Video Chatul si fricile!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Salut tuturor,

Azi voi fi spurcat la gura in lumea virtuala, ma voi manifesta cu limbaj de cartier, limbaj de ultima speta, dar sper eu cu ceva urma de invatatura. Tocmai ce am revazut filmul “I legend” si m-a scos afara din casa, am mai luat 2 pachete de tigari si un Red Bull si ma pun pe scris.

Interzis celor extrem de intelectuali care nu vor “pula” in gura, adica in limbaj.

1. Frica de parinti
Generata doar de mintea fiecarui model in parte datorita educatiei de proasta calitate comunista sau post-comunista, este o frica ce te toaca in timp, te macina, multe modele ajungand sa renunte la jobul de video chat chiar daca le place. Atat parintii cat si societatea poarta o vina enorma pentru ca marginalizeaza tipurile de activitate adult. Ei incearca sa impuna principii dupa vremea lui Pasvante Chioru, isi indeparteaza copiii prin modul de gandire ultra conservator. Pentru toti parintii care nu si-au inteles copilul dupa ce acesta le-a spus ca lucreaza in activitatea adult si l-au renegat in loc sa il iubeasca si mai mult SA VA DAU LA MUIE DE COMUNISTI.
Pentru toti copiii care se mint pe ei si isi mint si parintii cu nerusinare, inca nu va dau la MUIE, dar viata in sine o sa va dea la MUIE daca nu va schimbati perceptia.
Pentru cei care fac aceasta activitate doar pentru bani si isi bat joc de ea, inca nu va dau la MUIE, dar sper ca pe viitor sa va treziti.

2. Frica de prieteni, cunoscuti
Prietenii cum ii alegi asa ii ai, daca tu crezi ca ei nu pot intelege ce faci tu, atunci inseamna ca nu i-ai ales bine.. si este VINA ta 100%. Daca iti deschizi sufletul fata de ei, si ei se indeparteaza de tine ar trebui sa sari in sus de fericire pentru ca ai scapat de niste pramatii de oameni. Daca te barfesc la alti cunoscuti, ar trebui sa sari si mai sus de fericire pentru ca ai scapat de niste muisti. Data viitoare cand te mai vezi cu ei pe strada, poti sa le zici ca SAD^^EYES le da la MUIE.

3. Frica de vecini
Daca iti respecti vecinii, le respecti linistea, pentru ca sti ca ei dimineata se duc la serviciu si au nevoie de odihna, in 99% din cazuri nu vei avea probleme. Daca dai muzica la maxim, daca gemi ca proasta la 3 noaptea cat poti de tare si stai la bloc, atunci cu siguranta vei avea probleme cu vecinii, care cel mai probabil vor mai chema si Politia din cand in cand. Nu te amagi ca ei nu stiu ce faci.. ca e suficient sa afle unul si vor sti aproape toti, doar ca majoritatea nu iti zic pe fata pentru ca in general omului simtit nu ii place sa se bage peste alti oameni. Eu de 10 ani am stat numai in blocuri construite de regimul comunist, cu 8 sau 10 etaje, niciodata nu am avut probleme cu vecinii. In 2007 m-am mutat intr-un apartament cu 4 camere care era fost studio de video chat, am fost extrem de discret in tot ce am facut, cu timpul m-am apropiat de vecini... la o discutie asa .. Administratorul imi spune.. “Ionut, bine ca ati venit voi in bloc ca era orgie acolo, pe la 2-3 noaptea numai gemete de nu puteam sa dormim”... Cu cateva zile inainte sa ma mut din acel bloc.. unul din baietii de cartier imi spune pe fatza.. “Frate mai merge treaba cu video chatul?” eu de colo.. “pai de unde sa stiu eu?”.. el.. “lasa ca stiu eu ca tovarasul ala de venea pe la tine avea studio pana sa te muti tu, ca sora-mea sta in blocul vecin si mai trageam cu ochiu de acolo, ca fetele uitau sa traga draperiile si pula mea”... am stat 4 ani in blocul ala .. 4 ani in care am crezut ca nu stie nimeni cu ce ma ocup.. hahahaah .. tampitzel de om ce eram.. .

4. Frica de FISC, de Politie etc..
Bai nene, nu dati in cap la nimeni, nu omorati pe nimeni, nu violati pe nimeni, nu cersiti pe strada, nu faceti prostitutie in viata reala si chiar daca ati fi facut.. sunt zeci de mii de prostituate in Romania si multe dintre ele se pisa si pe Fisc si pe Politie.
Daca va este frica ca va iau astia averile si pula mea, lucru care inevitabil se poate intampla mai devreme sau mai tarziu, va duceti frumos si va legalizati... le spuneti pe fata ca faceti video chat si vreti sa va platiti impozitele.. sunt firme de consultanta si pula mea care va invata de la A la Z cum trebuie facut. Nu vreti tam tam cu Romanica, SUNTEM IN UNIUNEA EUROPEANA DE CATIVA ANI, atat in Germania cat si Olanda prostitutia e LEGALA, daca PROSTITUTIA e Legala.. cu siguranta este si video chatul.. va mutati acolo va platiti taxele.. si cu asta basta.. .in pula mea..
Daca nu va treziti din fricile astea tampite.. or sa treaca anii.. o sa va treaca tineretea.. si mai tarziu o sa aveti regrete.. “bai ce prost am fost, cate puteam sa fac, cati bani puteam sa fac si eu am frecat pula/pizda ca prostu/proasta”
Sfat pentru toti cei care vad video chatul ca pe o activitate pe termen lung, faceti pasul spre legalitate cat mai repede, pentru a scapa de frica asta.. o sa va dea aripi si o sa trageti la munca asa cum trebuie, nu o sa va mai fie frica de vecini, de politie/militie si pula mea.
Au fost multe cazuri de Studiouri si chiar modele independente de au intrat peste ei in casa, le-au confiscat calculatoarele si daca au facut doar video chat, i-au lasat in pace pe majoritatea.. sau au scapat cu amenda etc.. Daca pe langa chat au facut si fraude .. sau au bagat minore pe site, inselaciuni etc.. atunci DA.. s-au ales cu dosare penale si pula mea.. e si normal cand faci tampenii.. Cum pula mea sa bagi minore pe site cand sti ca e ILEGAL? Cat de foamea in gat sa fi dupa bani sa nu realizezi ca acel COPIL trebuie sa isi traiasca si el viata mai intai iar tu ca om MATUR trebuie sa il protejezi in PULA MEA... sa il trimiti sa isi traiasca viata si sa te caute dupa ce implineste 18 ani..
Doar LEGAL va puteti ridica cu adevarat, ILEGAL cum o sa scoateti capul mai mult decat trebuie.. or sa va calce toti.. si in loc sa va ocupati de activitate.. o sa stati prin tribunale.. o sa va sperie astia si toate modelele.. si apoi iar trebuie sa o luati de la 0 .. si tot asa pana veti invata lectia pe propria spinare.. asa cum au invatat si altii.

5. Frica de popularitate
E frica aia tampita cand iti gasesti filmari din privaturi pe alte siteuri si nu sti ce sa mai faci sa le scoti.. in loc sa te bucuri ca ti se face reclama, tu disperi.. plangi.. faci dero la gura.. Daca parintii si prietenii stiau ce faci, daca tu alegeai meseria asta si din placere nu doar pentru bani.. atunci FRICA asta tampita nu mai era atat de amplificata, te bucurai cand iti vedeai ARTA pe net pentru ca stiai ca aia inseamna popularitate.. adica mai mult traffic.. mai multi bani.. .Modelele care fac peste 10 mii pe luna.. sunt pe tot netul.. apar in mii si mii de situri atat poze soft, cat si poze hardcore, cat si videos de toate neamurile. Nu vreti sa faceti video chat, nu va opreste nimeni in pula mea sa va orientati spre alte meserii. In plus pentru cei care din X sau Y motive chiar au nevoie sa isi scoata videos dupa net.. exista metode bine explicate si pe acest forum.. cat si pe net.. dar e foarte mult de munca in pula mea.. pentru ca azi il scoti, maine il pun membrii iar sau webmasterii.. eu de asta v-am spus sa nu mai traiti in TEROARE aiurea.. ca internetul e atat de mare incat probabilitatea sa va gaseasca cineva e foarte mica.. si chiar daca va gaseste.. puteti oricand sa negati.. ca e greu sa dovedeasca. Cea mai buna solutie din punctul meu de vedere, este sa va doara fix in PIZDA/PULA sa nu va fie rusine de trecutul vostru.. sa va mandriti cu trecutul vostru, pentru ca a insemnat experienta de viata, pentru ca ati avut curajul sa faceti ceva ce altii nu sunt in stare.. Din punct de vedere al principiilor de viata, e mult mai OK sa faci video chat, decat sa furi, sa dai in cap, sa iei spaga, sa cersesti pe strada, sa faci inselaciuni si pula mea.
Incepeti sa aveti mai multa incredere in voi, nu va mai setati viata in functie de parerile altora, pentru ca lumea e superficiala, si va mai fi in Romanica mult timp de acum inainte.. Luati exemple pozitive de la modelele din tarile unde Democratia are peste 100 de ani..

6. Frica de ziua de maine
Tre sa fi dus cu pluta sa crezi ca activitatile cu caracter adult vor putea fi stopate cand miliarde de barbati au coaiele pline de sperma aproape zi de zi, tot incearca ei sa controleze pornirile sexuale care sunt impregnate in gene in pula mea.. dar mereu va fi cate un Clinton care scapa controlul si da o muie la o secretara and so on.. sunt extrem de putini barbati.. si mai nou si femeile cam incep sa fie la fel.. care sa isi poata controla pornirile sexuale. Pentru a evita riscul de a se pune in ipostaze rusinoase, acesti barbati se satisfac prin LABA (MASTURBARE), idem si pentru femei.. LABA si SEXUL ii ajuta pe barbati sa fie mai calmi in viata de zi cu zi.. idem si pentru femei. Toata smecheria e codata in GENE... pana si un eunuc daca se antreneaza suficient de bine poate avea satisfactii erotice dar in plan mental nu pular.. Oricat ar vrea bisericosii sa interzica treaba asta, sex pe bani, se tot chinuie de vreo cateva mii de ani, cum pula mea sa stopezi ceva ce e in GENE? Tre sa fi prea tampit si prea incuiat sa gandesti asa ceva.. AAAAAA ca o facem mai cu perdea ca sa protejam copiii aia e altceva in pula mea.. dar nu veni la mine om de 33 de ani, sa imi interzici sa fac o laba pe net in fata camerei daca asa vrea pula mea.. CA ITI DAU LA MUIE de nu te vezi.. cel putin pe net.. in viata reala probabil iti voi zice.. “Te iert” ca sa scap de tine mai repede si sa nu risc sa iti fut vreuna in fatza si apoi sa plangi pe la Politie.


7. Frica de socializare
Nu socializezi, mai greu sa avansezi, poti invata multe dupa net, dar viata reala transmite emotii reale, trairi reale. In plus singuratatea e cel mai naspa lucru care ti se poate intampla, trust me. Uita-te de vreo 10 ori la filme gen “I legend” si poate ai sa pricepi ceva despre cum trebuie traita viata la maxim, zi de zi. Omul e un animal foarte interesant, cand are totul la nas, incepe sa uite si de aia de langa el, incepe sa uite de iubire, de sacrificiu, de empatie, de acte de eroism si pula mea.. si tocmai atunci cand viata iti e mai draga, pac te loveste in moalele capului.. pac vine un baiat de cartier si iti trage o petarda in muie ca sa iti reaminteasca ca esti doar un OM in pula mea si ca banii tai nu valoreaza nimic daca nu sti ce sa faci cu ei.

