Cum sa faci mai multi bani pe Chaturbate?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
gabriela86
Mesaje: 3
Membru din: 04 Sep 2015, 19:59
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna. Numele meu este Gabriela si sunt model pe Chaturbate de aproape 7 luni. Imi poate cineva spune cum sa imi cresc numarul de vizitatori in camera sa fac mai multi tokens etc. Am camera hd calculator bunicel internetul la fel. Va multumesc!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

gabriela86 scrie:Buna. Numele meu este Gabriela si sunt model pe Chaturbate de aproape 7 luni. Imi poate cineva spune cum sa imi cresc numarul de vizitatori in camera sa fac mai multi tokens etc. Am camera hd calculator bunicel internetul la fel. Va multumesc!

O sa apara tot felul de specialisti dornici sa te invete ...

Calitatea ta ca si model de chat, ceea ce vinzi pe site si cum lucrezi sunt lucrurile care chiar conteaza, daca ai pc bunicel nu inseamna ca ai sa faci si bani ( poti sa ai si cel mai scump pc din lume si tot nu inseamna ca ai sa faci banuti ).

Intrebarea adresata la modul general nu are cum sa primeasca un raspuns concret.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Ceecee
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 133
Membru din: 06 Feb 2014, 23:03
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Buna Gabriela si bine ai venit pe forum. Ai pus o intrebare generala la care doar tu iti poti raspunde. Tu te poti analiza si poti vedea ce nu merge, ce trebuie imbunatatit. Citeste forumul, chiar si subiectele care ti se par inutile, sunt convinsa ca o sa iti raspunda la multe intrebari. Noi nu avem de unde sa stim cate ori stai tu online, cat de mult te ocupi de profil, cat de carismatica esti, cat de bine stii engleza..etc :lol:
Bafta!
Avatar utilizator
Jobs4Adults
User Junior
User Junior
Mesaje: 92
Membru din: 14 Mai 2012, 17:58
Localitate: EroAward.com
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Ciao, Gabi.

Practic 99% dintre subiectele acestui forum, incearca sa raspunda la intrebarea ta: "Cum sa faci mai multi bani din videochat?" :) Cu 7 luni de experienta, sa inteleg ca inca esti destul de noua in domeniu, sau chiar daca nu esti, o sa iti ofer cateva sugestii, in calitate de studio si model trainer, care sper sa iti fie de folos, iar in ce priveste chaturbate, cunosc situl destul de bine, caci lucrez cu ei inca de la inceput si e unul din siturile mele preferate.

Foarte multe din principiile de baza in videochat, sunt cam aceleasi, indiferent de situl pe care lucrezi. In plus, pe siturile de tip free show, ca chaturbate, exista cateva diferente fata de siturile bazate doar pe private.

