Salut,
Vineri am fost la spital, acelasi spital unde am fost internat 16 zile, m-am trezit atunci la 3 noaptea iar cu o energie fantastica, mi-am scris impresiile despre Aurel Vlaicu, 2Pac si Pavel Zaganescu, m-am suit in masina si am plecat la spital. Am trecut pe langa monumentul inchinat lui Aurel Vlaicu, sute de masini, am vazut cum soarele urca pe cer, am vazut formatii de avioane si elicoptere, care zburau in memoria lui Aurel Vlaicu... am realizat atunci ca nu m-am trezit degeaba la 3 noaptea si mi s-a umplut sufletul de bucurie.
M-am dus la spital sa vorbesc cu un prieten, sa ii dau speranta... sa il educ.. sa il invat.. pentru ca nu are pe nimeni..este copil abandonat.. traieste in spitalul de "nebuni"... casa lui...
Pentru a vedea cum lucreaza Creatorul prin noi, voi incerca sa explic... mai fusesem de vreo 7 ori la spital, dar inca nu iertasem pe asistenti si pe doctor.. mereu m-am dus setat sa vizitez prieteni, dar sa le dau si peste nas la asistenti, poate si la doctori.. aveam urma de impuritate in mine...
Vineri 13 septembrie m-am dus cu sufletul curat.. nu mai eram suparat pe nimeni.. urma in aceeasi zi sa sun un doctor privat sa imi confirme "tulburarea bipolara"...
De obicei cand ma duc in vizita la spital, primul lucru care il fac este sa intru in cabinetul asistentilor si sa ii salut, ii intreb de sanatate etc.. apoi imi caut prietenii... Dar vineri cand am intrat, am auzit inca dupa hol vocea doctorului meu, cel care mi-a dat injectii grele.. si inima mi-a tresarit.. am intrat.. l-am salutat cu zambetul pe buze, a fost jovial... L-am intrebat.. "-Domnule Doctor pot sta de vorba 10 minute cu dumneavoastra" ... "- Bineinteles, va astept in biroul meu"
Dupa o discutie constructiva cu doi dintre asistentii care au avut grija de mine cat am fost spitalizat, m-am dus in birou la Domnul Doctor, undeva la fereastra, pe pervaz statea impozant mielul meu de plus.. mielul care l-am donat unui asistent pentru ca ii gresisem numele... stiti voi e vorba aia.. gresesti numele esti dator un miel.. nevasta-mea nu a gasit miel viu.. dar mi-a adus unul de plus
v-am povestit eu la inceputul topicului...
I-am spus Domnului Doctor tot ce am avut pe suflet, tot ce m-a mahnit.. tot ce am considerat ca nu a fost optim in relatie cu mine.. dar pe un ton foarte diplomatic.. m-a inteles perfect. I-am explicat clar motivele pentru care nu am vrut sa iau pastile, pentru ca uitam ce faceam.. si mi-a confirmat ca romparkinul are efectele astea.. deasemenea i-am explicat metoda mea de auto tratament prin puterea mintii.. capabilitatea de a induce hypermania si apoi a iesi din ea.. in urma unui antrenament de peste 5 luni.. a fost surprins..
- Domnule Doctor, am cerut externarea pentru ca injectiile erau prea puternice
- Pai Ionut, nu am avut ce sa fac, ca nu puteam sa te scot din hypermanie, cand ai venit la mine de ziua ta si mi-ai zis ca vrei sa faci pachetele cadou la peste 600 de pacienti si sa iti cheltuiesti toti banii, mi s-au inmuiat picioarele...
- Domnule Doctor, cum am iesit din spital, oricum i-am cheltuit aproape pe toti, dar stati linistit ca mi-am revenit
- Dap vad, esti super ok acum
Am fost extrem de fericit de discutia asta, in sfarsit am simtit caldura de care aveam nevoie pentru a depasi momentul... voi ajuta mult spitalul daca voi avea posibilitatea pe viitor..
In concluzie.. Dumnezeu, Creator, Astre cum vreti sa le numiti, nu iti dau semne decat daca le ceri si decat daca ai sufletul curat.. cand te duci cu ganduri negre.. indiferent ca ai dreptate sau nu.. nema semne.. ever never.. pana nu iti inveti lectia ...