8. Frica de tehnologie
Daca ai bani si meseria ta presupune calculator si camera buna, ce pula mea mai astepti? Investeste in tehnologie pentru a iti usura viata si pentru a iti fi mai usor sa te ridici pe siteuri. Plateste in pula mea oameni care asta fac de ani de zile.. daca nu esti in stare sa faci singur/singura.. Conservatorismul dus la extrem te va baga in boala copiilor mai devreme sau mai tarziu.. e bun si conservatorismul asta dar sa ai niste limite in pula mea.. Daca 10 nebuni iti zic ca dual core nu mai face fata la cerintele actuale din industrie.. pune mana in pula mea si sterge tot din el.. doneaza-l la rudele mai sarace.. si cumpara un 8 core. Daca ai webcam sau camera veche de peste 5 ani.. ce mai astepti? Invitatie speciala?

9. Frica de schimbare
Daca tu nu incerci sa schimbi ceva, sa incerci ceva nou.. cine pula mea vrei sa schimbe pentru tine? Tataie din mormant.. nu mai poate.. e 3 sferturi putrezit …. Vrei ceva diferit de la viata, vrei mai multi bani, mai multa libertate, mai multa energie de munca.. pune mana in pula mea si ia masuri.. mancare mai buna, putin sport, distractie mai de calitate, somn mai de calitate = munca mai de calitate. Stai in pula mea 1-2 ore pe zi si studiaza atat pe net, cat si pe la TV, viata reala, natura, stiinta, sexualitate, mentalitati interne si internationale.. etc... si peste cativa ani vei intelege ce iti place mai mult.

10. Frica de a cere ajutor
In pula mea o intrebare virtuala nu te omoara, cel mult vei fi jignit, mare cacat, zilnic mor poate milioane de oameni, in conditiile astea ce pula mea e mare branza ca te-a jignit unu sau una pe un site sau altul. Daca nu intrebi.. nu ai cum sa inveti.. puneti mana si invatati de la generatia tanara care e mult mai libera in gandire.. si se lovesc cu capul de perete de la varste fragede pentru a invata din greseli. Nu gresesti, nu inveti in pula mea.. e simplu.

11. Frica de a oferi ajutor
Nu oferi ajutor, inseamna ca inca nu ai invatat mare lucru de la viata, esti prea setat pe sistem si nu e problema, dar mai devreme sau mai tarziu, te vei inneca in propriul sistem si vei ajunge la vorbele mele.. e mult mai usor sa faci treaba in ECHIPA decat pe cont propriu. Daca nu oferi si ajutor din cand in cand, cum pula mea sa te ajute cineva cand vei avea la randul tau probleme? Nu zice nimeni sa te transformi maine in Maica Tereza, dar in pula mea, 10 minute sa dai un sfat sau sa ajuti un suflet, nu mori in sloboz.. Pana si cei mai dezechilibrati oameni din lume, dupa ani de infractiuni, dupa ani de stres, de trait in frica, au ajuns la concluzia ca EDUCATIA, FILANTROPIA, EMPATIA, SOCIALIZAREA, MUNCA IN ECHIPA, IUBIREA, POZITIVITATEA.. sunt mult mai OK in comparatie cu URA, LIPSA DE SOCIALIZARE, IGNORANTA, SUPERFICIALITATEA, LIPSA DE EDUCATIE, LIPSA DE EXPERIENTA DE VIATA and so on.



Chiar daca folosesc un limbaj mai hip-hop asa, eu unul incerc sa va inteleg pe toti, dar am vazut la prea multa lume in Romania, principii proaste de trait viata.. isi auto genereaza stres din lipsa de educatie si experienta de viata. Multi oameni care vad viata prea in NEGRU sau prea in ALB, cand viata defapt e GRI.

Acum recapitulam:

1. Nu e OK sa iti minti familia, TE MINTI PE TINE NU PE EI.
2. Nu vei avea parte niciodata de prieteni adevarati daca ii MINTI
3. Vecinii iti vor interpreta faptele in fel si chip, pentru ca ii MINTI... fapt care cel mai probabil mai devreme sau mai tarziu se va sparge tot in capul tau. Nu zice nimeni sa te lauzi ca faci video chat, dar nici sa treci prin bloc cu stiuletele infipt in cur, sa nu saluti pe nimeni etc.. sa te crezi buricul blocului si pula mea.. pentru ca nu esti..
4. Fiscul si Politia nu prea au ce sa iti faca decat sa te sperie.. in cel mai rau caz daca nu faci si alte minuni in afara de video chat.. te vor controla un pic.. te vor judeca.. te vor obliga poate sa platesti taxe.. si cu asta basta.. o iei de la capat cu forte noi.. ca sti doar ce ai de facut. Banii oricum nu ai cum sa ii iei in mormant.. mori cu ei in banca.. etc..
5. Daca tot ai ales meseria asta, nu conteaza ca e temporara sau pe termen lung, baga ca migul ca sa te ridici, pentru ca daca nu bagi tu, altii o fac.. si pe urma ai sa vi pe forum sa ne zici ca nu mai merge.. dar iti e sila sa citesti si sa aplici sfaturi date de oameni cu ani de experienta in spate.
6. Ziua de maine tot va veni fie ca vrei sau nu.. conteaza mai mult modul in care vine
7. Nu socializezi, nu inveti chestii noi.. nu iti faci relatii, nu iti faci prieteni etc.. simplu
8. Nu te pui la curent cu standardele actuale risti sa te duci in cap, iti iau altii fata si apoi plangi pe aici ca nu mai merge treaba.. si apoi vei fi nevoita sa te duci la alimentara pe 10 milioane si or sa iti futa nervii atat clienti, cat si sefi, cat si colegii de munca. Asta pentru ca daca nu ai invatat nimic din video chat cu siguranta nu vei invata nimic nici din munca de vanzatoare de alimentara.
9. Frica de schimbare.. ai vise.. ai idealuri.. dar refuzi zi de zi sa incepi sa le faci.. viata trece tic tac tic tac si vei ajunge o baba sau un mos infect care doar se vaita, iese la geam sa tipe la copiii care se joaca in parc, da vina pe sistem pentru neputinta sa, da vina pe alti oameni, asteapta pensia cu sufletul la gura luna de luna... isi critica copiii si nepotii doar pentru ca ei nu au fost in stare sa ii EDUCE cum trebuie.. si inevitabil ajung sa moara in mizerie si in neputinta.. si nu vorbesc de mizeria fizica.. ci vorbesc de mizeria SPIRITUALA, mor murdari pe dinauntru si ei stiu asta foarte bine.. dar e prea tarziu in pula mea ca sa mai poata face ceva...
10 si 11 Simti ceva dupa ce ai citit... nu mai sta cu mainile in san... si schimbarea se va produce usor in timp...

Eu tot va iubesc pe toti, si mi-as da si mie la MUIE daca as putea, dar nu pot.. asa ca imi dau palme singur zi de zi, ca sa nu uit de unde am plecat.. Stiu ca pe unii va deranjeaza posturile mele, dar nu am ce sa va fac.. e metoda mea de tratament.. metoda mea de a ma descarca de emotiile negative pe care alti oameni le baga in mine constient sau inconstient...

Ca forma de a-mi cere iertare pentru limbajul de ultima speta pe care in trecut l-am criticat, dar mai nou il inteleg, daca o fi sa ne vedem si in viata reala vreodata, fac eu cinste...

Mai sunt si alte frici :) dar poate mai ma completeaza colegii de forum.

Cu stima, Ionut
These users thanked the author SAD^^EYES for the post:
Anna89 (03 Mai 2018, 21:23)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
danger21
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 144
Membru din: 11 Iun 2006, 20:43
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Uraaaa! Traiasc' seful nostru!

E greu bre cu pisihologia, unii o sa citeasca si pana maine uita, ca plm ce stie nebunu asta despre viata si situatia mea....viata fara piedici e misto :)
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Hugeeeeee Likeeeeeee,daca exista asa ceva,tu il meriti!Traiesti ca un sobolan,mori ca un sobolan,lumea tot va afla si pe langa faptul ca ''esti curva de la videochat'' mai esti si mincinoasa/s.
Si eu mor cand vad toate fetele care au pretentia sa castige miliarde dar sa nu stie nimeni ca fac vchat,de parca vchatul ar insemna sa te caci in fata parlamentului,de parca vecinii,prietenii ne dau de mancare sau ne intind o mana de ajutor,olaie.Daca va este rusine ca faceti vchat si considerati ca este o umlinta maxima,mergeti si vindeti cartofi in piata,o sa fiti foarte apreciate de cei carora le carati sacosele la masina,tot nu o sa dormiti bine noaptea ca o sa va ganditi ce dracu mancati si de ce vecina de la 4 si-a luat bmw .
Vreti miliarde fara sa faceti nimic,dara sa stie nimeni ca faceti videochat?Muie,nu exista asa ceva,munciti ,lasati dracu si frici si tot si o sa va doare la basca ,daca nu, o sa va patati doar marea ''reputatie de virgina'' si tot sarace o sa fiti.
As avea multe de spus dar e ora mica si de abia mai vad,e duminica, pana mea si eu de abia ma culc,da frate/soro ,muncesc, dar stiu pentru ce si mai ales imi place ce fac:)
Postul asta e pentru sufletul meu:))O sa revin cu siguranta :wink:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

foarte generos post !

caci de ceea ce e in tine nu poti fugi nicaieri si nimeni nu-ti trateaza "fricile" decat tu insuti.
iei o coala de hartie si scrii partile pozitive pe o jumatate si partile negative pe cealalta jumatate, fiindca nu exista nimic pe lume pozitiv 100% sau negativ 100% , chiar in cea mai mare belea poti gasi ceva de speculat care sa te duca la mai bine decat erai inainte.
frica trebuie mai intai constientizata, apoi sparta pe capitole, apoi sparta in bucatele atat de mici pana nu mai exista, demontata cu LOGICA si contra-argumente pana cand razi de ea.

altfel, frica se dezvolta ca o ciuperca, te haleste cu totul si, cel mai rau, atrage ca un magnet exact evenimentul care te obsedeaza.

cand toti peretii se strang in jurul tau singura cale de iesire e drept in sus privesti in sus si ... sari.
nu te ajuta cu nimic sa privesti lucrurile pe orizontala, pierzi timpul iar peretii se apropie si mai mult pana devii strivit, strivit de lipsa de imaginatie, de lipsa de viziune, de lipsa de planificare, strivit de lipsa de curaj, strivit de lene, de lipsa de adaptare, strivit de negarea realitatii.

