Prezentare Video Web Star Experts si un filmulet surpriza!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
LTVstudio
User Junior
User Junior
Mesaje: 70
Membru din: 07 Ian 2014, 13:39
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Eu am inteles ca era vorba de filmulet, nu de cine apare in el. E ca si cum s-ar vorbi despre o reteta de tort si toata lumea comenteaza desenul de pe ambalaj....omg unde se ajunge...Orice initiativa este buna. Iar voi care aveti studio-uri oriunde in tara, ar trebui sa va ganditi ca o noua reclama despre videochat, care prinde, este si reclama voastra. O tipa cu potential vede scurt metrajul lui Adrian, dar locuieste in Constanta. Zice ea...hai sa sun la astia. Si cand se duce la contact vede ca sunt din Timisoara ...ooooooo. Si ce face fata? Ca sa nu ramana cu aceasta mare curiozitate nesatisfacuta, cauta un studio din Constanta, se programeaza la un interviu si incepe munca. Bineinteles ca studioul din Constanta nu il va suna pe Adrian sa ii multumeasca pentru a facut reclama si i-a adus un model....

Nu e buna reclama lui? De ce nu faceti voi mai bine????

Intr-adevar, poate ca nu e cel mai bun canal de distribuire a filmuletului, dar toate au un inceput. Pana la urma omul vroia o parere nu o revolutie.

E doar o parere!!!! E de ajuns sa acceptati ca exista si alte pareri, nu trebuie sa fiti de acord cu ele :)

Have fun and make money!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
VideoModeling
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 141
Membru din: 12 Noi 2012, 17:29
Localitate: Cluj
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Adrian, felicitari pentru initiativa!
VideoModeling - Studio legal de videochat din Cluj | Angajari videochat Cluj
Facebook: VideoModeling
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Este incredibil ce logica defecta aveti...Mie sincer imi vine greu sa cred cum faceti acest business daca ganditi gresit din start.Am inteles ca nu este un video motivational,am inteles si ca modelul este din stafful studioului si nu un model real cu toate ca au fost altii care au spus ca exista probe,nu am cautat,nici nu voi cauta,pe mine ma dispera insusi mesajul transmis nu intentia.
Stiu ce inseamna sa faci recrutare intr-un oras de 10 ori mai mic decat Timisoara dar eu am atras atentia tocmai acestui aspect,mesajul transmis.
Sunt de accord ca un potential model va cauta in orasul ei un studio unde sa faca exact ce face fata din video dar ce ne facem cand va trebui sa-i explicam ca va trebui sa munceasca fucking hard pentru tot ce se vede acolo??90% vor pleca dezamagite,100% vor povesti si prietenelor ca totul este o vrajeala,prietene pe care nu vom mai avea ocazia sa le cunoastem, tocmai pentru ca majoritatea gandesc superficial si sunt atrase de superficial.Ele sunt modelele care ingroasa coada siteurilor de videochat de la pagina 10 incolo,umplutura,pleava,cele care fac 1000 la perioada sau mai putin,unele chiar pe 4,5,6 sites,astfel de modele va doriti???
S-ar crede ca daca spui adevarul si duci o campanie de recrutare cinstita in care spui de fapt ca in orice meserie tine de implicare,sacrificii si multa munca,nu angajezi totusi eu primesc aplicatii pe site saptamanal,adevarat nu zeci,sute dar primesc si lucrez cu studioul inchis din punct de vedere al locurilor tocmai pentru ca nu-mi doresc modele de 1000 la perioada,nici 50 modele care sa faca banii unei fete,nu-mi doresc sa stau 18 ore pe zi la calculator si sa ma imbolnavesc pentru niste fete care vin sa se distreze,distractia este la club ,in studio vin sa muncim,observati nuanta,MUNCIM ,pentru ca trebuie sa muncim toti si ele si mai ales noi ,indrumatorii lor.
Nu o sa inteleg niciodata de ce trebuie sa angajam exact fetele care nu isi gasesc locul nicaieri,pe cele superficiale,puturoase si cu chef de distractie,ce performanta vor face aceste fete?Fix nici una,vor mai strica cateva sute de membrii,vor mai dispera niste admini de studio cu lipsa pe motive idioate si vor mai povesti si prietenelor de pe feisbuc ca la videochat trebuie sa si muncesti ,nu este suficient sa desfaci cracii si sa curga banii pe tine.Perdanti,toti,ne bucuram ca recrutam ce?Pleava?
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
googlefun
VIP
VIP
Mesaje: 1701
Membru din: 25 Oct 2006, 20:28
Localitate: Delta Dunarii (Chilia Veche)
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Ce-mi place mie sa vad cum "lupii tineri " ...carora nu li sa uscat inca cerneala , devin agresivi , maraie amenintator ,se aproba/felicita intre ei reciproc , vor o halca cat mai mare , cat mai repede parand ca numai au rabdare , se grabesc sa muste preventiv ca nu cumva altcineva sa le fure halca .
"Lupii tineri " ,ca in orice alt domeniu sunt benefici din cand in cand pentru revitalizarea speciei , dar de obicei nu trebuie mers pe mana lor deoarece in graba /nerabdarea /nesabuinta /superficialitatea lor , in final vor dauna "speciei " .
Avatar utilizator
Anonymous2You
Mesaje: 45
Membru din: 14 Dec 2011, 07:13
Localitate: Faurei / Bora Bora
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Eu intotdeauna am zis ca vara, din cauza soarelui puternic, modelele o cam iau razna si uita sa mai treaca pe la studio, mai noteaza ocazional cate un mail pe o hartiuta, mai trimit un mesaj ca poate se lipesc de o excursie prin Islanda. Dar uite ca nu e doar cazul modelelor, se mai intampla si la D+P+2.

Mah, cu riscul de a-mi pune oameni in cap pt. apelativul asta, ce draq aveti? Ce nu va ajunge?

Mai tineti minte cum erati anul trecut pe vremea asta? Si cate lucruri s-au schimbat de atunci? In bine. Si voi ce faceti? Avem Summit, editia a 2-a. Cu rezultate palpabile pot spune, desi eu am fost unul din sceptici, si Alex stie asta ca i-am zis-o in fata. Dar in loc sa ramaneti pe metereze si sa continuati o treaba buna, voi va apucati de ce? De organizatii? De copiat? De ieftineli? De BARFA INFECTA? De aruncat cu noroi in mod gratuit? Ciolan nu va ramane voua in plus, asta v-o garantez.

Cum ne dam noi ca salciile, dupa cum e mai bine.... Cum periem statuia momentului, nestiind ca in spatele ei se toarna fundatia la un nou piedestal.

Cine stie sa faca, va face. Cine nu, va vorbi despre asta. Cine crede ca a tras lozul si e momentul sa se desprinda si sa se afirme pe spatele muncii altora, sa o faca. Dar se va desprinde atat de tare incat s-ar putea sa zboare de tot. Si incet incet incep sa se vada si rezultatele muncii unor "profesionisti".

Nu e momentul sa formam tabere, aliante si planuri de afirmare individuala. Asta nu e RISK, e videochat. Iar eu unul m-am cam saturat de copii palide. Mai conteaza cine a pornit caruta? Ar trebui sa punem toti mana si sa tragem la ea, in loc sa ne gandim cum sa construim una mai frumoasa, cu spoilere si roti de cauciuc. Anul trecut nici p-asta n-o aveam. Eu numa' zic.

In alta dezordine de idei...Dulcica, avem vreo sansa sa-ti vedem cositele platinate la Mamaia?
I'd rather live a life of Oh Well's than a life of What If's.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

LTVstudio scrie: E doar o parere!!!! E de ajuns sa acceptati ca exista si alte pareri, nu trebuie sa fiti de acord cu ele :)
OMG! Pai fa, conformeaza-te la ce recomanzi. Exista si alte pareri. Poca a expus concret. Filmul ala prezinta vch ca pe ceva usor, facil pe bani multi. Chiar nu e asa. Daca asta prezinti, vei targeta exact acel segment majoritar de lepre. De asta majoritatea merg pe volum si sunt disperati sa angajeze cat mai mult de aici si idee de asociatii etc. In loc sa creasca cu adevarat ce deja au. Dar majoritatea ownerilor nu o pot face ca habar nu au. Nivelul la care e vch in ce priveste performanta studiourilor e foarte jos.

