Ghid pentru incepatori IMLIVE

Locul de discuții al Modelelor din industria adult videochat și a Creatorilor de conținut pentru Adulți de tip Onlyfans sau Porn. Onlyfans, Fansly, My.club, Pornhub, Xvideos, xhamster, RedGifs ❤️✅🌟
DoarEu
User Avansat
User Avansat
Mesaje: 411
Membru din: 25 Sep 2005, 02:13
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Iata cateva chestii care pot fi utile celor care doresc sa-si creeze cont pe IMLIVE.com :
1.INSCRIEREA - intri pe imlive.com . Undeva in partea de jos a paginii dai click pe become videochat host . Se va deschide o pagina unde vei complecta : username ( atentie - va fi numele cu care te vei loga - nu are nici o legatura cu screenname-ul) - adresa de e-mail valida - si ce mai cere pe acolo > apesi submit .
Imediat primesti un mail de la ei . Mergi asadar in mail-ul tau , deschide mailul primit de la imlive - si dai click pe linkul de confirmare inclus in acest e-mail . Atentie , daca nu vezi nimic scris in mesaj - fi atent la atasament - poate fi acolo (depinde de ce fel de e-mail ai)
Dupa ce ai facut click pe linkul de confirmare - esti directionat catre un nou formular pe care trebuie sa-l complectezi :
Numele si prenumele modelului , data nasterii , numarul de telefon (scrie unul corect si valabil - pentru ca daca vei opta sa-ti primesti cec-urile prin fedex si apar ceva probleme (cu adresa de exemplu) sa te poata contacta) , apoi complecteaza tot ce mai este pe acolo : adresa (pe aceasta adresa vor veni cec-urile asa ca introdu tot ca la carte , cod postal - tot . Atentie ! nu este obligatoriu ca adresa unde vei primi cec-urile sa fie aceiasi cu cea din buletin). De asemeni numele persoanei care va fi trecut pe CEC nu este obligatoriu sa fie al tau .
Selecteaza in acelasi formular cum doresti sa primesti cec-urile : prin posta regulara sau prin fedex . Pentru a doua varianta ti se vor retine 30 $ din castiguri . Sfatul meu : alegeti fedex - este mai sigur !
Apoi complecteaza "videochat host nickname" - este numele de scena cu care modelul va intra online . Acesta poate fi schimbat ulterior - cerand acest lucru la customer service .
Alege la "videochat host category" -> sexual stress relief (ultima de jos in lista) - si in casuta din dreptul ei selectezi categoria din care doresti sa faci parte (girl alone , lesbi , gay , etc) . Apoi complecteaza limbile pe care le vorbesti (este disponibila si limba romana - nu te sfatuiesc sa bifezi acolo)
Mai jos , propria descriere - care va aparea pe pagina de videochat - mesajul acesta avand menirea de a ademeni membrii sa intre in videochat/free text cu tine . La "de ce-ti place imlive" scrie si tu ceva frumos gen "milioane de prieteni " , "best place to have sex with several men every day" - vezi tu ...
La special features ai 4 optiuni : toys - high speed connection - high quality webcam - microphone . Selecteaza ceea ce ai .
Ai optiunea de a bloca Romania - astfel incat cei care vin din aceasta tara - sa nu poata vedea profilul tau . (sau poti bloca orice alta tara /cate tari doresti).
La "adult behaviour and/or nudity - selecteaza YES - iar in rubrica imediat urmatoare este preferabil sa bifezi primele 3 casute (cel putin eu asa fac)

PROFILUL - preferinta sexuala - ce te exccita - ce te indispune - > incearca sa vi cu ceva nou , original . Tot pentru profil ti se cer masurile (bust , cupa , etc) . La kinky atributes selectezi dupa caz - totoos , shaved , piercing , hairy sau branded.
La "special talents or expertise" baga mare > sunt cuvinte cheie care pot sa-ti directioneze trafic - dar nu exagera !(adica nu scrie cu mult peste ceea ce esti capabil(a) sa faci in live )

O data complectate toate acestea apesi butonul SUBMIT din josul paginii - moment in care vei fi directionat catre o noua pagina "TERMS OF USE " pe care te sfatuiesc sa o citesti (macar printre randuri ) ca sa nu te trezesti la un moment dat ca ai contul blocat . In josul acestei pagini ai doua optiuni : I ACCEPT sau I DONT ACCEPT (the terms of use) . Daca esti de accord cu ceea ce scrie acolo - trebuie sa apesi ACCEPT - moment in care vei intra pe consola .

In acest moment - contul tau nu este activ !

