MyFreeCams - sfaturi din experienta mea!

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
Scrie răspuns
exunknown23
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 186
Membru din: 01 Ian 2012, 19:20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

nu am inteles nimic, dar am un sentiment ca se referea la mine. Eu sunt ¨doamna¨ care a afirmat ¨ceva¨despre prostitutie??
daca da, stimata ¨tipa eleganta¨care esti tu tipa eleganta. Nu stiu cum ai citit, dar n-ai inteles nimic. Desi nu sunt o doamna,pt ca nu am varsta intai de toate, sa stii ca sunt pe mfc de cand te incaltai tu cu fesu´. Cand eram eu in top mfc tu cred ca inca erai la gadinita sau ceva...
eu cred ca trebuie sa re citesti, eu nu am zis ca faptul ca se fac showri in free= prostitutie. NU!
faptul ca anumite modele se intalnesc cu anumiti clienti si si-o trag pentru cash= prostitutie. Si asta nu am zis-o pentru ca am visat eu ceva intr-o noapte. Au zis-o mai pe fata sau mai pe la spate anumite modele si anumiti membri.
Am atat cont de model cat si vreo 3 conturi de membru cu tokensi si cu tot ce trebuie unui membru care se respecta, asadar am acces la cele doua lounge-uri, si mi-a fost dat sa vad cateva discutii foarte interesante. Si pana la urma, daca un model zice ea cu gura ei, ca se intalneste pt un sex+cash (aka prostitutie, ca daca era din placere era gratis) cine sunt eu sa o contrazic? Apoi, daca o multime de membri se lauda prin pm sau prin lounge ca s-au intalnit cu cutare model (nu neaparat din top20), ca a dus-o la shopping, ca ¨au facut dragoste¨ca au cinat impreuna,si ca l-a costat xxx dolari,cine sunt eu sa zic ca nu e adevarat.
In concluzie, in opinia mea, absolut tot ce se intampla in fata webcamului, pe site, in free,in privat, in grup, pe skype,pe yahoo...fara contact fizic, eu as zice ca e videochat. Daca decizi sa te intalnesti cu un membru, iti place de el, va imprieteniti,v-o trageti etc...eu as zice ca e o prietenie interesanta,sau dragoste in cazul in care formati un cuplu.
Daca tu te intalnesti cu un client, sau mai multi( nu simultan) care au frecat-o cu tine la webcam,pentru a face sex cu el, cu simplul scop de a le scoate din buzunar niste cash, atunci pardon, dar esti o prostituata. Bineinteles nu am nimic cu prostituatele,cineva trebuie sa faca si job.ul asta pe lume,daca lor le prinde bine job.ul asta,bravo lor, nu le vad niste cum zic altii ¨niste taraturi¨ .
Locuiesc de ani buni intr.o tara in care toleranta e o caracteristica principala a oamenilor. Curve si homosexuali, ca la ei acasa. Dar nu ma deranjeaza, sunt niste oameni absolut normali!
Eu doar precizam o evidenta care se intampla pe mfc.
Got it??
SoulCams Models Studios wanted
destiny
Mesaje: 3
Membru din: 09 Apr 2013, 11:17
Has thanked: 0
Been thanked: 0