Cand vrei si faci performanta iei cateva modele (putine) triate dintr-o majoritate si bagi munca. Dar munca la greu, peste 10 ore pe zi nu discutii pe skype. Aratati-mi performanta voastra si voi considera ca si asta e o cale. Vreau sa prezentati niste paymenturi ceva ca sa stim despre ce vorbim. Pana atunci intrebati-va cine sunt... Am ramas uimit de cat de subti incasati per model. Asta spune tot. Si cei care se apuca de consultanta sunt cei care in practica nu au reusit nimic. Demonstrati-mi ca ma insel. ;) Dar asta nu ma intereseaza ca oricum fraierii sunt cei care vor hali si pana toti isi merita soarta. Fiecare are dupa cum gandeste.

Habar nu aveti de vch, de piata careia va adresati, dovada fiind chiar performanta voastra. Am inteles, spui ca eu habar nu am, deci parerea mea oricum nu conteaza, poti s-o ignori foarte simplu, dar a pocai poate conteaza care a spus acelasi lucru, ca zici ca e cineva. Pana la urma un singur lucru conteaza, tu daca esti multumit e foarte bine, dar daca e sa faci comparatii fa-o in sus, cu cei putini forta nu in jos cu majoritatea care abia se taraie.

Barfe, terorizarea modelelor celorlalti am vazut ca stiti. In general zic, nu neaparat cineva de pe topicul asta. Eu va doresc sanatate, dar aici lasati-o mai moale cu grandomania ca sunteti subti rau.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
AdrianWSS
Mesaje: 28
Membru din: 08 Feb 2014, 03:51
Localitate: Timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Mai colegi, prieteni, critici, dusmani, sper ca nu:D etc fiecare dupa cum se simte sau cum ma percepe sa va explic asa pe scurt ce e cu mine pe aici, ca vad ca in ultimul timp lucrurile excaladeaza pe o panta foarte aiurea!!
1. Nu sunt purtatorul de cuvant al nimanui, vreun impostor, sau tin partea cuiva, daca am sustinut ideea cu asociatia a fost pentru ca eu cred in asta, Felix pe care il stiu de la summit din Predeal e singurul care mi-a propus ceva serios, sau cel putin asa pare, atat, nu ii tin parte, nu am interese ascunse,nu am stabilit strategii obscure cu el, dimpotriva mi-am oferit pe tava resursele mele, relatiile, care nu vreau sa par laudaros sunt destul de viabile si serioase,eu stiu cum functioneaza un ONG, si stiu ce implica asta! Am sustinut tot timpul ca ma voi implica intr-un proiect sau organizatie dar doar daca va fii ceva serios, pana acum Felix e singurul care mi-a aratat ceva, un statut etc. Nu ma implic sa conduc asociatia, ma implic pentru ca pot argumenta oricand cateva puncte bune care pot fi realizate cu aceasta asociatie! Cand va fi cineva cu mai mult decat un topic pe forum cu siguranta voi avea aceeiasi abordare, adica voi sustine indiferent ca e studio20 sau felix sau cine mama se mai hotaraste, voi analiza si ma voi indrepta spre cel mai serios proiect!!!
2. Mai nou sunt facut plagiator, copiator, hot etc. Sa va explic ceva eu voua, eu cand am inceput proiectul asta Web Star Experts i-am spus in fata lui Razvan (ibabes) ca voi avea si o parte de productie si poate il voi concura, si daca imi amintesc bine chiar de la Predeal, el poate confirma, sper ca @Razvan treaba cu IP-ul din vest s-a inchis aici, adica in seara asta???? Apoi intreb, am copiat Ibabes @GlamourAdrian??? Au facut si ei vreun filmulet motivational/nemotivational cum ar fi el?? Si eu l-am copiat????? @AdrianGlamour(asta ca raspuns la topicul celalat) cu tot respectul invata sa judeci la rece nu prin prisma unor interese, sau cu naivitate, proiectul meu nu copiaza decat faptul ca produc si eu content video/foto pentru modele! Si apropo si eu stiu sa improsc cu noroi subtil daca vreau! Dar o consider din partea ta o scapare naiva! Te invit la prezentare sa vezi cum functioneaza si atunci ai sa vezi ca e chiar foarte diferit de ceea ce face Razvan!! Iti multumesc ca ai apreciat ce am facut si daca o sa am nevoie de foto cu siguranta voi colabora cu tine, cum poate am sa o fac si cu Razvan daca vreodata va fi nevoie!
@markus, apropo COR e codul meseriilor, CAEN e codul activitatilor comerciale, banuiesc ca videochat e activitatea, si model videochat ar fi meseria, e cu totul si cu totul altceva! SI daca am spus ca am dat contractele, nu a fost sa arat eu ce bun samaritean sunt, a fost doar ca daca citeai atent eram acuzat voalat ca m-am trezit sa spun de asociatie fara sa fac nimic in ajutorul cuiva, a se vedea topicul asta cu postarile anterioare! Si da am platit redactarea contractelor, sunt jurist de meserie si stiu sa fac diferenta dintre un act redactat sau unul copiat!!!
Si apropo daca tot il elogiezi pe Dragos, pentru care tot respectul pentru atitudine si eleganta, de apreciat cu siguranta, de ce nu il sfatuiesti si pe Mugur ca inainte sa faca ceva sa se informeze, stie el mai bine de ce spun! Dar cum am spus mai sus nu port pica, probabil si eu as fi reactionat cumva, dar diferenta este ca eu m-as fi informat foarte bine inainte sa fac niste actiuni nechibzuite! In final am inchis si eu studioul in Buc si modelele au zburat deci s-a stricat totul, apropo, un secret, eu studioul din Bucuresti nu mi l-am dorit a fost o conjunctura, si probabil ca daca Mugur va dori sa afle adevarul va fi destul sa intrebe!!
Era unul pe postul celalalt, nu am retinut ca e fara importanta, care insinua ca as fi un "lup tanar" cu nevoie de promovare, pai mai promovat decat prin ziare, ce am nevoie mai mult? sunt chiar o vulpe batrana prietene, cunosc domeniul de vreo cativa ani buni, si chiar daca nu am sute de modele in studio cunosc destul de bine domeniul, dar e loc sa invat mai multe si asta fac!
Acum uite invat sa nu mai fiu entuziasmat privind oamenii din domeniul asta, in afara de Alexis, pentru care, respect maxim, pentru ca entuziasmul meu a creat o imagine distorsionata despre mine, am crezut ca aici exista principii respect etc, dar constat cu stupoare ca aici in loc sa faca cineva mai bun decat celalat, cum @Markus nota 10 plus pentru studiourile tale, sunt reper pentru multi cu siguranta(auzeam o barfa cu mocheta rosie:)))) asa ca fapt divers, dar totusi, ai o prezentare aici pe forum la Wow Studio cu o melodie luata de pe audioJungle si se poate auzi AudioJungle pe ea(adica copyrightul), cred ca trebuie sa penalizezi pe cineva!:) Asadar sa revin, din entuziasmul meu tampesc am crezut ca in general socializez cu oameni cu coloana vertebrala cu respect, cum am fost invatat sa o fac cu altii cu care mai fac si alte business-uri, dar din pacate constat, ca atunci cand se incearca a se face ceva nimeni nu se gandeste cum sa faca mai bine, ci dimpotriva se gandeste cum sa saboteze mai bine, ca sa nu mai spun ca sunt satul de traficul cu vorbe, si meciurile care le au unii pe aici, eu fratilor, nu am un meci cu nimeni, probabil Mugur cu mine, dar parca sincer il prefer pe Mugur, stiti de ce?, macar el a facut direct ceva si stiu ca trebuie sa il bag pe lista de atentie, voi restul stiti voi care sunteti, nu vreau sa generalizez si imi cer scuze la cei care nu sunt asa,... stati, aruncati vorbe, apoi va eschivati, asta e un semn muieresc nu barbatesc, probabil muncind cu femei mult se transmit obiceiurile! Se incearca tot felul de denigrari, de dovezi de dracu stie ce, ca sincer nu imi pasa, dar va intreb ce rahat aveti de castigat din asta???
Concluzia este ca eu unul v-as multumi daca in ceea ce ma priveste ati incerca sa va abtineti, atat timp cat suferiti de teoria conspiratiei si prost informati, a nu se intelege gresit critica constructiva nu o resping cum nu resping nici vreo colaborare serioasa si corecta daca se poate! Nu ma intereseaza razboaiele voastre si nu incercati sa ma mai trageti in ele ca ratati si cutitul inca nu a ruginit:))))! Eu vreau sa imi fac treaba cum stiu eu mai bine, daca o fac bine e bine,daca o fac rau o fac pe banii mei!!
In rest numai bine!
PS. Voi copia acest post si la celalat post pentru ca sunt singurele unde am vorbit si e corect sa vada si cei care citesc acolo replica:)
PPS. Multumesc celor care au apreciat initiativa mea cu filmuletul! Cu siguranta cei care ma critica ma fac sa realizez uramatorul filmulet mult mai bine:))
sph
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 30 Iul 2013, 18:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Fun fact: gagica "si-a cumparat un gipan" de jdemii de euro insa nu si-a cumparat casa. Asa prioritati mai zic si eu :)

