AWSummit video chat - Iunie 2014 la Mamaia

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
jebyby
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 168
Membru din: 15 Dec 2007, 23:41
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Bravo voua! Mi-a placut foarte mult. Ma bucur ca am ales sa particip la acest summit.
Abia il astept pe urmatorul...
Felicitari organizatorilor !
Mult succes tuturor in continuare!

P.S. : La Praga? Cand? Unde? Vin si eu !!!
SoulCams Models Studios wanted
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

A fost un summit foarte reusit, petrecerile au fost de un real succes si nu stiu cati dintre "vizitatori" au observat dar, la fiecare din petreceri au fost prezenti si reprezentantii site-urilor, chiat ca petrecerile erau sponsorizate de "concurenta", ceea ce e o dovada de profesionalism.

Alex, multumim pentru toate implicarea. Cel putin pentru cateva saptamani iti dorim sa te relaxezi si sa te odihnesti, intrucat ai muncit enorm, si rezultatele muncii tale s-au observat!

In speranta ca summiturile urmatoare vor fi cel putin la fel de reusite, nu pot decat sa astept anuntarea urmatoarei editii a acestui awwwwsummit event :)

Desi Alex a multumit Portocalei in "closing conference", cred ca e cel mai indicat ca si noi, userii, sa ii multumim si ei. Asa ca, draga Alina, iti multumim ca ai avut rabdare cu Alex si ca l-ai sustinut in acest proiect. Ca daca n-ai fi fost TU, acest summit nu ar mai fi avut loc in Romania!
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Sunt atat de multe de spus despre acest summit incat cred ca am putea umple 500 de pagini.
O sa-mi fie greu sa ma rezum in cateva fraze insa am sa incerc.
Noi nu am fost la summitul de la Predeal considerandu-l pierdere de vreme. Consideram la acel moment, ca au fost prea multe incercari, de-a unifica aceasta industrie, de-a aduce studiourile impreuna in scop constructiv, incat sa reuseasca Alex acum de unul singur !
Dupa Predeal a urmat organizarea summitului de la Mamaia.
Cand ne-am intalnit in Barcelona, ii spuneam lui Alex ca sunt putin sceptic si ca nu stiu in ce masura o sa reuseasca!
Ei bine, acum dupa prima zi de la sfarsitul acestui summit, nu pot sa spun decat JOS PALARIA !!! Eu unul am fost absolut impresionat si uluit de ce a reusit Alex impreuna cu echipa lui! Pe aceasta cale in felicit , imi fac mea' culpa , ca nu am crezut in el de la inceput si nu l-am sustinut !
Si credeti-ma ca nu sunt singurul care a a ramas absolut IMPRESIONAT si uluit de aceasta reusita.
Am fost la cina cu CEO de la LJ si discutand cu el, printre alte chesti mi-a spus ca a fost o organizare ireprosabila, o organizare de nota 10 si ca a fostul unul din cele mai bune summit-uri la care a participata in intreaga sa cariera!
Toti cei cu care am vorbit, oameni cu nume grele in industrie( gen Shay imlive, Octav paxum , Bob Mgroup, Miroslav flirt4free...si multi alti), oameni care au participat la zeci poate sute de astfel de summituri , au spus ca a fost o organizare IREPROSABILA, o organizare absolut iesita din comun si ca a fost unul din cele mai bune summituri la care ei au participat.
Alex a facut-o, noi cu totii il felicitam insa de acum suntem si datori sa aparam ceea ce el a facut respectiv acest summit .
Cum putem face acest lucru va dau cateva exemple:
- sa-l ajutam atunci cand vine vorba de organizare urmatorului summit, cu orice relatie de natura econmica, sa-l ajutam cu orice sfat credem noi ca poate fi util ( o sa decida si o sa stie el daca il foloseste sau nu )
- sa evitam barfele care oricum nu isi au locul, de genul: Alex a facut 100.000 $ din acest summit, astia cu summitul isi urmaresc interesul lor..etc . Astfel de barfe nu doar ca trebuiesc ocolite dar chair trebuiesc penalizate ! Ok, a facut 100.000$ , dar de ce te intereseaza cat a facut? Trebuie sa te intereseza ce a facut pentru tine si cat ai facut tu in urma acestui summit .
- atunci cand se va trezi vreun zapacit care vrea sa copieze acest produs, sa-l descurajam si sa-i spunem cu un summit anual este suficient
- sa evitam sa scoatem in fata lucrurile mai putin reusite sau evenimente neplacute din cadrul summitului . Cu toate ca la acest summit chiar nu cred ca poate reprosa cineva ceva insa daca exista carcotasi carora nu le-au placut autobussul de la SUPER SUPER sau nu le-a placut mancarea sau te miri ce tampenii, sa nu-i incurajam sau sa le dam apa la moara .
- la urmatorul summit atunci cand ne inscriem, sa incercam sa ne aducem cat mai multe persoane dint stuff( chiar daca avem doar 6 traineri si 4 tehnici :lol: )
Trebuie sa fim constienti ca ceea ce a realizat Alex, este una din cele mai mari realizari pentru noi , studiouri si modele independente, din tot ce s-a realizat pana acum in aceasta industrie pentru noi.
Pana acum nimeni nu se uita la noi. La galele internationale studiourile nu erau invitate,studiourile nu erau premiate, studiourile nu erau bagate in seama deloc iar astazi toate aceste lucruri se schimba usor usor.
Credeti-ma ca eu personal ma bucur de aceasta reusita de parca ar fi reusita mea !

