Ingerii si Sirenele internetului - modelele de video chat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Salut tuturor,

De ceva vreme am inceput sa percep modelele de video chat, la nivel emotional, ca niste INGERI si SIRENE ale internetului si am zis sa dezvolt putin, sa scriu un articol despre modul cum percep eu toata treaba asta.

Video chatul are deja aproape 20 de ani, nu mai este chiar tanar, daca e sa raportam la viteza cu care progreseaza lucrurile in prezent. Daca il comparam cu alte industrii, si modul in care au evoluat acestea in ultimele secole, video chatul practic este abia la inceput de drum, deci este imperativ sa ne asteptam la schimbari (evolutie) in urmatorii ani.

In viitorul apropiat nici macar camerele hd nu vor mai fi deajuns, deja au aparut de cativa ani camerele 3D HD, si eu stiu ca mai toate siteurile mari se uita in directia aia de ceva vreme. 3D s-a mai incercat dar calitatea era foarte naspa, dar cu siguranta vor mai incerca.. pentru ca asa cum filmele moderne 3d fac furori in cinematografe, identic se va intampla si in materie de video chat peste ceva timp.

Tehnologia deja exista, atat camere 3d full hd, placi de captura 3d hd cat si calculatoare foarte puternice.. iar pe partea de clientela.. ochelarii 3d polarizati sunt ieftini, monitoarele si tv 3d cu sau fara ochelari deja nu mai sunt o noutate etc.. din punctul meu de vedere va fi doar o chestiune de timp pana la implementarea si in video chat.

Apoi avem fel si fel de noutati in materie de placere sexuala atat pe partea de client cat si pe partea de model.. sunt deja aparute dispozitive care permit modelului sa controleze un toy pe partea clientului.. modelul are un dildo cu sute de senzori.. iar clientul are un dispozitiv care se baga pe penis.. iar modelul din partea cealalta a lumii poate controla acel dispozitiv... de exemplu.. daca face un sex oral la dildo al ei cu senzori.. clientul simte in partea cealalta.. daca strange de dildo, clientul simte.. daca ii da palme.. daca il baga in pussy etc etc etc clientul simte...

Dezvoltarea in directia asta se va face cu pasi foarte rapizi, e suficient ca unul din siteurile mari sa faca pasul si vor trage si pe restul dupa ei, astfel de dispozitive sunt inca scumpe.. dar ieftine pentru modele si majoritatea clientilor din tarile bogate. Vorbim de un cost de 300$ pe partea clientului.. in prezent.. deci nu e mare branza.. si pe viitor vor fi si mai ieftine.

Chiar daca Romanul nu constientizeaza, din ce in ce mai multi oameni dupa pamant au ajuns sa devina dependenti de MASTURBARE, in special cei din tarile cu economie puternica, unde totul se desfasoara intr-un ritm din ce in ce mai alert. Masturbarea a devenit acolo normalitate de foarte multi ani atat la barbati cat si femei (pana si in Romania a devenit), indiferent daca sunt implicati intr-o relatie sau nu, nu putine sunt cazurile cand clientii vin in privat impreuna cu sotia sau prietena, sau chiar in grup swing.

Din ce in ce mai multi oameni dupa planeta vor sa isi satisfaca liber fanteziile sexuale.. acele ganduri ascunse despre sex pe care cu greu le poti satisface cu cineva in viata reala, pentru ca putini au curajul sa le expuna public :) (in afara Romaniei sunt multi, dar la noi inca suntem pilaf pe partea asta – grupuri, grupuletze care se ascund de ochii societatii cum pot mai bine)

Romanii in marea lor majoritate privesc homosexualitatea, fetishul, swingul, sexul cu shemale etc ca pe niste chestii WOW, iesite mult din tipar, multi de la noi care au intrat pe feliile astea au intrat pentru BANI si au invatat din mers anumite chestii.. unii au invatat mai mult altii mai putin.. fiecare dupa puterea lui de intelegere.

Clar e ca in USA de exemplu sau alte tari, cand oamenii se luptau pentru Libertatea Sexuala, noi nici nu stiam ce inseamna sa te razi la zonele intime :))

Imi amintesc cu placere cand am ras pentru prima oara o doamna profesoara la pasarica prin anii 2000, ca ma saturasem sa ling padurea letea, eram cu ligheanul, spuma si bicul, mesteream acolo de zor, cand tocmai ce se gaseste unchiumiu sa treaca pe la mine si sa bata prin geamuri, de se stransese toata saraca :)) noroc ca incuiasem bine usile.. hahaha

Desi imi place pasarica rasa, eu sunt foarte intelegator cu milioanele de oameni carora le place mai mult pasarica paroasa, si nu ma umfla rasul atunci cand vad un model mai retro asa... pana la urma asta e frumusetea Libertatii, sa faci ce vrea muschiu tau atata timp cat nu faci RAU la nimeni ar trebui sa fi lasat in pace sa te exprimi cum vrei.


Societatea Romaneasca inca mai arunca cu pietre la propriu cand se organizeaza marsuri ale homosexualitor, va dati seama ca suntem la ani lumina distanta de tarile civilizate in ceea ce priveste Libertatea Sexuala.. de asta le este atat de greu sa perceapa si video chatul ca pe ceva pozitiv.

Dar in acelasi timp, simt in generatiile tinere o mare schimbare, sunt mult mai deschisi in materie de SEX, chiar daca fac greseli, ei se maturizeaza mult mai repede in comparatie cu generatiile precedente..mai ales ca acum au un volum foarte mare de informatie, datorita internetului.