M-am "sinucis" material, dar m-am imbogatit spiritual.. asta a fost lectia pe 2013 pentru toti care au urechi sa asculte, si ochi sa vada.. ochiul inimii... o lectie pentru mine.. dar si pentru voi.. o intamplare frumoasa, pozitiva intr-o vineri 13
Ca idee, doctorul nu a spus niciodata ca s-a terminat viata mea sociala, a zis ca recomanda tratament pe un an, si nu a dat un diagnostic, doar a prezentat simptomele.. asta pentru ca am cerut cu insistenta externarea si el nu a apucat sa ajunga la o concluzie.. Propriul tata fiind tot un bipolar, a amplificat spusele doctorului in sens negativ...si a facut din tantar, armasar.. iar eu am fost orbit de furie pentru a realiza ADEVARUL. Nu regret nimic pentru ca stiu ca am luat deciziile corecte, dar as fi regretat cu siguranta enorm daca duceam lucrurile spre razbunare ci nu spre pace... comunicare.. intentii pozitive..reconciliere
Nu, nu sunt nebun, sunt doar diferit, mintea mea amplifica emotiile umane, amplifica trairile, amplifica iubirea, amplifica ura.. traiesc totul la maxim.. asa am fost de mic.. dar am crezut ca este normal.. am crezut ca toti pot face ce fac eu.. si m-am inselat amarnic.. doar 4% dupa planeta sunt bipolari.. si multi dintre noi am impins evolutia mai departe prin creeativitatea noastra dusa la extrem.
De mic copil am fost capabil sa ma pun in mintea altor oameni atat de profund incat simteam ca am gandurile lor, vocea lor chiar si chipul lor.. vedeam lumea prin ochii lor.. si era minunata.. Am crezut ca toti pot face ce fac eu.. dar ceea ce era natural pentru mine.. pentru altii parea imposibil.. am incercat sa povestesc.. sa exprim.. dar au ras de mine.. m-au luat la misto.. si atunci mi-am construit o masca.. o cusca a sufletului.. In 2013 sufletul a rupt cusca, a explodat.. a simtit pentru prima oara LIBERTATE adevarata dupa mai bine de 25 de ani de INTUNERIC.
IUBESTE SI VEI FI IUBIT... atat trebuie sa aplici in viata... si daca aplici bine.. vei realiza aproape tot ce iti doresti.. ISUS este considerat in lumea psihiatrilor tot un bipolar..
Va repet, absolut tot ce fac oamenii azi, duce spre un singur punct comun.. IMORTALITATE CIBERNETICA, iar dupa calculele mele din saptamana de nesomn, sunt mari sanse sa se intample mai repede decat au afirmat savantii..Cand am ajuns la concluzia asta.. PRIN CERCETARE... m-am cacat pe mine de emotie.. frica amestecata cu entuziasm.. si a rezultat caderea mea emotionala amestecata cu chestii religioase and so on.
Toata viata mea voi munci sa aduc argumente teoriei, si v-am spus ca nu sunt singur... 2045.com e dovada clara, doar ca ei vor sa o faca prin stiinta.. eu am si o mare doza de spiritualitate in mine pentru ca stiu 100% ca imortalitatea cibernetica nu va aduce PURITATEA imediata.. vor mai trece multi ani pana omul va putea sa ajunga mai aproape de CREATOR.
Motivul pentru care am amplificat atat de mult pe partea cu video chatul... este faptul ca modelul de video chat..fiind prostituata moderna pentru societate.. eu am vazut-o in mintea mea ca pe o gluma a CREATORULUI, purificarea societatii tocmai prin oaia neagra a societatii.. pentru ca milioane de clienti sunt "purificati" de modelele de video chat zi de zi.
In mintea mea atat video chatul cat si gamingul si multe alte lucruri interactive.. vor duce inevitabil spre creatia de lume virtuala.. apoi omul va deveni dependent de lumea virtuala si va dori sa ramana in ea cat mai mult.. pentru ca doar acolo isi poate satisface cu adevarat toate dorintele.. fara sa RANEASCA pe nimeni.. VR (Virtual Reality).. Lumea Virtuala.. va duce inevitabil catre dorinta omului de imortalitate.. si automat.. transferul mintii in mediu cibernetic.
