Surprinzator!!! Privaturile modelelor de top de pe Jasmin

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
spia
Mesaje: 23
Membru din: 26 Noi 2014, 19:58
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna la toata lumea,

Am un prieten care mi-a creat 12 useri pe Livejasmin din tara lui, pentru ca pentru noi membrii din tara lui exista o promotie. Li se da cadou niste ''private teasers'' gratis de 30 secunde fiecare teaser, pentru a spiona modelele, fara a fi nevoie de cumpararea unor credite. Fiecare user are 10 teasere cadou.

Eh in momentul in care am decis sa folosesc acele teasere pentru a spiona diferite modele, ce faceau ele in show-urile private, am vazut ca puteam folosi toate acele teasere pentru a vizualiza un unic model sau binenteles pentru a alege diferite modele.

Cand dau sa o vad pe NikkiDiamond si pe celelalte modele de top de pe site (cele care au parte de un ''tratament mai special si comercial din partea site-ului''), ma lasa sa folosesc doar un singur teaser de pe fiecare user pe care il aveam facut, pentru a vedea doar un singur model in intervale diferite de timp. Atunci am folosit un teaser de pe fiecare user pentru a vizualiza diferite momente in diferite intervale de timp din acelasi privat ale fiecarui model (pentru ca erau privaturi lungi): NikkiDiamond, LittleRedBunny, AlbaDolce si Patricia91 si surprinzator toate erau imbracate, nu faceau nimic, mai scriau cate ceva din cand in cand ca si cum ar cauta ceva pe youtube de exemplu. Ah si una din ele, Patricia91 nici macar nu era in fata camerei, am vazut patul gol.

La toate aceste modele mentionate mai sus, la toate mi-a dat senzatia ca si cum nu erau cu niciun membru in acel privat. Si am facut acest experiment si ieri si azi cu AlbaDolce si Nikkidiamond pentru ca nu imi venea sa cred ieri, si acelasi lucru l-am vazut. Nu faceau nimic. Ma surprinde faptul ca nu am putut folosi toate teaserele de pe un singur user pentru a vedea doar un singur model, in acest caz Nikki, ci a trebuit sa schimb userul pentru a o vedea de mai multe ori. Cand pe mine m-a lasat sa vad un model din Romania care nu e de top, si o columbianca folosind toate teaserele ce aveam disponibile doar pentru acel model in diferite momente in acelasi privat, fara sa trebuiasca sa schimb de user. Si binenteles ele faceau ceva ( fuck dildo, suck dildo, radeau, mai vorbeau cu membrul, etc). Interactionau cu acel membru care platea privatul.

Asadar ce concluzie sa trag din toate astea? Cum pot acele modele sa faca atatia bani aproape 45 k pe luna fara sa faca absolut nimic in privat? Pare ceva fals facut de livejasmin pentru ca ele sa apara in privat chiar daca nu sunt, sau sunt castiguri inventate? Pentru ca e imposibil ca cineva care plateste sa nu ceara nimic in schimb.

Ce parere aveti voi? Sunt toti acei membrii idioti?

VREAU SA LAS CLAR CA DOAR CAND MODELUL ESTE DEJA IN PRIVAT, MIE IMI PERMITE SA O SPIONEZ FOLOSIND ACELE TEASERE (IN TOATE CAZURILE). NU LE IAU EU IN PRIVAT.
SoulCams Models Studios wanted
sph
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 30 Iul 2013, 18:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sneak Peek de care spui tu exista de foarte foarte foarte mult timp. Cu un proxy din US, UK, DE, CA, iti faci imediat user cu free private teasers.
Cum pot acele modele sa faca atatia bani aproape 45 k pe luna fara sa faca absolut nimic in privat? Pare ceva fals facut de livejasmin pentru ca ele sa apara in privat chiar daca nu sunt, sau sunt castiguri inventate?
Unu la mana. Si acele modele fac unele private de te doare mintea. Am vazut-o pe Nikki cu 3 dildo-uri in ea de nenumarate ori in show-uri lungi de doua-trei ore.

Doi la mana. Daca iti pui intrebarile astea eu trag doua posibile concluzii despre tine: ori esti noua in domeniu si ti se pare SF asa ceva, ori ai ceva vechime dar nu ai inteles nimic din businessul asta.
Pentru ca e imposibil ca cineva care plateste sa nu ceara nimic in schimb
Cand am citit fraza asta mi-a sarit cola pe monitor. Really? Cand ai atata informatie pe internet in limba ta nativa, despre videochat si experientele modelelor, cum poti sa scrii prostioarele asta?

