Exact asta ii spuneam lui Glamour cand ne-am vazut, ca cel mai indicat om sa se ocupe de asa ceva ar fi Sad, nici eu nu il cunosc personal dar cred ca toti care stim acest forum si care i-am citit posturile stim ca "he is the man for the job".Daca ar fi dupa mine (parere personala) l-as pune pe Sad presedinte onorific pentru simplu fapt ca fara existenta unei asociatii a incercat (si a facut) servicii comunitatii.
Azi mi-a dat cineva un printscreen in care o "amica" de a mea ma barfea intr-un spatiu privat sustinand ca sigur am eu un interes, ca nu fac eu asa asa pe ochi frumosi, ca sigur urmaresc o pozitie....
Am zis sa bag un post aici sa lamuresc o treaba. EU fac acest prim pas in aceasta directie, dar NU voi vrea vreodata sa conduc o asemenea asociatie/uniune/sindicat/cloaca ...cum s-o numi. Eu vreau sa reailzam odata pentru totdeauna TOTI ce zice andromaca aici :
Toata ideea a plecat de la o suparare intradevar, INSA nu imidoresc sa ma cert cu vreun site, din contra imi doresc o relatie NORMALA intre parteneri. Acum ca in lumea asta exista si insetati de bani, stim asta. Ca vor exista oameni care vor vrea sa monetizeze aceasta asociatie la maxim stiu si asta, dar ce mai stiu este ca nu trebuie sa lasam aceste aspecte sa ne opreasca din a face acest demers.pe scurt, datorita lipsei unei Asociatii ne-o trag toti pe unde-apuca, asta este adevarul.
cred ca o Asociatie e binevenita dar sa nu fie contra unui anumit site ci sa fie PENTRU drepturile modelelor, nu impotriva a ceva ci pentru ceva.
Tot aud pe aici "nu va merge pentru ca romanii sunt ai dracu", "nu va merge pentru unii vor face bani" ...si alte bla blauri. Asa, si? Sa zicem prin absurd ca X face asociatia, este platit pentru munca lui si obtine chestii benefice pentru industria asta, pentru modele. CARE AR FI PROBLEMA CA ALA E PLATIT???
Eu am zis ca initial treaba trebuie facuta PRO BONO, nemonetizata aducand initial cat mai multi oameni din industrie SUB ACELASI ACOPERIS, apoi sub acel acoperis putem decide ce facem mai departe.
Si Budoir si google au punctat bine anumite chestii si tocmai asta trebuie sa vedem, uniti salvam Rosia Montana! )
Sincer mi se invart 20 de mii de ideei in cap, sat viitoare as vrea sa fie siteul gata... am zis ce am putut face eu, daca sunt si altii dispusi sa faca ceva ...hai sa facem. Stabilim naibii o intalnire, vine summitul asta acum.. lasati naibii orice carcote aveti intre voi si haideti sa ne intalnim, sa discutam live!
Sad, daca esti interesat... SPER SA FII ...join us! Aici nu mai vb de sneak peakul de pe Jasmin, putem face chiar un topic nou... nush, dar e bine ca suntem macar cativa nebuni care sa credem ca treaba asta e posibila, de cele mai multe ori de un nebun a fost nevoie pentru a incepe lucruri marete pe care altii nu le-ar indrazni, nu? Asa ca ...hai sa facem o nebunie!