Video Chatul ca mod de viata

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Salut tuturor,

De ceva timp am o idee, cam idealista pentru multi, dar pentru mine, relativ usor de realizat, maxim 5 ani de munca cu ceva sacrificii dar fara prea mult stres pentru mine. VIDEO CHATUL a fost mereu pasiune in sufletul meu.

Pentru a nu lungi foarte mult vorba, eu cred ca VIDEO CHATUL poate salva ROMANIA si Republica Moldova (poate si alte tari) la nivel economic, si toate aceste tari au potential de peste 500 de mii de modele, iar pe glob exista suficienti clienti din intreaga lume pentru a satisface din punct de vedere financiar si poate si din alte puncte de vedere, atat timp cat MODELUL si STUDIOUL vor reusi sa interpreteze aceasta activitate asa cum trebuie.

In prezent intra in Romania peste 100 de milioane de EURO anual doar din VIDEO CHAT in conditiile in care media de castig per model nu sare de 1000 Euro lunar. Peste 90% din acesti bani sunt bani negri, dar pentru ca majoritatea banilor sunt cheltuiti in tara (vezi cumparaturi etc) ajuta ECONOMIA.

Dupa cum bine vedeti si pe la TV, se fac pasi importanti spre combaterea Evaziunii Fiscale, dar se fac pasi gresiti, prin forta nu prin Educatie.. si eu vreau sa schimb chestia asta macar la nivel de Video Chat pentru ca la asta ma pricep cel mai bine.

Nu voi fi singur, deja in anii astia de munca, mi-am facut suficienti prieteni si amici care ma pot ajuta mai mult sau mai putin in drumul meu.

Pentru a putea realiza acest pas, va fi nevoie sa ies din UMBRA, sa nu mai existe SAD^^EYES doar virtual, sa existe IONUT ca persoana publica, un IONUT pregatit sa vorbeasca atat modelelor, studiourilor dar si societatii despre aceasta activitate.

Pentru mine va fi Sacrificiu maxim, imi va afecta viata personala, imi va afecta familia, dar m-am calit destul si pot duce multe in spate, deasemenea am speranta ca nu voi fi singur in aceasta MISIUNE.

Stiu ca multora dintre voi nu va place ce faceti, si munciti doar pentru bani, dar cum eu am reusit sa schimb mentalitatea la mii de oameni care au intrat in contact cu mine, sunt capabil sa o schimb si la sute de mii... la mine e chestie doar de „a fi sau a nu fi”

Logica mea e simpla si clara... daca in 5 ani vor fi 100 de mii de modele active care vor castiga peste 2 mii de $ pe luna din video chat, vor insemna in jur de 200 de milioane de EURO care vor intra lunar in tara, iar intr-un an peste 1 miliard, bani care vor determina autoritatile sa faca legi mai clare, mai bune pentru aceasta activitate. Nu stiu daca sunt estimari corecte, ca le-am facut asa rapid fara un calcul atent, clar este ca vor fi foarte multi bani, iar Romania are fete si baieti foarte destepti capabili sa realizeze acest TASK fara prea mare efort.

Dupa cum am mai spus EU voi fi dispus la SACRIFICIU MAXIM, pentru ca stiu ca este un scop nobil, stiu ca toata viata mea am facut doar BINE dupa MATURITATE (cu mici exceptii, dar am fost capabil sa imi vad greselile si sa spun cu demnitate "FRATE IMI PARE RAU TE ROG SA MA IERTI CA AM GRESIT"... am avut o viata lipsita de conflicte de orice fel... eu nu stiu ce inseamna INVIDIE, URA, FOAME DE BANI.. eu stiu doar sa IERT, sa dau SANSE, sa VORBESC din suflet despre acest JOB, asa cum sunt pe FORUM sunt si in viata reala and so on.
Sunt dispus sa fac si PUSCARIE daca e nevoie pentru CREZUL meu. Teoretic nu ar trebui sa se ajunga aici, dar na... niciodata nu poti anticipa chiar totul, mereu exista riscul ca intentiile unui OM sa fie prost interpretate de alti OAMENI.
Cu banii din VIDEO CHAT aceste modele isi vor putea intretine familiile si prietenii, vor putea incepe afaceri in lumea reala sau virtuala, sau pur si simplu celor care le vor placea acest JOB vor putea lucra pana la 60 de ani, dupa care pot iesi la pensie etc.. ca in orice JOB normal.