Iti recomand sa citesti forumurile, sa discuti cu modele care au experienta si fac bani deja, iar apoi vei intelege ca videochatul nu inseamna doar show-uri, ci si socializare, conexiuni sociale, povesti de dragoste s.a.m.d.

P.S. - exista modele care dorm 2 ore cu privatul deschis, pentru ca membrul le iubeste si vrea sa le vada cum se odihnesc. Cred ca majoritatea celor care lucreaza de minim 1 an jumate au prins membrii de genul asta la un moment dat, care le permit in privat sa doarma, sa manance, sa se uite la un film, sa se duca sa isi puna rufele la uscat.
Avatar utilizator
dulcyka_sexy
User Avansat
User Avansat
Mesaje: 475
Membru din: 22 Sep 2012, 19:21
Has thanked: 0
Been thanked: 0

din cate stiu eu, in private chat nu exista reguli ca- nu dormitit, nu mancati, nu plecati din fata webcamului, nu vizionati filme, bagati cate dildo aveti pe unde puteti...nu exista...daca modelul areo vechime, un nume pe acel site, iese in evidenta in fata a 5000 de modele online, si un membru o pune sa doarma, care e problema ta? ca ea face bani si tu nu? poate nu ai tu ceea ce ar trebui sa ai ca sa faci banii aia 45k pe luna...dar nu ar trebui sa te doara mintea ce face celalalt model, nu? chiar si eu am folosit teaserele pt jasmin, si pe nikki am prins=o ba vorbind, ba vizionand un film, se auzea din film ceva replici de iubire, ba chiar si cu 3 dildo am vazut-o dar nu chiar hardcore, 1 in fund, 1 in pussy, si vibratorul facea toata treaba pe clit....eu cred ca toate fetele care nu cred ca e show adevarat, ca e o trucare din partea jasminului, ar trebui sa se gandeasca de 100 de ori inainte de a blama siteul si modelele de top.....nu toata lumea are acelasi succes e drept, dar daca tu nu ai succes, de ce blamezi pe altii? asteapta cuminte, fa-ti treaba ta, va fi si momentul tau intr-o zi sa dormi in privat....
eu de exemplu anu trecut de craciun, pe un site, nu dau nume, m-i sa intamplat sa vina un membru, am vb cat am vb in privat, apoi, m-a rugat frumos sa las webcamu pornit, privatul sa mearga, dar eu sa plec la geam sa vad cum ninge, sa simt bucuria craciunului....nici macar nu a zis ca vrea sa ma vada cum eu privesc fulgii de nea .....a zis cam cat va putea sta in privat, inainte sa se termine sa apar sa-i zic un pa pa...i-am zis mai multe oricum:) deci, ce e asa imposibil? din cate imi amintesc m-a lasat cam o ora sa stau sa privesc afara, in timpul ala poate faceam 2 showuri hardcore daca nu venea el....si auzind de la alt model ca acel membru s-a dus la ea, poate as fi fost putin geloasa( de ce ea si nu si eu?:((( ) dar niciodata nu as zice ca siteul face ca sa fie fake pvt ori ceva de genul.... :)
Imagine
Avatar utilizator
solveit_girl
User Junior
User Junior
Mesaje: 60
Membru din: 04 Sep 2013, 13:30
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Da si eu sunt de acord, in privaturi se poate petrece orice, de la a avea o conversatie lunga de 2,3 -5 ore , pana la a sta in actiune 5 ore, de la a dansa la a dormi, de la a sta degeaba in timp ce membrul scrie poezii d'amore....
De ce sa nu recunosc si mie mi s-a-ntamplat sa am membri care sa fie beti tun, sa adoarma in privat sau sa-mi declare cat de mult ma plac (curgand randuri intregi), dar de asemenea mi s-a-ntamplat si sa vina unu'n privat sa zica "naked now and shake that ass for 30 minutes" si trebuia sa ma supun.
Membrii sunt de o diversitate coplesitoare.
Mai am de asemenea o parere : ca femeile f frumoase care stau pe site, fiind atat de frumoase membrii se uita la ele si nu le pun sa faca absolut nimic pt ca ele arate ca niste baby dolls. Caa dovada vazusem acum 2 ani o tipa pe mfc cu niste sani imensi pe care-i tot posta in webcam si tipa cerea tipsuri mari si chiar le primea, mai dadea un shake din boobs, mai cerea tipsuri mari si uite-asa trecea seara. Bravo ei.
Sunt si membri care pe langa frumusete mai cauta si inteligenta la o femeie si atunci ea mai trebuie sa stie si o limba straina sa poata sta la taclale 2-3 ore pe un subiect.
Mai conteaza si ce poze de profil ai : ca daca ai poze in care esti imbracata full, pana-n dinti, dar in free esti aproape goala si cu dildourile in mana pai cand te iau aia in privat trebuie sa le faci fata, sa poti sa faci un sex show lung.
De aceea modelel care indeplinesc cat mai multe calitati : frumoase, destepte, dinamice, empatice, cu cunostinte de PC, limbi straine cunoscute fluent, rezistente sexual, etc vor castiga si mai multi bani decat alte modele care doar viseaza la acele sume !
Iar din pacate consider ca aspectul conteaza foarte mult : am vazut modele online, uratele, urate poate, or fi avand un caracter minunat, stiu o limba straina la perfectie, stau online 15 ore dar fetele alea depun de 1000 de ori mai mult efort decat femeile frumoase ca sa satisfaca membri,
Ca-n realitate :un barbat nu prea refuza in pat o femeie fie ea urata, slaba, grasa, cu cosuri, fara, pentru ca barbatul nu refuza sexul. Dar daca barbatul s-ar culca cu o femeie foarte frumoasa ar zice " vai draga mea, ce frumoasa esti, zi-mi cum sa te ating? cum iti place? vrei sa-ti fac masaj pe spate 5 ore si sa duc gunoiul. Apoi sa-ti aduc mancarea pe tava la pat? Orice vrei tu iubita mea !!"
Asa e si pe site-uri.
Bineinteles nu toti barbatii se uita 100% dupa frumusete, dar inclin sa cred ca 70% da !
Si eu fac parte din categoria fetelor placute pe site si membrii sunt finuti. Dar vad si fete online muncitoare, deschise, vesele, dornice sa implineasca orice dorinta a membrului, dar na, pentru ca membrii au standardele lor le utilizeaza la maxim pe acele fete.

