de oameni, sunt scripturi ce o fac automat si automat creaza si paginile html etc. Acestia sunt afiliati la randu-le unor siteuri de vch daca nu la toate, adica primesc bani de la siteuri pentru traficul generat, si daca li s-ar inchide contul, s-ar taia sursa de finantare si nu ar mai avea sens inregistrarea. Nu va spun asta ca ati putea-o folosi in reclamatii, ci sa intelegeti fenomenul si sa-l accepatati sau chiar folosi.

Am mai zis-o, se poate contracara intr-un singur fel. Facand-o voi mai bine ca ei, sau eu, dar daca tu esti model ce te feresti de umbra ta nu ajungi sa putem comunica. Populezi tu primele 3 pagini din google cu ceea ce vrei tu sa fie info despre tine si ingropi pornul. Adica supra expunere. Adica in loc de DCMA, munca de expunere mai mare. Si ghici ce? Castigurile mult mai mari, care inevitabil vor veni, te vor face sa vezi asta ca pe un job si sa nu-ti mai pese de parerile unor, majoritatea ipocriti, judecatori incoerenti si ilogici a vietii altora, tocmai pentru a nu-si justifica propria viata patetica. Si eu m-as rusina cu adult video chat daca as castiga 1000$. La 10k se schimba perspectiva:).

Listez dupa comentariile membrilor in pagina ta. Daca un vizitator si-a pierdut timp sa scrie ceva, fff greu o fac, inseamna ca esti cineva, si meriti in fata.

Listez dupa rating, voting. Acelasi principiu.

Poza de profil e cel mai important tool. E cea mai de impact. E ceea ce atrage atentia. Testati: 10 oameni sa va uitati la prima pagina a unui site. Mari sanse sunt ca 5 sa aleaga aceeasi poza ca cea care le-a atras atentia. Pai cam zice totul nu? Criteriu important de listare in pagina. Eu unul o fac. Sitele mama nu e altceva decat un site mult mai mare, dar functionand pe acelasi principiu. CAPITALIST.

Completarea profilului. Zici. Ce cacat e importanta completarea varstei. Nu ca treci alta varsta in loc de 35, 21:), ci ca nu completezi. Nu e bai, esti on, esti acolo, dar ghici ce? La filtrarea dupa varsta nu apari. Nu existi. Asa si daca omiti altele. Descriere, deloc, prea scurta, doar cu prescurtari, fara punctuatie etc etc. Multe siteuri ti-o accepta. Dar nu va ajuta sitele, pagina ta sa rankeze pentru niste cuvinte cheie concrete, plus ca eu nu te import ca-mi strici densitatea de cuvinte din site si pierd autoritate intr-o pagina care ma va trage in jos. In loc sa am 200k de pagini de calitate, am 900k de pagini, dintre care 700k nu fac decat sa "juiseze" trust. Pagini moarte ca si traficul din roomul tau. Traficul din roomul tau nu sitele ti-l da (ca nu sunt destui visitatori care sa ajunga pana pe pagina x, exceptand chaturbate si bonga), ci eu, atunci cand import tot dintr-un site fara sa filtrez.. Pe un site traficul cel mai mare e pe index, pagina principala. Daca esti acolo ai trafic de la site plus de la webmasteri ce-ti trimit direct in room. Daca tu sau studioul faci ce trebuie traficul vine, listarea in pagina creste si tot asa pana la sumele de care ne minunam si zicem ca sunt fake.

Toolul care sitele il ofera de a da o sansa cat de cat reala la a creste, e perioadade promovare. In care o perioada scurta te listeaza in fata. Ai ratat-o e cam greu dupa. De asta trebuie sa intri in forta mai ales pe un site ca lj care impune asta ca criteriu de listare. Daca ai ratat-o iti garantez ca in room vei fi doar tu cu gandurile tale. E perioada in care esti studiata cine esti. Si nu te gandi ca o va face un om, cu siguranta e un script. Nu-l prea poti insela. El stie clar dupa ce parametri face "caracterizari". Daca stai 10ore pe zi si ai rata de privat de xx%, din care cel mai lung privat xx min, media privatelor de xx min, cu xx membri, cu xx membri ce s-au intors etc etc. I-a vezi cate criterii am enumerat scurt din care un robotel trage ff usor concluzii. Nu-i asa ca daca ar fi sitele tau tot dupa astfel de criterii ai lista? Daca ar fi sitele tau si scopul principal e sa faci cat mai mult profit unde te-ai lista pe tine? Pe cine si de ce ai lista in fata ta? Obiectivi daca am fi, am sti.

E bine sa nu cautam scuze sau vinovatii in alta parte. Ca x e favorizat. Da, e, ca nu toti pot fi pe locul 1, e ca are ceva in plus. Sa fim in adult dar sa ne plangem atunci cand suntem goi pe net. Despre asta poti scrie si detaila mii de pagini. Sunt modele care fac ce trebuie ff bine. Ca fac ele, sau pun pe cei ce se pricep, care cu asta se ocupa. Si ma refer atat la modele independente cat si la studiouri care-si sustin cu adevarat modelele.

Am tot zis si tot mai incerc. In general pentru promovare nu trebuie sa platesti. Webmasterul e platit de site. Daca face ce trebuia ia bani, daca nu, nu. Sigur ca sunt servicii ce se platesc. Daca iti construieste site pentru tine, pe care sunt linkurile tale de afiliat. Daca se ocupa de social media ta, de imaginea ta in general, daca ti-e pr etc. In cazul in care are cu adevarat trafic si tu nu esti un model cu o conversie foarte buna, dar vrei sa cresti si webmasterul iti trimite tie traficul si ar cere o suma decenta pentru diferenta de conversie pe care ar face-o cu alt model.

