Prezentare Video Web Star Experts si un filmulet surpriza!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
AdrianWSS
Mesaje: 28
Membru din: 08 Feb 2014, 03:51
Localitate: Timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Nu cred ca trebuie verificata de presa ....cred ca trebuie verificata de cei din domeniul in care lucrezi!
Orice antreprenor isi pune firma pe masa pentru a-si demonstra bonitatea si veridicitatea.
Nu stiam ca acest forum este un fel de "stabor" sau imparatie, unde eu trebuie sa dau socoteala, asadar nu justific nimic nimanui, chiar daca nevoia de a sti e avida dupa cum vad, ce sunt eu un studio cu 12 modele cu ce as putea eu sa ma compar cu voi cu sute de modele, cum as putea sta eu cu voi la masa, ca nici macar nu am avut pretentie sa o fac, cu ce va concurez eu pe voi ca in Bucuresti gata am inchis??? Nici nu vreau, intentiile mele au fost altele se pare prost percepeute de majoritatea, intentiile mele au fost sa fac si eu ceva, se pare ca deranjeaza, si apropo, nu fac pentru notorietate, eu fac pentru ca eu asa cred ca e bine!!!

Bucataria ta interna sunt modelele tale pe care le platesti legal 100% si suntem noi concurentii tai care ne batem cu pumnul in piept ca lucram 100% legal. Noi cand ne facem afirmati le acoperim cu argumente...... tu faci afirmati care nu pot fi acoperite de argumente!

Deci SIR ADRIAN nu stiu de unde vi si incotro te indrepti, nu am avut nimic personal cu tine si sper sa nu ajung vreodata sa am, tot ceea ce vreau este sa cernem industria asta de oameni mincinosi si oameni care promit marea cu sarea, care promit un studio SUPIER SUPIER si defapt isi bat joc de modele! Si nu fac asta din ratiuni de moralitate ci fac asta pentru a-mi apara interesul si afacerea mea. Daca un model merge la un studio care promite bonus la angajare 5.000 $ si salariul lunar de 3000 $ si intre timp descopera lumea crunta a videochatului acel model nu o sa mai vrea sa lucreze niciodata in videochat.
Acel model probabil daca ajungea intr-un studio CORECT care joaca cu cartile pe fata ramanea model lung timp de acum. Din cauza impostorilor si oamenilor care au lucruri de ascuns si fac promisiuni gratuite noi platim bani grei pe marketing si facem campanii de spalare a imaginilor.

Vorbind despre asta iti pun in vedere o alta chestiune care ma deranjeaza .Dupa cum bine sti eu am zeci de testimoniale . Toate facute de catre modele reale 100% si cu intamplari reale. Iti dai seama ca daca un model ajunge la tine, in urma unui testimonial in care tu ai o poveste imaginara si descopera ca este doar o poveste de marketing ea nu o sa mai creada atunci cand vede testimonialele reale?

Iti explic toate astea sa intelegi ca nu am nimic personal cu tine, ci ma deranjeaza cand intra cineva cu cizmele in industria asta si face ravagii care ne dezavantajeaza mai mult sau mai putin mai devreme sau mai tarziu pe toti !

Pana acum am fost in modul silent dar m-am hotarat sa mai fac o incercare in a mai curata aceasta industrie.

Te vad baiat destept, fa o chestie in ultimul ceas si da cartile pe fata .....cere-ti scuze atunci cand gresesti si incearca sa-ti folosesti inteligenta in mod constructiv ! Industria asta are nevoie de oameni inteligenti insa care au o gandire corecta nu care isi folosesc inteligenta pentru a lua-o pe scurtaturi !
[/quote]