Romania este o tara puternica, cu oameni deosebiti, o tara cu o ENERGIE speciala datorita pozitiei sale pe GLOB, vezi paralela 45 studiati si veti intelege. Romanii care au plecat din tara, majoritatea sunt varfuri in orice domeniu fie pe partea POZITIVA sau NEGATIVA, fie ca DOCTORI de exemplu, specialisti IT, sau hackeri, hoti, cersetori etc.... clar este ca suntem varfuri.

Problema noastra majora este ca ne subestimam si nu suntem uniti, vedem prea mult negativism si nu stim cum sa il transformam in POZITIVISM... dar eu stiu si m-am antrenat pentru asta inca din copilarie, sunt ca un SOLDAT UNIVERSAL in a lua Negativismul din OM si sa il transform in POZITIVISM, la mine e chestie doar de a fi dispus sa o fac.

Pentru mine BANII sunt un fel de hartii sa te stergi cu ele la fund.. dar necesari in tipul de societate in care traim, eu unul nu voi cere bani de la Modele sau Studiouri in veci, am suficienti de la cam siteuri cat sa duc o viata decenta, si cat sa imi tin pe cei din jurul meu in parametrii normali. Din punctul meu de vedere, daca am calculatorul si internetul langa mine, pot trai si intr-o groapa sapata in mijlocul padurii fara vreun stres, dar na... nevasta, familia, prietenii etc nu sunt ca mine si atunci pentru ei trebuie sa ma comport ca un OM normal.

Totul se va face pe pasi, fara graba, fara stres, dar vreau ca in maxim 5 ani, Video chatul ca si JOB ca aiba cod caen, sa existe lege clara, statul sa faca ceva sa nu mai ia pielea de pe OM, nu doar in video chat dar si alte domenii, nu vreau sa fortez pe nimeni sa faca ceva ce nu vor... vreau doar sa exprim o OPINIE, un mod de viata mai frumos.. si apoi sa ramana la latitudinea fiecaruia calea pe care o va alege.

In mintea mea, planul e facut deja de acum mult timp, totul e limpede si clar, de la voi vreau doar sa primesc putin feedback despre ceea ce vreau eu sa fac, negativ sau pozitiv nu conteaza, feedback sa fie.

Ce vreau eu este simplu si voi pune o mica lista cu aceste aspecte:
  • Nu mai vreau ca modelul sa lucreze in STRES si FRICA, vreau sa ajunga sa nu se mai fereasca cu ce face, macar la nivel de familie si prieteni
  • Vreau ca Modelele si Studiourile sa isi plateasca aia 16% sau cat vor fi pe viitor, pentru a nu mai sta cu crema la fund non stop ca intra FISCU peste ei
  • Vreau ca Modelele si Studiourile sa fie mai unite, sa invete sa foloseasca banii intr-un mod mai bun, asta pentru ca am vorbit cu prea multe Modele si Studiouri care au bani multi, dar i-am simtit NEFERICITI, multi nu stiu sa isi traiasca viata... se izoleaza, vad numai negativism aproape and so on.
  • Vreau sa intelegeti ca transparenta in domeniu nu este un lucru nasol, nu va poate afecta activitatea, din contra... o va inflori
  • Sunt satul pana in gat de invidia care exista intre Modele si Studiouri, de micile sau marile rautati, si vreau sa va invat sa fiti mai uniti si sa va respectati mai mult, pentru ca toti suntem o apa si un pamant, toti avem calitati si defecte... nimeni nu este perfect.
Mai sunt si altele in PLAN dar deocamdata astea sunt aspectele mai importante.

Pe viitor intentionez sa tin seminarii si discursuri motivationale in fata a sute/mii de Modele si Studiouri, dar e prea devreme momentan, mai am niste chestii de rezolvat pe plan personal, lucruri care tin de sanatate, prea multe tigari, boli cronice etc.. dar le voi rezolva destul de repede dupa care voi fi pregatit.

Vreau sa il aduc aproape de mine si pe Alex de la AdultWebcamstars plus alti oameni, Alex nu stiu daca va fi pregatit pentru astfel de Sacrificii pentru ca ii poate afecta viata personala prea mult, dar macar sa ma lase sa vorbesc lumii si de la el dupa forum, asta pentru ca forumul meu si al lui sunt in prezent cele mai mari din Romania.

Pentru cei care nu au inteles pana acum... forumul meu este moderat nu pentru a CENZURA ci doar pentru a tine procentul de NEGATIVISM mai mic decat cel de POZITIVISM, si fara moderare ar fi fost imposibil, pentru ca Romanul tot timpul s-a simtit persecutat, au ramas sechele din trecut, si astea nu se pot vindeca usor.. vor mai trebui sa treaca 3-4 generatii pana vom scapa de sechelele din trecut..