Tu platesti cu ore online si cu oferirea de content. Poze, video, text!

Amin!
These users thanked the author WinXPfather for the post (total 2):
Adrian (31 Mar 2018, 04:43) • Ericssson (12 Apr 2018, 21:39)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

@Marius,postul tau ar trebui facut sticky pentru ca ofera exact toata informatia de care are nevoie un model care cere promovare si mai nou toate cer un webmaster:)

Poate ne ajuta cineva:_)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
angeline
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 180
Membru din: 04 Sep 2008, 06:00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Jos palaria Win si un mare multumesc tuturor celor care isi iau din timpul lor pentru a aduce explicatii si informatii care conteaza cu adevarat in acest domeniu!
Suntem ceea ce gandim!
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

WinXPfather scrie:Nu ai pentru ce multumi Sebi, noi iti multumim pentru topic. Ma repet, datele nu au cum avea o acuratete foarte buna din motivele deja enuntate, plus inca altele obiective. De ex ca eu nu trag datele pentru a face statistici ci pentru a le afisa web. Asa ca filtrez feedul si trag doar ce ma intereseaza pe mine, ca am nevoie de o baza de date "slim" sa nu o incarc cu detalii ce nu le afisez si sa se miste greu siteul. Asa ca nu am statistici de privat de ex. M-a interesat doar timpul online petrecut de model.

Dar cu datele ce le-am avut mi-am facut o idee. Chiar ma gandeam de mult sa existe un topic despre promovare. Dupa ce mi-am facut o idee despre pre-umblatul modelelor pe siteuri si migratul, testatul lor de siteuri, de timpul petrecut online chiar cred ca e necesar. Faza e ca nu stiu cat vor fi deschise macar sa se gandeasca putin la asta, nu sa si accepte, zic asta dupa ce am vazut pareri pe diverse topicuri.

Nu am nimic structurat si ar fi multe de spus ca sfaturi. Nu stiu cum sa le fac sa inteleaga ca daca ele ofera:

1. Timp decent petrecut online, program oarecum clar.
2. Content de calitate si poate mai important folosirea tuturor features oferite de site.
3. Prezenta media, social media, site personal, etc.
4,5,6 etc Calitati personale ce fac diferentieri. Nivel de EN, cultura generala, calitati fizice, spontaneitate, funny etc etc.

e o situatie win-win-win-win. Castiga membrul ca de suma platita a primit ce dorea (rata de return buna) si ceva de calitate, castiga site, webmaster si model bani mai multi.

Primele 2 sunt esentiale din punctul meu de vedere. Poti avea toate calitatile din lume daca, nu esti online, nu existi. Poti avea toate calitatile din lume, daca nu le faci prezente prin ceea ce-ti pune la dispozitie sitele (poza profil, galerie, descriere, site, etc etc) nu existi. Poti fi mediocra, dar sa fii prezenta, sa fii acolo, si sa dai atentie mare prezentei tale online si te descurci mai mult decat decent si mult mai bine decat multe modele cu calitati, ce se irosesc.

Voi incerca sa prezint lucrurile din perspectiva unui webmaster, nu ma consider unul, dar cred ca am inteles destul de bine fenomenul. Poate daca fac inteles cum gandeste un webmaster, modelele vor intelege mai bine de ce sitele nu favorizeaza modele in listing. Sau nu "favorizeaza" fara motiv.

Surse de trafic pentru ca un site sa existe:
1. SE- Search engine, adica din motoarele de cautare. Probabil 90% din Google, fiind cel mai popular. E traficul de cea mai buna calitate, care converteste cel mai bine. Adica transforma vizitatorul in membru platitor in procentul cel mai bun. Un site de videochat nu poate fi pe prima pozitie pe toate cuvitele cheie related domeniului ca sa poata atrage tot acest trafic. Exista concurenta foarte mare, si siteurile ce "vand" nu prea pot fi optimizate, texte etc ca sa rankeze sus. Procentul de trafic din SE pe un site de vch e ff mic, ar hrani doar gurile catorva modele, mai ales la valoarea castigurilor actuale.

2. Trafic cumparat. Bannere pe siteuri porn, tube etc. Trafic mult in volum de slaba calitate. Dar care tine siteul viu.

3. Retea proprie de siteuri cu trafic foarte bun. Caz MFC.

4 Trafic din alte surse cu ar fi cel din branding (trafic direct, site de notorietate si vizitatorul baga adresa in bara), din media tv, reviste etc, si social media. Destul de mic in volum, calitate buna.

5 Trafic adus de modele. Trafic adus de catre ele din social media, site personal, din alte siteuri porn sau vch ;). Buna calitate, conversii de top, fidelizare a membrilor existenti. E cam ce face un webmaster dar la nivel mai mic.

6 Am lasat la urma, dar e una din cele mai importante surse de trafic, e ceea ce face diferenta intre un site mic si unul mare. E traficul adus de catre webmasteri. E vital ca e mult, de calitate buna de asta e si scump.

