Intrebari in legatura cu infiintare studio

Patroni, Acționari, Manageri, Traineri aici este locul Dumneavoastră de discuții pe teme legate de Administrare, Management Studio videochat sau Agenție de Modele! Aici este locul unde puteți face schimb de informații, să vă exprimați opiniile, părerile, cugetările, sarcasmul fin, șimțul umorului și așa mai departe! ✅✅✅
Scrie răspuns
dreamboy
Mesaje: 5
Membru din: 02 Apr 2014, 05:16
Has thanked: 0
Been thanked: 0

In primul rand buna seara ! Am in plan sa deschid un "studio" (daca se poate numi asa ) de videochat. Am o suma de bani , din care mi`as putea permite sa inchiriez un apartament cu 4 camere , in care sa aranjez 3 posturi de lucru (Iasi). Pana aici e totul simplu , vreau sa fie "legal" atat cat ne permite legea in domeniu , dar apelez la voi pt cu totul altceva . Eu nu am avut foarte mare legatura cu domeniul , doar am lucrat un timp ca si performer , in schimb intamplarea face sa cunosc cateva fete care lucreaza de ceva timp , dar si incepatoare ( printre ele si modele bune zic eu , cu incasari substantiale ) . Am inteles ca principala problema a studiourilor nou infiintate e gasirea modelelor si fidelizarea lor , dupa o discutie cu prietenele mentionate , 4-5 dintre ele ar fi dispuse sa ma ajute , lucrand pentru mine , in schimbul unor conditii bune de lucru si alte facilitati pe care le au acum , in studiourile unde lucreaza. Deci , eu ma descurc cu partea de software si hardware , detin capitalul necesar pt a aranja 3 posturi de lucru si a intra in " legalitate" dar merita sa ma implic cu doar 3 posturi de lucru intr`un apartament ? Faptul ca fetele care vor lucra imi sunt prietene ma va afecta negativ ( scuze pt ca ne cunoasteam, se vor astepta la tratament diferentiat etc ) ?

Va multumesc anticipat celor care aveti rabdare sa cititi / raspundeti , orice alt sfat este binevenit !
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

dreamboy scrie:In primul rand buna seara ! Am in plan sa deschid un "studio" (daca se poate numi asa ) de videochat. Am o suma de bani , din care mi`as putea permite sa inchiriez un apartament cu 4 camere , in care sa aranjez 3 posturi de lucru (Iasi). Pana aici e totul simplu , vreau sa fie "legal" atat cat ne permite legea in domeniu , dar apelez la voi pt cu totul altceva . Eu nu am avut foarte mare legatura cu domeniul , doar am lucrat un timp ca si performer , in schimb intamplarea face sa cunosc cateva fete care lucreaza de ceva timp , dar si incepatoare ( printre ele si modele bune zic eu , cu incasari substantiale ) . Am inteles ca principala problema a studiourilor nou infiintate e gasirea modelelor si fidelizarea lor , dupa o discutie cu prietenele mentionate , 4-5 dintre ele ar fi dispuse sa ma ajute , lucrand pentru mine , in schimbul unor conditii bune de lucru si alte facilitati pe care le au acum , in studiourile unde lucreaza. Deci , eu ma descurc cu partea de software si hardware , detin capitalul necesar pt a aranja 3 posturi de lucru si a intra in " legalitate" dar merita sa ma implic cu doar 3 posturi de lucru intr`un apartament ? Faptul ca fetele care vor lucra imi sunt prietene ma va afecta negativ ( scuze pt ca ne cunoasteam, se vor astepta la tratament diferentiat etc ) ?

Va multumesc anticipat celor care aveti rabdare sa cititi / raspundeti , orice alt sfat este binevenit !
Sa mai scris pe aici bro,
Exprimarea nu e destul de clara in unele locuri :4-5 dintre ele ar fi dispuse sa ma ajute , lucrand pentru mine , in schimbul unor conditii bune de lucru si alte facilitati pe care le au acum , in studiourile unde lucreaza
Pt ca :- 1.Nu te 'ajuta " pe tine , decat in cazul in care accepta sa lucreze in paralel si la tine dar GRATIS ! Altfel nu e nici un 'ajutor" e colaborare cu tine . E relatie de afaceri , nu "ajutor" .
-2 .....in schimbul unor facilitati pe care NU nu le au unde lucreaza ai vrut sa spui .
-Fetele astea daca risca sa plece de undeva unde totul e sigur/aranjat/verificat/setat , se risca ele insele cand vor incerca sa o ia de la zero + ca daca sunt "traseiste politice" ..vor pleca si de la tine , cand cineva le va promite ceva in plus :)
-3 posturi x 3 fete(schimburi ) e deajuns ..adica vei avea 9(noua) fete care vor lucra .Nu asta pare a fi problema .
Faptul ca fetele care vor lucra imi sunt prietene ma va afecta negativ ( scuze pt ca ne cunoasteam, se vor astepta la tratament diferentiat etc ) ?

