Jasmin-ul nostru cel de toate zilele

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
justme2015
Mesaje: 23
Membru din: 08 Mar 2015, 00:35
Has thanked: 0
Been thanked: 0

DannySDX scrie:Jasmin, prin intermediul Live Support prezinta noua campanie

:!: :!: CACA-TE IN SITEUL NOSTRU! :!: :!:

Dupa cum stim toti Uro,Scato nu sunt permise pe Jasmin. Doar e Glamour, nu?
Eh, un anume membru i-a dat teroare unei fete cu chestii de genul "i want you to shit your fingers and lick them", numai chestii romantice, glamour....
Saraca fata sa dus la suport si a cerut banarea aluia ca nu mai contenea omul si nici nu putea fi banat ( servicii profesionale oferite din banii furati)
In live chat i s-a spus ca trebuie sa ii spuna membrului frumos ca siteul NU PERMITE asa ceva!

La nici 10 minute primeste urmatorul email

Imagine

Adica dragii mei, aveti voie sa cacati in privat... ca deh, asa vad ei normale treburile astea!

Propun deja sa infiintam si categoria Kid Friendly, unde pot fi folositi minori doar in private!

De asemenea un Doggy Style nu poate fi considerat perfect fara aparitia unui caine in privat!

Nu va opriti aici! Putem face Jasminul un loc mai bun pentru toata lumea, indiferent de cat de perversa sau bolnava este aceasta lume!
:lol: :lol:
Era normal sa aibe un astfel de raspuns. Membrul este stapanul nostru. LJ este CYBERPIMP. Modelul este SCLAVUL.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
nikoleboss
Mesaje: 46
Membru din: 12 Dec 2008, 17:59
Localitate: timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0

el diablo ma refeream la lourdes...doar pt ca ea pare sa comunice aici (sunt si studiouri mai mari ca al ei care vor avea pierderi si mai mari la 30-40 fete etc)dar dc tot a spus ca are x fete in top 5.
e frumos sa te lauzi cu castigurile ca sa atragi noi modele ,dar e o rusine sa spui pierderile?!?nu cred.macar baiatul ala klau a avut cojones.
dar curiozitatea in legatura cu pierderile nu e din rautate,ci pur si simplu dc pierderea ei ajunge la 10 000 dolari la luna...acesti bani ajung in buzunarul pimpului.e ca si cum ai lucra la striptease si vine pimpul dupa ce iesi pe scena iti lasa ceva banuti si iti ia toate bancnotele de 1 dolar/1credit de la chilotel...ehh las ca ti-a dat unu o bancnota de 20 de dracu iti mai trebuie si maruntul asta...
dar pt unii 10 000 dolari inseamna un teren ,avansul pt o garsoniera,o masina noua...
cum zic romanii la placinte inainte,la razboi inapoi...era frumos dc era unitate dar asta e..
chiar ma gandeam la un vines sau short video...un model sta in fata calculatorului pe jumate adormita se aude clopotelul de privat e adminul de pe livejasmin care intra sa o certe ca nu e destul de activa si ii spune...you have to show more,dance more,make those guests into payng members,your not gonna get that selection badge if you dont make money...Model you still have 13 hours online to work online today you better move your ass now if you want to be in those awards.
the Model replies Yes master i will do as you ask pune lj in member area si pe langa biroul ei se afla o intreaga farmacie incepand de la baxuri de energizante,pastile de amfetamine pt a ramane treaza si energetica,un robot de cafea(modelul nu mai consuma apa traieste doar cu cafea)si cateva linii de cocaina....
trage o linie de cocaina si zice fuck yeahh im ready to go....si intra online...and fucks that pussy till it bleeds.
si asta ca si o ironie la ce recomanda si unii si unele pe aici munca si harnicie...poate vrem sa-i intrecem pe japonezi la harnicie,dar sanatatea nu se poate cumpara nici cu bani,nici cu awardsuri si excesele din tinere se platesc....intotdeauna.
Avatar utilizator
DannySDX
VIP
VIP
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0



Weekend, 1 mai, i`m afraid i lose my income, i am lazy, i`ll wait and see what happens... :lol: :lol: :lol:
Ne meritam soarta! :) Stati sa va umble si la comision, atunci distractie!
Avatar utilizator
Lourdes
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 115
Membru din: 12 Noi 2012, 09:24
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

nikoleboss scrie:el diablo ma refeream la lourdes...doar pt ca ea pare sa comunice aici (sunt si studiouri mai mari ca al ei care vor avea pierderi si mai mari la 30-40 fete etc)dar dc tot a spus ca are x fete in top 5.
e frumos sa te lauzi cu castigurile ca sa atragi noi modele ,dar e o rusine sa spui pierderile?!?nu cred.macar baiatul ala klau a avut cojones.
dar curiozitatea in legatura cu pierderile nu e din rautate,ci pur si simplu dc pierderea ei ajunge la 10 000 dolari la luna...