Pentru a creste un site, face ceea ce se numeste program de afiliere. Ma plateste pe mine webmaster sa trimit trafic in sitele mama. Modalitati de plata sunt diverse iar in adult videochat procentele sunt generoase. Eu ca webmaster trimit trafic in primul rand siteurilor serioase, care stiu ca nu ma fura, pentru ca controlul asupra incasarilor reale e doar la site. Eu nu stiu daca un vizitator trimis de mine in site se transforma in membru platitor. Sigur ca am o idee in functie de calitatea traficului ce-l am, in functie de sursa sa si de rata de conversie medie, dar exact nu pot sti, doar sitele stie. De asta e o relatie bazata pe incredere. Ei nu ma fura ca traficul meu e important si mai bine platesc procent ei decat sa-l trimit concurentei. Abia apoi eu urmaresc care sunt cele mai avantajoase programe de afiliere ca si procent etc. Ce continut si tools imi ofera pentru a-i promova etc.

Eu ca webmaster dispun de aceleasi surse de trafic ca sitele mama. Desigur vizez pe cel din Google. Il pot atrage mai bine ca brandul ca eu pot merge pe nise la nise pot optimiza pe cuvinte cheie jucandu-ma cu textele. Pot si cumpara, pot aduce si din social media etc.

Concret, eu fac niste siteuri care linkeaza in sitele mama. Ca sa construies sitele am nevoie de continut. Sa dau robotilor ce rontai si vizitatorilor de treaba. Continutul in domeniul asta sunt modelele. Am continut de calitate, vizitatorul siteului meu sta mai mult in sitele meu (tipmul in site), mi-l pune la favorite (bookmark), il da share pe orice media, se reintoarce (return) si in functie de acesti factori rankez in pozitii din ce in ce mai bune, care inseamna din ce in ce mai multi vizitatori. E ceea ce zic webmasterii "content is the king".

Aici intervine frustrarea mea, de fapt nu e frustrare ca nu trebuie sa ma deranjeze nimic, ci sa ma adaptez. Si desigur o facem. Dar cand am vazut cu adevarat cat e de mare rata de screenuri facute aiurea mi-am facut idee despre ce patesc siteurile. Sigur ca nu e vb ca incarca baza de date degeaba, ca e simplu un cronjob care sa stearga automat dupa anumite criterii din baza de date balastul, cum ar fi de ex o singura logare, sau ce nu s-a mai logat 3 luni. Asta e si motivul pentru care scriu asta.

Totul incepe cu alegerea nickname-ului.

- screename real ex: ____a1____, __________00000__________, ____________, _venus_angel_is_inxest_bastard, girlsforpenis69696969 asa sunt mii. Sigur, majoritatea de pe chaturbate unde e alta lume, dar practica e si pe alte siteuri. E clar ca sunt stupide. Nu reprezinta nimic, nu pot fi retinute, nu poti promova social media, nu poti site personal, nu existi, ai furat curent degeaba.

Multe prefera un caracter in fata screenameului. Nu e necesar, sigur ca sunt modele cunoscute cu un zero in fata (sau alt caracter), dar filtrarea pe care sa o faca membrul dupa "sort by a/z" e cea mai putin folosita. Folosesc alte filtrari oferite de site ca de ex: most popular, most voted etc etc.

- Folosirea de caps. Toate caracterele majuscule. Sare in ochi e adevarat dar e obositor si vizual nu descifrezi cuvintele din care e compus. ex real: GIRLSPURELOVE si cum s-ar vedea GirlsPureLove. Si un dislexic il citeste fara probleme. Poate fi si cu linioare dar e mai lung, de branduit mai greu ca va crea confuzii, ar fi pacat sa ai domeniu nume-nume-nume.com, social media la fel si daca le-ai luat fara linii poti ranka ce acele cuvinte dar confuzia ar fi cu diferenta fata de screename si risti sa fii cautata fara linii. E valabil si pentru alte caractere ca de ex _.

- Folosirea de nume de vedete (porn stars sau din "mainstream"). E ok, numai ca are dezavantaje si eu nu as folosi-o.

1. Vrei sa fii o copie, esti o copie, e un screen care nu te reprezinta mai bine decat unul bine gandit. Nici membrii nu apreciaza foarte mult. Chiar daca te indentifici cu vedeta, membrul e posibil sa o perceapa altfel si sa aiba alte asteptari de la tine.
2. Branduirea. Dificila. Va fi greu sa: site personal ca domenii luate. Social media luat. In cautari nu vei iesi vreodata pentru screenane==nume_vedeta. Cu noroc pentru kw long tail: screename sex cam show, screename adult chat etc etc. Daca e vedeta porn chiar si pentru keywords lungi ce contin porn, adult, nude, naked, xxx, related domeniului nu vei aparea in cautari. Si credeti-ma membrii va cauta pe net ca vor sa afle chestii despre voi.

- screenuri ce nu te reprezinta sau confuze. Sa o dai in mistress_xxx, intelegeti voi:).

Am inceput cu asa nu, ca sa fie mai usor de inteles asa da. Screenul trebuie sa fie scurt, sa te reprezinte, eventual unul din cuvinte sa fie nume (nickname), combinatia sa nu fie folosita de vreo vedeta, sa cauti ca domeniul.com, social media twiteer, pinterest, instagram etc sa fie liber, chiar daca le vei utiiza tu sau nu. Daca vei face ce trebuie cineva va face promovarea offline in locul tau. Si daca esti buna o va face bine. Face bine Flirt4free ca nu te lasa sa alegi "ghdgjwiu3hgv".