Pe final, ca o concluzie, ce vreau sa va spun este ca absolut toti ROMANII pot fi mai buni in orice aspect al vietii, e valabil si pentru toata planeta nu doar Romani, dar eu momentan vreau sa ma axez pe Romania, pentru ca noi suntem nascuti intr-un loc special cu multa Energie... doar ca nu stim sa o folosim cum trebuie.... (repet, cititi pe wikipedia ce inseamna paralela 45)

Astept feedback si promit ca in maxim 1 an ma apuc de treaba puternica si va voi ajuta pe toti sa aveti o viata mai buna, si nu vreau nimic in schimb, vreau doar sa fim toti un pic mai buni ca oameni.

Feedback please.

Cu stima, Ionut.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

total de acord ca mai sunt si alte lucruri importante in viata nu doar banii, ca de exemplu ce faci tu pentru societate pur si simplu.

mie mi-a daruit Dumnezeu "viziuni" cu circa 5 ani inainte ca lucrurile sa se intample, intre timp am gasit si calea sa le fac sa se intample , respectiv Forumurile si ma simt impacata cu mine insumi cand reusesc ca opiniile mele sa deschida ochi, sa formeze opinii sau chiar sa salveze situatii critice.


ce vreau sa spun : ca sa iesi din orice mlastina iti trebuie un punct de sprijin oricat de firav pe care sa te salti, apoi puncte de sprijin mai solide, iar dupa ce te salti ... te duci te speli si ai grija sa nu mai cazi in mocirla niciodata.

videochatul este unul din punctele de sprijin ale acestei tari, chiar daca nimeni din oficialitati nu recunoaste dar cu realizarile din videochat trebuie facut altceva constructiv care sa ne scoata cu adevarat din mlastina fiindca videochatul este insuficient.

avem nevoie de un PIB mare, really BIG one.

fac 2 ani de cand "studiez" agricultura si intr-adevar se pot face bani ca la balamuc din agricultura mai ales daca esti si putin bun la matematica sau putin ingenios la chestii gospodaresti.
de fapt, agricultura a repus tara pe sine dupa razboiul din 1877 si vedem in Bucuresti ce edificii istorice s-au cladit in vremurile alea.
agricultura a refacut tara dupa razboiul din 1918 ducand-o la nivel de "micul Paris".
agricultura a platit datoriile de razboi catre rusi dupa 1945.
dupa care, tot din banii din agricultura s-au construit sute de fabrici ( de la nasturi , farfurii, cearceafuri pana la otelarii, santiere navale, fabrici de vagoane, etc. caci am avut macar cate o fabrica pentru ORICE bun de consum) plus blocuri, spitale, teatre, poduri, baraje, sosele, cai ferate, statiuni turistice...

noi romanii avem un defect major , fiindca suntem foarte creativi ne dorim ca lucrurile sa se miste mai repede, nu avem rabdarea sa construim, vrem viteza si de aceea devenim foarte NAIVI , ori de cate ori cineva ne da de inteles ca e dispus sa miste lucrurile ( in bine ) noi o luam de buna si ne luam o mega-tzeapa.
si asa din tzeapa in tzeapa s-a dus dracu' economia si videochatul a devenit un pilon de sutinere .

videochatul ESTE activitate de export servicii drept care normal este sa fie scutit de anumite taxe, eventual de toate, moment in care nici guvernul nu va mai suferi de vreo jena publica sa arate in bilanturile sale contabile ca x% din economia Romaniei e bazata pe Cod CAEN "videochat".

in compensatie cu aceasta scutire de impozite (de exmplu eu consider si o chestie de confidentialitate personala sa ma duc sa platesc impozit cu cod CAEN "videochat") noi putem constitui o asociatie profesionala ( cand acest cod CAEN va exista) care asociatie sa faca ... donatii financiare catre Guverul Romaniei sau sa-i degreveze acestuia efortul : catre Camine de Batrani, catre Case de Copii, catre Ministerul Invatamantului, catre cercetarea stiintifica, catre ... agricultura...
nu avem nici o baza legala ca insusi Maria-Sa Guvernul Romaniei sa fie ajutat direct sau indirect de populatie prin donatii, multe s-ar rezolva astfel....dar trebuie sa traiasca si FMI-ul, nu?
iar noi, poate prin donatiile noastre am da chiar mai mult decat impozitul in cauza, repet, in conditii de confidentialitate.