Vreau sa-i felicit si pe speakers. Unii din ei au fost la intaltime! E greu sa poti desfasura un seminar, sa fi speaker dupa ce inainte de tine a fost Laszlo sau Shay. Si cu toate astea ei au urcat acolo sus pe scena si si-au facut treaba ! Felicitari pentru curajul lor si pentru ca au sustinut acest summit din acest punct de vedere !

Ma bucur ca am stat alaturi de foarte multi colegi, owneri de studiouri, ma bucur sa descopar ca incet incet aceasta industrie se cerne si nu o sa mai fie dominata de semianalfabeti . Chiar am avut placerea deosebita sa vad ca majoritatea oamenilor, cu care eu am itneractionat de la acest summit(si aici ma refer la owneri de studiouri) sunt oameni educati, cu scoala, oameni de calitate.
Ma bucur ca l-am cunoscut personal pe Marius (winXPfather) pe care eu il consider un om absolut deosebit si un baiat obiectiv, chair daca are el acel limbaj agresiv si uneori ironic (doar pe forum ).Astfel de oameni(precum winXP..)care chair daca nu mai au studiouri, raman aici pe formuri DOAR pentru a ne ajuta pe noi, trebuiesc incurajati !
Ma bucur ca am cunoscut-o personal si pe Poca pe care la fel o consider un om deosbit .
De astfel de oameni are nevoie industria asta !

Chiar am avut un dialog cu Ionut la acest summit, in care ii spuneam ca ar trebui sa se retraga usor usor sa-si vada mai mult de viata lui personala, mai mult de sanatatea lui si sa lase loc la altii care sa ajute industria,la altii precum winxp, precum Alex ,Poca, Glamour.....etc
El a facut deja mult prea mult pentru industria asta, din punctul meu de vedere consider ca nu exista nimeni care sa fi sprijinit industria(cand spun industrie ma refer studiouri si modele) atat de mult precum Ionut (merita o statuie :roll: )
Acum cand vedem ca vin din spate, in cea mai mare viteza, oameni precum Alex nu putem decat sa ne bucuram si sa-i sustinem!

In inchiere vreau sa-l mai felicit o data pe Alex, care si-a castigat tot respectul si admiratia mea pentru aceasta reusita si sper sa ne vedem cu bine la Praga unde poate reusim sa facem o figura la fel de frumoasa printr-o prezenta foarte mare!

P.s. sper ca nu am plictisit cu textul kilometric :lol: si sa-mi cer scuze pentru eventual greseli de ortografie/exprimare datorata orei tarzi
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
Mugur
VIP
VIP
Mesaje: 732
Membru din: 13 Iun 2005, 16:09
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Fara indoiala a fost un AWSOMESUMMIT (nu imi apartine cuvantul, l-a folosit cineva la un seminar).