1. Trateaza activitatea ta ca pe un business: cu cat oferi mai multa seriozitate si dedicatie, cu atat si rezultatele sunt mai frumoase: pune poze de calitate pe site (pot fi si amator, dar incearca sa fie cat mai clare si sa prinzi cat mai mult din corp, backgroundul sa fie cat mai dragut, etc), ai grija cum arata camera de unde faci show, patul, lenjeria de pat, etc.
2. Incearca zilnic sa intri, macar 4 ore pe zi. Daca vrei rezultate mai serioase, 6-8 ore pe zi, iar de la 8 ore in sus, intri la profesionism si performanta. Tine-te de program, chiar si cand zilele par "proaste", in zilele proaste se pregatesc zilele bune (cu multi tokensi).
3. Fa-ti un obicei din a trage cu ochiul pentru a invata, la modelele de pe prima pagina, primele 4 randuri: incearca sa vezi toate detaliile, cum arata, cum se misca, cum vorbesc, cum cer tokens, etc.
4. Daca nu ai jucarii sexuale, sa iti cumperi, si sa le ai la vedere, sa se vada pe webcam, nu le tine ascunse. Fa poze cu ele si pune-le pe profilul tau. Dupa cum ai vazut, OhMiBod inca rupe pe chaturbate! :)
5. Invata sa ceri si sa oferi. Nu iti fie teama sa oferi showuri free de calitate! Foarte multe modele, se feresc sa ofere "chestii free", toate vor bani din orice si cat mai multi :) Dar pe siturile de free show ca chaturbate, la fel ca si in viata in general, NIMIC NU E FREE! Daca vezi ca ai multi blue-violeti in room si nu se anima nici unul sa dea tokens, incepe un show free de 30 de minute si ofera TOT ce poti mai bun. In timp ce faci showul, "reaminteste-le" membrilor ca trebuie sa plateasca: Tip me if you love me, boys. More tips, more show! ;) Nu iti fa griji daca in sesiunea de show respectiva nu faci prea multi bani, daca ceea ce oferi tu e CALITATE, unii membri iti vor da follow si iti vor deveni membri mai tarziu. De aceea am spus ca nimic nu e free si pe asta se si bazeaza succesul siturilor de free show, caci sunt ca niste restaurante unde prima masa sau chiar in unele zile, meniul e gratis, sperand ca tu vei plati totusi ceva drept multumire, sau ca vei deveni chiar client fidel.
6. VideoChat inseamna video si chat, iar vocea e una din cele mai puternice arme de seductie: Foloseste-o cat mai des, chiar daca nu vorbesti fluent engleza, intra pe google translate si invata cateva cuvinte de baza macar, pe care sa le mai zici, desi, cu timpul, daca vrei performanta, e nevoie de engleza cat mai buna, mai ales de engleza porno si de cunoasterea fetishurilor. Daca nu prea le ai cu engleza, dar stapanesti mai bine o alta limba straina, cand nu iti vine in engleza, zi in italiana/spaniola/rusa, etc, numai ZI CEVA! Normal, romana nu te sfatuiesc sa o folosesti deloc.
7. Muzica pe care o produci tu, e mult mai importanta decat muzica de fundal. Nu astupa urechile membrilor cu o muzica de discoteca data la maxim, ei vor sa te auda pe tine, nu sa faca auditii muzicale, de aceea, scoate cat mai multe sunete sexuale: gemete, plesnituri peste fund, pupici plescaiti la cam, razi cat mai des si mai senzual (sa nu fie rasul lui King Kong, sa se sperie clientii), cand faci oral sau te masturbezi sa se auda cat mai bine sunetele ce le insotesc, etc.
8. Cat de bine stapanesti Arta Sexualitatii si cat de mult iti place? :) Daca stii si practici doar misionar si doggy, apoi pupici de somn usor, lucrul asta se vede si membrii se plictisesc repejor. Ai situri ca Youporn, de unde te poti educa intens, in plus, 2-3 manuale de sexologie sunt chiar obligatorii.
9. Nu conteaza doar cat de multi membri ai in room, ci conteaza foarte mult si ce oferi: poti avea cativa membri si sa faci bani, sau cativa fideli buni, si poti avea room-ul plin si sa nu faci nici un ban. O modalitate rapida de a umple roomul: pune privatul pe 6 tokens si baga un show puternic de vreo 30 de minute, sa vezi cam cat de repede ti se umple roomul si numarul de followersi! ;) Apoi, alte modalitati de crestere a vizitatorilor, sunt retelele sociale si apps-urile, in special twitter si instagram.
10. Cat de bine stapanesti Arta Seductiei? Esti printre persoanele cele mai populare in grupurile tale sociale, sau esti genul de care se feresc mai toti? Se gasesc si carti destule pe aceasta tema. In plus, nu uita: pe videochat, e invers ca in viata reala. In videochat tu esti barbatul care lupta sa seduca membrii, care sunt "femeile, dificile, pretentioase si greu de abordat si sedus"! ;)

Sper ca macar 1 din cele 10, sau mai multe tipsuri iti vor fi de folos. Spor la bani!
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
Avatar utilizator
DarkBOO
User Activ
User Activ
Mesaje: 280
Membru din: 22 Apr 2015, 18:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Videochat pe 6 tokensi pe minut :shock: lol asta nu inseamna nimic :lol: :lol: :lol: faci 30 de min super show te rupi in doua(ca doar vorbim de Chaturbate) , tragi linie nici 3 dolari :shock:
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

BlondeGirl scrie:Videochat pe 6 tokensi pe minut :shock: lol asta nu inseamna nimic :lol: :lol: :lol: faci 30 de min super show te rupi in doua(ca doar vorbim de Chaturbate) , tragi linie nici 3 dolari :shock:
Ehh Blonde .... sunt multe lucruri scrise mai sus, modelul care doreste sa asculte/urmeze anumite sfaturi e liber sa o faca cu siguranta se va alege cu pizda largita si buzunarele pline de ... :))
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
Jobs4Adults
User Junior
User Junior
Mesaje: 92
Membru din: 14 Mai 2012, 17:58
Localitate: EroAward.com
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

BlondeGirl scrie:Videochat pe 6 tokensi pe minut :shock: lol asta nu inseamna nimic :lol: :lol: :lol: faci 30 de min super show te rupi in doua(ca doar vorbim de Chaturbate) , tragi linie nici 3 dolari :shock:
Blonde, eu nu am sugerat sa se faca/accepte privat pe 6 tokens! Ba nici nu am pomenit măcar de private pe chaturbate, pentru ca nu la privat, ci la "free show" se fac cei mai mulți bani pe astfel de situri, și vorbim de tipsuri de la câteva sute de dolari, pana la câteva mii! Sunt exemple în acest sens, și iti pot arata și eu niște statistici personale cu fete care chiar fac banii astia! :) Ideea de a pune 6 tokens pe minut, prețul minim, era pentru ca foarte mulți membri caută modele după prețul minim pe privat, și astfel creste numărul userilor în room, al followersilor și poziționarea pe prima pagina, ca despre asta era întrebarea.

