Jasmin nu isi mai plateste modelele pt. functia Sneak Peak

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
DannySDX
VIP
VIP
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0

:!:
Daca ar fi dupa mine (parere personala) l-as pune pe Sad presedinte onorific pentru simplu fapt ca fara existenta unei asociatii a incercat (si a facut) servicii comunitatii.
Exact asta ii spuneam lui Glamour cand ne-am vazut, ca cel mai indicat om sa se ocupe de asa ceva ar fi Sad, nici eu nu il cunosc personal dar cred ca toti care stim acest forum si care i-am citit posturile stim ca "he is the man for the job".

Azi mi-a dat cineva un printscreen in care o "amica" de a mea ma barfea intr-un spatiu privat sustinand ca sigur am eu un interes, ca nu fac eu asa asa pe ochi frumosi, ca sigur urmaresc o pozitie....

Am zis sa bag un post aici sa lamuresc o treaba. EU fac acest prim pas in aceasta directie, dar NU voi vrea vreodata sa conduc o asemenea asociatie/uniune/sindicat/cloaca ...cum s-o numi. Eu vreau sa reailzam odata pentru totdeauna TOTI ce zice andromaca aici :
pe scurt, datorita lipsei unei Asociatii ne-o trag toti pe unde-apuca, asta este adevarul.
cred ca o Asociatie e binevenita dar sa nu fie contra unui anumit site ci sa fie PENTRU drepturile modelelor, nu impotriva a ceva ci pentru ceva.
Toata ideea a plecat de la o suparare intradevar, INSA nu imidoresc sa ma cert cu vreun site, din contra imi doresc o relatie NORMALA intre parteneri. Acum ca in lumea asta exista si insetati de bani, stim asta. Ca vor exista oameni care vor vrea sa monetizeze aceasta asociatie la maxim stiu si asta, dar ce mai stiu este ca nu trebuie sa lasam aceste aspecte sa ne opreasca din a face acest demers.

Tot aud pe aici "nu va merge pentru ca romanii sunt ai dracu", "nu va merge pentru unii vor face bani" ...si alte bla blauri. Asa, si? Sa zicem prin absurd ca X face asociatia, este platit pentru munca lui si obtine chestii benefice pentru industria asta, pentru modele. CARE AR FI PROBLEMA CA ALA E PLATIT???

Eu am zis ca initial treaba trebuie facuta PRO BONO, nemonetizata aducand initial cat mai multi oameni din industrie SUB ACELASI ACOPERIS, apoi sub acel acoperis putem decide ce facem mai departe.

Si Budoir si google au punctat bine anumite chestii si tocmai asta trebuie sa vedem, uniti salvam Rosia Montana! :))

Sincer mi se invart 20 de mii de ideei in cap, sat viitoare as vrea sa fie siteul gata... am zis ce am putut face eu, daca sunt si altii dispusi sa faca ceva ...hai sa facem. Stabilim naibii o intalnire, vine summitul asta acum.. lasati naibii orice carcote aveti intre voi si haideti sa ne intalnim, sa discutam live!

Sad, daca esti interesat... SPER SA FII ...join us! Aici nu mai vb de sneak peakul de pe Jasmin, putem face chiar un topic nou... nush, dar e bine ca suntem macar cativa nebuni care sa credem ca treaba asta e posibila, de cele mai multe ori de un nebun a fost nevoie pentru a incepe lucruri marete pe care altii nu le-ar indrazni, nu? Asa ca ...hai sa facem o nebunie! :)
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
eldiablo
VIP
VIP
Mesaje: 450
Membru din: 08 Ian 2010, 16:25
Localitate: Inca Bucuresti
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Dany acum chiar "m-ai enervat" ....

1.Chiar apreciez ideea ta si sunt de acord cu ea poate un pic mai rau ca la inceput ( din acelasi motiv am fost si eu la cateva marsuri "Uniti salvam Rosia Montana" .... imi place si simpatizez cand cel mic si nedreptatit se la tranta cu ala mare si artagos )
2.Oricat de bine ai gandi-o si chiar daca o faci pro bono sau pe bani din punctul meu de vedere te lovesti tot de realitatea ca NU AI CU CINE SI PENTRU CINE si aici o sa detaliez putin

Ca sa faci un sindicat / asociatie / uniune pentru orice "breasla" exista 2 conditii initiale si principiale de baza ca sa zic asa :

prima din conditiile esentiale este ca acea "breasla" sa lucreze dupa niste legi bine definite iar viitorii membri sa functioneze LEGAL ( LA NOI MAXIM 20% DIN STUDIOURI SI MODELE LUCREAZA LEGAL )

vezi : Uniunea Notarilor din Romania , sindicatul de la uzinele Renault , Uniunea Artistilor sau cum s-o numi si tot asa ....IN ORICARE DIN ELE ca sa intrii trebuie sa dovedesti ca functionezi sau iti practici meseria 100% legal ca daca te duci la Uniunea Artistilor si le ceri ajutorul in calitate de membru pentru ati recupera niste drepturi de autor de la o terta parte TREBUIE sa le ai pe bune nu sa se trezeasca aia ca tu ceri drepturi de autor pe un negativ care mi l-ai luat mie din laptop cand te-am primit la mine in Bulgaria in vacanta ...e un exmplu tampit dar sunteti destui care o sa intelegeti unde bat si ce vreau sa spun

a 2-a conditie esentiala este ca orice sindicat / asociatie / uniune are un "corp de control propriu" si care inainte sa inceapa orice batalie legala / de imagine / .... trebuie sa verifice daca nu cumva membrii sau membrul din sindicat / asociatie / uniune nu a calcat cumva chiar el pe bec , tare as vrea sa vad 1.cine ar face parte din acest "corp de control" si 2.care dintre membrii ar da socoteala sau explicatii acelui "corp de control "