in filmul vietii tale esti singurul actor real dar, la fel ca in videochat , tot tu esti si scenaristul si regizorul si inginerul de lumini....prea putini oameni pricep asta din pacate, ajungand sa cedeze altora controlul vietii lor ca pe la 40 de ani sa-si puna celebra intrebare "ce caut eu in viata mea"in care dicteaza altii.
superioritatea rasei umane sta in constientizarea celor ce sa intampla, despicarea firului in 4 in 44
pana la a intelege DE CE se intampla si cum poate fi subiectul copiat(daca e ceva bun) sau dimpotriva inabusit(daca e ceva rau).
unul din obiectele de studiu obligatorii suntem chiar noi insine, altfel nu ne putem invinge defectele, fricile, superstitiile si nu ne putem autodepasi, nu ne putem duce in sus ci in jos, in mocirla esecurilor.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
trompi
VIP
VIP
Mesaje: 593
Membru din: 23 Mar 2010, 08:25
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

foarte tare postul,cred ca fiecare s-a regasit la un moment dat in macar una din aceste frici .
Pe mine in momentul prezent ma roade inca UNA, pe care tu nu ai precizat-o si anume
FRICA DE A IMBATRANI SI A NU MAI AFCE PERFORMANTA....acum sutn tanara, fizic sutn cat de cat ok darstau si ma gandesc ca la 40 ani nu o sa mai fac banii astia chiar daca o sa am ambitie si toate alea...cele mai cautate sunt fetele tinere si ma gandesc ca eu chair daca as vrea sa continui acets job probabil nu voi mai afce performanta d ela o anumita varsta :roll:
Deci pula mea(vorba ta), am 27 ani si ma gandesc ca nu-mi ramane prea mutl timp la dispozitie, pana la 35 cred ca pot sa intind coarda la capitolul fizic dra mai mult nu cred....VOI ce credeti?
sweetgirl
VIP
VIP
Mesaje: 1214
Membru din: 10 Noi 2009, 17:53
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Huge Like ! cea mai arzatoare dorinta a mea este sa se reglementeze ce s-a scris la punctu 4 ,sa poti merge linstit/a sa platesti ce ai de platit si restul vin de la sine floare la ureche (prieteni,socializare,etc) ,nu stiu cand si cum se va sparge o data gheata ca totul sa intre pe normalitate,sa ne simtim FREE cu adevarat si in adevaratu sens al cuvantului!
sweetgirl
VIP
VIP
Mesaje: 1214
Membru din: 10 Noi 2009, 17:53
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

trompi scrie:foarte tare postul,cred ca fiecare s-a regasit la un moment dat in macar una din aceste frici .
Pe mine in momentul prezent ma roade inca UNA, pe care tu nu ai precizat-o si anume
FRICA DE A IMBATRANI SI A NU MAI AFCE PERFORMANTA....acum sutn tanara, fizic sutn cat de cat ok darstau si ma gandesc ca la 40 ani nu o sa mai fac banii astia chiar daca o sa am ambitie si toate alea...cele mai cautate sunt fetele tinere si ma gandesc ca eu chair daca as vrea sa continui acets job probabil nu voi mai afce performanta d ela o anumita varsta :roll:
Deci pula mea(vorba ta), am 27 ani si ma gandesc ca nu-mi ramane prea mutl timp la dispozitie, pana la 35 cred ca pot sa intind coarda la capitolul fizic dra mai mult nu cred....VOI ce credeti?


sunt femei de 50 de ani care se descurca mai bine decat multe tinerele,so no worries ,asta sa fie ultima ta grija :wink:
Avatar utilizator
danger21
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 144
Membru din: 11 Iun 2006, 20:43
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0

nu stiu cand si cum se va sparge o data gheata ca totul sa intre pe normalitate,sa ne simtim FREE cu adevarat si in adevaratu sens al cuvantului!
Daca totul ar intra in normalitate ar insemna ca lumea sa vada asta ca ceva natural, si asta ar insemna ca muuulte femei s-ar indrepta catre videochat. Nemaifiind o mare chestie, si ne trebuind sa mai faci sacrificii, gen ca esti prost vazut, videochatul ar fi probabil invadat de femei dormice de bani, asta inseamna si castiguri mai mici pentru toata lumea.

Sunt si parti bune si parti rele acum, dar cred ca daca ar fi asa popular si acceptat videochatul nici pentru membri n-ar mai fi asa o mare chestie. Acum am vazut multi multi membri sunt incantati sa vorbeasca cu noi, intreaba detalii despre viata modelului, pentru ei noi suntem exotice, diferite de sotiile lor.

Nu cred sa se ajunga la vreo normalizare in privinta asta, atunci n-ar mai fi ceva atat de bine platit, acum e ca o munca "riscanta"...iti risti reputatia :D Clar dai ceva la schimb, timpul tau, mai ales ca e noaptea, nu ai colegi...Totul are avantaje si dezavantaje asa cum a spus si andromaca, si chestia e sa faci balanta si sa-ti dai seama ce e mai bine pentru tine.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Multumesc de feedback.

Va mai spun niste frici dar sa nu ma injurati.

Frica de partenerul de viata

Foarte multe modele se inhiba pe site de frica partenerului de viata, pentru ca dupa 1-2-3-4-5 ani de lucru modelul de video chat devine mult mai libertin datorita experientelor cu miile de clienti, si cam incepe sa vada defectele partenerului. Foarte multe aleg sa il lase cu curul in balta.. dispera ala.. apoi o face curva pe la toti cunoscutii and so on.. epic.. Asta tine de lipsa de comunicare, modelul a esuat in a comunica partenerului ceea ce simte, conflictul s-a accentuat in timp.. nu au existat discutii serioase, cat mai diplomate la timpul potrivit.. Chiar in timp ce scriu sunt mii de modele care lucreaza si se gandesc oare de ce barbatul/femeia lor sunt asa de incuiati mental.. e si vina voastra nu doar a lor.

In momentul cand mental esti pregatit sa iti ierti barbatul ca s-a culcat cu alta, dar s-a intors la tine pentru ca te iubeste din suflet... in momentul cand si el e capabil sa te lase sa te futi cu altul pentru ca stie ca si el a comis-o... cam abia atunci se simte ceva echilibru... Va fi suferinta, va fi chin emotional dar dupa orice chin vine eliberarea fericirea..

Eu mi-am inselat prietena (nici macar nu suntem casatoriti).. ani de zile m-a macinat treaba asta, nu frica ca va afla cat faptul ca ma simteam murdar nu pentru ca am inselat.. ci pentru ca nu i-am spus, m-am gandit ca o protejez pe ea, dar ma distrugeam pe mine.. Putini inteleg treburile astea.. multe sa auto amagesc cand pleaca sotul in deplasare .. haahahah ... destui de multi se amagesc ca pot tine nevasta sub papuc pe viata..

Bagati bine ochiu pe la ce se intampla in tarile puternice, pentru ca inevitabil vom ajunge acolo, vom mai pastra si din spiritul romanesc pentru ca avem sange de DACI si de ROMANI dar va fi din ce in ce mai greu.. Nu va mai judecati copiii incercati sa vorbiti cu ei.. sa le ghidati pasii in viata ca o sa plangeti mai tarziu de propria prostie.

In weekend am fost la Brasov sa imi vizitez prieteni de suflet.. am baut o cafea si am fumat o tigare in Azuga, la 9 seara... pustiu pe strazi.. -5 grade afara... doar nebuni cu masini de Bucuresti ce mai treceau din cand in cand... 2-3 cupluri se plimbau linistiti, tineri.. foarte frumos

Sambata intr-un mall din Brasov, jucam bowling ora 14, langa noi un grup de minori, nici unul nu avea peste 14 ani, se jucau bowling foarte frumos, vorbeau deschis socializau, erau plini de jargon, se simteau liberi.. M-am simtit murdar cand pe unii i-am vazut cum baga tigare de la tigare si se comportau ca si cum aveau 50 de ani nu 14 ani.. pentru cateva clipe m-am luptat intre ignoranta si luarea de atitudine.. am ales ignoranta pentru a nu zice iar prietenii ca am innebunit.. data viitoare posibil sa nu ma mai pot abtine..

Pe vremea mea la 14 ani din 20 de colege de clasa maxim 2-3 aveau sani, nici nu prea aveam pe ce sa pun mana, si cand le bagam mana la pasarica simteam osu.. in 2013 cu greu pot face diferenta intre 14 si 20 de ani, ma uit, intorc capul si imi dau palme singur mentale, eu ma pot controla ca sunt calit.. dar altii? Eram atent observator in jurul meu, barbati de toate varstele intorceau capul si admirau bucile si tatale fetelor de 14-16 ani... se distrau frumos.. nu i-a deranjat nimeni.. doar faptul ca fumau prea mult m-a deranjat... dar am zis in capul meu sa nu le stric distractia.. Unul mi-a cerut un foc pe un ton foarte civilizat... "Va rugam frumos ne dati si noua un foc" ezitam cand am intins bricheta.. ma gandeam la parintii lor.. cum se mint singuri.. Ma uitam la joaca lor si incercam sa ii propulsez in viitor, am simtit ca isi vor da singuri seama de greseli si m-am oprit din gandit.. si am continuat sa ma joc.. nu am vrut sa fiu infectul care le strica bucuria copilariei... Totusi puteam sa le dau un sfat.. dar mintea mea era prea preocupata pentru a controla sutele de ganduri ascunse ale celor din jur..

Societatea este asa cum o construim, ca vrem sau nu vrem acesti tineri ne vor plati pensia peste ani si ani... nu avem regrete acum ca se baga hormoni in ei si informatie de toate tipurile.. asta e Democratia.. cu bune si cu rele.. si pare sa acapareze usor usor intreaga planeta.. lanturile se sparg, barierele se sparg.. Tot dam vina pe tigani si ii judecam pentru ca isi casatoresc copiii dupa la 14 ani, dar refuzam sa le intelegem si cultura.. sa incercam sa ajutam in educatie pentru a isi da singuri seama ce e mai bine pentru copiii lor.. sa nu mai mearga dupa principii vechi de sute de ani... Apoi cand multi din acei copii care au trecut prin traume majore in copilarie.. s-au calit etc.. ajung sa aiba averi de plange romanul pe la TV, incepem sa ne rugam pe la ala de sus.. sa intre mascatii peste ei.. In termeni bisericosi ne rugam pentru raul altuia, cat de infect sufleteste sa fi sa gandesti asa? De la tigani ar trebui sa invatam lipsa de frici prostesti, curajul de a face ceva in viata, curajul de a te manifesta public, de a petrece, de a manifesta EGO... nu ar trebui sa invatam de la ei violenta verbala si fizica, infractiunile de orice tip, lipsa de respect fata de romani in multe cazuri etc..

In viata mea am avut zeci de prieteni tigani.. asta cu rromi e o tampenie.. intre ei tot tigani se numesc si multi sunt mandri ca sunt tigani.. si eu ii respect pentru faptul asta.. Am avut si multe cazuri cand tiganul mi-a aratat mai mult respect decat romanul..

La nivel mental, ganduri ascunse etc.. pana si America inca mai e in epoca de piatra.. tot din lipsa de educatie.. de asta ii fac afro-americanii in sange cand vrea pula lor.. pentru ca afro-americanii sunt trecuti prin viata.. asa cum sunt trecuti tiganii la noi...

Iti e frica de tigani? Esti un mare prost.. te-au manipulat comunistii, inclusiv parintii tai, invata sa iubesti tiganii si ai sa vezi cat de stupida e frica ta..

Prietena mea stie ca am inselat-o, stiu ca sufera, dar o calesc.. ca viata e grea... pula mea.. maine daca mor sa se poata descurca si singura.. sa nu ajunga pe mainile unui incuiat care sa profite de ea.. sa o tina sub papuc in frici tampite

Ma simt iar ca Eminescu, ceva mai retard dar il simt in poezie, in proza, in politica si pula mea, voua v-au manipulat astia perceptia in a crede ca fost un romantic.. dar pula mea.. cat o sa va mai lasati manipulati de comunisti? De ce sunt mii de oameni care militeaza pentru cazul Rosia Montana? Romanii incep sa se uneasca.. usor usor.. pentru ca generatiile tinere s-au saturat de manipulare.. si educatia precara.. s-au saturat sa le spuna post-comunistii cum sa isi traiasca viata.. Frica incepe sa dispara, sa se disipe.. ce am vazut cu puterea mintii de pe la 14 ani.. simt cum incepe sa se plamadeasca in prezent, pana si in Romanica.. de asta va spun.. Nu conteaza unde traiesti, nu conteaza cati bani ai, nu conteaza cat de bine vorbesti limba Romana, conteaza sa iti traiesti viata cat mai liber.. Problema se pune doar ca libertatea unui individ nu este si libertatea altui individ.. si toti acesti indivizi vor trebui sa aiba o forma de educatie prin care sa invete sa se manifeste in viata reala, in asa fel incat sa nu afecteze negativ prea multi oameni... este greu.. dar se poate..