Ajuns pe consola - ai trei lucruri de facut :
Intra in Create Snapshots -Ai acolo doua optiuni : PUBLIC si ADMINISTRATIVE .
-A- Pozele publice : mimim 1 trebuie sa faci pentru activarea contului . Te sfatuiesc insa sa faci cat mai multe pana la activarea finala - sa nu pierzi timpul aiurea - iar in momentul cand iti este activat contul sa treci direct la treaba . Poti face 80 de poze .
Main Snapshot - va fi principala ta ARMA de a atrage membrii - asa ca vezi si tu ce faci acolo . Snapshots #2 #3 #4 le poate vedea de asemeni oricine . Apoi urmatoarele de la #5 in sus nu pot fi vazute decat de membrii care au $ in cont .
-B-Pozele administrative - trebuie sa faci patru poze . Ii intereseaza in mod special fata - ca sa poata face comparatie cu poza din actul de identitate pe care il oferi pentru a demonstra ca ai 18 ani impliniti .
-C- al treilea lucru pe care trebuie sa il faci este sa uploadezi actul de identuitate (scanare) (carte de identitate , permis de conducere sau pasaport)

O data facute toate cele mentionate mai sus - se considera ca aplicatia voastra este complecta . Din acest moment trebuie sa asteptati acceptul / confirmarea celor de la imlive . Aceasta dureaza de obicei pana in 48 de ore . In cazul in care aceasta intarzie - va logati - si scrieti la
customer service un mesaj in acest sens - sau sunati la 0800896220

-2- DUPA ACTIVAREA CONTULUI - va va apare consola de lucru in momentul in care va logati . Contul nu este insa 100% activat , dupa cum veti constata (in susul paginii o sa va apara un mesaj de genul "trebuie ca un reprezentant imlive sa va viziteze in live"
Pentru a face acest lucru trebuie sa : 1 - START VIDEOCHAT (intrati live) -2-pe consola de videochat -in partea de sus apare un buton "host page" . Click pe el si se deschide din nou consola de lucru . Aici in dreapta jos (pe fond albastru ) una din optiuni este IMLIVE HOST FORUM - click aici , apoi mai departe >CUSTOMER SERVICE > POST NEW MESSAGE - si scrii acolo ceva de genul "please verify me online" . Intr-un timp scurt va veni in live un reprezentant imlive . Il ve-ti recunoaste dupa nick : CSRep# . Acesta va va cere cateva lucruri banale ( de exemplu sa-i faceti cu mana - ca sa vada ca intr-adevar sunteti live si ca nu este o inregistrare). Din acest moment contul vostru pe imlive este 100% activ .

-3- CE SUNT TOATE ACELE BUTOANE PE CONSOLA DE LUCRU ?
SEND E-MAIL - predefinite - va trimite mail-uri care sa va promoveze . Acestea ajung la membrii siteului .
FAN CLUB - este de asemeni important sa aveti grija de el : poze , filmulete , date , stiri , etc - . Un fan club bine pus la punct este o resursa de atragere de $$$
FEES AND DISCOUNTS - de aici va stabiliti tariful .

-4- RESURSE INFORMATIVE - Site-ul IMLIVE va pune la dispozitie sectiunea FORUM (cand sunteti logati in contul de model)- unde puteti cere indrumari si pareri celorlalte modele aflate pe site . Exista sectiunea NEWS - pe fond albastru in dreapta sus - .

-5- ORICAND ai o problema poti sa vi inapoi aici pe forum si sa intrebi . Imlive este unul din cele mai utilizate siteuri - asa ca pe acest forum o sa gasesti destule persoane care sa te ajute .

-6-RESURSE INTERESANTE PE CARE LE POTI ACCESA :
http://www.adultvideochat.ro/forum_ro/v ... php?t=1103

http://www.adultvideochat.ro/forum_ro/v ... php?t=1089

-7-MULT SUCCES
SoulCams Models Studios wanted
vladutz
Mesaje: 22
Membru din: 15 Oct 2005, 18:31
Has thanked: 0
Been thanked: 0

tzata de matza...asa dea...mura-n gura pentru ai mai grei..asa ca mine...si daca s-ar face si pentru celelalte site-uri..ar fi perfect
Numa bine
Avatar utilizator
Infinity
VIP
VIP
Mesaje: 325
Membru din: 07 Sep 2005, 16:46
Localitate: Worldwide
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Bun, bun, foarte bine DoarEu! :)
Fermecătoare ca o zână, amăgitoare ca o cadână, impunătoare ca o stăpână
DoarEu
User Avansat
User Avansat
Mesaje: 411
Membru din: 25 Sep 2005, 02:13
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

vladutz scrie:tzata de matza...asa dea...mura-n gura pentru ai mai grei..asa ca mine...si daca s-ar face si pentru celelalte site-uri..ar fi perfect
Numa bine
sper sa foloseasca intr-adevar cuiva , asta era si ideea