nu inteleg ce te agiti asa?))) te-am intrebat eu pe tine ceva sau te-am acuzat de cdeva anume?
exunknown23
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 186
Membru din: 01 Ian 2012, 19:20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pff
ca sa ma agit eu, trebuie sa te straduiesti nu gluma. Sunt mai calma decat Dalai Lama si Budha insusi la un loc-
Nu ma agitam, doar mentionam ceva.
si tu daca te referi asa....aleatoriu,ce-ai vrea sa intelegem? am inteles si noi ce-am putut.
Mai bine te straduiai si te abtineai !
rose.sandra
Mesaje: 3
Membru din: 12 Apr 2013, 17:43
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! Sunt Sandra si de curand mi-am facut cont pe mfc si as dori sa aflu cu ajutorul vostru detalii cum as putea vedea acei tokens dupa o zi de socializat pe cont? Merci frumos. ast un raspus
exunknown23
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 186
Membru din: 01 Ian 2012, 19:20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pe pagina Manage Profile, in partea stanga ai o coloana cu optiuni, ca sa vezi tokensii ai Token Stats si Token Sessions, iar ca sa vezi cati usd ai Account Information
rose.sandra
Mesaje: 3
Membru din: 12 Apr 2013, 17:43
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am inteles, merci frumos am reusit, am descoperit insa am alte probleme acuma :D sper sa ma puteti ajuta. Am intrat aseara am stat cat cateva ore am facut cativa tokensi. Pana aici totul ok, insa am auzit ca trebuie convertiti acesti tokensi in usd ca altfel dispar sau nu stiu ceva de genu nu prea am inteles, dar aseara nu am reusit sa fac acest lucru :(. Am auzit ca trebuie sa apesi pe un buton galben insa la mine nu apare nici un buton galben :( sau poate nu stiu eu unde sa ma duc si ce sa fac. SI problema cu cardul cu banii cu plata. Mi-am facut cardu pe site am completat formularul pana aici totul ok, astept sa inceapa procedura pasului 2, am inteles ca vine intro luna si ceva. daca nu introduc datele cardului pana la prima perioada de plata ce se intampla cu banii aculumati pana la data respectiva ? dispar ? raman acolo ? se reporteaza ? mii baga cand introduc datele ? Pot sa lucrez incontinuare pana vine cardu ? Nu stiu sper sa nu ma luati in ras si sa considerati ca pun intrebari absurde sau stupide, insa sunt incepatoare si chiar nu prea ma descurc. Sper sa nu deranjez. Va multumesc frumos si astept sfaturile si detalii voastre mai amanuntite in legatura cu aceste probleme legate de tokensi , plata si card :(. Inca odata merci frumos si astept un raspuns. O zi buna !!
Avatar utilizator
RTModels
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 165
Membru din: 25 Aug 2012, 21:07
Localitate: Constanta
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Confunzi site MFC cu Chaturbate ;)
Nikalai
Mesaje: 44
Membru din: 30 Iul 2013, 00:04
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna.un model din top 10 pe mfc,mai trece de 5000$ la perioada ?
Meow
Mesaje: 1
Membru din: 16 Oct 2013, 08:19
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Un model in top 40 deja are 10 000 de dolari/perioada.Top 20 inseamna cel putin 15 000/perioada.
Avatar utilizator
Cocinella
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 26 Feb 2007, 01:41
Localitate: Italy-Napoli
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

O intrebare..de ce pe mfc camscorul scade atat de mult ( la modelel noi) ? mi-aduc aminte in 2006 cand am facut cont ,nu stiam exact cum functioneaza site-ul,intrasem putin ,deci nu am facut mai mult de 200 tks,membrii spuneau ( ai grija ,fetele sunt rele) dupa care nu am mai intrat ..aveam/am un profil perfect,poze profesionale,super look ,ouftits,cam ...vreti sa stiti ceva?! mi-a scazut camscor-ul la 500..in 2006 erau putine online,2 strambaturi vorbeau despre mine ,in lb romana ( ai vazut-o pe aia,cine e ma,de unde a venit aia ma etc ) Incredibil! se bat pe membrii ! ma iertati dar è urat !
One day baby !
GlamourL
Mesaje: 6
Membru din: 28 Sep 2013, 16:37
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pentru persoanele curioase si care tot timpul vor sa stie cum se descurca alte modele, am sa scriu si eu referitor la experienta mea de model.