De asemenea sunt si tipe care scriu la profil :ShyMaria, ShyVasilica si cand o vezi in free tipa e tatuata, are piercing-uri e in chiloti si sutien si injura de mama focului iti dai seama ca membrii care au vazut nick-ul de profil si poza de profil cauta exact opusul a ceea ce gasesc in chatul tipei.
Ar fi bine sa fim cinstite si sa punem in profil exact ceea ce oferim in privat. Daca in privat faci tease si pui o poza de profil naked, tu ce crezi???
Daca in privat faci direct hardcore sfatul meu pune poze cat mai hardcore, daca in privat esti glamour girl pune poze cat mai glamour, etc. Nu-ti fi rusine sa fii tu insati.
Eu evit de exemplu sa fac poze smoking pentru ca nu fumez si chiar nu stiu sa fumez. Imi cer multi membri sa fumez si chiar as fuma pentru ei ca sa mai castig un ban, dar daca nu stiu....
Dar daca as face o poza de profil cu tigara in bot evident ca toti or sa vina sa-mi ceara smoking zi de zi. SI singura mi-am cauzat efectul, prin ceea ce afisez in profil.
Chiar si eu inainte recunosc, turbam cand o vedeam pe Nikkidiamond, turbam, turbam si iar turbam. Mi-as fi smuls parul din cap, m-as fi dat cu capul de pereti sa-nteleg cum de castiga ea atata banet, atatia 20 000-40 000-60 000 $$$. Dar probabil pentru ca si eu am fost novice ca voi si in concluzie si naiva si puerila, cu timpul, m-am copt la minte si am ajuns sa-mi pun urmatoarea-ntrebare: Ia sa ma pun eu in locul lui Nikkidiamond....ok, eu sunt Nikki :lol: :D
Bun.... urmeaza alte intrebari:
1. Pot eu sta online cate 15-16-20 ore ca Nikki. Raspuns "nu pot, ca cedez psihic, trebuie sa dorm 9 ore pe noapte, trebuie sa mananc , trebuie sa fac baie, sa fac cumparaturi, sa fac curat in casa deci nu pot sta online 15 ore pentru ca NU POT.
Dar chiar daca de exemplu as avea 3 menajere sa-mi faca curat, sa gateasca, sa faca shopping tot n-as putea sa stau online 15 ORE PENTRU ce e extraordinar de solicitant, ma alinez de societate, de familie, prieteni, de somnul vital, devin un robot.
2. A doua intrebare: daca vine Gicu in privatul meu si zice "Hey, Nikki, uite eu sunt sex addicted, as vrea sa te vad pe tine 5 ore de-acum cum te f*** in doggy style cu cel mai mare dildo pe care-l ai". Omul plateste eu trebuie sa fac ce-mi cere. Ei uite aici e problema, sa faci instant action 5 ore (> 5 ore), pentru mine e f greu, fara pauze, fara nimic, imi rup si carnea de pe mine, ajung la spital. Eu personal iar NU POT sa fac asa ceva incontinuu. ASTA nu inseamna ca nu stiu sa fac un show dar action 10 ore e foarte mult. Cel mai bine e chatting combinat cu action, sau chatting combinat cu teasing si gradat gradat trecut catre partea de action.
Chiar ma intrebam uneori, daca in viitor o sa ajung si eu ca Nikki sa am privaturi non stop si sa ma puna aia sa fac instant action 10 ore pe zi ce ma fac? O sa vreau sa fac tot ce vor ei pentru 4.99 $ pe minut, pentru ca as castiga o caruta cu bani, dar fizic stiu ca ma lasa puterile, fizic pussy meu va fi facut franjuri, macelarit, distrus.
Mai vin unii membri si-mi zic "dear please do fisting !"
Zic" draga, eu as face fisting tot ce doresti tu. Dar daca tu vrei sa ma vezi la spital cu hemoragie interna atunci pune-ma sa fac !!!" Si-atunci omul inteleg ca eu as face, l-as ajuta, i-as implini fantezia dar fizic pur si simplu nu pot sa fac fisting, am si unghii lungi e si mana lata, poate doamne fereste trebuie sa ma rup in doua casa poata intra mana mea in vagin. Felicit alte femei ca reusesc sa faca fisting, nu stiu cum fac, cum baga mana, cum nu baga, dar eu am incercat si am esuat, pentru ca am bazinul mic si sunt nu asa flexibila in zona aceea.
3. A 3 a intrebare : vine alt Gicu si-mi zice "Nikki vreau sa-mi povestesti 5 ore cum conduci tu masina prin serpentine noaptea cand pleci la munte...." Eu zic ok, o sa vorbesc 5 ore. Dar totusi sa vorbesti 5 ore e grozav de mult si gandeste-te ca in acestea 5 ore trebuie sa inventezi o poveste asa de incalcita si interesanta ca omul sa nu plece din privat !!! Trebuie sa vorbesti imediat, ca omul nu sta sa te astepte jumatate de ora pana te gandesti tu ce poveste sa inventezi. Crede-ma am si eu privaturi in care vorbesc 1-2-3 ore si dupa 2 ore de vorbit incontinuu sunt franta, obosita, stoarsa de energie, ma uit cu ochii pe ceas cand o pleca membrul ala din privat ca eu nu mai pot, nu mai am inspiratie, ma doare gatul, mi s-a uscat gatul etc. Eu pot vorbi si 5-7 ore pe zi, dar domnle sa am si pauza, 2 ore de vorbit, jumatate de ora-o ora pauza, etc.Una e sa vorbesti 2 ore apoi te deloghezi mananci ceva, bei ceva, fumezi ceva, faci o baie si alta e sa stai in fata webcamului sa vorbesti 7 ore si abia dupa cele 7 ore sa bei ceva, sa te odihnesti. Cu cat trec secundele cu atat oboseala creste. Pai eu odata am avut un privat de vreo 4 ore, nu mancasem bine inainte sa ma loghez, si in timpul privatului din cauza stresului au inceput sa-mi tremure mainile, probabil ca trebuia si sa mananc bine. Na, dar m-am prefacut ca sunt ok, am zambit politicos si am continuat conversatia pana cand omul a inchis. Din orgoliu am zis stau aici pana pic lata langa monitor dar eu privatul nu-l inchid.
In plus pentru a vorbi 5 ore in engleza.franceza/spaniola, etc, necesita un nivel de cunoasterea limbilor straine avansat ! Ca membru poate sa scrie" i whant u to si u speakin abut technologi" dar daca el e incult sau nu stie sa foloseasca corect tastatura asta nu iti da tie nicio scuza ca model ca trebuie sa raspunzi la fel. Nu, tu ca model trebuie sa-i poti raspunde corect gramatical, fluent, cu clasa, exact asa cum trebuie !
4. A 4 a intrebare :( sa zicem ca Nikki e nimfomana, da, deci in orice zi la orice ora, oriunde, oricum, ea prefera sexul !!! Super pentru membri.) Intrebarea e: sunt eu nimfomana in viata reala? Ei, pai nu prea, sunt si pasionala, dar si romantica, uneori vreau sa fiu curtata ca sa ma culc cu un barbat, uneori vreau imediat. Deci nu-s mereu sex focused...
Am adunat 4 de NU pana acum !!! :shock:
In concluzie, da sunt convinsa ca Nikkidiamond castiga acei bani poate chiar si mai mult, o urasc, o detest, o invidiez, ma dau cu capul de pereti, DAR in acelasi timp zic "bai, tipa asta e fenomenala, e extraordinara, chiar ii merita, desi incerc sa-nteleg misterul din spatele privaturilor ei si nu reusesc !!! "
Pana la urma si sentimentele negative de ura, invidie, suspiciune fac parte din fiinta umana, cu toti suntem ambivalenti, avem si sentimente benefice in noi si unele malefice ca asa e firea umana, nu suntem toti perfecti ! Gresim si noi. Uite eu si-n clipa asta as zgaria ecranul cand vad ca Nikki e in privat pe 4.99 $ 15 ore pe zi, dar stiu in acelasi timp ca mie chiar platita si cu 10$ pe minut mi-ar fi imposibil sa stau cu membri care mai de care mai ciudati, idioti, drogati, sclifositi, ingamfati cate 12-15 ORE PE ZI. Stiti ce as pati???? In maxim 2 luni as incepe sa iau calmante, iar in maxim 4 luni as face tehnici de calmare si detensionare.Intr-un an ajung la nebuni.
A lucra cu omul este cel mai greu LUCRU IN VIATA !!!
Nu cu masinariile !
Sunt si eu om inainte de a fi femeie si vreau sa am si viata sociala si munca si de toate, din toate echilibrat ca sa nu ajung depresiva de la prea multa pofta de $$$$$ !!! :mrgreen:
trompi
VIP
VIP
Mesaje: 593
Membru din: 23 Mar 2010, 08:25
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