Tx Infinity :P
Avatar utilizator
alex21
User Activ
User Activ
Mesaje: 201
Membru din: 27 Aug 2005, 19:11
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

e foarte bine asa...acu oricine are probleme cu deschiderea unui cont poate sa vada fiecare pas ce trebuie facut ...
Timpul e o fiara care are nesfarsita rabdare de a inghiti totul
exotikcpl
Mesaje: 3
Membru din: 12 Noi 2005, 18:50
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Slutare.Noi suntem la inceput de drum, ne-ar prinde bine daca ne-ar spune careva care sunt pasii corecti pentru crearea unui cont pe Jasmin.
Va multumim!
sweet7
Mesaje: 33
Membru din: 02 Ian 2006, 07:07
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

am si eu o mare problema am trimis actele pt a ma inregistra ca nou host in imlive duminica pe 5 martie si azi e 10martie si ei inca nu mi-au aprobat contu, am trimis poze si la admin si publice si buletin de identitate,pasaport nu am, dar acolo nu scrie ca e obligatoriu,acolo nu scrie nik de trimiterea vreunui contract si deci nu am trimis am dat doar accept la chestia aia care mi-a aparut inainte de poze
si acolo zice ca e ok ce am facut dar vad ca inca nu imi aproba contu ,help me plz. spuneti-mi si mie ce ar trebui sa mai fac ca eu sincer nu mai stiu. thx4help.kiss
siner
Mesaje: 33
Membru din: 19 Ian 2006, 19:03
Localitate: bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

mai asteapta..... in ultimul timp daca nu esti studio dureaza mai mult.... eu am deschis acum 1 luna si a durat cam 14-16 zile.
bafta
Avatar utilizator
Marlboro
User Activ
User Activ
Mesaje: 223
Membru din: 01 Iul 2005, 09:53
Localitate: Neighborhood
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ajuns pe consola - ai trei lucruri de facut :
Intra in Create Snapshots -Ai acolo doua optiuni : PUBLIC si ADMINISTRATIVE .
-A- Pozele publice : mimim 1 trebuie sa faci pentru activarea contului . Te sfatuiesc insa sa faci cat mai multe pana la activarea finala - sa nu pierzi timpul aiurea - iar in momentul cand iti este activat contul sa treci direct la treaba . Poti face 80 de poze .
Main Snapshot - va fi principala ta ARMA de a atrage membrii - asa ca vezi si tu ce faci acolo . Snapshots #2 #3 #4 le poate vedea de asemeni oricine . Apoi urmatoarele de la #5 in sus nu pot fi vazute decat de membrii care au $ in cont .
-B-Pozele administrative - trebuie sa faci patru poze . Ii intereseaza in mod special fata - ca sa poata face comparatie cu poza din actul de identitate pe care il oferi pentru a demonstra ca ai 18 ani impliniti .
-C- al treilea lucru pe care trebuie sa il faci este sa uploadezi actul de identuitate (scanare) (carte de identitate , permis de conducere sau pasaport)
Ai omis aici printarea scanarea si trimiterea contractului de agreement prin email sau fax, de preferat prin email la info@imlive.info sau info@imlive.com sau id@imlive.com
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
DoarEu
User Avansat
User Avansat
Mesaje: 411
Membru din: 25 Sep 2005, 02:13
Localitate: Romania
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Marlboro scrie:
Ajuns pe consola - ai trei lucruri de facut :
Intra in Create Snapshots -Ai acolo doua optiuni : PUBLIC si ADMINISTRATIVE .
-A- Pozele publice : mimim 1 trebuie sa faci pentru activarea contului . Te sfatuiesc insa sa faci cat mai multe pana la activarea finala - sa nu pierzi timpul aiurea - iar in momentul cand iti este activat contul sa treci direct la treaba . Poti face 80 de poze .
Main Snapshot - va fi principala ta ARMA de a atrage membrii - asa ca vezi si tu ce faci acolo . Snapshots #2 #3 #4 le poate vedea de asemeni oricine . Apoi urmatoarele de la #5 in sus nu pot fi vazute decat de membrii care au $ in cont .
-B-Pozele administrative - trebuie sa faci patru poze . Ii intereseaza in mod special fata - ca sa poata face comparatie cu poza din actul de identitate pe care il oferi pentru a demonstra ca ai 18 ani impliniti .
-C- al treilea lucru pe care trebuie sa il faci este sa uploadezi actul de identuitate (scanare) (carte de identitate , permis de conducere sau pasaport)
Ai omis aici printarea scanarea si trimiterea contractului de agreement prin email sau fax, de preferat prin email la info[at]imlive.info sau info[at]imlive.com sau id[at]imlive.com
Da . Insa contractul este valabil numai in cazul conturilor agentilor . Pentru modelele care aplica singurele , nu trebuie contract
sweet7
Mesaje: 33
Membru din: 02 Ian 2006, 07:07
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

stiti cumva tre neaparat pasaport trimis in imlive cand ma inscriu ca eu nu am decat bultinu trimis,pasaport nu am.thx4help.kiss
Avatar utilizator
Dorian
User Activ
User Activ
Mesaje: 294
Membru din: 08 Aug 2005, 20:19
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

sweet7 scrie:tre neaparat pasaport trimis in imlive cand ma inscriu.....