Nikoleboss, va inteleg 100% pe toti, sincer. Este clar ca toata lumea are de pierdut, nu contest acest lucru, dar vad ca toata lumea lucreaza pe Jasmin pentru sneekpeek-uri ????? Nu pot sa cred asta! DA este o mare rusine sa nu fi platit pentru sneekpeek-urile facute de membrii. E ca si cum imi pun un webcam in baie si las pe oricine sa se uite cum imi fac eu dus GRATIS. Stiu va inteleg si sunt de acord cu voi. Vorbiti de 10% pierderi? Calculeaza-mi si mie te rog pierderile din print-urile de mai jos in procente te rog. Iar daca eu vreau sa atrag modele in studio, o fac in baza unor fapte reale si anume PERFORMANTA, nu prin a prezenta decoruri de lux, masini cumparate, silicoane, si nu stiu ce interviuri...Este rau ca am un plan de marketing real? Oare nu toata lumea isi doreste dovezi, cand e vorba de "lauda"? Din partea mea le aveti, pe tava. Cand o sa am pierderi o sa va spun, nu imi va fi rusine, dar daca nu am, vreti sa va mint? Deci repet, calculeaza-mi si mie te rog pierderile in procente, ca eu nu am calculat. Mie la prima vedere nu mi se par a fi luate in considerare, atata timp cat stiu ca banii vin din alta parte si nu din sneekpeek-uri. Daca vorbim de principiu, DA, VA SUSTIN FRUSTRAILE. Este furt ceea ce fac ei, dar asa a fost Jasminul dintotdeauna, nu? Si totusi aproape toate lumea il iubeste...

Lourdes

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
nikoleboss
Mesaje: 46
Membru din: 12 Dec 2008, 17:59
Localitate: timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sunt sigura ca perfomanta pe Livejasmin e cel putin sustinuta de asezarea mai bine la primele pagini a fetelor preferate vechi si fetelor unor studiouri la fel preferate.nu stiu cum dar eu tot pe pagina 10-11 ajungeam din prima logare.
dar da trebuia sa am rabdare si poate in 2 luni cersind la admini primeam trafic.(poate trebuia sa sug **** la un mamaia la un reprezentant lj ca sa fiu sigura de trafic?!?!)
si poate dupa vreo inca vreo cateva operatii estetice silicoane si acid in buze,solar in exces de as arata ca o actrita porno ratata poate ajung si eu la Performanta :lol: :D
nu mersi...you can keept it...ma multumesc dc ajung la 5-10k pe celelalte siteuri.
cat despre principii cum ai spus-o mai sus dc tie iti merge bine why give a fuck about others,sunt sigura ca si modele le muncesti ca sclavele si scoti si untul din ele,de aceea iti tot faci reclama pe aici sperand sa mai agati vreun model nou...ce reclamele la ziarele de mica publicitate nu aduc aduc angajate noi??
Avatar utilizator
DannySDX
VIP
VIP
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Feteleeee! Va rog frumos bataie doar in ciocolata si amandoua dezbracate, anuntata in prealabil ca sa putem organiza si niste pariuri, da? :lol:

Eu nu voi fi atat de acid ca Nicole, dar rezonez cu treaba asta
cat despre principii cum ai spus-o mai sus dc tie iti merge bine why give a fuck about others
Asta e problema noastra, a tuturor... fiecare isi vede interesul, daca 2-3 studiouri mari ar lua atitudine si chiar ar arata ca poate exista unitate si in cacatul asta de domeniu, POATE ca si siteurile ne-ar respecta. Dar nu va face nimeni asta pentru ca toti vor sa fie "nr 1" pe plan individual... nu zic de Lourdess neaparat ci in general!

Eu am facut pasul asta de a crea o petitie si de a face putina valva asupra unor nereguli si culmea o fac fara a avea vreun beneficiu, eu siteurile mele nu le mai redirectionez spre Jasmin iar noile colaborari am inceput sa le fac cu alte siteuri. Dar am facut acest lucru impins de Jasmin, sunt unul dintre cei care a crezut in ei si care a iubit siteul asta, ca multumire mi-am luat multa muie si thank you for your kind patience!

Ar fi necesar un sindicat, o uniune in domeniul asta. Ca sa se faca asta e nevoia de implicarea unor nume mari, care nume mari sunt prea ocupate sa faca bani. BUN, atunci faceti bani din uniunea asta dar faceti-o! Puneti o taxa lunara de 30$ pentru membrii, obtineti cateva mii de suporteri si spalati-va pe cap cu profiturile daca chiar asta e singurul lucru care poate motiva pe cineva!

Eu personal am dat startul cu aceasta petitie ( CU CARE STIU SIGUR CA JASMINUL SE VA STERGE LA CUR) dar vad ca toata lumea tace! Nush cum pula mea in converatii private toata lumea ma sustine...dar cand vine vorba de exprimat live, eh cumva exista retineri ..ca poate va face Jasminul rau. Ghici ce, daca am fi uniti nu ar face nimeni rau nimanui! E de munca, e de luat atitudine...sunt puli de bagat si Dumnezei de dat dar overall se poate face ceva. Cel putin teoretic, practic ..se va suge prin batista!
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

