Cum pornesc?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
tibik1
Mesaje: 1
Membru din: 14 Iul 2012, 17:13
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor.vreau sa incep sa lucrez si eu in industria video chat de acas! Am inteles cum trebuie sa ma inregistrez si care sunt pasi de parcurgere!
Dar dupa ce creez un cont valid si validat! Care ar fi primi pasi de parcurgere ?
Daca reusesc sa fac bani cum ii primesc acas pe adresa lasata la inregistrarea creata? si cum ii primesc pe un card facut de ei am inteles?
Si as avea nevoie de mai multe informati sa pot porni acesta munca daca vreti sa ma ajutati va multumesc din suflet!


Multumesc anticipat !Multa bafta!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
alyce_18
User Activ
User Activ
Mesaje: 364
Membru din: 18 Iun 2007, 19:46
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pentru toate intrebarile gasesti raspunsuri pe acest forum, nu ti-a dat nimeni reply pt k s-a tot discutat despre subiectele astea de n ori ...ai in dreapta pe pagina "cautare avc" scrii acolo ce te intereseaza si dai un search :)
bafta
Nu spune lumii ceea ce stii sa faci, fa-o si gata.
( Riccardo Oda)
Avatar utilizator
Adrian
Moderator
Moderator
Mesaje: 1565
Membru din: 19 Feb 2011, 21:36
Localitate: Bucharest / Ro
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times

tibik1 scrie:Buna tuturor.vreau sa incep sa lucrez si eu in industria video chat de acas! Am inteles cum trebuie sa ma inregistrez si care sunt pasi de parcurgere!
Sunt mai multe siteuri de profil in principiu inregistrarea e asemanatoare la toate, trebuie doar sa faci un pic de cercetare sa vezi care e mai ok, care crezi ca va fi mai profitabil pentru tine.

tibik1 scrie:Dar dupa ce creez un cont valid si validat! Care ar fi primi pasi de parcurgere ?
Citesti regulamentul siteului in cauza, sa vezi ce e permis si ce nu e permis, cat $$ te plateste si cum poti sa primesti $ de la membru, dupa aceea aranjezi camera de lucru faci curat, aranjezi lumini, setezi webcamul si intri online.
tibik1 scrie:Daca reusesc sa fac bani cum ii primesc acas pe adresa lasata la inregistrarea creata? si cum ii primesc pe un card facut de ei am inteles?
pe fiecare site este prezentata metoda de plata, $ se pot primii prin cec, wire sau card, in functie de preferintele tale, tu selectezi pe fiecare site unde lucrezi cum vrei sa primesti $,
tibik1 scrie:Si as avea nevoie de mai multe informati sa pot porni acesta munca daca vreti sa ma ajutati va multumesc din suflet!
La intrebarile generale foarte rar ai sa primesti raspuns care sa te multumeasca, de accea nici nu se ingramadeste lumea sa raspunda.
Acest forum este plin de informatiile necesare trebuie un pic de timp rabdare si ambitie,
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”