o sa simplific putin : au trecut x luni si ai asociatia GATA ...din ea fac parte DOAR MEMBRII CARE FUNCTIONEAZA LEGAL .....pt simplitatea exemplului sa zicem ca toata organizatia este formata din studio20 , Isa , Lourdes , Andro , Tu , Glamour si Eu si deodata Jasminul decide sa scada comisionul cu 10% ( in loc de min 30% sa ofere minim 27% si tot asa la toate pragurile ) ,oricare membru al asociatiei noastre ar fi revoltat de aceasta schimbare ar primii acelasi raspuns de la "corpul de control" format din sa zicem 2 membrii ai asociatiei noastre de 7 entitati economice iar raspunsul ar fi pe cat de simplu pe atat de adevarat : Draga membru al asociatiei , cu respect pentru tine ca entitate si cu apreciere pentru faptul ca ti-ai platit cotizatia la timp + ai facut donatii de jdemiideparai catre asociatie ca sa aibe corpul de control bani de diurne si deplasari te anuntam cu respect ca nu ai citit cu atentie contractul semnat cu compania Jasmin , contract in care scrie clar ca e la latitudinea lor sa schimbe acest procent sau alta regula fara sa ne anunte in prealabil dupa cum se poate observa in modelul de contract semnat de noi toti cu Jasmin pagina x , randurile y-z

REZULTATUL RECLAMATIEI : 1.ASOCIATIA NU POATE FACE NIMIC CAND E VORBA DE NEATENTIA UNUIA DINTRE MEMBRII SI 2.MEMBRUL CARE A FACUT RECLAMATIA O SA CONSIDERE CA ACEL CORP DE CONTROL FACE PE DESTEPTUL SI-L IA DE SUS UITAND CA EL I-A ALES SI LE-A PLATIT COTIZATIA SI A FACUT DONATII


Acum sincer chiar astept niste contradictii la argumentele mele pentru care NU VAD ASA CEVA POSIBIL NICI MACAR CA INCEPUT CA SA NU MAI VORBESC DE FINALITATE iar in sustinerea spuselor mele si ca sa arat ca sunt un dilimache obsedat de corectitudine / spus lucrurilor pe nume / atentie iti mai spun 2 realitati :

1.din cele aproximativ 25 de studiouri care si-au anuntat prezenta la summit MINIM 10 ofera LEGAL SI CU PATOS comisioane de 60-85% - jur ca nici unul n-ar primii un vot din partea vreunuia din membrii uniunii utopice de 7 persoane descrisa mai sus pentru a intra in uniune cu drepturi si obligatii egale
2.pe principiul "hotul neprins negustor cinstit dar mie imi spun prietenii Toma Necredinciosul" si eu m-am intrebat de cateva ori de unde pornirea asta directa din partea ta impotriva Jasminului atata timp cat in lista ta de site-uri recomandate sau promovate ca webmaster mai exista inca macar un jucator de pe piata care a dat dovada de la aparitie si pana acum de mult mai multa nedreptate si lipsa a transparentei asa ca da fara sa te barfesc sau sa arunc cu vreo acuzatie EU RECUNOSC ca mi-a trecut prin cap si ideea ca esti partinitor din motive personale si de aici tot elanul care te-a facut sa treci cu vederea ideile de baza ale constituirii unei "VOCI" care sa apere drepturile ( fara sa critice actiunile a 80% din ei ) tuturor care fac parte din ceea ce reprezinta model / studio / webmaster pe partea de online live content sau VIDEOCET cum spun chiar 81% dintre noi ( cunosc personal owner de studio care e legal legal , vechi vechi si totusi la ultima discutie purtata mi-a zis "ia zi ma Daniele visai tu acum 16 ani cand ne-o luam la ..... ca o sa ne umplem de bani din videocetu asta doar pacalind niste proaste sa-si bage ceva in ..... si noi sa le oprim procent - JUR PE ROSU CA TOATE CELE 6-10 COLABORATOARE ALE LUI ISI IAU TOTI BANII LEGAL SI TOT EL LE DUCE DE MANUTA SA-SI PLATEASCA TAXELE DE PFA )

sincer din toata "enervarea" asta sper sa ma aleg macar cu 1 ora de dezbatere face to face la o bere pe ce subiect vrei tu ca "am discutat" cu tine in ultimile zile mai mult decat cu prieteni foarte vechi ...

PS : MAI SUS AMINTEAM DE CONTRACTUL PE CARE TOATE STUDIOURILE SI MODELELE INDEPENDENTE IL AU CU JASMIN :

Pagina 5 , paragraful 4 , randurile 22-29 spun asa

"Preturile per minut patibile de Vizitatori/Membri si care de asemenea constituie baza pentru insumarea sumelor castigate de mine, asa cum este descris mai sus, sunt supuse schimbarilor la discretia Operatorului Website-ului si inainte de a fi notificate catre mine. In cazul modificarilor substantiale in suma preturilor disponibile pentru plata, voi avea posibilitatea sa inchei prezenta Intelegere de Furnizare de Servicii in momentul informarii asupra acestor modificari; continuarea oferirii mele de servicii prin intermediul Website-urilor va fi considerata drept acceptarea tacita a acestor modificari."

Legal dupa ce au anuntat inceperea "neplatii" acelui comision dupa primul minut in care studioul sau modelul a continuat furnizarea de content pentru ai este considerata acceptare tacita a modificarilor
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
justme2015
Mesaje: 23
Membru din: 08 Mar 2015, 00:35
Has thanked: 0
Been thanked: 0

eldiablo scrie:Dany acum chiar "m-ai enervat" ....