Multi dintre voi blamati generatiile tinere care sunt mai deschisi si arata totul fara prea mult stres, dar toata smecheria asta face parte din evolutie.. si se va ajunge (daca nu s-a ajuns deja).. ca totul sa depinda tot de emotii umane.. asa cum a fost dintotdeauna.

Din ce in ce mai multi membri isi dau seama ca laba scurta de 3 minute, nu se compara ca si intensitate a orgasmului cu aia de juma de ora sau mai mult.. care include si preludiu, comunicare audio/text and so on.

Deasemenea din ce in ce mai multe modele si studiouri constientizeaza ca nu poti freca pasarica la infinit fara sa ai parte apoi de repercursiuni... si usor usor prin educatie si experienta de viata.. vor face si ei pasul spre evolutie.. nuditate + comunicare + share de emotii

In prezent si pe viitor pe langa chestiile tehnice asta va face diferenta majora intre un model care castiga 1000 de $ pe luna si unul care castiga 10 mii sau mai mult... cu cat esti mai priceputa/priceput sa transmiti emotie in sufletul clientului si sa il intelegi, cu atat vei avea rezultate mai spectaculoase. Cu cat esti mai inchis/inchisa in lumea ta, in principii/mentalitati invechite, in conservatorism dus la extrem, cu atat vei castiga mai putini bani din video chat.

Cu bune si cu rele, ca vrem sau nu vrem, noi suntem cei care punem bazele video chatului, actiunile noastre (cam siteuri, modele, studiouri, webmasteri, clienti) reprezinta fundatia pentru ce va urma in viitor.

INGERII internetului sunt acele modele de video chat care se implica trup si suflet in aceasta activitate, care stiu sa comunice la nivel emotional, care satisfac clientul atat mental cat si sexual, si il fac, constient sau nu, sa devina un om mai bun. Acel client care isi satisface nevoile sexuale si are parte de experiente placute, va fi inevitabil un sotz mai bun, un parinte mai bun, un om mai bun. Fanteziile sexuale, satisfacute in mod virtual, prin masturbare, elimina mare parte din dorinta nebuneasca de a le satisface in viata de zi cu zi.. ceea ce va duce si la o rata mai mica a infractionalitatii de tip sexual.. vezi crime pasionale, viol, pornografie infantila and so on.

INGERII internetului sunt acele modele care stiu sa tina in frau si sa educe clientul, prin comportamentul lor sa il satisfaca dar in acelasi timp sa il si puna pe un drum mai bun in viata sociala. Sunt acele modele care stiu sa ii zica STOP unui client care devine foarte dependent si isi neglijeaza familia and so on „Gogule nu mai veni in privat luna asta ca nu vreau sa dai faliment, nu vreau sa iti neglijezi sotia si copii, vreau sa te am si luna viitoare in privat, asa ca mars la treaba si pana la salariul urmator sa nu te mai prind pe site ca ne suparam rau de tot... „ asta inseamna in mare parte responsabilitate in relatia cu clientii.

INGERII internetului sunt acele modele care indiferent cat de greu le-ar fi nu se vaita ca niste copii mici la fiecare schimbare a unui site de video chat ci inteleg ca fiecare schimbare e un pas spre evolutie si ca vor fi oricum multe schimbari pe parcursul anilor fie ca vrei sau nu vrei.. e intr-un fel ca si cum ai cere stiintei sa nu evolueze, ca si cum ai cere medicinei sa nu evolueze etc etc etc.. nu se va intampla EVER.


SIRENELE internetului pe de alta parte, sunt acele modele ceva mai iresponsabile, care atrag clientii in mraja lor, nu prea il inteleg, dar prin frumusetea lor fizica si mentala, sunt capabile sa ii bage in boala copiilor, sa ii bage in faliment, sa ii distruga sufletul, emotiile, familia and so on... fara regrete prea mari, de multe ori nici nu constientizeaza ce au facut.

SIRENELE internetului sunt si acele modele care an de an se vaita, indiferent cat de multi bani ar castiga, si nu inteleg ca pentru a aduce mai binele in viata ta si a clientilor, trebuie sa te transformi in INGER

SIRENELE internetului sunt si acele modele care refuza pasul spre progres, stau pe fundul apei (vezi coada siteurilor), doar doar mai pica cate un marinar ratacit in farmecele lor.


Vezi tu, ca esti INGER sau SIRENA, ambele simboluri au farmecul lor, frumusetea lor, si conteaza mai putin ce esti :) industria si cerintele clientilor te vor modela indiferent ca vrei sau nu, pentru ca altfel vei inceta sa mai existi ca si model de video chat, cum am spus de multe ori inca din 2004, fie te adaptezi, evoluezi, intr-un fel sau altul, fie te vei lasa de meserie lasand locul altor generatii.

Cum te percepi tu? INGER sau SIRENA? Sau poate ceva intre?

Cu stima, Ionut
These users thanked the author SAD^^EYES for the post:
TheOne (17 Mai 2018, 02:24)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
SmartGirl
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 131
Membru din: 29 Feb 2012, 20:02
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Foarte bine punctat! Nu am cuvinte!:D

Eu as vrea sa cred ca intru in categoria INGER, deoarece intotdeauna mi-am respectat membrii si am cerut acelasi lucru in schimb.
Nu am marjat niciodata pe tzepe, minciuni si alte chestii de genul... mi-am facut treaba, ne-am simtit bine amandoi iar apoi am devenit foarte buni prieteni, avand numai de castigat prin asta, e drept sunt si membrii care vin, se simt bine si that's all.... dar sunt mereu prin preajma si asta e un lucru bun... dar si acestia au tot respectul meu, deoarece ma plac pentru ceea ce sunt si ceea ce fac... e adevarat ca uneori din partea unora am primit de multe ori marea supriza sa primesc gifts, spunandu-mi ca fac asta deoarece am fost intotdeauna nice si friendly chiar daca ei au fost pe graba sau am avut grija sa le ofer mereu ceea ce ei doresc.

