Traficul in luna Octombrie!!!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Annycka
Mesaje: 2
Membru din: 30 Oct 2012, 00:29
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pot spune ca anul asta a pornit cu dreptul ceea ce m-a bucurat teribil, membrii noi, bani frumusei, ore putine state dar...luna octombrie a fost un dezastru...NU stiu si daca voi a-ti avut aceeasi problema dar pe mine una m-a nenorocit luna asta...CC-ul care ptr mine este mereu un site de baza a fost un dezastru din 2 paymenturi la nici unu n-am putut ajunge la 1000$...Sper totusi ca luna noiembrie sa fie una mai buna ca octombrie e un dezastru total :(
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

cu mentiunea ca in Noiembrie se serbeaza ThanksGiving-ul de joia pana lunea, traditia spunand ca toata lumea sa dea o fuga pana "la tara" la parinti, sa fie cu totii .

tot in Noiembrie mai are loc si o alta traditie , se numeste Black Friday, ziua in care toti comerciantii de orice dau discounturi aiuritoare ( pana la 90%) la cam tot ce se poate cumpara, probabil ca pe praful asta oamenii deja strang bani pentru Black Friday si curcan .

partea trista (pentru noi) este ca Black Friday s-a extins in N tari, deci implicit multa lume pune banii la ciorap zilele astea ca sa profite de reduceri.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Avatar utilizator
Maleficent
Veteran
Veteran
Mesaje: 935
Membru din: 10 Noi 2005, 12:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

la ce se intampla prin lume,ma refer la fenomenele meteorologice....mi-e greu sa cred ca in noiembrie o sa mearga mai bine.America e cam daramata din cauza uraganului si europa e ingropata in zapada.....le ingheata mana pe maciuca la membri :mrgreen:
alexandra1234
User Activ
User Activ
Mesaje: 255
Membru din: 02 Iun 2012, 12:49
Localitate: ceska rep
Has thanked: 0
Been thanked: 0

darce voi aveti membri din usa?:))
Avatar utilizator
Maleficent
Veteran
Veteran
Mesaje: 935
Membru din: 10 Noi 2005, 12:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

eu am destui membri din state
SWEETANGEL2000
User Activ
User Activ
Mesaje: 201
Membru din: 05 Mai 2009, 06:44
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Dar cine mai stie ,in vara cand normal ar fi fost sa fie mai slabut ca deh concedii alea alea a mers mai bine decat acum ,mult mai bine ,acum cred k daca e sa mearag merge si cu sarbatori si vineri negre si daca nu, nu merge !cat despre membri din USA ,ai mei sunt in propportie de 98%,paresa k nu prind la europeni :D !Sa speram k o sa mearga bine si spre F bine!
sweetangel2000
Avatar utilizator
fetish
VIP
VIP
Mesaje: 1788
Membru din: 03 Mai 2007, 16:42
Localitate: Acolo unde nu exista Skins !
Has thanked: 0
Been thanked: 0

cum ziceam eu ca in timp inveti ca anumite luni sunt mai slabute , ca le contracarezi , eu in lunile mai slabe prefer sa mai adaug un site ,unde sa apar ca model nou sau am site uri pe care le folosesc destul de rar sipe care special le tin pentru momente moarte , asa cumm de ex de sarbatori fol anumite site uri , nu pe toate pe care le am
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”