Help me!!!! Caut un studio serios si corect de videochat

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
deutzaa
Mesaje: 9
Membru din: 09 Iun 2014, 09:17
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Buna ,

Dupa cum am scris si in topic caut un studio serios de videochat, care sa nu ma minta, sa nu ma fure la bani prin tot felul de mijloace , si sa nu aiba penaliza exagerate pentru lucruri de nimic.Din experienta mea pot sa va spun ca am fost la 2 studiouri de care am fost foarte dezamagita(desi e si vina mea pentru erau studiouri de cartier si nu renumite).Ce pot sa va spun am inceput la

Cod: Selectaţi tot

editat nume studio 
undeva in titan calc la pamant , camere web no name( spunea cineva ca sunt cumparate de la LIDL cu 150 de ron bucata), imagine horor, iar pe langa asta te fura la ban grav mai ales pe mine ca eram noua si habar nu aveam la ei lirele erau dolari , te minteau ca ai contrac de munca pt care se oprea bani si nu aveai, si bine inteles cand am plecat nu au vrut sa imi inchida conturile.Deci daca cineva are de gand sa se dupa la acest studio va sugerez sa nu.Dupa o perioada am ajuns la

Cod: Selectaţi tot

editat nume studio
. la inceput a fost bine de ce sa mint cam primele 4 luni, vreau sa zic ca era un studio foarte curat luna, insa devenise un fel de puscarie, amezi daca depaseai pauza cu un minut de la 5 $ in sus, te muta din tura daca nu faceai bani cat sa le convina, te mintea ca ai carte de munca ti se oprea 400 de ron lunar pentru taxe si impozite si cand ma verificat nu am avut nici un contract iar pe langa toate astea , te fura si la bani pentru nu stiu din ce motiv din 2013 le-au scazut incasarile la jumatate.

Deci dupa experientele astea intrebarea mea este mai exista vreun studio serios si corect , care sa te sprijine , sa te incurajeze si sa nu fi sa nu te simti ca o sclava si umilita??
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Nu exista. Cel mai serios studio ce-l stiu e ala la care euro sunt dolari. Daca iti convine iti dau adresa...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

deutzaa scrie:Buna ,

Dupa cum am scris si in topic caut un studio serios de videochat, care sa nu ma minta, sa nu ma fure la bani prin tot felul de mijloace , si sa nu aiba penaliza exagerate pentru lucruri de nimic.Din experienta mea pot sa va spun ca am fost la 2 studiouri de care am fost foarte dezamagita(desi e si vina mea pentru erau studiouri de cartier si nu renumite).Ce pot sa va spun am inceput la Classy studio undeva in titan calc la pamant , camere web no name( spunea cineva ca sunt cumparate de la LIDL cu 150 de ron bucata), imagine horor, iar pe langa asta te fura la ban grav mai ales pe mine ca eram noua si habar nu aveam la ei lirele erau dolari , te minteau ca ai contrac de munca pt care se oprea bani si nu aveai, si bine inteles cand am plecat nu au vrut sa imi inchida conturile.Deci daca cineva are de gand sa se dupa la acest studio va sugerez sa nu.Dupa o perioada am ajuns la " Le chait noir studio" undeva pe strada Alunisului, intre Brancoveanu si Piata progresul. la inceput a fost bine de ce sa mint cam primele 4 luni, vreau sa zic ca era un studio foarte curat luna, insa devenise un fel de puscarie, amezi daca depaseai pauza cu un minut de la 5 $ in sus, te muta din tura daca nu faceai bani cat sa le convina, te mintea ca ai carte de munca ti se oprea 400 de ron lunar pentru taxe si impozite si cand ma verificat nu am avut nici un contract iar pe langa toate astea , te fura si la bani pentru nu stiu din ce motiv din 2013 le-au scazut incasarile la jumatate.