O seara cat mai placuta in continuare!
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
chani
User Junior
User Junior
Mesaje: 59
Membru din: 19 Noi 2012, 14:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

N-am somn si gata.
Cum spunea Malaele - am calculit, am calculot ... pe care le-am baut. Am zis sa scriu. Si iata.

SAD^^EYES cand ti-am citit postul, am zambit. Nu contest aportul tau la acest form si multe raspunsuri date de tine sunt foarte eficiente la intrebarile noastre. Pentru asta te asigur de aprecierea mea (nu ca ai avea nevoie)si-ti multumsc pentru tot ajutorul gasit in postarile tale. Dar nu pot contesta spiritul tau artistico-fantezisto-melodramatic. Pe un anumit segment ai avea ceva succes daca te-ai apuca de scris. :)

Banuiesc (sper sa ma insel) ca acum "brusc-simultan-deodata" vor veni multi ingeri si-si vor falfai aripile frenetic declarandu-se care mai de care mai nepatate si ete cum se facea ca deodata de la initiatoarte de thread-uri de genul "ce sa-i mai spun fraierului sa-l tin in privat", "ce sa prefer western union sau moneygram", "modalitate de fake-uit, cum sa creada membrul ca sunt in camera dar eu de fapt sa dorm in dormitor" vor veni sa spuna cum izvoraste cinstea si corectitudinea si ca de fapt videochatul este un hobby si fal fal si fal fal si toata lumea mainile-n aer si sa cinstim ... membrul.

Fas!