Ador cand ma duc in satele romanesti si sunt salutat pe strada, desi mai nimeni nu ma cunoaste.. ce frumos.. avem o tara de vis.. unde vedem trecut, prezent si viitor.. la fel si pe planeta.. totul e pastrat.. doar ca nu avem ochi sa vedem si minte sa pricepem. Vrem sa omoram cainii dar uitam ca a fost vina noastra ca au ajuns pe strazi.. ne dam bisericosii pulii mele si nu avem regrete cand comitem CRIMA prin indiferenta.. nu avem regrete cand ne umplem burtile cu animale moarte.. nu avem regrete cand umplem frigiderele ca mai apoi sa aruncam mancarea la gunoi.. cand milioane de africani nu gasesc nici apa.. daramite mancare..

Frecam pula zi de zi... si ii bagam in spitale de nebuni pe aia care se trezesc la realitate.. si cand nebunu incearca sa le zica.. bai nene sunt sanatos.. asta sunt eu.. nu ai ce sa imi faci.. trebuie sa incerci sa ma intelegi nu sa ma marginalizezi.. .prostu satului.. tu in loc sa stai de vorba cu mine.. te gandesti la concediu pulii mele si bagi injectii care mai de care mai puternice.. doar doar se potoleste nebunu.. dar cum ma poti intelege tu pe mine vreodata.. daca nu vrei sa imi pui intrebarile potrivite.. Esti prea rece coaie.. sistemul v-a facut sa fiti reci.. si ala de sus v-a facut asa pentru un motiv.. si pe mine m-a facut asa pentru alt motiv.. doar sa sunteti prea incuiati sa intelegeti.. iar eu trebuie sa am rabdare cu voi si sa va dau mesaje ca pentru copiii de 14 ani... in speranta ca poate poate veti reveni cu picioarele pe pamant in pula mea de comunisti.


V-am iertat manca-mi-ati PULA dar viata in sine nu o sa va ierte.. Isus a existat, Karma exista, Rai exista, IAD exista, Nirvana exista, monstrii, fantome ce pula mea mai vreti voi exista.. totul exista pentru ca mintea noastra le creeaza... le poti avea si pe pamant.. le poti avea si in viata de apoi.. doar sa vrei sa iti gasesti o forma de credinta.. sau mai pe romaneste.. SA TE MATURIZEZI CU ADEVARAT IN PULA MEA... sa STI SA DISCERNI CU ADEVARAT BINELE DE RAU.. pentru ca totul s-a creeat cu un SCOP... doar ca noi suntem prea retarzi sa intelegem scopul.. si doar in momentul cand vor disparea FRICILE STUPIDE.. in momentul cand SPIRITUALITATEA SE VA UNI DIN NOU CU STIINTA, in momentul cand violenta fizica nu va mai exista... in momentul cand ne va durea fix in PULA de modul cum interpreaza Leana sau Costel actiunile noastre.. atat timp cat eu ca OM stiu in sufletul meu ca am facut tot posibilul sa nu DISTRUG COROLA DE MINUNI A LUMII ce pula mea poate sa imi faca mie un Garcea, un ex-comunist, o minte care traieste pentru Bani si nu pentru aproapele sau..

Suntem ca intr-un joc video de calitate.. omoram in stanga si in dreapta.. virtual.. jocul trezeste in noi spiritul de luptator, esti fascinat de ce a putut sa scoata anumiti oameni.. te scufunzi in joc.. si fiecare nivel te uimeste.. totul e minunat in joc.. indiferent cati monstrii ucizi, indiferent de cate ori mori in acel joc.. te bucuri ca poti invia si sa reiei jocul din locul de unde ai "murit"... Creatorii jocului stiu absolut tot ce misca in acel joc, doar ei l-au creeat, ei nu mai au cum sa intervina in creatia lor, pot cel mult sa repare buguri, sa mai va dea un patch.. sau un update.. La un moment dat se vor plictisii si vor renunta la jocul respectiv.. vor face altul.. si tot asa.. Un jucator bun, va juca acel joc de sute de ori, pana va ajunge sa inteleaga CREEATIA, unii jucatori ajung sa cunoasca jocul chiar mai bine decat Creatorii, unde mai pui ca sunt jucatori care ajung sa ajute Creatorii sa repare buguri in JOC :)) Descrierea asta a unui joc video.. seamana cu viata reala sau NU? :)

Tot plangeti ca nu vi se spune adevarul... pai Adevarul e atat de dureros ca daca iluminatii vi l-ar spune pe fata, o sa ii alergati cu pietre.. pentru ca mintea noastra de PRIMATA la peste 99% din planeta e inca in stadiu de subdezvoltare.. si ala de sus asa a vrut pula lui sa creeze.. ca sa ne invete ca nu poti pune mare cacat in practica decat daca iti unesti fortele si cu altii... si o sa ne tot dea cu maciuca peste cap.. cum vrea pula lui/lor pana Omul va invata ca trebuie unita toata planeta.. si ca trebuie sa gasim iar metode non invazive.. non traumatice de comunicare, de medicina, de stiinta de pula mea... pentru a putea fi ca ei.. cum pula mea sa te ia Creatorul/Creatorii langa ei... cand tu esti PRIMATA? Probabil repeti ciclul pana iti vine acru in gura.. pana pricepi ce trebuia sa fie priceput..

Una peste alta.. din experienta proprie va spun.. ca in momentul cand ti-ai gasit credinta adevarata.. cand cedezi complet.. te umilesti complet.. ca mai apoi sa te ridici iar mai puternic decat un LEU... s-a terminat cu fricile.. nimeni si nimic nu te va mai putea scoate din ale tale.. tu atat trebuie sa sti tot timpul 1% esti prost.. si 99% destept.. niciodata sa nu crezi ca le sti pe toate.. ca nu ai cum.. si vei esua lamentabil in a intelege viata dupa Terra... ce sa mai vorbim de viata din Romanica :)) Incepi schimbarea in pula mea ca e asa de frumoasa viata.. uite la mine aproape 9 dimineata.. luni.. am o saptamana grea de munca in fata.. m-am eliberat de frustrari.. si acum ma duc afara sa imi iau o cafea si alte 2 pachete de tigari.. sa imi salut prietenii de la magazin.. sa trag o gura de aer de Bucuresti, chiar daca e poluat.. e aer de pe afara in pula mea.. sper sa vad si soarele.. urc si pe scari in fuga si apoi ma iau iar de munca... Eu stiu ca am defecte multe.. si imi bag pula in ele.. e lupta mea cu viata mea.. sunt berbec.. trebuie sa ma dau eu cu capul de zid ca mai apoi sa ma trezesc.. si sa ma luminez.. Te-ai luptat vreodata cu un Berbec in viata reala? sa vezi cat de incapatanat este? Credeti voi ca Zodia asta se numeste Berbec din intamplare.. ? hahhaahaha tre sa fi dus cu pluta sa ma iei pe mine de nebun doar pentru ca tu esuezi lamentabil in a iti face viata frumoasa..

Va iubesc pe toti, nu pot fi ca voi, vreau sa fiu ca mine.. sper doar sa existe o zi cand voi putea spune tot.. tot.. tot.. pentru a ma vindeca complet de FRICI stupide..

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 188
Membru din: 25 Noi 2011, 22:36
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Foarte tare postul !!!!!!! Cat adevar in ceea ce ai scris. Acum ca ti-ai aratat si partea ''spurcata'' te apreciez de 5 ori mai mult :D......e prima dimineata dupa mult timp cand imi beau cafeau zambind :D
bafta acolo $$$$
Avatar utilizator
curious.me
User Junior
User Junior
Mesaje: 71
Membru din: 28 Feb 2012, 19:23
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Foarte tare postul Sad!Cu parere de rau ,inainte ,de a citi acest forum aveam fricile de mai sus.Am pastrat doar frica de parinti,lor in veci vecilor nu le-as marturisi ca am facut sau o sa fac videochat,de restul prieteni,iubit etc ,ma doare in cot ce ar putea sa creada ei despre mine.
Am intalnit multe cazuri cand sotia nu i-a spus sotului ca face videochat,dar intr-unul din cazuri soacra ei stia.Acum nu mai stiu deznodamantul ,dar bag seama ca nu a fost prea frumos din moment ce stia soacra.Si la fel de multe cazuri cand mamele stiau si chiar intrau online sa-si vada fetele,sau chiar le faceau costumatiile.Ce-i drept acest lucru m-a suprins placut dar mi-a lasat si un gust amar pentru ca parintii mei sunt comunisti si niciodata n-ar accepta asta.Niciodata nu mi-as vede mama intrand online sa-mi spuna "ce frumoasa esti" etc.
Intotdeauna m-am ghidat dupa aceste motto-uri "ce nu te omoara te face mai puternic'" si " mai bine sa regreti ce ai facut ,decat ce n-ai facut".Totul e sa incercam si din greseli sa invatam.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Va mai spun o faza tare..

Unul din asistentii din spital era un bun prieten din copilarie.. in timp am pierdut relatia ca eu m-am mutat la bucuresti etc.. pana si el.. uitand prin tot ce am trecut in copilarie a avut tupeul sa le sopteasca pareri la tovarasii mei, cum ca eu sigur am ceva la cap.. el saracu dadea cica un sfat.. dar pula mea nene.. dai sfatul dupa ce vorbesti cateva ore cu omul si ii explici de ce nu e optim ce face el.. cu argumente solide.. nu cu indiferenta..

Daca va citi vreodata ce am scris aici.. ii spun atat.. ai uitat bro cand pe la 14 ani faceam concurs de laba, care ejaculeaza mai mult.. si nu numai ca il faceam... dar aveam si spectatori... spectatorii aia erau tocmai tovarasii mei la care tu le dadeai sfaturi precum ca Ionut sigur are ceva la cap.

Da bro am ceva la cap.. am sinapsele mai rapide decat le veti putea avea voi vreodata.. si sunt mandru de ceea ce am devenit.. lucrez de acasa... nu am program.. am salariu pe care voi probabil nu o sa il aveti niciodata.. am nevasta care ma iubeste ca ochii din cap, am prieteni care ar sari la bataie pentru mine.. si eu as incerca sa sar la bataie desi nu am mai dat o palma la un om de foarte multi ani.. doar nevastamea ce isi mai lua palme la cur dar mi-a trecut bolnaviciunea si pe partea asta.. aproape zilnic ii spun cat de mult o iubesc.. si cat de mult mi-as dori sa ma accepte asa cum sunt..