Sunt activa in acest domeniu de aproximativ 6 luni, pe cont propriu si primul site pe care am lucrat a fost imlive - insa acolo nu am facut mai nimic, si am inchis contul dupa 2 saptamani si mi-am deschis cont pe MFC( dupa ce am studiat bineinteles cu ce se mananca cat de cat )

Despre mine pot spune ca intru in categoria modelelor mai stilate ( Am un chip placut, un zambet mereu in coltul gurii, adopt tinute sexy - gen teddy-uri sau body-uri din dantela - care sunt foarte apreciate de membrii si imi permit sa fac si un teasing cat mai senzual :D

Apropos ....ceea ce ma deosebeste pe mine de altele este ca eu sunt o tipa foarte senzuala, si imi place sa-mi explorez corpul la maxim prin atingeri cat mai provocatoare dar fara sa arat prea mult ( Adica nici eu nu ma credeam in stare sa fiu in felul asta pana m-am apucat de VC si se pare ca niciodata nu ma plictisesc :D ; pur si simplu nu as putea sa stau pleostita in fotoliu si sa astept sa intre cineva doar pentru ca sunt super frumoasa siiiiiii...se pare ca atitudinea mea mereu jucausa din free chat are efect si membrilor le place la nebunie )

Buuun..experienta mea a fost una destul de placuta pana acum cu toate ca am intampinat si eu cateva dificulatati ca orice model:

- Atitudinea in free chat: Am incercat mai multe variante : ba cu fata mai mult la camera ( dar nu prea ma simteam in largul meu - si nici teasing prea mult nu puteam face), ba in picioare si maimutareala - dar consideram ca epuizam prea multa energie cu dansurile mele si nici tips-urile nu erau cine stie ce, pana am ajuns sa adopt pozitia " lay back "- am un fotoliu mai maricel gen o minicanapea iar camera o am pozitionata intr-o laterala a.i mi se vede corpul si fata in acelasi timp foarte bine. Camera trebuie sa fie cat mai aproape si imi permite sa adopt si diferite pozitii : gen doggy-, spoon etc

Concluzie : Am observat ca succesul meu din ultimele 2 luni mai ales se datoreaza pentru felul in care stau asezata si dau in camera pentru ca membrul da click prima data pe preview si apoi decide daca intra sau nu in camera mea.
Acum ce fac eu in free chat am spus si mai sus : Ador sa fac teasing cat mai senzual, sa flirtez cu camera ( ii innebunesc cand ma ating pe corp si ma uit in acelasi timp in camera si imi mai musc putin buza de jos, iar cu o mana in par in timp ce cu cealalta ma ating pe sani .... cu o melodie sexy pe fundal - le place asta foarte mult, le pune imaginatia la testare si atunci pac - apasa pe GO private ( pentru ca sa ma vada " enjoy myself ") sau imi dau Tip-suri sa-mi fac topic-ul.

Un alt aspect pe care eu il consider destul de important este sa socializez cu ei in acelasi timp...adica ma mai opresc si incep sa mai vorbesc cu ei in public chat, sa le dau sansa sa ma cunoasca si in acelasi timp sa vada ca sunt si o tipa cu spirit de gluma si atenta la prezenta lor in camera mea. E FOARTE important sa le acordati ATENTIE si sa incercati sa vorbiti mai mult in public chat si nu in PM pentru ca asa vor observa si ceilalti care nu participa la conversatie felul tau de a fi, iar pe viitor sigur vor participa si ei la converstie si ulterior vor da TIPS :D !!! ( asta nu inseamna ca trebui sa sariti pe ei cu PM- uri , totul trebuie sa sa intample in public chat ; eu fac primul pas si salut in camera daca vad ca nimeni nu zice nimic )

- La mine problema cea mai mare de-a lungul timpului, avand in vedere ca sunt noua pe site a fost popularitatea camerei. Intram online si asteptam minute bune pana sa intre cativa membrii premium si mai greu era sa-i fac sa si ramana. Atitudinea mea in acest caz este sa raman mereu cu zambetul pe buze, imi zic in minte ca trebuie sa fie macar unul care sa ma placa si sa inceapa sa vorbeasca cu mine- ca de acolo am eu grija hehe
Concluzie : Daca nu ai rabdare foarte multa si te plictisesti repede eu zic ca nu ai cum sa rezisti mai mult de 2-3 ore online
Ex: Acum 4 seri, am inceput sesiunea live, eram pusa la punct ( si cu zambetul meu prietenos pe care il afisez tot timpul) ...am asteptat vreo 2 ore in free chat ( cu vreo 50 de people in camera pana a aparut " Printul " si a inceput sa bage tips-uri la greu, dupa care teasingul meu a devenit din ce in ce mai provocator ( cu mana in chilotei) si tipul nu se mai oprea din tipsuri dupa care am observat ca in camera se umplea de membri si tipsurile au curs in continuu - am facut 3 topicuri in seara aceea ( 2 ore in free chat cu 0 tips - apoi in urmatoarea ora facusem o suma super frumusica )
Deci rabdarea e cea mai buna prietena a mea.