1.Chiar apreciez ideea ta si sunt de acord cu ea poate un pic mai rau ca la inceput ( din acelasi motiv am fost si eu la cateva marsuri "Uniti salvam Rosia Montana" .... imi place si simpatizez cand cel mic si nedreptatit se la tranta cu ala mare si artagos )
2.Oricat de bine ai gandi-o si chiar daca o faci pro bono sau pe bani din punctul meu de vedere te lovesti tot de realitatea ca NU AI CU CINE SI PENTRU CINE si aici o sa detaliez putin

Ca sa faci un sindicat / asociatie / uniune pentru orice "breasla" exista 2 conditii initiale si principiale de baza ca sa zic asa :

prima din conditiile esentiale este ca acea "breasla" sa lucreze dupa niste legi bine definite iar viitorii membri sa functioneze LEGAL ( LA NOI MAXIM 20% DIN STUDIOURI SI MODELE LUCREAZA LEGAL )

vezi : Uniunea Notarilor din Romania , sindicatul de la uzinele Renault , Uniunea Artistilor sau cum s-o numi si tot asa ....IN ORICARE DIN ELE ca sa intrii trebuie sa dovedesti ca functionezi sau iti practici meseria 100% legal ca daca te duci la Uniunea Artistilor si le ceri ajutorul in calitate de membru pentru ati recupera niste drepturi de autor de la o terta parte TREBUIE sa le ai pe bune nu sa se trezeasca aia ca tu ceri drepturi de autor pe un negativ care mi l-ai luat mie din laptop cand te-am primit la mine in Bulgaria in vacanta ...e un exmplu tampit dar sunteti destui care o sa intelegeti unde bat si ce vreau sa spun

a 2-a conditie esentiala este ca orice sindicat / asociatie / uniune are un "corp de control propriu" si care inainte sa inceapa orice batalie legala / de imagine / .... trebuie sa verifice daca nu cumva membrii sau membrul din sindicat / asociatie / uniune nu a calcat cumva chiar el pe bec , tare as vrea sa vad 1.cine ar face parte din acest "corp de control" si 2.care dintre membrii ar da socoteala sau explicatii acelui "corp de control "

o sa simplific putin : au trecut x luni si ai asociatia GATA ...din ea fac parte DOAR MEMBRII CARE FUNCTIONEAZA LEGAL .....pt simplitatea exemplului sa zicem ca toata organizatia este formata din studio20 , Isa , Lourdes , Andro , Tu , Glamour si Eu si deodata Jasminul decide sa scada comisionul cu 10% ( in loc de min 30% sa ofere minim 27% si tot asa la toate pragurile ) ,oricare membru al asociatiei noastre ar fi revoltat de aceasta schimbare ar primii acelasi raspuns de la "corpul de control" format din sa zicem 2 membrii ai asociatiei noastre de 7 entitati economice iar raspunsul ar fi pe cat de simplu pe atat de adevarat : Draga membru al asociatiei , cu respect pentru tine ca entitate si cu apreciere pentru faptul ca ti-ai platit cotizatia la timp + ai facut donatii de jdemiideparai catre asociatie ca sa aibe corpul de control bani de diurne si deplasari te anuntam cu respect ca nu ai citit cu atentie contractul semnat cu compania Jasmin , contract in care scrie clar ca e la latitudinea lor sa schimbe acest procent sau alta regula fara sa ne anunte in prealabil dupa cum se poate observa in modelul de contract semnat de noi toti cu Jasmin pagina x , randurile y-z

REZULTATUL RECLAMATIEI : 1.ASOCIATIA NU POATE FACE NIMIC CAND E VORBA DE NEATENTIA UNUIA DINTRE MEMBRII SI 2.MEMBRUL CARE A FACUT RECLAMATIA O SA CONSIDERE CA ACEL CORP DE CONTROL FACE PE DESTEPTUL SI-L IA DE SUS UITAND CA EL I-A ALES SI LE-A PLATIT COTIZATIA SI A FACUT DONATII


Acum sincer chiar astept niste contradictii la argumentele mele pentru care NU VAD ASA CEVA POSIBIL NICI MACAR CA INCEPUT CA SA NU MAI VORBESC DE FINALITATE iar in sustinerea spuselor mele si ca sa arat ca sunt un dilimache obsedat de corectitudine / spus lucrurilor pe nume / atentie iti mai spun 2 realitati :

1.din cele aproximativ 25 de studiouri care si-au anuntat prezenta la summit MINIM 10 ofera LEGAL SI CU PATOS comisioane de 60-85% - jur ca nici unul n-ar primii un vot din partea vreunuia din membrii uniunii utopice de 7 persoane descrisa mai sus pentru a intra in uniune cu drepturi si obligatii egale
2.pe principiul "hotul neprins negustor cinstit dar mie imi spun prietenii Toma Necredinciosul" si eu m-am intrebat de cateva ori de unde pornirea asta directa din partea ta impotriva Jasminului atata timp cat in lista ta de site-uri recomandate sau promovate ca webmaster mai exista inca macar un jucator de pe piata care a dat dovada de la aparitie si pana acum de mult mai multa nedreptate si lipsa a transparentei asa ca da fara sa te barfesc sau sa arunc cu vreo acuzatie EU RECUNOSC ca mi-a trecut prin cap si ideea ca esti partinitor din motive personale si de aici tot elanul care te-a facut sa treci cu vederea ideile de baza ale constituirii unei "VOCI" care sa apere drepturile ( fara sa critice actiunile a 80% din ei ) tuturor care fac parte din ceea ce reprezinta model / studio / webmaster pe partea de online live content sau VIDEOCET cum spun chiar 81% dintre noi ( cunosc personal owner de studio care e legal legal , vechi vechi si totusi la ultima discutie purtata mi-a zis "ia zi ma Daniele visai tu acum 16 ani cand ne-o luam la ..... ca o sa ne umplem de bani din videocetu asta doar pacalind niste proaste sa-si bage ceva in ..... si noi sa le oprim procent - JUR PE ROSU CA TOATE CELE 6-10 COLABORATOARE ALE LUI ISI IAU TOTI BANII LEGAL SI TOT EL LE DUCE DE MANUTA SA-SI PLATEASCA TAXELE DE PFA )

sincer din toata "enervarea" asta sper sa ma aleg macar cu 1 ora de dezbatere face to face la o bere pe ce subiect vrei tu ca "am discutat" cu tine in ultimile zile mai mult decat cu prieteni foarte vechi ...