pe de alta parte, tara asta nu va suferi o "revolutie morala" decat in clipa cand tot ce se putea fura se va fi furat si vom ajunge "pierduti in Sahara".
exista suficienti oameni buni si constructivi dar ei sunt obstructionati, descurajati, minimalizati, insultati de jigodii.
abia cand jigodiile toate vor plange ca aoleu mama va veni si vremea oamenilor buni.
din pacate, in indelungul si energicul proces al hotiei vor pieri multi oameni nevinovati, valorosi unii chiar irepetabili.

nu pot sa spun ca eu as avea vreun crez ci mai degreaba ca sunt prea generoasa cu timpul meu pentru oameni care habar nu au de mine, insa ... atunci cand bag lingura in ciorba sau cand ma pieptan ma gandesc ca odata demult cineva a inventat si proiectat lingura sau pieptenele, s-a gandit la ele poate zile si nopti fara vreun folos material, cineva mii de oameni mi-au imbunatatit mie viata pur si simplu, in tot decursul istoriei, adica fara bani si cumva e normal ca si eu sa fac ceva pentru altii.
omenirea a supravietuit prin intrajutorare gratuita prin ideea de comunitate si diviziunea eforturilor sau reunirea eforturilor dupa cum cerea momentul.

deci, desi voi mai activa in videochat fix pana in Octombrie 2014 ( fiindca abia primavara viitoare voi avea bani pentru "frunzele" mele) ... i'll stand by you ...

PS: viitoarea meserie de mega-succes in Romania ( pentru care oricine din videochat este pe treisferturi deja calificat) va fi aceea de Agent de Export haleala, adica sa stii olecuta de engleza, te imbraci la 4 ace, te sui in avionul de Singapore-Dubai-China-India-Japonia-Rusia(tari non-UE)iti cauti singur un client de "ceva de mancare", faci singur anchete locale prin magazine mari si mici unde ai putea sa gasesti un partener real, vii acasa ( intrebi lumea cum dracu' se face exportu' asta ca... AI CLIENT) si colectezi de peste tot ce gasesti ca sa ai ce sa-i trimiti "partenerului" , primul care a facut asta a fost vara trecuta si a determinat scumpirea oulalelor fiindca ... disparusera de pe piata, cica le lua un arab pe toate pana si pe cele din satele patriei, pentru ... la ei acolo.

dezvoltarea fara precedent a turismului in Dubai inseamna sa le pui turistilor si ceva in farfurie zilnic (unt, miere, nuci, salam, rosii uscate, patrunjel, marar, whatever, absolut orice se poate usca, congela, baga la borcan sau in conserve)

dar exista aeroporturi si catre orase care numai ele (un oras) inseamna o populatie cat juma' de Romanie, http://www.news.com.au/travel/world/hon ... 6577724134

veniturile Romaniei din agricultura pot fi in fiecare an mai mari decat toata "rosia montana" ( care nu e decat o data ), in fiecare an adica an dupa an dupa an.
mi-e greu sa inteleg de ce Guvernul Romaniei nu se imprumuta direct de la "clientii" de mancare, sa zicem cu 200 de miliarde, cu jumatate da inapoi pana la zero tot ce datoreaza FMI-ului iar cu jumatatea a doua ... face ordine si pune tara pe roate, de ce nu cladeste o mega -industrie alimentara fiindca este evident ca nu poti exporta zmeura, rosii sau oua prea departe neprelucrate fiindca se borsesc.
am putea fi o tara exagerat de bogata chiar si fara bogatiile subsolului, turism, Dacia, Ford, etc.
adica daca China o imprumuta pe SUA care il imprumuta pe FMI care ma imprumuta pe mine, pai nu mai bine elimin intermediarii si ies mai ieftin, nu mai bine capat conditii prietenesti dovedind ca efectiv sunt util cu ceva adica ajutand imprumutatorul si trecand prin viata "umar la umar" IMPREUNA , nu mai bine transform ideea de "imprumutatorul meu = stapanul meu" in "imprumutatorul meu = partenerul meu" ?
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
Studio20
VIP
VIP
Mesaje: 650
Membru din: 20 Apr 2011, 10:44
Localitate: WorldWide
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Desi sunt sigur ca sti ce urmeaza sa spun, sunt 101% alaturi de tine si voi ajuta cu tot ce pot la implinirea celor pe care le propui!
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Studio20 scrie:Desi sunt sigur ca sti ce urmeaza sa spun, sunt 101% alaturi de tine si voi ajuta cu tot ce pot la implinirea celor pe care le propui!
Multumesc din suflet :)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Multumesc de feedback Andromaca.