Deci dupa experientele astea intrebarea mea este mai exista vreun studio serios si corect , care sa te sprijine , sa te incurajeze si sa nu fi sa nu te simti ca o sclava si umilita??
Buna deutzaa,

Pot sa iti garantez ca la noi:

- iti vom spune intotdeauna adevarul;
- nu avem nici o penalizare, exceptand cazurile extreme (fraude, distrugeri, blocari de conturi din vina ta, etc.);
- iti poti lua cate pauze vrei tu si poti sta in pauza cat vrei, cat timp ai totusi 7 ore logate intr-o tura (desi, strict ca sfat personal, 1-2 pauze mai lungi sunt preferabile in locul a 10 pauze scurte, care iti omoara traficul din free);
- contractele sunt clare, semnate din prima zi, un exemplar ramane la tine si astfel ambele parti stim ce drepturi si obligatii avem; nu lucram la negru nici macar un leu deci si tu si noi platim taxele si impozitele legale pe venit, dar intr-un mod complet transparent (poti cere si copii dupa declaratiile lunare ale firmei unde apare clar numele tau si sumele platite);
- toata lumea va incerca sa te ajute, de la un sfat la o idee sau o vorba buna, totul e sa te lasi ajutata;
- ne mandrim cu o "rata de succes de 100%", altfel spus orice model a vrut sa faca bani, a fost serioasa si s-a lasat ajutata a reusit ce si-a propus (intr-un termen rezonabil de timp, 2-6 saptamani).

Ce te vom ruga in schimb? Sa fi un om corect, serios si frumos (la suflet). Sa ne respectam programul (pe care tu il alegi), sa respectam regulile sitului si colegele din firma; altfel spus, sa fim sinceri si sa incercam sa facem bine in jurul nostru, noi credem ca binele se intorce intotdeauna la cel care il ofera.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
nudaunume
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 108
Membru din: 01 Feb 2014, 20:40
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Dar eu nu inteleg un lucru ,cum poti crede ca ai un contract cand tie nu ti s-a aratat nimic ,nu ai semnat nimic?
Intereseaza-te mai bine inainte sa incepi colaborarea cu un studio. Recunosc ,eu nu sunt fan studiouri insa parca nu-mi vine sa cred ca e chiar asa rau.
deutzaa
Mesaje: 9
Membru din: 09 Iun 2014, 09:17
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

nudaunume scrie:Dar eu nu inteleg un lucru ,cum poti crede ca ai un contract cand tie nu ti s-a aratat nimic ,nu ai semnat nimic?
Intereseaza-te mai bine inainte sa incepi colaborarea cu un studio. Recunosc ,eu nu sunt fan studiouri insa parca nu-mi vine sa cred ca e chiar asa rau.

Ba da am semnat, un contract sincer in alb , necomplecat decat stampila firmei urmand ulterior sa fie dat contabilei pentru a fi depus unde trebuie; dupa parerea mea la cosul de gunoi.
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

deutzaa scrie: Ba da am semnat, un contract sincer in alb , necomplecat decat stampila firmei urmand ulterior sa fie dat contabilei pentru a fi depus unde trebuie; dupa parerea mea la cosul de gunoi.

Poftim ? Mi se pare absurd sa semnezi ceva in alb!

Gandeste-te ca poate fi completat cu orice text si te poti trezi cu cine stie ce "probleme"

Eu iti pot recomanda anumite studiouri de videochat infunctie de preferintele tale, pt ca stiu cam marea majoritate a studiourilor de chat si nu am nici un interes daca recomand pe x sau pe y.

Spor acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
deutzaa
Mesaje: 9
Membru din: 09 Iun 2014, 09:17
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Daca ai placerea chiar te rog sa mi le recomnazi, si pt cei care imi trimit mesaje private , sunt membru nou si inca nu le pot vedea :D
Alexandra555
Mesaje: 29
Membru din: 27 Apr 2014, 03:14
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pt ca stiu cam marea majoritate a studiourilor de chat si nu am nici un interes daca recomand pe x sau pe y.
Cu tot respectul glam, aveti cel mai tare studio foto, defapt aveti monopol pe acest segment. (e singurul amenajat pentru asta economisind banii de hotel) Mi-am facut si eu pozele acolo si o sa continui sa o fac. Sunteti singurii profesionisti pe care i-am vazut in domeniul asta, 99% din fotografi sunt mai "poeti" asa, nu stiu sa faca decat poze ce eu numesc "glamour de facebook", nu stiu ce inseamna poze de videochat, cum trebuie sa arate ca sa vanda etc. si in general nu sunt oameni profesionisti, sunt tot felul de boemi cu barzauni pe creier. Dar... Glamour Foto nu apartine de Glamour Studio si Charm Studio ?
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Haha,unde ai facut mai alexandra tu poze?Aka Vasile ca tu de fapt esti barbat.Glamourfoto nu apartine de nici un studio,nici de glamchat,nici de glamour si nici de charm.Deci clar ai facut poze olaie.
Cred ca incerci sa te bagi in seama cu anumiti oameni pe aici din motive de tine stiute.
Pentru deiutza previziunea mea este ca vei ajunge tot intr un studio unde nu vei face bani dupa felul in care pui problema.Am o curiozitate daca vrei sa-mi raspunzi:dupa ce criterii ai ales primele doua studiouri?Sunt doar curioasa cam dupa ce criterii aleg unele modele studioul in care vor lucra.
Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
mnn
User Activ
User Activ
Mesaje: 271
Membru din: 03 Iun 2005, 16:04
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

