Cum pot deschide 2 HD?

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
xtyna_pisy
Mesaje: 3
Membru din: 08 Ian 2012, 16:37
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! Sunt noua pe forum si model independent, as dori sa stiu si eu cum pot deschide 2 siteuri pe HD simultan, eu stau pe HD pe streamray, deschizand adobe flash media live encoder ca sursa, vreau sa stau si pe streamate in acelasi timp, dar deja il am deschis pentru streamray.
Cum fac sa stau pe ambele?
V-as fi recunoascatoare daca m-ati putea ajuta!
Multumesc anticipat!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
SunStudio
User Junior
User Junior
Mesaje: 52
Membru din: 17 Dec 2010, 07:51
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Buna Xtyna. Tot ce trebuie sa faci este sa mai deschizi inca o data Adobe FMLE (este ca si cum ai deschide 2 ferestre de internet explorer). Lucrul la care trebuie sa fii atenta este profilul tehnic de pe site si in sensul asta iti recomand sa-ti faci setarile la Streamray si la Streamate si sa le salvezi undeva pe computerul tau (setarile de streaming nu sunt la fel, de aceea este nevoie sa salvezi profilele tehnice).
Astfel, cand o sa vrei sa muncesti, deschizi un Adobe FMLE, dai load profile cu setarile de la Streamray, te loghezi si intri online. Apoi imediat mai deschizi un Adobe FMLE si dai load profile cu setarile de la Streamate, te loghezi si intri online.
http://www.videochat-sunmodels.ro Everything is possible, impossible just takes longer.
xtyna_pisy
Mesaje: 3
Membru din: 08 Ian 2012, 16:37
Has thanked: 0
Been thanked: 0

In primul rand vreau sa multumesc pentru raspuns SunStudio, am incercat asa, dar cand deschid al doilea Adobe ca sa intru online si pe al doilea site pe HD, dau copy paste la cele 2 texte, dau start si apoi imi apare urmatorul mesaj: could not create output file, please check the the path is valid and the file is not in use by any other application. Banuiesc ca apare acest mesaj deoarece eu deja am deschis un HD pe primul din ele.
De aceea am postat, ma gandeam ca e vreo solutie sa le pot porni si pe streamray si pe streamate cu HD, dar nu stiu eu cum sa fac.
xtyna_pisy
Mesaje: 3
Membru din: 08 Ian 2012, 16:37
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu stie nimeni ce ar putea fi ? mentionez ca am un calculator bun, nu stiu pe componente, dar poate tine mai multe HD , mi l-a facut cineva special si folosesc very soft, oare de la very soft sa fie? am incercat si pe split cam si imi da aceeasi eroare cand incerc sa deschid al doilea fmle.
as fi recunoscatoare daca cineva stie raspunsul, chiar as vrea sa ma vad bine pe ambele site uri.
multumesc!
theselby
VIP
VIP
Mesaje: 600
Membru din: 02 Feb 2010, 22:53
Localitate: Iasi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times
Contact:

ai grija sa debifezi optiunea in care Adobe FMLE incearca sa salveze o copie a timpului tau online pe HDD.
http://studio.chatlive.ro/wp-content/up ... lained.png

Vezi ca "save to file" sa NU fie bifat. Eu zic ca de acolo e :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”