nikoleboss scrie:Sunt sigura ca perfomanta pe Livejasmin e cel putin sustinuta de asezarea mai bine la primele pagini a fetelor preferate vechi si fetelor unor studiouri la fel preferate.nu stiu cum dar eu tot pe pagina 10-11 ajungeam din prima logare.
dar da trebuia sa am rabdare si poate in 2 luni cersind la admini primeam trafic.(poate trebuia sa sug **** la un mamaia la un reprezentant lj ca sa fiu sigura de trafic?!?!)
si poate dupa vreo inca vreo cateva operatii estetice silicoane si acid in buze,solar in exces de as arata ca o actrita porno ratata poate ajung si eu la Performanta :lol: :D
nu mersi...you can keept it...ma multumesc dc ajung la 5-10k pe celelalte siteuri.
cat despre principii cum ai spus-o mai sus dc tie iti merge bine why give a fuck about others,sunt sigura ca si modele le muncesti ca sclavele si scoti si untul din ele,de aceea iti tot faci reclama pe aici sperand sa mai agati vreun model nou...ce reclamele la ziarele de mica publicitate nu aduc aduc angajate noi??
Greseala ta ca nu ai supt,noi avem si poza de grup cu muia colectiva :lol:
Now serious.Ai cerut sa vina Lourdes si a venit,sau ai facut-o doar pentru a jigni?Chiar crezi ca asta e Solutia pentru propria-ti neputinta?Modelele care vor performanta muncesc singure,nu trebuie sa le munceasca nimeni,nu-ti imagina ca sta cineva cu biciul la curul unui model ''sa o munceasca''.Cu mentalitatea asta scuza-ma dar nu cred ca faci nici acei 5-10 k despre care vorbesti si eu chiar nu inteleg de unde tampenia asta ca munca omoara si ca vezi doamne te distrugi daca muncesti?Uite ca eu sunt vie dupa atatia ani de vchat si inca muncesc 12-14 ore pe zi si guess what,mai sunt multe ca mine.Normal ca te distrugi daca din 12 ore online folosesti dildoul 10 dar daca-ti folosesti capul 11 ore sigur nu mori:)))Daca era asa cum spui tu Littlebunny era moarta demult si ea este mic copil fata de cati ani de vchat au unele modele,uita-te prin ifriends si o sa ramai socata sa vezi cate traiesc dupa 10-12 ani de chat si cat de bine arata la peste 40 de ani,mai fa o tura si prin imlive sa vezi cate au supravietuit.Tu chiar crezi ca 30 k pe luna sa fac cu pizda?E naspa daca asta e impresia ta,chiat te compatimesc fiind si veche in industrie inseamna ca nu ai invatat nimic.
De rautati si jigniri suntem buni toti,la performanta stam mai prost,pe langa multe alte lucruri...
Evident ca nu este drept sa fie luati banii din SP dar...streamate face acelasi lucru,ia du-te si vocifereaza tu acolo la support sa vezi cum ai screenul inchis si numele pe viata,ah nu stiai ca membrii platesc pentru videouri facute din private de zeci de minute si tu nu primesti nimic,in imlive la fel sunt cei care intra si SP gratis alea 20 secunde.
Ca sa nu mai vorbim de MFC,CT,unde faci show gratis si te vad mii.

Te rog sa te abti de la jigniri,tu nu o jignesti doar pe Lourdes,jignesti toate modelele care muncesc si fac performanta si nu esti in masura sa faci asta.

Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
Lourdes
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 115
Membru din: 12 Noi 2012, 09:24
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

nikoleboss scrie:Sunt sigura ca perfomanta pe Livejasmin e cel putin sustinuta de asezarea mai bine la primele pagini a fetelor preferate vechi si fetelor unor studiouri la fel preferate.nu stiu cum dar eu tot pe pagina 10-11 ajungeam din prima logare.
dar da trebuia sa am rabdare si poate in 2 luni cersind la admini primeam trafic.(poate trebuia sa sug **** la un mamaia la un reprezentant lj ca sa fiu sigura de trafic?!?!)
si poate dupa vreo inca vreo cateva operatii estetice silicoane si acid in buze,solar in exces de as arata ca o actrita porno ratata poate ajung si eu la Performanta :lol: :D
nu mersi...you can keept it...ma multumesc dc ajung la 5-10k pe celelalte siteuri.
cat despre principii cum ai spus-o mai sus dc tie iti merge bine why give a fuck about others,sunt sigura ca si modele le muncesti ca sclavele si scoti si untul din ele,de aceea iti tot faci reclama pe aici sperand sa mai agati vreun model nou...ce reclamele la ziarele de mica publicitate nu aduc aduc angajate noi??
Offfff....Nu ai inteles nimic....Fii sigura ca pe fetele mele le tin in lanturi legate de calorifer si le dau apa cu paine odata la 3 zile....Si la Mamaia nu am fost si nici nu am sa merg vreodata!!! Deci vezi ce variante iti mai raman....M-ai chemat in topicul asta ca sa ma jignesti? Credeam ca vrei un raspuns de la Lourdes. L-ai primit si se pare ca nu iti convine cu toate ca v-am spus ca va sustin frustrarea. M-ai intrebat cat la suta inseamna pt mine pierderi din sneekpeak. Daca iti spuneam1-2% nu ma credeai, de aceea ti-am pus printurile. Macar apreciaza efortul meu din dimineata asta, ca am lucruri mai importante de facut. Eu nu am jignit pe nimeni...dar acum iti recomand sa te duci frumos la Mamaia si sa i-o .... vreunuia din Staff-ul Jamsin, sunt curioasa daca o sa-ti mearga mai bine dupa aceea. Tu vrei trafic in 2 luni? Fetele astea au muncit cel putin un an, poate chiar doi in unele cazuri ca sa ajunga unde sunt acum. Uite, vezi? De-aia nu ma implic in unele topicuri, pentru ca stiu din start ca lumea nu intelege ce vreau sa zic...Sunt sigura ca Isa, Glamour, WinXPFather si multi altii rad pe sub mustati acum si se minuneaza....Am mai spus-o si alta data, cand cineva nu mai are argumente, incepe sa dea cu barda in stanga si in dreapta. Problema e ca atunci ramai la acelasi nivel, poate chiar si mai jos. Daca ai fi citit si alte topicuri de-ale mele, ai fi vazut ieri ce i-am transmis lui Glamour referitor la recomandarile lui, ca nu mai e loc in studio. Deci poate sa atrag vreun model in studio sa imi tunda iarba. M-ai vazut pe mine pe aici sa dau anunturi de angajari? Nici macar la sectiunea "studiouri legale" nu sunt. Deci te rog eu inca odata, calmeaza-te si mai citeste odata si incearca sa intelegi ce am zis.