Și dacă vii acum la Praga, ne putem întâlni la o cafea sa iti arat modele care lucrează cu mine pe chaturbate și fac 100$/zi minim, cele mai începătoare, în jur de 200$ cele mai bune și chiar 500$-1200$/zi cele mai tari. Nu o spun ca "reclama", ci în legătură cu cei 3$ de care vorbești tu și cei ca tine.
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
Avatar utilizator
DarkBOO
User Activ
User Activ
Mesaje: 280
Membru din: 22 Apr 2015, 18:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Jobs4Adults scrie:
BlondeGirl scrie:Videochat pe 6 tokensi pe minut :shock: lol asta nu inseamna nimic :lol: :lol: :lol: faci 30 de min super show te rupi in doua(ca doar vorbim de Chaturbate) , tragi linie nici 3 dolari :shock:
Blonde, eu nu am sugerat sa se faca/accepte privat pe 6 tokens! Ba nici nu am pomenit măcar de private pe chaturbate, pentru ca nu la privat, ci la "free show" se fac cei mai mulți bani pe astfel de situri, și vorbim de tipsuri de la câteva sute de dolari, pana la câteva mii! Sunt exemple în acest sens, și iti pot arata și eu niște statistici personale cu fete care chiar fac banii astia! :) Ideea de a pune 6 tokens pe minut, prețul minim, era pentru ca foarte mulți membri caută modele după prețul minim pe privat, și astfel creste numărul userilor în room, al followersilor și poziționarea pe prima pagina, ca despre asta era întrebarea.

Și dacă vii acum la Praga, ne putem întâlni la o cafea sa iti arat modele care lucrează cu mine pe chaturbate și fac 100$/zi minim, cele mai începătoare, în jur de 200$ cele mai bune și chiar 500$-1200$/zi cele mai tari. Nu o spun ca "reclama", ci în legătură cu cei 3$ de care vorbești tu și cei ca tine.
Lol nu e vorba de site ci de felul in care promovezi tu treaba asta, sfaturile astea ale tale, un fel de hai sa muncim pe moca poate-poate pica! Si daca as veni la Praga si daca nu as veni, si nu as iesi cu tine la cafea, nu ma intereseaza modelele care lucreaza cu tine si fac mii de dolari rupandu-si toate cele, ca asa le sfatuiesti tu! Si ce ti se pare tie ca zic eu incorect? 6 tkns pe minut este o mizerie, si chiar ai sfatuit-o sa isi puna pvt-ul atat, saracie atrage saracie!!! Aia care ii vin in camera pentru ca are 6tkns/min (adica 0 $ pe min-pardon 1 cent :lol: :lol: :lol: ) atata vor sa stea de 6 tkns wtf!!! Nu o sa-i dea 1000000 da' tu poti sa speri :lol: :lol: :lol:
Avatar utilizator
SFG2707
VIP
VIP
Mesaje: 515
Membru din: 19 Sep 2010, 19:30
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Eu sunt curioasa cum se face ca toate prospaturile astea aleg sa inceapa pe site-uri ca CB, MFC, CAM4 ? Si acum, dupa 100 de ani de vch, tot mi-ar fi ingrozitor de greu sa fiu nevoita sa lucrez pe astfel de site-uri ... Sa incep cu ele? ... No way :lol

Sfatul meu: incearca si site-uri unde fiecare membru plateste ca sa vada ceva. Cine nu plateste, nu vede... Ca sa nu mai vorbesc de facut bani din chit chat...
Sa faci gratis, un show puternic de 30min., nu arata decat cat de disperata si lipsita de succes esti, ca vrajeala cu "sunt o nimfomana moarta dupa penis" nu o mai inghite nimeni. Toti stiu ca esti acolo sa faci bani. Si in toiul show-lui cand se presupune ca esti in extaz nu uita sa te milogesti sa-ti arunce cate unul 2,3 tks... Asta mi se pare culmea degradarii in vch si in "arta seductiei" :mrgreen: . Foarte trist. Cum sa seduci barbatii in acest fel? In opinia mea esti demna de mila...
Avatar utilizator
DarkBOO
User Activ
User Activ
Mesaje: 280
Membru din: 22 Apr 2015, 18:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Jobs4Adults scrie:Ciao, Gabi.

Practic 99% dintre subiectele acestui forum, incearca sa raspunda la intrebarea ta: "Cum sa faci mai multi bani din videochat?" :) Cu 7 luni de experienta, sa inteleg ca inca esti destul de noua in domeniu, sau chiar daca nu esti, o sa iti ofer cateva sugestii, in calitate de studio si model trainer, care sper sa iti fie de folos, iar in ce priveste chaturbate, cunosc situl destul de bine, caci lucrez cu ei inca de la inceput si e unul din siturile mele preferate.

Foarte multe din principiile de baza in videochat, sunt cam aceleasi, indiferent de situl pe care lucrezi. In plus, pe siturile de tip free show, ca chaturbate, exista cateva diferente fata de siturile bazate doar pe private.