Sincer ce vrei tu sa auzi de la mine?, ce sa recunosc, recunosc vb cu Felix, cum am vorbit si cu Alex si cu altii, dar asa puteam vb si cu tine de asociatie si cu oricine, repet, nu am facut strategii malefice cum credeti voi, am socializat si atat in special pe tema asta a asociatiei, recunosc fac si eu content foto si video, dar asta stia Razvan inca de la Predeal, recunosc, am luat modelele lui Mugur, dar asta doar printr-o conjunctura, recunosc, ca POATE am gresit in filmulet ca am aratat banii, repet acest filmulet e facut pentru zona mea, recunosc, ca trebuia sa angajez actori, filmuletul e inspirat din realitate, AM FATA IN STUDIO CARE SI-A LUAT MASINA, SI ISI ADUNA BANI DE APARTAMENT, dar nu a acceptat sa fie promovata, acest filmulet a fost facut pt Timisoara, nicidecum pentru Bucuresti, asa consider eu si dupa ce am studiat piata, ca a fost bine sa arat, recunosc platesc impozite pe mai multe firme...si inca ceva Markus, raspund si fac asta ca eu chiar nu am nimic de ascuns, si pentru ca lasitatea mi se pare cel mai josnic lucru la un om, si nici eu nu am nimic cu NIMENI, am incercat sa fiu cu toata lumea OK, se pare ca nu se poate.
Tot ce am pe site-ul studioului afisat e conform realitatii, platesc la ore online cumulat cu procent, asta e oferta mea, daca pierd e problema mea, daca castig la fel si banii se dau!!! Nu sunt minnciuni!
Niciodata nu ales o promovare mincinoasa, si am aratat cine suntem, asa buni , rai cum suntem am aratat si am fost corecti!
SoulCams Models Studios wanted
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Pana acum nu am avut nimic cu tine. Dar tu persisti si insisti in mode deosebit !!!
Iti mai explic odata INDUSTRIA asta s-a satura de specialisti nascuti peste noapte, s-a saturat de oameni care vorbesc de dragul de –a vorbi. Industria asta are nevoie de oameni pertinenti,oameni echidistanti, oameni care au pareri obiective, oameni care stiu sa te certe cand gresesti sis a te laude cand faci ceva bine, oameni precum Ionut, Poca, Marius, Glamour si multi alti (imi cer scuze ca nu am mentionat toate numele)
Acum am sa-ti raspund punctual la tot ce ai raspuns tu!
Nu stiam ca acest forum este un fel de "stabor" sau imparatie, unde eu trebuie sa dau socoteala
Afirmai ironic, ca nu sti daca acest forum este STABOR sau IMPARATIE . Ei bine acest forum este oglinda noastra. Si pe acest forum vin oameni care vor sa se informeze corect. Si daca tu folosesti acest forum pentru a-ti face publicitate crede-ma ca nu e locul potrivit !
Ti-ai ales gresit locatia si oamenii. Incearca daca vrei sa ajuti sa vi cu pareri obiective si sincere, sa sustii ca esti unde si cine esti, nu sa derutezi lumea !
ce sunt eu un studio cu 12 modele cu ce as putea eu sa ma compar cu voi cu sute de modele, cum as putea sta eu cu voi la masa, ca nici macar nu am avut pretentie sa o fac, cu ce va concurez eu pe voi ca in Bucuresti gata am inchis???
Ma intrebase unul la seminar , cand tinea o prezentare, cand i-am pus o intrebare „ MARKUS DE CE MA INTREBI, ai nevoie de ajutorul meu? ” La care eu i-am explicat ca nu e in masura el sa ma ajute si nu va putea el vreodata in viata asta sa ma ajute cu ceva pe mine . Eu pun intrebari la seminarii pentru a primi raspunsuri cei din industrie cei care au neveoie de raspunsuri.
Vezi la fel e si la tine. Prea o iei personal ! Eu ar trebuii sa fiu nebun sa ma razbioesc cu unu de la 500 de km cu 12 modele! Nu avem ce imparti amandoi .....Insa la masa „ noastra ” au stat oameni cu 4 modele ( ENVY ME ala de care se vorbeste ca nu are tigari si care ar trebui sa va dea autografe multora), oameni cu 20 de modele –POCA, oameni fara modele MARIUS – da Marius care ma injurat atunci cand am spus ca am luat AVN in loc DE GFY.
Sti nu ne-am asezat la masa in functie de numar de modele si nici in functie de cat de batucit avem curul de pupaturi ci ne-am asezat la masa in functie de caracter ! Am incercat sa stam oameni cu caracter. Si asta incercam sa facem si acum sa descreditam si descurajam orice incercare de manipulare si inducere in eroare.

