Cum poate afecta AVC personalitatea unui model?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Thundermare
Mesaje: 3
Membru din: 15 Oct 2010, 10:24
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna, am si eu o curiozitate. recent am avut o discutie cu cineva despre cum sunt afectate persoanele care devin modele de avc in timp.

imi puteti da exemple cu persoane care au fost schimbate de catre aceasta meserie in bine sau in rau?

va multumesc.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
fetish
VIP
VIP
Mesaje: 1788
Membru din: 03 Mai 2007, 16:42
Localitate: Acolo unde nu exista Skins !
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pe mine ma schimbat in bine mi a scos la iveala altura fetish (pe care habar nu aveam ca o am ),m a facut si ami rebela deact eram , am inteles ac pot fii acceptata asa cum sunt eu de fapt deep inside, ma facut sa inteleg ca parerea celor din jur(cu exceptia celor apropiati )nu conteaza , m a facut sa inteleg ca e imp sa fii multumit tu cu tine insati
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
Avatar utilizator
LadyAttitude
Veteran
Veteran
Mesaje: 542
Membru din: 24 Apr 2008, 18:46
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu ma simt afectata,poate doar altfel decat acum 2 ani,in sensul bun din punctul meu de vedere,pentru altii poate in rau.Daca pana mai ieri eram sigura de mine,acum sunt foarte sigura.
Vezi tu..domeniul asta iti dezvolta abilitati(conversationale,sexuale,psihologice),te constrange sa scoti la suprafata atuurile cu care natura te-a inzestrat si sa le exploatezi la maximum pentru performanta.
Cele care dau chix si ajung sa deprime au doar un cusur:vad mereu partea goala a paharului,fara sa se mai gandeasca si la aspectele mai mult decat satisfacatoare ale acestui job.O vizita la psiholog poate rezolva problema respectului de sine.Sa nu uitam ca in genere cei afectati sunt persoane cu o capacitate de adaptabilitate redusa,genul de model speriat de bombe cand aude ding "Ce-mi mai cere si asta sa fac?Fist?Squirt?"
Sunt insa persoane care nu prea au satisfactii tocmai pentru ca nu fac performanta(keep improving your image and your show),altele se plang ca viata sexuala le-ar fi afectata(fake your orgasms daca nu esti multi orgasmica) sau ca nu mai au timp de nimic(take 2 days off).

Cam tehnic my reply dar uite ca urmand ce am spus mai sus nu am fost afectata,maybe just a bit improved.Ma bucur pana si de cafeaua bauta in salon cu familia,e bine ca totusi am timp de ea.
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
Avatar utilizator
crazyme
Mesaje: 23
Membru din: 24 Aug 2007, 20:37
Localitate: bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Pai depinde de la persoana la persoana...din punctul meu de vedere este un job foarte complex unde autocunoasterea este foarte importanta.
Exact cum a zis si LadyAttitude , ai nevoie de anumite skills-uri, si de o vasta cultura generala, nu poti controla ce nu cunosti si nu ma refer numai la BDSM , chiar si la woman home alone trebuie sa controlezi o discutie.
Nu este un job sezonier - sau cel putin nu ar trebui sa fie.
Orice job te afecteaza intr-un mod sau altul-pozitiv sau negativ.
Pentru a face performanta in orice domeniu e nevoie de multa munca,ambitie-de ce ar fi acest domeniu o exceptie.
Orice ai face atata timp cat nu iti place te va afecta in mod negativ, frustrare,nemultumire,mediocritate.
Acest job nu te expune la nimic negativ ba din contra ,la majoritatea modelelor apare sau este marita increderea in sine si de aici porneste tot.
sweetgirl
VIP
VIP
Mesaje: 1214
Membru din: 10 Noi 2009, 17:53
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Te poate schimba in sensul ca devi mai realista in ce priveste barbatii,pt mine acum toti sunt o apa si un pamant,e mult de explicat acum de ce,materialista si zgarcita cu timpul tau , incepi sa apreciezi timpul si sa iti pui problema decat sa ma aflu aici cu prietenele barfind si povestind aiurea mai bine eram online ''pierzandu-mi'' timpul cu folos,si usor usor te retragi in lumea ta virtuala ,lasand prietenii la o parte cu jobul lor tu cu al tau ,deci sunt multe aspecte care schimba un model vdc ,cel putin pe mine ..
Avatar utilizator
unknown23
User Activ
User Activ
Mesaje: 320
Membru din: 23 Mar 2007, 18:21
Has thanked: 0
Been thanked: 0

