Workshop pentru studiouri - Februarie 2014

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Asa suntem noi astia cu studiouri,mai infantili si tampitei ,tu nu trebuie sa ne bagi in seama prea mult si sa te cobori la nivelul nostru. :wink:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
SmartGirl
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 131
Membru din: 29 Feb 2012, 20:02
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu am spus ca sunteti, ce ai enumerat mai sus... ci doar posturile in sine... erau fara sens... intram pe pagina... sa vad oare ce a-ti mai postat ... si cand colo.. vad zile/ ore/ secunde enumerate... pe bune... era enervant ... that's all... si eu sunt curioasa de ce se va intampla acolo... dar postand chestii fara sens poate fi enervant uneori... no offence @poca... eu una chiar citesc cu interes cand postezi ceva... si mereu ai venit cu informatii bune atat pt noi fetele independente cat si pentru colegii tai de breasla... dar hai sa nu aratam ca stim sa numaram secunde/ore si zile... in ziua de azi... se calculeaza usor... nu mai e ca pe vremea bunicilor... sa folosim doar degetele...:P
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Buna tuturor,

Dupa cum Alex a mentionat intr-o maniera destul de simpla, acest prim eveniment va fi dedicat initial doar studiourilor, din cauza unor motive simple (la prima vedere):
* reprezentantii studiourilor vor asimila (sa speram) sau nu anumite informatii, pe care le vor aplica ulterior (sa speram) cu angajatele din subordinea lor (fie modele din studio, fie modele de acasa dar cu contract din studio).
(asta 1 la mana)
* este mult mai usor sa verifici ownerii de studio daca sunt intr-adevar owneri pe bune. Let's be serious, orice persoana din RO s-ar fi putut declara ca este model (si sa dea link la nush ce model XYZ de pe nush ce site) si sa vina la meeting (dar ar fi fost poate reporter undercover sau mai stiu eu ce). Ideea este ca acest prim workshop ar trebui sa fie unul ok, fara incidente neplacute. Doar asa s-ar putea crea un confort OK pentru urmatoarele workshopuri ce vor fi organizate
(asta 2 la mana)
* si 3, doar imaginati-va cate sute de persoane s-ar fi inregistrat daca ar fi fost open-doors for everybody!

Parerea mea proprie si personala este ca acest workshop e un pas inainte pentru acest business in Romania. Si prin pas inainte, as dori sa subliniez ca va deveni un business, intrucat in momentul de fata inca nu este (ma refer la toata masa persoanelor care activeaza in videochat... lasam varfurile si exceptiile deoparte).

Unii dintre noi (si ma auto-includ aici) suntem entuziasmati NU din cauza ca draga Doamne voi afla cine stie ce secrete acolo, intrucat nu exista asa ceva... toti le avem in fata ochilor dar poate nu le constientizam. Suntem insa entuziasmati deoarece sunt ANI BUNI de cand se incearca asa ceva si inca NU s-a concretizat in ceva real. Si BTW, mai sunt aproximativ 40 de ore pana se va materializa aceasta intalnire.

C-o fi infantilism sau nu ... c-o fi nebunie sau nu ... c-o fi imbecilitate sau nu ... Cert este ca imi doresc foarte mult sa cunosc fata in fata oamenii de la care am invatat si, poate, sa cunosc fata in fata si oamenii care (sper) au invatat ceva de la mine.

Si ca sa nu va simtiti neglijate sau mai stiu eu ce, sa stii ca abia astept sa cunosc si multe din modelele independente care activeaza pe cele 2 forumuri de video chat din RO. Si nu din motive ascunse sau mai stiu eu ce, ci deoarece si de la ele am invatat foarte multe. Si le respect. E drept, mi-ar fi placut si mie sa fiti prezente aici, multe din voi, insa totul se face in timp si cu rabdare... ca si atunci cand tinzi spre a fi model de top.