2. Topic-urile sunt si ele destul de importante si de aceea imi setez cate un topic care difera in functie de cum primesc tipsuri. ( de la tips for boobs flash pana la xxx tok for topless / naked / etc )

Concluzie : Daca as sta fara topic si as astepta sa primesc tips cat vor ei...mai bine setez un topic prin care sa contribuie mai multi doritori de a ma vedea in actiune in free chat .

3. Eu de felul meu sunt o persoana timida, insa de cand am descoperit partea asta mai senzuala am vazut ca pot sa-mi depasesc anumite limite pe care mi le-am setat si care am zis ca nu le voi depasi in meseria asta.

Am zis ca mai mult imi place sa adopt tinute sexy si provocatoare, insa recunosc ca atunci cand vreau sa fac bani mai repede si sa nu stau chiar foarte mult online ( timpul meu mediu petrecut online este in jur de 5-6 ore - pentru ca ma am un job principal) mai sunt seri ( de obicei in weekend - cand ma afisez cu sanii goi si adopt o atitudine super horny ( gen ma joc foarte mult cu mana in chilotei ) - de cele mai multe ori serile acelea sunt cele mai benefice pentru mine, ca sa zic asa .

Ex : In free chat, teasingul meu de toate zilele si cu atitudinea horny a facut sa-mi adune vreo 300 de membri in camera iar avand in vedere ca aveam un membru care ( mi-a dat in jur de 1500 tips in seara aceea - mi-a cerut la un moment dat : " cum for me honey" - moment in care am ramas putin dezorientata pentru ca aceatsa era limita mea ( sa nu fac cum show in free ) dupa care am zis ca daca tot am ajuns pana aici si aveam atatia oameni in camera am zis s-o fac si sa vad ce se intampla.

De intamplat s-a intamplat ca totul sa se termine cu bine( mi-am atins scopul la bani si chiar l-am depasit) si am facut compromisul care nu mi l-am imaginat ca-l voi face prea curand.
Concluzie : Trebuie ca din cand in cand sa mai deschizi orizontul si felul de a gandi pentru ca niciodata nu se stie de unde sare norocul.

Din seara aceea membrul respectiv mi-a devenit fidel si cand vine il rog sa ma ia in privat daca vrea sa ma vada satisfacandu-ma!


- Eu m-am obisnuit sa-mi setez un target pentru ca sa stiu pentru ce muncesc , adica imi propun ca pe seara sa fac 3000 de tok. Ehhh, sunt seri cand oricat de mult as trage nu resusesc sa fac nici 2000 tok sau sunt seri cand ajung si pana la 8000 de tok ( mai rarereori dar am vazut ca sunt posibile :D )

Concluze finala : Fetelor, atitudinea pozitiva intotdeauna ne face sa fim mai vesele si sa transmitem mai departe acest lucru, care merge mana in mana cu rabdarea. Cele doua impreuna consider ca sunt calea pentru succes ...cel putin calea mea pentru succes.

Uitati de camscore si nu va mai stresati atat de mult pentru el ( asa faceam si eu ) pentru ca sunt multi membri care nici nu se uita la camscore atunci cand intra pe un model. Daca va setati un target la bani camscore-ul o sa se ridice si el mai mult ca sigur, incet dar sigur.
Lasati corpul sa vorbeasca pentru voi, scoate-ti feminitatea din voi in cel mai sensual fel cu putinta si explorati aceasta putere a noastra , pentru ca barbatii adora sa vada o femeie frumoasa care se simte bine in corpul ei si care ii transmite aceasta senzatie.