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1564
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 54 times

In ultima perioada ai scris mai rar ... dar si cand incepi sa-ti expui ideile (scrii) recuperezi pauzele. Oricum faci acest lucru in asa fel incat sa inteleaga toata lumea si asta este o calitate.

Ontopic: Am sa te ajut in demersul tau pe cat am sa pot :)

Spor acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
cobra1981
Veteran
Veteran
Mesaje: 501
Membru din: 29 Mai 2007, 15:59
Localitate: Targu-Mures
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Contact:

Sad si noi intr-un fel ne simtim datori fata de acest domeniu(sincer daca nu era Videochatul nu cred ca realizam atat de multe intr-un timp atat de scurt) si de asta noi te sustinem cu demersul tau cu tot ce putem chiar si financiar daca va fi nevoie :)
yuuhuu
Mesaje: 28
Membru din: 25 Sep 2012, 10:41
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Foarte interesanta ideea ta. Nu stiu daca se va concretiza exact in ceea ce doresti, dar este foarte interesanta. Cred ca cea mai mare problema si cea care va trebui combatuta este discriminarea. Discriminarea din partea "societatii" fata de modele, fata de studiouri. Aici cred ca va fi momentul de cumpana al planului tau. Eu in 12 ani de activitate, nu m-am ganit cum sa indrept imaginea pe care cei din jur o au despre mine/noi/job ci doar cum sa ii inlatur sa nu mai isi poata exprima parerea. Dar o multitudine de actiuni, idei si solutii au putea reduce sau chiar elimina discriminarea vis-a-vis de acest domeniu.

Imi aduc aminte, zilele trecute citeam undeva pe un forum, despre niste habarnisti care isi dadeau ei cu parerea despre videochat, care se laudau ca au afaceri mici de retail care produc 100.000 - 150.000 pe an, ca ce e aia videochat ca cum ca de... Dar nu vedeau ideea de baza. Afacerile lor de retail in cel mai fericit caz produc doar un transfer de capital, de la o persoana la alta. Videochatul aduce bani straini in Romania. Si asta fara sa iroseasca resurse importante. Suntem ca niste magicieni sau ca niste actori care prin actul artistic pe care il producem, aducem bani intr-o societate de consum, care in final ii transfera tot in buzunarele strainilor dupa ce lasa (daca lasa) cativa stropi si pe la buget sau in cateva buzunare romanesti (a nu se include si sclavia lunii de munca pe 900 lei).

Problema nu suntem noi, problema o constituie cei care ne conduc, cei care efectiv fura din banii mei. Bani pe care eu, intr-un mediu organizat (a se intelege business) ii aduc in Romania, imi platesc angajatii, imi platesc darile catre stat, platesc utilitatile, chiriile, si in final din pacate singurii care au puterea reala de a schimba ceva, o mare parte din acesti bani, ii impart altora ca asa e in Romania. Ce mai pot spune?! Nu imi este frica de stat, nu imi este frica de fisc, imi platesc constant taxele mult prea mari pentru orice afacere privata in Romania. Cand nu voi mai face fata (data fiidn experienta si momentele prin care am trecut pentru a ajunge la acest punct) voi pune lacatul pe usa si ma voi resemna cu un esec. Nicidecum nu il voi considera un esec personal, ci mai mult un esec al societatii, datorat societatii, in slujba societatii. Vor fi multe momente de cumpana, si probabil multe incercari reale de tot felul pentru cei care se vor implica in acest proiect, dar sa stii ca mi-ar face placere sa te pot ajuta si am sa incerc sa te ajut daca voi avea ocazia. Sa fii sigur ca nu vei putea face un lac in desert doar mutand apa de colo-colo (sunt sigur ca ai inteles corect ceea ce am vrut sa spun).

Respect si apreciez initiativa!
Mirella
Mesaje: 24
Membru din: 29 Apr 2013, 14:51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

VideoChat ca mod de viata cred ca e cam greu la inceput.
Eu fac VideoChat de aproape 1 an si am un venit ok ,dar nu prea mare.
Am si eu citiva clienti, dar e foarte si foarte greu pentru mine sa atrag altii noi, naiba stie de ce.
Cred ca e nevoie de ceva timp pentru ca sa inveti acest mod de viata.

:(
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

Ionut, initiativa este geniala, insa parerea mea e ca trebuie inceputa, pur si simplu. Cu pasi marunti.

Un inceput but pentru aceasta forma de organizare ar fi fost (daca s-ar fi organizat) toate tentativele de conventii de videochat, inclusiv ultima pe care dorea Poca sa o porneasca. Insa si-a luat-o in freza din partea tuturor, si a noastra (a celor care eram de acord cu initiativa insa nu am sustinut-o pana in panzele albe) si a carcotasilor (a se citi de fapt... a negativistilor... a celor care nu au dorit sa depuna un gram de efort in a "crede").