spia, probabil acele teasere asa sunt facute, un teaser nu e un privat, daca vrei sa vezi ec afce un model intri in privat, dai banu jos si vezi ce face. Eu personal am luat-o in privat pe nikki si tipa chiar era in actiune cu un dildo, in privinta AlbaDolce, fost Capricioasa de pe xlove, e o tipa foarte ambitioasa si care crede-ma face de toate, cel putin stiu ce facea pe xlove, nu stiu ce face pe livejasmin. E o tipa care stie ce vrea si faptul ca a renuntat la xlove venidn pe livejasmin e probabil din cauza ca si(a dat seama ca poate sa faca si mai multi bani decat facea la momentul respectiv. Ce m-as surprins la ea a fost faptul ca in primele luni pe livejasmin avea doar 50 la suta timp petrecut in privat, iar din august hop la 80, 90 la suta, cred ca probabil a intervenit cineva care sa o promoveze, dar merita toti banii, munceste foarte mult si este normal ca siteul sa promoveze un model care promite si sta onlien ore in sir.
>In orice caz majoritatea privaturilor lungi stim cu totii se fac din conversatie, nicidecum din showuri, deci automat modelele de top stiu cum s ainvarta clientii pe degete.
Cu cat stai mult online si ai toate calitatile pe care siteul le cauta( fizic, tehnci, psihic), cu atat mai mult situl respectiv investeste in tine si te promoveaza.
Avatar utilizator
spia
Mesaje: 23
Membru din: 26 Noi 2014, 19:58
Has thanked: 0
Been thanked: 0