De ce spun asta:

1. Am cunoscut multi oameni de calitate, am dialogat, ne-am apropiat si am inteles ca prin colaborare putem face mai mult decat prin dusmanie. Sper sa nu fie doar un "moment" si sa continuam dialogul si bunavointa reciproca si de azi inainte, cand am revenit in studiourile si la problemele noastre. As fi vrut sa dau nume dar imi e frica sa nu uit pe cineva, sunteti prea multi oameni frumosi pe care i-am cunoscut acum. Am inteles toti ca orice site, de la cel mai mare la cel mai mic, depinde de noi. Am inteles ca, impreuna, reprezentam peste 60% din content-ul general la nivel global in videochat si ca asta ne confera o putere deosebita. Daca suntem uniti. Pentru cei carora n-am apucat sa le las datele mele de contact, le adaug acum in profil.

2. Profesional vorbind, mi-am confirmat valorile in care credeam, mi-am confirmat ca sunt pe drumul cel bun cu felul in care inteleg acest domeniu dar, cel mai important, mi-am confirmat ca sunt la 20% din potential si ca mai am inca 80% de munca pentru a ajunge la nivelul unde se poate ajunge in videochat. Si nu ma refer aici la numar de studiouri sau de modele, ca cate camere sau pe cate conturi, ma refer exclusiv la calitatea fiecarui model si rezultatele ei. Daca inainte de summit as fi spus mandru ca am reusit o medie de 3.000$ pe luna per model (income total), acum imi dau seama ca media asta este la nici jumatate din cat o pot aduce prin munca, dedicatie si corectitudine.

3. Viitorul suna bine. Respect opiniile oricui si inteleg ca unii vad acest domeniu de activitate mergand spre finalul si totul in negru, dar eu unul cred ca este exact invers: de acum inainte urmeaza cresterea. Este adevarat, cresterea va fi mai ales pentru oamenii seriosi, care trateaza studioul si modelele cu respect, care spun adevarul chiar si atunci cand acesta nu este ce vor ceilalti sa auda, care inteleg ca ownerul de studio este langa echipa lui 24/7 si asta pentru a ajuta. Iar cei pe care-i vedem ca sunt rai, mincinosi si urati sufleteste, eu cred ca nu e cazul sa ne mai pierdem timpul cu ei, acum ori niciodata. Soarta le va plati toata factura, tuturor ne vine scadenta. Mai bine cautam in noi acea parte frumoasa pe care vrem sa o gasim la ceilalti si facem primul pas, intindem prima mana, dam primul gest de onoare.

Ca o concluzie, il felicit pentru a 100-a oara pe Alexis si-i promit ca nu ma opresc aici, il felicit de cate ori ne vedem :). A fost un eveniment exemplar si astept cu nerabdare summit-ul din noiembrie, cand sunt sigur ca vom depasi 800 de participanti. Cei care ati lipsit, ati pierdut cele mai bune idei, cea mai faina socializare si mai ales cele mai tari petreceri! :roll:
Omul inteligent nu este rau. Rautatea se naste din prostie, trufie si impotenta.

www.studio20.ro
Avatar utilizator
Versace
VIP
VIP
Mesaje: 320
Membru din: 18 Mai 2005, 04:46
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Alex, ma bucur ca am avut ocazia de a te felicita personal si intre 4 ochi pentru tot. Imi pare rau ca nu am stiut motivul supararii tale la petrecerea camplace, as fi facut tot posibilul sa repar situatia. Oricum summitul a fost, din nou, un succes 100%.
Pe de alta parte cred ca "partea sociala" a avut de suferit un pic, am vazut foarte multe orgolii, intrigi si mai ales barfa. Doamne cata barfa :) Credeam ca este doar domeniul fetelor, dar nu este deloc asa. Din fericire am stat un pic mai retras spre bucuria copiilor care nu ma prind foarte des pe langa ei si cred ca am avut doar de castigat. Nu am inteles ulterior ce se intampla dar acum am prins ideea. Urat, dar totusi nesemnificativ, comparat cu reusita de a strange toti acesti profesionisti ai domeniilor impreuna.
Spre bucuria mea, am reintalnit aceeasi oameni minunati pe care i-am cunoscut la Predeal, si am completat lista cu altii care pentru mine reprezinta "un wannabe", ocazie cu care am retinut si cateva fete (fetze) care erau doar niste pseudonime in lumea virtuala. Am fost placut suprins de prezentarea Izabelei (pe care as asculta-o ore intregi) si a lui Sebastian, care mi-a dat de gandit asupra unor detalii considerate de mine oarecum minore pana inainte de summit. M-am intors astazi, cu multe planuri, ganduri, entuziasm si mai ales cu aceeasi dorinta de a participa si la urmatoarele summituri fie ele in RO sau in afara.