Daca "fetele" nu ti-au asigurat in trecut si orgasmele personale e ok .Oricand "armata se poate cobora din pod " , ca doar e vorba de business /performanta ..nu vin la tine sa socializeze .Oricum nu exista prietenie intre un barbat si o femeie , numai visa /crede asa ceva .E doar ipocrizie in fraza asta .Cand 'prietena" sa intors cu spatele , imediat masculul i-si imagineaza cum o apuca de par si o penetreaza cu salbaticie . Dar e musai sa pastrezi aceasta "prietenie " la nivelul strict de NEVER sex sub nici o forma .
In caz contrar ...si daca ai sa reusesti cu totul in demersul tau, vei aparea la anunturi : 'Vand studio complet utilat pt 3 posturi /pc ultima generatie bla bla ....din motive de sanatate :) "
Bafta acolo ....o sa ai (mare) nevoie :)!!!! .Daca scapi doar cu cateva "cucuie" /flegme /cabluri taiate :) ...te poti considera al naibii de norocos ..."Înconjurat de coline domoale, se înfăţişează privirilor Iaşul...” .
Metaforic vorbind ,evident :)
Sa ne tii la curent ....
These users thanked the author googlefun for the post:
onlineman (07 Noi 2020, 17:08)
dreamboy
Mesaje: 5
Membru din: 02 Apr 2014, 05:16
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Mersi pt raspuns googlefun . Acum sa si clarific , am zis ca ma vor ajuta in sensul ca la urma urmei ar putea sta acolo unde lucreaza acum , in schimb sunt dispuse sa vina sa lucreze la mine cu toate ca nu am mare experienta in domeniu. Acele facilitati chiar exista pt unele dintre ele ( nu e mare lucru , transport, coafor , chestii de genu ). Nu sunt genul "traseiste politice" ( sau cel putin asa mi`ar placea sa cred ) .
Cu alte cuvinte , sfatul ramane acelasi ? Sa ma arunc intainte cu experienta 0 si multa ambitie?
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

dreamboy scrie:am zis ca ma vor ajuta in sensul ca la urma urmei ar putea sta acolo unde lucreaza acum , in schimb sunt dispuse sa vina sa lucreze la mine cu toate ca nu am mare experienta in domeniu.
Din punctul meu de vedere ar fi o prostie din partea lor, pentru ca de bine de rau ele lucreaza deja au vechime pe niste conturi etc etc, daca vor veni sa lucreze pentru tine tu cu ce le ajuti ? in afara de un punct de lucru pe care oricum il au deja pus la dispozitie de catre cei la care lucreaza.
Plus ca exista sansa ca pe anumite siteuri sa nu isi poata creea imediat cont si atunci ce te faci ?

Eu inteleg ca ai ambitie toti au sau toti au avut ambitie unii mai multa altii mai putina dar foarte putini au rezistat si in principal daca nu este acel Know & how o sa fie mult mult mai greu .

Eu iti doresc succes.

p.s. Sa te astepti sa comenteze repejor, ca doar pe spatele lor deschizi tu biznis.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
mike2414
User Junior
User Junior
Mesaje: 96
Membru din: 22 Mai 2013, 19:48
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

dreamboy sunt atat de multe variabile care te pot ridica sau cobora incat ar putea sa iti zica toata lumea de pe forum ca se merita sa deschizi acel "studio" pt ca oricum nu conteaza. Eu si cu X pot face profit cu 2 camere dar asta nu inseamna si ca tu si cu Y o sa faceti sau invers :D .Tot ce poti face este sa iti risti banii si sa fi pregatit si pentru eventuale pierderi, tu plecand cu un handicap major -lipsa de experienta.
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