Ai ales screename, completeaza tot profilul ala ce ti-l ofera sitele. Iti explic de ce. Ca sitele te va baga in fata. De ce? Pai iti voi spune de ce o fac eu.

$query = "SELECT * FROM " . TBL_MODELS . " WHERE sex = :sex AND status != :status AND bannedcountries NOT LIKE :bannedcountries ORDER BY verified, twitter, overalltime DESC, comments DESC, rating_count DESC, rating_total DESC, RAND()

E un exemplu dintr-o functie, pare abstract, e, dar e simplu. Aleg listarea dupa timpul petrecut online, dupa comentariile date de membri, rating, daca e model verificat sau nu, are sau nu social media. Criterii am mult mai multe. Siteurile mama au si mai multe!

Listez pe cele ce stau cel mai mult online pentru ca vreau certitudini. Sa livrez vizitatorului ceva LIVE pentru o conversie cat mai buna, ca asta doreste daca a ajuns la mine in site pentru cuvantul "live sex", ca altfel era in porn pentru videos si pics.

Verificate, sunt cele care m-au contactat si mi-au dat material pentru promovare. Astfel am siguranta ca nu muncesc pentru a ma trezi cu stupidul DMCA (stupid in cazul meu), de inteles oarecum in alte cazuri, detailez mai tarziu.

Care au social media. Daca au prezenta social media, tinuta de model sau de o terta entitate am certitudinea ca acel model vrea sa mai existe si peste ani. Ca a facut un job din asta. Ca nu ar munci ani cu postari ca maine sa inchida. Sigur ca se mai intampla, dar procentul de a fi sigur ca ma pot baza pe fidelitatea modelului vis a vis de job e ff mare. Plus ca prezenta sa in social media ii aduce notorietate, deja e cineva cu experienta care stiu ca-mi va converti traficul la o rata mult mai buna. Stie ca guest e viitor membru. Daca imi da cu flit guestul care e vizitatorul din siteul meu trimis in roomul ei, eu pierd bani, site pierde bani, si pana la urma modelul pierde bani. Si se poate pierde un eventual client care poate nu se mai intoarce in live cam daca a avut o prima experienta nefericita.

Toti preferam sa promovam modele deja consacrate si de asta succesul lor creste ca un tavalug, aduna tot ce intampina.

Nu prea exista succes si implicit bani fara prezenta peste tot. Sa te impiedici peste tot de ea. Toate modelele de top au zeci de pagini rezultate in google. Inclusiv pe siteuri de porn sau mai nou pe acele webcamrecordings cu filmulete din privat. Ele nu prea le indeparteaza. Pentru ca fac parte din notorietate.

Bun, sunt de acord ca practica cu inregistrarile nu e tocmai ok, dar ea exista. Si greu de luptat, energie irosita. E gresit ca te vede vecinul. Nu te va vedea vreodata, si foarte greu sa te recunoasca daca sortii ti-ar fi asa potrivnici atat de mut incat sa dea din intamplare de tine. Asta e scuza modelelor, inainte de a clasifica dupa corect sau incorect. De fapt ele se feresc de celelalte modele care o vad in ipostaze pe care ea le neaga in fata lor ca le-ar avea, doar toate fac membrul din vrajeala ca e un fraier de ars omu'. Se feresc de iubi care abia asteapta sa faca o tensiune ca sa ceara bani de jenti noi la bmw. Gresit ca membrii nu mai intra in room cand vad deja un show. Daca ar fi asa nu ar exista membri pe siteurile de live cam cat e netul plin de porn. Ei vor interactiune directa, si s-ar putea, eu stiu sigur, chiar acel video ii incita sa intre la tine, provocarea de a te dezbraca el. Nu e problema nici atunci cand membrul ce se indragosteste de tine si o arde soft cu tine si tu esti virgina si te gaseste pe un pornhub. Erai mica, nestiutoare, jucausa si inca nu ai gasit omul cu care sa impartasesti mai mult decat calitatile fizice de care trebuie sa fie mandru ;). O problema e atunci cand o arzi mistress si tu arunci dildo din vagin ca ghiuleaua din tun.

In acest job nimeni nu te obliga la a face ce nu-ti doresti. Asa ca ce faci in privat, trebuie sa stii ca exista posibilitatea sa nu ramana doar in privat. Atunci ori asumi, ori nu faci ce nu vrei sa fie public. Va zic o certitudine. Vor aparea din ce in ce mai mute privaturi. Siteurile ar fi putut sa stopeze fenomenul dar nu o fac pentru ca stiu ca e promovare. O vad in statistici. La cererea voastra, care sunt putine comparand cu numarul total al modelelor, o fac, sau incearca. Dar e o lupta inegala. Om-robot. Ca doar ele nu sunt inregistrate de oameni, sunt scripturi ce o fac automat si automat creaza si paginile html etc. Acestia sunt afiliati la randu-le unor siteuri de vch daca nu la toate, adica primesc bani de la siteuri pentru traficul generat, si daca li s-ar inchide contul, s-ar taia sursa de finantare si nu ar mai avea sens inregistrarea. Nu va spun asta ca ati putea-o folosi in reclamatii, ci sa intelegeti fenomenul si sa-l accepatati sau chiar folosi.