Corect ce ai spus(am facut o confuzie in graba)mai putin treaba cu plagiatul! Asta vad ca deja e un refren pe aici, plagiat, furat etc, pe bune, acum nu mai avem voie sa facem videochat ca unii au inceput sa faca business-ul asta acum 15 ani????!
Si te-as mai ruga nu ma mai rasplati atat ca eu chiar incep sa cred ca o faci:)
Tu iti dai singur cu firma in cap ! Eu faceam referire la mine ca nu stiu copiez . Nu stiu sa copiez o melodie de acea am scapat acel JUNGLE sau cum naiba se va numi. Tu care esti specialist la chestia asta, ai observat repede....nu stiu ce a fost rau in explicatia mea ! Nu tu mi-ai atras atentia ca nu am copiat corect????? Eu doar ti-am multumit !
......eu am spus ca ar fi posibil de ex la meseria de model artistic, in exact decrierea meseriei as aduga articolul "sa participe la transmisii live prin internet", care sa apara in fisa postului la atributii de servici, coroborat cu un nomenclator, care sa fie legat de activitatea asta de videochat ar fi totul cu o noima o legatura intre ele, etc....
Vi si spui ca e important sa se reglementeze meseria de videochatista in COR, dandu-I o denumire frumoasa ….. ti-am explicat si iti mai explic odata E IMPOSIBIL SA PLATESTI MODELELE CU CARTE DE MUNCA LA ACEST MOMENT. Iar tu insisti pe subiect!!!!!
Pentru ca un model sa primeasca 1500 $ NET ar trebuii ca tu sa platesti la stat partea ta si a modelului (taxe totale )de 1700 $ . Presupunand prin absurd ca nu mai ai nicio o cheltuiala vei inregistra un frumos profit de -200 $. Deci las-o naibii de treaba si nu mai insist ape subiecte aiurea!!!! DE asta imi e frica ca niste habarnisti ( nu ma refer nici la FELIX nici LA MUGUR ci strict la tine ) induc in eroare opinia celor din industrie si mai mult strica decat sa ajute. Si culmea tupeului mai si insisti !!!!!
In momentul in care se face o reglementare gen COR sau COD CAEN, este primul pas inspre a se face o reglementare a intregii activitati. Si atunci numai evazinoistii cu firme ascunse care nu le pot scoate pe masa mai pot ramane in piata. De aceea sunt impotriva acestei organizatii!!!!!
Am spus repet, si o spun din nou FIRMELE, pentru cei cunoscatori stiu ce spun!!!
Uite tu te ridiculizezi singur! Cazi in penibil aiurea! Doar din incapatanare!
Tu inloc s-o lasi incurcata ca-i mai clara si sari peste acest paragraf insisti ! Asta ma deranjeaza cand ne crezi prosti pe toti ! Unbde sunt cunoscatorii???? ROG UN CUNOSCATOR sa vina sa ne explice si noua ce vrea sa spuna Adrian.....sau poate nu sunt cunoscatori pe acest forum?
Hai te rog eu mult las-o cum a cazut si nu mai insista ca mai mult provoci decat sa repari !!!!
Sincer ce vrei tu sa auzi de la mine?, ce sa recunosc, recunosc vb cu Felix, cum am vorbit si cu Alex si cu altii, dar asa puteam vb si cu tine de asociatie si cu oricine, repet, nu am facut strategii malefice cum credeti voi, am socializat si atat in special pe tema asta a asociatiei, recunosc fac si eu content foto si video, dar asta stia Razvan inca de la Predeal, recunosc, am luat modelele lui Mugur, dar asta doar printr-o conjunctura, recunosc, ca POATE am gresit in filmulet ca am aratat banii, repet acest filmulet e facut pentru zona mea, recunosc, ca trebuia sa angajez actori, filmuletul e inspirat din realitate, AM FATA IN STUDIO CARE SI-A LUAT MASINA, SI ISI ADUNA BANI DE APARTAMENT, dar nu a acceptat sa fie promovata, acest filmulet a fost facut pt Timisoara, nicidecum pentru Bucuresti, asa consider eu si dupa ce am studiat piata, ca a fost bine sa arat, recunosc platesc impozite pe mai multe firme...
Bravoooo ! Da asta vreau sa aud ! Ca esti barbat si iti faci mea culpa cand gresesti ( ex: da recunosc i-am luat fetele lui Mugur) ! Si as vrea sa nu mai incerci marea cu degetul, sa nu ne mai crezi prosti sa nu ne mai sfidezi aiurea ..... acum e filmulet in zona ta, acum modelele de la 500 km pot ajunge in zona ta ( BUCURESTI TIMISOARA), acum e inspirat din realiatate acum e fictiune.....deci incearca sa fi coerent in exprimare si nu le mai schimba aiurea. Incearca sa nu mai dezinformezi si nu mai insista cand nu ai dreptate.
Eu admir oamenii care spun lucrurilor pe nume. Iti dau un exemplu dupa summitul de la Predeal eu am fost singurul care l-am injurat pe Alexis in fata. Restul mai carcoteau pe la spate. Mai mult la Barcelona de fata cu toata lumea i-am spus parerea mea si in continuare l-am injurat si i-am spus ca nu are nicio sansa sa faca acest summit fara specialisti langa el.
Ei bine crede-ma ca acum dupa summit cred ca sunt omul care il lauda cel mai mult ....si daca nu sunt fac concurs cu restul .....sunt omul care nu pierde nicio ocazie sa spuna tuturor ce a reusit baiatul asta sa faca pentru industrie si culmea ..... FARA SPECIALISTI (by the way INCA ODATA BRAVO LUI !)
Asa sunt eu cand gresesti iti spun in fata cand faci bine te laud peste tot ! Poate de aici atrag si atat de multa antipatie....Asa ca daca iti vezi de treaba ta si vei face ceva constructiv pentru industria asta fi sigur ca in momentul doi voi deveni ’cel mai bun prieten al tau ’
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Da, la inceput si eu eram blamat si pe acest forum si pe celalalt. Insa am inteles singur ca intai trebuie sa dau ceva informatii si ajutor comunitatii ca sa castig credibilitate si respect, nu sa il "cer" de parca mi s-ar cuveni de 100 de ani!
MARKUS scrie:Asa ca daca iti vezi de treaba ta si vei face ceva constructiv pentru industria asta fi sigur ca in momentul doi voi deveni ’cel mai bun prieten al tau ’
Problema Markus e ca multi considera fatarnicie treaba asta, desi e strict justificat acest tip de comportament.