e fain sa dai nume de studiouri asa..aiurea-n tramvai,ar trebui sterse numele,nimeni nu garanteaza ca nu e doar o intoxicare si ca studiourile alea sunt neserioase intradevar..
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

mnn scrie:e fain sa dai nume de studiouri asa..aiurea-n tramvai,ar trebui sterse numele,nimeni nu garanteaza ca nu e doar o intoxicare si ca studiourile alea sunt neserioase intradevar..
Corect! De asta a si primit raspunsul ce l-a primit de la mine ;). Oricum e mai bine sa pui egal intre euro si para cum i-am recomandat eu decat lira-dolar, nu?

PS: Am editat numele studiourilor.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Alexandra555 scrie:
pt ca stiu cam marea majoritate a studiourilor de chat si nu am nici un interes daca recomand pe x sau pe y.
Cu tot respectul glam, aveti cel mai tare studio foto, defapt aveti monopol pe acest segment. (e singurul amenajat pentru asta economisind banii de hotel) Mi-am facut si eu pozele acolo si o sa continui sa o fac. Sunteti singurii profesionisti pe care i-am vazut in domeniul asta, 99% din fotografi sunt mai "poeti" asa, nu stiu sa faca decat poze ce eu numesc "glamour de facebook", nu stiu ce inseamna poze de videochat, cum trebuie sa arate ca sa vanda etc. si in general nu sunt oameni profesionisti, sunt tot felul de boemi cu barzauni pe creier. Dar... Glamour Foto nu apartine de Glamour Studio si Charm Studio ?
Alexandru, ai primul avertisment. Daca o singura data o mai dai de gard masura va fi alta, stii tu care...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Mesaje: 410
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

pocahontas scrie:Haha,unde ai facut mai alexandra tu poze?Aka Vasile ca tu de fapt esti barbat.
Deci primesc macarons? :D
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
Alexandra555
Mesaje: 29
Membru din: 27 Apr 2014, 03:14
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am zis eu ceva de rau de respectivele studiouri ? Sunt studiouri de top 20 bucuresti cel putin dupa locatii si prezenta pe google. Daca ar detine ei glam foto ar fi reclama pozitiva nu negativa. Eu am o prietena de la glam careia i-au facut pozele la glam foto si a zis ca patronul mai detine si charm. Ea a spus ca e al lor studioul foto, cei drept nu stiu daca s-a bazat pe altceva decat pe numele identic si faptul ca i-au facut poze acolo. Totusi, e putin ciudat un studio sa faca poze la fotograf profesionist, si mai ales la singurul studio foto in town intrucat eu am lucrat la studio de top3 unde nimanui nu i se faceau poze de genul.
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Alexandra555 scrie:Am zis eu ceva de rau de respectivele studiouri ? Sunt studiouri de top 20 bucuresti cel putin dupa locatii si prezenta pe google.
Nu te fa ca nu intelegi si nu disimula. Userul @mnn se referea la userul @deutzaa sa nu dea nume de studiouri in nici un caz la tine.


Poca pentru ce ai zis mai jos te-a persiflat. Mai ales pentru ce am bolduit. Tot pentru asta ai primit atentionare de la mine. Daca vei continua vei constata ca toleranta mea la minciuna e foarte mica.
Alexandra555 scrie:Cu tot respectul glam, aveti cel mai tare studio foto, defapt aveti monopol pe acest segment. (e singurul amenajat pentru asta economisind banii de hotel) Mi-am facut si eu pozele acolo si o sa continui sa o fac. Sunteti singurii profesionisti pe care i-am vazut in domeniul asta
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
mnn
User Activ
User Activ
Mesaje: 271
Membru din: 03 Iun 2005, 16:04
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

mi-am facut poze..dar de fapt si-a facut o prietena..urmatorul pas e ca de fapt era prietena prietenei:)) si cum sa faca un studio mare poze la un fotograf profesionist,studioul mare face poze cu telefonu`,preferabil isi fac fetele selfie:))
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

Alexandra555

Te rog frumos daca nu stii sigur un lucru o informatie este bine sa intrebi, numarul meu de telefon este Public, Ym-ul, skype.

