Cum sa motivez modelele cu care lucrez?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Asa este sph@ . Daca in AVC MENU din dreapta sus ,nu da click pe Pagina Principala ca sa-i apara 33 discutii recente din Forumul Adult Video Chat si sa vada topicurile recente acolo in lista, e greu daca nu chiar imposibil sa-si gaseasca ce a postat . Se mai poate in Cautare AVC ,dar probabil nu stiu .Daca nici nu-si mai deschide email-ul cu care sa inregistrat ,chiar nu are de unde afla ca cineva ia tot raspuns :lol: .
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Humbert
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 103
Membru din: 16 Iun 2010, 21:52
Localitate: whatever
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Camming is a risky business...
Pe de alta parte daca toate ar face asta-cati ar mai ramane sa lucreze medic pe urgente/sau pe alte specializari..Cati ar mai fi ITisti.Arihitecti.Ingineri constructori,asistente medicale,logopezi,profesori,avocati etc????O societate nu poate subzista doar din camming.Nu conteaza cati bani aduce...Sexul virtual nu salveaza vieti,nu vindeca boli nu construieste case,nu face instalatii,oamenii care fac toate asta sunt out of this business.
Ii pot scuipa in cap ca ei au ales the hard way???Nu cred.O societate nu poate subzista din camming alone.
Eu nu as sfatui pe nimeni sa faca DOAR asta.Fara a isi dea o sansa de viitor.Da,societatea noastra e fucked up.
Dar lumea/economia la nivel global se duce de rapa.Membrii s-au schimbat.Mentalitatile la fel..Cate mistress sunt in topuri??Pe oricare site???
Isa-chapeau ca un model al tau face mai multt decat camming.Banuiesc ca nu e o facultate ff grea totusi.
O medicina/poli/arhitectura/or name it..ar lua prea mult timp unui model sa poata sta 10-11 ore online.
Fiindca nue chestie doar de studiu ci de participare la cursuri,seminarii etc etc..
In plus un CV cu multi ani experienta lipsa e nevandabil.Asta daca vrei ceva mai mult decat Mraicica SRL.
Banii vin si pleaca.
V-ati intrebat vreodata ce veti face cand cammingul dispare?e o oportunitate-nu un viitor.
God shave the queen!!!!!!!!:O)
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

@Humbert-Eu personal imi sfatuiesc modelele 2 lucruri de baza,in primul rand sa-si forteze limitele cat pot 1,2,3 ani cat le tine organismul sa faca camming, dar sa-l faca cu folos si al doilea sa faca o facultate,sa-si termine studiile care nu au ,nu conteaza cum,pe bani ,pe ne bani,pana la urma sunt persoane care nu lucreaza si fac facultatile pe bani .Nici eu nu cred ca viitorul unei fete de 20 de ani este sa faca camming pana la 50 si cred ca poate doar 1% vor alege calea asta si din cauza ca nu mai fac si altceva sau carora le place extraordinar de mult ce fac si devine profesie.Chiar daca nu invata nimic in acele facultati au macar de la ce pleca vreodata cand va venii timpul,evident ca vor trebui sa o ia de la 0 ca in orice domeniu dar au o mica baza acolo.
Chiar daca tara este praf,economia in general este praf,sunt si alte domenii unde se pot face cariere,evident este extrem de greu si-ti trebuie pregatire dar nu imposibil.Nu am sustinut niciodata ca viitorul tineretului este vchatul,in timp vchatul va ramane pentru profesionisti care vor fi putini sau pentru amatorii exchibitionisti pe siteurile de gen free.De asta le si sfatuiesc sa traga cat pot de mult acum cand au oportunitatea pe care o au,MAINE,nu se stie niciodata ce aduce.
Cam asta ar trebui sa faca toate fetele care se apuca de camming si care se irosesc,expun si multe altele pentru mai nimic...
Vroiam sa mai adaug ceva,camming-ul intodeauna va fi un backup pentru persoanele care au fost in industrie,am vazut modele care s-au intros si dupa 5-6-7 ani la vchat din diverse motive.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
Humbert
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 103
Membru din: 16 Iun 2010, 21:52
Localitate: whatever
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Isa-tu esti una din putinele persoane care ar fi facut cariera in orice domeniu.
Eu nu cred in camming sau just up to a certain level.
Am trait prea mult pe afara si am o cariera care imi permite camming insuficient din pdv al timpului.
Si porn starurile sunt the girl of the day.Azi Sascha Grey maine Mia Malkova.Sau dive de astea de azi pe maine..E ff relativ-doar o diva iluzorie.Cine are creier va face mai mult decat camming oricati bani arobtine momentan.
Ca si filmul mut/alb negru a evouluat..In plus majoritatea or real datings,Sunt imuni la usual blah blah pe sites.
Membrii nu sunt prosti,si fierul e de batut acum cat este cald.
Dar societatea in sine evolueaza daca si indivizii evouueaza-folositi-va banii cu cap.
Last but not least.
Faceti o scoala pe langa,ganditi-va la viitor.
Daca maine veti avea un accident si nu sunt suficienti medici la urgente?
Daca ar emigra toti??
Banii nu sunt totul si nu aduc nici self respect.Nu din pdv al societatii/vecinilor-asta e doar bullshit.
Dar tu ca om-esti multumit ca tot ce pot face in viata e sa iti arati curul pe bani?
Sau sa astepti 10-12 ore sa prinzi un privat de blah blah??
Nimeni nu se gandeste ca destiul te poate face sa mori si maine.
God shave the queen!!!!!!!!:O)
Avatar utilizator
Humbert
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 103
Membru din: 16 Iun 2010, 21:52
Localitate: whatever
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