PS : MAI SUS AMINTEAM DE CONTRACTUL PE CARE TOATE STUDIOURILE SI MODELELE INDEPENDENTE IL AU CU JASMIN :

Pagina 5 , paragraful 4 , randurile 22-29 spun asa

"Preturile per minut patibile de Vizitatori/Membri si care de asemenea constituie baza pentru insumarea sumelor castigate de mine, asa cum este descris mai sus, sunt supuse schimbarilor la discretia Operatorului Website-ului si inainte de a fi notificate catre mine. In cazul modificarilor substantiale in suma preturilor disponibile pentru plata, voi avea posibilitatea sa inchei prezenta Intelegere de Furnizare de Servicii in momentul informarii asupra acestor modificari; continuarea oferirii mele de servicii prin intermediul Website-urilor va fi considerata drept acceptarea tacita a acestor modificari."

Legal dupa ce au anuntat inceperea "neplatii" acelui comision dupa primul minut in care studioul sau modelul a continuat furnizarea de content pentru ai este considerata acceptare tacita a modificarilor
Nu stiu cum privesti tu aceasta incercare a lui Danny dar parerea mea este urmatoarea:
In orice afacere daca nu ai rabdare minim 6 luni nu poti stii daca ea merge sa nu. Daca de la bun inceput spunem ca nu rezolvam nimic atunci de ce dracu ne mai batem gura aici. Hai sa incercam sa participam constructiv si pozitiv ca ea va merge. Daca maine un model incepe munca de VC si spune clar ca nu o sa ii mearga pai clar ca nu o sa ii mearga. Faptul ca Danny a pornit o idee si incearca sa faca ceva din punctu meu de vedere ar trebui apreciat si sutinut in aceasta idee. Sa faca asociatia...sindicatul sau ce mama lui va fi si sa vedem rezultatul peste 6 luni. Atunci putem sa spunem ba s-a incercat nu a mers dar in nici un caz de la bun inceput sa spunem ba nu va merge. Daca nici acum nu incercam sa facem ceva sa inteleaga acesti manageri ca pana la urma sclavii i aduc banii atunci sa nu ne mire daca pe viitor veti vedea comisioane de maxim 20%. Danny succes.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

[at] justme2015,nu cred ca ai inteles idea si ce a vrut sa spuna Eldiablo,asociatia sau cum s-o chema ea,ca orice forma de adunare colectiva a unui grup de persoane trebuie sa functioneze in baza unor/unei legi,asta nu exista si de aici pleaca ce a spus Eldiablo,o forma de protest online poate functiona in mediul virtual ceva gen facebook,sa ne amintim cum s-au castigat alegerile dar nu se poate legaliza in mod fizic.Eu cunosc cel putin cateva persoane care vor sa faca asta asa ca probabil vom avea mai multe asociatii:))Cum zicea un celebru baiet ''show me the money'' cam asa stam noi acum ''show me the fucking law''.Plus ca aici intervin si agreementurile site-urilor care sunt facute special incat sa nu poti ataca acel agreement in nici o instanta,cate dintre modele citesc ce semneaza???Cred ca nici 1%.Acele agreementuri sunt facute de avocati platiti cu zeci poate sute de mii de dolari,nu cred ca-si permit erori,iti spune clar ca la gradinita''nu-ti convine,du-te in alta parte''simplu si fara loc de interpretare.
Daca se va da legea vchatului si probabil ca se va da,atunci putem discuta despre astfel de adunari,asociatii,ace,bice si carice.Logic ca se vor monetiza ca doar este loc berechet la capitolul asta nu ducem lipsa dar atunci chiar poti sa vorbesti si sa faci lucruri.Eu zic sa aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa se indeplineasca intr-o forma sau alta.

Sa luam ce exemplu liderii de sindicate,asociatii,etc,toti miliardari si avantajele pulimii,almost zero dar fac parte acolo din sindicate si alte cacaturi,adevarul ca sindicatele astea te apara si de vant si ploaie si-ti baga si milioane in buzunare...buzunarele lor :lol:

Nu vreau sa vorbesc in numele lui Ionut dar nu cred ca se va baga niciodata in asa ceva,este un om prea corect si modest ca sa se bage in asa ceva pentru ca va trebui sa-si calce peste niste principii si cum il cunosc eu nu o va face.

Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
justme2015
Mesaje: 23
Membru din: 08 Mar 2015, 00:35
Has thanked: 0
Been thanked: 0

(IsaGlamChat) Am inteles foarte bine ce a scris eldiablo. Problema se pune altfel. Pe model nu il intereseaza forma ci rezultatul. Nu ma intereseaza sindicatul asociatie sau nu stiu ce naiba....ma intereseaza ca cineva sa se ocupe si sa rezolve problemele de genul asta. Nu mai stiu cine scria mai devreme de protest. Protestul dpmdv este foarte bun. Ganditi-va la un lucru pana la forma legala. "Maine de la orele 21:00-00:00 ora romaniei in semn de protest fata de decizia luata in privinta SP modelele din romania si nu numai, sunt rugate sa nu fie prezente pe site". Cum va fi pentru jasmin acest protest? Crezi ca va pica bine? Eu nu cred. Daca stam sa analizam si sa ne coim cum facem noi romanii in 1000 de idei nu facem nimic. Nu ma intereseaza ca restul care sunt pe romaneste foamea in gat vor sta online mai ales atunci. Ma intereseaza sa inteleaga ca totusi modelele astea din romania au un cuvant mare de spus cel putin in domeniul asta. Pana in momentul de fata aici vad doar ajutor din partea voastra, un ajutor gratuit pe care ar trebui sa il ofere suportul ca este platit nu voi, drept pentru care nu mi se pare normal ca ei sa fure si noi sa zicem asta e, ei au dreptul.
Apreciez foarte mult munca pe care o depuneti aici. Am gasit raspuns la majoritatea problemelor pe care le-am intalnit in decursul timpului, ajutor pe care cel putin de la supportul jasmin nu l-am primit sau a fost de tot rahatul.
In final, trebuie cumva sa o rezolvam ca altfel eu nu vad pe viitor decat mizerii de genul asta.
Boudoir
Mesaje: 38
Membru din: 20 Apr 2015, 21:48
Has thanked: 0
Been thanked: 0

O uniune/asociatie/sindicat este facuta cred eu si se pare si Andromaca: "o Asociatie e binevenita dar sa nu fie contra unui anumit site ci sa fie PENTRU drepturile modelelor, nu impotriva a ceva ci pentru ceva."
Se poate ca Dany sa fi avut motive personale sa se ridice "impotriva" Jasmin dar ce te fac sa te ridici impotriva cuiva daca nu motivele personale (cel putin pe majoritatea oamenilor asta ii motiveaza).
Crezi cumva ca Dany va avea ceva impotriva cuiva care spune ceva despre site urile care le promoveaza? (nu e o intrebare retorica)
Ca poate e sau nu "indreptatit" sa se erijeze in "voce" asta nu inseamna ca ceea ce spune nu poate fi adevarat.
Poti sa spui oricand : Dany stai in banca ta, poti face munca probono, poti fi membru, dar nu ai cum sa faci parte din "conducere" pentru ca exista un conflict de interese (in cazul in care exista).
Nu stiu daca este adevarat pentru ca nu am facut parte din nici un sindicat dar il vad si ca pe un cosilier adica in momentul in care te inscrii sa aiba "obligatia" sa te anunte in ce te vei baga sau in ce esti bagat sa stii unde te pot ajuta si unde nu pot face nimic (sa semnezi ca ai inteles ce ti s-a explicat si sa semnezi si ce s-a explicat). Un exemplu ar fi sa iti explice ce vei semna cu site urile si unde esti "blocat" si ei nu te pot ajuta.
Sa isi prezinte "produsul" cu ce implica el atat din partea ta cat si din partea lor.
Google sunt sigur ca ceea ce ai zis tu si Isa a explicat e adevarat dar trebuie inceput de undeva si cred (imi doresc) ca lucrurile sa se schimbe in timp (in bine).
Ca sa va dau o idee cat de greu poate fi sa existe o asociatie puternica:
Daca 5 site uri puternice gen: Jasmin, Ifriend si care or mai fi, "sponsorizeaza" (nu la vedere) cate un model sa formeze o asociatie de genul asta s-a dus toata unitatea si s-a disipat toata puterea acelor organizatii. Oamenii pusi de ei nu-si vor vedea decat interesul propriu.
Plus alti membrii sau owneri care pot vedea asta ca pe o oportunitate sa faca bani si sa puna banul inaintea scopului (nu arat cu degetul spre nimeni dar se poate intampla).
Asta este si motivul pentru care cred ca Sad ar fi potrivit ca si Presedinte (pentru ca a demonstrat de-a lungul timpului ca are calitatile pentru asta).
E foarte greu de facut asa ceva dar trebuie "sa nu fie contra unui anumit site ci sa fie PENTRU drepturile modelelor, nu impotriva a ceva ci pentru ceva."
E o tampenie sa iti tai craca de sub picioare : nu cred ca cineva poate fi atat de naiv sa vrea sa falimenteze/inchida site urile (care le faciliteaza accesul la bani) ci doar vor conditii mai bune (nu e vorba doar de Jasmin) la locul de munca.

Poate e o tampenie ce spun:
O asociatie nu poate fi infiintata pe motivul ca nu exista legi clare (sau nu exista legi in directia asta).
Ok.
Dar daca eu cu Vasilica, cu tanti Bitza, nenea Viorel, conu Alecu, Valerica facem un "club": "clubul pescarilor amatori care stau pe videochat".
Nu poate actiona ca si o asociatie (umbrela ) pana se poate pune bazele unei sindicat/asociatii de profil sau cum s-o numi?
Ce am spus acum s-ar putea sa fie o mare aberatie :oops:
E o intrebare pentru ca nu stiu legile.