Retoric question: cum rahat managerieaza unii studiouri cand sunt la fel de agramati ca tiganii din Ferentari? Rahat. Mai are mult industria asta pana sa ajunga la un nivel ridicat al calitatii cand jumatate din patroni si manageri nu stiu sa lege doua vorbe corect. Cum ii poti spune unui model ca totul sta in atitudine si in capacitatea de a conversa cu membrii cand gramatica limbii tale natale este semi-lesinata? Oare si regulamentele interioare sunt scrise la fel de infect cum sunt si textele de pe forum? Bat apropouri la unii dintre cei care scriu constant pe forumul acesta, nu neaparat la cei care au scris in topicul de fata.

Adrian:

Ideea clipului e ok. Uitandu-ne la ce abordare comerciala au firmele din afara pot spune ca te-ai apropiat destul de mult de ceva profi. Imi place ideea de alb, lumina puternica prezenta in majoritatea cadrelor, sunet relaxant pe fundal, imagini subacvatice. Not bad.

Ce nu-mi place e felul in care fata recita textul in anumite segmente ale clipului si faptul ca nu are un chip care sa fie pe placul fetelor de rand. Pana la urma grosul angajarilor il reprezinta fetele normale pe care le modelezi tu in timp, nu? Anyway, personal nu as merge pe ideea de look "trashy" al protagonistei principale (scuzele de rigoare pentru fata, dar asa arata in clip), ci as fi ales o fata cu un chip mai dulce si/sau mai inocent care sa inspire atat fetele mai timide si/sau cu look normal, cat si pe cele care arata bomba.

Faptul ca fata din clip nu e model de succes e irelevant. Puteai folosi si o actrita ca tot acelasi impact il avea clipul. Cine nu a avut treaba cu videochatul nu va sti sa verifice activitatea online a fetei din clip.

Faptul ca prezinti job-ul ca fiind ceva usor (cu toate ca practic nu este chiar asa), iarasi nu consider a fi o problema. Sa ne gandim la advertisingul companiilor producatoare de telefoane mobile si cu ce calitate a camerei se lauda in spoturi, iar cand cumperi produsul este o diferenta de la cer la pamant. Altii se lauda cu camere video profesionale si in studio se lucreaza cu c920 sau cu camcordere lesinate cumparate la mana a doua in 2009.

Si uite ca eu stiu fete incepatoare care de la bun inceput au facut $1500 - $2000 la perioada bazandu-se pe look-ul din fata camerei si cunoscand engleza la un nivel mediocru. Am avut pentru scurt timp, intr-un studio pe care il consiliam, o fata care a facut $18000 in prima luna, la un program de 10 ore, avand experienta zero, training minim si fara sa bage si sa scoata jucarii in orificii. Deci care e problema? Pentru unele fete chiar este un job usor si banos.

Din pacate puteai sa vii cu un spot filmat si regizat de Spielberg si sa nu aiba nici un efect. Piata romaneasca este in continuare atipica.

Ceea ce nu inteleg eu este reclama serviciilor de promovare din primul video. Poti da niste detalii generale despre cum promovezi modelele? Am mai vazut "experti" care consiliau studiouri sau modele si cand intrai cu ei in detalii stiau ce stie toata lumea sau chiar mai putin. Poti aprofunda putin subiectul? Pe site nu am gasit decat informatii neconcludente.
Avatar utilizator
AdrianWSS
Mesaje: 28
Membru din: 08 Feb 2014, 03:51
Localitate: Timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

sph scrie:Fun fact: gagica "si-a cumparat un gipan" de jdemii de euro insa nu si-a cumparat casa. Asa prioritati mai zic si eu :)

Retoric question: cum rahat managerieaza unii studiouri cand sunt la fel de agramati ca tiganii din Ferentari? Rahat. Mai are mult industria asta pana sa ajunga la un nivel ridicat al calitatii cand jumatate din patroni si manageri nu stiu sa lege doua vorbe corect. Cum ii poti spune unui model ca totul sta in atitudine si in capacitatea de a conversa cu membrii cand gramatica limbii tale natale este semi-lesinata? Oare si regulamentele interioare sunt scrise la fel de infect cum sunt si textele de pe forum? Bat apropouri la unii dintre cei care scriu constant pe forumul acesta, nu neaparat la cei care au scris in topicul de fata.

Adrian:

Ideea clipului e ok. Uitandu-ne la ce abordare comerciala au firmele din afara pot spune ca te-ai apropiat destul de mult de ceva profi. Imi place ideea de alb, lumina puternica prezenta in majoritatea cadrelor, sunet relaxant pe fundal, imagini subacvatice. Not bad.

Ce nu-mi place e felul in care fata recita textul in anumite segmente ale clipului si faptul ca nu are un chip care sa fie pe placul fetelor de rand. Pana la urma grosul angajarilor il reprezinta fetele normale pe care le modelezi tu in timp, nu? Anyway, personal nu as merge pe ideea de look "trashy" al protagonistei principale (scuzele de rigoare pentru fata, dar asa arata in clip), ci as fi ales o fata cu un chip mai dulce si/sau mai inocent care sa inspire atat fetele mai timide si/sau cu look normal, cat si pe cele care arata bomba.

Faptul ca fata din clip nu e model de succes e irelevant. Puteai folosi si o actrita ca tot acelasi impact il avea clipul. Cine nu a avut treaba cu videochatul nu va sti sa verifice activitatea online a fetei din clip.

Faptul ca prezinti job-ul ca fiind ceva usor (cu toate ca practic nu este chiar asa), iarasi nu consider a fi o problema. Sa ne gandim la advertisingul companiilor producatoare de telefoane mobile si cu ce calitate a camerei se lauda in spoturi, iar cand cumperi produsul este o diferenta de la cer la pamant. Altii se lauda cu camere video profesionale si in studio se lucreaza cu c920 sau cu camcordere lesinate cumparate la mana a doua in 2009.

Si uite ca eu stiu fete incepatoare care de la bun inceput au facut $1500 - $2000 la perioada bazandu-se pe look-ul din fata camerei si cunoscand engleza la un nivel mediocru. Am avut pentru scurt timp, intr-un studio pe care il consiliam, o fata care a facut $18000 in prima luna, la un program de 10 ore, avand experienta zero, training minim si fara sa bage si sa scoata jucarii in orificii. Deci care e problema? Pentru unele fete chiar este un job usor si banos.

Din pacate puteai sa vii cu un spot filmat si regizat de Spielberg si sa nu aiba nici un efect. Piata romaneasca este in continuare atipica.