In pus-si poate off opic.Am vazut acum ceva timp site de studio care afisa ca reclamqa poze de supermodele-Cara Delevigne,Alessandra Ambrosio-wtf..Ele sunt in industria modei de high end ce dracu..Nu au nici o legatura cu videochatul.In plus nu cred ca si-au dat acordul sa fie afisate pe siteuri- romanesti de studio.
De la Armani si si Victoria's Secret hop tzop s-au trezit cu o noua cariera si publicitate diferita..:P
In plus da in Romania femeile superfrumoase sucesc mintile-daca nu esti indeajuns de cerebral.
Nu se intampla asta in VEst.E o societate superragmatica.
God shave the queen!!!!!!!!:O)
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

@Humbert, un singur motiv pozitiv pentru care un studio ar face asta gasesti? Chiar presupunand ca sunt imagini de stock, scoatem din discutie dreptul de folosire a imaginilor, presupunem ca sunt cumparate, care ar fi motivul pentru care le-ar folosi? Ce argument de marketing ar putea fi bagat in fata? Daca stie cineva...chiar sunt curios...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Salut Humbert@
Punctele tale de vedere sunt interesante ,dar atingi prea multe subiecte deodata ,greu de discutat pe marginea lor intr-un singur post .
Sa revenim la fata Isei :lol: . Fata a avut noroc sa dea peste o persoana ca ea , sau poate ,tocmai Isa, sa dea peste o fata ca ea ,pentru ca asa cum zicea si solveit@ ,o fata de 18-19 ani daca nu a mai avut si alt job inainte ,din care sa-si faca o parere despre munca-sefi-salariu ,va fi putin probabil ca va trage ca un caine la sanie !
Sa fi avut un alt job inainte ,evident ca nu poate prezenta neaparat o garantie ,un plus ,daca persoana respectiv e mai lenesa din fire sau daca face imediat conversia intre vechiul job /salariu si noul job/salariu ,poate ajunge rapid la concluzia ca se poate multumi cu foarte putin ,totusi ceva mai mult decat in jobul precedent din lumea reala .
Inca un aspect : Daca fata, ar fi fost o fata de bani gata ,chiar nimerind la cineva ca Isa ,doar i se intarea parerea foarte buna despre propria persoana si i se parea normal ca totul (ca si pana atunci ) i se cuvine si abandonul venea rapid !
Probabil ca acea fata ar fi reusit in orice domeniu din lumea asta, daca ea la 18-19 ani sa pus din prima cu burta pe munca , sacrificand fara sa clipeasca tot ce e specific varstei .Probabil ca acea fata ,chiar daca nu a mai avut un alt job inainte , a vazut la proprii parinti ce inseamna sa nu ai bani ,a simtit pe propria piele ce inseamna marginalizarea societatii in cazul in care esti un om sarac si cand trainerul ia aratat ca ea poate ,nu a facut decat sa o ambitioneze si mai mult ,ia aratat ca daca ramane cu capul pe umeri , amintirile ei / familiei vor ramane undeva muuuuult in urma .Ia aratat ca e posibil ! E mare lucru sa-i arati unui om ca ceva , e posibil de realizat .
Sarind peste faptul ca ,dupa cum zice e si frumoasa foc ! Din experienta (ca sa nu zic a mea ci a) omenirii , pot afirma ca cele mai frumoase de obicei , cedeaza cel mai repede !! Obisnuite fiind sa fie admirate si elogiate (cu interes sau sincer ) de catre toti din jur, i-si pierd mai repede capul decat unele mai modeste la acest capitol ,asta depinzand enorm de cum e construit fiecare ,nu in ultim caz .Genul acesta de fata de 18-19 ani ,fara alt job inainte , frumoasa foc si muncitoare si mai foc ,ramane un mister .....
Sa concluzionez ,eu cred ca e sansa vietii ei sa dea peste cineva ca Isa + ca mai cred in aceeasi masura ca e "norocul" Isei , sa gaseasca asa ceva ! Daca s-ar gasi diamante pe toate drumurile in loc de bolovani nu ar mai avea nici o valoare ! :lol:
Sper sa nu vina Isa sa spuna cum ca , parintii ei sunt niste multimiliardari notorii , cu afaceri pe 5 continente si ca fata lucreaza doar ca sa-si dovedesca ei insisi ca poate fi independenta de ei !!!!
Va disparea mirajul si parca nu prea as vrea .Si nici nu o sa cred ! :wink:
loooooooooooooool
Avatar utilizator
Humbert
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 103
Membru din: 16 Iun 2010, 21:52
Localitate: whatever
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