Se spune ca:
Unde-s multi puterea creste - adevarat
Sefii din sindicate ajung milionari - adevarat.
Fiecare alege ce sa creada pentru ca amandoua "optiunile" sunt adevarate.
Singura diferenta este ca sunt anumiti oameni care cand aleg stiu ce aleg si stiu sa gestioneze astfel de situatii si sunt oameni care au nevoie de ajutor in anumite alegeri.
Nu cred in concursuri(desi am fost la concursuri) dar ca sa fii pe "podium" ar trebui sa mai existe inca cel putin 5 oameni care sa concureze ... in consecinta nu exista doua tabere si daca ajuti pe ceilalti in final te ajuti pe tine.
Spor la bani si scuze daca am spus vre-o prostie.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

justme2015 scrie:(IsaGlamChat) Am inteles foarte bine ce a scris eldiablo. Problema se pune altfel. Pe model nu il intereseaza forma ci rezultatul. Nu ma intereseaza sindicatul asociatie sau nu stiu ce naiba....ma intereseaza ca cineva sa se ocupe si sa rezolve problemele de genul asta. Nu mai stiu cine scria mai devreme de protest. Protestul dpmdv este foarte bun. Ganditi-va la un lucru pana la forma legala. "Maine de la orele 21:00-00:00 ora romaniei in semn de protest fata de decizia luata in privinta SP modelele din romania si nu numai, sunt rugate sa nu fie prezente pe site". Cum va fi pentru jasmin acest protest? Crezi ca va pica bine? Eu nu cred. Daca stam sa analizam si sa ne coim cum facem noi romanii in 1000 de idei nu facem nimic. Nu ma intereseaza ca restul care sunt pe romaneste foamea in gat vor sta online mai ales atunci. Ma intereseaza sa inteleaga ca totusi modelele astea din romania au un cuvant mare de spus cel putin in domeniul asta. Pana in momentul de fata aici vad doar ajutor din partea voastra, un ajutor gratuit pe care ar trebui sa il ofere suportul ca este platit nu voi, drept pentru care nu mi se pare normal ca ei sa fure si noi sa zicem asta e, ei au dreptul.
Apreciez foarte mult munca pe care o depuneti aici. Am gasit raspuns la majoritatea problemelor pe care le-am intalnit in decursul timpului, ajutor pe care cel putin de la supportul jasmin nu l-am primit sau a fost de tot rahatul.
In final, trebuie cumva sa o rezolvam ca altfel eu nu vad pe viitor decat mizerii de genul asta.
''Foamea in gat'' sunt 90%,deci crezi ca 10% vor conta?:)Think about it,e foarte usor sa semnezi ceva dar cati vor face fizic?Nici 10%.Incercati si pe urma mai vorbim,va fac cinste daca aveti dreptate dar stiu sigur ca nu va fi cazul :idea: Tu spui ca nu te intereseaza cine va face daca o va face,pai crezi ca la nesfarsit cineva se va ocupa de problemele industriei?Nu spun in cazul de fata,in general asa,e ca si cum ai spune,nu stiu dar azi eu vreau sa-mi apara 20 k in cont,nu ma intereseaza cum si cine imi baga acei bani dar daca apar si eu nu trebuie sa fac nimic pentru ei decat sa ma duc la banca sa-i incasez,sunt bine veniti.
Pai logic ca toate modelele ar vrea sa-si rezolve problemele prin intermediu altora,asta am si spus,unii vor profita iar altii isi vor atrage probleme doar pentru ei si nici nimic nu se va rezolva.Dar cum ai spus si bine ai facut ca ai spus,de ce nu daca se poate?:)
Este usor sa scoti castanele din foc cu mana altuia,nu-i asa?Daca veneai si spuneai,ma numesc Nume Prenume,screen ,etc si sunt de acord ca incepand de maine la ora cutare sa facem greva,intelegeam,dar tu vii si spui,Dani SDX o face deci noi de ce nu am profita,ce ne intereseaza pe noi urmarile acestor actiuni cat timp ne rezolva noua ''anonimilor'' problema.Really?
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
DannySDX
VIP
VIP
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Let`s not get ahead of ourselves...

Stiti vorba aia "Pana la Dumnezeu te mananca sfintii!" ? Cam asa e si aici in cazul de fata, noi vorbim de legalitate si blablauri biroratice si legislative, mai e multa paine de mancat pana acolo. Ce vreau sa fac eu acum este BAZA a ceea ce poate urma, iar chestia asta o fac indiferent de cat de multa lume se indoieste de reusit acestui proitect. Si nu, nu o fac doar pentru Romania, din contra cel mai slab spirjin il astept de la romani. De ce? Ati punctat voi foarte bine aici ce si cum...

Sunt de acord cu Budoir, pana la chestii legislative nu ne impiedica nimeni sa formam un grup, un club al celor ce isi doresc sa fie uniti. Avem nevoie de cadru legislativ? Says who? Sunt atatea grupari pe plan mondial care functioneaza chiar si in afara legii dar fac schimbi fundamentale in institutii majore. De ce nu am putea si noi sa facem treaba asta?

Am citit pe aici treaba cu interesele, alt factor interesant...oricine va avea o functie intr-o eventual uniune va veni dintr-o zona in care are interes, important este sa gasim acei oameni care isi pot pune interesul la urma si "the greater good" in fata. Sunt putini acei oameni, dar exista...

In momentul de fata ne putem agita cu treburi birocratice sau putem veni cu ideei si sustinere in ceea ce se face acum. Eu am zis ca nu vreau sa conduc o asociatie din mai multi factori, insa cu siguranta vreau sa fiu implicat si sa fiu parte activa in orice demers in aceasta directie.

Partea financiara trebuie lasata momentan COMPLET in afara discutiei, ceea ce trebuie facut fac eu deja... acel locusor unde au acces doar cei din industrie, unde ne putem strange si putem discuta ULTERIOR despre proiecte si cheltuieli.

Ca sa va iau de o grija siteul il fac cu un amic din Olanda, eu urmeaza sa ma mut acolo la sfarsitul lui august iar daca e sa vb de ceva pe plan legislativ sincer as prefera o societate cu sediul intr-o tara europeana unde "manevrele" se pot face mai greu. Luxemburg ar fi o solutie, Olanda alta,Gemania alta... naiba stie, pot exista mai apoi sedii in tarile cu un numar ridicat de oameni ce activeaza in domeniu. Asta v-ar lamuri putin si treaba cu .."dar la noi nu e legal" . Nici o problema, este legal in alte parti , ideea este ca daca chiar vrem sa facem ceva se poate!