am incercat mai toate site-urile.... incepand cu livejasmin, imlive, camcontacts... myfreecams xlovecam xcams, adultwork niteflirt si multe multe multe alteleeeeeeeeeeee long list.... trecand de la un privat normal... la domina , la spoiled princess .. si mult mult roleplay.
cred ca pe mine nu m-a schimbat semnificativ... jobul e job, viata mea e viata mea... cand am inchis calculatorul, toti perversii aia impreuna cu fanteziile lor, dispar...
pe de alta parte cred ca am ajuns sa cunosc mai bine ce ii place unui barbat, inhibitiile s.au dus la vale... si garantat... oricat de multa incredere ai avea in tine dupa ce ai devenit avc model, o sa ai mai multa!
Avatar utilizator
fetish
VIP
VIP
Mesaje: 1788
Membru din: 03 Mai 2007, 16:42
Localitate: Acolo unde nu exista Skins !
Has thanked: 0
Been thanked: 0

de cand fac vdc am inceput sa fiu mult mai atenta la oamenii din jurul meu , sa mi dau seama ca aproape 90 % din oamenii pe care ii intalnesc sunt fake ;am inceput sa fiu mult mai atenta la a mi acoperi spatele am invatat ca in job ul asta nuu e bien sa ai inccredere decat in f putini oameni sia iaia selectati f bine ; am invatat ca exisat oamenii care mint doar de dragul de a si prelungi o iluzie ......
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
Avatar utilizator
LadyAttitude
Veteran
Veteran
Mesaje: 542
Membru din: 24 Apr 2008, 18:46
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu ii judeca aspru fetish...Nu sunt fake,e un mecanism de auto aparare.Viata e aspra si ne obliga sa ne construim imagini de duri,insensibili...sfarsim prin a crede asta!Dar nu dureaza nici iluzia asta la infinit,pentru fiecare dintre noi vine ziua in care realizam cat de slabi,umani suntem in realitate iar asta se intampla de obicei dupa o palma dura incasata de la viata.Din pacate atunci e prea tarziu,se uita in jurul lor si au pe nimeni.
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
Avatar utilizator
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Mesaje: 410
Membru din: 10 Noi 2008, 20:57
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

LadyAttitude scrie:Nu ii judeca aspru fetish...Nu sunt fake,e un mecanism de auto aparare.Viata e aspra si ne obliga sa ne construim imagini de duri,insensibili...sfarsim prin a crede asta!Dar nu dureaza nici iluzia asta la infinit,pentru fiecare dintre noi vine ziua in care realizam cat de slabi,umani suntem in realitate iar asta se intampla de obicei dupa o palma dura incasata de la viata.Din pacate atunci e prea tarziu,se uita in jurul lor si au pe nimeni.
putin trist dar 100% adevarat.
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

mie mi-a adus echilibru si stabilitate, ma simt asezata pe un norisor mic-mic-mic pe care toate lucrurile sunt intr-o ordine aproape perfecta , de pe care ma uit in sus unde e liniste si pace si rareori ma mai uit in jos unde vad o mlastina in care toata lumea tipa si se agita disperata, ma simt chiar foarte norocoasa ca am reusit sa scap din nebunia, panica, inghesuiala si mizeria morala si materiala din mlastina vietii reale.
deja iau toate masurile (medicale) sa pot sa arat la fel ca "astazi" o perioada cat mai lunga si sa nu mi se destrame norisorul :lol:
intentionez si sper s-o mai duc asa fo 15-20 anisori iar la vara ma mut de tot din Bucuresti si imi creez propriul meu "Herastrau" ca sa ma rup definitiv de viata reala.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
daniele
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 197
Membru din: 27 Feb 2009, 22:01
Localitate: toyland
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pe termen lung eu cred ca videochatul schimba mult o persona. Eu as zice ca in bine. Mie videochatul mi-a deschis mintea in foarte multe privinte nu numai in sex, m-a facut sa am incredere in mine, o imagine de sine mai buna, sa zic exact ce gandesc , sa.... don't take shit from someone else ( ca la ora asta chiar nu stiu sa zic in romana ) si sa nu mai cred ca zboara se mananca ... dar poate ca toate astea veneau odata cu inaintarea in varsta.
Sincer nu am auzit pe nimeni care a lucrat ca model sa se planga ca s-a schimbat in rau. Ah poate ar fi o latura negativa , faptul ca te inchizi, nu mai ai timp pentru iesiri, prietenietc.
winner winner, chicken dinner
Thundermare
Mesaje: 3
Membru din: 15 Oct 2010, 10:24
Has thanked: 0
Been thanked: 0

deci pana acum ati spus ca AVC te schimba in BINE cu urmatoarele trasaturi:

- siguranta de sine
- experienta si cunistinte in anumite domenii (psihologie, conversatii, etc)
- largirea punctului de vedere
- inlaturarea inhibitilor
- quntificarea si organizarea timpului

si te schimba in RAU:

- depresie (in caz ca nu te descurci)
- izolare fata de restul lumii

Puteti sa imi dati un exemplu a unei persoane (nu voi) care si-a imbunatatit siguranta de sine semnificativ si pasii prin care a realizat asta?

