In cine sa ai incredere (admin+trainer problematic)

Aici se vor aduna exemple de subiecte și practici ce pot prezenta PERICOL sau vă pot afecta în mod negativ activitatea. Amenințări, Șantaj, Trafic sexual, Țepe, Contracte false, manipulare, hacking, infracțiuni, exploatare sexuală, pornografie infantilă, băgat minori pe site-uri și tot felul de alte infracțiuni pot fi dezbătute aici! ✋🚫🛑⛔⏱️
Scrie răspuns
bgmedia
Mesaje: 20
Membru din: 14 Mai 2013, 17:22
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sau mai bine zis sa n-ai....
Postez acest "roman" pentru cei care nu vor probleme de genul "cal troian" sau "paguba la casa omului", cu un virus uman caruia ii vom spune Camy.
Am deschis studioul in martie 2013, hotarati fiind s-o luam incetisor cu invatatul a ceea ce inseamna sa ai o firma in primul rand si apoi ce inseamna sa ai un studio de videochat. Bagat bani grei in amenajare spatiu, pregatit emotional pentru recrutari, surprize placute sau neplacute, minusuri financiare considerabile... Calcule, estimari pesimiste, tot tacamul. Cu atat mai mult cu cat legea e lege si avem copil acasa, deci... cautam contabil, avocat, ssm si psi, medicina muncii, toate cele. Gasim noi printr-un anunt de scurta durata pe e-jobs un prim model, cu preferinta in BDSM, declarat fara experienta. Facut conturi de master si model, cu injuraturile de rigoare pentru incepatori in domeniu, inceput activitate. Dupa care, apare d-ra Camy din trecutul indepartat al sotului (colega de studio cu fosta sotie, la un studio consacrat din Bucuresti pe care noi chiar il admiram si-l luam de model). Intre timp fata ajunsese admin+trainer, ca experienta da roade. Ne anunta ca e dispusa sa ne ajute fara nicio obligatie cu ceva traininguri si sfaturi pentru fete, ca are si ea studioul ei, ca ii merge bine.
Incepe prin a ne demonstra ca incepatoarea noastra nu e chiar incepatoare, ca a mai avut cont pe jasmin, cu incasari. O surpriza neplacuta, dar viata merge inainte, chiar daca unii te mint. In fine.
Dupa inca o saptamana, apare prietena omului spunand ca studioul ei nu era de fapt al ei, dar ne-a spus asa ca sa nu o punem intr-o situatie neplacuta propunandu-i sa vina la noi angajata. Si ca francezul-proprietar vrea sa dea tzeapa fetelor, sa nu le dea banii si sa fuga din tara. Ne anunta ca daca ii dam un salariu rezonabil vine la noi cu tot cu fetele serioase din studio, ca ei nu-i place sa-si bata joc de oameni. Ne informeaza in treacat si ca ar putea sa se duca la AVC, ca trag de ea de 2 ani, dar ea vrea la un studio mic si serios, asa ca al nostru ca nu mai poate si e prea obosita pentru un volum de munca precum cel de acolo. In fine, picam la pace, vine fata se apuca de treaba, vin si modelele si trec la lucru. Fete bune si serioase, de altfel si ne bucuram ca suntem colegi cu ele si acum.
Timpul trece, Camy incepe sa se urce in copac. Imi replica intr-o buna zi ca in firma noastra ea face salariile fetelor (noi platim la perioada, ca site-urile), ca fisele de incasari sunt asa... de forma si nu are importanta daca sunt corecte sau gresite. O las in pace. Imi da un prim fisier de salarii. PRAF! Incasari inversate intre modele, totaluri eronate cap-coada, ca doar nu era s-o cred pe cuvant si am trecut la verificat. Nu stiu eu tot, dar invat repede. Corectam fisier, dam banii, fetele multumite.
Mai trece oarece timp, imi pleaca o fata din cele aduse de ea pentru ca ii scazusera rau incasarile (am descoperit ulterior ca ii sabotase conturile pe siteurile principale si o trecuse ca baiat gay).
Trecem si peste asta. De la un timp Camy incepe sa apara pe la munca asa... cam cand avea chef. Intr-o zi vine sa-mi povesteasca de planuri de copii cu iubi al ei, de casatorie, de d-astea frumoase in viata omului. Pleaca acasa si in nici 2 ore suna bocind sa intrebe daca poate sa doarma in studio ca iubi a dat-o afara din casa... Noi, oameni, cum sa dormi in studio?! Hai la noi acasa ca avem loc, stai cat ai nevoie. Sta doua zile, pleaca la niste prieteni, sfarseste in casa cu iubi.
Intre timp cumparat fetei telefon Blackberry cu RedAcces si optiune BB, sa mearga mailul, sa mearga programarile la interviuri.... Sa fie bine.