In teorie fiecare om imi este egal cu toti ceilalti, porneste de la nivelul zero barat, insa pe parcursul calatoriei prin viata:
* unii isi castiga credibilitate sporita in fata ochilor mei si asta in urma actiunilor pe care le fac in viata
* unii gresesc (atat in fata mea cat poate si in fata altora) si-si pierd totalmente credibilitatea

Dar se pot intampla ambele situatii. Astazi sa imi fii cel mai bun prieten/consultant/om_de_incredere, maine sa cazi precum Lucifer in cel mai josnic mod si poimaine sa-mi fii din nou prieten/etc cu conditia sa-ti ceri iertare.

Problema cea mai mare este atunci cand Lucifer are un orgoliu mult prea grotesc ca sa-si permita luxul de a-si cere iertare, de a recunoaste ca a gresit si de a demonstra ca are bunavointa.


E fix ca-n religie.
* Toti ne nastem in pacat. Prin botez ne spalam de pacatul facerii/creatiei si atat.
* In viata adunam un mare bagaj foarte voluminos ce contine atat faptele bune cat si cele rele.
* Prin taina spovedaniei ne cerem iertare in fata divinitatii pentru pacatele comise. Daca vom continua sa le facem ca niste nesimtiti e clar ca nu vom primi niciodata iertarea suprema.

Ca sa nu spun ca degeaba ceri iertare daca nu arati ca te schimbi ca om, ca vrei si reusesti si demonstrezi ca poti fi un om mai bun.


Sincer nu prea am vrut sa ma bag in acest topic si nici in altele cateva intrucat sunt satul deja de subiectul in sine, insa cert e ca mi-am aratat punctul de vedere (asta pentru cine are ochi sa citeasca cum trebuie ceea ce am scris, adica mot-a-mot, adliteram)
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Marcus, cred ca acum incepi sa ma intelegi si pe mine cand ma aprindeam incet-incet pe forum cu unii useri :). Asa se intampla cand nu e coerenta in manifestarea lor. Cred ca nu are sens sa-ti mai pierzi timpul ca nu cred ca vei ajunge la vreun consens. Adrian la singura "lauda" primita ne-a acuzat pe noi ceilalti care am avut o parere diferita dar argumentata de interese obscure. Timpul le va lamuri pe toate.