Este pacat ca ai inceput sa jignesti, si sigur o sa iti para rau dupa ce te calmezi. Dar eu nu am nicio vina in situatia ta si a multor altii. Si pacat ca ultimul lucru pe care il iei in considerare, este chiar adevarul in sine.

Raspunde-mi si mie te rog, daca m-ai chemat in topicul asta, ca sa ma jignesti....Pacat...Daca nu ma implic in topicuri, nu e bine. Daca ma implic iar nu e bine. Nici voi nu stiti ce vreti.

Iti doresc mult succes in ceea ce faci...

Lourdes
Avatar utilizator
DannySDX
VIP
VIP
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Lourd eu iti multumesc pentru raspuns si pentru printscreenuri, ai facut putina lumina asupra pierderilor la modelele din top 5, surprinzator sunt chiar mici.
Insa credeti-ma cand va spun ca sunt enorm de multe modele care pierd sume mari din prostia asta...


Haideti totusi sa nu deviem de la subiect cine si cum a supt, unde,cand sau daca nu e relevant in discutia asta. Una peste asta Lourdess are o performanta cum nu are nimeni pana acum si trebuie apreciata treaba asta. Certurile si injectiile de gen nu fac bine si cinste nimanui! (Mentin ideea cu bataia in ciocolata tough :lol: :lol: :lol: )


Una peste alta incep sa fiu convins ca am gresit crezand ca cineva se va implica mai adanc in treaba asta

Isa, treaba cu streamate si imlive iar e relativa, o uniune ar putea sa le adreseze cateva chestii si acelor siteuri pentru ca deh... vb in numele a "n" sute de modele!

Chiar as vrea sa vad treaba asta facuta! Nu ma intereseaza cine si cat castiga pe urma ei, important este sa fim uniti...
JustMee
User Junior
User Junior
Mesaje: 58
Membru din: 15 Ian 2014, 16:07
Has thanked: 0
Been thanked: 0

eu sunt revoltata ca fac munca voluntara fara acordul meu...nu traiesc din sneak peaks ..pur si simplu ma revolta ideea de munca voluntara ...este ceva ne mai auzit ..:/ cum fac sa pun cateva poze ??
Sunt modele care fac banii cu privat dupa privat nu cu un singur membru sau 2 ( va rog sa nu fiu inteleasa gresit nu jignesc pe nimeni acum) ,este putin logic modele sa nu aiba asa multe sneak peak memebri deja stiind ca doar stau de vorba ......Cum este de inteles ca un model ca si Lourd sa nu fie deranjata pentru ca au alta tactica de lucru...eu in schimb care fac privat dupa privat mi se pare aberant sa fac munca voluntara ....
Nu stiu cum sa fac poze dar am sa scriu eu cateva din sneak si venit pe perioada ...cu copy paste ....

4,296.37 USD - Venituri realizate din Tras cu Ochiul (Sneak Peek) $358.70
3,392.93 USD -Venituri realizate din Tras cu Ochiul (Sneak Peek) $279.85
2,583.47 USD -Venituri realizate din Tras cu Ochiul (Sneak Peek) $230.65
3,553.52 USD-Venituri realizate din Tras cu Ochiul (Sneak Peek) $241.75
4,178.78 USD -Venituri realizate din Tras cu Ochiul (Sneak Peek) $467.80
Avatar utilizator
Smart
VIP
VIP
Mesaje: 369
Membru din: 19 Noi 2013, 19:18
Localitate: Galati
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times
Contact:

Cam asta e cu 10%...la unele modele nu se v-a simti nimic...la altele se va simti...Problema e de principiu, pentru ca se taie un venit care o sa fie in continuare incasat de la membrii si s-a oferit o explicatie penibila...