Intr-o seara, din vorba in vorba, ne povesteste ca a fost la francez acasa si s-au betivit impreuna, discutii, sueta. Noi soc.... Paaaaaai, francezul mai e in tara?! Nu ziceai ca pa-pa cu banii fetelor?
Mai trece o leaca de vreme si francezul aflam ca pleaca (IAR) si vinde recuzita si aparatura... daca vrem monitoare, camere ceva.... Ne gandim putin, ne scobim de bani ca profit=pauza, conform estimarilor de la inceput... Na, daca zici ca are LCD-uri de 22-24 inch cu 150 lei bucata, adu 2 si la noi, sa fie de rezerva. Vine cu doua rable de 19 inch, doar conectica VGA si obosite rau de tot, dar mai scumpe decat conveniseram. S-a maxim ofensat Camy cand i-am spus sa le duca inapoi, ca discutia fusese alta. Mai merge si gura fara ea si la 30 de min dupa ce ne povesteste cum francezul si-a pastrat monitoarele mari si d-aia ni le-a adus pe cele mici, se scapa cum ca de fapt i le-a lasat ei impreuna cu luminile, calculatoarele, mobila... tot studioul, practic. Ne uitam unul la altul (eu si sotul), o felicitam pentru mostenire si trecem mai departe la problemele noastre.
Deunazi,cautand ceva pe camerele de supraveghere, descopar intamplator ca in studioul nostru intim si sigur Camy organiza sezatori cu iubi si frac'su lu' iubi, ca na.... cafeaua e gratis. Si iau foc, doar cerusem expres tuturor: "fara musafiri neautorizati". Pana aici! Eu nu spun la interviuri de angajare ca legal, ca intim, ca discret, paza, protectie, bani la timp si corect si imi iese modelul nou angajat din camera dupa prima tura in studio sa dea cu nasul de doi fatalai insirati pe fotoliile din living. AFARA CU CAMY! Deja prea se adunasera. Sotul pica de acord.
Se decide. Bun, cum procedam? O dam, o sucim, ne amintim de povesti cu hackereli, de-dos-uri, spamuire etc. si decidem. Intai securitatea conturilor si a studioului, apoi sedinta cu tehnicul. Trasam celorlalti 2 admini sarcina: schimbat parole integral de la a la z (camere de supraveghere, conturi de mail, skype, de master, de modele... tot). Stiam ca daca ii spunem sa vina in week-end, isi da demisia, ca ne amenintase expres in acest sens. Deci asta era abordarea cea mai simpla si curata.
Plecam acasa. Pe la 12 noaptea suna telefonul. Camy a descoperit ca nu se poate loga la nimic. Ne facem ca ploua, oricum a doua zi era sedinta si se rupea pisica. Insa decid sa-i sun pe baietii de la tehnic sa-i anunt sa dea pe noi vina pentru schimbari, in caz ca-i intreba de sanatate, ca sa nu se isterizeze iar, asa cum o facea frecvent cu ei.
Cand colo, sa lesin. Pana la urma isi face curaj unul din baieti si ne spune ca una dintre fete i-a povestit cum Camy a noastra tragea de ea sa se mute impreuna, ca fetele si sa-i faca niste conturi pentru lucru de acasa. Parca imi sarise cainele meu direct in jugulara. Trezit sot, povestit tarasenie. Decidem sa fim putin nesimtiti si sunam modelul in miez de noapte, cu scuzele de rigoare. Modelul confirma ca d-ra planuieste studio propriu cu fetele de la noi. Ce rost are sa bage si ea 1000 eur in anunturi pe bestjobs, daca tot platiram noi?!
Stam noi, cumpatam.... prea se legau multe. Un prieten ii lasa apartamentul cu 3 camere in grija pe termen lung.... francezul ofera firma+aparatura mostenire.... modelul sustine ca a tras de ea si de altele.... dezinteres total... insubordonare totala... Se legau prea multe.
Plin de nervi sotul o suna pe CAMY, s-o intrebe de sanatate. Bineinteles, nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase! Ba mai mult insulte si injurii la adresa cui a afirmat asa ceva! O anuntam sa vina a doua zi sa predea telefonul. Nu a fost de acord fara a obtine angajamentul de a-i plati salariul tot a doua zi, desi pana la ziua de plata a salariilor mai erau doar 12 zile... Alegem varianta fara balamuc si cadem la pace.
A doua zi venit, predat telefon, luat banutii, scapat de paguba din studio... Spre surpriza noastra efectul imediat vizibil a fost reaparitia fetei plecate, bucuria celorlalte si un grav acces de harnicie al tuturor celorlalti admini.
Am lasat patanii cu Camy si in afara povestirii ca deja ma intind prea mult cu textul.