Trebuia sa ma intrebi nu sa arunci tot felul de supozitii si sa incerci sa te dai tare inteligent, glamourfoto.ro nu apartine de nimeni in domeniu, daca au aparut nume asemanatoare sa stii ca "glamourfoto" are ceva vechime in plus deci nu am cum sa apartin de X si de Y cand eu am introdus numele glamour in domeniu, gandeste un pic.

Pentru a evita astfel de situatii si aberatii am specificat foarte clar ca: "nu avem nici o legatura cu nimeni care are vreun nume asemanator" din asta trebuia sa intelegi si sa iti vezi de treaba ta.

Tind sa cred ca urmaresti ceva prin aceste informatii false, este ceva la mijloc de aceea ai luat si avertisment pe forum, iti recomand sa revizuiesti comportamentul pentru ca nu este ok, nu va fi tolerat!

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
eva braun
Mesaje: 6
Membru din: 08 Iun 2014, 21:38
Has thanked: 0
Been thanked: 0

deutzaa scrie:Buna ,

Dupa cum am scris si in topic caut un studio serios de videochat, care sa nu ma minta, sa nu ma fure la bani prin tot felul de mijloace , si sa nu aiba penaliza exagerate pentru lucruri de nimic.Din experienta mea pot sa va spun ca am fost la 2 studiouri de care am fost foarte dezamagita(desi e si vina mea pentru erau studiouri de cartier si nu renumite).Ce pot sa va spun am inceput la

Cod: Selectaţi tot

editat nume studio 
undeva in titan calc la pamant , camere web no name( spunea cineva ca sunt cumparate de la LIDL cu 150 de ron bucata), imagine horor, iar pe langa asta te fura la ban grav mai ales pe mine ca eram noua si habar nu aveam la ei lirele erau dolari , te minteau ca ai contrac de munca pt care se oprea bani si nu aveai, si bine inteles cand am plecat nu au vrut sa imi inchida conturile.Deci daca cineva are de gand sa se dupa la acest studio va sugerez sa nu.Dupa o perioada am ajuns la

Cod: Selectaţi tot

editat nume studio
. la inceput a fost bine de ce sa mint cam primele 4 luni, vreau sa zic ca era un studio foarte curat luna, insa devenise un fel de puscarie, amezi daca depaseai pauza cu un minut de la 5 $ in sus, te muta din tura daca nu faceai bani cat sa le convina, te mintea ca ai carte de munca ti se oprea 400 de ron lunar pentru taxe si impozite si cand ma verificat nu am avut nici un contract iar pe langa toate astea , te fura si la bani pentru nu stiu din ce motiv din 2013 le-au scazut incasarile la jumatate.

Deci dupa experientele astea intrebarea mea este mai exista vreun studio serios si corect , care sa te sprijine , sa te incurajeze si sa nu fi sa nu te simti ca o sclava si umilita??
Buna, daca esti interesata sa lucrezi, eu caut o colega, care sa lucreze alaturi de mine, la single. Eu lucrez deja, am un ap cu 2 camere. Mentionez ca este un singur calculator, care este liber numai ziua si 2-3 nopti pe sapt, pt ca noaptea lucrez eu pe el.
Avatar utilizator
BasGLM
User Avansat
User Avansat
Mesaje: 478
Membru din: 18 Ian 2010, 18:41
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Desi postul este din 2014, am mai tot citit aici de numele glamour ( desi accesez mai rar forumul in ultima vreme si cum e din natura omului sa caute bunurile proprii pe unde apuca...) , voiam doar sa afisez unele date , fara a intra in polemica directa cu absolut nimeni )


Domain Age Tool
No. Domain Name Age
1 glamourstudio.ro 6 years 4 months old
2 glamourfoto.ro 6 years 3 months old


Results for: GLAMOURSTUDIO.RO

Domain was first registered on: 2010-07-23
Domain was first found by the Wayback Machine on: Mon Aug 30 09:28:31 UTC 2010


Results for: GLAMOURFOTO.RO

Domain was first registered on: 2010-08-05
Domain was first found by the Wayback Machine on: Mon Sep 20 05:33:44 UTC 2010
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”