dreamboy scrie:Mersi pt raspuns googlefun . Acum sa si clarific , am zis ca ma vor ajuta in sensul ca la urma urmei ar putea sta acolo unde lucreaza acum , in schimb sunt dispuse sa vina sa lucreze la mine cu toate ca nu am mare experienta in domeniu. Acele facilitati chiar exista pt unele dintre ele ( nu e mare lucru , transport, coafor , chestii de genu ). Nu sunt genul "traseiste politice" ( sau cel putin asa mi`ar placea sa cred ) .
Cu alte cuvinte , sfatul ramane acelasi ? Sa ma arunc intainte cu experienta 0 si multa ambitie?
Salutari ...
Eu ti-am scris/explicat punctual chiar crezand ca vrei sa intelegi .Glamour ti-a spus despre alt aspect si tu ce faci ?
Intai raspunzi punctual la ce am scris si apoi revii cu altele, nu asa ar fi normal ?
Pai uitat-te si tu ce am scris eu si Glamour si ce ..ai scris tu ...(chit ca ai scris inainte de Glamour , dar tenta se vede ) ! Crezi ca se merita sa ne pierdem vremea ?....tu neavand de fapt cu ce sa-ti umpli timpul , raspunzi pe langa subiect si in dorul lelii ?
Sfat : pune mana si citeste forumul de 3 ori cap coada si apoi daca consideri mai vii cu alte aiureli pe langa subiect .Si oricum , ca o parere personala : Nu trebuie si nu e necesar si nici macar indicat ca orice ins care din lipsa de ocupatie viseaza el ca ar fi bine sa deschida un studio .I-ti trebuie mult mai multe cunostinte /determinare/pasiune ca sa te inhami la asa ceva !
Nu mai e necesar sa-ti urez succes ! Nu vei fi capabil sa stii ce sa faci cu urarea ! De prietenia fetelor de data asta ....te indemn sa profiti la maxim , oricum altceva nu vei face ! Clar ca bunaziua !
Cauta-ti un job daca se poate la stat 8 ore si cu asta basta ! Nu le strica viitorul fetelor ..si nici nu incurca pe altii .
Dealde Dorel , care vor doar sa incurce lumea e satula societatea , unul in plus se simte al naibii de tare :)
PS :cum spune cineva aici pe forum : " De ce e bine sa stii gramatica ? Pentru ca e mai bine sa fi futut decat sa fii futut " !!
bye
dreamboy
Mesaje: 5
Membru din: 02 Apr 2014, 05:16
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am inteles googlefun , ti`ai facut o prima impresie despre mine , pastreaz`o . Daca as fi vrut sa profit de prietenii,raspunsul ar fi fost simplu, nu as fi venit aici sa intreb daca sa pornesc afacerea cu ele , sau sa caut alte modele . In fine , o zi buna va doresc si multumesc pt raspunsuri :)
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

dreamboy scrie:Am inteles googlefun , ti`ai facut o prima impresie despre mine , pastreaz`o . Daca as fi vrut sa profit de prietenii,raspunsul ar fi fost simplu, nu as fi venit aici sa intreb daca sa pornesc afacerea cu ele , sau sa caut alte modele . In fine , o zi buna va doresc si multumesc pt raspunsuri :)
Nu ai inteles nimic bro .Si nu mi-am facut nici o prima impresie gresita despre tine .Modul tau de abordare/exprimare superficial , ma obliga .
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

dreamboy, nu te supara pe googlefun, este o persoana cu evidente "issues", pe care o poti insa ignora cu succes :lol:

Ti-am raspuns la intrebare pentru ca la fel am inceput si eu in urma cu 14 ani: un amic a venit cu ideea si cu 3 prietene, am inchiriat un apartament de 2 camere pe langa bucur obor, intr-o camera avand 3 calculatoare si 3 fotolii si in cealalta un birou si un server. Eu si prietenul meu eram tehnici, femeia de servici, traineri, manageri, experti in imagine, decoratori, model developeri pana si zoom la nevoie ca pe vremea aia nu exista alt zoom :roll:

Astazi este insa mult mai greu sa deschizi un studio de videochat, nu doar pentru ca avem studiouri la fiecare colt de bloc (si in Bucuresti dar si in Iasi), dar si pentru ca multe studiouri au tot crescut "stacheta" si ofera beneficii pe care tu nu le poti sustine cu 3 camere de lucru (traineri, make-up, stilist, suport 24/7, promovare, etc). Sunt zeci de studiouri numai in ultimul an care au deschis si s-au si inchis, asta iti spune ceva. Dar nu inseamna ca nu te incurajez sa incerci, daca tu simti ca poti si vrei, daca vei fi 100% dedicat studioului tau (adica vei fi acolo 20 de ore din 24) si vei fi sincer si corect cu modelele, atunci fa-o, si de Google s-a ras cand a aparut pe piata si cei care rad (ex.: Yahoo) sunt azi la 1000 de ani lumina in spatele lui.