Am decis sa fac un proiect la facultate despre asta... mi se pare foarte interesant ce ziceti voi aici. inca o data va multumesc mult!
Avatar utilizator
OneSecret
Mesaje: 35
Membru din: 24 Sep 2010, 18:22
Localitate: One(top)Secret, Romania
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0
Contact:

Sigur ca videochatul te schimba. Pe mine personal m-a schimbat din bine in extraordinar bine, am invatat sa am mai multa incredere in mine, sa tin ochii deschisi tot timpul si antenele ca sa prind orice informatie pentru ca sa fii informat poate face diferenta. Videochatul m-a scos din bezna prin care inotam...am lucrat (cine nu?!) in multinationale, companii de tot, banci....peste tot aceeasi linguseala, aceeasi decadenta morala, colege care se culcau cu seful si stia tot departamentul...Apoi te intrebi daca sa te rusinezi cu ce faci? In nici un caz nu-i o rusine! iar cei care nu pot intetege, prieteni, vecini, rude (gen matusa dusa la biserica) etc. de ce ar trebui sa stie ce faci tu? Videochatul te poate afecta negativ atunci cand sentimentele tale (fata de aceasta activitate) nu sunt in concordanta cu gandurile tale(sau invers). Daca tu gandesti ca a face videochat e ceva murdar, naspa, de cea mai joasa speta, mai bine nu te mai apuci de asta (ma refer in general) pentru ca in subconstient vei trai cu idea ca faci ceva rau, neacceptat, iar asta poate avea efecte psihologice nedorite pe termen lung.
Sweet taste of freedom!
Avatar utilizator
sexybabe
Veteran
Veteran
Mesaje: 691
Membru din: 03 Noi 2007, 07:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

(nu voi)
pai de ce nu noi? Crezi ca e mai bine sa vorbim despre terte persoane decat din experienta proprie?

Au mai fost care au scris carti si filme despre asta, nimic care sa cuprinda experienta. Te intereseaza cunoasterea directa? Lucreaza un an doi si apoi vei vedea :)
Thundermare
Mesaje: 3
Membru din: 15 Oct 2010, 10:24
Has thanked: 0
Been thanked: 0

sexybabe scrie:
(nu voi)
pai de ce nu noi? Crezi ca e mai bine sa vorbim despre terte persoane decat din experienta proprie?
am cerut asta deoarece multe dintre voi ati povestit asta deja prin forum. Eu voi fi recunoscator si daca postati experiente proprii.
sexybabe scrie: Au mai fost care au scris carti si filme despre asta, nimic care sa cuprinda experienta.
imi poti da te rog si mie niste referinte? ori ce fel de carte sau film despre domeniul asta ma va ajuta enorm.
sexybabe scrie: Te intereseaza cunoasterea directa? Lucreaza un an doi si apoi vei vedea :)
De cand citesc forumul a inceput si prietena mea sa fie interesata de acest subiect. S-ar putea chiar sa ajung sa am experienta directa. Dar pana atnuci trebuie sa scriu si eu proiectul asta.

Mersi tuturor ptr ajutorul acordat.
Avatar utilizator
LadyAttitude
Veteran
Veteran
Mesaje: 542
Membru din: 24 Apr 2008, 18:46
Has thanked: 0
Been thanked: 0

andromaca_mulge_vaca scrie: iar la vara ma mut de tot din Bucuresti si imi creez propriul meu "Herastrau" ca sa ma rup definitiv de viata reala.
Testat de mine de 2 luni,micul paradis departe de zgomotul infernal are efecte terapeutice!E chiar cea mai satisfacatoare investitie facuta de mine pana acum chit ca nu imi aduce profit.
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
Avatar utilizator
kenzoo252004
User Activ
User Activ
Mesaje: 234
Membru din: 18 Ian 2007, 15:33
Localitate: bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

mie pot sa spun ca mi-a schimbat viata in bine dar mi-a si distrus-o...am avut aproape toate satisfactiile si dorintele implinite dar am pierdut ce aveam mai scump... nu cred in totalitate ca din vina vdc-ului dar 50% asta a fost.. adevarat proverbul ala cum ca "banii nu aduc fericirea.."
Avatar utilizator
fetish
VIP
VIP
Mesaje: 1788
Membru din: 03 Mai 2007, 16:42
Localitate: Acolo unde nu exista Skins !
Has thanked: 0
Been thanked: 0