Eu toata treaba asta o privesc extrem de simplu. Aproape ca un inginer. Si nu, nu-s inginer. Doar am privire inteligenta dar mi-e mai greu sa ma exprim. Si cainii lup asijderea.
Eu m-am apucat de videochat la batranete. Fac videochat de un an de zile asta dupa ce alti 15 ani am vandut produse siderurgice. Pentru mine, asta e tot un soi de serviciu de vanzari. Numai ca acum nu vand ceva ce merge transportat cu tir-ul ci vand iluzia de a fi sau speranta de a de veni. O imagine. Am citit eu asta undeva si nu m-am putut abtine sa nu o pun si aici sa dau putina greutate si melodrama celor scrise. hehehehe
Asadar, dupa 15 ani de vandut produse siderurgice, la batranete m-am apucat de videochat. Domeniu absolut nou pentru mine si de foarte multe ori blamat.
Am ales un segment care nu mi-era strain si gandind strategic la fel ca la vanzarea de fiare - unde sa vand eu ceea ce am printre atatia vanzatori poate nu iscusiti dar cu carcasa buna?
Am intrat pe fetish. Nisa deloc noua pentru mine dar exersata la nivel de satisfacut placeri fantezii, fara incadrat in tipare sau sabloane pentru ca asa trebuie ca sa se numeasca BDSM, asa se face, altfel nu esti autentic. Nu m-a preocupat aspectul asta. Nu eram in competitie cu nimeni. Sunt o dominanta nativ chiar daca nu agreez fruntea incruntata si cizmele de piele de scaun de autobuz. Dar, in imbulzeala romancelor de a fi care mai de care mai mistreatza, mi-am facut timid loc si am intrat pe categoria de fetish ca si sclava. Din respect oarecum pentru mine. Gandind ca atata timp cat butonul si portofelul stau la membru/sclav este din start stabilit cine pe cine domina. Atata timp cat un sclav ma plateste ca eu sa ii cer lui ceva (de regula specificat ce anume) este clar cine este Dominantul. Atata timp cat sclavii au asteptari si cereri, ei nu sunt sclavi.Si de regula vorba bancului - pe banii lor se fut numai ei. Toate astea vor duce la asa zisii ingeri/sirene.
Asa ca pe aceste considerente m-am asezat frumos la ghiseul cu sclave.
De aici a inceput treaba. Am cantarit acest job la fel ca pe jobul anterior. Si anume, ma tin de un program riguros de munca, (fac de acasa), am investit destui de multi bani in niste tone de jucarii si pantofi si harnasamente. Pregatiri facute pentru mine, pentru confortul meu de a ma simti ok. Nu am incercat cu un cearsaf in spate si o paleta de ping pong dar am o vaginala banuiala ca e ceva mai rau. Este exact ca si cum te-ai duce la un client sa-i vinzi niste tabla. Daca ai ceva pretentii la tine iti si speli si calci camasa alba cu care te mbraci in drum spre intalnire. Daca nu, merge si asa cu usoare urme galbene, nu?
Asadar dupa ce "biroul" l-am aranjat incat sa ma cinsteasca pe mine in primul rand fiind imaginea mea si apoi sa multumeasca clientul, dupe ce nu intarzii la "birou" incat sa ma astepte "colegii" la usa m-am gandit sa-mi fac si treaba.
Este strict un serviciu. Un soi de "taraba". Nu intru pe ideea de a mai prosti trei fraieri. Da, pot apela la diverse tertipuri de a-i tine mai mult in privat pe ideea - stai sa vezi ce mai am eu sub "taraba".
Si omu sta, dar si eu am ce scoate de acolo.Nu-l pacalesc.
Eu ofer un serviciu pentru care el plateste. Incerc sa i-l ofer foarte bine ca sa se intoarca. Uneori reusesc, alteori nu.
Daca se intoarce am satisfactia ca voi catsiga de pe urma lui si aceea ca mi-am facut treaba bine si am apasat pe "butonul" care trebuia. Deloc de neglijat pentru mine satisfactia de a performa ok si a revedea membrul intorcandu-se.
Prefer fara doar si poate privaturile active. Ma obosesc, plictisesc si consider inutile smiorcaielile unora care confunda canapeaua psihologului cu room-ul meu. E ca si cum te-ai duce la amanta si te-ai tot plange ca nevasta-ta nu ti-o suge. Putin penibil. In plus nu vad care e treaba mea in toata chestia asta. Eu sunt acolo sa ofer ceva. Da, daca vrei sa vorbim despre ace, brice si carice poate fi chiar interesant dar de aici si pana la a asculta povesti de viata spuse cu mana pe pula mi se pare jenant. Nu este si nu va fi treaba mea niciodata daca acel gigel nu a luat ghetutze de scoala copilului pt ca i-a cheltuit cu mine. Nu ma intereseaza nicio clipa daca acel gigel nu-si mai fute nevasta pentru ca se masturbeaza la mine in camnera. Nu ma intereseaza daca banii de intretinere i-a cheltuit cu mine. Eu ofer un serviciu corect si nu acel de a fi armata salvarii, nici actiune de binefacere si nici de a planta ramuri de maslini in curul lor cu tot cu porumbelul pacii. Daca un astfel de gigel este atat de retardat, nesumat, iresponsabil incat sa ia bani de la gura copiilor si sa mi-i dea mie pe un show atunci poate nevasta-sa ar trebui sa-l prinda si sa-i dea foc. Eu vand "tabla" la calitate ceruta, daca beneficiarul de fapt pt lucrarea lui are nevoie de o alta calitate este strict problema lui. Nu e treaba mea ca daca era treaba mea ma angajam la serviciul controlul calitatii. Eu vand. Onest si simplu. Asta am, asta ofer. Nu am nevoie de bani in plus, nu am nevoie sa te tin de vorba ca sa-ti mai iau banii, eu vand ceea ce ceri si ai nevoie. Iti vand imaginea intregita de faptele mele ca vreodata in viata asta a ta umila vei putea fi Dom. Stau pe bani si incasez fara a ma atinge "tarfa, sclava etc" ca si cum as fi nevasta-ta. De asta sunt acolo. Ca tu sa-ti versi frustrarile, temerile si agresivitatea ca nevasta-ta nu ti-o suge, in camera mea. Eu sunt platita sa "incasez". Asta fac si daca asta poate preintampina o eventuala drama in viata lor cum ar fi luat nevasta si ascuns undeva de nu o mai gaseste nici dracu atunci sunt multumita. Dar nu e de datoria mea sa responsabilizez membri.
Nu voi contabiliza niciodata daca gigel nu cumva cumpara mai multe rosii decat i-ar fi trebuit lui la bulion. Menirea mea e sa-i vand rosii bune pentru bulion. Mai departe nu ma priveste asa cum nici pe ei nu-i priveste cum "ma descarc eu" de toata mizeria psihica acumulata din deseurile lor. Fiecare le stie pe ale lui. Intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu suntem sau vom deveni niste "consumabile" sau niste "neveste". Varietatea rulz. Chestie asumata, dorm bine cu asta.
Pot bonusa de la mine putere diversi stapanii inelelor bine intentionati si dornici de joaca care se precipita nestiind de fapt ce sa ceara. Ii pot asigura ca vor fi "Sir" chiar si asa transpirati si isterici precum o muiere la menstruatie de neputinta si sa shada binisor, sa presupunem ca e "in charge" in continuare si sa-mi dea un "program liber ales". Si-atunci ii pot arata cum ar fi daca el ar sti ce sa-mi ceara. O fac pentru mine, in primul rand pentru a contrazice vorba bancului "pe banii mei ma fut numai eu" si in al doilea rand ii ofer morometelui un show pe care el nu ar fi stiut niciodata cum sa-l ceara. Atunci, la sfarsit de privat eu raman orgasmata si jucata frumos dupa regulile mele si el multumit si obosit de cat m-a mai dominat si cat de barbat este el. Zic eu un troc destul de onest. In definitiv sunt niste ei care latra dupa putere, latratul fie vorba intre noi de cele mai multe ori este un scheunat iesit de sub vreo fusta de nevasta sau vreun birou de sef abuziv.Totul se rezuma la - iti dau bani - fa-ma sa ma simt important si puternic. Sexuiala e umplutura.
Am si 3 membri care-mi sunt simpatici si-i am pe messenger dar ei vin in privat pe site, niciodata nu mi-au cerut ceva in afara site-ului. Si nici eu lor. Dar sunt multumita ca pot articula cu ei ceva mai multe cuvinte pe teme mai variate decat neveste si deceptii in viata.
M-am intins cam mult. Ceea ce vreau sa spun este ca asta e un job pentru mine si da urmaresc sa-mi iau ceva placere din el. Fizica si psihica. Altfel nu as putea.
Pentru mine, in treaba asta, contez eu. Fac jobul asta sa scot bani oferind clar un serviciu si urmarind sa-mi fur si eu cumva satisfactia si placerea. Atunci cand se poate si domnu in cauza joaca la echipa si nu doreste doar o laba trista. Cand nu, zambim amabil, servim clientul si eventual in gand ii trag si fo trei dumnezei si cristosi urandu-i un penis captivus. Imi rezerv dreptul asta sa pacatuiesc cu gandul :))) Hobby-ul il practic in timpul liber unde alegerea se face dupa cu totul si cu totul alte criterii si unde partea mercantila nu-si mai are rostul sub nicio forma.