Buna.

Ca act necesar pentru inscriere pe Imlive este suficient buletin sau carte de identitate.
vladutz1186
Mesaje: 1
Membru din: 28 Sep 2006, 08:26
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare tuturor !
Mi`am facut un cont la Imlive si am ajuns la partea cu buletinu` si pozele...am scanat buletinu`, am facut pozele si mai ramane de facut un lucru :

Step : Sign the Agreement Status : Not yet completed

Am gasit contractul pe site " By signing this Agreement you agree that while using the ImLive.com services located at: http://www.ImLive.com, you must..."

Il printez, il completez, dupa care ce trebuie sa fac ? sau nu trebuie neaparat semnat acest contract ? La sfarsitul contractului ma pune sa completez Full name, Adresa, etc la "SubHost" si "Agent" .

Cine poate sa imi explice si mie exact ce trebuie sa fac. Raman dator :lol:

Numai bine
brad_pitt_3120
Mesaje: 1
Membru din: 13 Oct 2006, 19:28
Has thanked: 0
Been thanked: 0

salut la toata lumea
DoarEu daca stii te rog pune un topic si cu inscrierea ptr 12 webcam sau altcineva care stie.va rog.ms anticipat! :P
Avatar utilizator
hot_instinct06
User Junior
User Junior
Mesaje: 68
Membru din: 24 Oct 2006, 10:20
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

am si eu o intrebare vizavi de inscrierea pe imlive.
ca id trebuie neaparat buletinul sau pot sa uploadez in schimb poza de la pasaport?
si,ca model independent,nu este necesar sa printez contractul si sa il semnez,scanez,nu?doar il completez online si dau submit?
va multumesc celor care imi veti raspunde :)
Avatar utilizator
simone66
Mesaje: 24
Membru din: 05 Noi 2006, 21:34
Localitate: GALATI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

am probleme pe imlive. cat tre sa astept sa se activeze contul
.......................
sweety
Mesaje: 2
Membru din: 12 Dec 2006, 01:37
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Mi-am facut sn pe Imlive,am trimis id si imi sci incrie ca,contul este activ,dar nu reusesc sa imi deschid sesiunea.
Problema care o am este ca trebuie sa imi fac poze,apas la snapshot,imi cere sa dau accept la camera si dupa ce dau sa fac poza imi apare:"object doesn`t support this property or method"
Stie cineva de la ce poate fi asta?
Multumesc!
Avatar utilizator
StickWithMe
Mesaje: 1
Membru din: 11 Sep 2006, 12:24
Localitate: Underground
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Cum trebuie scris nr de tel ? country
code
area code
phone number ! aici ma refer.. si .. la zip code ?
madalina
User Junior
User Junior
Mesaje: 55
Membru din: 21 Oct 2006, 14:17
Has thanked: 0
Been thanked: 0

incerc sa imi fac un cont pe imlive dar nu reusesc sa pun nimic la state,iar la cec daca selectez prin mail sau fedex ramane si epassu cu steluta si nu ma lasa sa trec mai departe ma poate ajuta cineva va rog?:D si cum imi pot face card epass prin intermediul saitului?
Avatar utilizator
Crowley
User Activ
User Activ
Mesaje: 241
Membru din: 02 Feb 2005, 00:23
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

La state selectezi fix deasupra primului listat acolo, Alabama cred. E blank.
Nu pricep de ce iti ramane epassporte-ul selctat.
Card iti vei putea face prin Imlive dupa ce termini minutele de proba.
madalina
User Junior
User Junior
Mesaje: 55
Membru din: 21 Oct 2006, 14:17
Has thanked: 0
Been thanked: 0

multumesc mult pentru ajutor
bombonik
Mesaje: 20
Membru din: 28 Feb 2007, 22:25
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna am si eu o intrebarep imlive la public pictures spre exemplu daca am poze pe cd asi putea sa le pun acolo? adik cred ca ar trebui sa le uploadez. cum asi putea sa fac? mesri mult si bafta multa la $$$$$$$$$$$$
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții Modele Video Chat și Creatori Adult”