Va dau lectii de viata la orice ora din zi si din noapte, data viitoare nu veti mai reusi sa ma santajati pentru a semna consimtamantul de tratament.. m-am vandut pe o tigare asa cum Iuda l-a vandut pe Isus pentru o punga de bani... mi-as pula in Iuda.. si Isus desi stia.. l-a lasat in pula mea sa o comita.. pentru ca sacrificiul lui suprem sa fie lectie pentru toti incuiatii planetei.. de aproape 2000 de ani ne chinuim sa intelegem invataturile, le interpretam in fel si chip si rastalmacim cum vrea pula noastra.. cand totul e asa de simplu si chiar literal.. doar ca omul futut in cur de sistem.. nu vrea sa aplice.. se duce la biserica bou si se intoarce vaca. Zice in capul lui, am mai scapat de vreo cateva pacate, acum e ok iar sa o barfesc pe Stropinela, pe Dorel.. pacatosii.. dar uita in pula mea ca pe pamant mai sunt peste 10 mii de religii diferite.. si nici una nu detine adevarul absolut.. si nici nu il vor detine vreodata.. toate au dreptate in felul lor, dar implementarea e defectuoasa.. toate au buguri dar le ia sute de ani sa le indrepte.. Am sa inventez sutana fara buzunare.. si cutia milei cu cifru.. si doar asociatiile de caritate sa aiba access la cutia milei cu cifru.. sa vad cine pula mea mai vrea sa se faca popa, vor fi doar aia care cred cu adevarat.. nu aia care poarta masca credintei si care zi de zi se gandesc in capul lor.. cat o sa mai dureze prostia asta.. Foarte putini preoti sunt cu adevarat puri in sufletul lor, restul.. fac bancuri cu tine cand iti moare cineva apropiat sau deschide buzunarul cand il chemi sa faca slujba la immormantare... si omul sarac cu duhul nu stie pe unde sa se mai imprumute ca sa aiba de unde sa dea la popa .. ca cica nu e crestineste sa incinerezi persoana iubita.. dar aia din alte tari nu au nici cea mai mica problema.. Frate care esti tu Frate deschis la minte si nu incuiat.. sufletul s-a dus, a zburat.. pe pamant au ramas bucati de carne si oase in putrefactie, poti sa te rogi la ele pana iti vine acru in gura, inapoi nu ii mai aduci.. ii poti iubi in mintea ta.. te poti ruga la ala de sus in mintea ta.. daca totusi i-ai ingropat crestineste.. nu e bai daca nu poti sa fi zi de zi la mormant.. aproapele tau care a ajuns in imparatia cerului te iubeste oricum pentru ca el e sus e fericit.. tu esti jos.. el plange ca tu il plangi.. el se bucura ca tu iei viata in maini si faci chestii frumoase pentru tine si pentru altii. DE ce trebuie sa ma imbrac in negru cand aproapele meu e intr-un loc mai bun.. cand ar trebui sa ma imbrac in alb.. sa ma plang pe mine pentru suferinta mea.. si sa il iubesc pe el pentru fericirea lui din lumea de apoi.. Am regrete ca nu i-am spus multe ce aveam de spus.. cand inca era in viata.. dar ce pula mea era sa fac daca eram prost.. dar stiu ca m-a iertat si ma va astepta sa i le spun dupa ce imi inchei misiunea pe pamant...

Respect pentru toti preotii, calugarii, maicile care au credinta 100% adevarata.. si va spun credinta adevarata cand vine, e o emotie de 10 ori mai puternica decat placerea sexuala, de 10 ori mai puternica decat adrenalina.. e energie pura.. nu ti se mai scoala pula.. nu te mai mananca pizda.. esti capabil de sacrificii enorme... pentru ca sti ca pe lumea de apoi vei avea totul asa cum ti-ai imaginat... vei putea sa fi chiar in mai multe locuri in acelasi timp.. probabil sa faci sync in timp real.. sa fi absolut si relativ in acelasi timp, sa ucizi tot si defapt sa nu ucizi nimic, sa futi tot si defapt sa nu superi pe nimeni, sa dai bombe nucleare si sa realizezi cat esti de prost, sa ucizi fauna si flora si apoi sa respiri duhoare si mizerie, vei putea sa iti bati copiii la infinit si copiii vor zice "Te iert" tata sau mama pentru ca esti necopt la minte.. Creatorii nu stiu ce sunt alea LIMITE.. limita e doar rodul imaginatiei lor...

Acum pula mea nu e greu sa te pui in mintea Creatorului... cat de tembel sa fi sa crezi ca el ne-a vrut raul.. a programat universul asta in asa fel incat fiecare civilizatie sa poata ajunge la CUNOASTERE prin forte proprii, ne-a dat un dar minunat si noua ne-a luat zeci de mii de ani sa putem constientiza franturi din creatie.

Cum pula mea sa intervina direct cand iti moare un copil, cand acel copil e langa el Fericit.. tu trebuie sa inveti sa iti iubesti in continuare copilul, sa plangi, sa suferi, sa inveti din suferinta si apoi sa te ridici precum Gladiatorul.. cu credinta si mai puternica.. si sa incepi sa schimbi ceva pentru a te asigura ca nu mai mor si alti copii.. dar cu metode pacifiste in pula mea.. nu cu metode extreme dictate de suferinta.. nu dat cu pietre in vietati nevinovate... Cainii nu au ce cauta pe strada pentru ca oamenii sunt prea prosti sa stie sa se comporte cu ei.. in plus mai sunt si caini turbati.. dar nici nu trebuie sa fie omorati pentru ca din 1000 de caini doar 1-2 sunt violenti.. restul sunt mai loiali decat omul in pula mea... citeste-mi ODA PENTRU UN NECUVANTATOR.. si poate poate ai sa pricepi o farama din ce vreau eu sa iti spun.. Dumnezeu iti spune.. ca trebuie sa iubesti.. asa cum si el ne-a iubit pe noi dupa ce noi l-am omorat pe fiul lui.. adica ISUS.. ce pula mea e asa greu de inteles.. tu daca ai credinta in ala de sus.. poti sa il injuri vreo cateva luni ca ti-a luat iubirea vietii tale.. si apoi trebuie sa te intorci la adevaratele valori.. adica iei un caine dupa strada .. si il cresti.. il iubesti.. si cu gandul tot timpul la spiritul copilului tau... apoi lupti pana iti cad ochii in gura de oboseala.. pentru a te asigura ca nu se va mai intampla si cu alti copii.. muncesti pana iti sar ochii din cap.. te duci cu jalba in protap la toti miliardarii pulii si ii rogi sa investeasca in parcuri pentru animalele fara stapan.. apoi faci in pula mea reclama la greu sa incurajezi incuiati sa adopte un maidanez sau mai multi.. ii educi in pula mea.. sa ii aduca la centru cand din x motive nu mai au posibilitati sa ii intretina.. ca sa invete sa nu le mai dea drumu pe strada..

Aia acum 2000 de ani nu mancau porcul pentru ziceau ca e dracu' in el.. deci invatatura.. NU.. nu este dracu in el in pula mea.. dar carnea de porc desi e foarte gustoasa.. iti baga prea multe proteine in tine.. si cum tu omul din prezent.. in marea majoritate a cazurilor esti sedentar.. o sa te faci cat o balena in sloboz... si apoi o sa umpli de bani spitalele.. si o sa cheltuiesti banii statului.. adica impozitele noastre.. ca sa iti facem tie interventii chirurgicale in speranta ca poate poate te vei pune pe linia de plutire.. dar tu in pula mea.. in 90% din cazuri te duci iar acasa si iar bagi in tine ca spartul.. si uiti ca Ioan Botezatorul a trait mult si bine.. doar cu miere, furnici, lapte si pula mea..

Apoi cand iti vezi copilul de 10 ani.. care are 100 de kg.. te scarpini in cap ca prostu' si dai vina pe glanda si pe pula mea.. dar uiti cand il indopai cu bombe calorice.. Sunt si cazuri naspa.. recunosc.. dar mult mai putine in comparatie cu cele generate chiar de OM.. Apoi plangem ca nu sunt bani pentru sanatate.. pai de unde pula mea sa fie cand de cand cu Ponta a crescut deficitul cu 14% si evaziunea fiscala cu 11%.. si cica evaziunea fiscala e undeva pe la 75% dupa statistici noi.. Pe hartie suntem o tara saraca.. dar veniti si stati in Bucuresti vreo 2 saptamani sa vedeti ce nu a vazut pula voastra nici prin Germania.. :)

Cand va zice Puya care s-a iluminat si el de ceva timp.. dupa ce a trecut prin viata grea.. "bagi bani.. bagi bani" va place melodia, dar in 90% din cazuri va intra pe o ureche va iese pe alta..

Mai citeam un comentariu.. de un hater pe blogul lui Bendeac.. ca cica s-a saturat sa auda sfaturi doar de la oamenii care s-au realizat si care au ajuns cat de cat sus.. Prietene eu am mai putin de 5 mii de euro in banca in prezent.. si o auzi si de la mine acum... Pentru ca doar aia care au trecut prin viata grea, prin sacrificiu, prin riscuri, aia care au calatorit in toata lumea, aia care au luat viata in maini.. aia care au mai citit si cate o carte.. s-au uitat si la emisiuni de calitate.. si au decis ca e timpul sa ia actiune.. doar aia ajung sus.. daca stai ca si observator prea mult timp.. nu ai cum sa ajungi sus vreodata.. nici financiar, nici spiritual, nici nimic.. cum sa auzi sfat de la un incuiat cand ala saracul nici nu stie pe ce lume traieste.. sau baga munca la fabrica de ii sar capacele.. au si 3-4 copii de crescut.. crezi ca le mai arde lor de intrebari existentiale cand prima grija este sa le puna ceva la copii pe masa..


Cam faceti misto de vegetarieni, de yogini, de secte, de rockeri, de hip-hoperi, de homosexuali, lesbiene, inca aveti urma de rasism si discriminare in voi.. e in gene fratilor si o sa va ia ani sa realizati idiotenia, oamenii astia atat timp cat nu iti zic tie nici date mai incolo.. tu ce pula mea ai cu ei? Te oftica cand ies in strada si se bucura.. si isi cer drepturi? si dai cu pietre in ei.. si apoi te rogi la Dumnezeu sa iti dea si tie biletul castigator la pariuri sportive sau 6 din 49.. si te mai rogi la ala de sus sa dea gol Steaua sau Dinamo.. Fiecare piatra pe care o arunci pentru ca esti un incuiat.. se va intoarce inzecit impotriva ta peste ani si ani.. si posibil ca atunci cand vei realiza cat de rasist, homofob, xenofob ai fost..si nu ai constientizat... multi ajung sa moara mai idioti decat erau in copilarie.. si iar repeta ciclul.. cel mai probabil se vor reincarna intr-o lesbianca hahahaaha

Va educati copiii sa marginalizeze oamenii cu diverse afectiuni, ADHD, Autism si alte chestii, cand tocmai invers ar trebui sa fie.. sa invete sa ii inteleaga si sa se bucure clipa de clipa pentru ca ei au avut sansa sa nu fie asa.. sa invete sa le accepte partile naspa.. si sa ii ajute.. sa le fie aproape prin empatie.. prietenie si pula mea.. Stati pisati in cur ca odrasla voastra ar putea fi traumatizata de x si y cand tocmai voi ii traumatizati cel mai mult prin ingradirea libertatii de exprimare.. libertatii de creatie, sunteti cacati si pisati pe voi zi de zi dar nu luati masuri optime pentru a stopa PROSTIA omeneasca.. va e rusine sa va dati cu parerea .. nu zice nimeni sa tipati.. sa urlati.. dar o parere diplomata.. brainstorming in familie si la scoala.. nu va strica.. e mult mai usor sa ziceti.. Eu nu vreau copilul meu sa fie afectat de handicapatul ala.. dar in pula mea.. handicapatul ala are si el parinti are si el o viata si voi prin ura voastra mai rau amplificati lucrurile, mai rau il determinati sa va urasca copiii si sa le dea la cioc de fiecare data cand are ocazia... Te-ai gandit vreodata sa iei acel copil problematic si sa il scoti intr-un parc impreuna cu copiii tai.. si sa ii explici niste chestii utile pentru viata.. sa petreaca ceva clipe frumoase cu voi ca poate cu ai lui nu are posibilitati si pula mea.. Cel mai probabil 99% dintre voi nu prea au ei timp de chestii din astea.. e mai importanta linistea personala.. ce pula mea imi pasa mie de altii..