PS: Exagerezi cu injuratul :). E foarte mult spus. Inca de cand m-ai sunat am zis ca am folosit nefericit cuvantul. Cat partea cu "ceva personal" stiu ca te-ai convins ca nu are cum exista.

Cred ca asta e un moment bun ca cei ce sunteti implicati in domeniu sa porniti discutii cu adevarat constructive.

Bafta!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
AdrianWSS
Mesaje: 28
Membru din: 08 Feb 2014, 03:51
Localitate: Timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Markus, sti ce vad eu acum, ca din moment ce imi raspunzi cu atata patos, chiar sunt important pentru tine, si asta nu face decat sa ma simt bine. Sunt chiar magulit de asta, chiar asa cum o faci pertinent cu nuante smecheresti, o accept asa cum este:)) Asta e ca si aia cu o potrivesti ca sa dea bine pe pagina!
Pana acum am inteles ca unul asa micut ca mine, face ceva, incearca ceva, si voi incercati sa corijati ce am facut gresit! Va multumesc si apreciez grija, promit ca daca mai fac ceva o sa fiu mult mai atent atunci cand am sa o fac din nou! Ca doar nu cred ca vrea cineva, sau ca poate cineva sa interzica cuiva sa faca ceva! Inteleg aluziile tale fine, si le iau ca atare fara resentiemente ca nu as avea de ce sa am in final! Pana acum am inteles din sfaturile ce le-am primit multe lucruri si unul dintre cele mai importante este sa tac si sa imi vad de treaba!!!! Nu ma dau specialist, incerc sa invat si sa iau de la fiecare ceea ce e bun ca sa dezvolt sanatos! Asta am sa fac, fara sa mai popularizez pe forum, pentru ca de la intentia mea vad ca se ajunge la fel si fel! Noteaza, nici unul dintre voi nu ma cunoasteti atat de bine decat prin simple prespupuneri sau ma rog concluzii trase pe un forum, dar foarte putini ati stat de vorba cu mine ca sa ajungeti sa ma judecati! Imi asum riscul Markus pentru ca aici am intrat in gura lupilor:)) si nu e greu sa imi dau seama!
In alta ordine de idei, nu cred ca ma poti combate cand spun ca nu e nevoie neparat sa fii un colos in acest domeniu ca neparat sa detii adevarul absolut, de aceea cum bine spui, pe acest forum se dezbat greseli sau lucruri bune, acum mai ramane de vazut si cum sunt criticate si percepute initiativele iesite din cercurile restranse!
Uite eu aleg de acum sa nu mai fiu in nici un cerc si sa nu mai fiu asociat cu nimeni si chiar imi doresc ca de acum sa fiu tratat ca un simplu owner de studio, cum de altfel nu mi-am dorit sa fiu perceput altfel, chiar daca a parut ca incerc sa imi promovez pe aici ceva!
Daca ma gandesc bine nici nu imi targetez piata pe modele din studio, sau pe studiouri de aici, deci nu mai vad cu sens orice critica sau lauda de aici, am gresit platforma de promovare cu siguranta:))
O sa aleg sa nu mai vb pe forum cum am tacut pana acum ceva timp, pot si de acum, si o sa iti iau sfatul sa fac ceea ce trebuie facut! Eu vad doar atat, asa ca si concluzie, sunt multi oameni care incearca sa aiba control aici, in domeniu, eu din fericire nu vreau asta si nici nu mi-as permite sa doresc asta, in final ora exacta se da la Bucuresti , tot timpul:), am propus ceva, un filmulet, o idee, un proiect, ca e buna ca e rea vom vedea, mi-o asum, si repet, iti multumesc pentru finele critici aduse, sper ca au fost doar cu natura constructiva...ca eu asa le iau!:)
Pana la urmatorul summit, va doresc numai bine, multe succese si bafta!
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

WinXPfather scrie:Marcus, cred ca acum incepi sa ma intelegi si pe mine cand ma aprindeam incet-incet pe forum cu unii useri :). Asa se intampla cand nu e coerenta in manifestarea lor. Cred ca nu are sens sa-ti mai pierzi timpul ca nu cred ca vei ajunge la vreun consens. Adrian la singura "lauda" primita ne-a acuzat pe noi ceilalti care am avut o parere diferita dar argumentata de interese obscure. Timpul le va lamuri pe toate.