Sa fie intr-un ceas bun si fereasca dumnezeu de inca o CAMY.
Pentru cei interesati s-o ocoleasca, contactati-ne sa aflati numele "virusului" de studio. Noi ne-am invatat lectia.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Eu intotdeauna am spus ca asemenea situatii merita mentionarea publica a teparilor ...
bgmedia
Mesaje: 20
Membru din: 14 Mai 2013, 17:22
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Studio20 scrie:Eu intotdeauna am spus ca asemenea situatii merita mentionarea publica a teparilor ...
Ar fi o solutie impotriva lor.
E loc pentru toti in orice domeniu, ca pana la urma succesul sau insuccesul tine de management in primul rand. Insa exista oameni care chiar pot distruge.
Teparii sunt cei care au facut ca fetele ok sa se fereasca si de studiourile ok si ne e greu tuturor sa lucram in conditii normale.
Plus ca uneori chiar ai nevoie de un om corect si de incredere intr-un anumit post. Cum sa-l alegi daca nu apelezi pana la urma si la referinte din trecutul sau?
Greseala noastra a fost ca la angajarea lui Camy nu ne-am intrebat de ce un studio care a fost practic pe mana ei a falimentat. O greseala primordiala pe care am facut-o cu ratiunea umbrita de bucuria de a ne pica in brate un om care chiar putea sa ne ajute in conditiile in care noi nu aveam niciunul experienta. Mai bine orbecaiam si invatam singuri pe carca proprie.
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Studio20 scrie:Eu intotdeauna am spus ca asemenea situatii merita mentionarea publica a teparilor ...
Nu este o solutie, niciodata nu a fost, vor fi prea multi tepari care vor acuza pe cei nevinovati... scopul forumului este educarea, nu judecata, doar justitia poate interveni in cazuri de genul...

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
smart-studio
User Junior
User Junior
Mesaje: 65
Membru din: 04 Apr 2013, 15:12
Has thanked: 0
Been thanked: 0

succesul sau insuccesul tine de management in primul rand
eu credeam ca modelul si trainerul sunt cei mai importanti. oh well, silly me :)
Avatar utilizator
Camcandy
User Junior
User Junior
Mesaje: 55
Membru din: 19 Iun 2013, 06:52
Localitate: Galati
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Cred ca de asta noi mai usor gasim 20 de modele decat o sefa de tura competenta...
constantina
User Junior
User Junior
Mesaje: 75
Membru din: 11 Apr 2012, 17:13
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Camcandy, dar nu a fost bine cat ati avut umflata care dadea tot din casele altor studiouri, si facea antireclama fostelor studiouri unde cica a lucrat ? Eu zic ca astfel de oportunitati nu mai gasiti :)) luati fata inapoi.
Avatar utilizator
Camcandy
User Junior
User Junior
Mesaje: 55
Membru din: 19 Iun 2013, 06:52
Localitate: Galati
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

constantina scrie:Camcandy, dar nu a fost bine cat ati avut umflata care dadea tot din casele altor studiouri, si facea antireclama fostelor studiouri unde cica a lucrat ? Eu zic ca astfel de oportunitati nu mai gasiti :)) luati fata inapoi.
Unul dintre motivele pentru care stam pe acest forum este ca am observat un nivel al "mahalagismului" destul de scazut...inevitabil trebuia sa vina cineva din orasul nostru ca il ridice.