WinXP: nu e vb de motiv,e vb de false advertising. Da bine ca imagine,doar nu o sa afiseze modelele proprii-dar nah..Ca Mihaela Radulescu si reclama la margarina.Sper ca e un ex pozitiv.
google:
nu toti tinerii din ziua de azi sunt semiretarzi.Sunt ff multi care stiu de unde au plecat si unde vor sa ajunga.Dar o facultate care sa iti ofere un viitor aici sau in afara e practic imposibil de facut paralel cu videochatul de performanta.
Nu se poate trai si cu sufletul in rai si cu..whateva.
God shave the queen!!!!!!!!:O)
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Humbert@
90 % din tinerii de azi si in general tinerii din orice timpuri , ca doar nu traim noi niste timpuri speciale ,nu pot(nu vor /nu cred ) sa faca ca moazela de fata + ca nu m-am gandit nici o secunda ca ar fi semiretarzi ! Orice facultate facuta afara (cunosc cazuri) nu-ti va garanta aici nici un job fara "recomandari " .Orice facultate facuta in Romania ,poti fi si seful sefilor de promotie nu-ti va garanta un job bine platit afara , fara sa ai si experienta in domeniu sau recomandari pe bune , din medii specifice .
Dar cine a zis ca face aeronautica spatiala si camming de performanta in acelasi timp ?
looool

P.S Vad ca te legi doar de facultate .Dar de varsta si performanta ce zici ? Eu ma gandesc ca si eu am avut 18-19 ani...
P.S 2 Argumeteaza-mi te rog , la ce am scris in celalalt post .Cum crezi si de ce e posibil asa ceva ? Las-o naibii de facultate , cati/cate nu fac doar pentru ca trebuie sa-si continue studiile ? Tu crezi ca tinerii in general merg la o facultate pentru ca au o chemare de neoprit , sau ca e doar un process firesc ? Abia apoi se vede cine a facut-o degeaba si cine va face cariera .
Sau daca nu ai chef sa vorbim despre ce am zis , poate ar fi mai nimerit un post despre pregatirea care o avem si ce ne mai ramane dupa camming ? :lol:
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Poate nu m-am exprimat eu bine. Eu intreb de motiv. De ce ar face un studio asta? Nu am inteles ce zici de Radulescu si margarina (din cate stiu nu a facut reclama, Nadia parca) si ce e pozitiv.?!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
Humbert
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 103
Membru din: 16 Iun 2010, 21:52
Localitate: whatever
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Exact-ce e pozitiv in a folosi ca reclama poze ale modelelor de catwalk???l
Google-nu iti garanteaza nimeni nimic nici in domeniu de camming.Dar e mai probabil sa gasesti un job aici sau in afara daca ai studii+creier.Si fara experienta.Jobul exclusiv in domeniul asta te rupe cumva de realitate.(ok,unele facultati sunt doar scoli de balet,ai diploma si atat..Dar nah).
Ce stii tu de piata muncii???Aici sau in afara??Prea putine sau din auzite,nu?
God shave the queen!!!!!!!!:O)
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Humbert scrie:Exact-ce e pozitiv in a folosi ca reclama poze ale modelelor de catwalk???l
Da, despre asta ceream opinii... Sunt curios.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
sph
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 30 Iul 2013, 18:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Stiu eu, stiu eu. Cand nu stii ca poza respectiva este a unui supermodel sau a unei vedete si tie iti place cum arata, o pui pe site. Pentru ca iti place cum arata si crezi ca le va placea si altor persoane. E o greseala amatoriceasca de obicei. Nici macar rea vointa.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

