Probleme plata payoneer si imlive

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
laura's
Mesaje: 7
Membru din: 19 Oct 2010, 19:55
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,
De cateva saptamani incerc sa-mi recuperez banii munciti de pe Imlive.
Avand o perioada de cateva luni de inactivitate, contul payoneer a fost blocat, avand in vedere aceasta, am contactat customer service-ul payoneer care mi-a spus ca imediat ce vor fi virati banii de catre partenerul lor (Imlive), contul se va debloca automat.
De o saptamana astept sa mi se faca plata si....nimic! De asemenea, bombardez cu e-mail-uri zilnic Imlive-ul care-mi spune la randul lui ca nu poate face nimic ptr ca contul meu din payoneer este blocat, trimitandu-ma astfel de la ana la caiafa.
In speranta ca cineva dintre dumneavoastra are experienta sau s-a mai confruntat cu astfel de problema, va rog sa-mi acordati ajutorul caci nu stiu ce sa mai fac.

bafta!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Mesaje: 2704
Membru din: 02 Mai 2004, 18:48
Localitate: Romania
Has thanked: 129 times
Been thanked: 78 times
Contact:

Buna,

Contacteaza telefonic payoneer, si explica ceea ce ai spus si pe acest forum... se va rezolva, insista, fara nervi etc, explica clar si la obiect ca sa inteleaga ei cat mai bine situatia.

Outside the United States:
1-­646-­658-­3695 x2 (9:00am-6:00pm EST Sun-Fri)

Alternativa ar fi alt cont payoneer, sau schimbat metoda de plata la imlive.. dar solutiile astea vor dura mai mult probabil.

Bafta acolo.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”