Ceea ce nu inteleg eu este reclama serviciilor de promovare din primul video. Poti da niste detalii generale despre cum promovezi modelele? Am mai vazut "experti" care consiliau studiouri sau modele si cand intrai cu ei in detalii stiau ce stie toata lumea sau chiar mai putin. Poti aprofunda putin subiectul? Pe site nu am gasit decat informatii neconcludente.
Salut, multumesc de recenzie, cred ca e prima primita fara a exista vreun interes obscur!
In alta ordine de idei, proiectul asta cu filmulete va continua, asa ca fiecare feedback oricum ar fi el e bine venit! Eu tot timpul gandesc ca atunci cand nu exista critici, cu conditia sa fie pertinente, inseamna ca am o problema, asa ca pe viitor cu siguranta se va imbuntati totul.
In legatura cu proiectul Web Star Experts prezentat de mine in filmulet e un concept pilot, adica incercam sa furnizam niste servicii complete. Ma bucur ca esti primul , din nou, care intreaba de asta, probabil trebuia sa pun o fata sa il prezinte ca atunci cu siguranta se incitau spiritele pe aici:)) dar si imaginatia unora:))
Partea de productie foto si video este operationala, cat si partea de consultanta, la partea de training si developers se mai lucreaza!
De asemenea propunem un sistem de branding al modelului dar si de conversie pe produsul creat! Suntem inca in teste, cand va fi 100% operational cu siguranta cei de aici vor fi primii informati:)
Si, apropo, fara sa fiu acuzat de misoginism, prioritatile femeilor nu au totul timpul logica normala:))))
PS. Sper ca in perceptia ta nu intru in categoria agramatilor :roll:
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

AdrianWSS scrie:Si, apropo, fara sa fiu acuzat de misoginism, prioritatile femeilor nu au totul timpul logica normala:))))
normala sau nu, logica femeilor are logica ei , ea in general se dezvolta de la scopuri mici in trepte multe catre tinte majore dar foarte clare, ca de exemplu:
- la dracu' mi s-a zgariat geanta, acum trebuie sa-mi iau alta
- dar daca-mi iau alta geanta imi trebuie si alti pantofi
- deci trebuie sa si schimb masina ca n-o sa se mai potriveasca cu pantofii
- si unde sa tin eu masina noua... la asa masina clar trebuie alta casa
- uffffffff, iar tre' sa schimb barbatul !
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
SFG2707
VIP
VIP
Mesaje: 515
Membru din: 19 Sep 2010, 19:30
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Asta ca sa nu vorbim de logica barbatilor care in cele mai multe cazuri nu are la baza activitatea cerebrala ...
sph
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 30 Iul 2013, 18:53
Has thanked: 0
Been thanked: 0

AdrianWSS scrie: Salut, multumesc de recenzie, cred ca e prima primita fara a exista vreun interes obscur!
In alta ordine de idei, proiectul asta cu filmulete va continua, asa ca fiecare feedback oricum ar fi el e bine venit! Eu tot timpul gandesc ca atunci cand nu exista critici, cu conditia sa fie pertinente, inseamna ca am o problema, asa ca pe viitor cu siguranta se va imbuntati totul.
In legatura cu proiectul Web Star Experts prezentat de mine in filmulet e un concept pilot, adica incercam sa furnizam niste servicii complete. Ma bucur ca esti primul , din nou, care intreaba de asta, probabil trebuia sa pun o fata sa il prezinte ca atunci cu siguranta se incitau spiritele pe aici:)) dar si imaginatia unora:))
Partea de productie foto si video este operationala, cat si partea de consultanta, la partea de training si developers se mai lucreaza!
De asemenea propunem un sistem de branding al modelului dar si de conversie pe produsul creat! Suntem inca in teste, cand va fi 100% operational cu siguranta cei de aici vor fi primii informati:)
Si, apropo, fara sa fiu acuzat de misoginism, prioritatile femeilor nu au totul timpul logica normala:))))
PS. Sper ca in perceptia ta nu intru in categoria agramatilor :roll:
Brandingul este de baza in zilele noastre. Putini sunt cei care lucreaza cu adevarat ca brandul firmei sa devina solid si cunoscut si putini sunt cei care inteleg ca fara branding facut ca la carte firma lor va fi la fel de anonima si peste 10 ani cum este si acum.

Ca exemplu pozitiv de dezvoltare a brandului putem da ProStudio si studiourile lor satelit. Oamenii fac branding mai mult sau mai putin agresiv, uneori cu mici sau mari inadverdente, dar per total le iese. Asta se datoreaza probabil si experientei lor din afara ariei adult. Mugur a facut si inca face treaba prin afacerile lui online si cred ca a aplicat si in cazul brandingului studiourilor stilul respectiv. Markus e baiat destept si are in spate ani buni de manageriat studiouri. Cunoaste slabiciunile oamenilor din domeniu si stie ca brandingul nu aduce neaparat doar modele cat aduce si alte tipuri de colaborari la fel de importante.

Ideile tale in teorie sunt bune, foarte bune chiar, dar ai grija sa nu te abati de la ele pentru ca in Romania oamenii vor rezultate imediate, nu sa cladeasca pentru a deveni o forta in timp. Acum depinde si de cat de bazati sunteti voi ca echipa si cat de bine acoperiti toate aceste arii. Smecheria in treaba cu consilierea este sa aduceti niste rezultate rapide pentru a ii face pe clienti sa capete incredere in aptitudinile voastre, iar asta se realizeaza prin metodele clasice de abordare a afacerii, iar apoi, dupa ce deja ai dovedit ca poti aduce rezultate, sa le explici ce inseamna branding si sa lucrezi cu ei la un alt nivel.

Sa nu faceti vreodata greseala sa aplicati din prima doar chestii noi pe clientii pe care ii consiliati. Orice inseamna noutate inseamna automat TEST. Trebuie sa combini noul cu vechiul (pentru ca stilul clasic este deja testat) si sa pastrezi din chestiile noi doar ceea ce da randament in combinatie cu abordarea clasica, altfel iti bati joc de afacerea omului care doar papa bani dar nu aduce si castiguri. Repet, piata din Romania este destul de atipica in general, daramite in domeniul adult.

Si un ultim sfat pe care ti-l pot da eu ca persoana (care printre multe altele se ocupa din cand in cand si de consiliere a unor studiouri), e ca de multe ori este necesar sa faci munca voluntara acolo unde consideri ca vei gasi ceva nou pentru a te pune la punct cu toate problemele si cu toate echipamentele inainte de a cere bani pentru serviciile tale. Pentru ca altfel va exista riscul de a nu oferi calitate si rezultate, iar cand omul plateste vrea ce e mai bun, nu mediocritate.

Sunt curios in continuare in ce mod faceti promovarea modelelor si cum le creeati brandingul, dar presupun ca am intra prea mult in detaliile voastre interne.

Spor.
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

AdrianWSS scrie:
alexiss scrie:Draga Ivana ,

iti scriu din Romania . N-am avut bani sa ajung la Ibiza .
Am o singura intrebare . Poeziile de Eminescu din plicul pe care scrie "Concediu Placut" sunt impozitati ?
Reformulez . Poate nu ai inteles .
In ultimile 8 luni minunate la Web Star , cate impozite ai platit ?

Doar o intrebare legitima la un filmulet lafel de legitim . Sa nu-ti fie cu suparare .

Cu mare drag ,
Alexiss

PS La Ibiza e mare sau ocean ?
Am sa ii raspund la prietenul meu Alexis care ma impunge elegant:) Impozitele au fost platite de catre studio pentru Ivana:) si promit Alex ca stiind ca nu iti permiti Ibiza( ca te-a stors de finante summitul) am sa te invit la noi la balta(nu ocean sau mare) nici o problema improvizam ceva...sa te simti ca in Ibiza, legitim vorbind fara suparare:)))))
Si da e doar un filmulet motivational:) eu am vrut sa arat cu totul altceva, nicidecum sa ies in evidenta, am iesit in evidenta mult mai tare cu minunatele mele articole din presa, dar nu mai deschid subiectul! Am vrut doar sa arat ca se poate realiza si ceva cu fete din domeniu fara sa ne ascundem dupa degete, si fara sa stam cu frica ca oamenii ne arata cu degetul!:))
Si daca chiar deranjez sau sunt criticat deja ma simt bine insemna ca incep sa contez pentru multi (asta chiar in conditiile in care nu ma cunoasteti multi dintre voi), revin spunand ca nu imi doresc sa intru in conflicte cu nimeni si nu as putea sa intru in polemici sau sa critic oameni cu care nici macar nu am schimbat doua vorbe vreodata! Asta chiar e un principiu de respect si educatie!
Adrian,

Vreau sa intelegi de la inceput ca eu nu am nimic personal cu tine. Tot ceea ce incerc sa fac prin posturile mele, nu este o incercare de a naste polemici, ci vreau sa pun umarul in a curata industria asta de mincinosi si ipocriti. Nu spun ca esti unul din ei atata timp cat tu poti aduce argumente contra. Eu pot sa raspund la orice intrebare si sunt sigur ca si tu ca si profesionist poti sa faci acelasi lucru.
Uite eu vreau sa-ti pun catevaa intrebari, prin care sa pot sa-mi dau seama de valoarea ta. As aprecia mult daca poti sa raspunzi punctual la aceste intrebari.
1. cate modele ai care muncesc pentru tine in momentul de fata si in cate studiouri?
2. cat este media per model (ma refer la bani adusi in tara)?
3. ce faci tu pentru modelel tale ? Cu ce la ajuti?
4. de cat timp esti industria asta? cand te-ai reapucat?
5. spune-mi te rog care a fost numarul mediu de modele active in studioul tau de cand te-ai reapucat?

