Pentru fetele de pe streamray

Discuții despre diferite tipuri de fraudă în Industria Adult și activitatatea de videochat; fraudă cam siteuri, fraudă Vizitatori, Clienți, Modele, Studio-uri, Agenții Onlyfans și așa mai departe! ✋🚫🛑⛔🏛️
mario21
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 148
Membru din: 06 Dec 2006, 20:15
Localitate: in the dark zone
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

david22843, tryps234 aceste doua sant nickurile unui roman care este un mare nesmimtit
m-a luat in privat, cand mi-am dat sutienul jos imi zice pe romaneste" ce tate misto ai", m-am enervat,l-am facut nesimtit si am oprit pvt.
apoi tot ma ameninta ca o sa raman fara bani si fara clienti, parea ca stie el ce zice si l-am adaugat in yahoo mesengerul meu
stiti ce mi-a povestit? poate ca nu face asta, dar va spus si voua sa aveti grija, ca odata ce a intrat in privat cu o fata, ii poate retrage toti banii pe care i-a facut fata pana in ziua acea in acea perioada si oate afla toate detallile membrilor, ma refer la cartea de credit, apoi va facae cate si mai cate cu aceste detalli
el cauta sa cumpere epassaport carduri de pe la fete, atentie NU LE VINDETEI, ofere 499 $ pe un card, darpt banii astia o sa va strangeti de gat daca le vindeti.
eu am stat de vorba cu el pe mes si am aflat toate astea, asa ca va spun si voua
imi zicea ca el a lucrat ( fura) de pe imlive, dar acum s-a mutat pe streamray, deoarece sant clienti cu mai multi banii.
stie cineva daca poate sa imi faca vreaun rao odata ce e in lista mea de mess, adica sa imi intre in calculator sau ceva de genul asta?
vroia sa imi trimita si o poaa, dau u am fost atat de proasta sa o accept
aveti grija
spor la bani!!!
girl under boy name!!
SoulCams Models Studios wanted
Avatar utilizator
Infinity
VIP
VIP
Mesaje: 325
Membru din: 07 Sep 2005, 16:46
Localitate: Worldwide
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Atat timp cat nu ai primit nici o aplicatie de la el, nu ai accesat nici un link oferit de el, nu are ce sa-ti faca. Nici pe yahoo messenger, nici pe sesiune. Stai linistita, totul a fost o cacealma.

Tot ce poti face este sa-l reclami la Customer Support.

Totul este in regula, ai grija de tine si mult spor la banuti!
Fermecătoare ca o zână, amăgitoare ca o cadână, impunătoare ca o stăpână
alex2007
Mesaje: 1
Membru din: 08 Ian 2007, 15:39
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

sal
Sunt multi din astia doar ca e la fel cu a zis Infinity,nu are ce sa-ti faca:)
succes
Avatar utilizator
Nemessis
Mesaje: 35
Membru din: 04 Feb 2006, 12:32
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Cam vechi postul dar merita niste completari ca si asa nu am somn:

1. Nu poate retrage nici macar banii de pe un card furat cu care a intrat el. Trebuie sa aiba acces la online bankingul acelui cont (greu de crezut). Banii vor fi retrasi probabil de posesorul de drept al cardului cand va vedea ca a fost folosit de altcineva.

2. Cand va sparge cineva Streamray inseamna ca va fi un om foarte priceput care nu va sta sa se distreze asa aiurea intrand la fete doar ca sa se laude si mai mult ca sigur nu va fi roman. Ca sa vada datele celorlalti membrii va trebui sa aiba acces la database. Ca sa aiba acces la database va trebui sa "sparga" site-ul intr-un fel sau altul.

3. Te vei mira cate tampenii se fac prin Yahoo! Messenger si prin webmail de la Yahoo. Yahoo Webmail si Yahoo Messenger au mari probleme de securitate in ultimul timp deci este posibil sa patesti ceva (la ce discutie ai purtat cu el totusi cred ca omul e praf la capitolul asta). Cine te pune sa dai add unui asemenea individ? Mai ales ca iti poate vedea ip-ul si sa te mai pomenesti si cu vreun flood dat din distractie.