Asta e jobul meu. Nu sunt un performer de top, sunt un performer mediocru comparativ cu alti performeri dar castig suficient incat sa am un trai decent, sa nu-mi lipseasca ce-mi doresc si mai ales un confort psihic de a nu face un foarte mare rabat de la cine sunt eu.
Sunt un performer mediocru nu pentru ca nu-s interesata sau serioasa ci pentru ca probabil am o varsta si mai mult decat atat am inceput asta la o varsta destul de tarzie cand nu mai sunt foarte maleabila. Atat pot face dar ceea ce fac am certitudinea ca o fac destul de corect si de serios.
Nu stiu daca performerii se impart in ingeri si sirene. Ar fi trist dat fiind ca-s atee si ingerii sunt din povesti mai bune sau mai putin bune si pe sirenele astea pomenite nu le-a vazut nimeni.
Banuiesc ca daca fiecare ar trata videochatul ca pe un job serios si care chiar daca nu putem fi toate directori executivi s-a dovedit foarte des ca o secretara constiincioasa si care-si face treaba bine este foarte apreciata si importanta in tot sistemul asta. Femeia de serviciu asijderea. :)
Adevarat acu', in unele firme secretara oricat de buna ar fi nu avanseaza decat daca face-o felatie la loc bine stiut.

Dar, asa e-n tenis.

Cam atat. Numai bine.
These users thanked the author chani for the post:
TheOne (17 Mai 2018, 02:24)
"Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt! Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa? Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea. Îmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!" Omar Khayyam
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Multumim Chani de share, nu are cine sa te conteste, pentru ca asta e realitatea prin ochii tai, din contra, trebuie RESPECTATA, ai spus foarte multe lucruri interesante si adevarate. Stilul meu "artistico-fantezisto-melodramatic" nu a facut decat sa te ajute sa asterni aceste ganduri/opinii, care probabil ar fi ramas ascunse in strafundurile mintii fara un impuls :)

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
chani
User Junior
User Junior
Mesaje: 59
Membru din: 19 Noi 2012, 14:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Departe de mine ideea de a te jigni sau lua in deradere "scrierile" tale. Nu asta a fost ideea. Sunt convinsa ca ai inteles asta.
"Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt! Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa? Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea. Îmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!" Omar Khayyam
Avatar utilizator
fetish
VIP
VIP
Mesaje: 1788
Membru din: 03 Mai 2007, 16:42
Localitate: Acolo unde nu exista Skins !
Has thanked: 0
Been thanked: 0

nici eu nu ma regasesc in nici una din categoriile de mai sus , mi se pare ambele tipuri prea light , eu mai degraba as crea o noua categorie ,, imblanzirea scorpiei ,,

cine are cojones se baga , cine nu asta e ... mai pe margina asa

pe mine ma enerveaza ori prezenta masculina care incepe sa debiteze la foc automat diversele .. you are beautiful,, , ,, you are sexy ,, , ,, you are hot ,, and so on , ori aia din categoria agatamentul tau , poemul meu , ,,ochii tai ca 2 stele nu ma lasa sa iau credit de la Provident ,, si altele asemenea :mrgreen:

pe langa faptul ca ma plictisesc enorm replicile de genul , nah am si io oglinzi in dotare stiu ce pot si cat pot

en fine cine poate oase roade ..... :!:
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
chani
User Junior
User Junior
Mesaje: 59
Membru din: 19 Noi 2012, 14:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

fetish scrie:ochii tai ca 2 stele nu am lasa sa iau credit de la Provident
hahaha, asta mi-a placut rau :)))
"Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt! Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa? Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea. Îmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!" Omar Khayyam
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

chani scrie:Departe de mine ideea de a te jigni sau lua in deradere "scrierile" tale. Nu asta a fost ideea. Sunt convinsa ca ai inteles asta.
:) Iti dai seama ca departe de mine gandul sa ma simt jignit, din contra, repet - Multumesc :)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Chani, nu se poate supara nimeni pentru ca-ti exprimi experienta si viziunea proprie si mai ales pentru modul artistic in care ai facut-o.

Bine ai venit pe forum!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
chani
User Junior
User Junior
Mesaje: 59
Membru din: 19 Noi 2012, 14:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

WinXPfather scrie:Chani, nu se poate supara nimeni pentru ca-ti exprimi experienta si viziunea proprie si mai ales pentru modul artistic in care ai facut-o.

Bine ai venit pe forum!

Artistic? :)) Multumesc de urari. Va urmaresc de ceva timp si am gasit ceva raspunsuri la intrebarile mele aici.
"Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt! Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa? Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea. Îmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!" Omar Khayyam
Avatar utilizator
LolaHighClass
User Junior
User Junior
Mesaje: 64
Membru din: 10 Noi 2012, 00:22
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Poate putin Offtopic, insa nu ma pot abtine:

Mi-a scos un zambet tamp (in sens pozitiv) postul lui Chani, si tin sa ii multumesc, e frumos sa vezi cat suflet pun unii oameni in scrierile lor. De asemenea multumesc si lui Sad^^Eyes pentru felul lui de a fi. Rar mai intalnesti oameni care pot scrie ceea ce gandesc in felul in care o scrii tu.

Desi este ceva vreme de cand am intrat ultima oara online - imi este foarte dor de acele momente in care aveam zambetul pana la urechi pentru ca i se ivise cuiva sa ma faca sa rad doar de dragul ca stia ca ma dor rau obrajii. Ador aceasta meserie si daca v-as zice de ce am intrat in domeniu, probabil nu m-ati crede. Dar ma gandesc sa o fac ca o mica paranteza:

Eram pe la 20 de ani, abia impliniti, cand incepusem sa imi doresc sa cuceresc barbati, dar na, in natura mea de copil infantil, nu aveam cum sa si reusesc daca nu luam ceva lectii inainte. Si uite asa m-am apucat sa citesc tot felul de carti, de seductie si psihologie, pana am ajuns la concluzia ca daca nu se face practica, ma omoara teoria.