Raspunzand la toate aceste intrebari nu faci decat sa-ti intaresti prestigiu si sa demonstrezi lumi cat de profesionist esti sau nu esti !
Nu as fi pus aceste intrebari si nu ma interesa persoana ta. Dar am vazut ca ai avut o prezentare la summit, am vazut ca esti destul de activ si atunci vrem sa ne convingem cu toti ca vorbim cu profesionisti adevarati nu habarnisti.

Astept cu nerabdare raspunsurile tale .

Multumesc anticipat
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

sph scrie:
AdrianWSS scrie:


Ca exemplu pozitiv de dezvoltare a brandului putem da ProStudio si studiourile lor satelit. Oamenii fac branding mai mult sau mai putin agresiv, uneori cu mici sau mari inadverdente, dar per total le iese. Asta se datoreaza probabil si experientei lor din afara ariei adult. Mugur a facut si inca face treaba prin afacerile lui online si cred ca a aplicat si in cazul brandingului studiourilor stilul respectiv. Markus e baiat destept si are in spate ani buni de manageriat studiouri. Cunoaste slabiciunile oamenilor din domeniu si stie ca brandingul nu aduce neaparat doar modele cat aduce si alte tipuri de colaborari la fel de importante.


Spor.
Salutare,

Va rog insistent nu mai asociati numele meu de a lui Mugur. Am spus-o si o voi spune ori de cate ori e nevoie : MUGUR NU ARE NICIO LEGATURA CU MINE PERSONAL, nici macar de prietenie, MUGUR NU ARE NICIO LEGATURA CU BRANDURILE PROSTUDIO AVC .
Singurul lucru pe care il detine Mugur este STUDIO20. Acel studio este a lui si l-a construit de la 0 . Deci nici noi nu avem nicio legatura cu acel studio. E 100 % meritul lui in acel studio.
Deci va rog insistent NU MAI ASOCIATI NUMELE -BRANDURILE noastre CU MUGUR nu de alta dar aceasta asociere ne aduce deservicii.
A NU SE INTELEGE GRESIT - Mugur este un baiat destept, insa felul in care vede el lucrurile, caracterul lui si modul de gestionare a anumitor probleme, situatii este total diferit fata de al nostru! De aceea nu vrem sa mai fim asociati cu numele sau in nicio situatie.
MULTUMIM PENTRU INTELEGERE
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
AdrianWSS
Mesaje: 28
Membru din: 08 Feb 2014, 03:51
Localitate: Timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

MARKUS scrie:
AdrianWSS scrie:
alexiss scrie:Draga Ivana ,

iti scriu din Romania . N-am avut bani sa ajung la Ibiza .
Am o singura intrebare . Poeziile de Eminescu din plicul pe care scrie "Concediu Placut" sunt impozitati ?
Reformulez . Poate nu ai inteles .
In ultimile 8 luni minunate la Web Star , cate impozite ai platit ?

Doar o intrebare legitima la un filmulet lafel de legitim . Sa nu-ti fie cu suparare .

Cu mare drag ,
Alexiss

PS La Ibiza e mare sau ocean ?
Am sa ii raspund la prietenul meu Alexis care ma impunge elegant:) Impozitele au fost platite de catre studio pentru Ivana:) si promit Alex ca stiind ca nu iti permiti Ibiza( ca te-a stors de finante summitul) am sa te invit la noi la balta(nu ocean sau mare) nici o problema improvizam ceva...sa te simti ca in Ibiza, legitim vorbind fara suparare:)))))
Si da e doar un filmulet motivational:) eu am vrut sa arat cu totul altceva, nicidecum sa ies in evidenta, am iesit in evidenta mult mai tare cu minunatele mele articole din presa, dar nu mai deschid subiectul! Am vrut doar sa arat ca se poate realiza si ceva cu fete din domeniu fara sa ne ascundem dupa degete, si fara sa stam cu frica ca oamenii ne arata cu degetul!:))
Si daca chiar deranjez sau sunt criticat deja ma simt bine insemna ca incep sa contez pentru multi (asta chiar in conditiile in care nu ma cunoasteti multi dintre voi), revin spunand ca nu imi doresc sa intru in conflicte cu nimeni si nu as putea sa intru in polemici sau sa critic oameni cu care nici macar nu am schimbat doua vorbe vreodata! Asta chiar e un principiu de respect si educatie!
Adrian,

Vreau sa intelegi de la inceput ca eu nu am nimic personal cu tine. Tot ceea ce incerc sa fac prin posturile mele, nu este o incercare de a naste polemici, ci vreau sa pun umarul in a curata industria asta de mincinosi si ipocriti. Nu spun ca esti unul din ei atata timp cat tu poti aduce argumente contra. Eu pot sa raspund la orice intrebare si sunt sigur ca si tu ca si profesionist poti sa faci acelasi lucru.
Uite eu vreau sa-ti pun catevaa intrebari, prin care sa pot sa-mi dau seama de valoarea ta. As aprecia mult daca poti sa raspunzi punctual la aceste intrebari.
1. cate modele ai care muncesc pentru tine in momentul de fata si in cate studiouri?
2. cat este media per model (ma refer la bani adusi in tara)?
3. ce faci tu pentru modelel tale ? Cu ce la ajuti?
4. de cat timp esti industria asta? cand te-ai reapucat?
5. spune-mi te rog care a fost numarul mediu de modele active in studioul tau de cand te-ai reapucat?

Raspunzand la toate aceste intrebari nu faci decat sa-ti intaresti prestigiu si sa demonstrezi lumi cat de profesionist esti sau nu esti !
Nu as fi pus aceste intrebari si nu ma interesa persoana ta. Dar am vazut ca ai avut o prezentare la summit, am vazut ca esti destul de activ si atunci vrem sa ne convingem cu toti ca vorbim cu profesionisti adevarati nu habarnisti.

Astept cu nerabdare raspunsurile tale .

Multumesc anticipat
Salut, avand in vedere ca nici eu nu am nimic cu tine, si ca iti respect munca cu studiourile din Bucuresti am sa iti raspund, dar ca sa iti satisfac si nerabdarea:
1. Am 12 modele active doar intr-un studio, si 5 de acasa! As fi putut avea mai multe dar prefer sa ma targetez pe calitate cat de cat nu pe cantitate. In Timisoara piata de recrutare e dificila, plus nu gasesti oameni cu experienta/calitate oricat ti-ai dori sau ai vrea sa investesti, cel putin in Timisoara(si aici ma refer la traineri, admini etc), eu incer sa ii formez...(nu intru in detalii), ramai in piata doar daca esti bine organizat si ai si acolo la punga rezerve.
2. Media de realizari per model este undeva la 1500 usd/perioada.
3. Eu zic ca imi ajut modelele, nu vreau sa intru in detalii, dar am un sistem, eu fiind un tip cu obiceiuri de organizare stricta, asadar un sistem strict dar si motivational, si continui sa il imbunatatesc
4. Cunosc domeniul de prin 2003, am avut studio 2003-2006, ultima mea colaborare a fost cu Cezar (intervision Iasi - Camsathome/interclimax), ca si paranteza ma gandeam citind postul tau din alta parte, daca acest Cezar e acelasi pe care il cunosc eu, cu Voyeur House din Iasi, si asta prin 2005-2006, am reinceput activitatea in 2011
5. Numarul de modele mediu active tot pe acolo undeva la 10 in ultimii 3 ani.