Iti mai sugerez sa fi atent la:

- ce oferi in plus fetelor ca sa vina la tine (e usor sa le spui "va dau 70%", dar trebuie sa te gandesti ca, daca altii nu ofera 70%, inseamna ca nu prea ai de unde);
- cum tratezi problema legala (intrucat vei lua fete din alta parte si totul se afla in industria asta, e posibil sa iti faci ceva dusmani, nu prea merge sa lucrezi la negru si nici macar la gri);
- in general iti sugerez sa cauti fete care NU au experienta, sa le cresti de la zero - vor face bani nu iti fa griji; modelele "cu experienta" care schimba studiourile ca ciorapii au deseori mari probleme de caracter si iti vor lasa un gust amar dupa ce vor pleca si de la tine (pentru ca sigur vor pleca);
- evita tentatia de a face "reguli prea flexibile" - da, si eu cred ca nu e cazul sa pui pauza de la 12:00 la 12:15 si sa stai cu ceasul in mana, ca nu este laminor si nu ai de turnat la cald fix la si 15 otelul, dar evita totusi abordarea "te loghezi cand vrei/poti/ai chef", pentru ca nu vei ajuta de fapt nici modelele si nici pe tine;
- vezi care sunt studiourile cele mai mari sau vizibile la tine in oras, da-le un telefon, invita-i la o cafea pe cei care le conduc si da un buna ziua civilizat, vezi daca nu cumva e mai bine sa aveti o relatie deschisa si corecta decat sa va puneti reciproc piedici (da, asta inseamna ca nu vei recruta niciodata modelele de la ei);
- ai grija cu banii, oricat ti-ai calculat ca e investitia inmulteste cu 150% ca apar neprevazute, apoi pune 3-6 luni cheltuielile lunare sa le suporti din buzunar daca (din orice motive) nu faci incasari si asigura-te ca suma rezultata o ai deja in mana - altfel vei ajunge sa intarzii platile modelelor ca dai la chirie sau la lumina si asta e inceputul unui sfarsit sigur pentru orice studio.

Daca te pui pe deschis si ai nevoie de sfaturi la obiect poti sa imi dai oricand un PM, imi face placere sa te ajut.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Avatar utilizator
Versace
VIP
VIP
Mesaje: 320
Membru din: 18 Mai 2005, 04:46
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Studio20 scrie:Ti-am raspuns la intrebare pentru ca la fel am inceput si eu in urma cu 14 ani: un amic a venit cu ideea si cu 3 prietene, am inchiriat un apartament de 2 camere pe langa bucur obor, intr-o camera avand 3 calculatoare si 3 fotolii si in cealalta un birou si un server. Eu si prietenul meu eram tehnici, femeia de servici, traineri, manageri, experti in imagine, decoratori, model developeri pana si zoom la nevoie ca pe vremea aia nu exista alt zoom :roll:
Ce draguta povestea, chiar imi aduce aminte de inceputuri. Asa am inceput si eu, doar ca sunt 13 ani.

Pe de alta parte, daca ar fi sa o iau acum de la 0, cred ca mi-ar fi imposibil, in conditiile de piata actuale. Totusi daca as insista as reusi sa pornesc un business de la 0 in acest domeniu. Poate doar cunostintele acumulate pana acum, sa ma ajute sa reusesc sa il mentin, dar fara know-how e loterie. Plus ca, o schema de business, in orice domeniu, ar trebui construita pe niste idei stabile. Si la cum "pleaca" fetele din studioul actual, vei avea de confruntat o serie de variabile, cea mai importanta fiind conturile actuale pe care lucreaza acele modele. Iar daca tu ca studio nu vei reusi sa le multumesti financiar probabil vor face cale intoarsa la studioul de la care au plecat, sau vor trece mai departe la urmatorul studio... De asta sunt sigur...
Cu toate ca in Iasi, am vazut unele proiecte total gresite si fara viitor, din punctul meu de vedere, care au reusit sa se mentina, cel putin pentru o vreme. Probabil acolo timpul si spatiul au alta definitie :)
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