trompi scrie:spia, probabil acele teasere asa sunt facute, un teaser nu e un privat, daca vrei sa vezi ec afce un model intri in privat, dai banu jos si vezi ce face. Eu personal am luat-o in privat pe nikki si tipa chiar era in actiune cu un dildo, in privinta AlbaDolce, fost Capricioasa de pe xlove, e o tipa foarte ambitioasa si care crede-ma face de toate, cel putin stiu ce facea pe xlove, nu stiu ce face pe livejasmin. E o tipa care stie ce vrea si faptul ca a renuntat la xlove venidn pe livejasmin e probabil din cauza ca si(a dat seama ca poate sa faca si mai multi bani decat facea la momentul respectiv. Ce m-as surprins la ea a fost faptul ca in primele luni pe livejasmin avea doar 50 la suta timp petrecut in privat, iar din august hop la 80, 90 la suta, cred ca probabil a intervenit cineva care sa o promoveze, dar merita toti banii, munceste foarte mult si este normal ca siteul sa promoveze un model care promite si sta onlien ore in sir.
>In orice caz majoritatea privaturilor lungi stim cu totii se fac din conversatie, nicidecum din showuri, deci automat modelele de top stiu cum s ainvarta clientii pe degete.
Cu cat stai mult online si ai toate calitatile pe care siteul le cauta( fizic, tehnci, psihic), cu atat mai mult situl respectiv investeste in tine si te promoveaza.
CONGRADULATIONS TROMPI! RASPUNSUL TAU COINCIDE 100% CU CEEA CE MA GANDEAM EU. LIVEJASMIN REDIRECTIONEAZA TRAFICUL DE PERSOANE ´´GILIPOLLAS IMPORTANTES´´ CARE AU BANI PENTRU MODELELE PE CARE EI LE PROMOVEAZA DIN X MOTIVE. SI INCLUSIV MULTI DIN ACEI MEMBRII GILIPOLLAS, FOLOSESC MODELUL PE POST DE PSIHOLOG INTRE MULTE ALTE CHESTII. ASTA ESTE ADEVARATA REALITATE. TOT CE SPUN ALTII RAMANE IN AMBITUL MISTERIOS.