Am mai zis-o, se poate contracara intr-un singur fel. Facand-o voi mai bine ca ei, sau eu, dar daca tu esti model ce te feresti de umbra ta nu ajungi sa putem comunica. Populezi tu primele 3 pagini din google cu ceea ce vrei tu sa fie info despre tine si ingropi pornul. Adica supra expunere. Adica in loc de DCMA, munca de expunere mai mare. Si ghici ce? Castigurile mult mai mari, care inevitabil vor veni, te vor face sa vezi asta ca pe un job si sa nu-ti mai pese de parerile unor, majoritatea ipocriti, judecatori incoerenti si ilogici a vietii altora, tocmai pentru a nu-si justifica propria viata patetica. Si eu m-as rusina cu adult video chat daca as castiga 1000$. La 10k se schimba perspectiva:).

Listez dupa comentariile membrilor in pagina ta. Daca un vizitator si-a pierdut timp sa scrie ceva, fff greu o fac, inseamna ca esti cineva, si meriti in fata.

Listez dupa rating, voting. Acelasi principiu.

Poza de profil e cel mai important tool. E cea mai de impact. E ceea ce atrage atentia. Testati: 10 oameni sa va uitati la prima pagina a unui site. Mari sanse sunt ca 5 sa aleaga aceeasi poza ca cea care le-a atras atentia. Pai cam zice totul nu? Criteriu important de listare in pagina. Eu unul o fac. Sitele mama nu e altceva decat un site mult mai mare, dar functionand pe acelasi principiu. CAPITALIST.

Completarea profilului. Zici. Ce cacat e importanta completarea varstei. Nu ca treci alta varsta in loc de 35, 21:), ci ca nu completezi. Nu e bai, esti on, esti acolo, dar ghici ce? La filtrarea dupa varsta nu apari. Nu existi. Asa si daca omiti altele. Descriere, deloc, prea scurta, doar cu prescurtari, fara punctuatie etc etc. Multe siteuri ti-o accepta. Dar nu va ajuta sitele, pagina ta sa rankeze pentru niste cuvinte cheie concrete, plus ca eu nu te import ca-mi strici densitatea de cuvinte din site si pierd autoritate intr-o pagina care ma va trage in jos. In loc sa am 200k de pagini de calitate, am 900k de pagini, dintre care 700k nu fac decat sa "juiseze" trust. Pagini moarte ca si traficul din roomul tau. Traficul din roomul tau nu sitele ti-l da (ca nu sunt destui visitatori care sa ajunga pana pe pagina x, exceptand chaturbate si bonga), ci eu, atunci cand import tot dintr-un site fara sa filtrez.. Pe un site traficul cel mai mare e pe index, pagina principala. Daca esti acolo ai trafic de la site plus de la webmasteri ce-ti trimit direct in room. Daca tu sau studioul faci ce trebuie traficul vine, listarea in pagina creste si tot asa pana la sumele de care ne minunam si zicem ca sunt fake.

Toolul care sitele il ofera de a da o sansa cat de cat reala la a creste, e perioadade promovare. In care o perioada scurta te listeaza in fata. Ai ratat-o e cam greu dupa. De asta trebuie sa intri in forta mai ales pe un site ca lj care impune asta ca criteriu de listare. Daca ai ratat-o iti garantez ca in room vei fi doar tu cu gandurile tale. E perioada in care esti studiata cine esti. Si nu te gandi ca o va face un om, cu siguranta e un script. Nu-l prea poti insela. El stie clar dupa ce parametri face "caracterizari". Daca stai 10ore pe zi si ai rata de privat de xx%, din care cel mai lung privat xx min, media privatelor de xx min, cu xx membri, cu xx membri ce s-au intors etc etc. I-a vezi cate criterii am enumerat scurt din care un robotel trage ff usor concluzii. Nu-i asa ca daca ar fi sitele tau tot dupa astfel de criterii ai lista? Daca ar fi sitele tau si scopul principal e sa faci cat mai mult profit unde te-ai lista pe tine? Pe cine si de ce ai lista in fata ta? Obiectivi daca am fi, am sti.

E bine sa nu cautam scuze sau vinovatii in alta parte. Ca x e favorizat. Da, e, ca nu toti pot fi pe locul 1, e ca are ceva in plus. Sa fim in adult dar sa ne plangem atunci cand suntem goi pe net. Despre asta poti scrie si detaila mii de pagini. Sunt modele care fac ce trebuie ff bine. Ca fac ele, sau pun pe cei ce se pricep, care cu asta se ocupa. Si ma refer atat la modele independente cat si la studiouri care-si sustin cu adevarat modelele.

Am tot zis si tot mai incerc. In general pentru promovare nu trebuie sa platesti. Webmasterul e platit de site. Daca face ce trebuia ia bani, daca nu, nu. Sigur ca sunt servicii ce se platesc. Daca iti construieste site pentru tine, pe care sunt linkurile tale de afiliat. Daca se ocupa de social media ta, de imaginea ta in general, daca ti-e pr etc. In cazul in care are cu adevarat trafic si tu nu esti un model cu o conversie foarte buna, dar vrei sa cresti si webmasterul iti trimite tie traficul si ar cere o suma decenta pentru diferenta de conversie pe care ar face-o cu alt model.

Tu platesti cu ore online si cu oferirea de content. Poze, video, text!

Amin!
We love u! :)

Ne dai voie sa dam fetelor textul asa cu @copyright WinXP, ca pe noi uneori nu vor sa ne creada cand le spunem astea?
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Pai daca e public Mugur poti face ce vrei tu cu el, cu @copyR sau nu ;). Ca nu e nimic secret sau ceva ce nu s-a mai zis. E apa calda, numai ca e mai greu de crezut in ceva simplu, ce nu sunt teorii elaborate, conspirationiste.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Marius dragule... e geniala postarea ta... GE-NI-A-LA !!!