Nu stiu cati dintre voi stiti istoricul evenimentului Sensation White, care de vreo doi ani se desfasoara si in Romania, la Bucuresti.
Acest fenomen al concerelor de muzica electronica a luat fiinta acum multi ani, din pura initiativa fireasca a unor oameni pasionati de ceva anume. Intai a fost cu cativa oameni intr-un apartament, apoi in padure cu un pic mai multi, apoi in nush ce sala de sport prin vreun oras, apoi in vreun club mare, apoi pe stadion, apoi global, in peste 25 de tari. Ideea e ca acei oameni au promovat o idee - ideea corecta... aceea de a oferi pasionatilor sansa sa asculte muzica buna.

La fel si istoricul firmei Blizzard (creatorii Warcraft, Starcraft, Diablo, WOW, etc). Este vorba de doar 2 prieteni care, intr-o cafenea si intr-o singura zi, au pus bazele primului lor joc (Warcraft 1) pe servetelele pe care le aveau pe masa. Pasiunea lor pentru gaming si AI si multe altele au facut sa fie una din cele mai respectate firme dezvoltatoare de jocuri din lume. Idem si Google, si fondatorii Wikipedia, si o sumedenie de alti inovatori-pasionati.

Toti au avut un singur punct comun in gandirea lor, pe care-l are si Ionut: abilitatea de a vedea pozitivul din fiecare actiune. Speranta si munca infinita, care-a dus in cele din urma la succes!

Ionut, eu si Sunflower te sustinem. Dar less talk, go to the actions. Fara pre amulta palavrageala pe forum si messenger si alea alea. Strict si direct, pe data XXX/XXX/2013 se face prima adunare. Care vine, bine... care nu, si mai bine. Si dezbateri pe aceasta tema, a videochatului.

In primul si in primul rand, doar 2% dintre noi fac videochat asa cum trebuie (balanta intre moral-etic-financiar-etc). Din pacate, eu cred ca nu ma numar printe acei 2% ca sa fiu sincer. Pentru ca aceasta activitate sa fie acreditata si, in cativa ani buni sa existe chiar si un CAEN pentru ea... trebuie depus foarte mult efort si multe multe hartii.
Insa din pacate pentru noi, inca nu avem oameni suficienti care sa faca aceasta activitate asa cum trebuie (doar 2% zic eu in acest moment), intrucat pentru a putea pune aceasta activitate pe masa guvernului, avem nevoie e portofoliu, de eseuri, de analiza economica/etica/politica, regulamente, purtatori de cuvant, etc etc etc ... Si costuri. Si abia aici sugruma pe marea majoritate, intrucat traim in Romania. Nimeni nu vrea sa dea bani degeaba la stat... multi inca nu stiu cum sa se invarta mai bine ca sa dea cat mai putini, daramite sa mai si contribuie la bunastarea unei organizatie care sa protejeze interesele activitatii.

Parerea mea este ca primul pas spre o uniformizare a acestei activitati ca si legalitate, ca si acceptanta... ar fi sa crestem acel procent de 2% undeva la macar 5%, pentru ca ulterior cei 5% sa-i ajute pe cei din jurul lor... sa putem ajunge la 15%.

Ionut... iertata sa-mi fie indrazneala... insa majoritatea activistilor (ca sa nu ne auto-intitulam doar "patroni") in acest domeniu abia au 12 clase. Sincer sa fiu si eu, am inceput de 2 ori facultatea (si AC, si Informatica... si in ambele cazuri am renuntat). Am "socializat" ca sa zic asa cu peste 20 owneri de studio-uri din Romania si majoritatea sunt guvernati de acelasi sistem ambiguu "capatat XX mii euro in YY tzara straina, cautat investitie Romania, gandit la videochat: pasarica si bani gramada". Nu spun c-oi fi eu megadestept, insa sunt de parere ca un pic de educatie in ceea ce inseamna legi (si ma refer la cunoasterea lor, nu la a cunoaste cum sa le eviti/pacalesti), management/marketing (si aici ma refer la metodologii de team building, teama ctivities, motivare, atitudine... si nicidecum la "cum sa oblig angajatele sa-mi faca o carutza de bani"), securitatea muncii (si aici nu ma refer doar la igiena jucariilor sexuale), medicina muncii (nu ma refer doar la controale la ginecolog), sexualitate (nu ma refer la "hai sa te invatz eu cum sa te f*ti"), limbi straine, etc etc etc ...