Glamour, am sa iti raspund la intrebarea de dupa seminarul xlove, data viitoare cand ne vom vedea. Nu m-am interesat la nimeni, nu am intrebat nicaieri, sa vad daca o nimeresc :-)

Petrecerile au fost cele mai tari oricum, si in incheiere cred ca poza spune totul :-)

Imagine
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

As avea atat de multe de spus , si despre petrecerea de la LeGaGa , si despre motivul pentru care eram la propriu daramat de ceea ce se intampla acolo , de istoricul celor 3 zile s.a.m.d. Prefer insa sa merg inainte si sa las aceste lucruri sa treaca , pentru ca in gerenal sunt chestiuni fata de care nu pot face mai nimic .
Doar atat ca la urmatorul summit voi aduce foarte multe prezervative la baie , si foarte multe servetele umede , pentru ca atat futut si apoi pupat (intre aceiasi oameni) iti este mai rar dat sa vezi .

Am reactionat un pic aiurea fata de Adi (Glamour) si imi cer scuze public pentru asta . N-am vrut sa stau de vorba cu el (cand am plecat in masa din LeGaGa) desi el nu avea nicio vina in mod expres . Spun asta public aici si cu siguranta la proxima ocazie ii voi spune si face to face .

Inca o clarificare ca s-au facut confuzii .
AW Camp este dedicat modelelor . Este un concept nou si diferit fata de tot ceea ce exista deja . Va avea loc in octombrie si voi anunta in curand despre ce este vorba . Inainte de orice altceva am nevoie de un concediu .
Asadar , urmatorul summit de acest gen (AWSummit) va avea loc abia in 2015 .

Pana atunci exista WebmasterAccess in Amsterdam si TES in Praga , in septembrie . La TES , asa cum ati vazut si in revista , va fi o zi dedicata industriei de Web Cam . Este o reusita a noastra , ca ati raspuns pozitiv invitatiei de a participa in numar cat mai mare la summitul de la Barcelona . Sper la Praga sa fim chiar si mai multi .

Exista de asemeni , sau se contureaza in mintea mea proiectul unui club select de studiouri , NU O ASOCIATIE LEGALA ci o asociere profesionala , fara hartii , din care sa faca parte cele mai importante studiouri de video chat din Romania , bazat pe training , pe schimb de informatii , de experienta , de cauze comune , etc. Dar si despre asta voi reveni cu mai multe detalii la momentul oportun .

Ma bucur de atata feedback pozitiv , din pacate insa , acesta vine cantitativ mai mult de afara (straini) decat din tara ...
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
MARKUS
VIP
VIP
Mesaje: 341
Membru din: 13 Oct 2005, 01:30
Localitate: ALL OVER :D
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Versace scrie:.............. Imi pare rau ca nu am stiut motivul supararii tale la petrecerea camplace.............
Pe de alta parte cred ca "partea sociala" a avut de suferit un pic, am vazut foarte multe orgolii, intrigi si mai ales barfa. Doamne cata barfa :) Credeam ca este doar domeniul fetelor, dar nu este deloc asa. Din fericire am stat un pic mai retras spre bucuria copiilor care nu ma prind foarte des pe langa ei si cred ca am avut doar de castigat. Nu am inteles ulterior ce se intampla dar acum am prins ideea. Urat, dar totusi nesemnificativ, comparat cu reusita de a strange toti acesti profesionisti ai domeniilor impreuna.
DRAGII MEI ,

Fac iara un apel catre voi toti, fac un apel prin care va rog din tot sufletul sa incercam sa aducem in fata doar intamplarile pozitive de la acest summit si legat de acest summit.
Este munca lui Alex, este produsl realizat de el SINGUR (cand spun el includ si echipa lui), este rezultatul incapatanarii lui de a demonstra ca poate si singur fara specialisti dar totusi este produsul care ne avantajeaza alnaibii de mult pe noi toti!
Hai sa gandim cu totii ca si cand ar fi al nostru sa-l aparam acest produs cat de mult putem !!!
Orice chestie negativa adusa in fata vis-a-vis de acest summit nu face decat sa puna o pata de mizerie . Si a fost prea imaculat, prea perfect, prea frumos sa lasam sa se murdareasca !
Nu incerc sa va cenzurez, tot ce vreau este sa aparam impreuna acest produs!