4. Cea mai mare greseala a fetelor din Romania este ca vorbesc in romana sau dau multe indicii ca sunt romance. Site-urile noi gen xlovecam se confrunta acum cu o afluenta de romani care sunt binecunoscuti pentru frauda si placerea diabolica de a intra in privat cu romancele. Daca te abtii la a vorbi in romana si nu dai indicii ca esti romanca cele mai mari sanse sunt ca un asemenea om sa se duca la o alta fata. Dar daca vede ca esti romanca va sta putin sa isi bata joc de tine sau sa incerce sa te agate :)
Romanian Security Team
--> http://rstcenter.com <--
Coca-Cola
Mesaje: 41
Membru din: 21 Feb 2007, 13:14
Localitate: In banci,in seifuri,si pe unde se mai umbla;;)
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Lol.ala e un pacalici :wink:
1.epassurile se incarca cu maxim 300 acum ..
2.nu are ce sa-ti faca la membrii tai decat sa te sperie pe tine sa-i faci jocu
3.da poate sa-ti faca "rele" prin calc daca te mai bagi cu el in seama
4.sa-ti dau un mik sfat si ramane sa dai un suc :oops:
cand mai ai membrii care`ti par suspecti(vezi si tu cam ce fel de engleza au in primu rand,cum tasteaza,repede-incet,prescurtari ale cuvintelor etc),si porma..baga si tu ip`u lui daca poti sa-l vezi intr`o pagina k lumea si vezi ce zice acolo...(fara www.ripe.net pt k nu`ti da intotdeauna ce cauti :wink: )
daca vrei iti dau o pagina k lumea pt ver de ip`uri;)
aaa..btw...daca`ti arata ip de AOL..its a "labar" for sure :twisted:
good luck hon 8)
Coca-Cola,Cold As Ice,Sa mor yo;))
Avatar utilizator
Maleficent
Veteran
Veteran
Mesaje: 935
Membru din: 10 Noi 2005, 12:34
Has thanked: 0
Been thanked: 0

faza cu engleza nu este un indiciu bun,am mbrii din state ( garantat) care-s varza la capitolu' engleza,cat despre ip,poti sa stai linistita,ca nu-s fraieri sa intre cu ip din romania.Eu niciodata nu zic in free de unde sunt si cat despre romana,nici nu se pune problema,uit limba romana cand intru "la munca"...www.all-nettools.com/toolbox si la smartwhois bagi ip-ul....dar degeaba...succes!
Coca-Cola
Mesaje: 41
Membru din: 21 Feb 2007, 13:14
Localitate: In banci,in seifuri,si pe unde se mai umbla;;)
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

balky scrie:faza cu engleza nu este un indiciu bun,am mbrii din state ( garantat) care-s varza la capitolu' engleza,cat despre ip,poti sa stai linistita,ca nu-s fraieri sa intre cu ip din romania.Eu niciodata nu zic in free de unde sunt si cat despre romana,nici nu se pune problema,uit limba romana cand intru "la munca"...www.all-nettools.com/toolbox si la smartwhois bagi ip-ul....dar degeaba...succes!
mmm..ai si tu dreptate la capitolu engleza..da merg pe ideea k unu mai vechi in meseria de chathost ar putea sti cand un membru e roman dupa felu cum vb
Coca-Cola,Cold As Ice,Sa mor yo;))
Avatar utilizator
SexyAngel
User Junior
User Junior
Mesaje: 71
Membru din: 09 Sep 2005, 16:44
Localitate: Underground
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Degeaba va sfiiti sa o invatati cu ip-ul etc...Clar e roman nu are ce cauta in lista de messenger.Ori muncesti ori te prostesti.Daca te-a amenintat ce trebuie sa faci?Ban ip si ai terminat povestea.Scuza-ma nu vreau sa par dura toti am gresit si am invatat din greseli darcei care sta prin free (la romani ma refer) si cauta sa intimideze fetele au un singur scop.''O cafelutza si poate s-o platesti tu''Nu veti vedea voi oameni seriosi care sa va ameninte sau sa va jigneasca.Eu pe streamray am avut un membru din romania fidel care imi intra mereu.Ce trebuia sa-l dau afara..in nici un caz a fot un gentleman iar eu mi-am facut meseria.Prin ymsg iti poate afla simplu ip-ul si tu de asemenea.Inchizi sesiuni si tot ce ai deschis lasi casuta lui de msg si dai..
Start-Run-CMD-NETSTAT -N - SI PORTURILE CU 5050 SUNT DE LA YAHOO MESSENGER...si ii afli ip-ul ..Mare scofala dar nu sta la vrajeala cu astfel de indivizi.Iti poate trimite troieni si prin jpg,exe,bmp,etc se pot face multe ...Streamray este unul dintre cele mai bune situri de a.v.c (depinde de model) si cum a spus mai sus colegul nostru :roll: Nu cred ca s-a nascut ala care sa sparga serverul....
Nu mai vb cu romanii..sfatul meu
^_^$$^_^
Avatar utilizator
bunny_yammi
User Activ
User Activ
Mesaje: 301
Membru din: 18 Mar 2007, 13:57
Localitate: Hadano
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Eu niciodata nu zic in free de unde sunt si cat despre romana,nici nu se pune problema,uit limba romana cand intru "la munca"