P.S. Va respect pe toti!
Avatar utilizator
SmartGirl
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 131
Membru din: 29 Feb 2012, 20:02
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nice... m-ai mai imbunat....:P...
trompi
VIP
VIP
Mesaje: 593
Membru din: 23 Mar 2010, 08:25
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

mie mi se pare normal ca prima oara sa se intruneasca profesionistii din acest domeniu, pana la urma ei sunt cei care au pus bazele, ei sunt cei care pot schimba intr-adevar ceva!Nu e vorba despre secrete de impartit, ci aspecte ce tin de organizare....Si sunt sigura ca daca va fi o schimbare, cu totii o dorim pozitiva! E pentru prima oara in istoria videochatului romanesc cand se face o astfel de intalnire, este normal ca lumea sa fie extaziata....De altfel sper ca dupa workshop sa reveniti cu cateva detalii sa stim si noi in linii mari cum a decurs intalnirea.
Felicitari lui Alexis pentru initiativa! Sper ca aceasta intalnire sa aiba un impact destul de mare incat alti reprezentanti din industrie sa vada ca existam si noi si ca avem un cuvant de spus! Asta in conditiile in care nu ar trebui neglijat faptul ca majoritatea celor care lucreaza in videochat sunt romani....si daca acesti romani ar reusi sa se uneasca si sa ajunga la un acord comun pentru a-si expune parerea, va imaginati cate lucruri ar putea schimba?
Avatar utilizator
sunflower
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 170
Membru din: 15 Sep 2008, 19:16
Localitate: Iasi
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

SmartGirl scrie:Nice... m-ai mai imbunat....:P...
Chiar daca a numarat din nou orele pana la minunata intalnire? Nu a fost enervant?

Si uite asa, cu nemultumiri pripite, ii facem varza topicul lui Alex...
SmartGirl scrie:Nu cred ca ma pot numi "involved" de data aceasta... poate doar "ignored" :( ...hai lasa, poate data viitoare... avem si noi o sansa acolo, noi "independentele"... si poate va fi nevoie sa inchiriem toata statiunea PREDEAL... LMAO
O vorba de spirit, oricat de stralucitoare, isi are si ea mormantul. In urechile prostului.
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

Neata'

Am precizat din start ca ar fi un cosmar organizatoric sa amestec studiourile cu modelele independente la aceasta prima intalnire si mi-am cerut scuze anticipat pentru decizia luata . Trust me , pentru un model independent subiectele ce se vor discuta la acest summit sunt plictisitoare , lipsite de relevanta .

Dar urmeaza ceva super . Aflati in maxim 2 saptamani concret , cu subiect si predicat despre ce este vorba .

Alex
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Avatar utilizator
SmartGirl
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 131
Membru din: 29 Feb 2012, 20:02
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Oh so nice @Alexiss, merci pentru feedback, abia astept sa vad despre ce este vorba! succes la prima editie a AW Summit! :D...

P.S. intentia mea nu a fost nicicum sa ii stric topicul lui @Alexiss... dar am simtit nevoia sa imi exprim doleantele... si oricum nu cred ca sunt singura care ar dori sa participe la un eveniment asa "cool", dintre modelele independente, cred ca si noi avem multe de zis, deasemeni :).

Ah si un model independent poate fi verificat cand va da join la un asemenea eveniment, fara avea surprize dubioase. Alexiss presupun ca stie mai bine ca noi cum sa controleze si acest aspect la unasemenea eveniment :).Daca ai nevoie de ajutor iti trimit PM :P
JustModel
User Activ
User Activ
Mesaje: 221
Membru din: 18 Noi 2012, 15:45
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

e intelegator faptul ca modelele independente se simt putin date la o parte, dar cred eu, nu este cazul. totul se face la timul sau si fiecare o sa aiba parte de ceva frumos. de cw sa fii negativist si sa te enerveze anumite lucruri care bucura pe altcineva? si chiar daca mai bagam ceva copilareli pe aici, de ce nu? ce e rau in faprtul ca vrem sa ne mai simtim din cind in cind copii si sa ne bucuram de ocazia de a ne odihni, de a invata ceva nou si de a ne socializa? inteleg ca worksopul este doar pentru studiouri, nu pentru a da la o parte modelele independente si nu pentru ca ele sa se simta frustrate. dar imaginati-va daca doar studiouri s-au ingramadit 140 oameni, ce nebuneala ar fi daca s-ar face pentru toti. pe de alta parte, organizarea trebuie sa fie perfecta, pentru ca oamenii sa-si doreasca o repetare, si asta e mult mai usor de obtinut cu un numar restrins, si mai lejer de controlat. cum credeti, daca ati privi acest work shop pentru studiouri, ca o repetitie pentru voi, modelele independente, v-ati putea bucura mai liber pentru noi? primul pas spre o lume mai buna este sa incepi de la tine. mai multa bunatate, va rog.
mai sunt doar 9 ore pina ma pornesc la drum!!!! drum bun celor care vor veni, fara primejdii. sper sa nu ninga iar, cel putin pina miine.
Glamourfoto.ro -the best