nu insa o intretin iar cheia spre implinire este sa pastrezi mereu o limita in tot ; stiica la amanstire niciodat nu te ridici satul de la amsa asta deoarece treb sa stepti cu nerabdare urmatoarea mancare chiar dac este de post atat timp cat itibe foame va fii intotdeauna cea mai buna mancare

asa e si cu banii intodeauna tfreb sa fie o limita ca sa ai lok liber si pt alte chetsii faine ;ah si never ever baniii sa nu fie pe primul lok acolo pe primul lok treb sa fie familia sau cineva apropiats sufletului tau

o zii buna
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
yummyfrog
Mesaje: 22
Membru din: 10 Sep 2010, 05:43
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Thundermare scrie:Buna, am si eu o curiozitate. recent am avut o discutie cu cineva despre cum sunt afectate persoanele care devin modele de avc in timp.

imi puteti da exemple cu persoane care au fost schimbate de catre aceasta meserie in bine sau in rau?

va multumesc.
  • cred ca modele care incep aceasta meserie si o fac cu cap si au si folosuri de pe urma muncii...sunt multumite si nu au de ce s le schimbe in rau...depinde ...dupa parerea mea procentual in bine undeva la 70-80 % ...succes la dolareiii
Avatar utilizator
codruta84
User Junior
User Junior
Mesaje: 64
Membru din: 12 Feb 2014, 19:03
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Mi-a crescut increderea in mine din mai multe puncte de vedere, si fizic dar si dpdv al faptului ca, uite, POT acum sa fac bani adevarati, care sa imi acopere toate nevoile si sa si strang.

In rau ar fi izolarea adusa de orice job acasa, daca ma credeti zilele trecute am fost la medic si pe cand ma intorceam acasa ma gandeam, ce bine e sa mai iesi din casa!
Avatar utilizator
LolaHighClass
User Junior
User Junior
Mesaje: 64
Membru din: 10 Noi 2012, 00:22
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Din punctul meu de vedere, videochat-ul ca job te schimba in special atunci cand vrei ca tu sa fii altfel, sa iti imbunatatesti aspectul mental, fizic si social. Atunci cand iti vinzi imaginea, este normal sa incepi sa lucrezi sa aduci improvements la tot ceea ce esti tu, de la fizic, la imaginatie, la abilitati de comunicare si de aplicare a seductiei.

Cand am inceput prima data sa fac videochat dorinta mea a fost sa evoluez ca femeie, in fapt acesta a fost si motivul pentru care am vrut sa ma apuc de videochat, dupa care si partea financiara. De obicei cand spun acest lucru - multa lume tinde sa nu ma creada, pentru ca in mintea lor banii primeaza, insa atunci cand un lucru devine pasiune pentru tine, pentru ca realizezi ce beneficii iti poate aduce pe termen lung, deja privesti altfel lucrurile.

Eram o persoana putin timida si destul de inchisa in mine, preferam sa evit intalnirea cu persoane de gen masculin de teama de a nu fi "ridicola". Odata cu experienta din chat, pot spune ca acest lucru s-a disipat complet. Nu imi mai este frica de oameni, si in special nu imi mai este frica de barbati - ii inteleg cum poate doar un model de videochat poate intelege barbatii, ca doar a avut multi in "asternuturile" ei virtuale.

Videochat-ul m-a facut sa inteleg si femeile, cu bune si cu rele.

Din punctul meu de vedere, daca cauti sa evoluezi ca persoana in general, orice lucru ai face, sau ai avea ca job, nu te poate influenta negativ, ci te ajuta sa progresezi. Atunci cand permiti lucrurilor sa te influenteze negativ inseamna ca dorinta ta este una ireala, si te complaci ca persoana sa iti permiti faimoasele "depresii" din domeniu... Pentru mine acestea sunt doar scuze si timp pierdut de pomana. Mai bine iti iei o vacanta si pleci in Maldive.

Alexandra.
Echipa l.o.l.a.a. studios
Dream Outstanding!

Mail: manager@lolahighclass.ro
Telefon: 0753.114.479 / 0753.114.469
Website: www.lolahighclass.ro
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Thundermare scrie:Buna, am si eu o curiozitate. recent am avut o discutie cu cineva despre cum sunt afectate persoanele care devin modele de avc in timp.

imi puteti da exemple cu persoane care au fost schimbate de catre aceasta meserie in bine sau in rau?

va multumesc.
Se largesc. Dar e un lucru neutru asta. E bine pentru cei mari si frustrant pentru cei cu dotari mai mici...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”