Aaah apropo dupa ce am postat acest topic, am intrat online. Am terminat acum putin timp si am facut azi 563 $ la 3.99 usd pe min (de puta madre). Si in weekend traficul e multt mai bun si incasarile pe masura. Acum ma duc sa imi fac somnul de frumusete, pe la pranz ma duc la sala de gym iar mai apoi in mall la cumparaturi...SI ASTA CHIAR E DE NEPRETUIT.
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Total offtopic:Sunt curioasa cum evolueaza discutia dupa 10 posturi :wink:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Partial offtopic: Si eu sunt curios de discutiile celor de la anul. Cam anual apare asa cate un post revelator. Probabil va fi tot in genul astuia, analizandu-l si pe cel de anul trecut si pe cel de acum 2 ani. Si subiectii discutiilor vor fi mai grasi cam de-o juma' milion para (asta total offtopic), cam tot cu cat s-au ingrasat de anul trecut.

Ontopic: Ca surpriza sa se nasca (e un efect), trebuie sa existe un surprinzoi si un surprinzat. Deci depinde de ce parte te afli :). De exemplu pentru poca titlul postului "surprinzator" i se pare ireal, cu modestie o afirm si eu :).
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Mesaje: 410
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Spia, se numeşte onsite behavioral targeting.
Nu ai descoperit nici o Americă, nici tu, nici Columb.
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

BrattyPrincess scrie:Spia, se numeşte onsite behavioral targeting.
Nu ai descoperit nici o Americă, nici tu, nici Columb.
Cam offtopic .
Nu incepe ,please ! Amerigo Vespucci doar a demonstrat si acordat/ recunoscut paternitatea descoperirii lui ...Columb !
Marco Polo doar sa fatait si el de colo colo - nefiind -prea serios din fire . :lol:
In concluzie userul de mai sus,sigur NU , dar Columb DA ! :lol: :lol:

Re-edit : loooooooooool ,like it !

V
V
V
V
Avatar utilizator
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Mesaje: 410
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

googlefun scrie:
BrattyPrincess scrie:Spia, se numeşte onsite behavioral targeting.
Nu ai descoperit nici o Americă, nici tu, nici Columb.
Cam offtopic .
Nu incepe ,please ! Amerigo Vespucci doar a demonstrat si acordat/ recunoscut paternitatea descoperirii lui ...Columb !
Marco Polo doar sa fatait si el de colo colo - nefiind -prea serios din fire . :lol:
In concluzie userul de mai sus,sigur NU , dar Columb DA ! :lol: :lol:
Pe mine să nu mă contrazici, eu pot trolla orice :evil: :twisted:

Imagine
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
Avatar utilizator
spia
Mesaje: 23
Membru din: 26 Noi 2014, 19:58
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pocahontas scrie:Total offtopic:Sunt curioasa cum evolueaza discutia dupa 10 posturi :wink:
De ce offtopic? Nicidecum off. O sa continui sa raspund la raspunsurile care mi se par interesante.

O sa intru pe livejasmin din nou pentru a-mi mari veniturile din contul meu bancar cu banii loserilor care platesc sa vada o femeie care arata bine si care le acorda putina atentie.

Acum de moment o sa continui sa citesc acest forum minunat.

Kiss
SWEETANGEL2000
User Activ
User Activ
Mesaje: 201
Membru din: 05 Mai 2009, 06:44
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Deci OF TOPIC:Pe bune SPIA e al doilea post pe care il vad eu de al tau in care te lauzi cu gym si mall!SERIOS ACUM ??!!!chiar crezi k cineva e curios atat de tare ca tu poti sa faci cumparaturi la mall?!Ori crezi k esti singura care stie ce e ala MALL?e JENIBIL ZIC EU ,SUNT OAMENI PE FORUMULL asta care au vazut o leaca mai mult decat mall-ul din coltul blocului !
Am inteles cu totii ca ai contul cat muntele gaina ,nu ii bai draga ,doar k nu era nimeni curios !Pe bune ....
So get a life !
sweetangel2000
Avatar utilizator
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Mesaje: 410
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

spia scrie:
O sa intru pe livejasmin din nou pentru a-mi mari veniturile din contul meu bancar cu banii loserilor care platesc sa vada o femeie care arata bine si care le acorda putina atentie.