same here!!!!eu lucrez de aproape 1 an jumate si nu vb romana pe site-uri..niciodata....ca am patit si eu sa-mi intre unul in prv si mi-a zis ca-i roman si putem vb linistit....dar mai bine sa nu stie ce esti:)))
Dragosho
Mesaje: 5
Membru din: 09 Mai 2007, 22:28
Has thanked: 0
Been thanked: 0

la streamray/cams.com, daca o fata nu si-a mai folosit contul o perioada de 3-6 luni, contul se suspenda si nu mai poate face bani de exemplu din vanzarea show-urilor preinregistrate (Recorded shows)?

multumesc anticipat pt raspuns
Dragosho
Mesaje: 5
Membru din: 09 Mai 2007, 22:28
Has thanked: 0
Been thanked: 0

cat timp sunt pastrate pe streamray/cams recorded shows? pot clientii sa vada recorded shows din 2005 sau 2006?
ALNI
User Junior
User Junior
Mesaje: 52
Membru din: 12 Aug 2005, 19:55
Localitate: Germany
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

[quote="SexyAngel"]Start-Run-CMD-NETSTAT -N - SI PORTURILE CU 5050 SUNT DE LA YAHOO MESSENGER...si ii afli ip-ul ..


Asta mi s-a parut chiar extraordinar. Am incercat si eu, dar primesc IP-ul de la serverul lu Yahoo nu al celui cu care sunt in Mess. Dar desigur baietii (sau fetele) inteligenti de aici imi spun cum aflu intr-adevar IP-ul celui cu care sunt in Messenger.

Multam
ALNI
User Junior
User Junior
Mesaje: 52
Membru din: 12 Aug 2005, 19:55
Localitate: Germany
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

SexyAngel scrie:Mare scofala dar nu sta la vrajeala cu astfel de indivizi.Iti poate trimite troieni si prin jpg,exe,bmp,etc se pot face
Pe bune, trojani in jpg? Si eu ma tot uit la poze cu fete misto primite prin e-mail de la habr n-am cine :)
Cine stie citi sunt acu pe computerul meu si...
Avatar utilizator
gica_care_este
Veteran
Veteran
Mesaje: 526
Membru din: 13 Oct 2005, 02:17
Localitate: Unde agati harta-n cui
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

lolol, nu sunt IN poze technically speaking ci doar, respectivul troian are extensia jpg si vine la pachet cu o pozuta a sa te prosteasca
Ai deschis poza, te-ai ars! Sau nu :)
Long Live DeepFreeze :)



Recomand si nod32 ca antivirus, but thats just me ;)
(chiar nu trebuie sa dati reply spunand ca nod32 nu e bun pt ca ati fi offtopic)
Populus Romanus Fuckum Est
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

ONTOPIC:)

Nod32 e bun .

Utilitarul netstat nu-ti poate arata ip-urile celor pe care nu-i ai adaugati in lista. Poti vedea doar ip-ul celor cu care vorbesti si sunt adaugati in lista ta pe portul 5051. Si logic sa fie asa...

Utilitare free dar mai puternice decat cele din system32 sunt cele de la sysinternals. Suita de utilitare cel putin interesante...eu le copii in system32 sa le lansez din run.

http://www.sysinternals.com/Utilities/NtfsDos.html

TCPVIEW mai ordonat ca netstat. Poti testa si prio.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
ALNI
User Junior
User Junior
Mesaje: 52
Membru din: 12 Aug 2005, 19:55
Localitate: Germany
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

gica_care_este scrie:lolol, nu sunt IN poze technically speaking ci doar, respectivul troian are extensia jpg si vine la pachet cu o pozuta a sa te prosteasca
Ai deschis poza, te-ai ars! Sau nu :)
Long Live DeepFreeze :)

Eu chiar sunt mai greu de intelegere: pai daca vine un fisier cu extensia jpg atunci cind il deschid ori apare o poza ori mi se spune ca fisierul este defekt. Nu pricep cum e chestia asta cu trojanul in poza, ca doar nu deschid nici un .exe sau .com sau .bat sau .pif sau mai stiu eu ce care sunt fisiere executabile, ci doar un jpg care este deschis in alt program de citit poze. Deci cum e? Sa-mi fie frica sa ma mai uit la poze sau sa stau linistit?
ALNI
User Junior
User Junior
Mesaje: 52
Membru din: 12 Aug 2005, 19:55
Localitate: Germany
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

WinXPfather scrie:ONTOPIC:)


Utilitarul netstat nu-ti poate arata ip-urile celor pe care nu-i ai adaugati in lista. Poti vedea doar ip-ul celor cu care vorbesti si sunt adaugati in lista ta pe portul 5051. Si logic sa fie asa...
Pai asta am incercat si eu, respectiv am deschis o fereastra de messenger cu cineva pe care il aveam in lista. am schimbat citeva vorbe si dupa aceea am folosit "netstat -n" conform indicatiilor pretioase. si ce am obtinut a fost

216.155.193.143:5050 adica o legatura la cs16.msg.dcn.yahoo.com. Pe portul 5051 n-am avut nimic.

