Probleme cont LiveJasmin

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
isti
Mesaje: 48
Membru din: 05 Dec 2008, 21:43
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna Adelina
Pot sa spun ca am intampinat aceleasi probleme ca si tine, incasarile mele s-au injumatatit, guesti la greu, mebrii ff putin. Dupa o luna in care am facut tot mi-a stat in putere si m-am saturat sa vorbesc cu suportul pe jasmin am facut ceva extrem de bun .Am redeschis al doi-lea site pe care obisnuiam sa lucrez si imi merge super. Nu te safatuiesc sa renunti la Jasm si sa incerci si altceva. Si lucrand pe astea 2 site-uri reusesc sa fac aceeasi bani pe care ii faceam doar pe jasmin.
Cred ca cel mai important e sa incerci sa te relaxezi si sa te gandesti ca nu e vina ta si lucrurile isi vor reveni. Iti dau aceleasi sfaturi care le-am primit de la cei “mai intelepti”ca mine si a fost ok. Dezamagirea si frustrarea ca nu iti merge sunt extreme de vizibile chiar daca tu in free chat afisezi un zambet si canti toate melodiile.Uita de idea ca nu faci destui bani si doar intra ca sa te distrezi si sa stai acele 6-8 ore…Chiar daca membrii vechi nu mai vin, iti poti forma altii la fel sau mult mai potential finianciar. De cand lucrez si pe al doi-lea site iti spun ca si jasminul a inceput sa mearga si mi-am facut noi membrii extreme de buni platitori.
Eu nu mi-am micsorat pretul si ma bucur ca nu am facut asta .
Te rog sa mai intri si sa ne zici cum iti merge :shock: :shock:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”