Pana la a avea dreptul sa aparem ca si activitate in cartulia aia cu CAEN-urile mai este mult de munca.
Ionut, iti sustin cauza, te felicit pentru initiativa si sper sa ma dedic si eu. Insa in conditiile in care ceilalti 98% nu vad decat $-$ in fata ochilor... nu prea avem cum sa-i educam, sincer. Si e pacat.

Si-ti dau exemplu replica mai multor owneri de studio-uri, care mi-au zis asa: "Sebi... tu stii programare. Dac-o fi sa nu mai mearga chat-ul, tu n-o sa mori de foame, dar eu ce-o sa fac?". Si le-am zis de multe ori: "dar cine te opreste sa inveti?"
Atat timp cat ei vor continua cu aceasta mentalitate, nu avem cum sa reusim. Majoritatea prefera sa traga cat de mult pot ca sa-si ia macar o casa... macar sa nu stea in drum cand o fi sa pice. Dar niciunul nu se gandeste sa investeasca in siguranta activitatii, si multe alte aspecte.

*peace* :)
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Multumumesc tuturor pentru feedback.
Da theselby, ai dreptate, dar la mine planul e limpede :) vei vedea usor usor in timp, daca iese bine, daca nu iese iarasi bine....nu e nici o suparare.
Eu unul voi incerca sa va atrag si pe voi aproape de mine, sti tu despre ce vorbesc, pe toti cei care merita ii voi atrage aproape in ani de zile.... dar imi trebuie timp sa pot lucra in liniste, sa am viata balansata, sa nu am STRES, sa ii simt pe toti din jurul mei cei foarte apropiati ca sunt bine and so on.

Tu continuua pe partea ta, ca va veni si timpul intalnirii la cafea, vom avea timp destul, dar acum e mai importanta EDUCATIA, atat a modelelor, studiourilor cat si a societatii.. si asta cere multa Munca, Sacrificiu si ceva Timp... nu se poate face batand din palme.

Va pup.

Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
alexiss
VIP
VIP
Mesaje: 474
Membru din: 27 Ian 2007, 12:00
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times
Contact:

Fac parte , sau cel putin asa imi place sa cred , din randul celor care pun suflet si sunt motivati de acest domeniu de activitate . Sunt deja foarte multi ani de munca , entuziasmul nu mai e acelasi , dar in continuare pun suflet si sunt interesat de acest domeniu de activitate , de prezentul si viitorul sau .

Din aceste considerente nu am cum sa nu ma alatur acestei idei , desi , traind in Romania cu ochii larg deschisi , cunoscand realitatile si mentalitatile , imi este foarte greu sa cred intr-o reusita 100% . Din punctul meu de vedere , reusita trebuie sa fie 100% , nu exista o cale de mijloc .

Ca principii la ceea ce deja s-a enumerat mai sus , un cod CAEN nu este absolut necesar . Fiscal , contabil , economic , un studio de video chat poate sa fie cat se poate de legal . Singurul element care lipseste este denumirea , codul CAEN , pe care eu personal nu-l vad extrem de important .
In ceea ce priveste denumirea jobului , asa cum poate fi el clasificat prin legislatie , am intalnit deja mult prea multe persoane care nu mai doresc sa aibe legatura cu activitatea de "operator calculator" , intrucat , in acceptiunea lor , si pe buna dreptate , aceasta clasificare a devenit , intr-o oarecare masura , sinonim cu video chat-ul . Din acest simplu motiv , imi vine foarte greu sa cred ca fetele sau baietii ce se vor angaja la video chat isi vor dori ca pe contractul lor de munca sa scrie video chat .

Multe din lucrurile care intra oarecum in contradictie , inclusiv acel 16% platit la stat , mult dezbatut pe ambele forumuri de video chat si nu numai , pot fi rezolvate doar printr-o imagine reala (as fi vrut sa folosesc termenul de imagine pozitiva , dar imaginea pozitiva este cea reala) despre video chat , si prin multa munca de convingere la nivel de mentalitate .

As spune in principiu ca este o lupta cu morile de vant , Romaneste vorbind , insa imi plac proiectele si ideile ambitioase , aparent imposibile , si as fi atras / interesat sa particip , asa cum pot fi de folos , la aceasta schimbare . sau cel putin incercare de schimbare .

Sigur . 1000 de capete , tot atatea idei si pareri . Intr-un final , lucrurile acestea trebuie sa inceapa sa se concretizeze , si o intalnire cu discutii reale si constructive , nu cu parade de tatuaje si bebeluse , ar trebui sa aibe loc , ca prim punct de plecare .

