Jasmin Selection

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
unmodel
Mesaje: 9
Membru din: 26 Iul 2015, 21:32
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara,

Am o mare nelamurire si as dori cateva pareri de la fetele care au Jasmin Selection.
Voi ati inteles in ce consta mai exact sectia cu Enable Promotion?
Am intrebat la admin, dar eu tot nu m-am lamurit. Poate ati inteles voi mai bine si ma puteti ajuta.

Va multumesc,
SoulCams Models Studios wanted
meowmeow
Mesaje: 47
Membru din: 02 Oct 2014, 17:04
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Salutare!!!

Exact dilema asta o am si eu. Ce dracu e acum cu selection asta? Asta exista si inainte, nothing new. Am intrebat si mi s-a spus ce scrie pe wiki. Probabil se vrea o noua schimbare, dupa channels, stelute, galaxii si alte minunatii. Poate ne vom lamuri in timp... :D
Avatar utilizator
BasGLM
User Avansat
User Avansat
Mesaje: 478
Membru din: 18 Ian 2010, 18:41
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Imi este greu sa cred ca ai intrat pe support si nu ti-a explicat exact ceea ce este :) sau a spus-o in asa fel incat sa nu intelegi tu .


Iti cer voie tie , ca model, un fel de aprobare, sa te poata promova pe Facebuci , Instagram, twitter,etc. si pe alte retele de socializare, asta inseamna Jasmin Selection . Dar te ajuta foarte mult.

Esti in awards, apari pe satelitii TV , ai o mai buna pozitie ca listare pe site, traffic.
Mai exact Jasmin Selected Model Badge. Asta dadeau ei inainte fetelor ce li se parea ca pot aduce bani foarte multi . Cont de jasmin , fata super imagine ( outfit , mood-ul pe care`l transmitea , dansa , vorbea ..mai pe scurt interactiunea cu membrii ) atunci ei ii acordau o listare mult mai buna pe site si implicit traffic . Acum poate oricine sa primeasca acest badge , dar trebuie sa accepte ca modelul respectiv sa apara pe retelele de promovare ale lor.

Ex : https://twitter.com/JasminTV
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”