Daca vor fi razboaie.. nu vor fi intre om si masina.. vor fi intre OM si OM.. omul traditional si omul cibernetic... si e lesne de inteles cine va castiga.. Eu sper ca pana atunci.. educatia sa avanseze atat de mult incat sa nu se transfere prea multe minti bolnave.. sa existe o ideologie, o etica, foarte bine pusa la punct.. incat cei care nu vor vrea sa se transfere, sa nu aiba de suferit..
Din acest motiv a rezultat acest topic.. pentru ca vreau sa ajut in felul meu, prin educatie moderna.. un fel de infuzie de informatie de calitate.. pentru a va impinge de la spate sa incepeti sa va treziti... sa incepeti sa aveti sufletul mai LIBER.. mai CURAT.. pentru ca va spun.. si am sa va repet pana in ultima zi de viata.. EXISTA CREATIE doar ca e atat de complexa incat nu ne putem da seama de EA, oamenii ca mine va pot da doar franturi de adevar.. piese de puzzle.. pe care altii mai tarziu le vor putea pune cap la cap..
Nu m-am manifestat pana la 33 de ani, pentru ca mi-a fost teama de oameni, de ceea ce ar putea interpreta, de frica lor pentru chestiile ce nu le pot intelege.. dar acum cand CRED 100% nu mai am frica decat de cel sau cei care ne-au CREAT, pentru ca stiu ca absolut tot ce credem noi ca tinem SECRET, va veni o zi cand nu va mai fi SECRET.
Pentru ca am studiat cu puterea mintii, mii de oameni, stiu ca toti aveti ganduri secrete, fantezii secrete.. de mine si de altii ca mine nu aveti cum sa le ascundeti indiferent cat de buni sunteti in a tine MASCA aia pe fatza. Eu nu voi mai incerca sa fortez pe nimeni sa isi dea MASCA jos, fortarea este o abordare gresita, trebuie sa vina din proprie initiativa. Doar educatia, vorba buna, sfatul, diplomatia, poate convinge pe termen lung renuntarea la MASCA. Este prea devreme pentru prezent, pentru ca multi dintre noi sunt inca ANIMALE, si daca si-ar da MASCA jos sa se simta cu adevarat liberi.. ar fi HAOS.. de asta avem nevoie de sisteme, de organizatii, de legi and so on.. este nevoie de timp si EDUCATIE moderna.. pentru ca fiecare om dupa planeta asta sa isi invete lectia.. pana sa treaca la urmatorul NIVEL.
Din aceste motive si multe altele, pentru oameni ca noi nu conteaza cat de haotic ne traim viata, noi gresim cu intentie pentru a invata ceva de la viata, nu cautam perfectiunea, din contra experimentam imperfectiunea, micile sau marile placeri ale vietii.. pentru a ne putea da singuri seama de ceea ce este optim pentru viata noastra.
Imi pare sincer rau ca nu puteti vedea lumea prin ochii mei, iar eu sunt prea incompentent momentan pentru a o descrie cu cuvintele potrivite, dar va promit ca voi face tot ce este omenesc posibil sa stapanesc cat mai bine atat Limba Romana cat si cea Engleza.
Inchei cu cateva citate de la unul din cei multi mentori ai mei
Albert Einstein
“Science without religion is lame. Religion without science is blind.”
“I am convinced that He (God) does not play dice.”
“Anyone who has never made a mistake has never tried anything new. “
Ceea ce spun eu, trebuie sa le interpretati ca pe TEORII, atat, pentru ca nimeni in lumea asta nu detine adevarul absolut... pana si teoria relativitatii are BUGURI in conceptie, iar eu sunt mic copil pe langa Albert Einstein. Chiar daca are BUGURI el nu s-a ferit sa lase mesajul... teoria.. care a revolutionat PREZENTUL... ca el au fost MII si vor mai fi. Cel mai tare din ISTORIE a fost ISUS, desi conceptul lui a fost foarte foarte foarte aproape de PERFECTIUNE.. implementarea a fost DEFECTUOASA.. cel putin aparent. Daca se confirma si alte teorii, prin care se spune ca totul e creat deja, atunci totul devine si mai frumos. Totul exista daca esti dispus sa CREZI, sa GANDESTI, sa iti imaginezi.
Va iubesc pe toti, voi iubi pana la moarte "si flori si ochi si buze si morminte" cum spunea Lucian Blaga.
Cu stima, Ionut