Caut colega pentru a face v-chat la cuplu

Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.
Scrie răspuns
alexandru.ac
Mesaje: 1
Membru din: 19 Oct 2013, 21:02
Has thanked: 0
Been thanked: 0

performer baiat din constanta, caut colega fata pentru cuplu. pentru informatii PM
SoulCams Models Studios wanted
jebyby
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 168
Membru din: 15 Dec 2007, 23:41
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Lol... am trait s-o vad si p-asta! Tu te astepti sa sara fetele pe tine si sa zica "vreau eu sa mi-o tragi in toate directiile si de cate ori vrea clientul!"
Adica nu vreau sa fiu rautacioasa dar bro.....aici nu suntem la matrimoniale :D
Bafta anyway!
Avatar utilizator
BasGLM
User Avansat
User Avansat
Mesaje: 478
Membru din: 18 Ian 2010, 18:41
Has thanked: 0
Been thanked: 0

si nu e primul si nici ultimul . am primit cateva telefoane pentru angajare de la baieti ( studioul fiind exclusiv feminin) daca sunt fete libere ca vor sa faca si ei la cuplu cu fetele din studio .


asa ca... :) nu e primul si cum am scris si nici ultimul :)
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Daca gasesti 2 sau mai multe lasa una si pentru mine te rog :roll:
Avatar utilizator
StudioFlirt
Mesaje: 19
Membru din: 19 Apr 2013, 12:59
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Si eu m-am saturat sa spun la telefon ca nu suntem agentie de matrimoniale, dar una lumea chiar NU are idee ce e videochatul.
troscolina
Mesaje: 15
Membru din: 13 Aug 2013, 15:56
Has thanked: 0
Been thanked: 0

doamne mare ti-e gradina cu dedicatie pt tine alexandru:
http://www.youtube.com/watch?v=TMOqmgWzwxg
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Railor!! :lol: Lasati baiatul in pace si nu mai va minunati pentru ca exista si fete dispuse sa faca asta,pe mine m-a sunat fata care vroia un baiat sa faca la cuplu ,asa ca...unii vad vchatul ca pe o afacere sau job exact cum sunt si actorii de porn,credeti ca alora le place sexul cu toti partenerii sau partenerele?Sau ca au posibilitatea sa-si aleaga gen ''eu nu vreau anal cu ala ca-i pute gura'' etc.
Numai ca baiete nu o sa poti sa-ti citesti pm-urile daca vor fi pentru ca nu ai nr de posturi necesare asa ca mai bine te apuci sa scrii ceva posturi si daca ai si ceva la mansarda poate chiar se indura vreo duduita la o discutie cu tine,otherwise se poate sa fi consumat netul de pomana pe aici :wink:
Avatar utilizator
dulcyka_sexy
User Avansat
User Avansat
Mesaje: 475
Membru din: 22 Sep 2012, 19:21
Has thanked: 0
Been thanked: 0

doamne ca rai mai sunteti...ce a facut bietul baiat asa rau ca a pus o intrebare? repede ati sarit cu gura pe el, dar nu in sensul bun, sal ajutati, ci din contra, sal batjocoriti..mai oameni buni, baiatu poate vrea sa isi mareasca castigurile, si la cuplu crede el ca va fi ceva mai bine, de ce sa nu incerce, doar incercarea moarte nu are..nui asa ca si voi incercati cate chestii noi mai mereu ca sa va mariti castigurile? ce ar fi sa sara lumea si la voi asa cum ati sarit voi la acest baiat? si daca va gasi o fata, de unde stiti ca in timp ce ei fac showuri fierbinti pt banuti si distractie, in viitor nu va iesi un happy end cu iubire frumoasa, poate si casatorie? sau doar pura amicitie la bine si la greu? rai din cale afara mai sunteti, daca nu stiti un raspuns, un sfat, mai bine lasati postul liber, sau scrieti un simplu good luck :) e mai de folos decat agentiile voastre de matrimoniale si cate altele...numa cate cupluri sunt pe livejasmin, si cati bani fac, asta inseamna ca ei au fost alesi de agentii matrimoniale? nu...ori prin studiouri, ori din proprie vointa...au cautat fiecare sa isi faca viata mai buna....si credeti-ma, cei de la cuplu sunt mult mai relaxati, deoarece, chiar daca nui trafic, ei sunt 2, mai ziceunu ceva, mai zice altu un banc, trece timpul. decat noi singuraticii cand nui trafic ne belim ochii pe pereti si la monitorul gol....asa ca nu mai fiti fara suflet....poate seintoarce roata si intr-o zi veti avea si voi nevoie de ceva, si daca lumea va va sari in cap, cum va veti simti?
Scrie răspuns

Înapoi la “Oferte - Cereri de munca si Colaborari”