Ball for squirt

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
kytycat
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 123
Membru din: 11 Mar 2013, 14:26
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna all,
navigand pe streamate am observat o intrebare interesanta a unui membru citez''a pornstar told me to do squirts girls put some ball in there pussy is that true''''i mean those balls with the watter shoots out.

si dovada:
https://imageshack.com/i/e96ijjj

poate sa ma lamureasca cineva va rog despre ca ''balluri '' :lol: e vorba''?eu una nu am auzit de asa ceva pana azi.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
solveit_girl
User Junior
User Junior
Mesaje: 60
Membru din: 04 Sep 2013, 13:30
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna, eu cred ca e vorba despre love beads, un sirag de bile (vaginale, anale) , sau oua sau diverse sfere de bagat in interior.Eu am bagat o data o bila in p****** de nu am mai reusit sa o scot. Lol..........sunt eu tight, dar bila aceea era asa rotunda si inauntru umed ca atunci cand bagam degetele in interior mi se rotea bila intre degete si nici ca nu am putut sa o scot, m-am si ranit cu unghiile.
Iar apropo de bile, panty stuff eu sunt alergica de fel la unele materiale, si odata era sa lesin ca am bagat doar 5% dintr-un bikin minuscul in pasa*** si de atunci doar love beads de pe site-uri de sexshop cumpar alea cu sirag, ca nu de-alta daca e doar o bila ma chinui sa o scot, nimic altceva nu bag in interior. :lol: :D
Iar vis-a-vis de squirting am facut si eu acum vreun an niste fake-uri care-mi ieseau de minune pe chaturbate, dar membrii erau din ce in ce mai nesimtiti , vazand ca pot face si squirt si cum show, incepeau sa dea pe zi ce trece tot mai putine tipsuri pentru show si m-am lasat de squirt din ala super real(ziceai ca e real), iar vis a vis de jeturi de urina...pai ar trebui sa pun fasii de nilon pe jos pe pat peste tot,ca sa nu murdaresc lenjeriile de pat ( ca urina are un miros moama de-ti vine sa fugi), prea complicat.
Acum fac un little squirt, pun lube si gata draga, e suficient zic ca "am facut squirt". Ce-s ei, sexologi sa-si dea seama daca e "real" sau "fake" :D :D :mrgreen: Asa squirt-eaza corpul meu, mai putin lichid, asa e corpul meu mai incapatanat.
Spor
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Te lamuresc eu,este vb despre niste chestii care sunt destinate folosirii la ciclu,pun nebunele diverse chestii gen fanta,apa,faina,malai,fiecare ce are prin casa.E ceva de genul unuii isi cumpara kitchenaid in videochat e un fel de pussy mixer,pussyaid:)))
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
SFG2707
VIP
VIP
Mesaje: 515
Membru din: 19 Sep 2010, 19:30
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

OMG!!! :shock: :lol:
Avatar utilizator
codruta84
User Junior
User Junior
Mesaje: 64
Membru din: 12 Feb 2014, 19:03
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

poca, te referi la cupa menstruala sau cum mama naibii ii zicea?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”