Si intr-o zi, observ un anunt al unui studio de videochat mare din Bucuresti (nu dau nume, nu fac reclama), si am zis - aici sa merg sa fac practica. Pun eu bine informatia cap la cap, ma gandesc cat este de legal, imi fac curaj si merg la interviu. Gata! M-am angajat. Si aici incepe povestea mea cu videochat-ul. Din simpla curiozitate de cum se cuceresc barbatii, si nu orice fel de barbati, ci cei peste 27 - 30 de ani. Pana la urma segmentul asta au suficient de multe maniere cat sa stie cum trebuie sa se poarte cu o femeie, care la randul ei se poarta frumos cu ei.

De cand m-am apucat am mers doar pe categoria Girl - pe principiul ei sa vina sa ne cunoastem, sa aplic metode de seductie si psihologie si sa iasa ceva frumos. Insa pe parcurs, in timp ce atat in viata virtuala cat si in viata reala obtineam ce imi doream, am descoperit ca imi place sa fiu dominata. Si astfel de cateva luni bune, ma bate gandul sa devin si eu submissive sau mai bine spus "sclava". Imi este nativ. Insa am o oarecare teama.

Poate am sa incerc si eu in cele din urma, cand voi incepe sa mai am ceva timp, sa abordez aceasta nisa, care din punctul meu de vedere reprezinta o provocare si prezinta in acelasi timp unele dificultati.

Cu respect,
Alexandra
Echipa l.o.l.a.a. studios
Dream Outstanding!

Mail: manager@lolahighclass.ro
Telefon: 0753.114.479 / 0753.114.469
Website: www.lolahighclass.ro
United Studios
Veteran
Veteran
Mesaje: 807
Membru din: 09 Noi 2006, 17:16
Localitate: Bucuresti / Pitesti
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0
Contact:

Chani, singurul motiv pentru care nu imi scot palaria in fata postarii tale este ca nu port...:)

Altfel, demult nu am mai citit ceva atat de ... viu.
Welcome to Tijuana!
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
chani
User Junior
User Junior
Mesaje: 59
Membru din: 19 Noi 2012, 14:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

United Studios scrie:Chani, singurul motiv pentru care nu imi scot palaria in fata postarii tale este ca nu port...:)

Altfel, demult nu am mai citit ceva atat de ... viu.
Welcome to Tijuana!

Ma voi multumi si cu o falfaire de batista pana una-alta :) Promit reciproca.
Interesant ar fi sa mai citim si alte parereri, alte puncte de vedere ...
"Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt! Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa? Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea. Îmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!" Omar Khayyam
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Nu este si nu va fi treaba mea niciodata daca acel gigel nu a luat ghetutze de scoala copilului pt ca i-a cheltuit cu mine. Nu ma intereseaza nicio clipa daca acel gigel nu-si mai fute nevasta pentru ca se masturbeaza la mine in camnera. Nu ma intereseaza daca banii de intretinere i-a cheltuit cu mine.
Buna Chanti,

Abandonez putin stilul romantic si iti explic cum ar interpreta vorbele mele un agent de vanzari cu foarte multa experienta.
Daca eu ii iau toti banii omului, si ii afectez si familia (daca are), inseamna in peste 90% din cazuri ca am si pierdut acel client. Daca eu sunt atent la ce se intampla in gradina lui si nu il las sa imi dea toti banii intr-un interval foarte scurt.. in cele mai multe cazuri acel client va aprecia, si se va intoarce pe termen lung.. iar pe termen lung inseamna mai multi bani pentru model :)

Stiu modele care au clienti regulari de peste 8 ani, care tot mai vin destul de des in privat

Deasemenea stiu modele care au avut parte de clienti ce si-au bagat toti banii pe video chat in 2-3 luni, s-a bucurat modelul, dar a pierdut si clientul, cand omu si-a dat seama ca e doar o iluzie si nu poate avea modelul... s-a lasat.. dar in foarte multe cazuri cand modelul a fost mai deschis mai sincer, multi clienti inteleg si se conformeaza si relatia devine un fel de amicitie virtuala cu ceva topping de sex virtual din cand in cand..

Voi spuneti psiholog, eu spun prieten virtual.. unii clienti chiar simt nevoia sa se descarce undeva.. daca nu poate la tine, oricum nu e problema, se descarca la alt model care e dispus sa asculte :) sau care e dispus sa faca si share de emotii nu doar share de placere sexuala.

Eu gandesc cu sufletul, dar pana la urma tot psihologie umana este.. unii o folosesc si in cazinouri tot pentru binele propriu.. cand un client exagereaza.. i se pune frana, ca sa poata veni si a doua/ a treia zi/saptamana/luna ca daca ii lasi in curul gol, isi pune omu pistolul la cap... si pierde si cazinoul in cazul asta :)