Cu atitudinea asta mă îndoiesc că vei mări altceva în afara numărului de average performers.
Paradoxul este că nici măcar cei care îşi doresc să fie considerați loseri, nu sunt.
Asta e exact ceea ce face diferența dintre modele de top menționate de tine, şi cele care îşi pierd timpul cu investigații: mentalitatea, abordarea şi atitudinea față de membrii. Oricât vei investiga, nu vei înțelege.

Cu cititul forumului da, ai avea de căştigat.
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

sweetangel2000@

Vezi ca mai ai putin si risti sa ti-o urci in cap pe pitzi :wink: Asta daca nu voi reusi eu mai inainte ..

Pitzi in 2 zile vad ca a evoluat deja ,daca facem referire la postarea ultima despre Canapeaua VCH .Se constata deja un progres vizibil ,fata de primul post despre jasmin .Invata repede ... daca facem abstractie de aroganta/pitziposenia tipica "asistentelor " :wink:

Pitzi mai greseste doar pe ici pe colo ,cand incepe sa se laude si cand spune : " Acum ma duc sa imi fac somnul de frumusete, pe la pranz ma duc la sala de gym iar mai apoi in mall la cumparaturi..." Sala de gym zici,pitzi ?
Pitzi ar putea face cumparaturile in gym si antrenament la Mall .Cine ar putea-o opri ?Pitzi face ce vrea /unde vrea si cu asta basta !

Hm, sala de gym? !Numai ca Gym pitzi, nu se refera la gimnastica , e chiar sala unde le clatesti ochii si-i binedispui pe ceilalti .Evident le mai produci si ceva erectii , ceea ce nu e rau deloc ,fiind indicat chiar ca sangele sa se mai mute de colo colo .

In locul patronului , eu ti-as da abonament gratis pe 2 ani numai sa vii ! Cu conditia sa faci act de prezenta cand majoritatea sunt baieti/barbati .Nu as risca sa te chem ,cand au program mixt fete/baieti , ca sa nu fii batuta in vestiar .. :lol:
Se duce naibii afacerea ...

Iar daca nu incepi sa o admiri neconditionat, pitzi va deveni botoasa . :(
Pitzi bate din picior , vrea sa nu fie contrazisa .Deloc ! Niciodata ! De catre nimeni !

P.S : Pitzi nu te lasa prostita .Cel de la sala vrea doar sa te vada tolanita pe jos ,si/sau cu capul in jos, pe banca de abs(WOW :wink: ) .Si eu tot asta te-as pune sa faci la sala , doar nu te-as pune sa faci biceps! Si te-as mai pune sa faci ramat cu bara din aplecat (priza tip supinatie) ..greutate mica evident -pozitia corecta -contand in definitiv . Aaaa si respiratia !Neaparat cand tragi bara la abs sa expiri !! Inspiri/down......expiri/up ...inspiri...expiri ...
Nici nu as sti unde sa stau : In spatele tau sa observ corectitudinea miscarii , sau in fata ta sa observ respiratia ...sa o aud cum suiera printre dinti . Hmmm :?
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Rautaciosilor si invidiosilor,nu va excitati prea devreme,se poate sa constatati ca pitzi de fapt este Vasile cu multe fantezii:)))

Urmaresc cu interes acest post :wink:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Asta ar fi culmea !!! :oops:

Ai venit tu poca ,sa ne urci din nou sangele in creier cu Vasile al tau ! :oops:
Ufffffffffffffff
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

pocahontas scrie:Rautaciosilor si invidiosilor,nu va excitati prea devreme,se poate sa constatati ca pitzi de fapt este Vasile cu multe fantezii:)))

Urmaresc cu interes acest post :wink:
Macar ca indiferent de sex, sa fie sexy si chiar sa se duca la mall :)). Cu in jur de 60% adevar e acceptabil ;).
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
sph
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 30 Iul 2013, 18:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

M-am dus la mall, o ard la gym, o ard in limba capsunarilor, castig $xxx. Sa moara dujmanii mei si luzerii aia de pe siteuri.

Concluzia? Spia e de prin zona Moldovei.
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

sph scrie:Concluzia? Spia e de prin zona Moldovei.
Sa-nteleg ca toti Moldovenii sunt manelisti. Abordand tehnica similara de a-i baga pe toti in aceeasi oala, toate persoanele care fac videochat sunt curve sau curvi.

Bun de stiut...