google-Fata provine dintr-o familie de nivel mediu,nu se plimba cu avionul prin Dubai in timpul liber dar nici nu murea de foame daca nu exista vchatul.Nu s-ar fi apucat de vchat daca nu eram eu si acel altceva pe care-l fac,deja auzise,avea zeci de prietene care faceau asta inca din anul 1 de facultate deci daca vroia vchat normal ar fi facut cu mult inainte de a ma cunoaste pe mine.
Daca si eu sunt norocoasa?Probabil ca da,nu este singurul model al meu care munceste asa,culmea este ca toate o fac.Pe ea am dat-o exemplu pentru ca este la primul job,restul au mai lucrat in alte domenii sau la alte studiouri,acasa.Daca stiu sa-mi aleg oamenii?Cu siguranta cred ca ne alegem reciproc in urma unor factori.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Stiu eu , stiu (si) eu ! De obicei se pun poze cu persoane frumoase ,persoane care par a fi nascute doar pentru a poza in reclame .
Totusi trebuie sa remarcam ca, nu sunt puse poze de megastaruri gen Angelina Jolie ,Jennifer Aniston ,Cameron Diaz, Naomi & comp .Ca acele chipuri sunt de fapt si ele "supermodele" castigand a XV-a editie a Fashion Festival din Africa de Sud e alta poveste .
Eu tin minte reclama mioritica la Denim ,after shave ! Aparea acolo un tip cu camasa de blugi descheiata ,shaved si abs la vedere ! Ce treaba avea after shave cu abs ? Ma gandesc totusi ca nu ar fi dat prea bine un tip normal cu par pe piept si cu ceva burta de la bere ,nu ?Eventual si cu calvitie ! :lol:
Sau de ce la pasta de dinti nu-mi arata o tipa banala , poate chiar putin uratica , dar cu dintii albi ? Persoanele frumoase inspira incredere (nu invidie ,in cazul reclamelor ).Reclama e si pe site-ul studioului ,nu ? Ce daca are un model grasut si banal care face 20k/perioada ? E de pus pe site ? Va parea reclama mincinoasa , asa cum sunt reclamele facute cu nesimtire la anumite medicamente/suplimente pt slabit cu poze before & after ! Ale naibii suplimente niciunele nu sunt pt ingrasat ci doar pt slabit ! Sunt doar pt ce a mai greu ,normal ! :lol:
Si nici nu scrie ca vei slabi 50 gr in 8 ani !
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

WinXPfather scrie:
Humbert scrie:Exact-ce e pozitiv in a folosi ca reclama poze ale modelelor de catwalk???l
Da, despre asta ceream opinii... Sunt curios.
Parerea mea este ca nu e nimic pozitiv in asta decat daca respectivele modele au facut si ele vchat in trecut,atunci mai legi cumva exemplul.Daca nu au facut e doar chestie de marketing cum a zis sph.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

sph scrie:Stiu eu, stiu eu. Cand nu stii ca poza respectiva este a unui supermodel sau a unei vedete si tie iti place cum arata, o pui pe site. Pentru ca iti place cum arata si crezi ca le va placea si altor persoane. E o greseala amatoriceasca de obicei. Nici macar rea vointa.
Multumesc. Rea vointa am scos-o din start, presupunand ca pozele sunt cumparate, si nici nu avea relevanta pentru curiozitatea mea. Eu am crezut ca au facut asta special, crezand ca au un avantaj. Vroiam sa-l inteleg. Dar daca e cum spui are sens, si nu mai trebuie sa caut avantajul.

Mi-as permite sa te mai intreb ceva tot legat oarecum de asta chiar daca e offtopic. Chestiile alea ce le pun toti pe sitele de prezentare cu:

1 Blocarea tarii, ca nimeni nu te vede din ro etc
2 Legalitatea.

Chiar au relevanta pentru publicul tinta? Nu vorbim aici daca e adevarat sau nu. Daca mesajul asta chiar conteaza pentru target. Daca are vreun efect convingator daca oricum toti o zic.