Inca odata felicitari ALEX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si echipei lui . Chiar ai realizat un lucru perfect chiar ai realizat o minune pentru industria asta!
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
Avatar utilizator
Versace
VIP
VIP
Mesaje: 320
Membru din: 18 Mai 2005, 04:46
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Categoric DA, Markus. Este o super reusita, un boost pentru noi ca oameni si mai ales ca industrie in fata celor cu care colaboram; cel mai important de fapt este ca reprezinta un kick start pentru atragerea componentei webcam si in alte summituri, de altfel un plus pentru noi/voi, cei care vom/veti participa, poate chiar si pentru cei ce nu vor participa. Toti au de castigat. Multi se bat cu pumnii in piept ca fac, sau realizeaza dar foarte putini isi rup din timp, bani si nervi sa participe. La partea de organizare singurul cuvant care poate sublinia rezultatul este IMPECABIL.

Si am mai vazut ceva, ceva care am tinut pentru mine. Eu l-am cunoscut pe Alex, prima oara la summitul de la Predeal, nu ne-am vazut, nu ne-am auzit pana atunci. La Barcelona, mi-a prezentat majoritatea oamenilor related domeniului nostru si s-a oferit mereu sa ma puna in legatura cu oricine doresc. Omul asta nu face business pe spatele nostru, omul asta ne ajuta sa facem business. Cred ca am spus tot.

Personal, aceeasi parere buna o am si despre summitul de la Predeal. Pentru mine, a fost o experienta grozava, era pentru prima oara cand vedeam un rezultat a ceea ce nu credeam ca se va intampla vreodata in Romania.

Ne vedem la Praga!
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Avatar utilizator
AdrianWSS
Mesaje: 28
Membru din: 08 Feb 2014, 03:51
Localitate: Timisoara
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Desi la acest summit am stat mai retras din motivele mele si pentru a nu naste din nou polemici vis a vis de anumite situatii , oameni, etc, vreau sa spun ca acest summit e cel mai bun lucru intamplat in ultimii ani in industria de adultwebcam din Romania.
Sunt convins ca multi dintre noi nu ar fi ajuns in postura de a discuta cu multi din oamenii importanti ai site-urilor prezente in cadrul summmit-ului daca nu era Alex(echipa awsummit), Dragos, Razvan si ceilalti implicati.
Eu cred ca asta e in primul rand esential, socializarea si interactiunea pe care acest summit ne-a pus-o la dispozitie!
De aceea tin sa il felicit inca odata pe Alex pentru asta!
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

Dupa prima intalnire de la predeal au fost ceva ceva comentarii, dar dupa intalnirea de la mamaia pot spune ca am ramas uimit de amploarea discutiilor, trebuie sa recitesc de cateva ori sa inteleg si eu ce sa intamplat cu adevarat... :)

Frumos foarte frumos dar obositor cel putin pentru oamenii neantrenati ca mine, eu unul am fost nevoit sa prelungesc sederea la mare cateva zile ca sa imi revin cat de cat.

Inca ma resimt.

Felicitari lui Alex pentru organizare ! Ai facut treaba buna meriti aprecierea noastra si totodata meriti o vacanta!

Ma bucur ca am revazut oameni minunati si ca totodata am intalnit oameni noi cu care am schimbat cateva impresii. Daca ar fi sa fac o lista ar fi lunga si imi este frica sa nu ratez pe nimeni

Bine ai revenit online Marcus si ma bucur ca ti-ai spus punctul de vedere - fac aceasta afirmatie fara nici o tenta de pupat in cur si tu stii asta.

Cand este urmatorul summit?
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Avatar utilizator
Jobs4Adults
User Junior
User Junior
Mesaje: 92
Membru din: 14 Mai 2012, 17:58
Localitate: EroAward.com
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Salut.

Fain sumitul, felicitari organizatorilor, ma asteptam sa iasa asa, ca dovada am fost printre primii care s-au inscris (primii 50-70 cred). Un sumit al industriei de videochat "romanesti" (desi industria de videochat e internationala prin definitie), era un eveniment logic si necesar si ma asteptam sa profite de el mai multe studiouri, modele, webmasteri, etc...