PS: Exagerezi cu injuratul :). E foarte mult spus. Inca de cand m-ai sunat am zis ca am folosit nefericit cuvantul. Cat partea cu "ceva personal" stiu ca te-ai convins ca nu are cum exista.

Cred ca asta e un moment bun ca cei ce sunteti implicati in domeniu sa porniti discutii cu adevarat constructive.

Bafta!
Marius am uitat sa pun ghilimelele peste injurat !!! Cat despre partea cu ceva personal m-am convins inca inainte de a ne vedea face to face . Asa cum am spus-o si atunci cand eram in postura de DEZAVANTAJAT fata de tine, ti-o spun si acum: tot timpul am admirat efortul tau depus pe acest forum cu atat mai mult cu cat tu nu ai ABSOLUT niciun interes intrucat nu ai avea ce interes sa ai ,
Daca iti aduci aminte la sfarsitul divergetelor de opinie pe care noi doi le-am avut tu ai incheiat spunand '' cum sa nu ne intelegem BRO ....doar nu suntem PIZDE '' Tu ai parfrazat corect!!! De asta are nevoie industria asta, de oameni care isi spun in fata si cand gresesc si cand fac bine !
Am renuntat sa-mi bat capul si nu mai revin asurpa acestui post ca deja chair e pierdere de timp. Cei care au avut ceva de inteles au inteles!


p.s. concediu placut !
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
sph
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 30 Iul 2013, 18:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

MARKUS scrie:
Salutare,

Va rog insistent nu mai asociati numele meu de a lui Mugur. Am spus-o si o voi spune ori de cate ori e nevoie : MUGUR NU ARE NICIO LEGATURA CU MINE PERSONAL, nici macar de prietenie, MUGUR NU ARE NICIO LEGATURA CU BRANDURILE PROSTUDIO AVC .
Singurul lucru pe care il detine Mugur este STUDIO20. Acel studio este a lui si l-a construit de la 0 . Deci nici noi nu avem nicio legatura cu acel studio. E 100 % meritul lui in acel studio.
Deci va rog insistent NU MAI ASOCIATI NUMELE -BRANDURILE noastre CU MUGUR nu de alta dar aceasta asociere ne aduce deservicii.
A NU SE INTELEGE GRESIT - Mugur este un baiat destept, insa felul in care vede el lucrurile, caracterul lui si modul de gestionare a anumitor probleme, situatii este total diferit fata de al nostru! De aceea nu vrem sa mai fim asociati cu numele sau in nicio situatie.
MULTUMIM PENTRU INTELEGERE
Ma refeream la timpurile cand aparea primul reportaj facut despre ProStudio (cel de la Romania te iubesc) si care dupa cunostinta mea a dat startul aparitiilor in media cu reportaje pro videochat. Din cate stiu (poate ca ma insel), atunci Mugur si cu tine erati asociati. Nu stiu care a fost cu ideea respectiva, dar daca erati asociati presupun ca a fost o decizie luata de comun acord sa dati startul cu aparitiile in presa, de aici si exemplul dat de mine in postul anterior. In fine. Lipsind in mod activ o perioada de 18 luni din businessul asta am aflat de-abia acum doua zile ca nu mai sunteti asociati in brandul PRO Studio.

P.S. - scuze de interventie in discutia asta atat de aprinsa dar voiam sa aduc o scurta lamurire despre exemplul din topicul meu anterior.
Avatar utilizator
Mugur
VIP
VIP
Mesaje: 732
Membru din: 13 Iun 2005, 16:09
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Daca ma mai pomeniti mult o sa imi pice greu pranzul :)

Cat despre aberatii, azi am ceva timp liber, sa ma apuc sa fac printscreens de pe siturile studiourilor cu promisiuni mincinoase de genul 1500 EUR salariu minim garantat pe carte de munca si taxele platite de studio (nu dau screenshoot-ul sa nu spui ca ma iau de tine)? Mi-e ca va suparati pe mine 75% dintre cei de pe forum si nu vreau asta.