IN GOD WE TRUST< ALL OTHERS MUST PAY CASH>
Avatar utilizator
SmartGirl
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 131
Membru din: 29 Feb 2012, 20:02
Has thanked: 0
Been thanked: 0

@JustModel cine a zis ca noi modelele ne dorim sa invadam summitul celor de la studio-uri? Am si zis ca nu avem ce cauta, dar ar fi foarte frumos sa se organizeze ceva, in care sa fim si noi incluse, @Alexiss cred ca a inteles unde am vrut sa bat... si consider ca 2014 este si vremea noastra a modelelor independente :D... Referitor la ingramadeala.., SUMMIturile celor de AVN.... si alte SUMMITS(unde sunt chemate si modele inpendente, de la anumite sites, bineinteles acest lucru , ii va fi imposibil de aflat lui@ Alexiss...ma refer la castiguri... si nu cred ca va fi cazul sa defilam pe aici cu print screens...LMAO) ... de ce includ mai multe categorii, inclusiv actrite/modele independente?... nu am vazut numai studiouri sau case de productii pe acolo in lista :P...e de inteles ca @Alexiss pentru inceput a vrut sa faca ceva frumos, in pasi marunti, si mai ales cu studiourile, apentru care a lansat si acel nou site, dedicat lor si numai lor!... in fine ar fi multe de zis... abia am facut ochi si imi beau si eu cafeluta... ideea este urmatoarea...@Alexiss sunt sigura ca inteles care a fost ideea mea... sa se tina seama de noi si in viitoarele proiecte, atat pe forum cat si evenimente de genul.

Consider ca, cum in afara pe alte sites se tine seama de noi, "modelele independente", trebuie sa fie la fel si pe aici....si imi mentin cu tarie afirmatia :D.... fara a fi considerata frustrata...LMAO

@JustModel, trust me nu am motive sa fiu frustrata :).
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Mi s-a spus ca singura diferenta dintre o intrunire doar a studiourilor si una si a modelelor ar fi ca la aceea cu modelele trebuie aduse mai multe prezervative. Nu prea sunt de acord, cred ca mai bine as putea reusi sa fut ceva patroni de studio decat unele modele... Si nu sunt singurul care vede asa :).

@SmartGirl, toti au inteles exact ce ai zis. Cate incercari de intalniri nu s-au incercat si cu modele, uite la cos, diverse etc. Una chiar recenta a Pocai. Nu s-a imbulzit nimeni. Nu s-ar imbulzi nici cand se va realiza. Asta a reusit tocmai ca nu a fost amestecat si cu modele, datorita determinarii lui Alex si o foarte buna organizare cum a remarcat si @Versace, etc.

@SmartGirl, pai tot Alex, adica tot studiourile sa organizeze ceva si cu modelele? De ce nu o faci tu daca tot crezi ca e constructiva si sunt lucruri de spus? Si doar cu modelele! De ce nu?! :)

PS: Cu riscul de a enerva ceva modele, mai sunt cateva mii se secunde pana imi pun prezervativul!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
SmartGirl
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 131
Membru din: 29 Feb 2012, 20:02
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu am spus ca studiourile trebuie sa organizeze ceva pentru noi, nicicum nu am precizat asta.

Referitor la celalte afirmatii ale lui @WinXPfather, prefer sa ma abtin :), momentan.

P.S. Spor la "futai"... daca tot ne place sa vorbim pe limbaj din acesta :D
JustModel
User Activ
User Activ
Mesaje: 221
Membru din: 18 Noi 2012, 15:45
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

win, multam, tocmai asta aveam de adaogat. cind s-a anuntat summitul de Poca, unde au fost modelele independente? cind s-a organizat summitul in barceona, cine din modelele independete au fost? vrei o intrunire pentru modele, cine te impiedica sa o organizezi? este loc pentru toata lumea. eu vad ca unii romani sunt moldoveni, asteapta sa li se faca ceva. si nu, nu este frustrare, este exact feelingul vulpei care nu ajunge la struguri.
scuze, poate sunt cam dura, dar parca mai ieri s-a discutat despre birfa si invidie.
Glamourfoto.ro -the best

IN GOD WE TRUST< ALL OTHERS MUST PAY CASH>
Avatar utilizator
SmartGirl
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 131
Membru din: 29 Feb 2012, 20:02
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Mda... no comment... raspuns tipic noua :)... si doar atat!
P.S, Eu nu represint o comunitate :D, din cate stiu eu...
Avatar utilizator
LolaHighClass
User Junior
User Junior
Mesaje: 64
Membru din: 10 Noi 2012, 00:22
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Ca de obicei, m-am amuzat cumplit la citirea postului WinXpFather. Acum stiu sigur ca el umbla cu ale sale cuvinte in buzunar. :)

Vin si eu copilaroasa si infantila si spun au mai ramas doar 24 de ore pana ce imi voi lua bagajul din casa, il voi duce la masina si voi purcede la drum spre ceea ce eu cred ca va fi un super eveniment :)

Nu mai fiti rautaciosi unii cu altii, sunt sigura ca de acum incolo vor urma numai lucruri bune, depinde doar de noi sa ne deschidem drumurile din fata noastra.