Deci?
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

ALNI scrie:Deci?
Apare, vezi toate switchurile pentru netstat.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
ALNI
User Junior
User Junior
Mesaje: 52
Membru din: 12 Aug 2005, 19:55
Localitate: Germany
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

WinXPfather scrie:
ALNI scrie:Deci?
Apare, vezi toate switchurile pentru netstat.
MIsto, asta chiar a fost de mare ajutor. Ca si cind m-ai intreba cum se porneste masina si eu in loc sa-ti spun baga cheia in contact, iti spun, citeste tot manualul de utilizare.
Pai daca esti asa dragut, spune-mi ce swictch sa folosesc si patria iti va fi recunoscatoare ;)
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

Pai e asa de greu de citit un help? Sunt cateva randuri. Doar asa se invata...

netstat /?

Si primul switch "-a", vezi ce scrie in dreptul sau. Tastezi apoi netstat -a si....

Apoi ti-am zis de tcpview care e mai "aranjat" ca utilitarul netstat, ti-am dat chiar si link sa-l incarci. Tocmai ca nu am vrut sa complic lucrurile nu am zis de unelte mult mai complexe, dar care nu sunt free.

Poti tasta intr-un promt si un help si ai sa vezi cate poate windowsul :).
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
ALNI
User Junior
User Junior
Mesaje: 52
Membru din: 12 Aug 2005, 19:55
Localitate: Germany
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

WinXPfather scrie:Pai e asa de greu de citit un help? Sunt cateva randuri. Doar asa se invata...

netstat /?

Si primul switch "-a", vezi ce scrie in dreptul sau. Tastezi apoi netstat -a si....

Apoi ti-am zis de tcpview care e mai "aranjat" ca utilitarul netstat, ti-am dat chiar si link sa-l incarci. Tocmai ca nu am vrut sa complic lucrurile nu am zis de unelte mult mai complexe, dar care nu sunt free.

Poti tasta intr-un promt si un help si ai sa vezi cate poate windowsul :).
okay, multumesc, ma dau batut. Cu netstat definitiv NU se poate afla IP-ul cuiva cu care corespondezi prin Messenger.

Inclin sa cred ca este si normal asa si dupa parerea mea messengerul functioneaza in felul urmator: Eu trimit text la un contact pe care il am in lista, textul ajunge la yahoo care il distribuie mai departe, cind acel cineva imi scrie mie ceva, acel text ajunge iarasi pe serverul lui Yahoo si de acolo este redirectat la mine. Nu exista niciodata o legatura directa intre cei doi corespondenti. Poate in cel mai fericit caz in cazul in care se face transfer de fisiere...

Oricum daca cineva vrea sa ma convinga de contrariu, adresa mea de yahoo cred ca este p-aici pe undeva, contactati-ma si spuneti-mi si mie ce ip am ;)
Avatar utilizator
WinXPfather
Moderator
Moderator
Mesaje: 2931
Membru din: 21 Mai 2005, 03:56
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times
Contact:

ALNI scrie:Inclin sa cred ca este si normal asa si dupa parerea mea messengerul functioneaza in felul urmator: Eu trimit text la un contact pe care il am in lista, textul ajunge la yahoo care il distribuie mai departe, cind acel cineva imi scrie mie ceva, acel text ajunge iarasi pe serverul lui Yahoo si de acolo este redirectat la mine. Nu exista niciodata o legatura directa intre cei doi corespondenti. Poate in cel mai fericit caz in cazul in care se face transfer de fisiere...

Asta de unde ai scos-o? Cititnd helpul de la ym? Probabil ai citit cum ai citit si despre netstat. Te inseli amarnic. Conexiunea cu cei din lista se face p2p, doar cu cei care nu ii ai in lista se face prin yahoo server. De asta am si zis ca iti va apare doar ip-ul celor din lista cu care ai conexiune activa. Unii nu vor sa li se vada ip-ul pe messenger si iau masuri in consecinta...

Nu mai da verdicte (mai ales ca sunt gresite), ca e posibil ca tu ce nu poti, altii sa poata.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Fraude în domeniul Adult”