Asadar concluzionand, nu am pretins ca sunt mare si tare, si nu cred ca am fost cel care m-am umflat in pene cum constat ca fac altii, dimpotriva am respectat atunci cand am fost respectat, desi poate prezenta mea si abordarea mea pare altfel, chiar sunt un tip cu capul pe umeri.
Incerc fel si fel de proiecte, a se vedea promovarea studioului/poate a domeniului si Web Star Experts(acum fiecare alege se critice sau sa laude,sunt constient de asta, dar totusi sunt banii mei care eu aleg ce sa fac cu ei), si in studio investesc permanent in conditii, tehnica, etc.
Nu traiesc doar din acest business sa se inteleaga asta! Dar avand in vedere ca imi place domeniul il dezvolt cum stiu eu mai bine cu pasi mici si sanatosi as spune eu!
Multi ghibiti vor spune ca de ce ti-am raspuns, ca ma justific, dar sincer sunt satul de barfe, vorbe etc, eu nu sunt asa, si spun in fata ce am de spus!
In ceea ce priveste asociatia, o repet, cand va fi un proiect serios, si se va dori implicarea mea in el, cu mare placere pun umarul la treaba, nu conteaza cine si cum il initiaza!
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

MARKUS scrie:
AdrianWSS scrie:
Adrian,

Vreau sa intelegi de la inceput ca eu nu am nimic personal cu tine. Tot ceea ce incerc sa fac prin posturile mele, nu este o incercare de a naste polemici, ci vreau sa pun umarul in a curata industria asta de mincinosi si ipocriti. Nu spun ca esti unul din ei atata timp cat tu poti aduce argumente contra. Eu pot sa raspund la orice intrebare si sunt sigur ca si tu ca si profesionist poti sa faci acelasi lucru.
Uite eu vreau sa-ti pun catevaa intrebari, prin care sa pot sa-mi dau seama de valoarea ta. As aprecia mult daca poti sa raspunzi punctual la aceste intrebari.
1. cate modele ai care muncesc pentru tine in momentul de fata si in cate studiouri?
2. cat este media per model (ma refer la bani adusi in tara)?
3. ce faci tu pentru modelel tale ? Cu ce la ajuti?
4. de cat timp esti industria asta? cand te-ai reapucat?
5. spune-mi te rog care a fost numarul mediu de modele active in studioul tau de cand te-ai reapucat?

Raspunzand la toate aceste intrebari nu faci decat sa-ti intaresti prestigiu si sa demonstrezi lumi cat de profesionist esti sau nu esti !
Nu as fi pus aceste intrebari si nu ma interesa persoana ta. Dar am vazut ca ai avut o prezentare la summit, am vazut ca esti destul de activ si atunci vrem sa ne convingem cu toti ca vorbim cu profesionisti adevarati nu habarnisti.

Astept cu nerabdare raspunsurile tale .

Multumesc anticipat
Salut, avand in vedere ca nici eu nu am nimic cu tine, si ca iti respect munca cu studiourile din Bucuresti am sa iti raspund, dar ca sa iti satisfac si nerabdarea:
1. Am 12 modele active doar intr-un studio, si 5 de acasa! As fi putut avea mai multe dar prefer sa ma targetez pe calitate cat de cat nu pe cantitate. In Timisoara piata de recrutare e dificila, plus nu gasesti oameni cu experienta/calitate oricat ti-ai dori sau ai vrea sa investesti, cel putin in Timisoara(si aici ma refer la traineri, admini etc), eu incer sa ii formez...(nu intru in detalii), ramai in piata doar daca esti bine organizat si ai si acolo la punga rezerve.
2. Media de realizari per model este undeva la 1500 usd/perioada.
3. Eu zic ca imi ajut modelele, nu vreau sa intru in detalii, dar am un sistem, eu fiind un tip cu obiceiuri de organizare stricta, asadar un sistem strict dar si motivational, si continui sa il imbunatatesc
4. Cunosc domeniul de prin 2003, am avut studio 2003-2006, ultima mea colaborare a fost cu Cezar (intervision Iasi - Camsathome/interclimax), ca si paranteza ma gandeam citind postul tau din alta parte, daca acest Cezar e acelasi pe care il cunosc eu, cu Voyeur House din Iasi, si asta prin 2005-2006, am reinceput activitatea in 2011
5. Numarul de modele mediu active tot pe acolo undeva la 10 in ultimii 3 ani.

Asadar concluzionand, nu am pretins ca sunt mare si tare, si nu cred ca am fost cel care m-am umflat in pene cum constat ca fac altii, dimpotriva am respectat atunci cand am fost respectat, desi poate prezenta mea si abordarea mea pare altfel, chiar sunt un tip cu capul pe umeri.
Incerc fel si fel de proiecte, a se vedea promovarea studioului/poate a domeniului si Web Star Experts(acum fiecare alege se critice sau sa laude,sunt constient de asta, dar totusi sunt banii mei care eu aleg ce sa fac cu ei), si in studio investesc permanent in conditii, tehnica, etc.
Nu traiesc doar din acest business sa se inteleaga asta! Dar avand in vedere ca imi place domeniul il dezvolt cum stiu eu mai bine cu pasi mici si sanatosi as spune eu!
Multi ghibiti vor spune ca de ce ti-am raspuns, ca ma justific, dar sincer sunt satul de barfe, vorbe etc, eu nu sunt asa, si spun in fata ce am de spus!
In ceea ce priveste asociatia, o repet, cand va fi un proiect serios, si se va dori implicarea mea in el, cu mare placere pun umarul la treaba, nu conteaza cine si cum il initiaza!
Adrian,

Tu ai raspuns nu sa te justifici. Ai raspuns pentru ca ai simtit ca e o minge la fileu aruncata catre tine, ai raspuns ca ti-ai dat seama ca sunt intrebari care te avantajeaza. Doar asa poti sa te faci cunoscut in piata, sa dovedesti cu adevarat cine esti ! Si crede-ma chiar apreicez sinceritatea cu care ai raspuns si te felicit pentru ca nu ai exagerat. Multi ar fi spus ca au 1000 de modele in 10 studiouri ....tu ai dat dovada de om de calitate PANA acum prin acest raspuns pertinent, la obiect si sincer.
Si ca sa ma revansez fata de tine si sa-ti arat ce mult te respect, uite inca o minge la fileu pentru tine, eu iti propun urmatorul exercitiu matematic.DAR inainte de asta vreau sa justific de ce acest exercitiu!
Am citit intr-un post in care incercai sa-l balacaresti pe Alex, cum ca tu platesti impozitele modelelor . Bravo!! E bine ca poti sa faci chestia asta . Cu ocazia asta vreau sa =ti spun ca as fi onorat sa ma inviti si pe mine acolo pe balta cu Alex, deoarece si eu sunt ca si el : NU IMI PERMIT IBIZA . Si daca tot te-am vazut asa binevoitor imi incerc norocul !
Si da lui ALEX ii tin parte si ii voi tine parte tot timpul. Pana la Predeal l=am injurat dar dupa ceea ce a realizat acest baiat nu pot decat sa ii spun ca are tot respectul meu si ca oricand in mine gaseste un ajutor, prieten, aliat sau orice altceva are nevoie. Asta doar prin prisma realizari lui. Eu am puterea sa injur pe cineva cand greseste si sa-l felicit atunci cand face bine!
Dar hai sa revenim ca m-am pierdut in amanunte. Deci iti propun urmatorul exercitiu:
Ai spus ca ai un numar mediu de modele 10 in ultimii trei ani. Ca modelele tale realizeaza 1500 $ la perioada. Dupa matematica mea asta inseaman : 3000 $ (lunar)* 12 luni* 10 modele ----> cifra de afaceri de 360.000 $ . As vrea sa ne dai si nou numele firmei tale, pe care ai inregistrat modelele pentru a vedea ca in ultimii trei ani tu ai primit 360.000 $ anual si ca ai platit taxe la ei.

Ca sa fiu corect cu tine incep eu: firma mea(pentru unul din studiouri ) se numeste PRO STUDIO TELECOM .
Si poti verifica pe lista firme ca are un venit inregistrat de 2 milioane de dolari ANUAL iar in anul 2013 am avut un profit inregistrat de 263.000 $ la care am platit taxe 84.000$


As vrea sa faci si tu acest lucru sa aratam lumii cat de corect lucram noi toti in Romania si cat de profesionisti suntem !
TE FELICIT ANTICIPAT !
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
AdrianWSS
Mesaje: 28
Membru din: 08 Feb 2014, 03:51
Localitate: Timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Fiecare cu strategia lui Markus, ce pot spune ca firmele mele sunt deja verificate de presa, sau cel putin una, si se stie ca pe una declarat a fost cifra de afaceri de 100000 euro in 2012, e usor dai un search pe google si poti verifica firma Maya Tim SRL:), daca nu gasesti firma prin articole o gasesti pe site-ul Registrului Comertului, in rest am spus nu spun mai mult decat "firmele"!
Ceri prea mult, si asta tine deja de bucataria mea interna, ce pot spune e ca una este cifra de afaceri(unde sunt cuprinse si investitii, aport etc), adica cash flow-ul, si una este profitul a nu se uita asta....si iarasi nu intru in detalii! Tu cu siguranta sti cum merg treburile, si nu contest cifra ta de afaceri, bravo, felicitari e si normal dupa atat timp, doar ca fiecare cu strategia lui, ce pot garanta este ca lucrez 100% legal!
Si cred ca am spus destul , in rest numai de bine!!!
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