Daca nu exista avantaj Isa, e doar eroare de marketing.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Blocarea tarii da,cu toate ca este o inducere in eroare,nu o pot numi minciuna pentru ca tu ca owner blochezi tara dar tara te poate vedea pe orice site de free porn,chiar azi am dat exemplu pornhub.
Se stie doar ca oamenii sunt pudici,majoritatea chiar asta vor si cu pula-n cur si cu sufletul in rai,curand isi dau seama ca nu e asa oricum,totusi am vazut ca inca mai prinde la public prostia cu blocarea tarii.
Asta cu legalitatea cred ca este pusa mai mult pentru autoritati decat pentru recrutare si poate si pentru siguranta modelului ca nu face ceva ilegal cu repercursiuni in viitor.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Dar ce Isa ,ala din reclama de la Denim ,despuiat si cu muschi o fi lucrat pe banda in fabrica lor ,neglijand faptul ca nu e absolut nici o legatura intre after shave si abs !? Aia care apar in reclame la combine/tractoare pe camp trebuie sa fi fost agricultori ? :lol: :lol:
Vad ca nu prea sunteti deacord cu mine cum ca persoanele frumoase inspira incredere si oamenii se simt atrasi de ele ,fiind dispusi sa urmeze sfatul lor ..aka spiritul reclamei .
Nu ma refer aici la poze cumparate/inchiriate /furate de-a dreptul ,ci la idee .Nici nu m-am gandit la sintagma -reclama mincinoasa .Mai multa minciuna ,infinit mai multa, poti gasi in interiorul sitului ,nu in niste amarate de poze de coperta .
Atat mai intreb : De ce este bataie crunta ,cu cine apare pe prima pagina in orice revista celebra ?Oare influenteaza acea prima pagina vanzarile ,de vreme ce publicul tinta oricum stie la ce sa se astepte in interiorul revistei ?
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Ba da google, suntem,normal ca persoanele frumoase atrag mai mult,asta e de cand lumea si pamantul,evident ca uneori nu au nici o logica reclamele dar nu sunt facute pentru logica si putini oameni se gandesc sa faca legaturi intre produs si imagine.Asa cum pe A1,am vazut o reclama care pe mine ma amuza teribil,de cate ori o vad rad de ma sparg,o bunaciune de zici ca-i scoasa din playboy cu un pistol din viitor care face reclama la erbicide:)))Este maxima acea reclama,denimul este vax :lol: Mi-o si imaginez pe bunaciune,erbicidand terenul de porumb lu` nea Vasile haha
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
sph
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 30 Iul 2013, 18:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

WinXPfather scrie:
Mi-as permite sa te mai intreb ceva tot legat oarecum de asta chiar daca e offtopic. Chestiile alea ce le pun toti pe sitele de prezentare cu:

1 Blocarea tarii, ca nimeni nu te vede din ro etc
2 Legalitatea.

Chiar au relevanta pentru publicul tinta? Nu vorbim aici daca e adevarat sau nu. Daca mesajul asta chiar conteaza pentru target. Daca are vreun efect convingator daca oricum toti o zic.
@Win e vulpoi batran. El stie de ani de zile raspunsurile dar antreneaza elegant discutia. Hai ca raspund tot eu ca sa mai treaca timpul :)

Informatia cu banarea Romaniei are un impact important. Cea despre legalitate doar in anumite conditii. O fata ce intra pe un site de angajari la videochat stie deja ca job-ul implica nuditate si ca va fi vazuta de sute sau mii de persoane lunar. La fel de bine stie si ca in videochat se fac bani, dar taxele au fost si vor mai ramane mult timp pentru romani o chestie pe care prefera sa o evite. Informatia despre ce inseamna videochatul si cat de legal este se afla deja peste tot, inclusiv in presa scrisa si la tv. Majoritatea au insa teama de a nu fi vazute de apropiati. Legalitate? Ce conteaza? Bani sa faca :)

Referitor la persoanele care cauta de munca la studiouri pentru ca au auzit din presa sau internet despre videochat exista un tipar destul de bine definit. Citesti, vezi la tv sau auzi de undeva ca romanii nu pot intra la tine in camera, dar nu stii cu exactitate ce inseamna asta si daca este o regula universal valabila la orice studio. Faptul ca scrii pe site-ul de angajare "romanii nu te pot vedea" intareste convingerea persoanei ca informatia primita initial din alte surse este valabila si aplicata in studioul X.