dreamboy , nu lua ca si cum ar fi venit de la studio20 informatia ...
Ar fi prea de tot si ar fi in premiera sa scrie atat de mult si de frumos .Oricum informatia e buna , nu e problema ,numai ca asa cum spuneam nu cred sa vina de la studio20 . :shock:
Sau poate a scris altcineva pe acel cont , asociatul . Cel care scrie de obicei nu ar reusi sa adune atata info in veci , de obicei foloseste limbajul de lemn .
Totusi si eu ma bucur ca a aparut altcineva la butoane ,scapam usor ,usor de postarile care erau pe langa subiect si nu erau conforme cu realitatea /ambigue .
Ce am scris in primul post sa stii ca raman totusi valabile , e bine sa tii cont de ele si nu ar strica mai multe detalii ca sunt multi pe aici care te pot indruma .La cum ai raspuns (pe langa subiect/putin ambiguu ) te apropiai de postarile uzuale ale lui studio20 scrise pe fuga , departe de realitate , venind intentionat/sau nu din mezozoicul timpuriu .
dreamboy
Mesaje: 5
Membru din: 02 Apr 2014, 05:16
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Studio20 nu pot da pm , daca nu te deranjeaza si se poate sa lasi aici o alta modalitate de contact mi`ar face mare placere sa vorbim
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

dreamboy scrie:Studio20 nu pot da pm , daca nu te deranjeaza si se poate sa lasi aici o alta modalitate de contact mi`ar face mare placere sa vorbim

Consider ca este greu de tot sa faci o cautare google si sa gasesti siteul studio20.ro unde exista pagina de contact.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

dreamboy scrie:Studio20 nu pot da pm , daca nu te deranjeaza si se poate sa lasi aici o alta modalitate de contact mi`ar face mare placere sa vorbim
Poti gasi pe site-ul lor modalitatile de contact .
Si profit de ocazie si sa nu se inteleaga gresit : Daca ti-a intins o mana de ajutor nu ezita , sunt oameni seriosi care fac performanta in domeniu cu experienta in managementul unui studio .De la ei( si altii ca ei ) poti afla exact ce te intereseaza punct cu punct .
Daca sa observat vreodata din partea mea postari acidulate , in nici un caz nu ma refeream la "studio20 " ca entitate de sine statatoare ci doar la "userul " studio20 care uneori posta contra curentului .Probabil o facea intentionat sau mai este varianta ca scria cine nu trebuie uneori :)
karinalovee
Mesaje: 4
Membru din: 25 Iul 2014, 13:13
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Studio20 scrie:dreamboy, nu te supara pe googlefun, este o persoana cu evidente "issues", pe care o poti insa ignora cu succes :lol:

Ti-am raspuns la intrebare pentru ca la fel am inceput si eu in urma cu 14 ani: un amic a venit cu ideea si cu 3 prietene, am inchiriat un apartament de 2 camere pe langa bucur obor, intr-o camera avand 3 calculatoare si 3 fotolii si in cealalta un birou si un server. Eu si prietenul meu eram tehnici, femeia de servici, traineri, manageri, experti in imagine, decoratori, model developeri pana si zoom la nevoie ca pe vremea aia nu exista alt zoom :roll:

Astazi este insa mult mai greu sa deschizi un studio de videochat, nu doar pentru ca avem studiouri la fiecare colt de bloc (si in Bucuresti dar si in Iasi), dar si pentru ca multe studiouri au tot crescut "stacheta" si ofera beneficii pe care tu nu le poti sustine cu 3 camere de lucru (traineri, make-up, stilist, suport 24/7, promovare, etc). Sunt zeci de studiouri numai in ultimul an care au deschis si s-au si inchis, asta iti spune ceva. Dar nu inseamna ca nu te incurajez sa incerci, daca tu simti ca poti si vrei, daca vei fi 100% dedicat studioului tau (adica vei fi acolo 20 de ore din 24) si vei fi sincer si corect cu modelele, atunci fa-o, si de Google s-a ras cand a aparut pe piata si cei care rad (ex.: Yahoo) sunt azi la 1000 de ani lumina in spatele lui.