V-am mai spus si o sa tot repet: haideti sa ne uitam fiecare in oglinda si sa incepem schimbarea de la noi. Sa fim noi corecti si frumosi in primul rand. Cu modelele, cu staff-ul, cu concurentii. Apoi sa ne uitam la cei din jur. Si, din proprie experienta va spun, cei care reusim sa facem asta vom fi MULT mai fericiti decat cei ancorati in minciuna, frustrare si rautate, chiar daca ei ar castiga de 10 ori mai mult decat noi. Incercati doar ...
Omul inteligent nu este rau. Rautatea se naste din prostie, trufie si impotenta.

www.studio20.ro
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Svideo scrie:Daca ma mai pomeniti mult o sa imi pice greu pranzul :)

Cat despre aberatii, azi am ceva timp liber, sa ma apuc sa fac printscreens de pe siturile studiourilor cu promisiuni mincinoase de genul 1500 EUR salariu minim garantat pe carte de munca si taxele platite de studio (nu dau screenshoot-ul sa nu spui ca ma iau de tine)? Mi-e ca va suparati pe mine 75% dintre cei de pe forum si nu vreau asta.

V-am mai spus si o sa tot repet: haideti sa ne uitam fiecare in oglinda si sa incepem schimbarea de la noi. Sa fim noi corecti si frumosi in primul rand. Cu modelele, cu staff-ul, cu concurentii. Apoi sa ne uitam la cei din jur. Si, din proprie experienta va spun, cei care reusim sa facem asta
Mugur am inteles ca faza cu '' pomenitul '' facea referire la mine...insa sper si cred ca nu te-i referit la mine atunci cand ai spus '' nu dau screenshoot-ul sa nu spui ca ma iau de tine '' si banuiesc ca nici fraza '' vom fi MULT mai fericiti decat cei ancorati in minciuna, frustrare si rautate, chiar daca ei ar castiga de 10 ori mai mult decat noi. Incercati doar ... ''

Astept lamuriri, pentru ca eu chiar nu vreau sa fie lumea indusa in eroare !
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

sph scrie:
MARKUS scrie:
Salutare,

Va rog insistent nu mai asociati numele meu de a lui Mugur. Am spus-o si o voi spune ori de cate ori e nevoie : MUGUR NU ARE NICIO LEGATURA CU MINE PERSONAL, nici macar de prietenie, MUGUR NU ARE NICIO LEGATURA CU BRANDURILE PROSTUDIO AVC .
Singurul lucru pe care il detine Mugur este STUDIO20. Acel studio este a lui si l-a construit de la 0 . Deci nici noi nu avem nicio legatura cu acel studio. E 100 % meritul lui in acel studio.
Deci va rog insistent NU MAI ASOCIATI NUMELE -BRANDURILE noastre CU MUGUR nu de alta dar aceasta asociere ne aduce deservicii.
A NU SE INTELEGE GRESIT - Mugur este un baiat destept, insa felul in care vede el lucrurile, caracterul lui si modul de gestionare a anumitor probleme, situatii este total diferit fata de al nostru! De aceea nu vrem sa mai fim asociati cu numele sau in nicio situatie.
MULTUMIM PENTRU INTELEGERE
Ma refeream la timpurile cand aparea primul reportaj facut despre ProStudio (cel de la Romania te iubesc) si care dupa cunostinta mea a dat startul aparitiilor in media cu reportaje pro videochat. Din cate stiu (poate ca ma insel), atunci Mugur si cu tine erati asociati. Nu stiu care a fost cu ideea respectiva, dar daca erati asociati presupun ca a fost o decizie luata de comun acord sa dati startul cu aparitiile in presa, de aici si exemplul dat de mine in postul anterior. In fine. Lipsind in mod activ o perioada de 18 luni din businessul asta am aflat de-abia acum doua zile ca nu mai sunteti asociati in brandul PRO Studio.

P.S. - scuze de interventie in discutia asta atat de aprinsa dar voiam sa aduc o scurta lamurire despre exemplul din topicul meu anterior.
Nu, Mugur nu era asociat cu mine cand s-a facut acel reportajul de la Romania Te Iubesc!
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”