1. Trateaza activitatea ta ca pe un business: cu cat oferi mai multa seriozitate si dedicatie, cu atat si rezultatele sunt mai frumoase: pune poze de calitate pe site (pot fi si amator, dar incearca sa fie cat mai clare si sa prinzi cat mai mult din corp, backgroundul sa fie cat mai dragut, etc), ai grija cum arata camera de unde faci show, patul, lenjeria de pat, etc.
2. Incearca zilnic sa intri, macar 4 ore pe zi. Daca vrei rezultate mai serioase, 6-8 ore pe zi, iar de la 8 ore in sus, intri la profesionism si performanta. Tine-te de program, chiar si cand zilele par "proaste", in zilele proaste se pregatesc zilele bune (cu multi tokensi).
3. Fa-ti un obicei din a trage cu ochiul pentru a invata, la modelele de pe prima pagina, primele 4 randuri: incearca sa vezi toate detaliile, cum arata, cum se misca, cum vorbesc, cum cer tokens, etc.
4. Daca nu ai jucarii sexuale, sa iti cumperi, si sa le ai la vedere, sa se vada pe webcam, nu le tine ascunse. Fa poze cu ele si pune-le pe profilul tau. Dupa cum ai vazut, OhMiBod inca rupe pe chaturbate! :)
5. Invata sa ceri si sa oferi. Nu iti fie teama sa oferi showuri free de calitate! Foarte multe modele, se feresc sa ofere "chestii free", toate vor bani din orice si cat mai multi :) Dar pe siturile de free show ca chaturbate, la fel ca si in viata in general, NIMIC NU E FREE! Daca vezi ca ai multi blue-violeti in room si nu se anima nici unul sa dea tokens, incepe un show free de 30 de minute si ofera TOT ce poti mai bun. In timp ce faci showul, "reaminteste-le" membrilor ca trebuie sa plateasca: Tip me if you love me, boys. More tips, more show! ;) Nu iti fa griji daca in sesiunea de show respectiva nu faci prea multi bani, daca ceea ce oferi tu e CALITATE, unii membri iti vor da follow si iti vor deveni membri mai tarziu. De aceea am spus ca nimic nu e free si pe asta se si bazeaza succesul siturilor de free show, caci sunt ca niste restaurante unde prima masa sau chiar in unele zile, meniul e gratis, sperand ca tu vei plati totusi ceva drept multumire, sau ca vei deveni chiar client fidel.
6. VideoChat inseamna video si chat, iar vocea e una din cele mai puternice arme de seductie: Foloseste-o cat mai des, chiar daca nu vorbesti fluent engleza, intra pe google translate si invata cateva cuvinte de baza macar, pe care sa le mai zici, desi, cu timpul, daca vrei performanta, e nevoie de engleza cat mai buna, mai ales de engleza porno si de cunoasterea fetishurilor. Daca nu prea le ai cu engleza, dar stapanesti mai bine o alta limba straina, cand nu iti vine in engleza, zi in italiana/spaniola/rusa, etc, numai ZI CEVA! Normal, romana nu te sfatuiesc sa o folosesti deloc.
7. Muzica pe care o produci tu, e mult mai importanta decat muzica de fundal. Nu astupa urechile membrilor cu o muzica de discoteca data la maxim, ei vor sa te auda pe tine, nu sa faca auditii muzicale, de aceea, scoate cat mai multe sunete sexuale: gemete, plesnituri peste fund, pupici plescaiti la cam, razi cat mai des si mai senzual (sa nu fie rasul lui King Kong, sa se sperie clientii), cand faci oral sau te masturbezi sa se auda cat mai bine sunetele ce le insotesc, etc.
8. Cat de bine stapanesti Arta Sexualitatii si cat de mult iti place? :) Daca stii si practici doar misionar si doggy, apoi pupici de somn usor, lucrul asta se vede si membrii se plictisesc repejor. Ai situri ca Youporn, de unde te poti educa intens, in plus, 2-3 manuale de sexologie sunt chiar obligatorii.
9. Nu conteaza doar cat de multi membri ai in room, ci conteaza foarte mult si ce oferi: poti avea cativa membri si sa faci bani, sau cativa fideli buni, si poti avea room-ul plin si sa nu faci nici un ban. O modalitate rapida de a umple roomul: pune privatul pe 6 tokens si baga un show puternic de vreo 30 de minute, sa vezi cam cat de repede ti se umple roomul si numarul de followersi! ;) Apoi, alte modalitati de crestere a vizitatorilor, sunt retelele sociale si apps-urile, in special twitter si instagram.
10. Cat de bine stapanesti Arta Seductiei? Esti printre persoanele cele mai populare in grupurile tale sociale, sau esti genul de care se feresc mai toti? Se gasesc si carti destule pe aceasta tema. In plus, nu uita: pe videochat, e invers ca in viata reala. In videochat tu esti barbatul care lupta sa seduca membrii, care sunt "femeile, dificile, pretentioase si greu de abordat si sedus"! ;)

Sper ca macar 1 din cele 10, sau mai multe tipsuri iti vor fi de folos. Spor la bani!