PS : Mai fac o paranteza cu privire la viitorul meu in industria asta : Planul meu este ca o perioada de timp sa fac tot ce fac acum in free chat, sa-i las sa ma cunoasca si sa stie de ce sunt in stare pentru ca in viitor sa setez la topic numai PRIVAT...ca sa scap de toti freeloaderii.

Sau poate ma reprofilez pe alte site-uri cine stie...

Sper sa si reusesc hihih :)


Sunt deschisa la comunicare si sugestii asa ca cine vrea sa vorbim mai multe si sa facem schimb de pareri si sfaturi astept mesaje :)

SPOR!!
Avatar utilizator
fetish
VIP
VIP
Mesaje: 1788
Membru din: 03 Mai 2007, 16:42
Localitate: Acolo unde nu exista Skins !
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Glamour mie postul tau imi pare scris de Maica Filfoteia de la Manastirea din Popleaca care in timpul liber face chat , e o insaileala in tot postul intre reclama basic a site urilor de vdc si limbajul de fata mare cu 70 de amanti la activ

spre exemplu eu nu cred ca un adul normal , la 20 si un pic (cat presupun eu ca ai )si cu destul IQ sa faca vdc corect si ok poate sa scrie fraze gen ,, bag mana in chilotel ,, sau ,, pana vine Printul ,, ssau ,, sunt o femeie senzuala,, etc

astea sunt fraze standard scoase din Snadra Brown , si imaginatii infierbantate de webmasteri care stau pe colt de canapea si nu stiu ce sa mai scrie sa atraga fetele sa afac si ele un ban cinstit

ca sa nu mai zic de expresia aia cu Printul , aici noi facem vdc nu telenovele erotico-wankeresti cu Biencuta , Printul , Briliantul si Bote

nu neg ca oi face bani pe MFC si f bine ca faci , sg chestie care bate rau de tot la ochi e modul in care e scris mesajul , zici ca ai 13 ani si predai sexologia al gradinita

da in fine nah , unii adora sa pozeze in Fecioara Maria in speranta ca prind un loc in fata cand se dau biletele pt Rai

uitam insa ca Maria Magdalena a prins acelais bilet ca si Feciora Maria , fara sa aiba nevoie de ipocrizie
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
Avatar utilizator
Cocinella
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 26 Feb 2007, 01:41
Localitate: Italy-Napoli
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Imi cer scuze ...GlamourL eu am postat la 3.33 iar tu ai raspuns la 3:45 :) banuiesc ca aveai pregatit postul asta :)))) 2 fast to furious .. daca e adevarat ce-ai scris ,te admir ..
Bafta !
One day baby !
Avatar utilizator
fetish
VIP
VIP
Mesaje: 1788
Membru din: 03 Mai 2007, 16:42
Localitate: Acolo unde nu exista Skins !
Has thanked: 0
Been thanked: 0

cica teoretic camscore ul scade din lipsa de incasari multe realizate in timp f scurt , acum ce inseamna incasari multe sau timp scurt si f scurt nu stie nimeni de fapt , pe celalat forum fete care faceau bani buni pe mfc spuneau ac se trezeau cu camscor ul crescut sau scazut cam aiurea

deci o iexplicatie pt camscore nu prea iegzista

bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
Avatar utilizator
Cocinella
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 26 Feb 2007, 01:41
Localitate: Italy-Napoli
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

fetish scrie:cica teoretic camscore ul scade din lipsa de incasari multe realizate in timp f scurt , acum ce inseamna incasari multe sau timp scurt si f scurt nu stie nimeni de fapt , pe celalat forum fete care faceau bani buni pe mfc spuneau ac se trezeau cu camscor ul crescut sau scazut cam aiurea

deci o iexplicatie pt camscore nu prea iegzista

bafta


mersi fetish ! eu cred ca este si in functie de voturile pe profil si acelea banuiesc ca le dau fetele :(
One day baby !
Avatar utilizator
SFG2707
VIP
VIP
Mesaje: 515
Membru din: 19 Sep 2010, 19:30
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Doamne Fetish cum distrugi tu impresia fetei despre sine cum ca ar fi deosebita de altele ca-i foarte senzuala findca-si baga mana la chilotei si-si exploreaza corpul la maxim prin atingeri cat mai provocatoare :lol:

Oh Doamne cat am ras :lol: :lol: :lol:
exunknown23
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 186
Membru din: 01 Ian 2012, 19:20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

1.camscore-ul pe mfc nu este absolut DELOC! influentat de voturile care se dau pe profil.
2. pana acum aproximativ un an jumate....dupa fiecare pvt mai mare de cateva sute de tokensi, clientului i se dadea sansa sa te voteze intre 1 stea si 5 stele,avand ocazia sa lase si un mesaj ¨awsome show¨ori ¨bad show¨etc. Respectivul mesaj era afisat doar in Token stats, nu si pe profil. Ulterior au scos acest sistem.
3. cine zice ca, camscore-ul nu conteaza pe mfc....habar nu are ce vorbeste. Conteaza...si a dracu de mult!!! site-ul e setat sa iti arate fetele cu cel mai mare camscore intai(asta daca nu modifica,clientul setarile, si mie mi se pare ca nimeni nu le modifica) deci hai sa o luam simplu : maj membrilor or sa intre intai la modelele populare in camera pentru ca sunt mai sus, si mai expuse decat o fata cu camscore mic, care e in fundul site.ului. Cel mai probabil vor fi ¨agatati¨de catre modelul respectiv sau de catre show-l ei...deci vor ramane acolo...unde isi vor cheltui si tokensii. Din start modelul cu un camscore mare are un avantaj: are contact cu clientul inaintea TA! Are ocazia sa ilstoarca de bani , inaintea ta. Cativa poate manati de curiozitate, sau poate plictisiti sa vada aceleasi modele populare vor ajunge si in jos pe site...unde tu....model cu camscore mic, astepti moarta de plictiseala sa iti vina ¨printul¨. Unii vor da tip, altii ar vrea sa dea tip dar deja au fost ¨uscati¨de tokens in alte camere.
4. Camscore-ul este direct influentat de cantitatea de tokensi pe care o faci intr.un interval de timp, precum si de cantitatea de tokensi pe care o fac fetele din fata si din spatele tau in ranking list. de exemplu...ai un camscore de 5000,ai stat online 2 ore, si ai facut 5000 de tokensi, colega dinaintea ta...are camscore 5200...dar in 3 ore online a facut doar 3000 tokensi. deci automat....camscor.-ul tau va creste. Sau...Ai stat online 2 ore si ai facut 5000 tokensi, colega din spatele tau(camscore 4800) a facut 10000 tokensi...camscore-ul tau va sta pe loc, sau o sa scada putin ,in timp ce al ei,va creste.
5. glamour mi se pare ca te cam grabesti ca fata mare la maritis. Nici macar nu stiu daca a fi in domeniu de 6 luni se poate numi ¨experienta¨. Cu atat mai putin se poate numi ¨succes¨. Multumim pentru sfaturi, dar cred ca mai ai tu insuti foarte multe de invatat. In special cand te arunci sa explici altor persoane cum sta streaba cu un site ca MFC. Sa nu uitam ca succesul pe mfc e relativ. Am 5 ani pe mfc, iar ce ai povestit tu acolo...nu e chiar cheia succesului. E un pic mai complicat de atat. E bine si cu senzualitatea....si cu rabdarea...insa de-a lungul timpului am vazut sute de modele la fel de senzuale cum descrii tu. Frumoase de picai langa ele...senzuale de lesinai...teasing de te lua cu ameteala...a tinut succesu.....o luna doua...juma´de an....dupa care au pierit pe limba lor. E bine si cu teasing, dar din pacate clientul pe mfc e obisnuit la mult mai mult de atat!
bafta !
exunknown23
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 186
Membru din: 01 Ian 2012, 19:20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