@markus, apropo COR e codul meseriilor, CAEN e codul activitatilor comerciale, banuiesc ca videochat e activitatea, si model videochat ar fi meseria, e cu totul si cu totul altceva! SI daca am spus ca am dat contractele, nu a fost sa arat eu ce bun samaritean sunt, a fost doar ca daca citeai atent eram acuzat voalat ca m-am trezit sa spun de asociatie fara sa fac nimic in ajutorul cuiva, a se vedea topicul asta cu postarile anterioare! Si da am platit redactarea contractelor, sunt jurist de meserie si stiu sa fac diferenta dintre un act redactat sau unul copiat!!!
Da stiu care este diferenta intre COR si CAEN. Insa ne avand studii in domeniul juridic/fiscal si ne lucrand mereu cu chestile astea , sunt notiuni pe care uneori le incurc.
Faptul ca in COR nu este reglementata meseria de videochat este un avantaj De aceea eu ma lupt sa nu faceti acea asociatie tampita!!!!!
1. cum ar fi sa scri pe cartea de munca a unui model VIDEOCHATISTA ? ca deee.... e reglementat in COR si nu cred ca o sa-l denumeasca psiholog in pielea goala!
2. nu inteleg cu ce de dezavantajeaza faptul ca nu e reglementata in COR? Lasa-ma sa cred ca nu-ti platesti modelele pe contract de munca. Daca tu spui ca faci asta mananci rahat! Si-ti explic de ce : a plati un model pe contract de munca e faliment curat! Sunt alte forme contractuale prin care pot fi platite . Un baiat cu scoala si studii de specialitate ar fi trebuit sa stie asta pana acum.
Apropo de asta eu te-am intrebat daca ai dat doar sa-ti copieze contractele, intrucat tu te-ai batut cu pumnul in piept ca ai facut facultate de specialitate. Ma asteptam, asa cum in videochat nu treci ca lebada prin apa, ci esti un bun profesionist, la fel sa fi fost si in domeniul in care ai studiat.
Si apropo daca tot il elogiezi pe Dragos, pentru care tot respectul pentru atitudine si eleganta, de apreciat cu siguranta, de ce nu il sfatuiesti si pe Mugur ca inainte sa faca ceva sa se informeze, stie el mai bine de ce spun!
Intamplator si eu stiu despre ce vorbesti. Mugur la acel moment inca era prieten cu mine . Si crede-ma ca poti sa multumesti la Dumnezeu ca Mugur nu a tinut cont de sfaturile mele.Eu l-am sfatuit exact ce sa faca insa asa cum am spus intr-un post mai devreme suntem caractere diferite , oameni diferiti, in consecinta nu a putut sa tina cont de sfaturile mele !
Si asta a fost un mare noroc pentru tine, crede-ma!


@Markus nota 10 plus pentru studiourile tale, sunt reper pentru multi cu siguranta(auzeam o barfa cu mocheta rosie:)))) asa ca fapt divers, dar totusi, ai o prezentare aici pe forum la Wow Studio cu o melodie luata de pe audioJungle si se poate auzi AudioJungle pe ea(adica copyrightul), cred ca trebuie sa penalizezi pe cineva!:)


Multumesc pentru TIPS ! Din pacate eram mult prea focusati sa gandim conceptul nostru, sa punem modele REALE sa vorbeasca intamplari REALE din studio, decat pe amanunte de marketing atat de valoroase. Probabil daca eram focusati pe marketing si creeam povesti de marketing imaginare, ne focusam la toate detalile respective. Dar asta este un alt subiect la care o sa revin putin mai tarziu .
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Fiecare cu strategia lui Markus, ce pot spune ca firmele mele sunt deja verificate de presa, sau cel putin una, si se stie ca pe una declarat a fost cifra de afaceri de 100000 euro in 2012, e usor dai un search pe google si poti verifica firma Maya Tim SRL:), daca nu gasesti firma prin articole o gasesti pe site-ul Registrului Comertului, in rest am spus nu spun mai mult decat "firmele"!
Adriannnn Adriannnnnn..... Am cautat firma Maya Tim SRL , care ne arata urmatoarele date:

cifra de afaceri 2013 .....16.000 $ (suma exacta 54.434 RON)
2012.......132.000$ ( 424.155 RON)
2011........ 63.000 $ ( 199.401 RON)

Ce putem intelege de aici? Ori ai evazionat statul cu 779,000 $ in ultimii trei ani ori neai mintit cu privire la incasarile tale! Oricum o dai nu e bine. Eu am incercat sa-ti fac un serviciu , stiind ca esti un om cu inima mare si vazand ca vrei sa-l ajuti pe Alex sa-l duci pe balta iar tu ti-ai facut un deserviciu prin raspunsul tau aratand lumii ca esti fie evazionist fie mincinos ! Poate gresesc eu matematic,
Plm ( scuzati M din abreviere) vezi cum se intampla, tu incerci sa faci fapte bune , eu incerc sa te rasplatesc si uite asa iese un rahat !
Cred ca te-ar avantaja sa lasi lucrurile incurcate si sa nu intrii intr-o dezbatere .....e doar un sfat !
Ceri prea mult, si asta tine deja de bucataria mea interna, ce pot spune e ca una este cifra de afaceri(unde sunt cuprinse si investitii, aport etc), adica cash flow-ul, si una este profitul a nu se uita asta....si iarasi nu intru in detalii! Tu cu siguranta sti cum merg treburile, si nu contest cifra ta de afaceri, bravo, felicitari e si normal dupa atat timp, doar ca fiecare cu strategia lui, ce pot garanta este ca lucrez 100% legal!
Si uite sa-ti arat ca sunt baiat bun, am sa te rasplatesc iar! Fiecare cu domeniul lui de activitate. Tu esti bun la tot ce inseamna plagiat si sti ca atunci cand plagiezi trebuie sa scoti JUNGLA de acolo eu stiu putina economie .
Deci cifra de afaceri nu are nimic in comun cu investitile sau cu cashflow.
Cifra de afaceri este data de un singur lucru : BANI INCASATI . Deci tot ce incasezi tu constituie cifra de afaceri :D

Un clasic de pe site de aici imi spunea odata: '' Markus, nu am pretentie decat sa fie barbati ! Sa spuna DA SCUZE AM GRESIT si sa nu persiste in minciuna, murdarie si ticalosie ''
Asa ca be smart ! Macar in al 12lea ceas .....
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Fiecare cu strategia lui Markus, ce pot spune ca firmele mele sunt deja verificate de presa, sau cel putin una, si se stie ca pe una declarat a fost cifra de afaceri de 100000 euro in 2012, e usor dai un search pe google si poti verifica firma Maya Tim SRL:), daca nu gasesti firma prin articole o gasesti pe site-ul Registrului Comertului, in rest am spus nu spun mai mult decat "firmele"!
Nu cred ca trebuie verificata de presa ....cred ca trebuie verificata de cei din domeniul in care lucrezi!
Orice antreprenor isi pune firma pe masa pentru a-si demonstra bonitatea si veridicitatea.

Ceri prea mult, si asta tine deja de bucataria mea interna, ce pot spune e ca una este cifra de afaceri(unde sunt cuprinse si investitii, aport etc), adica cash flow-ul, si una este profitul a nu se uita asta....si iarasi nu intru in detalii! Tu cu siguranta sti cum merg treburile, si nu contest cifra ta de afaceri, bravo, felicitari e si normal dupa atat timp, doar ca fiecare cu strategia lui, ce pot garanta este ca lucrez 100% legal!
Si cred ca am spus destul , in rest numai de bine!!!
Bucataria ta interna sunt modelele tale pe care le platesti legal 100% si suntem noi concurentii tai care ne batem cu pumnul in piept ca lucram 100% legal. Noi cand ne facem afirmati le acoperim cu argumente...... tu faci afirmati care nu pot fi acoperite de argumente!