ElDiablo, bem berea aia cu cea mai mare placere,sunt deschis la orice discutie :)

Cat despre motivul pentru care am rabufnit si am luat atitudine in ceea ce priveste un site l-am mai explicat, sa afirm ca nu am interese as fi absurd. Ca si voi si eu imi doresc sa fac bani, iar cand un site imipune piedica asa cum face Jasminul de luni de zile este normal sa reactionez. Sunt perfect convins ca vor exista oameni care sa imi puna bete in roate, sunt la fel de convins ca am si atatia dusmani in acest domeniu... sper doar ca mai multi sa poate vedea imaginea de ansamblu si impreuna sa facem ceva!

ATENTIE! Inca o data spun, nu ma dau vreun mare conducator sau lider de opinie, nu ma dau vreun erou care vrea sa schimbe lumea in bine, sunt doar un om care activeaza in aceasta industrie si care vrea sa vada lucrurile ca MERG BINE! Ca imi voi lua teapa, ca voi fi faultat ... asta e problema mea si un risc pe care mi l-am asumat cand am facut acest demers.

Asadar pana la legi si constitutii de stat, pana la urma CINE E PENTRU ceea ce vreau eu sa fac?
Avatar utilizator
Nephthys
User Activ
User Activ
Mesaje: 370
Membru din: 25 Mar 2008, 20:34
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Un asemenea protest ar fi echivalentul a trei oameni care scuipa intr-o piscina goala, cu intentia de-a o umple.
Cum ar fi acest protest pentru Jasmin? Irelevant, pentru ca majoritatea modelelor vor continua sa lucreze, fiind "cu foamea in gat".
De ce? Pentru ca a pierde, de exemplu, $1000 Sneak Peek value, dintr-un profit de $10k, inseamna un nou profit de $9k, mult peste un potential $4k pe care l-ar putea (sau nu) genera pe o platforma noua.
Modelele de succes, cu incasari peste medie, sunt cele care fac diferenta.
Daca toate, dar absolut toate, ar sta offline pret de o saptamana, probabil ca Jasmin ar lacrima putin, dar asta nu se va intampla niciodata.
A propos, a mai existat o tentativa de "greva"pe undeva prin Mezozoic, atunci cand au scazut procentul cei de la ImLive, isi mai aminteste cineva de ea? Spuneau ca e o solutie temporara. Procentul e inca acelasi si astazi.
Tortura! Intotdeauna o solutie pentru oamenii civilizati.
Avatar utilizator
DannySDX
VIP
VIP
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu mai vorbim de proteste aici, vorbim despre o entitate formata dintr-un numar de X oameni implicati in domeniu reprezentand punctul de vedere al multimii in fata companiilor cu care lucreaza acei oameni.
Eu, tu, el, ea individual suntem pentru orice companie acei 3 oameni care scuipa in piscina goala sa o umple. Daca insa tot noi imprastiem vorba, si ne strangem mai multi sa scuipam intr-o galeata, te asigur ca de la zi la alta vom fi mai aproape de umplerea piscinei!
Treaba cu protestul si petitia a fost la inceput, asta a creat discutia urmatoare cu uniunea, de aici vedem ce mai iese, important este sa ne strangem cateva sute sub acelasi NUME iar acesti catvea sute sa fie reprezentati cum trebuie in fata unei corporatii obisnuite sa ne ia la bucata! Long story made short...
leila4u
Mesaje: 14
Membru din: 15 Mai 2014, 14:06
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Membrii urasc jasminul ei vin doar pr modele asa ca hai sa ii informam pe membri ca jasmin nu ne plateste comisionul din sneakpeek plus trebuie sa facem o pagina de twitter si facebook si sa adaugam membri luati de la pagina de twitter a jasminului si sa ii informam si pe astia sa vada si ei pe cine sprijina. Va spun sigur ca niciun membru nu le ar da un cent jasminului dar o fac pt nou modelele lor preferate
Avatar utilizator
AliceW
Mesaje: 11
Membru din: 30 Noi 2015, 18:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am sa dezgrop acest thread pentru ca am niste nelamuriri si suportul n-a fost prea explicit. Sau poate sunt eu ametita si nu interpretez cum trebuie, mi se pare ca domnisoara cu care am vorbit s-a contrazis oarecum (am bolduit propozitiile respective).


Welcome to the Online Help Center!
You : Hello. I have a question. If I'm in private and I block new members
Liv : Hello, this is Liv.
You : can other members still sneak a peek?
You : Hi, Liv
Liv : Hello:) You can block the other members when you are in private show, that way they cannot start a private with you.
You : yes, but can they still see what I'm doing in private by paying for a teaser?
Liv : The Sneek Peak is still active on the old livejasmin site, they could use the feature on the private.
You : oh
You : but it's not active on the newlivejasmin?
Liv : Let me try to explain that a bit more in detail, if you don't mind.
You : please do :)
Liv : I will do my best :) So, there is the Sneak peek, and the promotional teaser, which the members can use when registering a new account,
Liv : they could get that as a promotional tool.
Liv : The sneek peek works like a curtain,
Liv : which can be used for 10 seconds when you are in member, or private chat.
Liv : They can see that on the old livejasmin version, but that site isn't that active anymore.
You : I see
You : sorry if my questions may sound a little silly, I'm new and I don't know all the tricks
You : yet :)
You : thank you for explaining how it works
Liv : Not at all, I am glad I could help:)
You : so... if they enter the new version, that isn't available?
You : to clarify and make sure I understood correctly
Liv : I am sorry for the confusion.
Liv : They can also peek on jasmin.com, when you are in private chat.
You : and I can't block that, can I?
Liv : You are welcome. I am afraid you can't.
You : I thought that if they use the newlivejasmin, they couldn't use the feature
Liv : The feature is available for the users on the new site as well.
blabla, apoi partea de final:
Liv : If you block new members to enter to your room, they will not be able to use the feature either, as new members will not be able to enter there.
You : oh

ce e de inteles de aici? imi cer scuze daca sunt nelamurita nejustificat si suna stupid ce intreb, da' chiar nu stiu ce sa deduc din ce mi-a zis si tind sa cred ca inteleg engleza destul de bine.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

