Despre sexualitate - invitatie

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Ardnaxela
Mesaje: 1
Membru din: 13 Iun 2012, 11:09
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Doresc sa cunosc prin intermediul site-ului persoane din Iasi, active in domeniul video-chatului (modele, administratori), si care sunt dispuse, intr-un interviu anonim, sa impartasesca experienta lor, in cadrul unei cercetari pe tema perceptiei asupra sexualitatii. Mai precis, ma astept sa gasesc persoane cu o viziune deschisa, asa cum observ ca decurg discutiile in mod curent pe forum. Sunt familiarizata cu domeniul video-chatului, iar concluziile pe care le voi formula in urma studiului au nu doar rol stiintific, ci si de combatere a unor prejudecati din gandirea comuna.
Daca exista posibilitatea unor discutii private, va sunt la dispozitie. Sper sa ma bucur de cooperarea voastra.
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Ah! Deja ai restrictionat in spatiu deschiderea :). Pacat ca doar din Iasi, sunt multi nevorbiti si din alte zone care ar avea multe de impartasit despre domeniul de interes. E asa de vast... Uite, si eu caut de mult o fata cu incisivi finuti care stie sa rada definit tatuaj de pe penis. Caut si nu gasesc... Sper ca tu sa ai noroc mai mare ca mine. Succes cu Iasul!

PS: Apropo de Iasi mai stie cineva ceva de studioul svideo Iasi?
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Avatar utilizator
dustykitten
User Junior
User Junior
Mesaje: 71
Membru din: 05 Sep 2009, 10:10
Has thanked: 0
Been thanked: 0

am lucrat la studioul ala in perioada 2007-2008, winxp. nu mai stiu nimic de atunci si nici nu m-am interesat sa aflu
not all those who wander are lost
pvlungisidese
Mesaje: 1
Membru din: 18 Iun 2012, 11:03
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pai eu sunt din iasi..daca-s veni sa stau sa vb cu o persoana despre vdc pe care nu o cunosc si n-am absolut nici o incredere ma trezesc ca ma arata pe strada unii "uite-o si pe aia care face videochat"..cateodata simt lipsa unei convorbiri cu alte persoane despre acest subiect avand in vedere ca sunt pe cont propriu,n-am lucrat niciodata de la vreun studio, deci n-am prietene care fac ceea ce fac si eu...m-am apucat de vdc prin intermediu unui amic al prietenului meu, de curiozitate eu avand serviciu la acel moment dat..iar amicul respectiv de ciuda ca mi-am facut alte conturi ca sa nu-l mai ingras pe el s-a apucat de barfit la toata lumea..
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”