Imagine
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
Avatar utilizator
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Mesaje: 410
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

nikoleboss scrie:Sunt sigura ca perfomanta pe Livejasmin e cel putin sustinuta de asezarea mai bine la primele pagini a fetelor preferate vechi si fetelor unor studiouri la fel preferate.nu stiu cum dar eu tot pe pagina 10-11 ajungeam din prima logare.
dar da trebuia sa am rabdare si poate in 2 luni cersind la admini primeam trafic.(poate trebuia sa sug **** la un mamaia la un reprezentant lj ca sa fiu sigura de trafic?!?!)
si poate dupa vreo inca vreo cateva operatii estetice silicoane si acid in buze,solar in exces de as arata ca o actrita porno ratata poate ajung si eu la Performanta :lol: :D
nu mersi...you can keept it...ma multumesc dc ajung la 5-10k pe celelalte siteuri.
cat despre principii cum ai spus-o mai sus dc tie iti merge bine why give a fuck about others,sunt sigura ca si modele le muncesti ca sclavele si scoti si untul din ele,de aceea iti tot faci reclama pe aici sperand sa mai agati vreun model nou...ce reclamele la ziarele de mica publicitate nu aduc aduc angajate noi??
M-am abținut să postez pe topicul ăsta pentru că nu am lucrat cu Jasmin-ul ca şi model şi eram în necunoştiință de cauză în privința câştigurilor aduse de sneak peak, e variabilă treaba, nu am vrut să îmi dau cu părerea asupra acestui aspect pentru că avem definiții diferite asupra a ceea ce înseamnă " sume considerabile" şi nu cred că are rost.
În schimb nepuțința care naşte frustrare şi invidie o recunosc de la 7 poşte şi nu am de ce sa ezit a o sublinia. Ați cerut procente şi calcule, vi s-a dat material să calculați singuri, pentru ce arunci cu noroi într-un om care s-a deschis la comunicare?
Eu pe Lourdes o ştiu de mulți ani ca şi model, de pe vremurile când făcea performanță pe CC, care e un site aproape mort, rămas cu mult în urmă, deşi NICIODATA nu am vorbit cu ea personal şi nu cunosc omul Lourdes, asta ca să demontăm şi alte mituri paranoice, am admirat modelul Lourdes încă de pe atunci, am continuat să o admir şi după, mai ales pentru curajul şi determinarea pe care le cer trecerea de la un site ca CC la unul ca Jasmin, habar n-aveți ce presupune asta, mai ales ca să şi ajungi la rezultatele la care a ajuns, şi i-am admirat şi rezultatele ca studio; aşa că dragă nikoleboss, înghite-ți neputința şi refulează-ți frustrarile în altă parte - dacă îşi face reclama o face că are cu ce şi la inviťația cui a cerut pe topic părerea în calcule şi procente.
"La Mamaia" nu se suge pula cum ai tu impresia, eşti exemplul clar de neputință răutăcioasă, genul de om care permanent va pune succesul şi realizările altora, indiferent de domeniu, nu doar sub semnul întrebării ci şi sub semnul moralității, pentru a-ți scuza nepuntința, aia suge pula, eu nu fac bani că sunt fecioară neprihănită, iar ca tine sunt mii, slavă domnului pentru asta, e ceea ce face diferența.
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
Boudoir
Mesaje: 38
Membru din: 20 Apr 2015, 21:48
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nikole
Tocmai ai sabotat initiativele lui Dany.
Se crede ca numele cu notorietate si owneri care au performante pot da trendul in asta, pot face sa se miste lucrurile si tu tocmai ai jignit cel putin 2 nume in domeniu (doar din ce s-a postat) si ai determinat:
Owneri de studio respectabili si modelele de top sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca asta , pe principiul : " daca tu ma crezi "curva","sarlatan", profitor... "alte alea". De ce vrei sa te ajut ?".
Modelele cu venituri medii si mici sa stea in banca lor pe motivul: "Daca numele grele s-au dat deoparte nu putem avea legitimitate in cereri doar prin numarul de modele. Ce rost are sa ma expun pentru o cauza pierduta din start?"
De ce nu ai intrebat-o pe Lourdess cum va poate sustine frustrarile la modul real (fiind atenta cum pui problema sa nu pari sarcastica).
Cat despre cerut scuze ca ai jignit-o e treaba ta ce decizi. (tine de fiecare cum isi asuma greselile).

Jasmin (si alte site uri de profil) nu are/au de ce sa-si faca probleme pentru ca oameni sunt pe calea "buna", nu suntem educati sa "crestem impreuna" e o stare de fapt la nivel mondial.