Nicolae Guta: nascut in Aninoasa - http://en.wikipedia.org/wiki/Aninoasa
Adrian Minune: nascut in Stefanestii de Jos, Ilfov - http://en.wikipedia.org/wiki/%C8%98tef% ... tii_de_Jos

Deci te rog, nu mai vorbi prostii
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Salutari theselby@

I Eu cred ca userul de mai sus a fost doar superficial si grabit in exprimare ,vrand probabil sa contureze o atitudine de 'asistenta" . :lol:

II Nu are legatura, o zona geografica cu manelistii .Malelismul e un mod de viata efectiv , nu cred ca se refera si nici nu se rezuma doar la ascultatorii de manele /zone geografice .

III Binenteles ca ascultatul manelelor va favoriza/accelera aparitia atitudinii si aptitudinilor de manelist , cu tot ce implica asta .E ca o cultura .Cum cultura rock presupune plete/barbi la barbati + o atitudine in general antisistem /libertina ,aparuta de fapt din rock'n roll ,dar sedimentata de baieti mai spalati (spiritual) ,chiar daca fizic ca aparente aratau cam jalnic si neingrijiti ..asa si cultura manelistilor se rezuma la Mall/dusmanii mei /eu cel mai tare din parcare /sa moara dusmanii /fata mea este model ,fata de colonel :lol: etc etc


IV Asa si cultura de manelist trebuie sa fi prins la insi mai putin instruiti /gandire si sperante mai limitate chiar daca profitorul care ia manipulat in propriul folos este Costi Ionita .Un ins care poate fi acuzat de orice mai putin de proasta crestere /background dubios .El nu a fost genuine ..nu a simtit/trait ca cei carora li se adresa , dar le-a luat-o inainte celor genuine .Le-a arata calea de urmat .
V Cum Elvis le-a dovedit involuntar si nativ ca un alb poate avea o voce mai tare si mai profunda decat orice negru nascut cu bluess-ul in sange .

VI Deaia spun ca a fi manelist presupune infinit mai multe calitati ..unele native si obligatorii .Le ai sau nu le ai .
Nu ai observat ca melodiile lor fac referire printre altele si la autoritati ? Autoritati corupte evident , capitani de judet/seful politiei bla bla ? un mediu unde manelistii se simt bine si stiu ca gasesc oameni asemeni lor, usor de manevrat/prostit /predispusi la aranjamente .
Intr-un stat cu adevarat de drept indemnurile si credinta lor (muzicala ) ar deveni ilegale pe loc , dar nu e deloc asa .Nu a-ti observat ca si autoritatile cand e vb de manelisti genuine au retineri in aplica legea , chiar si cea a bunului simt ?

VII Moldova e certificata ca fiind zona cea mai saraca din Romania .E de la sine inteles ca oamenii extrem de saraci si slab instruti nu vor fi fani Bach / AC/DC / ATB and so on , cu toate astea e periculos sa generalizezi . Ce ne facem cu rock-erii /metalistii/depech-istii/house-istii instruiti ?

Deci e vorba de instruire /cultura nicidecum de zona geografica .

P.S. E clar ca daca cataloghezi pe cineva ca moldoven (si ) manelist ,avand incarcatura celor explicate mai sus poate fi o jignire . Dar nu cred ca userul de mai sus a dorit asta (sa generalizeze facandu-se ca nu intelege fenomenul ) .Mai exact, sper . :wink:
P.S 2 La fel putem extrapola si cand e vb de Antene . Oamenii inteligenti i-si dau seama din start ca Base , are poate- mii de schelete in dulap - dar nu e de vina ca ploua /ca ninge/ca a cazut un avion in Ankara /ca salariul e mic /ca varanul a furat /ca Udrea e curva (sau nu ) /ca Daciile sunt prost facute /etc etc etc . Din acest unghi i-am putea numi manelisti pe cei care adora postul cu pricina .Dar nu o sa-i numim in nici un fel.Nu ne-ar ajuta cu nimic ! Si nici pe ei.E chestie tot de instruire/cultura .
Cum mai cred ca, sus-enumeratii nu citesc Academia Catavencu sau Times New Roman :wink: .

http://www.timesnewroman.ro/politic/zec ... va-din-psd
lol
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Din nimereala sau nu SPH a ghicit,asta nu inseamna ca toti moldovenii sunt niste manelisti pitziponci,putea sa fie din orice alta regiune la fel de pitipoanca sau chiar mai mult,problema este ca eu nu cred ca e femeie sau macar vreau sa sper ca nu este,sunt anumiti factori care dau alerta chiar si din text.
Dupa parerea mea este un post scris la harneala sau ulterior de agatat tocmai nisa promovata,bani multi,gym,mangleala ieftina,prea multe variabile la un loc:)Bani multi-mall-gym-somn de frumusete si gandire low profile in general,cu performanta nu prea se potrivesc si Alexandra I-a spus ca nu se incadreaza in profilul unui model care face sau va face performanta intuind ca si mine ca este bs postul:)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”