PS: eu(si nu numai) numesc ¨printii¨- regulars. adica un membru care cheltuie in mod regulat bani cu tine. zilnic...sau de fiecare data cand e on. Problema e ca fiecare ¨print¨vine si pleaca....sau ia salariu...si.a cheltuit salariul/economiile. Daca as fi in locul tau, nu m-as baza pe un singur ¨print¨ ...ceea ce tu faci in momentul de fata, avand impresia ca ¨you´re succesfull on mfc¨ . Nimic mai gresit! membrii regulari vin si pleaca...iar castigurile+succesul sunt intretinute de mult mai multi decat 1 print. Practic, intr.un an de zile, ca sa mearga treaba bine...trebuie sa fi invartit deja cateva sute de printi.
Bafta in regat!
GlamourL
Mesaje: 6
Membru din: 28 Sep 2013, 16:37
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sa inteleg ca pe forumul asta este un anumit stil de tehnoredactare? Sau ca trebuie sa ma exprim cum vor altii?

Nu sunt o impatimita a forumurilor si fiecare are modul lui de exprimare...dar cine esti tu sa ma judeci pana la urma urmei?

Nu mai poate omul sa fie liber la expimare ca repede sar altii sa judece...ba ca sunt webmaster, ba ca am 13 ani etc...dar probabil ca tu stii numai sa gandesti negativ tot timpul si postul tau dovedeste ca vezi numai partea goala a paharului ( Ahhh... iar am vb ca Virgin Mary)

Am vorbit doar despre partea buna a experientei mele, pentru ca sa incurajez celelate persoane mai slabe de inger ( ce-o sa zici acum : iar o dau in "insaileala" stiu), dar am avut o perioada buna la inceput cand nu stateam deloc pe roze.

Si se pare ca tu faci mai mult chat in timpul liber pentru ca sincer am observat ca iti place sa te bagi peste tot si sa-ti dai cu parerea, si ca toata experienta ta de videochat iti da dreptul sa judeci si sa te dai importanta.

"There are no good girls gone wrong - just bad girls found out "

Amin!


fetish scrie:Glamour mie postul tau imi pare scris de Maica Filfoteia de la Manastirea din Popleaca care in timpul liber face chat , e o insaileala in tot postul intre reclama basic a site urilor de vdc si limbajul de fata mare cu 70 de amanti la activ

spre exemplu eu nu cred ca un adul normal , la 20 si un pic (cat presupun eu ca ai )si cu destul IQ sa faca vdc corect si ok poate sa scrie fraze gen ,, bag mana in chilotel ,, sau ,, pana vine Printul ,, ssau ,, sunt o femeie senzuala,, etc

astea sunt fraze standard scoase din Snadra Brown , si imaginatii infierbantate de webmasteri care stau pe colt de canapea si nu stiu ce sa mai scrie sa atraga fetele sa afac si ele un ban cinstit

ca sa nu mai zic de expresia aia cu Printul , aici noi facem vdc nu telenovele erotico-wankeresti cu Biencuta , Printul , Briliantul si Bote

nu neg ca oi face bani pe MFC si f bine ca faci , sg chestie care bate rau de tot la ochi e modul in care e scris mesajul , zici ca ai 13 ani si predai sexologia al gradinita

da in fine nah , unii adora sa pozeze in Fecioara Maria in speranta ca prind un loc in fata cand se dau biletele pt Rai

uitam insa ca Maria Magdalena a prins acelais bilet ca si Feciora Maria , fara sa aiba nevoie de ipocrizie
GlamourL
Mesaje: 6
Membru din: 28 Sep 2013, 16:37
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Da, poate am ales gresit cand am scris postul asta, dar am sa continui sa joc daca am intrat in hora.
Eu nu stiu ce reprezinta pentru fiecare "Succesul"
Pentru mine inseamna sa vad cum evoluez de la zi la alta, raportul dintre psihic si financiar, si cam atat deocamdata, pentru ca nu m-as vedea sa imi sacrific timpul si sanatatea doar pentru un SUCCES mai mare.

Poate pentru altcineva succesul inseamna 12 ore pierdute zi de zi si cu 1000 de dolari pe zi, dar acele persoane nu cred ca mai au o viata normala de zi cu zi, iar stresul in cazul lor este la nivel maxim.