Off topic (mai mult sau mai putin):
Luni veneam pe soseaua Chitila cand in fata noastra "coloana de masini" pe partea stanga a sensului de mers.
O masina in fata unei treceri de pietoni cu un om intins pe jos aproape inconstient lovit la cap.
Toate masinile ocoleau masina aia si isi vedeau de drum.
Am oprit masina si am incercat sa il ajutam pe om (mai erau 2 persoane).
Ce facuse omul:
La trecerea de pietoni, soferul, s-a luat la bataie cu alti 3 pietoni.
Pietonii i-au aplicat "perversa de pe ocna" si si-au vazut de drum.
Eu am chemat salvarea in timp ce prietenul meu si ceilalte 2 persoane incercau sa vada ce are si sa se asigure ca nu se ridica (initial am crezut ca e lovit de masina).
Dupa ce a venit salvarea si m-am asigurat ca e pe maini bune am plecat.
Chestia asta a durat 10 min maxim.
Omul asta avea partea lui de vina pentru ce s-a intamplat.
Cat de idiot sa fii sa crezi ca violenta poate rezolva o problema?
Cat de idiot sa fii sa te bati, cand tu ai 3 copii mici in masina?
Asta m-a impiedicat sa il ajut?
Nu!
Bafta Dany
Avatar utilizator
DannySDX
VIP
VIP
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Si daca tot am sarit din lac in put.... cine castiga in seara asta duelul la Ferma Vedetelor? :roll:
In acelasi timp ma intreb si daca religia in scoli e o chestie buna...
Plm, hai sa vorbim de toate si sa ne indepartam cat putem de subiect...
N-am smiley din ala cu self palm aici?
Avatar utilizator
DannySDX
VIP
VIP
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Boudoir scrie:Nikole
Tocmai ai sabotat initiativele lui Dany.
Se crede ca numele cu notorietate si owneri care au performante pot da trendul in asta, pot face sa se miste lucrurile si tu tocmai ai jignit cel putin 2 nume in domeniu (doar din ce s-a postat) si ai determinat:
Owneri de studio respectabili si modelele de top sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca asta , pe principiul : " daca tu ma crezi "curva","sarlatan", profitor... "alte alea". De ce vrei sa te ajut ?".
Modelele cu venituri medii si mici sa stea in banca lor pe motivul: "Daca numele grele s-au dat deoparte nu putem avea legitimitate in cereri doar prin numarul de modele. Ce rost are sa ma expun pentru o cauza pierduta din start?"
De ce nu ai intrebat-o pe Lourdess cum va poate sustine frustrarile la modul real (fiind atenta cum pui problema sa nu pari sarcastica).
Cat despre cerut scuze ca ai jignit-o e treaba ta ce decizi. (tine de fiecare cum isi asuma greselile).

Jasmin (si alte site uri de profil) nu are/au de ce sa-si faca probleme pentru ca oameni sunt pe calea "buna", nu suntem educati sa "crestem impreuna" e o stare de fapt la nivel mondial.

Off topic (mai mult sau mai putin):
Luni veneam pe soseaua Chitila cand in fata noastra "coloana de masini" pe partea stanga a sensului de mers.
O masina in fata unei treceri de pietoni cu un om intins pe jos aproape inconstient lovit la cap.
Toate masinile ocoleau masina aia si isi vedeau de drum.
Am oprit masina si am incercat sa il ajutam pe om (mai erau 2 persoane).
Ce facuse omul:
La trecerea de pietoni, soferul, s-a luat la bataie cu alti 3 pietoni.
Pietonii i-au aplicat "perversa de pe ocna" si si-au vazut de drum.
Eu am chemat salvarea in timp ce prietenul meu si ceilalte 2 persoane incercau sa vada ce are si sa se asigure ca nu se ridica (initial am crezut ca e lovit de masina).
Dupa ce a venit salvarea si m-am asigurat ca e pe maini bune am plecat.
Chestia asta a durat 10 min maxim.
Omul asta avea partea lui de vina pentru ce s-a intamplat.
Cat de idiot sa fii sa crezi ca violenta poate rezolva o problema?
Cat de idiot sa fii sa te bati, cand tu ai 3 copii mici in masina?
Asta m-a impiedicat sa il ajut?
Nu!
Bafta Dany
Merci de sustinere! Exact la aia ma gandeam citind ce se intampla aici, sa mor de nu ne meritam soarta!
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Chiar daca nu lucrez cu LJ ,referitor la topic se pot trage cateva concluzii :

1.Cum a spus si Isa 30.000 + nu se pot face cu dildo , asta e clar .
2.Lourdes si celelalte fete din top - sunt la alt nivel - de neinteles , pentru marea majoritatea dintre noi .E ca intr-un sport de performanta .Indiferent ce faci ,chiar daca te antrenezi dupa metode stiintifice ,doar 1-2 vor iesi in fata , departandu-se spectaculos (tendinta fiind sa se mareasca distanta incontinuu ) de marea masa de practicanti .Aici lucrurile sunt clare si NU se pot schimba ever .
Cel mai probabil sa le afecteze si pe ele SP, dar e infima diferenta .Foarte posibil ca ,acei care folosesc SP la ele , sa devina si mai curiosi pentru un privat classic ,vazand ca ,aparent nu se intampla mare lucru acolo .Oricum nu vor abuza de SP ,nefiind actiune incendiara ,asa se explica de ce suma SP , NU este direct proportionala cu incasarile ,aici fiind de fapt si paradoxul situatiei :lol: .
3.Pe de alta parte ,in cazul userului ,JustMee@ putem vedea ca acele SP ,sunt destul de consistente ca si valoare .Dar , dupa cum putem observa , fiind un model cu mult peste medie , avand acele incasari din show-uri erotice classice facute la un nivel calitativ ridicat , e normal sa fie deranjata de munca patriotica .
4.Ca sa extrapolam putin fenomenul putem spune ca , e la fel ca in cazul aparitiei unei crize economice/finaciare .Cei mai afectati NU vor fi bogatasii (top 5/10 ) ,ci patura de mijloc (JsutMee/Smart etc ) .Saracii ( mult sub nivelul lui JustMee) ,nu numai ca vor fi afectati ,dar vor avea sanse mici de supravietuire .
Unui ins ca Becali , ii poate lua banca casa si nu e big deal .Unuia sarac daca ii ia casa ,e clar ca va muri practic de foame ,ramanerea pe drumuri fiind doar o prelungire a saraciei lui .