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
chani
User Junior
User Junior
Mesaje: 59
Membru din: 19 Noi 2012, 14:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Eu nu ma lupt cu vivandierele, chit ca apeleaza la ariergarda barbara iar sezatoarea moralizatoare pe banca din fata blocului la orele la care nu se difuzeaza "iarta-ma" si "tradati din dragoste" sau, eventual... exacerbare de "bun-simt civic ortodox" imi provoaca aciditate gastrica.
Probabil nu m-am exprimat bine. Eu nu ii iau nimic. Eu stau blanda umila si supusa in room-ul meu cu taraba deschisa pentru cine doreste si pofteste. Acest, sa-i spunem gigel, vine la mine cu niscavai nevoi. Cu ceva incarcare hormonala si cu ceva deseuri sufletsti/psihice de deversat. Toate la pachet - adica arata-mi si-un cur in timp ce io-ti umplu umarul de muci de tristete jale si sfarseala de cat de necajit sunt - mai mai. Ca altfel s-ar duce la o matusa din-aia de la non adult si ar plange acolo pana i-ar trece toate ofurile. Eu il primesc si fara doar si poate ma intereseaza mult mai mult hormonii lui decat povestile lui. Si-ti spun si de ce. Mie imi plac femeile dar mai mult imi plac barbatii. Ambele categorii clar distincte. In conceptia mea un ipochimen (deloc peiorativ) care vomita vorbe de doi lei despre muierea pe care el a ales-o de buna voie si dupa ce a trait ceva ani cu ea devine urata, proasta, insuportabila si frigida imi cauzeaza grav la fiere si clar nu este barbat. Nu voi stima niciodata un barbat care latra despre nevasta-sa indiferent cat de nenorocita e. Exista variante iar vaietul masculin cu tinut de cap si trantit cu curul de pamant mi se pare o gluma.
Un ipochimen care alege varianta ca intre doua labe si trei limbi pe camera sa-mi umple mie umerii de muci jelind patetic nu este barbat. Iar mie barbatii imi plac - barbati :)
Daca unul ar avea nevoie de un prieten pe care nu-l gaseste in viata reala il poate cauta pe site-uri de dating, pe sectiunile de nonadult etc. Variante sunt. Deci povestea de ete cum se facea ca vine gigel cautand revelatia vietii lui si prieteni de nadejde intr-o camera fetish in care o maimutza (recte eu) sta spanzurata de un lantz autoflagelandu-se imi suna a film prost. Ok, vino sa ne imprietenim dar ia mana de pe pula si nu ma pune sa-ti arat amigdalele pe o parte nefireasca a corpului. Pai? Ce e asta? Democratie prost inteleasa. Ori ca-ca, ori ca-ca.
Nu am absolut nicio problema in a socializa, in a purta discutii atat in free cat si in privat dar jelania si milogeala si deprimarea unui barbat ma face sa fug despletita pe strazi (si eu sunt cheala)
Inca o data. Eu nu ii iau niciun ban. Eu ii ofer ce doreste si daca un barbat la o varsta sa spunem destul de inaintata nu a reusit sa se responsabilizeze este o utopie ca voi reusi eu. Eu pot sa-i produc un coitus interuptus si in timpul relatiei lui afectuoase cu mana lui stanga sa-i spun - stop tovarase de restu de bani du-te acasa si ia flori nevestii si tri bomboane. El stii ce va face? Se va duce in alta camera. Ori tu vizualizezi tabloul cum ca gigel strangand plin de remuscari restul de banisori in pumnul lui mic fuge repejor acasa si in drum ia si trei paini si o sticla de lapte din banii aia?
Eu consider ca "lucrez" cu adulti iar de bugetul familiei sa se ocupe el, contabila sau nevasta-sa.
Eu fac share pe emotii dar nu pe trucuri ieftine de cat de frumoasa esti tu si cat de naspa e nevasta-mea. Ma emotionez cumplit sora cu igrasia la niste joace si ii pot furniza atat lui cat si mie emotii de doar servetelele le pot sterge dar ca eu sa strang muci amestecati cu sperma? Mi-e teama ca nu. Combinatia nu ma coafeaza.
Nu e bai, sunt multe modele dornice sa asculte pe bani. Ei jelesc de viata lor naspa, ele jelesc ca-s studente, au in grija frati minori si bunica tocmai s-a imbolnavit. Ete asa se scrie istoria videochatului.
Acu ce sa zic, nu s-a plans niciunu ca atunci cand se smiorcaia i-am intrerupt telenovela in punctul culminant fara a-i lasa un va urma si l-am batut tovaraseste pe spate si i-am spus - amice, hai sa punem de-o laba, ca vrei - nu vrei tot la nevasta-ta te duci acasa. Nu mi-a parut foarte dezamagit de planul meu.
Una peste alta, laba e mai rapida si mai putin costisitoare decat bocitul. Stim asta :) De vorbit poate vorbi gigel slava domnului dar laba? Cata laba sa poata face intr-un privat. Sa nu uitam ca e si depresat fara mama, fara tata si nevasta-sa brusc dupa ce a fatat trei pui vii s i-a hranit cu lapte din mamele e neplacuta. Muhahaha. Odios.

Si eu mi-s Chani dar pentru ca-mi esti simpatic pot fi si Chanti. :))) Pot fi orice doresti ca ma antrenez zilnic pentru asta :). Glumesc desigur.


Nu ridic tot ceea ce spun la nivel de axioma, este doar parerea mea, asa functionez si asa ma privesc bine in oglinda zilnic. Altfel nu pot si nici nu as vrea sa incerc.
Manati ma! :P
"Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt! Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa? Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea. Îmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!" Omar Khayyam
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Buna Chani, raman dator cu un miel de plus :)

Fiecare om e unic in felul lui, faptul ca iti deschizi sufletul pe un forum, unii il pot interpreta ca jelire (cei superficiali) dar pentru mine e descarcare de emotii, care va duce spre ceva pozitiv, cu siguranta faptul ca te-ai descarcat un pic te va face sa te simti mai bine (asta era si ideea din spatele multor topicuri deschise de mine in ultimul timp).

