De unde am plecat si unde am ajuns! Sa luam atitudine!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
online.vogue
Mesaje: 30
Membru din: 15 Dec 2009, 12:30
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Ca sa fiu la subiect (pe langa faptul ca iarasi iti dau dreptate cu tot ce ai scris in prima parte), mentionez ca nu vreau toti sa fim la fel. Concurenta este ok pana ajunge la dumping, asta facem noi acum. Incet incet o sa facem afacerea sa nu mai fie profitabila. In loc sa facem dumping putem sa mentinem o oarecare colaborare, sa impunem noi regulile pietii, nu sa fim jucati noi pe degete de angajati ;). Ar fi chiar monoton sa fim toti la fel, putem sa ne diferentiem prin zeci de aspecte (design interior, cu promovare sau fara, calitatea omului cu care se lucreaza, lumini, camere, viteza net etc). Nu putem sa ne diferntiem prin lucruri bune? Trebuie sa o facem prin lucruri rele? Noi nu trebuie sa fim angajatii la multinationale care iau salariu fix, noi ar trebui sa fim multinationalele care detin piata. (fac aceasta comparatie pentru a raspunde oarecum la fel, ca eu unu nu prea suport multinationalele si ce fac ele unde ajung).

O zi buna,
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
fetish
VIP
VIP
Mesaje: 1788
Membru din: 03 Mai 2007, 16:42
Localitate: Acolo unde nu exista Skins !
Has thanked: 0
Been thanked: 0

replica asta general valabil ..sa facem sa fie mai bine ,,/,sa fie bine pentru toti ,, e de pe vremea lui Marx si a lui Engles

intr-o societate cu oameni vii , cu dorinte proprii , comunismul /socialismul sunt utopice , nu se pot aplica , vor intervenii ego-uri le fiecaruia , ale conducatorilor, ale celor care stiu ei mai bine ce de facut

io nu-s pro Internationala asta rosie a vdc ului ;io-s adepta capitalismului , pana la urma concurenta , chiar neloiala , urata cu calcat pe bataturi , cu mers pe cadavre produce un anume nivel de genialitate de productivitate maxima

intr-un mediu caldut exista posibilitatea sa te tampesti pe zi ce trece , doezile le avem zilnic umbla pe strazi dupa 50 de ani de mediu aparent caldut ,de ne dat din coate :(

eu zic ca pt a face excelenta iti trebuie ori capitalism ori dictatura , e in firea oamenilor sa ofere mai mult in situatii extreme de panica si altele
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Mesaje: 907
Membru din: 15 Dec 2008, 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

am avut "cariere" si in comunism si in capitalism si continui sa cred ca valoarea iese la suprafata in orice oranduire, un fel de "omul sfinteste locul", adica in toata nebunia din jurul nostru se poate construi din loc in loc cate o mica cetate numita LUMEA MEA, o cetate care insa trebuie aparata si cam asta este ce cauti tu : o comunitate de oameni ca tine... asa ceva, DA, este posibil, dar nu te astepta sa fie o comunitate mare si nici sa aibe vreo influenta in industrie, va fi mai mult o comuniune prieteneasca, doar cat sa nu te simti singur pe lume cu felul tau de a fi si a gandi, succes :)
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
online.vogue
Mesaje: 30
Membru din: 15 Dec 2009, 12:30
Localitate: Bucharest
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

imi pare rau dar m-ati inteles total gresit si ati dus ideea mea la extreme. Nu vreau uniune totala fara competitie. De la ideea unui site am ajuns la concluzii legate de comunism, sau sa imi creez o cetate a mea ca sa nu ma simt singur. Pe bune, eu am venit cu o sugestie care mi se parea ok. Nu sunt singur, nu ma simt singur, nu mi se pare ca gandesc altfel, nu la asta se rezuma ce am spus.