Si acum, ia sa vedem... In calitate de Studio si model trainer, nu te supara, ce studio esti tu? Stai ca esti si model care mai este si trainer sau poate nu inteleg eu bine adica tu mai exact scoti modele de top pe banda rulanta, ce sa mai la asemenea sfaturi imi dau seama ce de bani se scot (de fapt, cum se scot banii aia-sau se baga-muuuulltttt la greeeuuuu sa iasa tokensiii-cate 6 ca sa fie treaba-treaba)
1. Aici corect, nimic de zis, este bine pentru model (om) ca lenjeria sa fie curata, patul aranjat, sa aibe un decor dragut...Si clar daca te apuci de videochat pe orice site ai lucra trebuie sa ii dedici ore (minim 8) daca vrei sa faci banuti frumusei si nu de seminte, trebuie sa fii fizibila, sa iti faci un nume, cum altfel decat stand online!
2.4 ore pe zi? Esti sigur? Part-time chat-fail direct!
3. Copiaza sora mea, daca face una vreun fist anal baga tare :lol: :lol: :lol:
-modelele mai vechi asa (cunoscute adica)isi permit mai multe, au deja membrii care stiu ca daca fac nu stiu ce, gata hop-s-a sarit bine cu tipsu' (asa ca e discutabila treaba)
4. Jucarii!!!! Important!! Dilda-uri cat mai la vedere sa le vada tot poporul sI cat mai HUGE!!! A! Si multe(adica tu fa-ti colectie, ca unul nu ajunge, aiurea, numai faci tips :roll: -poze cu dildau in action daaa? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )
5.Pentru punctul 5 exista si celealalte puncte :mrgreen: Aici vroiam sa ajung de fapt:
Nu te supara, da' tu pentru ce ai impresia ca lucram noi modelele? Sa aibe toate saraciile material de... :oops: :oops: :oops: ca sa numai zic ce... Adica pe bune?!? Tu chiar vorbesti serios??? Este rau ca un model sa vrea cat mai multi bani si pentru asta nu face show-uri in FREE PE DEGEABA!!!???!!! Adica de ce am da chestii free? (stiuuu iti place sa vezi filme porno live on action si sa nu dai nici un ban ca doar poate da vecinul :lol: :lol: :lol: )
Adica fata face hardcore ca poate ii da si ei vreun blue-ist sau violet-ist ceva si lesina acolo 30 de minute poate-poate...fata nu tre sa se supere sau sa fie dezamagita ca a muncit degeaba (doar a facut niste oameni fericiti acolo-drept multumire-modelul primeste FOLLOW!!!-WOW :shock: super tare)-poate cine stie ii vor fii si membrii (poate o da si el 7 tokensi :P data viitoare :wink: )
P.S.:Explica-mi si mie in ce restaurante te duci tu si ai masa gratis ca poate te intorci (sau poate lasi o spaga) sa ma duc si eu :lol: :lol: :lol: (poate la CANTINAAAA :lol: :lol: :lol: -si acolo cred ca se plateste :lol: :lol: :lol: )
6.Invata ca robotul, baga Goggle acolo ca nenea google te invata tot, pana la urma ce conteaza ce spui acolo, important e sa dai din gura :lol: :lol: :lol: (in toate felurile)... Eu zic sa incepi prin a bate ''engleza porno'' vezi ce-ti da :lol: :lol: :lol: sunt tare curioasa nu am auzit niciodata de engleza asta porno, are dialect special sau cum vine asta? :roll: :roll: :roll:
7.Deci modelul e si producator muzical... Aha... Deci o melodie facuta de model ''Aaaah aaahhhh spaaaaaaaank buuummmm muaaaah muaaahhh hahahahahaha hihihihihihi'' muzical oral (pai oral-adica cu gura-din gura-in gura-si afara-din gura) si dupaia masturabation :oops: :oops:
8. Sora noastraaaaaa te-ai ars mamica :lol: :lol: :lol: Esti expirata fata daca stii doar doua pozitii mari si late ia o Kamasutra ca altfel esti pa-paaaa :lol: :lol: :lol: Stai ca asta e expirata rau, porrrnnn rupere de norma, nu uita sa exersezi inainte sa nu se plictiseasca astia tre sa le faci un spectacol porno zi de zi, in fiecare zi altfel, pana vei ajunge chiar tu sa re-inventezi Kamasutra :mrgreen: Plus ca, daca iti este dor de scoala sau ai ratat vreo materie -ai ocazia acum sa devii iar studenta:baga tare carti Sexologie-pune-te pe materie bine ca e groasa fata!-e obligatoriu (ai grija sa nu ramai cu restante :wink: )
9.Daca vrei sa fii si tu populara si sa ai pagina plina, asculta aici:6 tkns pe minut si se umpleeee esti starrrr 8) garantat!!! puternic 30 de minute in banii astia multi rau (ginecologul si tratamentele de ''dupa'' fac mai mult decat pvt-ul tau, dar se merita, ai facut niste oameni fericiti!), baga tweet repede sa mai vada si poporul celalt ce-a pierdut (sau nu) si nu uita sa dai si re-tweet ca da bine :wink: (zooommmm :shock: :shock: :shock: )
10. Arta seductiei. Fenomenal!! Pana acum ne-ai vorbit de porn-hardcore-sexologie si acum o dai in seductie :oops: :lol: :lol: :lol: La tot ce ai spus tu aici numai seductie nu am citit :lol: :lol: :lol:

Eu sper ca din toate cele 10 puncte-sfaturi date de tine sa nu le ia pe cele :shock: :oops: :oops: :oops:
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Fetelor,nu l bateti pe Luca,el este barbat,model trainer inseamna ca trainuieste modele nu ca el este model,nu-l puneti la zid,omul stie ce sa faci pe site-uri gen ctb,practic cam asta trebuie sa faci,Maricica nu va incepe pe Jasmin,are 0 sanse si voi stiti asta asa ca nu trebuie condamnat nici Luca nici imi scapa numele modelului,ea asta va face,exact ce o invata el si o invata bine,indiferent ca este degradant sau whatever,asta va trebui sa faca daca vrea bani acolo si daca a ales acest site probabil ca are si un motiv sau ea stie,pana la urma nu este problema noastra.
Nu va mai consumati inutil,pot sa pun pariu ca modelul respectiv ca si majoritatea modelelor de pe ctb,exclud o foarte mica parte,chiar asta fac,ce a spus Luca.

Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
Nord
User Activ
User Activ
Mesaje: 254
Membru din: 25 Aug 2014, 11:22
Localitate: Maramures
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times
Contact:

Pentru cei care cunosc site-ul CB stiu ca ceea ce a spun Luca e foarte pertinent si adevarat ! Iar un model care alege CB il alege pentru ca acolo ea/el poate face bani , multi putini , nu conteaza dar face in schimb acelasi model va face zero pe LJ cel mult va avea cateva privaturi in perioada de promotie si atat ! CB este un site ales de modelele independente, majoritar, care nu ar face fata in alte parti din diferite motive cum ar fi : lipsa de dotari tehnice , lipsa de training , engleza la un nivel mic sau chiar de loc , lucruri cu care pe alte sites nu faci bani in schimb pe CB daca stii sa te faci placuta ai o sansa de a face banuti (mai multi sau mai putini) ! Cat despre membrii de pe CB sunt majoritari mocangii , si aici ma refer la cei care au cumparat tokensi , 80% din ei cumpara doar o data tokens si atunci putini doar ca sa fie albastrii , suma medie cheltuita de un membru pe CB este net inferioara sumei medii de exemplu cheltuita pe imlive , dar avantajul este ca exista foarte multi membrii si chiar daca cheltuie putin leu cu leu se face suta ! Parerea mea personala e ca sfatul lui Luca trebuie luat de bun pentru cei/cele care lucreaza sau doresc sa lucreze pe CB , e un site altfel unde nu se aplica regurile/obiceiurile de pe celelalte site-uri si unde este loc pentru toata lumea ! My two cents !
Spor acolo !
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

SFG2707 scrie:Sa faci gratis, un show puternic de 30min., nu arata decat cat de disperata si lipsita de succes esti, ca vrajeala cu "sunt o nimfomana moarta dupa penis" nu o mai inghite nimeni. Toti stiu ca esti acolo sa faci bani. Si in toiul show-lui cand se presupune ca esti in extaz nu uita sa te milogesti sa-ti arunce cate unul 2,3 tks... Asta mi se pare culmea degradarii in vch si in "arta seductiei" :mrgreen: . Foarte trist. Cum sa seduci barbatii in acest fel? In opinia mea esti demna de mila...
Perfect adevarat Sfg, dar trebuie sa recunosc, ador "arta seductiei" practicata de anumite modele trece si durere de cap si tot.

Ajung sa ma bucur cand vad sfaturi de acest gen, culmea este ca aceste sfaturi sunt imbratisate imediat pentru ca este mai usor si mai accesibil pentru toata lumea, nu ai nevoie de brain or inglish or something else ci de plescaituri peste buci si brandul mare ca sa bagi dildoul cat mai tare si adanc, nu de alta dar ca sa bagi show puternic 30 de minute trebuie piele groasa si brand puternic.

Din respect pentru activitare recomand redenumirea domeniului din Videochat in VideoHardAction + begging, nu mai vad sensul cuvantului chat pe acolo.

Spor acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Mesaje: 410
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Cu o engleză foarte bună, nu neapărat perfectă, cu un stil aparte, cu multă rabdare şi perseverență, imagine impecabilă, dar mai ales o poveste bine pusă la punct, poți face bani buni şi pe site-urile gen MFC şi CB, fără să faci expoziție de dildo-uri roz cu beculețe, şi nuditate minimă.
Genul ăsta de site-uri îți solicită creativitatea la maxim, altfel vei fi doar o găină fistuită (thank god că mi-am adus aminte termenul). E alegerea fiecăruia...
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
titus_stil
User Junior
User Junior
Mesaje: 56
Membru din: 18 Ian 2013, 22:07
Has thanked: 0
Been thanked: 0

cine spune ca pe siteurile gen cb faci bani numai daca iti bagi xxx dildouri , squirt etc se inseala amarnic , cunosc fete care nici macar nu folosesc dildouri etc , ca sa nu mai zic ca acum un an o tipa a facut 40 k in cateva ore doar ca sa arate pasarica .. sooo ... daca esti desteapta si inventiva se poate si fara dildouri
Avatar utilizator
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Mesaje: 410
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Am cunoscut în Columbia două copile de 18 şi respectiv 19 ani care lucrează cu succes pe Chaturbate, am avut plăcerea de a sta la poveşti cu ele şi cu toți anii mei de experiență în spate, le-am ascultat cu gura căscată. Mi-au povestit cu entuziasm despre atmosfera din chat room-ul lor, despre jocurile în care îşi antrenează vizitatorii, cum trebuie mereu să născocească chestii noi ca să îşi mențină membrii în interacțìune. Nici una din ele nu foloseşte jucării, le-am admirat pasiunea cu care îmi povesteau toate lucrurile astea, pasiune pe care o depun în munca lor şi se vede, le-am admirat entuziasmul, dar mai ales le-am admirat inventivitatea, talentul şi dăruirea. Personalitățile şi rolul pe care l-au adoptat online merge mână în mână cu spiritul lor tânăr şi energic din viața reală.
Multă lume e dezgustată de stilul abordat în general pe site-urile cu free show vs. tokens, eu cred că e cea mai grea abordare, sunt site-uri unde este greu să te diferențiezi de masa mare care călăreşte jucării pentru 2 lei, dar nu imposibil. E nevoie de creativitate şi multă muncă, poate chiar mai multă decât pe un site traditional, sunt zeci de modele foarte bune acolo care sunt constant in top cu nuditate minimă, greu de crezut unele chiar nuditate zero, nu cred că e nevoie să dau nume.