P.S Concluzia de final ar fi : Site-ul per ansamblu e clar ca Nu se poate baza pe sumele celor din To5 ,Top 10 etc .Ele sunt doar vitrina ,reclama ,perpetuarea ideii ca se poate (altfel ,de ce am mai avea noi (performeri /membri /sau orice gura casca ) acces la acele topuri ? Grosul veniturilor, posibil peste 90% din profitul firmei , vin de la cei care muncesc din greu , ei fiind si cei mai afectati .

Ca sa fi existat un echilibru ,in mod normal acest SP moca , trebuia aplicat doar celor din top , pe principiul ca odata ajuns acolo , trebuie si tu ca performer de top sa returnezi ceva "societatii " si ca e posibil ba chiar sa-ti creasca veniturile per total .
Nu e normal ca mie , muncitor cu ziua la sapat santuri manual , venit de acasa cu pachetul de mancare intr-o sacosa de plastic , sa vii tu patron la finalul zilei si sa-mi spui ca ,din 10 lei primiti trebuie sa dam cate 2 lei pentru ca niste copii au nevoie de haine la nu stiu ce camin , in conditiile in care ai mei copii mor de foame acasa ! Right ?
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

LourdesStudio scrie:...Sunt sigura ca Isa, Glamour, WinXPFather si multi altii rad pe sub mustati acum si se minuneaza....
Ehh nu stiu cum fac altii dar eu dupa ce rad un pic incep sa plang, Marius nici nu rade nici nu plange el e focusat acolo se pregatese intens pentru alergarea de maine.
LourdesStudio scrie: ai fi vazut ieri ce i-am transmis lui Glamour referitor la recomandarile lui, ca nu mai e loc in studio. Deci poate sa atrag vreun model in studio sa imi tunda iarba.
La cat ban apare in printscreenurile alea de ma doare capul si mintea nu mai fac nici o recomandare, ca oricum nu ai nevoie. App pot sa vin sa tund eu iarba ? am forfecuta, masina de tuns.
Dani scrie:Una peste alta incep sa fiu convins ca am gresit crezand ca cineva se va implica mai adanc in treaba asta
Cunoastem destul de bine domeniul si oamenii din el, am vrut sa iti spun din start ca sansele sunt mici, si nu de reusita ci de implicare, pentru ca oameni sunt superficiali.
Inca nu inteleg ce insemna vorbelele spuse de Lapusneanu boierului motoc.

Mare pacat pentru ca tot pe ei ii va afecta.

iti recomand sa deschizi un topic separat in care sa sustii incercarea ta, poate vor fi persoane care vor sustine si vor face ceva in aceasta privinta, fara sa futa topicul si ideea lui.

Spor acolo.

P.S. poza aia de grup e bine rau de tot :lol:
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
DannySDX
VIP
VIP
Mesaje: 210
Membru din: 29 Noi 2013, 01:35
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0

@Glamour .. merci de help!
Chiar sper ca va schimba ceva, cu toate ca ma indoiesc grav cand vad cata perversitate e in lumea asta. Nu sunt eu genul sa stau sa scarman in rahat, dar sa vezi oameni care iti zic
"Domne, eu sunt de acord, chiar trebuie facut ceva, eu chiar vreau sa renunt la Jasmin!"

Si apoi posteaza pe alte platforme ca ei sunt alaturi de Jasmin si spera ca totusi vor reveni la ganduri mai bune...

Sau care ma suna si vorbesc cu mine, apoi imi suna prietenii si ma barfesc ca vreau eu sa ma imbogatesc cu asociatia pizdii... :)) Cred ca am mentinut de cateva ori acolo ca nu aia e ideea, dar pe de alta parte stau sa remarc altceva...

Sunt unii care ar vrea o Uniune, dar moca ... pe sistemul "da’ muieți-s posmagii cucuana?" Nu care cumva sa trebuiasca sa faca vreun efort sau un sacrificiu...

Imi repet vorba, ne meritam soarta...
JustMee
User Junior
User Junior
Mesaje: 58
Membru din: 15 Ian 2014, 16:07
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Niko

In primul rand am sa te contrazic putin cu plasarea pe pagina si membrii in room...sunt model independent ..nu am lucrat niciodata pentru studio ..nu cunosc pe nimeni care detine mari studiouri etc etc ...si cu toate astea nu spun pe ce pagina exact dar sunt in primele 3 pagini de cand cu sistemul nou iar pe sistemul vechi eram pe pagina 5 ...( lucrez pe livejasmin de 1 an cu 4 luni pauza ..adica am 6 luni )..nu muncesc zilnic nu muncesc 9 ore ....conteaza foarte mult atitudinea ta ...degeaba esti frumoasa dac te uiti neclintita la camera sau nu zambesti si tot asa....nu am fost niciodata la summit ...nu stiam nimic dar nimic despre jasmin pana am citit acest forum ...
Second place foarte urat sa jignim un om care are puterea de sacrificiu in loc sa invatam de la ei si dac putem sa aplicam ( eu am incercat ..eu nu sunt facuta sa stau in pvt cu un singur membru ..inebunesc ma plictisesc groaznic ) nu putem aplica tactica lor nici o problema ....da upgrade la tactica ta ( nu asta nu inseamna show doar cu jucarii nu inseamna sa faci double si tot asa ) ...dar nu avem hate pentru cei care fac mai mult ..ii apreciam si ii respectam pentru ca crede ma este greu foarte greu sa stai si cu un singur membru 8-10 ore in pvt ( greu psihic) ..
Avatar utilizator
DarkBOO
User Activ
User Activ
Mesaje: 280
Membru din: 22 Apr 2015, 18:42
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