Iti mai sugerez sa fi atent la:

- ce oferi in plus fetelor ca sa vina la tine (e usor sa le spui "va dau 70%", dar trebuie sa te gandesti ca, daca altii nu ofera 70%, inseamna ca nu prea ai de unde);
- cum tratezi problema legala (intrucat vei lua fete din alta parte si totul se afla in industria asta, e posibil sa iti faci ceva dusmani, nu prea merge sa lucrezi la negru si nici macar la gri);
- in general iti sugerez sa cauti fete care NU au experienta, sa le cresti de la zero - vor face bani nu iti fa griji; modelele "cu experienta" care schimba studiourile ca ciorapii au deseori mari probleme de caracter si iti vor lasa un gust amar dupa ce vor pleca si de la tine (pentru ca sigur vor pleca);
- evita tentatia de a face "reguli prea flexibile" - da, si eu cred ca nu e cazul sa pui pauza de la 12:00 la 12:15 si sa stai cu ceasul in mana, ca nu este laminor si nu ai de turnat la cald fix la si 15 otelul, dar evita totusi abordarea "te loghezi cand vrei/poti/ai chef", pentru ca nu vei ajuta de fapt nici modelele si nici pe tine;
- vezi care sunt studiourile cele mai mari sau vizibile la tine in oras, da-le un telefon, invita-i la o cafea pe cei care le conduc si da un buna ziua civilizat, vezi daca nu cumva e mai bine sa aveti o relatie deschisa si corecta decat sa va puneti reciproc piedici (da, asta inseamna ca nu vei recruta niciodata modelele de la ei);
- ai grija cu banii, oricat ti-ai calculat ca e investitia inmulteste cu 150% ca apar neprevazute, apoi pune 3-6 luni cheltuielile lunare sa le suporti din buzunar daca (din orice motive) nu faci incasari si asigura-te ca suma rezultata o ai deja in mana - altfel vei ajunge sa intarzii platile modelelor ca dai la chirie sau la lumina si asta e inceputul unui sfarsit sigur pentru orice studio.

Daca te pui pe deschis si ai nevoie de sfaturi la obiect poti sa imi dai oricand un PM, imi face placere sa te ajut.

Buna ziua:) Mi-am deschis si eu un studio in urma cu 3 saptamani:) Norocul meu este ca am lucrat ca si performer ceva timp, problema este ca intre a lucra ca model si a administra un studio este o diferenta foarte mare, si sincer ma simt putin depasita moral de situatie:)
Daca aveti disponibilitatea de a ne intalni la o cafea, cum ati spus ca este mai bine intre studiouri, va rog frumos sa ma anuntati :) As avea sincer nevoie de ceva ajutor in domeniu:)
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Si strungarii cred ca de fapt ei fac fabrica sa existe ;).

Da, Studio20 e un tip super ok, dar ai grija sa fie numai o cafea, daca nu-ti place pula mare :). Dar daca iti place mare, atunci recomand cu putere! Bafta!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

@karinalovee

angajari@s20.ro - da-ne un mail si povestim
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
anabeauty37
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 154
Membru din: 06 Mai 2017, 11:28
Has thanked: 17 times
Been thanked: 46 times

Buna seara! Tot caut pe forum pasi pentru infiintare studio legal dar nu gasesc exact ce am nevoie, va rog daca poate cineva sa imi raspunda la intrebari , m-ati ajuta foarte mult ! :)
Sunt model independent , stabilitata in afara tarii de mai multi ani, insa doresc sa revin si sa imi infiintez studio legal . Legat de legalitate , am luat legatura cu o firma de contabilitate de asta se ocupa ei, ceea ce va rog este sa imi spuneti sa fiu perfect functional ce am nevoie., Eu intentionez sa cumpar un apartament si sa il amenajez sa pornesc acolo studioul. Intrebarea mea este la ce institutii am nevoie sa merg sa i au autorizatii si ce autorizatii , aprobari am nevoie, e nevoie de licenta windows ,l etc aici m-am impotmolit si inainte sa ma apuc incerc sa ma informez sa fac totul ca la carte. Va multumesc mult si mult succes tuturor !
anabeauty37
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 154
Membru din: 06 Mai 2017, 11:28
Has thanked: 17 times
Been thanked: 46 times

Buna ziua! imi incerc iarasi norocul si rog un owner de studio daca are amabilitatea sa ma ajute cu cateva sfaturi . . O sa detin un mic studio intr-un apartmament cu maxim 5 modele. Firma e gata, de taxe se ocupa contabila , punct de lucru la apartment. Intrebarea mea este , ce alte autorizatii mai am nevoie sa fiu in ordine si sa dorm linistita.. am inteles ca trebuie pram, instingtoare se rezolva, sa ma inregistrez la A.N.S.P.D.CP plus licenta windows . Mai sunt si alte obligatii , citesc zilnic forumul si cam atat am gasit , sper sa reusesc sa culeg toate informatiile si sa fiu in ordine in cazul vreunui control. Multumesc!
Scrie răspuns

Înapoi la “Administratori de Studio Video Chat”