Cu toate astea parca toti am fost programati sa trecem prin suferinta mai devreme sau mai tarziu, pentru a intelege anumite chestii... pentru cei care trec peste momente multi inteleg ca dupa suferinta grea.. vine si fericire.. va zice si Andra mai nou prin muzica ei..

Va las niste chestii sa reflectati bine de tot.. pentru cine are mentalul pregatit..







Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
Maleficent
Veteran
Veteran
Mesaje: 935
Membru din: 10 Noi 2005, 12:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

""nu mi-e frica,nu mi-e frica de bau-bau.
mie personal mi se rupe de ce zice lumea.Parintii mei nu mai sunt sa ma judece/critice,sa-mi fie teama de ei,am rude cu gura mare care stiu ce fac si mi se rupe,vecinii probabil stiu si ei(cei care n-au altceva de facut decat sa barfeasca),prietenii stiu toti,deci ma doare-n cot de gura lumii.Cred ca asa e cel mai bine.Lumea vorbeste din mai multe motive:prostie,plictiseala,lipsa de ocupatie....iar prostie,etc.Asa ca cel mai bine e ca fiecare sa faca ce are de facut si sa nu se mai streseze de ce zice lumea.
sper post
Avatar utilizator
fetish
VIP
VIP
Mesaje: 1788
Membru din: 03 Mai 2007, 16:42
Localitate: Acolo unde nu exista Skins !
Has thanked: 0
Been thanked: 0

eu am fost rebela din burta mamei ,am fost rebela de cand trebuia sa manaca branzica , laptic , ouzt si altele , am fost rebela de cand am inceput sa descopar cum e cu make ul , pe la 14 ani imi faceam niste opere de arta pe ochi de te speriai cand ma vedeai libera, am umblat si umblu mai mult despuiata decat imbracata , pe principiul nu iti place uita-te in ograda ta

nu cred ca de cand exist eu , a fost vre-o sg actiune de a mea care sa nu trezeasca comentarii , mai bune mai rele , cert e ca exista

acum fiecare cu placerea proprie , de gustibus non est disputandum , placerea unora e sa ma barfeasca , a mea e sa am simt bien in pielea mea si sa produc valuri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
Avatar utilizator
Versace
VIP
VIP
Mesaje: 320
Membru din: 18 Mai 2005, 04:46
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Sad, nu credeam ca o sa mai intru vreodata sa comentez ceva, dar cred ca noi toti ne regasim in postul tau, intr-un fel sau altul si vreau sa te laud pentru sufletul cu care scrii fiecare post, reply. Serios acum esti super real si ma bucur ca exista oameni ca tine, mi se pare ca ti-am mai spus-o. Sunt sigur ca la fel cum ne regasim noi sau eu, ca sa vb in numele meu, te regasesti si tu in propriile-ti cuvinte. Tu ai curaj sa o spui, oare cati dintre noi am avea curajul sa ne afisam fricile, si mai ales sa ne invingem demonii??? BRAVO!
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Respect pentru exprimare (chit ca e prima data cand te citesc atat de vulgar in exprimarea scrisa) si pentru tot ce ai mentionat. Bravo Ionut!
mirely
User Activ
User Activ
Mesaje: 205
Membru din: 20 Apr 2011, 01:51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sa-ti traiasca PULA sefu!Oare daca mori ce trebuie sa imbalsamam....pula sau creierul? Amandoua? Asemenea organe nu trebuie sa le pierdem,poate avem o sansa sa invatam in viitor ceva....
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

mirely scrie:Sa-ti traiasca PULA sefu!Oare daca mori ce trebuie sa imbalsamam....pula sau creierul? Amandoua? Asemenea organe nu trebuie sa le pierdem,poate avem o sansa sa invatam in viitor ceva....
Nici pula nici creierul, spiritul.. aici e smenu' cu oamenii ca mine.. noi suntem facuti pentru sacrificii mari si suntem capabili sa lasam ceva dupa noi, acel ceva nu este nici pe departe perfect.. din contra sunt adevaruri si sunt interpretari de orice fel.. altii dupa noi.. vin, citesc.. se minuneaza si incearca sa corecteze defectele, sa imbunatateasca ce noi am gresit.. din acest motiv eu pe cei care ma critica le spun.. va iubesc.. pentru ca ma ajutati sa imi imbunatatesc conceptele... pe cel care ma bate.. ii spun la fel.. te urasc putin.. dar apoi te iubesc pentru ca ma ajuti sa ma calesc.. etc.. E singura metoda prin care pot emana pozitivitate, singura metoda la mine prin care asa zisul Diavol nu are cum sa castige si nu va castiga niciodata, pentru ca il fut in gura cand vrea muschiu meu cu metode pacifiste.

Nu a fost vina mea ca am avut primul orgasm la 6 ani, nu vreti sa stiti cate perne am futut pana am invatat sa fac laba singur.. cand intrebam verisorii ce e aia LABA raspunsul lor era ceva de genu "vezi gaura aia in copacul ala, te duci o bagi acolo, dai de cateva ori din cur.. si aia e LABA" si apoi radeau toti in cor.. eu ascultam si ma minunam.. si procesam.. bai nu are cum sa fie asa ca daca e ceva in scorbura aia si ma musca, daca mi-o ranesc in scoarta de copac.. ce bulangi si verisorii astia ai mei ca nu vor sa imi zica.. Abia pe la 14 ani mi-a venit in cap sa pun mana pe ea si sa o frec.. pana atunci futeam perne..

Partea funny este ca manifestarile astea au aparut dupa o operatie in zona genitala.. am mai spus m-am nascut cu un testicol care nu era in scrot.. era lipit pe matze ziceau ai mei.. doctorii au operat.. ca sa il lase in scrot.. au reusit doar pe jumatate.. chestia e ca dupa operatia asta m-am ales si cu hypersexualitate si cu miopie.. -4.5 la ambii ochi.. si cu toate astea tot mai ma duc la doctori.. doar ca le fac zile grele.. pana nu il simt ca e dedicat meseriei lui.. nu il las sa ma atinga neam.

Am puterea de auto vindecare, de mic am avut-o doar ca nu am realizat, eu cand eram racit, faceam baie si ieseam afara din instinct.. nu mi-a placut sa zac niciodata, simteam ca daca zac in pat, mai rau faceam.. la mine intotdeauna raceala, gripa, pula mea.. trecea in maxim 2 zile.. foarte rare cazurile cand zaceam 1 saptamana si aia pentru ca nu ma lasau ai mei sa fac ce stiam eu...

Cand s-a agravat astmul bronsic...il am din copilarie dar tot asa nu mi-am dat seama pentru ca nu s-a manifestat niciodata grav.. doar respiram mai greu cand dadeam de praf din florile de fan.. imi placea sa ma pitesc in fan la tara.. etc.. Apoi dupa moartea mamei am avut crize de astm puternic, pentru ca am tinut in mine toata suferinta, am amplificat stres, m-am izolat in munca etc.. Am stat luni intregi in care am respirat cu 10-20% din capacitatea plamanilor.. noapte de noapte sufeream... si culmea atunci cand fumam mi se eliberau caile respiratorii si puteam sa respir mai bine.. Le spuneam la astia.. ziceau ca sunt nebun.. Am fost la 5 medici diferiti pana s-a prins unu din ei ca am astm.. pentru ca in momentul cand ieseam din casa pana ajungeam la spital.. trecea criza.. iar analizele cat si spirometria ieseau perfect.. Babele de doctori.. ziceau.. du-te nene acasa ca nu ai nimic.. ajungeam acasa .. se lasa seara.. ma puneam sa dorm.. iar criza.. iar ziceai ca trag aer cu paiu.. in pula mea.. iar spital.. iar ieseau ok analizele.. si tot asa luni de zile.. pana ajunsesem sa respir cu 5% din plamani , erau prea inchise bronhiile, contractate nu stiu cum sa explic.. nu mai avea aerul pe unde sa intre in plamani.. L-am sunat pe prietenul meu, fost sef de la studio, a venit la mine si m-a dus de urgenta la Nasta.. mi-a luat 30 de min sa ajung la masina de la etajul 9... nu mergea liftul parca in ziua aia.. de vreo cateva ori era sa lesin pana am ajuns la masina.. ma lasam pe genunchi imi trageam sufletul... iar mai mergeam cativa metri.. iar ma lasam pe genunchi.. El vroia sa ma ia in brate.. eu ii ziceam.. "Nene lasa-ma ca pot si singur"... Am ajuns la Nasta mi-au bagat aia niste aerosoli.. in 5 minute eram ok.. am tras aer puternic in plamani si am inceput spectacolul.. glume cu doctorii.. deja ii intrebam de chioscul de tigari.. se uitau la mine ca la un extraterestru.. Am dat de o doctorita tanara.. care mi-a spus de posibilitatea sa fie astm.. atat mi-a trebuit.. m-am dus acasa .. am rupt netul in doua.. am invatat ce e ala astm .. si am inceput lupta contra lui.. Mi-am facut si teste din alea alergologice.. anumiti componenti ai prafului de casa, mucegai etc.. Am dus si catelul la tara saracul, pentru ca am crezut ca el era cauza.. dar saracu nu avea nici o vina.. dar ca sa vedeti cum lucreaza mintea.. pentru ca eu am crezut 100% ca el era cauza.. in momentul cand venea pe langa mine.. pac criza de astm.. dupa ce mi-a iesit din cap ca el ar avea vreo vina.. no problems.. Am angajat femeie de serviciu sa faca curat mai bine, am scazut din greutatea corporala pentru ca burta imi apasa pe plamani si agrava situatia, am muncit sa imi fac sistemul imunitar si mai puternic, am inceput sa bag si putin sport.. si gata in pula mea.. dupa ani de tras din inhalator acum il tin mai mult pe post de piesa de muzeu.. sa imi aminteasca zi de zi cat sunt de prost.

Scap cat de cat de astm.. hopa psoriazis.. pe asta mi l-am diagnosticat singur.. am fost si la doctori doar sa imi confirme propriul diagnostic.. ma duc la ei.. imi dau tot felul de alifii si pula mea.. dar mi-au zis.. fara regim.. fara viata echilibrata.. slabe sanse sa il ascunzi.. nu e boala de piele, se manifesta pe piele dar cauzele sunt total altele.. genetic.. dezechilibru al sistemului imunitar si pula mea.. poti sa dai cu alifii pana iti vine acru in gura.. daca nu reglezi sistemul imunitar e fix pula..
Ani de chin.. deja le spuneam la toti.. fratilor cred ca in maxim 1-2 ani daca va continuua sa se intinda pe piele.. o sa ma vedeti pe strada imbracat ca BATMAN ca altfel devin reptila in pula mea.. se regenera pielea prea repede.. nu apuca un strat de piele sa ajunga la maturitate ca deja alte straturi erau formate.. Intr-o singura zi puteam sa strang un borcan de coji.. piele moarta.. atat de repede mi se regenera pielea.. In faza cea mai grava deja aveam picioarele pline de "bube" cum le place la lume sa zica.. pula era plina.. curul era plin.. pielea capului era plina.. incepuse si pe fatza.. pe coate.. pe piept.. pe spate.. pula mea.. deja cautam pe net costum de BATMAN...

Din noroc aflu ca si bunicamiu de la tara, om de aproape 90 de ani.. il are.. apoi intreb rudele din partea mamei si aflu ca toti verii mei.. matusi-mea il au.. doar ca la ei nu e asa grav.. si atunci mi-a picat fisa.. astia ai mei traiesc in natura in pula mea.. mananca natural.. au nivel de stres mult mai redus.. sunt toti slabi.. eu am ajuns cat tancu draq.. aveam 110kg atunci.. In momentul ala cand mi-am dat seama ca pot trai cu psoriasis mult si bine daca am grija de mine.. mi-a scazut nivelul de stres.. si am inceput sa bag miere, propolis, polen, resveratrol, am facut foamea, am redus mesele.. am redus carnea.. incepusera sa treaca.. dar nu foarte repede..