Am dat si eu la fete si ma va uimi fix ceea ce m-a uimit din totdeauna: cele care vor sa faca din ce in ce mai multi bani, vor citi si intelege, iar cele ignorante, vor da "i have read the news" si move-on to the next topic :)

Dar repet: e GENIALA capodopera pe care ai scris-o! Are tot ce-i trebuie pt a fi priceput si inteles sistemul de business.

Dupa cum bine spunea colegul meu Dragos... e cea mai buna postare de aici din ultimii 2 ani (cam asa) :)

Felicitari!
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Multumesc Sebi, nu ai pentru ce sa-mi multumesti. Postarea chiar a fost inspirata de topicul tau si sincer nu cred ca a iesit pe cat as fi vrut. Chiar aveam de spus si nu cred ca am reusit pe cat as fi vrut. Pentru mine orice crestere a vch, nu poate decat sa ma bucure ca ma ajut pe mine, de asta mi-as dori sa nu mai existe atata neincredere.

Chiar nu inteleg de ce unii sunt reticenti cand cineva fara nici o miza le spune de o persoana cu care nu au legatura, situatie in care nu castiga nimc personal, ca are x castiguri. Eu as vedea-o motivational. De ce-si doresc sa auda ca nu se castiga? Ca de fapt nu e adevarat? Si atunci de ce tot incearca sa deschida studiouri daca toti mint ca se castiga din asta? Sigur ca acele castiguri cu mai multe zerouri sunt exceptii, nu a zis nimeni ca sunt o constanta. Pentru mine e o dovada vie ca domeniul e in crestere, ca sunt oameni ce-si doresc asta. Asta e o paranteza, refulare din chatul de pe forum....
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
deliadelicious
Mesaje: 1
Membru din: 28 Ian 2017, 22:11
Has thanked: 0
Been thanked: 0

IsaGlamChat scrie:tipa asta radea in barba,in alea 2 luni cu cele mai mari incasari in top 5 ea a facut in jur de 480 k singura,deci cam de cateva ori top 5 jasmin incasari(tot topul adunat),prima luna chiar 280 k:)Sa mai spun ca a lucrat jumatate din orele modelelor de top?
Buna!

Urmaresc de putin timp forumul si mi-a atras atentia afirmatia ta. Eu nu sunt model de top, ma consider mediocra, si ma tot intreb ce ar trebui sa fac pentru a ajunge la asemena sume/performanta. :) Daca aveti sfaturi, le accept cu mare drag. :)
Avatar utilizator
isti
Mesaje: 48
Membru din: 05 Dec 2008, 21:43
Has thanked: 0
Been thanked: 0

deliadelicious scrie:
IsaGlamChat scrie:tipa asta radea in barba,in alea 2 luni cu cele mai mari incasari in top 5 ea a facut in jur de 480 k singura,deci cam de cateva ori top 5 jasmin incasari(tot topul adunat),prima luna chiar 280 k:)Sa mai spun ca a lucrat jumatate din orele modelelor de top?
Buna!

Urmaresc de putin timp forumul si mi-a atras atentia afirmatia ta. Eu nu sunt model de top, ma consider mediocra, si ma tot intreb ce ar trebui sa fac pentru a ajunge la asemena sume/performanta. :) Daca aveti sfaturi, le accept cu mare drag. :)
:shock: :shock: :shock:
Sunt de acord ar trebui sa fie un nou topic .
Presupun ca experienta si munca constanta au facut- o sa ajunga la asemenea incasari.
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Fetelor citesc forumul asta de muuult timp...si credeti-ma ca sfaturile vor fi mereu generalizate si evazive.Nimeni nu iti va zice niciodata ca "pt a ajunge la suma x trebuie sa faci urmatorul lucru" si daca iti zice te leaga la cap cu un contract de cativs ani...asta pt ca principala conditie sa afli asta e s lucrezi la ei la studio. Sa ajungi in top nu presupune doar munca titanica. E vorba de o combinatie de calitati care asigura succesul...unele din ele pot fi dezvoltate altele nu. E vorba de aspect( da, trebuie sa arati bine, sa ai un corp ingrijit, etc), de temperament, lucru pe care multi nu prea il mentioneaza...modul in care tu te simti la camera si percepi jobul e esential. Se vede imediat un model fals si unul care chiar iubeste ceea ce face. Da, cultura generala este extrem de importanta dar se va vedea daca esuperficiala sau tu chiar ai o baza si o educatie. Engleza la fel, nu se accepta greseli gramaticale, trebuie sa vorbesti engleza la nivel avansat. Ideea e ca pentru a fi in top nu exista scuze, nu exista compromisuri. E un motiv pentru care sunt atat de putine fete in top. Ai nevoie de calitati pe care le dobandesti de-a lungul anilor inca din scoala, mai greu sa aduci o tarancuta care nu stie pe ce lume e si sa o faci model de top.
.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

deliadelicious scrie:
IsaGlamChat scrie:tipa asta radea in barba,in alea 2 luni cu cele mai mari incasari in top 5 ea a facut in jur de 480 k singura,deci cam de cateva ori top 5 jasmin incasari(tot topul adunat),prima luna chiar 280 k:)Sa mai spun ca a lucrat jumatate din orele modelelor de top?
Buna!