Have a sweet and lovely day!

Alexandra.
Echipa l.o.l.a.a. studios
Dream Outstanding!

Mail: manager@lolahighclass.ro
Telefon: 0753.114.479 / 0753.114.469
Website: www.lolahighclass.ro
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Ce nu inteleg eu este de ce atatea postari cand s-a specificat de la inceput cum vor decurge lucrurile si de ce tocmai acum pe ultima suta de metri?Un fel de hai sa vorbim discutii,repetand obsesiv contributia modelelor independente si bla bla bla,dar nu a spus nimeni ca modelele independente nu sunt importante si nimeni nu a impiedicat pe cineva sa ia intiativa de a organiza un astfel de eveniment pentru modelele independente,de ce nu o faci tu daca tot te bati cu pumnul in piept?
Si pana la urma smartgirl,daca e sa o iei asa de ce as invata eu modelele independente mai mult decat am facut-o in atatia ani de forum?Pai hai sa le iau acasa,eventual sa le bag si in pat ca sunt si ele mici si amarate,modele independente sunt sute ,implicate in forum sunt numarate pe degete,restul vin si posteaza cand au probleme si dispar odata cu ele.Mi-a cam murit altruismul in anii de forum,prefer adevarul decat ipocrizia ,deci hai sa nu mai fim ipocriti ca ne doare burta de altul cand sigur ne doare burta doar de noi.Iti inteleg nemultumirea si cred ca fiecare om are dreptul la opinie dar hai sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa nu stricam munca unor oameni prin postari inutile,sunt convinsa ca va venii si randul tau si al altor modele independente sa-si expuna parerile si cunostintele,atunci am sa vad cati viteji vor fi si de pe acum intuiesc ca foarte putini.Cand s-a pus problema organizarii unui summit colectiv ,initiativa mea de anul trecut, stii cate modele independente m-au sunat?Cred ca nici 10 si tu nu ai fost printre ele deci de ce atata deranj acum?Modelele independente nu sunt unite,sunt fiecare pe barba lor si nici torturate nu cred ca vor participa majoritatea lor,stau acolo la caldurica si astepta,daca se va face bun ,va fi pentru toata industria nu doar pentru studiouri dar in eventualitatea unui esec nici pe acolo nu au trecut nici gurita nu le miroase.
In incheiere lucrurile stau cam asa intre studiouri si modele independente ''N-am venit sa-ti tulbur somnul,nici sa-l fut in cur pe domnul,am venit sa-mi iau paltonul,palaria si bastonul'',vin ,iau ,pleaca,nu dau 2 bani pe colectiv ca doar de aia se numesc independente si nu vorbesc de cateva exceptii,vorbesc de marea lor majoritate.

Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
topstudio
Mesaje: 15
Membru din: 09 Oct 2013, 10:40
Localitate: Iasi
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

JustModel scrie:win, multam, tocmai asta aveam de adaogat. cind s-a anuntat summitul de Poca, unde au fost modelele independente? cind s-a organizat summitul in barceona, cine din modelele independete au fost? vrei o intrunire pentru modele, cine te impiedica sa o organizezi? este loc pentru toata lumea. eu vad ca unii romani sunt moldoveni, asteapta sa li se faca ceva. si nu, nu este frustrare, este exact feelingul vulpei care nu ajunge la struguri.
scuze, poate sunt cam dura, dar parca mai ieri s-a discutat despre birfa si invidie.
Ar fi bine sa iti revizuiesti atitudinea ta fata de moldoveni. Moldovenii au facut acest summit chiar daca nu iti vine sa crezi. (si Galati este in Moldova), chiar si o parte dintre participantii care reprezinta Bucurestiul sunt din Moldova.