Apoi pac caderea emotionala.. revelatia etc.. momentul cand am explodat si toate gandurile negative.. tot ce consideram eu ca era neoptim in mine (a se intelege pacate).. le-am spus public atat familiei cat si prietenilor din copilarie.. problema a fost ca eu avand si o parte impulsiva in mine.. de emotii prea intense nu am putut sa o controlez.. Eu initial am vrut doar sa le explic niste chestii, niste teorii ale mele.. dar pentru ca ei radeau de mine.. ma luau la misto.. glume de cartier si pula mea.. eu fiind bipolar plus 7 zile nedormit.. am amplificat atat de mult in capul meu incat m-am enervat.. si am inceput sa le zic si pacatele lor (chestie care initial nu vroiam sa o fac, eu ma dusesem acolo doar sa spun niste teorii)... Situatia a fost de asa natura incat s-a amplificat treaba..

Eu practic nu am constientizat ce fac.. aveam frustrari stranse in mine de vreo 20 de ani.. chestii pe care nu le spuneam.. secrete.. ganduri ascunse pula mea.. cum are tot omul.. nu erau mari cacaturi.. dar eu in mintea mea le amplificam si le faceam ca mega pacate.. de exemplu faptul ca mi-am inselat prietena acum 10 ani.. sau faptul ca ma atrag sexual fetele tinere.. sau faptul ca sunt hyper activ sexual etc.. si nevasta-mea e mai conservatoare asa si eu ca sa nu o stresez pe ea.. o iau la frecat.. ce pula mea sa fac.. nu poate sa se futa de 4 ori pe zi cum vrea pula mea.. Plus ca in meseria mea vad pizda non stop.. cat de mult as vrea sa ma controlez.. reusesc 80%.. 20% nu mai reusesc etc.. si iar o iau la frecat.. ca sa nu o afectez emotional pe nevasta-mea.. si tot asa..

In timp am descoperit pe propria piele ca orgasmul te calmeaza.. se elibereaza niste chestii care induc placerea.. si pac te calmeaza.. e ca si cum tragi iarba.. doar ca e natural... si atunci mi-a picat si mie fisa de ce sunt atat de maniaci clientii.. si de ce video chatul si activitatile de tip adult vor dura mult si bine.. si cam asa am scapat eu usor de frici in timp...

Pe urma am vazut ca si la femei e la fel.. cu cat au mai multe orgasme de calitate.. cu atat devin mai calme, mai intelegatoare, mai docile, mai iubitoare.. si de aici sfaturile mele.. nu mai stati nefutute ca bagati boala copiilor in barbatii vostrii si se vor duce la curve.. e logic nu? Nici mama Xanaxului nu va scapa de stres asa cum o face un orgasm de calitate..

In spital le spuneam la aia pe fatza tot ce gandesc aveam 0 frici.. aia ma luau de nebun.. dar in regulamentul lor scria clar "DREPTUL LA LIBERTATEA DE CREDINTA".. ei practic nu aveau voie sa se bage peste credinta mea.. eu nu le-am spus nici un moment ca sunt Ioan Botezatorul.. ei au interpretat asa ca sunt incuiati mental.. eu le-am spus asa.. MA SIMT CA EL... asta pentru ca il studiasem si am vazut ce a facut.. eu niciodata nu m-am depersonalizat.. stiam cine sunt.. dar la nivel emotional incercam sa explic cu cuvintele mele ce simteam.. 100% transparent.. si ei in pula mea.. interpretau cum vroiau... Eu le spuneam ca imi place viata.. imi place sa alerg.. sa fac chestii utile pentru societate.. nu sunt violent fizic.. doar verbal uneori cand nu mai pot.. ei au ales sa ma tina inchis 3 zile ca pe un sobolan.. ce pula mea era sa fac.. dintr-un om liber te trezesti la puscarie.. si santajat.. si umilit si facut bolnav psihic de un doctor comunist etc.. Apoi cand am inceput sa le repar calculatoarele, sa le dau cadouri din suflet, sa le aduc ziarele in fiecare dimineata.. sa am grija de pacienti.. sa le fiu aproape sufleteste si pula mea.. ei interpretau ca sunt bolnav.. si bagau doza.. eu le explicam.. "Am cel mai mare forum de video chat din Romania".. ei radeau.. apoi in diagnostic.. au pus.. SupraEstimare de sine.. Se uitau ca vitelul la poarta noua la tot ce le spuneam eu.. asta pentru ca eu iti fac calculatorul bucati si il pun la loc in 30 de min... iti fac website in juma de zi.. iti repar orice problema ai in calculator intr-un timp record etc.. iar pentru faptul ca nu era impinsa coala de hartie bine in imprimanta.. mai aveau un pic si sunau la service.. Eu le-am spus din carcera.. va pot repara eu imprimanta.. doctorul a acceptat.. m-am dus am impins coala mai bine.. si gata.. 10 secunde.. si m-am bagat singur inapoi in carcera.. la care doctorul plin de sine.. "Vedeti daca stiti sa va comportati cu pacientul", eu in gandul meu.. Coaie daca nu ai mai fi atat de plin de sine.. poate.. poate.. ai realiza cat de EGO maniac esti.. si cat de RECE sufleteste ai devenit cu oamenii din jur.. daca stateai de vorba cu mine 1 ora.. si incercai sa imi explici in pula mea.. psihologie nu psihiatrie.. ma calmam in 5 minute.. nu trebuia sa mai stau 16 zile in spital.. sa va bateti joc de mine.. sa ma umiliti si pula mea.. doar pentru ca voi nu sunteti capabili sa intelegeti niste chestii elementare de cum trebuie traita viata..

Ajunsesem sa vina pacientii la mine cu zecile pentru a ii linisti sufleteste.. consiliere psihologica se numeste.. cu 0 pregatire in domeniu... pula mea.. e normal asa ceva? Un pacient sa nu fie transparent cu doctorul lui.. dar sa fie transparent cu mine.. Asistentii se uitau ca vitelul la poarta noua.. si ii raportau doctorului fel si fel de interpretari.. ala se lua dupa ei.. si pac marea doza..

Cu toate astea, eu ii ignoram si faceam tot ce imi dicta sufletul ca trebuie sa fac.. am suportat fara sa ma supar pe ei.. mai ales ca acele doze imi dadeau o stare euforica.. MA DROGAU in pula mea.. Eu nu aveam nici o problema sa stau 21 de zile acolo.. atat e perioada maxima etc.. dar cand i-am vazut ca au inceput sa bage injectii care ma faceau sa merg teleghidat, sa imi tremure mainile, sa nu mai pot sa imi tin capul pe umeri.. sa nu mai pot sa imi tin scuipatul in gura.. sa nu mai pot sa vorbesc.. nu am mai putut sa rezist mental.. si abia atunci i-am zis lu tata..intr-un mod mai voalat.. ori ma scoti de aici ori s-a terminat intre noi.. Te iubesc ca esti tata.. dar daca esti atat de bou incat sa crezi ce iti zic astia.. dupa cat m-am sacrificat pentru familia asta.. o sa ma aduci in stare sa te RENEG in pula mea.. Socrii ii tot spuneau ca nu e normal ce imi fac aia.. tata o tinea pe ai lui.. trebuie sa avem incredere in doctor ca stiu aia ce fac si pula mea.. cand multi din doctorii aia sunt mai bolnavi decat pacientii.. spagari.. indiferenti, ignoranti.. se cred dumnezeu si pula mea.. nu toti.. dar multi din ei.. Scopul lor nu e sa puna omul pe linia de plutire.. ci mai degraba sa il faca leguma.. In America in pula mea se incearca reintegrarea in societate a bolnavului atat prin consiliere psihologica cat si cu pastile.. dar pastile optime.. nu din alea de iti fac creierii varza...

Am vrut sa le bag internet gratis in toate pavilioanele, pe cheltuiala mea.. primeam raspunsuri de genul "Domnu' Ionut, ne lasati si pe noi sa mancam linistiti, ca ne-am saturat de ideile dumneavoastra".... una din regulile spitalului care sunt afisate pe usa de la intrare spune asa.. "DREPTUL LA INFORMARE, DREPTUL LA SOCIALIZARE" si pula mea.. aceste drepturi sunt incalcate zi de zi in acel spital .. si in multe altele din Romania.. cum pula mea sa stau cu mainile in san.. cand educatia si principiile mele imi spun ca nu trebuie sa stau cu mainile in san...

Tot am sa bag internet in toate pavilioanele.. si tot am sa ma duc cu tirul de cadouri pentru pacienti.. dar de data asta o sa fac ca la carte.. doar astept sa imi revin cu banii.. si am sa mai fac si alte chestii dar in timp... apoi le dau sa citeasca si articolele mele.. poate poate.. se vor trezi in pula mea din somn.. si vor lucra si pentru pacienti nu doar pentru pula sau pizda lor.. sa invete draq si ei cat de mult inseamna o vorba buna, o implicare mai emotionala.. macar aparenta in pula mea..

Am avut noroc ca au fost si asistenti ceva mai calzi, datorita lor nu am explodat mai rau.. dar nici ei nu au putut intelege 100% pentru ca erau prea obositi sau ocupati sa stea de vorba cu mine.. tot ce doream era socializare.. dar nu aveam cu cine.. si clar ii inteleg intr-o anumita masura pentru ca nu eram singurul pacient din acel spital...

Ei s-au luat dupa prima impresie.. cand eu le spuneam sa se uite pe cer ca ceva frumos se va intampla.. era rasaritul in pula mea.. era ziua lu sora-mea.. and so on.. s-au mai speriat pentru ca le ziceam adevarul si despre ei.. si ii deranjau.. s-au speriat ca eu incepusem in prima seara de izolare sa fac scheme de arte martiale, flotari si etc.. pentru ca nu puteam sa tin sub control energia din mine.. trebuia sa alerg sa fac ceva.. ca sa nu explodez mental.. deci ei in mintea lor au presupus ca pot fi violent cu ei.. si cand vezi un om de 100kg ca face thai-box la 4-5 dimineata.. apoi se joaca antantirimogodan si sotron cu copil de 9 ani.. apoi ca iti deseneaza femei.. apoi ca scrie mesaje in engleza si in romana pe coli de hartie.. pula mea.. ce sa mai crezi?.. dar ei atat trebuiau sa faca.. sa stea de vorba cu mine.. dar nu.. ei au preferat sa doarma.. si sa ma observe ca pe un animal in cusca.. ce pula mea e asta?

Chestia grava e ca ei nu constientizeaza greselile ce le-au facut.. sunt 100% convinsi ca metodologia lor e corecta.. deci 0% regrete.. ii doare la BASCA.. si aici nu e normal.. ar trebui sa aiba mereu 1% dubiu ca procedurile nu sunt ok.. si sa faca ceva in pula mea.. sa schimbe in bine.. intai sa se schimbe pe ei.. si apoi usor in timp sa schimbe si sistemul.