Urmaresc de putin timp forumul si mi-a atras atentia afirmatia ta. Eu nu sunt model de top, ma consider mediocra, si ma tot intreb ce ar trebui sa fac pentru a ajunge la asemena sume/performanta. :) Daca aveti sfaturi, le accept cu mare drag. :)
Nu exista astfel de retete ca asa toata lumea ar face acei bani.Ce calitati am observat ,este foarte frumoasa,corp perfect,foarte non conformistax2,3,smecherita pentru varsta ei suficient incat sa imbrobodeasca multi barbati,si-a pastrat acel look innocent(nu este botoxata,plastifiata maxim),are un aer de copila perversa,aerul asta l-am mai vazut doar la un singur model in jasmin,pacat ca se iroseste acolo pe 10 k la perioada,sunt multi bani dar ar putea mult mai multi:)din pacate studioul unde lucreaza nu va stii niciodata cum sa exploateze potentialul fetei,pentru ei este top si e suficient :lol:
Trebuie sa existe un cumul de calitati, ca sa ajungi acolo,de asta si sunt putine,trebuie sa mai existe si oportunitatea sau conjunctura, ca sa zic asa.
Wrongturn,un studio lucreaza cu materialul clientului,nu exista nici un om in lumea asta care sa faca dintr-o fata un model de top daca nu are toate calitatile care-i trebuie si daca nu face fix toti pasii care trebuie,degeaba esti frumoasa daca esti neinspirata si daca nu stii cu viata iti este greu sa pricepi,degeaba stii cu viata si esti frumoasa daca vrei sa lucrezi 5 ore,o poti face dupa cativa ani dupa ce deja esti o vedeta and so on. Degeaba esti de toate daca nu stii sa faci un show sensual si o faci fortat si fake cat sa se vada din avion.
Fata respectiva,culmea,chiar asta era,o tarancuta,studioul care a descoperit-o a avut un mare merit in cizelarea unor calitati pe care deja le avea:),dupa 3 ani parca a plecat,si nu,nu a avut nici un fel de contract de nici un drac,a plecat pur si simplu si face in continuare vchat linistita.
Asta cu studiourile si contractele este pentru cine nu are creier sau bun simt,daca un studio investeste in tine,te ajuta,chiar daca tu ai calitati,din recunostinta tu ca om ar trebui sa tii seama si macar sa returnezi o parte de bun simt inapoi...nu sa spui ca te-ai imbolnavit grav si de maine nu mai poti veni la servici desi tu deja ai screen facut si esti gata sa muncesti de poimaine.
Eu am facut multe pentru cel mai bun model al meu dar si ea pentru mine a facut la fel,cand am simtit ca este nefericita,nu am asteptat sa trag pe ea pana nu mai poate,i-am propus eu sa plece,chiar am vrut sa vad daca a invatat ceva in 4 ani cat am colaborat,desi i-am spus ca poate pleca oricand mi-a spus nu,voi mai sta 3 luni,fix atat a stat,deci ma bucur ca am ajutat la formarea unui om corect,cred ca asta a fost de fapt cea mai mare realizare,nu banii pe care i-a facut.
In alta ordine de idei,daca esti un model cu calitati si stii sa ti le exploatezi,nu ai nevoie de nici un studio,nu toate modelele de top sunt din studiouri,daca nu stii si cineva va ajuta la formarea ta pentru ca a vazut potential atunci macar la sfarsit trebuie sa dovedesti ca esti om si nu un animal hamesit asa cum devin majoritatea celor care fac bani si pe urma nu stiu pe unde sa fuga mai repede uitand de bun simt si alte chestii.
Bani poate avea oricine,om nu poate fi oricine:)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 160
Membru din: 08 Mar 2016, 15:00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Exact asta spun si eu. E nevoie de o combinatie de calitati pe care daca le-ar avea oricine nu ar mai fi valoroase. La unele poti lucra, la altele nu. Daca engleza o poti invata si poti vorbi fluent nu stiu ce sanse ai sa te autosugestionezi ca sa fii senzuala si sa te bucuri efectiv de show e un lucru bun in loc sa te incapatanezi si sa te simti ofensata cand un membru iti spune sa te dezbraci...o fata care isi iubeste meseria nu se simte ofensata de chestii nesemnificative. Stie cand sa fie curva si stie cand sa fie femeie. Evident sunt mai multe variabile dar am ales aceste doua extreme ca exemplu.
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

IsaGlamChat scrie: Nu exista astfel de retete ca asa toata lumea ar face acei bani.Ce calitati am observat ,este foarte frumoasa,corp perfect,foarte non conformistax2,3,smecherita pentru varsta ei suficient incat sa imbrobodeasca multi barbati,si-a pastrat acel look innocent(nu este botoxata,plastifiata maxim),are un aer de copila perversa,aerul asta l-am mai vazut doar la un singur model in jasmin,pacat ca se iroseste acolo pe 10 k la perioada,sunt multi bani dar ar putea mult mai multi:)din pacate studioul unde lucreaza nu va stii niciodata cum sa exploateze potentialul fetei,pentru ei este top si e suficient :lol:
Trebuie sa existe un cumul de calitati, ca sa ajungi acolo,de asta si sunt putine,trebuie sa mai existe si oportunitatea sau conjunctura, ca sa zic asa.
E o tzara rautacioasa exprimarea Isa si-ti spun si de ce.
Majoritatea ne lovim de aspectul uman in care modelul ajunge la un puct (nivel) si, desi si-ar dori mai mult, sunt doua posibile situatii:
* fie se multumeste cu cat face si de-acolo n-o mai scoti deoarece devine catar incapatanat. Poti sa-i arati tu lumea toata in poze sau in real sa-i dai motivatie pt mai mult, deoarece esti constient de potentialul pe care-l are, dar daca nu vrea... poti sa stai in cap si nu ai ce-i face
* fie e constienta de eforturile aditionale (sau de alti factori) si nu e dispusa sa colaboreze in acei termeni si revine pe puncutul ce abia l-am enuntat mai sus... si iarasi nu ai ce face

Un model care sa vrea din start sa fie top (top mare, nu top in studioul sau cartierul respectiv), se prinde rau/greu... 1 la 100 de modele.

