Chargeback Cams

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
black&white
User Junior
User Junior
Mesaje: 88
Membru din: 05 Feb 2014, 10:13
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pe scurt, am un chargeback pe cams de vreo 12$, partea ciudata e ca vin dintr-un privat de vreo ora plus tipsuri si nu s-a facut chargeback decat pe o parte din tipsuri.In plus a mai fost si cu vreo 3 saptamani in urma, adica in penultima perioada. A mai fost cineva in situatia asta, ca mie una mi se pare destul de aiurea si e prima data cand mi se intampla. Am intrebat suportul, dar parca is de pe alta lume, n-au reusit sa clarifice nimic. Pentru fetele cu vechime pe cams, e ceva frecvent? Sa ma astept si la chargeback-uri mai mari?
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
carasu007
Mesaje: 38
Membru din: 06 Sep 2006, 19:23
Localitate: bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

buna...si eu am avut cb si mai mari decat 12$ am obs la ei ca iau cb doar de tip si gift ...nu stiu ce se intampla cu ei in ultimile 3 luni sau schimbat foarte mult si bineintele nu in bine :(:( sper sa isi revina
Ps . la tine cum este cu traficu in ultimile 3 zile?
black&white
User Junior
User Junior
Mesaje: 88
Membru din: 05 Feb 2014, 10:13
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Daca e doar din tipsuri bine ar fi, nu de alta dar membrul de la care mi-o facut chargeback-ul mi-o fost de doua ori in privat plus tipsuri si fan club, adunati toti banii sar de 100$. Am vorbit cu doi suporti, prima o tipa, era complet de pe alta planeta, n-o stiut decat sa-mi spuna wait 2 sec timp de 15 minute, al doilea mi-o zis ca e din cauza ca membrul ar fi facut o frauda si ca i s-a blocatul contul desi mie inca imi mai apare in fan club. Cand am intrebat daca o sa-mi fie retrasi banii si de pe private si-o cerut scuze ca mai are pe cineva si daca poate sa ma mai ajute si cu altceva.
Referitor la trafic: pentru mine cams-ul e site de rezerva, nu ii dau mare atentie si il tin mai mult pe nude daca pica ceva bine daca nu iara bine asa ca nu stiu cat de relevanta e experienta mea in privinta asta, desi eu una is relativ multumita de incasari avand in vedere ca nu ma strufoc prea tare, cel putin ultima perioada din mai a fost peste asteptari.
Din ce am observat eu tot fac modificari la site si au ceva probleme tehnice. Mi s-o intamplat de 2 ori in ultimele saptamani sa nu ma pot loga plus mi-o scazut camscorul dupa ce un membru mi-o intrat in fan club in loc sa creasca si au fost seri in care membrii erau deconectati intr-o veselie, cel putin la mine pe room.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”