Streamate care membrii au bani?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Lavinelu
Mesaje: 31
Membru din: 24 Aug 2014, 15:55
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Bun..MI-am facut recent cont pe streamate..si imi apar 3 ferestre : PAid chat (asta evident stiu deja ce inseamna) ...dar mai este Guest chat si Free chat - Si am vazut ca membrii din Free chat sunt f activi, dar destul de cersetori si plictisitori - intrebarea mea e: care membri au bani? sau la care exista posibilitatea mai mare sa intre in privat? Ca n-as vrea sa imi pierd timpul cu pulifrichi din astia care vor labainfree.. :D
SoulCams Models Studios wanted
elizee
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 100
Membru din: 28 Noi 2011, 04:28
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

N-ai de unde sa stii daca au bani sau nu in cont.Nu iti arata nicaieri asta,nici macar atunci cand sunt in privat cu tine.
Shavoo
Mesaje: 12
Membru din: 30 Mar 2014, 23:36
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sal, pe pagina ta inainte sa dai click pe "start my show" selecteaza " settings" iar in user settings ai optiunea "allow free members chat " si selectezi "no"
Sper ca am ajutat, bafta!
costin_yo
Mesaje: 48
Membru din: 29 Apr 2014, 22:30
Has thanked: 0
Been thanked: 0

da, din experienta cei care au bani sau au cheltuit vreodata pe site sunt cei fara Free( cei de pe mijloc), iar cand intri in pvt intra automat la Paid chat.

la cei de pe free poti sa ii convingi sa isi incarce contul...
Avatar utilizator
Maleficent
Veteran
Veteran
Mesaje: 935
Membru din: 10 Noi 2005, 12:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

undeva la settings poti selecta sa iti intre numai membrii cu bani,ai undeva in dreapta : users settings , "allow free chat" ( no credit card) si poti sa alegi sa nu iti intre,eu am bifan NO.
Lavinelu
Mesaje: 31
Membru din: 24 Aug 2014, 15:55
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ok, va multumesc mult pt raspunsuri! Va pup
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”