Am incercat sa particip la mai toate seminariile (a fost greu cu petreceri toata noaptea), am auzit multe lucruri interesante desi nu neaparat multe noutati, dar mi-am mai intarit anumite convingeri privind unele trenduri in videochat si chiar m-am intors cu idei noi si un proiect nou, si mai mult chef de a face "videochat"...:) Mi-a placut Zeenaps, o solutie necesara dupa un anumit nivel, pentru studiourile ce vor sa isi continue cresterea...Mi-a placut ModelCentro, ce ofera Camplace...Mi-a placut prezentarea celor de la ImLive si ce "show" au oferit in general, am lucrat cu ImLive, desi recunosc ca nu am exploatat la maxim nenumaratele facilitati pe care le ofera, iar unul dintre "secretele videochatului" e sa cunosti si sa folosesti cat mai bine posibilitatile pe care ti le ofera fiecare site, iar pe siturile mari si cunoscute, daca le cunosti si te tii de munca, nu ai cum sa nu faci bani, asta apropo de unele modele care se plang pe forumuri ca "nu mai e trafic pe nu stiu ce site, ca nu se mai fac bani, etc"...
As fi vrut sa particip si eu la unele "paneluri", cred ca as fi avut niste chestii interesante de spus si diferite fata de ce s-a vorbit, mai ales pe tema promovarii si auto-promovarii modelelor, dar aceste idei se vor concretiza intr-un "pachet de solutii de promovare a modelelor", ce va putea fi oferit atat modelelor independente dar si studiourilor ce vor sa isi promoveze (mai mult) modelele, si voi putea convinge mai bine in momentul in care voi arata niste numere si rezultate ale folosirii acestor solutii.

Am vazut multi webmasteri/webmistresse pe lista de participanti, asa ca ma asteptam si la un seminar dedicat acestei categorii...In plus, cand merg la sumituri imi place sa cunosc cat mai multa lume, asa ca un "speed meeting" era solutia eleganta sa ne cunoastem maximum de persoane intre noi si sa schimbam carti de vizita, pentru ca din pacate, desi am cunoscut multa lume la sumit, mi-ar fi placut sa cunosc si mai multi, dar nici nu voiam sa ma duc sa stresez toata lumea cu "prezentarile", unii sunt mai timizi, vor sa stea mai discreti...:)

Pe total, un sumit foarte reusit cu seminarii foarte interesante, multe nume mari si petreceri excelente, inca o data felicitari lui Alexiss si echipei sale de organizatori, mi-a facut placere sa va cunosc pe toti si sa va revad pe unii cu care deja ne cunosteam, recomand si altora AWSummit, si abia astept sa ne revedem si la urmatorul, unde e posibil sa vin cu unele modele care s-au aratat interesate de eveniment si poate chiar sa achizitionez un pachet de sponsorizare.

Bafta AWSummit si...la mai mare!!!
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
Robin
Mesaje: 22
Membru din: 11 Mai 2012, 19:29
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Salut,

Cum am mai spus, Summitul a fost unul reusit, felicitari Alex si echipei tale cat si tuturor celor implicati.
Ma bucur ca am putut intalni oameni noi, cu care am putut vorbi despre business in adevaratul sens al cuvantului. Fiind ceva nou si persoanele diferite, nu aceleasi fete ca la fiecare Summit oriunde ar avea loc, a adus ceva in plus.

E foarte frumos sa vezi ca ceva incepe sa se miste, in sensul pozitiv, cand multe guri rele spun ba ca treburile in adult sunt deja istorie, sau ca nu se mai fac bani si alte baliverne. Dovada este vie, ca tot timpul se vor gasi lucruri noi care sa adauge un pic de sare si piper ce fac ca aceasta industrie sa fie mai compacta si mai puternica.

Pentru cei care nu ati ajuns, din varii motive, recomand cu caldura sa luati parte la astfel de evenimente, macar la cele dedicate strict domeniului vostru. Lasati ego-ul deoparte, pentru ca aveti lucruri noi de invatat, iar business-ul adevarat se face socializand, face 2 face, chiar daca afacerea voastra se intampla online.

La cat mai multe evenimente de acest gen, si data viitoare sper sa vad si sa intalnesc si mai multi manageri de studio.

Bafta
Ovidiu aka Robin
Business Development Manager
AuroraGlobal/Firecams
Skype: irip77
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”