Un moldovean!
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

topstudio scrie:
JustModel scrie:win, multam, tocmai asta aveam de adaogat. cind s-a anuntat summitul de Poca, unde au fost modelele independente? cind s-a organizat summitul in barceona, cine din modelele independete au fost? vrei o intrunire pentru modele, cine te impiedica sa o organizezi? este loc pentru toata lumea. eu vad ca unii romani sunt moldoveni, asteapta sa li se faca ceva. si nu, nu este frustrare, este exact feelingul vulpei care nu ajunge la struguri.
scuze, poate sunt cam dura, dar parca mai ieri s-a discutat despre birfa si invidie.
Ar fi bine sa iti revizuiesti atitudinea ta fata de moldoveni. Moldovenii au facut acest summit chiar daca nu iti vine sa crezi. (si Galati este in Moldova), chiar si o parte dintre participantii care reprezinta Bucurestiul sunt din Moldova.

Un moldovean!
Relax, cred ca undeva a fost o greseala de exprimare si sigur nu a vrut sa spuna ce a iesit:))Si ea tot pe acolo este:)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Ei, asta cu moldovenii e inradacinata de acum :). Si eu sunt moldovean dar/si o folosesc. Ca e adevarata. Sigur ca exista exceptii dar unii/majoritatea chiar sunt moldoveni. Si moldoveni in sensul asta sunt si ardeleni etc :).

[at] Pai atunci chiar nu mai comenta @SmartGirl ca o faci uirea, degeaba si prost. De asta primesti raspunsuri "tip". Futai e o metafora in contextul ala. Nu te gandi numai la pula cand vezi cuvantul futai. Si metafora, "ne-metaforizata" e asa: Unele sunt asa de proaste, dar proaste de bubuie. @LOLA s-a distrat, ca a inteles. Incearca si tu Smart sa gandesti mai mult...

Un alt plus la organizare e ca inca din prezentare a fost clar stipulat ca genul spaniolul nu are ce cauta. Cand facuse anuntul Poca el deja cu aroganta se facea anuntat. Desigur ca nu venea dar asta e stilul, asa i-a fost taiata clar calea. Acum pe forum la Alex tot cu aroganta zice ca nu poate veni (dar el chiar nu are cum) dar ca saluta pe cei multi cei cunoaste de pe lista. Eu voi adresa de pe acum o intrebare. Il cunoaste cineva pe idiot? Sa imi zica la Predeal. Nu de alta dar asta e un cancer. E raul suprem in orice domeniu si trebuie starpit.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
SmartGirl
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 131
Membru din: 29 Feb 2012, 20:02
Has thanked: 0
Been thanked: 0

WinXPfather scrie:Ei, asta cu moldovenii e inradacinata de acum :). Si eu sunt moldovean dar/si o folosesc. Ca e adevarata. Sigur ca exista exceptii dar unii/majoritatea chiar sunt moldoveni. Si moldoveni in sensul asta sunt si ardeleni etc :).

[at] Pai atunci chiar nu mai comenta @SmartGirl ca o faci uirea, degeaba si prost. De asta primesti raspunsuri "tip". Futai e o metafora in contextul ala. Nu te gandi numai la pula cand vezi cuvantul futai. Si metafora, "ne-metaforizata" e asa: Unele sunt asa de proaste, dar proaste de bubuie.

Un alt plus la organizare e ca inca din prezentare a fost clar stipulat ca genul spaniolul nu are ce cauta. Cand facuse anuntul Poca el deja cu aroganta se facea anuntat. Desigur ca nu venea dar asta e stilul, asa i-a fost taiata clar calea. Acum pe forum la Alex tot cu aroganta zice ca nu poate veni (dar el chiar nu are cum) dar ca saluta pe cei multi cei cunoaste de pe lista. Eu voi adresa de pe acum o intrebare. Il cunoaste cineva pe idiot? Sa imi zica la Predeal. Nu de alta dar asta e un cancer. E raul suprem in orice domeniu si trebuie starpit.
@Parca aici suntem intr-o comunitate, nu?...cine a vrut sa intelega ce am vrut sa zic, a inteles, cine nu ...nu a vrut si punct... eu nu am vorbit rautacios si acid nimanui... si nu cred ca este cazul sa mi se raspunda asemeni ;).

HAI O ZI BUNA TUTUROR! SI SA VA DISTRATI ACOLO!
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

E o comunitate, si ai primit replici exact pe masura celor spuse de tine. Poate ar fi bine sa incerci sa exprimi mai bine ce ai de zis, altfel nu avem cum intelege mai mult, ci doar ce ai zis. Si ai zis ilogic si fara sens. Degeaba ...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

schimbare de subiect :))
mai sunt 26 ore pana se deschide registration desk :))
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”