Deci SIR ADRIAN nu stiu de unde vi si incotro te indrepti, nu am avut nimic personal cu tine si sper sa nu ajung vreodata sa am, tot ceea ce vreau este sa cernem industria asta de oameni mincinosi si oameni care promit marea cu sarea, care promit un studio SUPIER SUPIER si defapt isi bat joc de modele! Si nu fac asta din ratiuni de moralitate ci fac asta pentru a-mi apara interesul si afacerea mea. Daca un model merge la un studio care promite bonus la angajare 5.000 $ si salariul lunar de 3000 $ si intre timp descopera lumea crunta a videochatului acel model nu o sa mai vrea sa lucreze niciodata in videochat.
Acel model probabil daca ajungea intr-un studio CORECT care joaca cu cartile pe fata ramanea model lung timp de acum. Din cauza impostorilor si oamenilor care au lucruri de ascuns si fac promisiuni gratuite noi platim bani grei pe marketing si facem campanii de spalare a imaginilor.

Vorbind despre asta iti pun in vedere o alta chestiune care ma deranjeaza .Dupa cum bine sti eu am zeci de testimoniale . Toate facute de catre modele reale 100% si cu intamplari reale. Iti dai seama ca daca un model ajunge la tine, in urma unui testimonial in care tu ai o poveste imaginara si descopera ca este doar o poveste de marketing ea nu o sa mai creada atunci cand vede testimonialele reale?

Iti explic toate astea sa intelegi ca nu am nimic personal cu tine, ci ma deranjeaza cand intra cineva cu cizmele in industria asta si face ravagii care ne dezavantajeaza mai mult sau mai putin mai devreme sau mai tarziu pe toti !

Pana acum am fost in modul silent dar m-am hotarat sa mai fac o incercare in a mai curata aceasta industrie.

Te vad baiat destept, fa o chestie in ultimul ceas si da cartile pe fata .....cere-ti scuze atunci cand gresesti si incearca sa-ti folosesti inteligenta in mod constructiv ! Industria asta are nevoie de oameni inteligenti insa care au o gandire corecta nu care isi folosesc inteligenta pentru a lua-o pe scurtaturi !
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
AdrianWSS
Mesaje: 28
Membru din: 08 Feb 2014, 03:51
Localitate: Timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Da stiu care este diferenta intre COR si CAEN. Insa ne avand studii in domeniul juridic/fiscal si ne lucrand mereu cu chestile astea , sunt notiuni pe care uneori le incurc.
Faptul ca in COR nu este reglementata meseria de videochat este un avantaj De aceea eu ma lupt sa nu faceti acea asociatie tampita!!!!!
1. cum ar fi sa scri pe cartea de munca a unui model VIDEOCHATISTA ? ca deee.... e reglementat in COR si nu cred ca o sa-l denumeasca psiholog in pielea goala!
2. nu inteleg cu ce de dezavantajeaza faptul ca nu e reglementata in COR? Lasa-ma sa cred ca nu-ti platesti modelele pe contract de munca. Daca tu spui ca faci asta mananci rahat! Si-ti explic de ce : a plati un model pe contract de munca e faliment curat! Sunt alte forme contractuale prin care pot fi platite . Un baiat cu scoala si studii de specialitate ar fi trebuit sa stie asta pana acum.
Apropo de asta eu te-am intrebat daca ai dat doar sa-ti copieze contractele, intrucat tu te-ai batut cu pumnul in piept ca ai facut facultate de specialitate. Ma asteptam, asa cum in videochat nu treci ca lebada prin apa, ci esti un bun profesionist, la fel sa fi fost si in domeniul in care ai studiat.
1. E adevarat ce spui, nu ar accepta nimeni poate sa fie angajata model videochat, si sunt constient de asta, eu am spus ca ar fi posibil de ex la meseria de model artistic, in exact decrierea meseriei as aduga articolul "sa participe la transmisii live prin internet", care sa apara in fisa postului la atributii de servici, coroborat cu un nomenclator, care sa fie legat de activitatea asta de videochat ar fi totul cu o noima o legatura intre ele, etc. Pana acum poate imi explici tu mie, cum legi o activitate de servicii pe internet, sau telecomunicatii sau eu stiu fiecare cum are declarata activitatea, cum o mai fi ea cu o meserie ca "model artistic" pentru ca apropo a angaja ca "operator PC" e incorect pentru ca PC-ul e un obiect de care se foloseste nu opereaza nimic pe el!!!!
Eu doar pentru asta sustin sa existe o coeerenta, nimic mai mult, si inca un punct bun ar fi ca daca acest lucru s-ar realiza, ar da bine domeniului!
Cum de altfel si stii prea bine, sau banuiesc ca stii, ca in CAEN nu gaseti niciunde activitatea de videochat, aceasta activitate se poate adauga pe CUI contra unei sume de bani ca extensie, eu am ales sa nu o adaug ca tocmai sa protejez imaginea fetelor in caz ca cineva vede contractele de munca


Intamplator si eu stiu despre ce vorbesti. Mugur la acel moment inca era prieten cu mine . Si crede-ma ca poti sa multumesti la Dumnezeu ca Mugur nu a tinut cont de sfaturile mele.Eu l-am sfatuit exact ce sa faca insa asa cum am spus intr-un post mai devreme suntem caractere diferite , oameni diferiti, in consecinta nu a putut sa tina cont de sfaturile mele !
Si asta a fost un mare noroc pentru tine, crede-ma!
Eu zic ca noroc are doar cine crede in el, eu sunt obisnuit sa muncesc, nu sa astept norocul, nu vom sti niciodata cine sau nu a avut noroc, atat timp cat eu am nu am continuat razboiul, s-a oprit fara "varsari de sange" si cred ca a fost mai bine asa spre dezamagirea unora!
Sper ca nu nu ti-ai stricat prietenia cu Mugur, pentru ca nu ti-a ascultat sfaturile la momentul ala! :)


Multumesc pentru TIPS ! Din pacate eram mult prea focusati sa gandim conceptul nostru, sa punem modele REALE sa vorbeasca intamplari REALE din studio, decat pe amanunte de marketing atat de valoroase. Probabil daca eram focusati pe marketing si creeam povesti de marketing imaginare, ne focusam la toate detalile respective. Dar asta este un alt subiect la care o sa revin putin mai tarziu .
Din nou se lanseaza sau tu cred ca ai inca ideea ca as incerca sa copiez ceva, sincer, sunt satul sa tot spun ca nu e asa, si eu la fel ca tine incerc sa dezvolt un brand, asa cum aleg eu sa o fac, si sincer avem vreo 500 de km intre noi, cu ce te deranjeaza asta!
Avatar utilizator
AdrianWSS
Mesaje: 28
Membru din: 08 Feb 2014, 03:51
Localitate: Timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Adriannnn Adriannnnnn..... Am cautat firma Maya Tim SRL , care ne arata urmatoarele date:

cifra de afaceri 2013 .....16.000 $ (suma exacta 54.434 RON)
2012.......132.000$ ( 424.155 RON)
2011........ 63.000 $ ( 199.401 RON)

Ce putem intelege de aici? Ori ai evazionat statul cu 779,000 $ in ultimii trei ani ori neai mintit cu privire la incasarile tale! Oricum o dai nu e bine. Eu am incercat sa-ti fac un serviciu , stiind ca esti un om cu inima mare si vazand ca vrei sa-l ajuti pe Alex sa-l duci pe balta iar tu ti-ai facut un deserviciu prin raspunsul tau aratand lumii ca esti fie evazionist fie mincinos ! Poate gresesc eu matematic,
Plm ( scuzati M din abreviere) vezi cum se intampla, tu incerci sa faci fapte bune , eu incerc sa te rasplatesc si uite asa iese un rahat !
Cred ca te-ar avantaja sa lasi lucrurile incurcate si sa nu intrii intr-o dezbatere .....e doar un sfat !
Am spus repet, si o spun din nou FIRMELE, pentru cei cunoscatori stiu ce spun!!!
Si uite sa-ti arat ca sunt baiat bun, am sa te rasplatesc iar! Fiecare cu domeniul lui de activitate. Tu esti bun la tot ce inseamna plagiat si sti ca atunci cand plagiezi trebuie sa scoti JUNGLA de acolo eu stiu putina economie .
Deci cifra de afaceri nu are nimic in comun cu investitile sau cu cashflow.
Cifra de afaceri este data de un singur lucru : BANI INCASATI . Deci tot ce incasezi tu constituie cifra de afaceri :D
Corect ce ai spus(am facut o confuzie in graba)mai putin treaba cu plagiatul! Asta vad ca deja e un refren pe aici, plagiat, furat etc, pe bune, acum nu mai avem voie sa facem videochat ca unii au inceput sa faca business-ul asta acum 15 ani????!
Si te-as mai ruga nu ma mai rasplati atat ca eu chiar incep sa cred ca o faci:)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”