P.S. Antireclama cel mai eficient si-o fac studiourile singure, chiar nu e nevoie sa o faca altcineva.
thebaronn
Mesaje: 2
Membru din: 03 Sep 2010, 15:55
Has thanked: 0
Been thanked: 0

poate ai invatat ceva acum mai ales fiind incepator in domeniu una e sa lucrezi alta e sa fii patron ai sa vezi cate responsabilitati si probleme sunt atunci cand brusc nu mai esti angajat si n-ai nici o grija .Greseala pe care ai facut-o a fost ca ai angajat pe altcineva sa se ocupe de studio in locul tau si tu sa stai doar sa iti vina banii, chestia e ca nu merge asa in nici o afacere nu numai in chat ,tata trebuie sa stai sa te ocupi personal de tot dak nu vrei ca sa fii furat,sabotat,prostit,inslelat ....etc tu cauti modele tu le faci conturi tu stai in studio ziua si noaptea un admin sa aiba grija de technic atat restu e munca ta si ai sa vezi atunci singur unde gresesti unde trebuie sa faci corectari si toate cele
Mai ales ca esti incepator ai deschis primul studio si nu ai 3 sau 4 sau 5 sa nu te poti ocupa personal si acolo au loc tot felul de sa le zicem general "probleme" de genul povestit de tine dar pierderile se amorseaza avand in vedere ca in business unde sunt 2 firme care produc o acopera pe a treia care are pierderi momentan ,tu nu iti permiti asa ceva ai doar 1 asadar ai foarte mare grija de ea.
United Studios
Veteran
Veteran
Mesaje: 807
Membru din: 09 Noi 2006, 17:16
Localitate: Bucuresti / Pitesti
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0
Contact:

thebaronn scrie:Greseala pe care ai facut-o a fost ca ai angajat pe altcineva sa se ocupe de studio in locul tau si tu sa stai doar sa iti vina banii, chestia e ca nu merge asa in nici o afacere nu numai in chat ,tata trebuie sa stai sa te ocupi personal de tot dak nu vrei ca sa fii furat,sabotat,prostit,inslelat ....etc tu cauti modele tu le faci conturi tu stai in studio ziua si noaptea un admin sa aiba grija de technic atat restu e munca ta si ai sa vezi atunci singur unde gresesti unde trebuie sa faci corectari si toate cele
Cred ca este o abordare simplista. Fortand nitel nota: ma indoiesc ca presedintii marilor companii stau "in fabrica" zi de zi, noapte de noapte. Ca om care nu stie cum se construieste o afacere, da...trebuie sa stai pe plantatie.
Dar asta nu face decat sa iti gasesti o slujba in propria ta afacere. Ceea ce te va impiedica sa te extinzi.
videocont77
Mesaje: 5
Membru din: 14 Noi 2016, 12:20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Este extrem sa gasesti oameni competenti si dedicati in ziua de azi... desigur un om care are abilitati de recunoastere a potentialului are un avantaj maxim. Parerea mea este ca daca reusesti sa identifici o persoana decenta cu bun simt si serioasa merita efortul sa investesti in ea timp si scoala... pe tot parcursul procesului asta o poti verifica constant fara a te culca pe o ureche sa ai incredere si in timp poti forma pe cineva de incredere in care poti sa iti pui baza... desigur nu trebuie sa uitam ca persoanele de genul trebuie apropiate cat mai mult si renumerate pe masura!
Pe scurt nu poti sa te astepti la atat de mult intr un timp atat de scurt... easy come easy go!
Beauty2015
Mesaje: 3
Membru din: 14 Noi 2016, 12:43
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Subscriu celui cu "mentionare publica"! Poate nu e cel mai etic,insa e foarte de folos celorlalti (crezand cu tarie ca exista fair-play 100 %in acest domeniu ). "CAMY" ,am intalnit si eu sub diferite forme... sunt extrem de multe roluri ce pot fi jucate. Testati oamenii de la inceput si puneti le la indoiala loialitatea pana va formati cat de cat o parere!
Scrie răspuns

Înapoi la “Exemple Negative în Industria Adult”