De visat toate viseaza incasari mai mari. Demonstrezi care sunt cerintele pt o asa evolutie (lectura zilnica, imbogatirea culturii generale, tratamente, psihologie, manipulare si toate tehnicile care pot fi utilizate) dar cand realizeaza ca "Aaaaa dar eu vreau doar sa ma dezbrac la web si sa fac banii aia multi, eu nu vreau sa invat nimic ce... vrei sa nu mai am viata personala?" si s-a terminat smecheria.

Nu cred sa existe vreun studio care sa vada potential in cineva si pur si simplu sa-l arunce pe geam. Sincer.
Colaborarea tot timpul trebuie sa fie de ambele parti.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

@Sebi,cunosc modelul destul de bine,fata lucreaza si nu este plafonata deloc,daca i s-ar explica ca pe acelasi program ar putea face dublu sau triplu de bani,nu cred ca ar refuza,nu este nici vreo fandosita si nici genul de model care sa se ridice cu pretentii exagerate;)Nu ma bagam sa scriu asta daca nu cunosteam bine problema.De asta nici nu am dat nume,etc,nu ma intereseaza,am spus asa ca fapt divers.
Printr-o conjunctura am aflat ca fata chiar si-ar dori mai mult si chiar ar putea mai mult dar nu in Jasmin.Nici problema expunerii nu se pune,este expusa deja,ca sa intelegi.
Nu am spus ca studioul respectiv este vax albina,ei atat au putut si au putut suficient numai ca se poate mult mai bine daca ar avea vederi mai largi:)

Asta a fost doar o mica paranteza discutand despre sansa si omul potrivit la locul si momentul potrivit.
Mereu am sustinut si sustin ca se pierd miliarde potential tocmai pentru ca oamenii nu intuiesc anumite lucruri atunci cand trebuie si asta este valabil si la modele cat si la studiouri.

Sper ca am lamurit mai nerautacios problema.Rautacios ar fii fost sa spun si modelul si studioul si greseala dar asta nu o voi face niciodata:)

Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

@Isa... eu NU pricepusem din context ca e vb strict de un model anume, ma gandeam ca vorbesti la modul absolut general (c-ar exista o "Maricica" intr-un studio oarecare).

La modul general ma refer ca observam zilnic modele in care remarcam un potential inredibil; potential pe care altii nu il observa. Si ne zicem in sinea noastra "daca modelul ala ar fi pe mana mea, mama mia ce as face cu ea".

Pe acest principiu stiu bine ca o parte din modelele de la mine - daca ar ajunge pe mana ta, ar scoate dublu, poate chiar si triplu. Cum de altfel si eu vad multe modele la altii care daca ar fi pe mana mea ar scoate dublu sau triplu sau whatever.

Problema este evident acolo unde "esti pe aceeasi lungime de unda cu modelul". Eu cu unele din ele nu rezonez total (a se citi ca nu imi dau crezare cuvintelor orbeste, sau cel putin ma cred doar pe moment dar peste jumatate de ora tot cum vor ele vor face si pierd vremea de pomana). Insa sunt absolut constient ca aceleasi modele pot foarte bine sa rezoneze total cu tine, sau cu oricine altcineva.
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

In acest context al numarului universal de modele , nu cred ca este obligatoriu interesant daca Romania este lider sau nu . Ar fi interesant , daca are cineva astfel de date colectate , daca :
- piata din Romania este in crestere / scadere / constant - ca numar de modele fata de anii precedenti ,
- iar in functie de acest raspuns , fie el si doar o speculatie putin argumentata , s-ar putea trage anumite concluzii si s-ar putea ridica alte multe intrebari foarte interesante .

Ca o idee separata ...
In videochat conteaza foarte mult efectul de "Girl next door" - in sensul de accesibilitate . E unul din motivele pentru care americancele au mare success pe site (pe langa limba nativa , deschidere , mentalitate , etc) . America de Sud , in speta Columbia , e mai "next door" decat Romania , si sunt convins ca asta are o importanta semnificativa .
Nu cred ca e cazul sa ne invartim in jurul cozii si sa ignoram cu desavarsire ca majoritatea membrilor cauta ceva mai mult , fie chiar se indragostesc , si de aici si aceasta "necesitate" de "girl next door" .

Romania este fara doar si poate foarte sus la capitolul imagine , dar nu as exagera chiar atat de tare . Mie imi place mai mult LiveJasmin fara proxy ... daca intelegeti ce vreau sa zic . Columbia este la un nivel foarte ridicat din multe puncte de vedere , iar progresul si ascensiunea lor din ultimii 3 ani este absolut remarcabila . In schimb cred ca Romania , overall , se afla la acelasi nivel ca acum 3 ani , si nu obligatoriu pentru ca nu mai e loc de crestere sau inovatie .
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”