Ceea ce pentru tine este de neconceput pentru altii e natural, faptul ca principiile nu te lasa sa ii inghiti, tine tot de limite.. iar limitele unuia .. sunt fanteziile unora sau modul de viata al altora.

Sunt oameni pe planeta care nu au probleme in amesteca mucii cu sperma, sau chiar urina sau cacatul cu sperma, unii chiar sangele cu sperma, ce sa facem cu ei? ii educam, ignoram, impuscam?

Ce anume defineste un barbat adevarat sau o femeie adevarata? ca eu unul am greutati in a defini.. ceea ce reprezinta adevarat pentru tine, pentru alta femeie poate fi plictisitor, deci pana la urma tot de perceptie umana tine..

In sf, pentru mine toate chestiile astea sunt extrem de interesante, de mic copil studiez creierul uman, gandurile ascunse intr-un colt sau altul al mintii, m-a fascinat... pana acum nu am intalnit creier cu adevarat curat.. in toate am simtit ganduri ascunse :)

Ceea ce faci tu este foarte similar cu ce fac eu :) impui niste principii personale si te astepti constient sau inconstient ca si altii sa se adapteze la aceste principii...

Eu am alte probleme acum, ma intreb, cum pot sa iert pe unu' care imi fura copilul din parc si ii infige o pula in dos, sau cum pot ierta pe unu care detoneaza o mare bomba si ucide cateva sute/mii de oameni...plus ca distruge emotional alte cateva mii, sincer as prefera ca toti astia sa isi amestece mucii cu sperma pe un site de video chat decat sa umble pe strazi :)

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
chani
User Junior
User Junior
Mesaje: 59
Membru din: 19 Noi 2012, 14:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Si inca ceva, ai spus ca ai lucrat in vanzari. Asa cum am spus, si eu. Ei cum ar fi cand vine clientul la mine si-mi cere 5 tiruri de tabla si eu sa-i spun ca-i dau doar trei sa nu-si cheltuiasca banii? El va spune- femeie, da-mi tabla de care am nevoie ca altfel schimb furnizorul si gata. Cine sunt eu sa-i fac lui bugetul si sa-i cantaresc nevoile dar mai ales posibilitatile financiare?
De unde stiu eu de cata nevoie are ala sa se masturbeze saptamanal si mai ales ce cont are el in banca si e dispus sa chletuie pentru asta?
Cine sunt eu sa-i calculez cheltuielile si sa-i cantaresc si programez nevoile?
Ala plateste sa-l fac sa se simta barbat nu sa-l tratez ca pe un mic oligofren incapabil de gandire.
Apoi tu spui ca ar trebui sa empatizez cu tristetile lui sau doar sa-i ofer senzatia ca cineva pe pamantul asta e nascut sa-i asculte lui smiorcaielile?
Pai daca eu ascult in fiecare seara 5 drame si sa spunem ca si empatizez cu ele, dupa cateva luni stau pe prozac, imi curge scuipatul din gura de depresiva. Pana si psihologii au un un coordonator la care se "descarca" periodic.
Daca imi spui doar sa-l ascult asa privind tampa in monitor doar de dragul sa-l las sa vorbeasca unde a aia cu ingerimea neprihanita? Nu e o minciuna?

Zic si io :)
"Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt! Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa? Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea. Îmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!" Omar Khayyam
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Interpretarea e putin diferita, ce faci cand un client care ti-a cumparat tabla ani de zile, multe milioane, vine si iti cere tabla pe datorie, vei fi pusa in fata unei dileme.. daca ii dau, posibil sa nu mai aiba omul de unde sa plateasca, daca nu ii dau posibil sa il pierd ca si client.

Nu trebuie sa sti tu cand clientul ramane fara bani, era vb de luat decizii in momentul cand clientul iti spune o chestie sau alta mai personala..

Bafta acolo si sper sa te tina scrisul mult mult de tot ca avem nevoie de utilizatori ca tine.

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
chani
User Junior
User Junior
Mesaje: 59
Membru din: 19 Noi 2012, 14:37
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Inca ceva si ma pun sa muncesc.

La mine toti care au venit, au venit jelind de neveste acasa si nefericire in casnicii. Cei care au vrut sa ma puna pe genunchi si io sa sug o acadea zau ca nu jeleau. Si da, le-am facut jocul.
Si am ceritudinea ca daca un pedofil vrea sa comita ceva nu va fi o opreliste marturisirea intr-un chat room.
Desigur ca tot ce spun spun prin prisma mea ca doar despre asta vorbim. Eu asa cum am zis, nu impun nimanui adevarul meu dar asta mi-s, il spun poate mai apasat decat restul. Nu ma pot abtine, sunt pasionala :)) Ar fi culmea acu ca toti sa avem aceleasi pareri si idei.
Eu nu impun nimic nicaieri dar am dreptul ca in camera mea sa te accept intr-un anume fel. E dreptul meu pentru ca e camera mea. Nu-ti convine, e simplu, pofteste la ghiseul urmator. Daca asta imi ia din bani, nu-i problema. Daca in casa la mine nu se fumeaza apoi nu fumezi. Nu-ti convine, te pup pe basca.
:)

PS. Iaca-mi place ca te-ai starnit putin - miau :)))
"Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt! Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa? Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea. Îmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!" Omar Khayyam
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Cu "smiorcaiala" cu astea... vine un moment in viata cand fiecare om simte nevoia sa se "smiorchaie" si din ce am vazut, e mult mai interesant sa gasesti un "umar" unde sa lasi niste "muci" decat sa te "smiorchai" la pereti... unii din acesti oameni, numiti clienti, poate nu au unde sa se smiorchaie, si prefera virtual... zic si eu..
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”