Pe unele dintre site-urile de angajari se face totusi o mica greseala care uneori este decisiva in angajarea anumitor persoane. Se foloseste expresia din romgleza "sunt banati". Dar nu este o formulare destul de clara si pentru persoanele care habar nu au ce inseamna "ban" in engleza. Pana la urma cuvantul "banati" nu exista in limba engleza daca stam sa ne gandim bine. "Accesul romanilor este blocat/restrictionat", spre exemplu, are impact mai mare fiind in limba nativa si este si o forma usor de digerat pentru oricine.

Nespecificarea detaliului ca pot fi vazute totusi din Romania daca sunt cautate pe internet dupa numele contului (cum e in cazul Google Images de ex.), sau ca pot avea surprize in cazul romanilor ce intra cu proxy sau din strainatate, nu este pana la urma o minciuna, ci o omisiune intentionata. Personal inteleg nevoia de a omite aceste detalii de pe site-ul de prezentare (pot dezvolta ideea daca imi cere cineva asta), dar consider ca este moral si profesionist ca la interviu sa i se aduca la cunostinta modelului ca aceste riscuri de a fi vazuta din Romania exista.

Informatiile despre legalitate nu au avut niciodata rolul de a le face pe fete sa sara in sus de bucurie ca vor plati impozite. La inceputurile videochatului cand intrau mascatii in studiouri si imparteau dosare penale in stanga si in dreapta poate ar fi contat cat de legal este sa faci chat. Acum asta e mai putin relevant. De fapt modelele din studiouri (in marea lor majoritate), ar prefera sa nu dea nici un cent din castigurile lor statului roman, dar sunt obligate totusi de studio sa o faca. Din cele care fac de acasa nu stiu daca sunt 2% cele care platesc vreo forma de impozit.

Informatiile despre legalitatea job-ului au relevanta la angajari doar atunci cand sunt puse in contextul "firma noastra se afla in legalitate". Este o bila alba in mintea unei persoane ce traieste cu teama ca odata intrata in studio i se poate intampla ceva. Ori ca isi ia teapa, ori ca va fi abuzata in cine stie ce mod.

Totusi, multi au copiat mot-a-mot texte de pe site-urile concurentei si au omis sa specifice faptul ca se afla in legalitate. Probabil si pentru ca nu sunt.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Multumesc pentru raspuns, iar intrebarea ti-a fost adresata direct. Vroiam sa stiu punctul tau de vedere. Sincer iti spun ca nu stiu impactul acestor texte catre tinta. Nu am de unde sti ca nu am studio sa vad feedbackul iar cand aveam nu aveam site nume etc..cam asa era pe atunci...

Repet, aici nu vorbim de corectitudinea lor, de moralitate etc, ci de efectul lor. Daca chiar conteaza. Daca sunt determinante. Intreb, pentru ca oricare site de vch as citi e acelasi lucru, doar adresa si nume schimbat. Desigur cu cateva exceptii... M-am bucurat cand am vazut aberatia aia de site traznit, cel putin e altceva.

Nu intreb sa ma aflu in treaba, am ceva in gand.... Ce s-ar intampla daca as fi pragmatic pana la cinism, cui m-as adresa? Carei categorii? Ce as targeta? De exemplu nu as bloca ro, avand argumente logice. Ai blocat ro sanse ca sa fii ro sunt 99%. As bloca .ru etc si dupa cateva fraze in ro la care nu va exista reactie conationalii nostri pleaca. Am asistat la o reactie cand unui model nou caruia i s-a zis ca ro e blocata, a fugit din fata camerei cand a fost intrebata ce face ea ca vecina. Atunci intreb cat de important e mesajul ala, e determinant pentru o angajare? Nu stiu cum gandeste targetul de asta intreb. Pentru mine e echivalentul silogismului, dar nu ma angajez pe mine. Stiu ca banul face diferenta, dar daca nu ai istoric ce te faci? Daca esti Lourdes si ai studio, ii poti zice modelului, daca ai calitatile astea, si faci asta, poti castiga atat sau mai mult. Dar daca esti Vasile?

Stiu nivelul industriei ca vad forumul, stiu imaginea domeniului ca socializez mult, ce sanse sunt daca vii cu adevarul ce varsa sange sa convertesti in angajari?
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”