"Succesuri ":D
exunknown23 scrie:1.camscore-ul pe mfc nu este absolut DELOC! influentat de voturile care se dau
pe profil.
2. pana acum aproximativ un an jumate....dupa fiecare pvt mai mare de cateva sute de tokensi, clientului i se dadea sansa sa te voteze intre 1 stea si 5 stele,avand ocazia sa lase si un mesaj ¨awsome show¨ori ¨bad show¨etc. Respectivul mesaj era afisat doar in Token stats, nu si pe profil. Ulterior au scos acest sistem.
3. cine zice ca, camscore-ul nu conteaza pe mfc....habar nu are ce vorbeste. Conteaza...si a dracu de mult!!! site-ul e setat sa iti arate fetele cu cel mai mare camscore intai(asta daca nu modifica,clientul setarile, si mie mi se pare ca nimeni nu le modifica) deci hai sa o luam simplu : maj membrilor or sa intre intai la modelele populare in camera pentru ca sunt mai sus, si mai expuse decat o fata cu camscore mic, care e in fundul site.ului. Cel mai probabil vor fi ¨agatati¨de catre modelul respectiv sau de catre show-l ei...deci vor ramane acolo...unde isi vor cheltui si tokensii. Din start modelul cu un camscore mare are un avantaj: are contact cu clientul inaintea TA! Are ocazia sa ilstoarca de bani , inaintea ta. Cativa poate manati de curiozitate, sau poate plictisiti sa vada aceleasi modele populare vor ajunge si in jos pe site...unde tu....model cu camscore mic, astepti moarta de plictiseala sa iti vina ¨printul¨. Unii vor da tip, altii ar vrea sa dea tip dar deja au fost ¨uscati¨de tokens in alte camere.
4. Camscore-ul este direct influentat de cantitatea de tokensi pe care o faci intr.un interval de timp, precum si de cantitatea de tokensi pe care o fac fetele din fata si din spatele tau in ranking list. de exemplu...ai un camscore de 5000,ai stat online 2 ore, si ai facut 5000 de tokensi, colega dinaintea ta...are camscore 5200...dar in 3 ore online a facut doar 3000 tokensi. deci automat....camscor.-ul tau va creste. Sau...Ai stat online 2 ore si ai facut 5000 tokensi, colega din spatele tau(camscore 4800) a facut 10000 tokensi...camscore-ul tau va sta pe loc, sau o sa scada putin ,in timp ce al ei,va creste.
5. glamour mi se pare ca te cam grabesti ca fata mare la maritis. Nici macar nu stiu daca a fi in domeniu de 6 luni se poate numi ¨experienta¨. Cu atat mai putin se poate numi ¨succes¨. Multumim pentru sfaturi, dar cred ca mai ai tu insuti foarte multe de invatat. In special cand te arunci sa explici altor persoane cum sta streaba cu un site ca MFC. Sa nu uitam ca succesul pe mfc e relativ. Am 5 ani pe mfc, iar ce ai povestit tu acolo...nu e chiar cheia succesului. E un pic mai complicat de atat. E bine si cu senzualitatea....si cu rabdarea...insa de-a lungul timpului am vazut sute de modele la fel de senzuale cum descrii tu. Frumoase de picai langa ele...senzuale de lesinai...teasing de te lua cu ameteala...a tinut succesu.....o luna doua...juma´de an....dupa care au pierit pe limba lor. E bine si cu teasing, dar din pacate clientul pe mfc e obisnuit la mult mai mult de atat!
bafta !
Avatar utilizator
Cocinella
User Junior
User Junior
Mesaje: 94
Membru din: 26 Feb 2007, 01:41
Localitate: Italy-Napoli
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Buna dimineata ! GlamourL esti libera sa-ti exprimi parerile..aici asta facem,un schimb de experienta..eu vreau sa te citesc!
Bine ai venit pe forum!
One day baby !
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

GlamourL bine ai venit pe forum... sfatul meu este sa nu te mai agati in chestii trecatoare.. spui ce simti si cu asta basta...

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”