nikoleboss scrie:Sunt sigura ca perfomanta pe Livejasmin e cel putin sustinuta de asezarea mai bine la primele pagini a fetelor preferate vechi si fetelor unor studiouri la fel preferate.nu stiu cum dar eu tot pe pagina 10-11 ajungeam din prima logare.
dar da trebuia sa am rabdare si poate in 2 luni cersind la admini primeam trafic.(poate trebuia sa sug **** la un mamaia la un reprezentant lj ca sa fiu sigura de trafic?!?!)
si poate dupa vreo inca vreo cateva operatii estetice silicoane si acid in buze,solar in exces de as arata ca o actrita porno ratata poate ajung si eu la Performanta :lol: :D
nu mersi...you can keept it...ma multumesc dc ajung la 5-10k pe celelalte siteuri.
cat despre principii cum ai spus-o mai sus dc tie iti merge bine why give a fuck about others,sunt sigura ca si modele le muncesti ca sclavele si scoti si untul din ele,de aceea iti tot faci reclama pe aici sperand sa mai agati vreun model nou...ce reclamele la ziarele de mica publicitate nu aduc aduc angajate noi??

Nu cred ca asta e cheia de a ajunge model de top-sa arati ca o "actrita porno ratata"... Din ce am observat eu modelele de top marea lor majoritate sunt (sau arata) ca niste adolescente, papusele naturale fara adaousuri de bisturiu, gen slaba fara tzatze fara c*r, serios acum... Foarte urat mi se pare "observatia" asta a ta...
Ca sa ajungi in top tre sa faci sacrificii, inseamna timp, sanatate si dedicatie, in niciun caz bisturiu si solar si mai stiu eu ce aberatii... :shock:
Avatar utilizator
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Mesaje: 410
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

JustMee scrie:Niko


Second place foarte urat sa jignim un om care are puterea de sacrificiu in loc sa invatam de la ei si dac putem sa aplicam ( eu am incercat ..eu nu sunt facuta sa stau in pvt cu un singur membru ..inebunesc ma plictisesc groaznic ) nu putem aplica tactica lor nici o problema ....da upgrade la tactica ta ( nu asta nu inseamna show doar cu jucarii nu inseamna sa faci double si tot asa ) ...dar nu avem hate pentru cei care fac mai mult ..ii apreciam si ii respectam pentru ca crede ma este greu foarte greu sa stai si cu un singur membru 8-10 ore in pvt ( greu psihic) ..
Meh, asta e atitudinea care diferența şi se reflectă şi în rezultate, şi în plasarea în pagină, în tot. Dar când e mai uşor să găseşti scuze decăt să munceşti şi sa perseverezi... se nasc oameni ca nikoleboss care aruncă gratuit cu noroi ca să îşi justifice nepuntința.
Cunosc zeci de oameni care gândesc aşa, in absolut orice domeniu, dar faza asta a întrecut orice limită a bunului simț şi a toleranței. E jignitor pentru domeniu în primul rând să susții că la Mamaia se suge pula, jigneşti tot de sus până jos, de la companii, ai căror angajați presupui că se pretează la aşa ceva, până la oamenii care participă la întâlniri şi modelele cu rezultate care au deschiderea să vină să îți arate ceea ce TU ai cerut.
Asta trebuie să îți demonstreze şi ție, Danny, că demersurile tale, oricât de bine intenționate ar fi, mor ca orice vorbă de duh în urechile prostului, pentru că ne lipseşte educația, nimeni care este cu capul pe umeri nu poate solidariza cu astfel de specimene cu gândire deficitară. Încet încet oamenii buni vor fi alienați pentru că la un moment dat te saturi să bați toaca pentru cei care nu doar că nu pricep, dar te mai şi jignesc.
Civilizat ar fi ca domnişoara nikoleboss să îşi ceară scuze public şi de la Lourdes şi de la toți ceilalți pe care implicit i-a jignit, dar pentru asta din nou este nevoie de educație, ceea ce lipseşte cu desăvârşire, altfel nu ar fi fost în stare să refuleze asemenea mizerii.
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
JustMee
User Junior
User Junior
Mesaje: 58
Membru din: 15 Ian 2014, 16:07
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ar trebui sa fim o comunitate unita macar noi intre noi sa ne respectam...oricum suntem judecati de altii din afara industriei...americancele sunt unite ..sunt prietene..nu sunt invidioase ...merg in vacante impreuna...nu sa fim prietene dar macar sa ne respectam ...dac noi vorbim asa care stim cum sta treaba in vc restul ce sa mai zic....dezamagitor si trist ..trist ca nu putem scapa de rautati si jigniri nici in aceasta mica comunitate..
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”