Succes!
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
Avatar utilizator
DarkBOO
User Activ
User Activ
Mesaje: 280
Membru din: 22 Apr 2015, 18:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Cunosc fete care fac bani pe Mfc/Chaturbate cu galeata fara sa faca show-uri in free sau sa se labageasca toata ziua!!! De cand tre sa ajungi latura ca sa faci bani??? :evil: :evil: :evil:
Chiar asta e calea? Brain numai folosim si noi? :?
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Cand vii si intrebi cum nu exista decat o singura traiectorie,excludem pe cele care au intuit calea sau au studiat bine domeniul,ele nu vor întreba niciodată cum..
Un model care nu are nici macar idee despre ce ar trebui sa facă dar nici voința sa studieze va alege calea ușoară,cea pe care a spus-o Luca si slava Domnului sunt sute.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
Jobs4Adults
User Junior
User Junior
Mesaje: 92
Membru din: 14 Mai 2012, 17:58
Localitate: EroAward.com
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

BlondeGirl scrie:Cunosc fete care fac bani pe Mfc/Chaturbate cu galeata fara sa faca show-uri in free sau sa se labageasca toata ziua!!! De cand tre sa ajungi latura ca sa faci bani??? :evil: :evil: :evil:
Chiar asta e calea? Brain numai folosim si noi? :?
BlondeGirl, in sfârșit recunoști ceea ce eu intuiam: ca tu nu ai lucrat și nu lucrezi cu Chaturbate, ci încerci sa dai lecții și sa îi critici pe alții "din ce ai auzit de la altii/altele" (care probabil și ei/ele, vorbesc tot din auzite), în timp ce eu vorbesc din ce am făcut și din ce pot demonstra cu rezultate și fapte! :)

E destul de clar ca te afli aici mai mult din dragoste pentru "arta conversatiei" și a tentației facile a sarcasmului și miștourilor ieftine decât pentru a oferi informații în cunoștință de cauza, de aceea invit moderatorii forumului (cu majoritatea dintre voi ne stim si personal), sa cenzureze atitudini de genul acesta: ștergerea reply - urilor pe lângă subiect și o mini-vacanta (banare) pe 2-3 zile pentru BlondeGirl, sa aibă timp sa mediteze asupra motivelor pentru care se afla aici. Fac parte dintre cei care îmi doresc ca acest forum sa rămână unul de informare în primul rand, căci dacă toleram derapajele de acest gen, ajungem in final sa ne întrebăm de ce multe topicuri deviază atât de la subiect...

Isa, te rog sa îmi spui, din câți ani ne cunoaștem de pe forumuri și chiar personal, unde și în ce am sugerat eu ca din videochat sau cu chaturbate se fac bani pe "calea ușoară". Am enumerat 10 tipsuri aici pentru un model care a pus o intrebare, deși încă de la început am clarificat ca 90% din forum la întrebarea asta încearcă sa răspundă :) Pe de alta parte, unde am zis eu ca aplicând doar astea 10 chestii, o sa se umple de bani? În videochat, nu sunt 10 tipsuri, nici 10.000, sunt zeci de tipsuri pe care trebuie sa le învățăm zilnic pentru a ajunge la performanta, și chiar doar alea 10 chestii pe care eu le-am enumerat, cam câte luni/ani îi ia unui model pentru a le stăpâni măcar la nivel mediu? Îmi pare rău de cei care cred ca sunt reprezentantul "banilor făcuți usor", și aștept sa îmi spuneți pe ce bloguri, în ce postari și ce reclame am vorbit eu de "metode ușoare de făcut bani cu videochatul", în condițiile în care blogul în romana al studioului meu se numește MuncaVideochat.com și nu BaniUsorDinVideochat.ro, în plus, unii ne cunoaștem și știm și ce multe alte activități desfășurăm în afara "publicității pe forumuri" :(
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
Avatar utilizator
DarkBOO
User Activ
User Activ
Mesaje: 280
Membru din: 22 Apr 2015, 18:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Jobs4Adults scrie:
BlondeGirl scrie:Cunosc fete care fac bani pe Mfc/Chaturbate cu galeata fara sa faca show-uri in free sau sa se labageasca toata ziua!!! De cand tre sa ajungi latura ca sa faci bani??? :evil: :evil: :evil:
Chiar asta e calea? Brain numai folosim si noi? :?
BlondeGirl, in sfârșit recunoști ceea ce eu intuiam: ca tu nu ai lucrat și nu lucrezi cu Chaturbate, ci încerci sa dai lecții și sa îi critici pe alții "din ce ai auzit de la altii/altele" (care probabil și ei/ele, vorbesc tot din auzite), în timp ce eu vorbesc din ce am făcut și din ce pot demonstra cu rezultate și fapte! :)