Tot sprijinul meu .
Alex
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Avatar utilizator
rebeka
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 173
Membru din: 12 Iul 2005, 20:59
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Da Da Da si as mai spune inca o data Daaaa!!Sunt total de acord cu ceea ce vrei sa faci,mi se pare o treaba extraordinar de buna,sunt de f multi ani in domeniu ,din 2004 si din ceea ce ai spus tu,este exact ca si cum am vb eu,poate si multi multi altii,te sustin si sper sa reusesti.Bafta multa si sper sa vedem rezultate cat mai bune! :D :)
rebeka
Avatar utilizator
RTModels
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 165
Membru din: 25 Aug 2012, 21:07
Localitate: Constanta
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

De apreciat initiativa ta Ionut. Cu pasi mici se pot realiza lucruri marete, insa cel mai greu este sa schimbi "mentaliatea romaneasca". Eu personal apreciez ca tu esti o persoana optimista si sper sa ramai asa orice s-ar intampla.
Avatar utilizator
Ana400
Mesaje: 33
Membru din: 19 Sep 2012, 06:30
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Iti urez succes. Nu trebuie sa schimbi 'opinia romaneasca', eu sunt activista pe partea de drepturile femeilor, discriminare, LGBTQ si chiar si faptul ca se vorbeste deschis in public despre lucruri care altfel ar fi lasate sub pres e un pas inainte.

Ganditi-va la Spania acum 30 de ani. Erau ca noi acum, la mentalitate. Ii dau exemplu pentru ca am prieteni spanioli. Noua o sa ne ia mai putin de 30 de ani, pentru ca lumea se misca mai repede.

Din nou, succes.
Let's role play...
I'll be Burger King and you'll be McDonald's.
I'll have it my way and you'll be loving it!
Avatar utilizator
GIRL
User Junior
User Junior
Mesaje: 60
Membru din: 11 Mar 2006, 16:11
Localitate: bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Mult success,Ionut,eu personal cred ca daca ne-am unii cu totii, lucrurile ar fi asa cum trebuie.
Eu sunt model ,lucrez de acasa,ma chinui sa fac 400E pe luna, intr-o camera de 3/3,sa-mi intretin copilul,mama,tata si pe mine, plus rata la banca si cele obligatorii la bloc.
Cand veti iesi ,voi veni si eu cu voi,nu am nimic de pierdut,am divortat, nu am sot nu am nimic decat baiatul meu,nu ma intereseaza ce zice lumea,mai bine videochat decat curva pe strazii,drogata,traficanta etc.
Eu, personal, cred ca ptr a fi in domeniul videochat, ptr a active acest job, trebuie sa-ti mearga mintea,sa stii cel putin o limba straina,sa cunosti cat de cat pc-ul,soft-ul etc.
Deci never ever nu se vor putea compara curva cu videocahtul,asa cum fac majoritatea oamenilor.
Mult success,iti doresc,sanatate maxima,te cunosc cat de cat personal ,mai mult din vedere.
Tine-ne la current!
LET'S WORK TOGETHER !!!
mika
Mesaje: 1
Membru din: 05 Iul 2013, 08:50
Has thanked: 0
Been thanked: 0

subscriu la tot ceea ce a scris GIRL
IONUT,iti scriu sincer,ceea ce ai scris [ obosita,dupa o noapte intreaga pe chat, dar am citit totul, nu am putut renuntza] mi-a dat mult de gandit....
deci ,consider ca esti pe drumul bun: trezesti constiinte.
voi urmari cu mult interes activitatea ta, iti doresc sa reusesti sa "scuturi" sa trezesti, cat mai multi oameni

multumesc
karina4ulove
Mesaje: 19
Membru din: 02 Sep 2013, 23:08
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna !

Sunt si eu performer si mi-am facut temele...unele persoane au conceptiile care le au si asta e nu ai ce sa faci ..am avut o conversatie cu doua prietene la un suc si la un moment dat una dintre ele se plangea ca ea munceste de numai poate si nu are bani si prietena ei are mai multi bani.. dar ea face videochat...mi-am muscat buzele sa nu comentez nimic referitor la asta..dar i-as fi spus cateva.. :lol: nu imi este rusine cu ce fac dar in acelasi timp nu pot sa vorbesc deschis despre asta cu toata lumea.. :roll:
Avatar utilizator
curious.me
User Junior
User Junior
Mesaje: 71
Membru din: 28 Feb 2012, 19:23
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sad te sustin si eu.Mai multe capete, mai multe idei si totul va iesi bine.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”