Pare rau ca s-a divagat discutia de la videochat la mine ;)
Avatar utilizator
joesancez
Elite User
Elite User
Mesaje: 1102
Membru din: 16 Ian 2008, 17:15
Localitate: Fetesti/Bahamas
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Pana in momentul de fata au mai venit cativa membrii care au adus in discutie asa numitele: " liste negre" siteuri private, forumuri posturi etc unde sa se listeze modelele neserioase studiourile necinstite etc, trebuie sa intelegi ca atunci cand e vorba de $$ niciodata nu va fi doar alb-negru, cum a spus si poca cand daca pleaca un model (dintr-un motiv anume-chiar sa lucreze independent) care face 5-8 mii pe luna ownerului nu o sa-i pice prea bine si de acolo la un post in care sa-l denigreze mai este un foarte mic pas si viceversa.

Existenta unei liste de genul nu va garanta si acuratetea informatiilor de acolo, pentru ca se va asculta o singura versiune a povestii adica a victimei (ownerul oropsit caruia i sa furat webcamul sau modelul care a muncit pe un pat prea tare sau cu un dildo prea mare)
O lista de genul nu poate sa faca altceva decat sa dauneze, pentru ca ownerul care incepe sa publice date despre modele o sa mai vada persoane noi la angajare din ce in ce mai rar si o sa se intrebe de ce, ca model nu as colabora niciodata cu unii care divulga date despre modelele anterioare posteaza poze etc etc indiferent de motivul pentru care se intrerupe colaborarea.

Existenta unei astfel de liste cu siguranta eu cred ca mai mult va dauna decat va ajuta, trebuie sa te gandesti la toate implicatiile pe care le poate aduce (totodata si cele Legale/calomnie etc) ca vine ownerul si spune ca un anumit model a furat webcamul, dupa vine modelul si spune ca ownerul nu a platit-o invocand faptul ca jasmin nu a trimis $$ si ea nu si-a primit banii cei 200 de $ asa ca a luat webcamul si a plecat sa lucreze de acasa; pe cine poti sa invinuiesti? ownerul sau modelul?

Rezultat-ul? timp pierdut.. o mare harababura si multe altele
online.vogue scrie:Pare rau ca s-a divagat discutia de la videochat la mine ;)
Discutia nu era despre videochat in general ci despre niste situatii pe care tu le consideri "daunatoare" si carora tu vrei sa le gasesti o rezolvare, de la acele probleme pana la tine a fost un mic pas :)

Cred ca mai important ar fi ca lumea sa se focuseze pe ce este cu adevarat important.
Imagine
Avatar utilizator
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Mesaje: 2311
Membru din: 30 Dec 2008, 08:57
Localitate: Bucuresti/Slatina
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times
Contact:

Subiectul a cam deviat,ca o concluzie pot sa spun ca, nu sunt de acord cu acele liste si o sa-ti spun si de ce,acum cativa ani ,nu angajam fete venite din alte studiouri,eram incredibil de fraiera si naiva,acum,prefer fete venite din alte studiouri pentru ca am 2 fete care au plecat din alt studio si nu oricare studio si stau la mine de 2 ani fara sa-mi faca nici cea mai mica problema,chiar ma bucur cand imi vin din alte studiouri cu un mini training acolo facut nu sa le iau de la capat cum faceam inainte ca fraiera, de la smile si pe urma stateau pana invatau cat de cat si valea la procent de 70% oha,lasa sa se duca in 2-3-4 studiouri si pe urma sa vina la mine ,sa vada diferenta.Asa ca, nu am sunat si nici nu am sa sun vreun fost owner,daca este pleava, se va cerne singura,daca este okay ramane si daca ma va suna vreodata cineva o sa-i spun frumos ''bye bye birdie'' ,nu o sa dau afara un model, pentru ca nici pe mine nu m-a sunat nici unul din ownerii unde au plecat foste modele de la mine gata invatate si cu temele facute.
Cum a spus si lady ',asta e afacere si daca play nice mereu o sa pui lacat ,ma port frumos cu cine se poarta ca atare,pot sa fiu si f a dracu daca este cazul,deci totul tine de ce feedback primesc de la pers respectiva.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”