Ei tin angajati doctori comunisti.. care sunt foarte foarte duri.. l-ai contrazis.. pac ti-a dat de te-a julit.. era un doctor acolo la vreo 50-60 de ani.. toti pacientii lui erau legume.. pana si ceilalti doctori stiau ca exagereaza dar nimeni nu a luat masuri sa il opreasca pe bolnavul asta de Doctor.. toti pacientii lui umblau prin spital cu capul stramb, le curgea scuipatul din gura, si le tremura mainile.. toti fara exceptie.. Cand l-am intrebat daca mai e suparat pe mine pentru ca l-am contrazis in niste teorii.. el mi-a zis.. "Nu pot fi suparat pe un bolnav"... eu iti zic.. Sa imi sugi pula de comunist.. esti mai bolnav decat pacientii tai. Vrei sa faci bine dar cu niste principii dupa vremea lui Dej in pula mea... unde mai pui ca omu vroia sa fie si director de spital.. doamne fereste.. noroc ca nu l-au ales aia.. ca aveam numai zombie pe strazi...

M-am ales dupa spital cu 3 plase de medicamente destul de puternice.. inclusiv celebrul romparkin.. pe care am refuzat sa le iau pentru ca imi afectau memoria si acuitatea mentala.. Prietenii se roaga de mine sa le dau romparkinul sa se drogheze cu alcool.. Asta e Romania in pula mea.. cu bune si cu rele.. eu am sa iau romparkinul si o il duc inapoi la doctori.. sa si-l bage in CUR

Cred ca daca ar fi dupa ei.. ar baga pastile in toti predicatorii religiosi.. si in toti oamenii care le spun ca Dumnezeu exista.. atat de infecti au devenit.. nu toti.. dar multi dintre ei.. Norocul lor ca ii inteleg pentru ca altul in locul meu.. un bipolar care sa amplifice in sens negativ emotiile.. probabil i-ar fi batut de se cacau pe ei.. Jean Claud Van Damme e bipolar in pula mea.. daca il nimereau pe el :)) nici nu vreau sa ma gandesc...

Cam asta e smenu cu viata.. nu treci prin ea.. nu ai cum sa intelegi anumite chestii... ii spuneam lui Fetish niste sfaturi, dar deseori ma judeca in mintea ei in prisma experientelor ei.. si e ok.. dar intotdeauna trebuie sa ai abilitatea sa te pui in locul altui om.. si sa incerci sa vezi lumea prin ochii lui.. pentru ca altfel vei esua in a intelege acel om.. si conflictele vor apare foarte usor in viata reala..


Cam din aceste motive si multe multe multe multe altele pe care o sa le cititi in timp.. eu am ales sa IUBESC, sa ma minunez ca prostu de orice si oricine.. sa iubesc frunza, iarba, fauna, universul, arta, creeatia, pacea, jargonul, stiinta, spiritualitatea, numerologia, filozofia, teoria, critica constructiva, socializarea, munca, iubirea, sexul.. etc..

Totul e frumos daca mintea ta vrea sa il faca frumos.. pentru unii oameni dupa planeta.. insusi suferinta le alimenteaza puterea de creeatie.. ajung sa iubeasca pana si suferinta pentru ca asa simt ei ca se purifica.. e o stare emotionala foarte interesanta.. putini ajung acolo...

Va repet.. in viata virtuala iubesc tot.. in viata reala.. iubesc aproape tot... razbunarea nu e arma prostului atat timp cat o faci in mod educativ..ci nu in mod distructiv.. metoda mea de razbunare va fi in viitor prin metode pacifiste.. nu vreau sa ajunga sa fie concediati.. dar vreau sa existe in acel spital si psiholog nu doar psihiatru.. vreau sa existe preot de calitate la biserica care sa stea de vorba cu pacientii.. nu sa fie biserica mai mereu inchisa.. vreau ca pacientii sa aiba locuri de joaca.. locuri unde sa isi consume energia.. nu sa ii faci zombie ca sa scapi tu ca doctor de raspundere.. vreau sa existe access la informatie.. televizor cand vrea pula pacientului.. nu cand vrea pula la doctori.. internet in toate pavilioanele nu doar in parc.. unde oricum nu il poti folosi ca iti bate soarele in tableta si nu vezi nimic in pula mea... Vreau ca doctorii aia sa aiba sedinte constructive cat mai dese.. la fel si asistentii.. sa invete sa se implice emotional mai mult.. sa stea sa asculte problemele personale ale oamenilor, prin ce au trecut.. si sa le explice calm x, y si z.. nu sa ii dea peste nas in mod superior ca si cum ei ar fi detinatorii adevarului absolut si eu sau altii suntem niste prosti.. ca nu e chiar asa..

Fricile daca nu scapati de ele.. or sa va macine toata viata voastra.. la voi e mai putin intens pentru ca nu sunteti bipolari.. la mine orice frica se amplifica de 10 ori.. si toate mecanismele corpului intra in actiune.. a durat ani de zile sa invat sa imi controlez fricile si sa le iubesc... Imi pot genera adrenalina din orice cacat.. alti oameni nu o pot genera decat daca sar cu parasuta.. Adrenalina e cea care ma tine in priza non stop.. si de asta pot scrie mii de pagini lunar.. pot alerga desi bag sute de tigari saptamanal.. pot sa fut.. pot sa imi controlez greutatea corporala cand vrea pula mea.. pot sta nemancat cu zilele daca vreau.. pot face multe.. si totusi sunt doar un OM.. in echipa putem face si mai multe.. doar sa incepeti sa visati ca mine.. si sa puneti in aplicare. Cea mai mare greseala a omului este atunci cand inceteaza sa mai viseze.. sa isi mai imagineze.. coplesit de grijile zilnice.. el uita ca sunt oameni care traiesc bine mersi in canalizarile bucurestiului.. si aia sunt mai lipsiti de stres decat oamenii normali.. pentru ca ei nu platesc impozite.. nu platesc intretinere.. nu platesc utilitati and so on.. in caz de prapad.. aia vor supravietui pentru ca stiu ce e aia viata grea. In timp ce astia care imi critica mie jargonul si greselile gramaticale.. tot oameni ca mine sau ca aia din canalizari.. ii vor scoate de prin ruine in caz de cutremur.. sau ii vor salva dintr-o situatie critica atunci cand baietii de cartier vor fi la un pas sa le rupa capul..

Asa ca din punctul meu de vedere.. mai putin EGO, mai multa diplomatie, vorbe bine alese cand vrei sa iti exprimi sentimentele.. tineti nervii sub control.. scapati de frici.. nu va mai raportati la gura lumii.. and so on..

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Versace scrie:Sad, nu credeam ca o sa mai intru vreodata sa comentez ceva, dar cred ca noi toti ne regasim in postul tau, intr-un fel sau altul si vreau sa te laud pentru sufletul cu care scrii fiecare post, reply. Serios acum esti super real si ma bucur ca exista oameni ca tine, mi se pare ca ti-am mai spus-o. Sunt sigur ca la fel cum ne regasim noi sau eu, ca sa vb in numele meu, te regasesti si tu in propriile-ti cuvinte. Tu ai curaj sa o spui, oare cati dintre noi am avea curajul sa ne afisam fricile, si mai ales sa ne invingem demonii??? BRAVO!
Versace, multumesc ca ai comentant, eu stiu ca nu am dreptate 100% pentru ca fiecare detine adevarul lui, dar eu am ales sa spun ce simt.. cu bune si cu rele.. m-am gandit ca e pacat ca atatea ganduri sa se piarda...cred ca asta au simtit si scriitorii, poetii, artistii, scenaristii, teoreticienii etc.. genul asta de munca ma tine pe mine in priza.. stiu ca mai exagerez.. stiu ca o mai comit.. dar mereu imi voi cere SCUZE de la voi... conteaza ca din greselile mele cativa oameni sa traga o urma de invatatura.. nu ai cum sa schimbi totul peste noapte .. e imposibil.. dar fiecare "bit" asternut pe internet conteaza..

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

theselby scrie:Respect pentru exprimare (chit ca e prima data cand te citesc atat de vulgar in exprimarea scrisa) si pentru tot ce ai mentionat. Bravo Ionut!
Nu sunt mandru Sebi de limbajul vulgar, dar el e cel care capteaza atentia, socheaza etc... tot de psihologie umana tine.. tradus in viata reala.. daca un cersetor fake vine la tine.. si te terorizeaza sa ii dai bani.. si tu nu ai de unde.. si ii zici.. "te rog mult din suflet sa imi dai pace ca nu am de unde sa iti dau".. el tot insista de 10 ori si mai incepe sa traga si de tine.. tu tot ii zici frumos de vreo 3-4 ori.. el tot insista.. apoi cand ii zici "Ba, baga-mi-as pula in mortii tai, daca iti dau 2 suturi in cur, te trimit pe luna, mars in pula mea, ca nu am bani la mine"... se schimba situatia de la cer la pamant.. si chestia asta pe mine ma fascineaza.. ca pana la urma daca stai bine sa te gandesti.. sunt doar cuvinte.. dar aceleasi cuvinte spuse in mod diferit.. au impact diferit la nivel emotional.. Tu m-ai vazut pe mine cum sunt in viata reala, si rar o sa ma vezi vorbind vulgar in viata reala, poate asa la o gluma etc.. si chiar daca o fac.. incerc sa o fac intr-un mod pozitiv.. In virtual ma duc si in negativ pentru a experimenta diverse stiluri, imi fac si mie damblaua, va anim si pe voi in diverse feluri.. am si parte hilara in mine.. cum are Alex sau Felix dar o sa manifest partea asta mai incolo.
Inca sunt fascinat cate poate face corpul si mintea in momentul cand realizezi cat de cat cum functioneaza totul.

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

FRICA DE BATRANETE

"batranetea" se ascunde cu setarile de la lumini, cu hrana sanatoasa, cu olecuta de sport dar, foarte important, exista tone de membrii care cauta femeia de 40 de ani....si cred eu , cu putina creativitate poti sa ai 40-45 de ani ...pana pe la 60-65 ....
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

andromaca_mulge_vaca scrie:FRICA DE BATRANETE

"batranetea" se ascunde cu setarile de la lumini, cu hrana sanatoasa, cu olecuta de sport dar, foarte important, exista tone de membrii care cauta femeia de 40 de ani....si cred eu , cu putina creativitate poti sa ai 40-45 de ani ...pana pe la 60-65 ....
La batranete, poti fi trainer, invatator, psiholog, indrumator pentru generatia mai tanara... traiesti din pensie plus ce mai faci pe langa.. asa cum multi fac afara.. chiar si in Romanica sunt destui. Andromaca eu te-am citit pe tine.. tu daca iti gasesti Credinta.. si intelegi ca totul asa a fost sa fie.. si ca nu aveti voi absolut nici o vina.. Daca intelegi ca a fost o lectie de viata si ca rolul tau este sa iti faci visele tale si a familiei tale.. iti garantez ca vei rupe pe oricine la orice ora din zi si din noapte.. Ai stofa de psiholog la fel ca mine.. daca te-ai saturat sa arati partile intime la camera.. intra in categorii ezoterice sau de psihologie, ca sunt o gramada de oameni care cauta alinare sufleteasca.. atat pe Oranum cat si pe Imlive, Ifriends chiar Livejasmin... si poti ajunge la cateva mii pe luna daca esti buna.. Apoi dupa ce tragi 2 ani pe partea asta.. iti faci damblaua si cu ierburile.. Iesi in lume in viata reala ..incearca sa iti faci prieteni noi, amici, socializeaza.. da share la frustrari..scrie un jurnal.. un blog.. ca e super simplu.. incepi sa renasti pentru ca poti. Esti o mama de nota 10+ e timpul sa iei actiune pentru ca nimeni nu va intelege ce vrei tu sa le zici, pentru ca risti sa dai de oameni care isi vor bate joc de tine.. sa te bage si mai mult in izolare and so on.. Invata sa iubesti din nou.. pentru ca viata trece ca o pocnitura din degete..

Te iubesc. Ai grija acolo.

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”