S-a referit la private normal,exista optiunea de sneak peek,dar daca tu blochezi private cu block new,nu mai exista optiunea nici pentru new member,nici pentru old member,nici pe old site care oricum nu mai merge si nici pentru noua versiune.Nimeni nu poate intra in room pana nu pleaca the main member si nici nu poate accesa sneak peek.

Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
AliceW
Mesaje: 11
Membru din: 30 Noi 2015, 18:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Multumesc frumos pentru clarificare! Mult succes si tie in toate! :)
Heaven
Mesaje: 11
Membru din: 01 Dec 2013, 13:11
Has thanked: 0
Been thanked: 0

vrajeala cu "blocarea privatului" nu mai tine. membrii pot in continuare foloseasca functia Sneak Peak chiar daca tu ai blocat privatul!
Atasez convorbirea avuta cu suportul lor dupa ce un regular mi-a spus ca a vazut tot ce faceam eu in pvt-TOT PRIVATUL , pt ca a putut folosi sneak peek fara limitare, el fiind taxat de fiecare data, iar eu nu am primit nici un procent din aia!

Carrie : Hello,it's Carrie
Carrie : What can I do for you?
You : can i ask why if i was in pvt and i checked-block new members
You : someone could still take sneak peeks at me
You : and do snapshots
Carrie : Sneak peek is available function.
You : even if i check block new members
You : ?
Carrie : Yes, they cannot join to your Private, but they can use this function.
You : a co worker of yours assured me that if i check block new members option, the y can't see
You : me anymore
Carrie : They cannot join, but sneak peak is available for every paying members.
You : so practically if i have a member like Kevindc1
You : he will see my entire pvt,
You : pay jasmin for my entire pvt
You : and i will get nothing from all the money he pays to see me no?
You : because its not once that he did that
You : its the second time
You : in 2 days
Carrie : He cannot see your whole Private - show, just some parts of them.
Carrie : from it*
You : if he keep paying for sneak peeks he see it all
You : he have any limitations for the sneak peeks?
Carrie : Until the member can cover it from his credits, he can use this feature anytime.
You : so its exactly how it wrote above
You : he pay to see my entire pvt and i get nothing no?
You : even more of that i have no ideea hes there
Carrie: that's correct
Carrie : I am sorry if you feel this way, but we are always working to improve our services, so this can change in the future.
You : improve it for jasmin?
You : coz this its not improvement for a model for sure
You : this thing its on from 2015
You : and its still on
You : even more now
You : they can see us even if we choice to block them
You : good job guys
You : u really improve things
Flint : I understand your point and your anger, but hopefully this will change in the near future.
AlejandraSc
Mesaje: 7
Membru din: 26 Ian 2017, 19:42
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna ! tocmai ce am verificat cu cont de membru daca intradevar functia de sneek peak este activa chiar daca privatul este blocat , si nu este asa!
sneek peak este valabil doar daca ai privatul neblocat !
in schimb noua functie de mobil phone nu imi este pe plac!
zi buna
AlejandraSc
Mesaje: 7
Membru din: 26 Ian 2017, 19:42
Has thanked: 0
Been thanked: 0

membrul care te-a mintit ca a vazut tot privatul poate e indragostit si te-a pus la incercare!:)))
Heaven
Mesaje: 11
Membru din: 01 Dec 2013, 13:11
Has thanked: 0
Been thanked: 0

AlejandraSc , ai verificat si pe livejasmin.com cat si pe jasmin.com? Nu nu m-a mintit pt ca mi-a facut snapshot-uri si pe site (mi-au aparut in cont ca platite si le-am vazut) , cat si filmat ecranul laptopului cu telefonul si mi-a aratat pe skype (da, tin legatura cu el si pe skype, e un membru adus de mine pe jas). Plus de asta cum explici conversatia cu suportul postata mai sus? am vorbit in ziua aia cu 3 diferiti de la suport si toti mi-au spus acelasi lucru.
AlejandraSc
Mesaje: 7
Membru din: 26 Ian 2017, 19:42
Has thanked: 0
Been thanked: 0

din cate stiu,vechiul site nu mai functioneaza de mult timp!
sneek peak nu functioneaza daca dai BLOCK MEMBERS, am verificat atat eu cat si membrii care ii am .
nu imi explic cu a fost posibil sa iti faca poze atat timp cat ai avut privatul blocat si nici conversatia avuta cu suportul .
:shock: :?:
Heaven
Mesaje: 11
Membru din: 01 Dec 2013, 13:11
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Au 2 site-uri ! Nu stiu care e nou si care e vechi, tind sa cred ca https://www.livejasmin.com/en/ e cel vechi dar acum updatat sa arate altfel, cat si https://jasmin.com/en/, care este cel nou.
Ai incercat pe amandoua? Cum adica cel vechi nu mai este on de mult? ca il vad on si foarte functional, te invit sa-l accesezi....Poate le-am incurcat eu..sa ma corecteze cineva daca e asa.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”