E destul de clar ca te afli aici mai mult din dragoste pentru "arta conversatiei" și a tentației facile a sarcasmului și miștourilor ieftine decât pentru a oferi informații în cunoștință de cauza, de aceea invit moderatorii forumului (cu majoritatea dintre voi ne stim si personal), sa cenzureze atitudini de genul acesta: ștergerea reply - urilor pe lângă subiect și o mini-vacanta (banare) pe 2-3 zile pentru BlondeGirl, sa aibă timp sa mediteze asupra motivelor pentru care se afla aici. Fac parte dintre cei care îmi doresc ca acest forum sa rămână unul de informare în primul rand, căci dacă toleram derapajele de acest gen, ajungem in final sa ne întrebăm de ce multe topicuri deviază atât de la subiect...

Isa, te rog sa îmi spui, din câți ani ne cunoaștem de pe forumuri și chiar personal, unde și în ce am sugerat eu ca din videochat sau cu chaturbate se fac bani pe "calea ușoară". Am enumerat 10 tipsuri aici pentru un model care a pus o intrebare, deși încă de la început am clarificat ca 90% din forum la întrebarea asta încearcă sa răspundă :) Pe de alta parte, unde am zis eu ca aplicând doar astea 10 chestii, o sa se umple de bani? În videochat, nu sunt 10 tipsuri, nici 10.000, sunt zeci de tipsuri pe care trebuie sa le învățăm zilnic pentru a ajunge la performanta, și chiar doar alea 10 chestii pe care eu le-am enumerat, cam câte luni/ani îi ia unui model pentru a le stăpâni măcar la nivel mediu? Îmi pare rău de cei care cred ca sunt reprezentantul "banilor făcuți usor", și aștept sa îmi spuneți pe ce bloguri, în ce postari și ce reclame am vorbit eu de "metode ușoare de făcut bani cu videochatul", în condițiile în care blogul în romana al studioului meu se numește MuncaVideochat.com și nu BaniUsorDinVideochat.ro, în plus, unii ne cunoaștem și știm și ce multe alte activități desfășurăm în afara "publicității pe forumuri" :(

Spre mirarea ta chiar am lucrat si eu cu Chaturbate, nu am nimic cu site-ul in sine, pe mine ma deranjeaza modul in care ''sfatui'' tu lumea sa o faca. Pentru care motiv sa fiu banata ma rog? Ca nu iti convine tie ce scriu? Cumva nu am dreptate? Fa-te si tu model pentru o zi si baga-ti toata ziua 3 tone de dilda-uri ca din ce scrii, dupa tine doar asa se fac banii!!! Intotdeauna o sa spun EXACT ceea ce gandesc, suntem o tara libera, nu am jignit pe nimeni ca sa fiu banata doar pentru ca nu sustin ruperea de obiect al muncii in free-uri (ca poate-poate)...
P.S.:Nu e nimic ''usor'' din ce ai spus tu acolo, asa ca in nici un caz nu se pune problema de ''bani facuti usor''...
gabriela86
Mesaje: 3
Membru din: 04 Sep 2015, 19:59
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Va multumesc pentru sfaturi! recent am inceput sa muncesc cu ohmibod. imi merge mult mai bine. dar am o problema, e legat de baterii, nu gasesc baterii reincarcabile A23 12V si nici incarcator. Ma poate ajuta cineva?
Avatar utilizator
pregnant87
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 151
Membru din: 26 Iun 2014, 01:45
Has thanked: 11 times
Been thanked: 8 times

Luca,mie una mi-ai fost de folos cu cel putin 2 tipsuri si ptr aceasta iti multumesc!
@BlondeGirl tin sa te anunt ca fac parte din fetele care la orice ora din zi si din noapte intru sunt in primele 2 randuri....crede-ma nu respect un program anume...si da,de cand a intrat ohmibodul in actiune :D am facut ce nu am reusit sa fac in 2 ani pe cb...si da fara sa bag nimic in mine(incredibil asa`i? :))
Nu cunosc pesonal pe nimeni de pe acest minunat forum care mi-a fost de mare ajutor inca de acum 4 ani de cand am inceput.Problema la tine este ca nu cunosti site-ul si iti dai cu parerea.Crede-ma sunt foarte sincera in ceea ce vorbesc,si pot dovedii(nu tie).
Parerea mea,Nord si Jobs se pricep foarte bine la acest site,lasa-i sa dea sfaturi celor care lucra pe cb pentru ca 90% din sfaturi sunt ok,nu inteleg ce te deranjeaza atata timp cat nu lucrezi acolo....Ai vazut vreo fata ce lucreaza pe cb sa spuna ca nu sunt bune sfaturile?
Stiu ca te va deranja acest comentariu,poti sa continui dar eu vreau doar sa spun celor 2 ca le multumesc pentru tipsurile date de`a lungul timpului pe forum(am spus tipsuri,nu tokensi :D )
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”